EUROVISION 2014: Η σειρά εμφάνισης στον Β’ Ημιτελικό! 13η η Ελλάδα!

Η σειρά εμφάνισης των χωρών που λαμβάνουν μέρος στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2014, που θα γίνει στις 8 Μαΐου στην Κοπεγχάγη, ανακοινώθηκε από την  EBU. Στον ημιτελικό αυτό λαμβάνει μέρος και η χώρα μας που θα εμφανιστεί στη 13η θε΄ση (μετξύ των 15 συνολικά συμμετοχών).

Η σειρά εμφάμισης έχει ως εξής:

1.Μάλτα
2.Ισραήλ
3.Νορβηγία
4.Γεωργία
5.Πολωνία
6.Αυστρία
7.Λιθουανία
8.Φινλανδία
9.Ιρλανδία
10.Λευκορωσία
11.ΠΓΔΜ
12.Ελβετία
13.Ελλάδα
14.Σλοβενία
15. Ρουμανία

169 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που έχω να σημειώσω εδώ είναι:
    – Καταρχήν, η 13η θέση είναι πολλύ καλή και νομίζω οτι το τραγόυδι πριν απο εμάς (Ελβετία) αλλά και μετά απο εμάς (Σλοβενία) θα περάσουν απαρατήρητα στο κοινό.
    – Καλή θέση και για το Ισραήλ, φοβάμαι όμως μην ξεχαστεί στο τέλος.
    – η 15η θέση της Ρουμανίας αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη.
    – Θεωρώ σχεδόν σίγουρο τον αποκλεισμό των: Μάλτα, Γεωργία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Σλοβενία.

    • πρώτον επειδή αρέσει σε εσένα πρέπει να αρέσει σε όλους; Δηλαδή πόσο χρονών 11; 12;
      και δεύτερον δεν λέω οτι το τραγούδι της Σλοβενίας δεν μ’αρέσει , αλλά οτι προφανώς θα περάσει απαρατήριτο στο κοινό επειδή το Rise Up είναι δυνατό κομμάτι που σου μένει. Γνώμη μου !

    • ok einai anevastiko kommati to tragoudi mas fetos alla re pedia alla ok o kosmos dini prosoxi sta teleutea kommatia i slovenia perna aneta kai tha kai i ekpliksi tis fetinis eurovision mazi me montenegro kai san marino

  2. μια χαρα 😀 κι μεταξυ αδυναμων τραγουδιων….ελβετια και σλοβενια!
    κι περυσι η νορβηγια 13η δεν ειχε εμφανιστει στον ημιτελικο? 😛 τυχαιο…? 😛 μακαρι να χουμε κι μεις την ιδια τυχη με την περυσινη συμμετοχη της νορβγηγιας 😛
    η καταταξη μου:
    15.γεωργια
    14.φινλανδια
    13.λευκορωσια
    12.πγδμ
    11.λιθουανια
    10.ελβετια
    9.μαλτα
    8.αυστρια
    7.ιρλανδια
    6.πολωνια
    5.σλοβενια
    4.νορβηγια
    3.ρουμανια
    2.ελλαδα
    1.ισραηλ
    η προβλεψη μου:
    1.ρουμανια
    2.ελλαδα
    3.νορβηγια
    4.ισραηλ
    5.ιρλανδια
    6.πολωνια
    7.σλοβενια
    8.φινλανδια
    9.πγδμ
    10.μαλτα
    11.αυστρια
    12.λευκορωσια
    13.ελβετια
    14.γεωργια
    15.λιθουανια

  3. Αν και πολύ πεσμενο επιπεδο..Τα ποιο καλα για μένα: Ιρλανδία,Ρουμανία,Μαλτα, Ελλαδα..
    Που πηγαν οι καροι που στο ημιτρλικο διαγωνιζωνταν 19 τραγουδια???

  4. Πολυ ευνοϊκη η σειρα εμφανισης, αν και με προβληματιζει που η Ελλαδα βρισκεται αμεσως μετα το διαφημιστικο διαλειμμα… Ελπιζω αυτο να μην επηρεασει αρνητικα τη συμμετοχη μας και μακαρι ολα να πανε καλα!!!

