Το “Rise Up” στο Eurovision In Concert!

 

Οι Freaky Fortune με τον Riskykidd είναι οι  εικοστοί καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν πως θα συμμετέχουν στο κλασσικό πλέον “Eurovision In Concert” που γίνεται κάθε χρόνο λίγες εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό της Eurovision! H μεγάλη αυτή συναυλία, πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ κάθε χρόνο και συγκεντρώνει τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες του εκάστοτε διαγωνισμού. Πρόκειται ίσως για το πρώτο μεγάλο crash test για τις φωνητικές και σκηνικές ικανότητες των καλλιτεχνών και παρακολουθείται από ένα τεράστιο αριθμό φαν απ’όλη την Ευρώπη.

To Eurovision In Concert θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου και θα είναι η πρώτη από τις 2 συνολικά Ευρωπαϊκές στάσεις του συγκροτήματος. Η επόμενη θα είναι στις 13 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) στο Λονδίνο για το “London Eurovision Party”.

Αντώνης Καρατζίκος

124 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ααα δεν το ξερα αυτο..οκ τοτε..απλα πιστευα πως καθε χωρα μπορει να κανει προμο σε οποια απτις συμμετεχουσες θελει…θα ταν καλο να παμε αν ισχυε αυτο σε χωρες που δεν μας ψηφιζουν οπως ισπανια γαλλια λιθουανια εστονια κλπ

  1. Θα ήθελα να ζητήσω ταπεινά συγνώμη για χθες που έγραψα τη δήθεν αποχώρηση του riskykidd από τους freaky fortune.

  2. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EIC ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΑ,ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 10ΑΔΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΝΕΤΑΑΑΑΑ!!!!!

    • Δηλώνεσαι άντρας εκτός OGAE και αποκαλείς και τα παιδιά ….έτσι, και ξέρεις και από λούγκρες. Τι θέλεις να πιστέψουμε δηλαδή? Ότι είσαι αντρας? Μάλλον το αντίθετο βγαίνει. Τι σε πειράζει που χαίρονται τα παιδιά με το τραγούδι μας? Θα χαιρόσουν αν το θάβανε? Νέα παιδιά είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα, μες τον ενθουσιασμό και την νιότη και χαίρονται με την Ελλάδα μας. Λογικό το βρίσκω. Πάντως θα σου συνιστούσα να είσαι πιο ευγενής στις εκφράσεις σου όσον αφορά τα παιδιά του OGAE και αν δεν σου αρέσει, να μην γράφεις εδώ μέσα. Να πας αλλού, στους άντρες να πεις την γνώμη σου για την Ελληνική συμμετοχή στην Γιουροβίζιον.

    • Φίλε μου μη κάνεις αυτά που κορόιδευες πέρσι.Γιατί οι μισητές της περσινής μας συμμετοχής είχαν σίγουρο τον αποκλεισμό απο τον τελικό και οι υποστηρικτές δεν πιστεύατε κι εσείς οι ίδιοι οτι θα μπορούσε να βγεί 6ο το Alcohol Is Free.
      Δεν μπορείς λοιπόν προδικάζεις οτι φέτος είναι απίθανο να μπούμε στην δεκάδα επειδή δεν σου αρέσει το κομμάτι ούτε να λες έλεος επειδή κάποιος είναι αισιόδοξος επειδή πολύ απλά του αρέσει το Rise Up.

  3. Παρα πολυ ωραια . Θα τους βοηθησει η επαφη με το εξω ευροφανς.ολα να τους πανε μια χαρα.

  4. to kommati tha einai sthn 5ada sigoura … kai kraxteme oso theletai .. mazi me souhdia oygaria ispania kai isws finlandia tha paixoune gia koryfh .

    • ναι θα ναι βραδια θριλερ!στον ποντο θα κριθει μεταξυ ελλαδας,σουηδιας και ισπανιας!θα ναι οπως το 2003 που βλεπαμε με κομμενη την ανασα την μαχη μεταξυ βελγιου-τουρκιας!!λοιπον για να σοβαρευτουμε λεω εγω. θριλερ δεν ξερω αν θα ειναι, γι αυτο που ειμαι απολυτα βεβαιος ειναι οτι το κομματι μας δεν παει για πρωτια!μια θεση μεχρι την 12η και θα μαι υπερευχαριστημενος αλλα μην λεμε οτι παμε με τους φρικι για δευτερη νικη γιατι αυτοι που το πιστευουν θα απογοητευτουν οικτρα!!!!!!

  5. Επίσημο βιντεοκλίπ θα τους γυρίσουν ή θα κάνουν promo την συμμετοχή μας με εικόνες από την παρακμιακή βραδιά στο ΑΚΡΟ???