  5. ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ FREAKY FORTUNE ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟ LIVE ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ.
    RISE UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Το να Τραγουδας μετα απο μπρεικ δεν ειναι καλο γιατι πολλοι πανε να φανε κατι…τουαλετα κ.τ.λ.
    Επισης

    F.Y.R. Macedonia ποπ
    Switzerland συγκροτημα(και αρεσει)
    BREAK
    Greece
    Slovenia εθνικ ποπ μπαλαντα
    Romania ποπ
    Με ποια λογικη εβαλε 2 συγκροτηματα μαζι?
    Αν τα παιδια δεν κανουν ΔΥΝΑΜΙΚΗ εμφανιση με τελοια φωνητικα θα τα βρουν σκουρα…!

  7. ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Εχουν ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ στυλ τραγουδια, δυναμικα μπιτακια δηλαδη. Τραγικη αποφαση των διοργανωτων που ευχομαι να μην στοιχισει στη συμμετοχη μας δεδομενου οτι ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

  8. Παιδιά έχει υπωθεί πολλές φορές αυτό αλλά πια τα περισσότερα κανάλια δε πάνε σε διαφημίσεις την ώρα του break…
    Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που θα εμφανιστούμε 13οι!!!
    Το μόνο κακό είναι οτι κοντά μας είναι η Ρουμανία που στην ουσία ειναι το αντίπαλο δέος της συμμετοχής μας…

  9. Η 13 θέση ειναι πολύ καλή ειδικά επειδή είμαστε ανάμεσα σε δυο χώρες οι οποίες όσο να έχει δεν εχουν κανει μεγάλη εντύπωση φέτος εκτός απο την Ελβετία λιγο, αλλα και πάλι η Ελλάδα περνά πολύ εύκολα!
    Η Ρουμανία απο την άλλη έχει παρα πολύ καλή θέση αφού ειναι και φαβορί και θα περάσει σίγουρα!

  10. Επειδή η ΕΡΤ μας έπρηζε κάθε χρόνο με τα break και πετσόκοβε τον διαγωνισμό (ακόμα και η Παπαρίζου έπεσε θύμα της), δεν σημαίνει ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη θα βλέπουν διαφημίσεις. Και μην ξεχνάτε το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η Καλομοίρα το 2008 στον ημιτελικό είχε εμφανιστεί 19η και τελευταία μετά από διακοπή που μεταφέρθηκε εξαιτίας της Ρωσίας. Και τι θέση πήρε; Πρώτη. Πολύ καλή σειρά εμφάνισης, λοιπόν, για την Ελλάδα.

  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ….ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ,ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΦΕΤΟΣ!!!!

  12. Loipon my top 10:
    1.Λιθουανία
    2.Ελλάδα
    3.Νορβηγία
    4. Ρουμανία
    5.Πολωνία
    6.Φινλανδία
    7.Σλοβενία
    8.Ισραήλ
    9.Ιρλανδία
    10.Αυστρία

  13. Elpizw na pame kala dustihos i 8esi pou mas evalan den mporw na pw oti me en8ousiase!!!! Sigoura i Slovenia 8a einai stous 10 kai gia tin elvetia akougete to tibano gia teliko ka8os ehoun kommatia pou aresoun stis epitropes kai mousika organa. Twra kata ta alla gia emena pros to parwn to mono sigouro tragoudi gia teliko einai tis norvigias gia ta ipolipa den einai tipota xekatharo

  14. arxisan….na vazoun katw tous iwnous (13i 8esh k grousouzikh,ypopsin to 2010 me ton alkaio 13i emfanistikame) na lene oti h romania einai to megalo favori kai oti 8a kerdisei,oti dn einai kalo p emfanizomaste 13 kai konta me t romania epeidh exoume paromia tragoudia!!!!!!AS SAS STAMATHSEI KAPOIOS!!! exoume dei ka8e xrono oti plin tou 2012 opou eixame mia pl metria emfanisi tis eleytherias (4i 8esh ston hmiteliko)sxedon oles tis alles xronies pernousame 1-2h 8esh!!! h ellada gia mena aneta pernei 1i 8esh ston hmiteliko alla epeidh krataw ena mikro kala8i mesa sth 3ada sigoura! kati teleytaio emena proswpika t tragoudi tis romanias dn m polyaresei an k h kopela p an 8imamai kala eixe paei 3ana to 2010 einai fwnara kai exei poly kalh skhnikh parousia…nta3 ok…!! mporei na perasei thn ellada…kapoia allh xronia isws

  15. Παιδιά φέτος γιατί πιστεύω ότι για 1η φορά η Ρωσία και τι Αζερμπαϊτζάν θα μείνουν εκτος ημιτελικόυ. Πάντως θα το χαρώ. Αν και μου αρέσουν ως τραγούδια.

  16. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ….ΕΛΛΑΔΑ,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

  17. συγγνωμη αλλα τελευταια για δευτερη συνεχομενη χρονια η ρουμανια??????????/μας δουλευουν??καλη κληρωση για την ελλαδα παντως!στεναχωρεθηκα λιγο για ισραηλ που εχει καταπληκτικο τραγουδι.ε οχι και 2?τελος παντων καλη επιτυχια να χουμε!!

  18. Πέρσι που η Ρουμανία είχε εμφανιστεί τελευταία βγήκε 1η στο televoting(άφωνος έμεινα) και φέτος έτσι θα γίνει. Και του χρόνου μην παρεξηγηθείτε αν πάμε Βουκουρέστι 2015 και γκρινιάζετε που θα χάσει η Αρμενία.
    Η Paula Seiling θα έχουν την ίδια μοίρα με την Έλεναρα. Επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια έχοντας βγει 3οι.Deja Vu.

    • Προσωπικά έχω την Ρουμανία τελευταία στη λίστα μου για φέτος. Πιο αδιάφορο πεθαίνεις…Τουλάχιστον με Ισλανδία , Λετονία χαμογελάω μεσα στη βλακεία τους…Με Ρουμανία κανένα συναίσθημα…

    • Giorgo, please, μη συγκρίνεις τον περσινό θεό, με τη φετινή συμμετοχή της Ρουμανίας. 🙂

  19. Καλά εσύ Donnie αποφάσισε τι θέλεις πια μια οι μπαλάντες φέτος είναι ποιοτικές μια τελευταίες στην λίστα σου. Ψυχολογικα έχεις;

  20. Παιδακια μου καλα, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σε αυτες τις βλαλειες; οτι το 13 ειναι γρουσουζικο κτλπ. ΕΛΕΟΣ αν αρεσει το τραγουδι μας, δεν παιζει τιποτα αλλο ρολο.
    ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ επισης που λετε για την Αρμενια οτι επειδη θα ειναι αυτη που θα ανοιξει την αυλαια ( πρωτο τραγουδι πρωτου ημιτελικου) δεν θα περασει!
    ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΑΣ. ΑΝΩΡΙΜΑ

  21. Ασχημη κληρωση και για Νορβηγια..αλλα πιστευω πως θα περασει….οσο για την Ελλαδα πολυ καλη η σειρα εμφανισης και κατα 90% στον τελικο..οπου βλεπω να πατωνουμε…

  22. Πιστευω θα περασουμε τελικο κατα 80%..η eurovision ειναι απροβλεπτος διαγωνισμος και εχουν μεινει εκτος τελικου κατα καιρους και χωρες οπως η Σουηδια,Νορβηγια και περσι ολο το βαλκανικο μπλοκ σχεδον..!Οποτε σιγουροι τελειως δε μπορουμε να ειμαστε.Η Ρουμανια το οτι εμφανιζεται τελευταια δε σημαινει οτι θα κερδισει το διαγωνισμο ουτε η Αμενια θα χασει την πρωτια επειδη βγαινει πρωτη..!Τελικο θελω να περασουμε εμεις(φυσικα!) k Ισραηλ,Λιθουανια,Ιρλανδια,Πολωνια,Σλοβενια,Φινλανδια,Νορβηγια,Μαλτα κ Ελβετια.

  23. Λουκουμάκι η θέση μας, πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να περάσουμε στον τελικό άμα τα παιδιά κάνουν μία καλή εμφάνιση. Πάντως στην eurovision γρουσούζικο δεν είναι το 13 αλλά το 2, μιάς και ποτέ δεν νίκησε τραγούδι που εμφανίστηκε 2ο ενώ όσοι εμφανίζονται σε αυτή την θέση δυσκολεύονται να περάσουν στον τελικό.