  6. Giannismits…
    Κανεις λαθος….περυσι ελεγα οτι θα μπουμε 10αδα και δικαιωθηκα..οσο για τους μισητες ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ…οπως ηταν και λογικο….Δεν προδικαζω κατι..απλα λεω την γνωμη μου…οτι την 10αδα δεν την εχουμε φετος ανετα..για πολλους λογους..κι οτι πρεπει να παλεψουμε γιαυτη…απλα νομιζω οτι τελικα θα χασουμε αυτη τη μαχη…Και δεν απαγορευω κανεναν στο να ειναι αισιοδοξος…Ας ειναι..απλα αυτοι στο τελος θα βριζουν σε περιπτωση που πατωσουμε…

  7. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FREAKY FORTUNE ΚΑΙ ΤΟΝ RISCY ΠΑΡΑ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΖΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ EUROVISION EPISHS ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

  8. @moor
    Να σε ρωτήσω ρε σύντροφε κάτι. Αν ποτέ συναντήσεις τυχαία στο δρόμο κάποιον από τους Κόζα, Αγάθωνα, Αλκαίο κλπ, τι θα κάνεις? Θα τους βρίσεις? Θα τους χλευάσεις? Θα τους επιτεθείς??
    Η ερώτηση δεν είναι φυσικά ειρωνική ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό. Από απλή περιέργεια ρωτάω, μιας και δεν γουστάρω ούτε εγώ τη μουσική τους, αλλά βλέπω πως εσύ έχεις έντονο προσωπικό μίσος απέναντί τους.
    -Και κάτι άλλο. Εκτός από διάφορους εκπροσώπους της Ελλάδας στη γιουροβίζιον, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί άνθρωποι που μισείς?

  9. καλη επιτυχια!!!! 😀 παλι καλα θα κανουμεκι δυο στασεις εστω 😛 ξερουμε ποιες αλλες χωρες θα ειναι παρουσες? 😀

  10. dream2oo
    ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΗ FAKE ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ EYMAREIAΣ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΛΚΑΙΟΥ-ΓΙΩΡΚΑ-ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟ PROMO YPER TOYS ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΙΣΑΞΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ FREAKY FORTUNE DEN TO KATAFERAN KAI ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΥΓ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΑΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΟΖΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩΦΥΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ EUROVISION ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ-HEAVY METAL ΠΑΡΩΔΙΑ

    • Η Καλομοίρα δηλαδή είναι «καλλιτέχνης» που έχει πάει μπροστά με την αξία της???? Και ποια είναι η αξία της, μήπως η ΦΩΝΑΡΑ της??? Αυτοακυρώνεσαι, αυτή ακριβώς είναι η απόδειξη ότι στην Ελλάδα πάνε μπροστά μόνο οι μέτριοι και οι ατάλαντοι και αυτοί που προωθούνται από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Μη συγκρίνεις τους Κοζα, μ αυτή την άφωνη, εγκεφαλικά ηλίθια αμερικανίδα, αυτοί κάνουν μουσική και σε κάποιους αρέσει η δουλειά τους (αυτό το είδαμε και στη Σουηδία), χωρίς να τους προωθεί κανείς, η Καλομοίρα δε κάνει μουσική (και δε θα μπορούσε γιατί είναι άφωνη), τη προωθεί κάποιος μάνατζερ να κάνει διαφημίσεις, γκεστ στη Λάμψη και εκπομπές με τον καραγκιόζη τον Αρναουτογλου.

  11. Ki an den mpoume dekada ti egine re paidia??Arxika htan na mhn summetexoume. Euxarisththeite loipon to oti h Ellada tha einai gia mia akoma fora parousa, tha doume ton diagwnismo me allo endiaferon kai mhn sas endiaferei to apotelesma. Outws h’ allws oi sunthikes fetos den einai eunoikes gia mia kalh thesh kai ta paidia tha prepei na palepsoun dipla.An ta kataferoun magkia tous, an oxi den trexei kai tipota.As to apolausoun, as dwsoun oti kalutero mporoun kai ola kala. Hmarton me thn mizeria kapoiwn.

    • Συμφωνώ !
      PS : Η μόνη μιζέρια που βλέπω είναι στα γραφικά σχόλια του μουρμουρ…

    • ενω περυσι που τα παιδια ηρθαν στην 6η θεση οι συνθηκες ηταν ευνοικες?αν εχεις ενα καλο τραγουδι ολα τα αλλα ειναι περιττα!να σου θυμισω πολυ απλα οτι το 2009 η ισλανδια ηταν σε δεινη οικονομικη θεση μετα την χρεοκοποια της χωρας και την κατερρευση των τραπεζων κι ομως εστειλε ενα υπεροχο τραγουδι και πηρε την 2η θεση..τοσο απλα..αν το τραγουδι αρεσει θα περπατησει εαν οχι θα καταληξει εκει που θα το καταταξουν..και το 2010 επισης με την ελλαδα στα χειροτερα της σε διεθνες επιπεδο ο αλκαιος πηρε 140 βαθμους!δηλαδη τοτε δεν επηρεασε και τωρα θα επηρεασει?

      • Strato den milaw gia thn oikonomikh katastash ths xwras mas. Anaferomai sto gegonos oti tha apousiasoun xwres pou paradosiaka mas pshfizan. Thewrw oti h Ellada ksekinaei fetos me meion 25 ews 30 vathmous. To 12ari ths Kuprou, tous vathmous pou tha epairne apo Boulgaria, Servia ktl…

  12. Για ποια δισκογραφια των ff μιλας???…το πολυ 2 τραγουδια εχουν βγαλει..Ενω οι κμ πριν λιγες μερες εβγαλαν πλατινενιο cd και οι συναυλιες τους πανε καλα..οσο για τον Αγαθωνα,φανταζομαι χαιρεσαι να βλεπεις εναν συνανθρωπο σου ανεργο…προφανως και εσυ εισαι ‘ΧΕΣΜΕΝΟΣ’στο χρημα…

  13. eurofan
    ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ THN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ.
    ΜΑΘΕ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ.
    Donnie Darko
    MIZΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ DANCE-HOUSE KAI ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ FREAKY XA XA DEN NOMIZΩ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ RISE UP ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ΄ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ 6 ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?????????
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΟΜΠΑΡΟΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ F.F

    • όχι αγαπητέ μου , ΔΕΝ παρακαλάω να πατώσουμε φέτος , αυτά είναι του “δικού σου επιπέδου”…
      Οι ΚΜ έφεραν επάξια την 6η θέση πέρσι κι όσο και να στριγγλίζεις και να λασπολογείς πρόκειται για μουσικούς των οποίων το επίπεδο δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ακόμη…

  14. Moor…
    Κανεις λαθος….το παρουσιασαν….δεν το εβγαλε καμια εφημεριδα…και πως γινεται οι ff να τα πανε καλα,δισκογραγικα,απο την στιγμη που ειπες οτι πατωσε και ο γιωρκας..και αυτος νεος δεν ηταν σε ολο αυτο???

    ΥΓ1….Ο Αλκαιος που λες παραπανω,δεν ειχε αναγκη την γιουροβιζιον….γτ πριν παει,ειχε κανει τουλαχιστον 10 χρονια καριερα…
    ΥΓ2..για σενα δλδ εχει αλλαξει η ζωη σου,εδω κ 1 χρονο που βριζεις τους κμ??..

  15. τουλαχιστον ο αλκαιος ο γιωρκας και οι κοζα μοστρα ειχαν ελληνικο στιχο στα τραγουδια τους και ομως τα πηγαν περιφημα ολοι τους!και αυτο ειναι μαγκια για μενα !!να πας με στιχο απο τη χωρα σου και με μουσικη δικη σου και να τους καταπληξεις και οχι να αναμασας μουσικες που δεν τις κατεχεις και να μαιμουδιζεις!!και ναι αναφερομαι στη φετινη μας συμμετοχη που ειναι η χειροτερη της πενταετιας κατ εμε!

  16. Πλάκα πλάκα με τον μουρμούρ ανεβαίνει κι ο αριθμός των σχολίων σε κάθε άρθρο. Πρέπει να πληρώνεται ανάλογα με το πλήθος των ανταπαντήσεων, δεν εξηγείται αλλιώς!

  17. Ο έλληνας δεν θα εκτιμήσει ποτέ του το RISE UP γιατί έχει μάθει να ακούει σκυλάδικα.Το RISE UP αγαπητοί μου, είναι πολύ μπροστά.Δεν μου κάνει καμία έκπληξη που δεν το στηρίζετε.Εσείς ακούτε Πάολα και Παντελίδη.Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε κάτι διαφορετικό και τόσο ξεχωριστό άκουσμα.Κρίμα.

    • Απο τα προηγουμενα σχολια που εχεις γραψει..καταλαβαινω..τα ακουσματα σου..και απορω πως δεν ακους ολα αυτα τα σκυλαδικα που αναφερεις…Επισης σε κατανοω που θεωρεις το rise up τραγουδαρα..γιατι μεχρι εκει ειναι το επιπεδο των ακουσματων σου..

  18. βιολετα προσωπικα απεχθανομαι την παολα και τον παντελιδη και ολα τα σκυλολαικα κομματια!δεν αντεχω να τα ακουω ουτε λεπτο!αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να λατρευω το rise up!εμενα μου αρεσει η ποπ μουσικη αλλα φετος προτιμουσα της κρυσταλιας η του μαρτακη,και μη μου πεις οτι ηταν σκυλαδικα τα εν λογω κομματια…

  19. Αντε να ερθει συντομα η 5η του Απριλη να δουμε τα παιδια και να τα ξανακουσουμε live, οπως και οι ευρωπαιοι eurofans! Παντως, ευτυχως που υπαρχει και το Eurovision in Concert και ακουγεται η ελληνικη συμμετοχη (οπως και στο λονδινο) γιατι με το budget των τελευταιων ετων απο promo χωλαινουμε…Ολα να πανε καλα και να το διασκεδασουν τα παιδια!

  20. Σκεφτειτε παιδια παντως τον κακο χαμο που θα γινονταν αν μας εκπροσωπουσε ποτε η παολα η ο παντελιδης στη eurovision…Δεν μπορω να το φανταστω… Π Α Ν Ι Κ Ο Σ ! ! ! 🙂

  21. H πρώτη ψηφοφορία OGAE club για φέτος, από τη Λευκορωσία:
    12. Σουηδία
    10. Αρμενία
    8. Ηνωμένο Βασίλειο
    7. Ιρλανδία
    6. Ρωσία
    5. Ουκρανία
    4. Ελβετία
    3. Γερμανία
    2. Σλοβενία
    1. Αυστρία

  22. Sigoura tha dosei 12 Leykorwsia sti Souidia!!!!!!!!!!Kai sti Rossia 6 kai ytn Oukrania 5….
    Episis ta Skopia tha dosoun opws kathe xrono 12 stin Ellada kai to Azerbaijan 24 stin Armenia!!!!
    ARXISAME………………..