    • Και δυστυχώς σε αυτήν την θέση έπεσε το Ισραήλ που μου αρέσει πολύ φέτος. Πιστεύω ότι Ελλάδα, Νορβηγία και Ρουμανία θα περάσουν σίγουρα στον τελικό (αν και η Ρουμανία δεν μου αρέσει καθόλου). Φινλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Ισραήλ ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν στον τελικό γιατί έχουν ωραία τραγούδια, αλλά τις ψιλοφοβάμαι γιατί δεν προκρίνονται συχνά. Η Αυστρία θα είναι ή του ύψους ή του βάθους, άμα την κρίνουμε μόνο απο το τραγούδι της και όχι απο την εμφάνιση της τραγουδίστριας/τραγουδιστή που ίσως σοκάρει κάποιους, τότε πιστεύω αξίζει να περάσει. Η Ελβετία έχει ωραίο τραγούδι, αλλά πολύ κακό τραγουδιστή, οπότε δύσκολα και για αυτούς. Ιρλανδία, Μάλτα, Λιθουανία, ψιλοαδιάφορες, άμα περάσουν στον τελικό σίγουρα θα τερματίσουν κάτω απο την 20η θέση. Τα Σκόπια δεν έχουν πολλές ελπίδες. Λευκορωσία και Γεωργία έχουν μάλλον τα χειρότερα τραγούδια του ημιτελικού, αλλά το Σοβιετικό μπλοκ δεν νικιέται εύκολα και κάποιος απο τους 2 (ή και οι 2) θα περάσει.

  24. η 13 θεση που κληρωθηκαμε αρκετα καλη!το μονο περιεργο εως κουφο ειναι οτι 15 εμφανιζεται και παλι η ρουμανια με ενα τραγουδι παρομοιου υφους με το ελληνικο.με ποια λογικη εβαλαν και παλι στην τελευταια θεση την ρουμανια?προσωπικα το miracle το θεωρω απο τα πιο αθλια κομματια που εχουν διαγωνιστει και πιστευω πως θα πατωσει στον τελικο!επισης ουτε τους φρικι βλεπω ψηλα στον τελικο φετος!να δω ποιος θα βγαλει ασπροπροσωπα τα βαλκανια φετος?μαλλον κανα μαυροβουνιο πιστευω!

  25. να μην εμφανιστουμε στο πρωτο μισο…..πολυ νωρις….
    να μην εμφανιστουμε μετα απο διαλλειμα…κανεις δεν θα μας δει…
    να μην εμφανιστουμε 13η θεση…γρουσουζικο νουμερο!
    μμμμμ….να εμφανιστουμε τελευταιοι!θα κερδισουμε σιγουρα!!!!!
    πραγματικα απορω με καποια απο αυτα που διαβαζω εδω….. 🙁

  26. μια χαρουλα είναι η θεση μας,εκεινο το Ισραηλ παντα πρωτες θεσεις το βαζουν να τραγουδαει.μεχρι να βαλουν μερικοι το καναλι τα ειπαν τα 3-4 πρωτα.
    στον αλλον ημιτελικο η αρμενια θα βγει πρωτη θεση να τραγουδησει μακαρη να μην περασει χαχαχα αλλα με τις εξης χωρες Αζερμπαιτζαν,Ρωσια,Ουκρανια,Μολδαβια,Μαυοβουνιο κ Αλβανια την εχει ηδη μια θεση στον τελικο.

  27. Μια χαρά η θέση μας! Αν και οι Freaky Fortune & Riskykidd κάνουν μια καλή εμφάνιση δεν έχουν τίποτα απολύτως να φοβούνται θα περάσουν σίγουρα! Τυχερή πάντως για ακόμη μια φορά η Ρουμανία, άτυχο το Ισραήλ το οποίο ελπίζω να περάσει γιατί έχει πραγματικά καλό τραγούδι!

  28. Η ΕΠΟΜΕΝΗ EUROVISION ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ.ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ TELEVOTING ISXYEI ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    KAI TO ISRAHL ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΣΙΟΥ…………

  29. Το θέμα δεν είναι η θέση, το θέμα είναι να είναι τέλεια τα φωνητικά γιατί στο δικό μας τελικό υπήρχε μια σκοτεινιά στα σκηνικά και ο Risky δεν ακουγόταν καν. Μια ωραία ευχάριστη χορογραφία, με τόση μπαλάντα φέτος να κάνουμε τη διαφορά, να τους ξεσηκώσουμε.