    • Οι ψηφοφορίες των OGAE δεν κάνουν πρόβλεψη για το πως θα πάει η κάθε χώρα, αλλά για το τι αρέσει στα μέλη τους.

    • “ta skopia θα δωσουν 12 στην ελλαδα οπως καθε χρονο”?μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει καλα την βαθμολογια στη γιουροβιζιον καθως τα σκοπια ο μεγαλυτερος βαθμος που μας εδωσαν ηταν 7 και αυτο με την παπαριζου το 2005!το 2009.2010.2011.2012 μας εδωσαν 0 βαθμους!

  23. According to OGAE Belarus 16 out of their 18 members voted. They have released the full vote:

    01. Sweden 90
    02. Armenia 62
    03. United Kingdom 60
    04. Ireland 56
    05. Russia 54
    06. Ukraine 49
    07. Switzerland 47
    08. Germany 46
    09. Slovenia 46
    10. Austria 45
    11. Norway 44
    12. San Marino 43
    13. Romania 42
    14. France 37
    15. Hungary 29
    16. Israel 27
    17. Italy 27
    18. Belgium 25
    19. Montenegro 25
    20. Azerbaijan 24
    21. Portugal 22
    22. Moldova 15
    23. Greece 14
    24. Denmark 11
    25. Spain 9
    26. The Netherlands 8
    27. Former Yugoslav Republic of Macedonia 8
    28. Estonia 6
    29. Albania 4
    30. Finland 4
    31. Latvia 4
    32. Poland 2
    33. Lithuania 1
    34. Malta, Iceland and Georgia 0

  24. χαχαχα…ΝΑΙ!!!…Αυτες οι ψηφοφοριες με κανουν να πιστευω πως η διοργανωση παει προς Οσλο!!

      • Γιατι ισως η Νορβηγια ειναι ενα απο τα φαβορι…και αποτι φαινεται στην ψηφοφορια των ογαε θα πατωσει..κατι που ειναι θετικο..γιατι συνηθως στις υψηλες θεσεις πεφτουν εξω..ποσο μαλλον φετος…

  25. εγω μας βλεπω ρωμη.βουδαπεστη η ερεβαν του χρονου!!απορω πως σου αρεσει η νορβηγια γιουροφαν?το λεω γιατι συνηθως συμφωνω με το γουστο σου!αλλα αυτη τη φορα μου το χαλασες!χαχα!η μπαλαντα του μαυροβουνιο νομιζω ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη της νορβηγιας!δεν ξερω εμενα μ αγγιζει περισσοτερο

    • χαχα..καλα…γουστα ειναι αυτα…!!..απλα το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι ενα απο τα λιγα ποιοτικα…που υπαρχουν φετος..και ειναι και ΜΠΑΛΑΝΤΑΡΑ..οποτε..χαχα!..;)

  26. Μην ακουω μαλακιες σχετικά με την Καλομοιρα, η οποια εβγαλε ασπροπροσωπη την Ελλαδα στη Ευρωπη φερνωντας τη 3η θέση αντιμετωπιζοντας εξαορετικα τραγουδια όπως Ρωσια,Ουκρανία,Αρμενία,Ισραήλ,Ουκρανία,Σουηδία κλπ σε μια Eurovision καμια σχέση με αυτη του 2013 που το επιπεδο σε συγκριση με το 2008 είναι απλά γελειο!Μονοπατια καλυτερο το επιπεδο του 2008 Ας μην τρελλαινομαστε τωρα!

    • Μήπως επειδή είχε τραγουδάρα??? Όσο για τις φωνητικές της ικανότητες….μπράβο στη Βικτώρια Χαλκίτη

  27. Καλή επιτυχία στα παιδιά, με αυτό το live θα πάρουν μία γεύση από eurovision, θα κάνω μία τολμηρή πρόβλεψη, πιστεύω ότι την Ελλάδα θα την δούμε μεταξύ των θέσεων 8-13 στον τελικό και 2-4 στον ημιτελικό. Όσο για τις ψηφοφορίες των OGAE παρακαλώ να πατώσουμε, πέρσι που μας μαύρισαν οι OGAEδες μιά χαρά τα πήγαμε στο τέλος (όπως και το 2010 και το 2011)

  28. ΤΣ CHART KAMIA SXESH ME EUROVISION ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    41. [25] Basim – Cliche Love Song
    42. [14] Freaky Fortune ft. Risky Kidd – Rise Up
    43. [10] Shakira ft. Rihanna – Can’t Remember To Forget You
    44. [7] Sam Smith – Money On My Mind
    45. [6] Calvin Harris – Summer
    46. [5] Ellie Goulding – Goodness Gracious
    47. [4] Foxes – Let Go For Tonight
    48. [3] Christina Perri – Human
    49. [3] Mr. Probz – Waves (Robin Schulz Remix Radio Edit)
    50. [3] Little Mix – Word Up!
    ΣΤΟ ΝΟ 42 OI FREAKY FORTUNE KAI ANEBAINOYN.TO MONADIKO BEBAIA TRAGOYDI POY MPHKE ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ CHART APO OSA SYMMETEXOYN STHN EUROVISION

  29. το καλυτερο κομματι για φετος αυτο της Ρωσιας!!! Αρωμα 60’s-70’s να θυμιζει πολυ ομορφα το γκρουπακι των Saint Etiene. Μπραβο.

  30. Και εγώ θεωρώ ότι η Ρωσία φέτος χτυπάει top 3 μαζί με Σουηδία και μάλλον Ουγγαρία ή Αρμενία. Τώρα αυτούς που βλέπουν την Νορβηγία φαβορί να τους δω όταν θα αποκλειστεί από τον ημιτελικό 😛

  31. Υπαρχει και το τραγουδι της Δανιας…αλλωστε τραγουδια σαν το rise up…ειναι για chart…αλλα αποτι βλεπω κ εκει πατωνει…φαντασου ποσο ΜΕΤΡΙΟ ειναι!!!….
    Υ.Γ….Οχι κ να αποκλειστει η Νορβηγια…ελεος!!!..τοπ 3 με κλειστα τα ματια!!!…οσο για την ρωσια,που εχει μακραν χειροτερο απο την νορβηγια…θα παλεψει για 15αδα…

  32. Sweden
    Hungary
    United Kingdom
    Armenia
    Israel
    Spain
    Italy
    Greece
    Norway
    Russia
    San Marino
    Azerbaijan
    Denmark
    Romania
    Azerbaijan
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΕΚΑΔΑ.

  33. Κι εμένα μου αρέσει αρκετά το shine της Ρωσίας. Ευχάριστο, γλυκό, ανάλαφρο, μελωδικό classic pop άκουσμα. Με εξέπληξε ευχάριστα η Ρωσία φέτος, αλλά και ο Κοντόπουλος, ο οποίος γενικότερα δεν μου αρέσει.
    Υπάρχουν όμως 5-6 κομμάτια που μ’ αρέσουν περισσότερο και οι ψήφοι μου θα πάνε σ’ αυτά.

    • Παραδοσιακοί οι δεσμοί φιλίας Λευκορωσίας-Σουηδίας απο τότε που τα στρατεύματα του Ερικ του βίκινγκ βίασαν ( με πολύ συναίσθημα), όποια λευκορώσα βρεθηκε στο διάβα τους. Μακραίωνη και η αγάπη των φυρομιανών για τους έλληνες, κρατάει απο τότε που ο Βασίλειος βουλγαροκτόνος τύφλωσε το στράτευμα του Σαμουήλ και τους γλίτωσε για πάντα απ’ τη δυστυχία να αντικρύζουν τον μάταιο τουτο κόσμο. Αζέροι και αρμένιοι αλληλογουστάρονται επειδή το όνομα των χωρών τους αρχίζει απο Α ( στην ίδια άτυπη συμμαχία ανήκουν και η Αργεντινή, η Ακτή ελεφαντοστού και το πολυνησιακό κρατίδιο Αικιουραδικιου).

      • Δεν υπάρχεις, κλαίω…Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ σουρρεαλισμός! Ειδικά εκεί με τη χώρα I.Q.-Ραδικιού ΛΥΘΗΚΑ 🙂 Να΄σαι καλά!

  34. Καλη επιτυχια στα παιδια!!Μπορει φετος να απουσιαζει η Κυπρος αλλα για εμενα δεν παιζει τοσο ρολο αυτο(ενα δωδεκαρι μειον απλα) αλλα οτι το τραγουδι μας φετος ειναι απο αυτα που δεν εχουν τραβηξει την προσοχη και το ενδιαφερον οσο αλλα.Φυσικα θελω να παμε καλα,αλλα πιστεω οτι η θεση που θα παρουμε θα ειναι καπου 13-14.

  35. Ελπιζω να βγαλουν κανα πιο σημαζεμενο βιντεο κλιπ μεσα στο επομενο διαστημα αν και αυτο που εχει ανεβει στο καναλι της Eurovision στο YouTube δεν ειναι καν βιντεο κλιπ, ειναι μια απλη παρουσιαση τραγουδιου.Επισης ελπιζω να μην διαψευτο και να δουμε 10αδα και φετος.Ειμαστε απο τα λιγα ξεσηκωτικα κομματια φετος (παλι πηξαμε στη μπαλαντα) και αν κανουμε και μια καλη σκηνηκη παρουσιαση εχουμε πολλες ελπιδες.Οσο για τελικο δεν το συζητω θα περασουμε σφαιρα.Φετος απο τις 15 χωρες οι 10 θα περασουν,πρεπει να προσπαθησεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να μην περασεις.Καλη τους επιτυχια.