  30. Λιθουανία,Φύρομ και Σλοβενία κανουν τσεκ άουτ στις 9 του Μάη. Τις ακολουθούν 2 απο τις Μάλτα, Ελβετία( ποια γιουροβίζιον; εμείς στο φεστιβάλ της Αλαμπάμα πηγαίναμε) και ( η στείλαμε ότι πιο γιουροβίζιον είχαμε, το ταριχεύσαμε κι όλας) Ρουμανία.

  31. Είναι πολύ δύνατος ο ημιτελικός, δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Όμως μην γελοιώμαστε, η Ελλάδα (μαζί με Νορβηγία και Ρουμανία) θα περάσουν άνετα. Δηλαδή τόσο χάλια είναι το ελληνικό κομμάτι που να μην μπορεί να είναι στις 10 από τις 15? Μόνο 5 χώρες μένουν έξω.

  32. Χαλαρωστε λιγο!!!…Η Ελλαδα θα περασει ΠΡΩΤΗ????…ελεος!!!…βεβαια σας εχω παρει χαμπαρι απο περυσι,που οταν πεφταιτε εξω,κρυβεστε..οκ….πρωτη θα περασει η Νορβηγια με διαφορα κ μετα δυστυχως η Ρουμανια…ντε κ καλα να κανουμε την Ελλαδα φαβορι…χαμηλα η μπαλα…

  33. Ξεκινησε ο OGAE INTERNATIONAL ;;; Eιδα πως ξεκινησε με Λευκορωσία .. δεν μας ψηφισε..στην φουλ λιστα με το τοπ 37 του ogae της ειμαστε στην θεση 23 -_-

  34. Πάρα πολύ καλή η 13η θέση της Ελλάδας μας. Η 15η και τελευταία θέση της Ρουμανίας σίγουρα την ευνοεί πάρα μα πάρα πολύ. Και ευτυχώς είμαστε και ανάμεσα από 2 πάρα πολύ αδύναμες χώρες, αυτές της Ελβετίας πριν από εμάς και αυτήν της Σλοβενίας μετά από εμάς…

  35. Σιγά το τραγούδι που έχει η Νορβηγία που θα περάσει και πρώτη. Θα πάει μέτρια στις επιτροπές και στο televoting θα πατώσει.

  36. Αυτό που χαίρομαι φέτος με την ελληνική συμμετοχή είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν να δώσουν τροφή στις σκυλοεκπομπές της τηλεόρασης. Ούτε σέξυ καραγκιοζιλίκια, ούτε πατριωτικές μεγαλοστομίες και αρχαιολαγνικές παπαριές.
    Δείχτε την Κοντσίτα ηλίθιοι για να γεμίσετε τις εκπομπές σας φέτος, και πείτε ότι ο Μαρτάκης (κι ας έχασε) θα βρυκολακιάσει και θα πάει Δανία! Το ότι το rise up είναι ένα ασήμαντο τραγουδάκι, κάνει την ήττα σας να τσούζει περισσότερο, γιατί άλλο να χάνεις από κάτι σπουδαίο κι άλλο από κάτι μικρό.

  37. Γεωργια,Φινλανδια,ΠΓΔΜ και Λευκορωσια δε περνανε για κανενα λογο.Ελλαδα εννοειται οτι περναει,μια χαρα θεση εμφανισης εχουμε εξαλλου,και δυστυχως και η Ρουμανια που παω στοιχημα οτι αν η Paula και ο Ovi δεν ηταν ‘φιλοι μας απ’τα παλια’ το φετινο τους τραγουδι θα περναγε και δε θα ακουμπαγε,ενω τωρα θεωρειται και φαβορι μη χεσω(σορρυ κιολας). Απο κει και περα θελω οπωσδηποτε Ελβετια στον τελικο!

    • Laurinda
      με το σορρυ κιολας σου συμφωνω κι εγω.Οι Ρουμανοι πατανε και μια τσιριδα προς το τελος (αν θυμαμαι καλα)για να γινει πιο ποιοτικο ? για να δειξουν οπωσδηποτε τις φωνητικες ικανοτητες της κοπελας?αυτοι μονο ξερουν το λογο και εχουν γινει φαβορι του ημιτελικου.