  36. Λίγα Στατιστικά στοιχεία και μία τολμηρή πρόβλεψη. Παρακάτω θα γράψω πόσες χώρες απο τα ισχυρά μπλοκ (Σοβιετικό, Βαλκανικό, Σκανδιναβικό), τις big-5 και τις υπόλοιπες χώρες μπαίνουν στην 10άδα απο το 2004 που μπήκαν οι ημιτελικοί.
    Σοβιετικό μπλοκ
    2004:1/6
    2005: 2/7
    2006: 4/8
    2007: 5/9
    2008: 4/10
    2009: 3/9
    2010: 4/10
    2011: 3/10
    2012: 3/9
    2013: 3/10

    Βαλκανικό μπλοκ
    2004: 5/9
    2005: 3/10
    2006: 3/9
    2007: 4/11
    2008: 4/11
    2009: 3/11
    2010: 3/10
    2011: 2/10
    2012: 3/11
    2013: 1/9

    Σκανδιναβικό μπλοκ
    2004: 1/5
    2005: 2/5
    2006: 2/5
    2007: 0/5
    2008: 1/5
    2009: 2/5
    2010: 1/5
    2011: 2/5
    2012: 1/5
    2013: 2/5

    BIG5 (ή BIG 4 παλιότερα)
    2004: 2/4
    2005: 0/4
    2006: 0/4
    2007: 0/4
    2008: 0/4
    2009: 2/4
    2010: 1/4
    2011: 2/5
    2012: 3/5
    2013: 1/5

    Υπόλοιπες χώρες
    2004: 1 (Κύπρος)
    2005: 3 (Μάλτα, Ισραήλ, Ελβετία)
    2006: 1 (Ιρλανδία)
    2007: 1 (Ουγγαρία)
    2008: 1 (Ισραήλ)
    2009: 0
    2010: 1 (Βέλγιο)
    2011: 1 (Ιρλανδία)
    2012: 0
    2013: 3 (Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία)

    Βλέπουμε λοιπόν ότι απο τότε που το Σοβιετικό μπλοκ έχει τουλάχιστον 8 χώρες που συμμετέχουν, τουλάχιστον 3 απο αυτές θα μπουν 10άδα, φέτος βλέπω Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν σίγουρα και κατα 99% Ουκρανία και Ρωσία. Οι Σκανδιναβοί πάντα έχουν έναν ή δύο εκπροσώπους στην 10άδα (με εξαίρεση το 2007), αυτοί φέτος βλέπω να είναι η Νορβηγία και η Σουηδία. Τα Βαλκάνια φέτος είναι πολύ αδύναμα σε σχέση με άλλες χρονιές, μόνο η Ελλάδα έχει κάποιες ελπίδες να μπει 10άδα. Οι Big 5 βλέπουν πιό σοβαρά την eurovision μετά την επιστροφή των επιτροπών και της Ιταλίας, φέτος η Αγγλία και η Ιταλία έχουν πολύ δυνατά τραγούδια. Τέλος η φετινή χρονιά είναι αρκετά περίεργη και σίγουρα κάποιες απο τις χώρες που δεν ανήκουν σε κάποιο μπλοκ μπορούν να τρυπώσουν στην 10άδα (πιστεύω κάποια/ες απο τις Πολωνία, Ουγγαρία, Ισραήλ)

  37. eurofan σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεις στο τραγούδι της Νορβηγίας.
    Και μην μας πεις πάλι για το rise up… το ξέρουμε ότι δεν είναι ό,τι πιο ποιοτικό.
    Προσωπικά θεωρώ ότι Αγγλία, Σουηδία έχουν πολύ καλύτερες μπαλάντες από της Νορβηγίας. Τέλος πάντων όπως και να έχει γνώμη σου είναι.

  38. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ BRISKEI O ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΚΑΔΑΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛEΕΙΝΟΤΑΤΟ aphrodisiac ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΣΑΡΜΠΕΛ-ΑΛΚΑΙΟΣ-ΓΙΩΡΚΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΕΛΛΑΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ CHART.ΑΛΛΑΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΑΒΨΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙ F.F KAI ORISCY ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ Ο ΚΟΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 100.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο DJ RISE UP ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ALCOL IS FREE.MEXRI ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΦΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Η HOUSE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ-ΡΟΚ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕΝΙΕΣ ΜΟΥΝ@RES ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ HOUSE ΠΑΡΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΓΑΡΟΒΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΡΟΚ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΛΟΥΣΤΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΑΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  39. Δεκάδα για φέτος

    10.Ισραήλ
    9.Ρωσία
    8.Ουκρανία
    7.Πολωνία
    6.Νορβηγία
    5.Δανία
    4.Αζερμπαϊτζάν
    3.Ρουμανία
    1-2.Αρμενία-Σουηδία(προβλεψη).
    Σουηδία και Αρμενία θα χύσουμε αίμα.

  40. Eurovision…
    Το Silent Storm ειναι ΜΠΑΛΑΝΤΑΡΑ…αλλη ποιοτητα..και η μονη μπαλαντα που μπορει να συγκριθει μαζι του,ειναι της Σουηδιας..ποιο Ην.Βασιλειο???…αφου το ξερουμε το που θα καταληξει….same old story….δηλαδη….ΠΑΤΟΣ!!!….

  41. Δε ξερω γιατι, αλλα εγω πιστευω πως η Πολωνια δεν θα προκριθει καν.. Ισως εχει την τυχη του περσινου τραγουδιου του Μαυροβουνιου.. Πολυ καλη θεση στο κοινο και πατος στις επιτροπες.. Για να παει τοσο ψηλα θα πρεπει να στηριχθεί και απο επιτροπες και συγγνωμη τωρα, δεν εχει και τους συμμαχους η Πολωνια…

  42. Παιδιά δεν ξέρω πως θα ακούστει άλλα πολλοί μιλούν για 2η συνεχόμενη νίκη της Δανίας. Ήδη ανεβαίνει απειλητικα στα στοίχηματα. Επίσης δήλωσε υποστήρικτης των φιλόζωων.Αυτό του δίνει τουλάχιστον 200.000 ψήφους.Δεν είναι λίγοι οι φιλόζωοι.

  43. eurofan
    Βασικά το τραγούδι του Ην.Βασιλείου φέτος είναι υπερεκτημημένο λόγω των παλαιότερων άθλιων συμμετοχών με εξαίρεση κάτι λίγες χρονιές. Όσο για την Σουηδία δεν θα μου φανεί περίεργο ο διαγωνισμός να πάει εκεί του χρόνου πάλι. Είναι προφανές ότι ο διαγωνισμός θα πηγαίνει σε χώρες με πολλά λεφτά για τα επόμενα 5-6 χρόνια. (Αυτό για όσους πιστεύουν ότι θα κερδίσει το μέτριο τραγουδάκι της Ρουμανίας)

  44. Εντελως ασχετο, αλλα μηπως ξερει κανενας ποτε θα ανακοινωθει το προγραμμα των προβων;

  45. πιστευω οτι ειμαστε στην ιδια χρονια με το 2011 νικησε αζερμπαιτζαν φαβορι μεν αλλα για 5αδα δεν ημαστα σιγουροι οποτε μπορει να κερδισει καμια σουηδια παλι η κατι κουλο οπως δανια αν και δν νμζ

  46. πληκτολογηστε στο youtube Freaky Fortune Ft.Riskykidd – Eurovision Medley πραγματικα οι φετινοι μας εκπροσωποι ειναι ταλενταρεες! κι εχουν εξαιρετικες φωνες 🙂 δειτε 😀

  47. καλησπερα.μπορει να μου στειλει καποιος/α ενα λινκ για να δω τα στοιχηματα της γιουροβιζιον?

    • Τι πράγμα?Αποκλείεται να γ@μανε.Αυτό θα έκανε κακό στη συμμετοχή μας.Αίσχος!

  48. Κάτι άσχετο με τα παραπάνω σχόλια. Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο τραγούδι φέτος είναι αυτό της Σουηδίας. Και αν δεν κερδίσει, δεν θα κερδίσει μόνο και μόνο επειδή η χώρα βγήκε πρόσφατα πρώτη…

  49. Γιατι ο Οgae αυτη τη χρονια- και μεχρι τωρα- δεν μας δειχνει τις ψηφοφοριες αλλων Ogae οπως εκανε αλλες χρονιες?

  50. Λοιπόν νομίζω ότι ετοίμασα το τοπ 37 μου. Τώρα αν υπάρξει κάποια μικρή αλλαγή δεν ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο ειδικά να συγκρίνεις ωραία τραγούδια που δεν ανήκουν στο ίδιο είδος.

    1.Ιταλία
    2.Ουγγαρία
    3.Ουκρανία
    4.Αλβανία
    5.Ελβετία
    6.Ρωσία
    7.Σαν Μαρίνο
    8.Π.Γ.Δ.Μ.
    9.Αυστρία
    10.Αρμενία
    11.Σλοβενία
    12.Ισραήλ
    13.Ολλανδία
    14.Ρουμανία
    15.Ελλάδα
    16.Ιρλανδία
    17.Εσθονία
    18.Μολδαβία
    19.Ηνωμένο Βασίλειο
    20.Πολωνία
    21.Γερμανία
    22.Σουηδία
    23.Γεωργία
    24.Λευκορωσία
    25.Νορβηγία
    26.Γαλλία
    27.Λετονία
    28.Λιθουανία
    29.Δανία
    30.Ισπανία
    31.Μάλτα
    32.Φινλανδία
    33.Αζερμπαϊτζάν
    34.Βέλγιο
    35.Μαυροβούνιο
    36.Πορτογαλία
    37.Ισλανδία

    Θέλω να κερδίσει η Ιταλία φέτος γιατί θεωρώ το τραγούδι της πολύ ιδιαίτερο.

    Πολλές χώρες στο τοπ μου ήταν πολύ πολύ κοντά και ήταν πολύ δύσκολο να διαχωρίσω ποιες θα πάνε πιο κάτω και πιο πάνω στο τοπ μου.

    Θεωρώ πως τα πρώτα 36 τραγούδια έχουν τουλάχιστον ένα καλό στοιχείο εκτός από το τραγούδι της Ισλανδίας όπου με διαφορά είναι το χειρότερο φέτος.

    Όποιος θέλει ας σχολιάσει το τοπ μου.