      • Η Ρουμανίας ας βολευτεί με καμιά θέση γύρω στο #13 πάλι στον Τελικό…
        Σιγά το τραγούδι !

  38. Eurovision….
    Ενω το rise up θα σαρωσει τα βραβεια..λογικο…τετοια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ που ειναι..βεβαια λογικο να θεωρεις της Νορβηγιας κακο τραγουδι…απο την στιγμη ακους αλλα ειδη…δεν σε παρεξηγω…

  39. Αν και χωρίς να έχουμε ιδέα από τις πρόβες ακόμη θα τολμήσω για κάποιες πρώιμες προβλέψεις περί αυτών που μάλλον θα μας αποχαιρετήσουν νωρίς.
    1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ : 16.Λετονία , 15.Αλβανία , 14.Σαν Μαρίνο , 13.Πορτογαλία , 12.Ισλανδία , 11.Μολδαβία
    2ος Ημιτελικός : 15.Γεωργία , 14.Σκόπια , 13.Λευκορωσία , 12.Σλοβενία , 11.Λιθουανία.

    • Aν ήταν κάποια άλλη χώρα με αυτό το τραγούδι, θα πήγαινε καλύτερα.Της Εσθονίας σου αρέσει Donnie?

      • Της Σλοβενίας μου αρέσει περισσότερο όμως της Εσθονίας είναι άψογο στην φωνητική απόδοση παρόλο την απαιτητική χορογραφία και για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι αξίζει να επιβραβευτεί με ένα εισιτήριο για τον Τελικό.
        Σλοβενία 7/10 ( το #17 μου )
        Εσθονία 6/10 ( #23 )

      • Κοίτα η Αρμενία με συντελεστή 1 στα στοιχήματα είναι στατιστικά αδύνατο να χάσει (ανάλογο συντελεστή είχε μόνο το Euphoria θυμάμαι).
        Εγώ σαν πρώτο άκουσμα πιστεύω σε νίκη Ουγγαρίας!

  40. Ρε παιδιά το χάσαμε τελείως….. Τι κάθεστε και τρώγεστε για την σειρά εμφάνισης στον ημιτελικό. Δεν υπάρχει εξάλλου καμία περίπτωση να μην περάσουμε…. Ότι εμείς θα τα καταφέρουμε μαζί με Ρουμανία και Νορβηγία είναι το μόνο σίγουρο. Η σειρά εμφάνισης μπορεί να παίξει ρόλο ποιος θα βγει πρώτος αλλά εκτός 10αδας δεν παίζει να μείνουμε… Πολύ απλά ακούστε τα υπόλοιπα τραγούδια είναι χαλια

  41. Για τις ΣΕΙΡΈΣ εμφάνισης. Το 1975 και το 1976 η Ολλανδία και το HB αντίστοιχα εμφανίστηκαν 1ες και στο ΤΈΛΟΣ νίκησαν επίσης η Γαλλία το 1960 “έκλεισε”το διαγωνιστικό κομμάτι με τον αριθμό 13 και κέρδισε. Το Αζερμπαϊτζάν το 2010 άνοιξε τον τελικό και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο είναι ευνοϊκότατο. Καταλάβατε;

  42. Ακόμη και αν δεν πιστήκατε και είστε με τους κακούς ιονους μάθετε λοιπόν ότι η Ελλάδα και το 2009 και το 2010 στον ημιτελικό εμφανίστηκε στην 13η θέση. Και όμως τα κατάφερε…. Το 2009 πήραμε την 4η θέση στον ημιτελικό μας(που είναι και η χειρότερη μαζί με το 2012) Και το 2010 την 2η θέση και μάλιστα χωρίς κανένα 12αρι. Που σημαίνει πως μπορεί η θέση να μην είναι καλή αλλά ΄ταν ξέρεις ότι θα περάσεις δεν παίζει ρόλο πότε θα εμφανιστείς. Ολα θα αλλάξουν στην σειρά που θα μας βάλουν στον τελικό…