    • Επίσης να σημειώσω ότι αυτό είναι τοπ φυσικά πριν τη eurovision. Μετά τη βραδιά του τελικού σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές, γιατί ένα τραγούδι μπορεί και θα είναι αλλιώς στο live και στη σκηνική παρουσία. Οπότε τότε θα είναι το τελικό τοπ μου που είναι και στην ουσία το πιο σημαντικό αφού ένα τραγουδι στη eurovision κατλαβαίνουμε πόσο αξίζει στη βραδία του τελικού. Όπως και πέρυσι που υπήρχαν πολλές αλλαγές στο πριν και μετά τοπ μου, αφού το μόνο που είχε μείνει στη θέση του ήταν η πρώτη θέση με τη Δανία!

  51. Παιδιά που υπάρχει λινκ για τις ψήφους του OGAE Germany? Φέτος για να Ξέρετε στον Ogae Sweden αρέσει πολύ το Rise Up και σε άλλους OGAE το ίδιο. Θα είναι στην κορυφή.

  52. Τα Σκόπια θα αποκλειστουν και φέτος.Το τραγούδι είναι καλό αλλά υπάρχουν 10 καλύτερα. Άρα θα βγει 10η-11η στον ημιτελικό. Τα στοίχηματα την ρίχνουν. Επιπλέον η Μονεττα είναι προτελευταία στα στοίχηματα περνάει μόνο την Λετονία. Σαν του 2012 που πέρναγε μόνο το Μαυροβούνιο.

    • Dyskola ta pragmata gia ti LATREMENI Valentina!!!!
      Makari na ginei I anatropi!!!!!!!!
      Toses vlakeies pernane kathe xrono, opws I Moldavia to 2009,i Rossia to 2010,i Moldabia to 2011,i Oukrania to 2012,to Belgio kai I Lithuania to 2013,kai leme ”AYTO????????”. Giati oxi kai I Monetta???

      • Den ennow oti einai vlakeia I Monetta,giati etsi opws to egrapsa afto vgainei sa noima! Ennow oti pernane vlakeies epi vlakeiwn kai kanoun tin ekplixi!
        Kairos na tin kanei tin ekplixi kai ena omorfo tragoudi! Ta ayta isxyoun kai gia Mavrovounio!!!!!

      • μακάρι φέτος να περάσει, το αξίζει. όντως λιθουανία και βέλγιο 2013, ρωσία 2010 ήταν άθλια!

  53. εχει ξεκινησει η ψηφοφορια των ogae??? και ποτε θα αρνατηθουν αρθρα? 🙁 τεσπα που μπορω να δω πως εχει ψηφισει ο καθε ogae? ξερει κανεις?

  54. Ποτε θα βγάλει ο OGAE δικο του poll για να μπορουμε να ψηφίζουμε όπως κάθε χρόνο τα αγαπημένα μας 10?(αν και δεν ξέρω αν υπάρχουν φετος 10!!)

  55. Πράγματι, πολύ “ησυχία” φέτος.
    Δεν πειράζει. Του χρόνου που ίσως μας ξαναεκπροσωπήσει κανας τσέλιγκας κλαριτζής, θα ξαναβρούν ως δια μαγείας το χαμένο τους κέφι και το χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο..

  56. απλα τελειο. αυτη ειναι η αποδειξη οτι στελνουμε καλα και ταλαντουχα παιδια. οχι που πολλοι ηθελαν να στρειλουμε την ψωναρα τον μαρτακη!

  57. EUROVISION IN CONCERT
    This Saturday we will welcome 25 delegations to Amsterdam for the 6th edition of Eurovision In Concert! It’s the biggest Eurovision Promo Event of the year! Joining us in the Melkweg, one of the most renowned music venues in the Netherlands, are the following countries:
    ALBANIA – Hersi,ARMENIA – Aram MP3,AUSTRIA – Conchita Wurst
    AZERBAIJAN – Dilara Kazimova,BELARUS – Teo, BELGIUM – Axel Hirsoux,DENMARK – Basim,FRANCE – Twin Twin,GEORGIA – The Shin & Mariko
    GREECE – Freaky Fortune ft. RiskyKidd, LATVIA – Aarzemnieki
    LITHUANIA – Vilija Matačiūnaitė, UNITED KINGDOM – Molly
    MACEDONIA???? – Tijana
    MALTA – Firelight, MOLDOVA – Cristina Scarlat, MONTENEGRO – Sergej Ćetković,THE NETHERLANDS – The Common Linnets, NORWAY – Carl Espen
    PORTUGAL – Suzy, ROMANIA – Paula Seling & OVI, SAN MARINO – Valentina Monetta,SPAIN – Ruth Lorenzo, SWITZERLAND – Sebalter, UKRAINE – Mariya Yaremchuk

  58. The OFFICIAL Eurovision in Concert AFTERPARTY will take place at Odeon; a trendy party venue located in the heart of Amsterdam’s canal belt (5 minutes by foot from Melkweg) with a capacity of 450 people. Join Us! There will be several Eurovision Performances as well.
    Time: 23.00 hrs. DJ: DJ FirstRANK Location: ODEON, Singel 460, Amsterdam

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