  43. Επιπλέον ρε παιδιά 15 χωρούλες είναι όλες και όλες…. Για να μήνεις απέξω πρέπει να το παλέψεις. Και δόξα το θεό φέτος πολλές χώρες του δώσαν και κατάλαβε με αποτέλεσμα να λες πως 4 με 5 χώρες πρέπει να πάνε τελικό από κάθε ημιτελικό. Τις υπόλοιπες κόψτε τις. Οπότε είναι χαζό να λεει κάποιος ότι θα ξεχαστεί κάποιο τραγούδι όταν καλά καλά δεν θα προλάβει να πει κουβέντα θα τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

  44. Καλά το οτι μετά απο το τραγούδι μας θα έχει διαφημισεις είναι η κλασική μυθομάνεια που γράφουν πολλοί χωρίς λόγο έτσι για να γίνεται συζήτηση και τελικά δεν γίνεται.Οτι να ναι.Δεν τίθεται θέμα 2 τραγούδι πριν το τέλος να κάνουν διακοπή.
    Από κει και πέρα προβλέψεις και εικασίες δεν θα κάνω.Επίσης δεν ασχολούμαι με τις βαθμολογίες των OGAE που θα κανει πολλούς να μοιρολογάνε που δεν μας δίνουν βαθμούς όπως πέρσι.

  45. Φίλε Sensei Χρειάζομαι τη βοήθειά σου. ΜΉΠΩΣ γνωρίζεις κάτι από μουσική Country;Για παράδειγμα είναι κοντινή-παρόμοια με την έθνικ;και από που έρχεται;

    • Φίλε Δημήτρη,
      ενώ στην αρχή μου’ ρθε να βάλω τα γέλια με την ερώτηση σου, το ξανασκέφτηκα και σου απαντώ: Ναι η κάντρυ εντασσεται στον τεράστιο χώρο της έθνικ. Αλλά επειδη δεν λέει να στα δίνω ολα στο πιάτο…homework: Τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό μου για την σχέση κάντρυ και έθνικ.

  46. Re paidia den kserw an einai idea mou alla fetos nomizw pws den “akougomaste” poli,san na pername aparatiritoi…pezoume xamila kai sta stoiximata… Ti exoun na poun oi empeiroi edw mesa?? Peite mou tis gnwmes sas!!! 🙂

  47. ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΛΑ ΕΘΝΙΚ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΤΟ STAR ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΖΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΣΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ Ο LOOSER ΜΕΤΡΑΕΙ 2/2 ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ MEDIA ΤΩΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΟ ΟΛΑ ΓΑΜΩ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FREAKY KAI OΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ.
    ΑΜΟΥΣΟΙ ΠΑΓΚΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    • Υποστηρίζουμε Ελληνική συμμετοχή χωρίς τις δικές σου περσινές γραφικότητες οι οποίες απ’ότι βλέπω συνεχίζουν μέχρι και σήμερα…
      Την 6η θέση που έφεραν οι Κόζα Μόστρα με τον Αγάθωνα δε θα τη δούμε ούτε με κυάλια φέτος οπότε μην λες μεγάλες κουβέντες…Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα μικρό καλάθι φέτος αλλά που να καταλάβεις ότι εκτίθεσαι!

    • Μουρmoor ειλικρινά μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα, πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κόμπλεξ σε μιά χρονιά που στέλνουμε κάτι που να σου αρέσει, και εσύ να συνεχίζεις να βρίζεις τους Κοζα Μοόστρα ακόμα και σήμερα, πραγματικά δεν βαρέθηκες? Θες, δεν θες οι Κόζα Μόστρα πέτυχαν απόλυτα σε αυτό που έκαναν , όχι μόνο για την 6η θέση που πήραν αλλά και και για την μετέπειτα πορεία τους μιας και έκαναν live σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (αυτή την περίοδο κάνουν συναυλίες στην Ιταλία). Εγώ υποστηρίζω Rise Up (αυτό ψήφισα εξάλλου) και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και φέτος, αλλά ειλικρινά σου λέω ΞΕΚΟΛΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΜ, έχεις γίνει γραφικός πιά.

  48. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ;;
    ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ OGAE GREECE ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (ΚΑΙ
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΧΩΡΑ) Ή ΟΥΤΕ
    ΚΑΝ;

  49. Donnie Darko
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΑΓΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.
    ΟΙ FREAKY FORTUNE SYNERGASTHKAN KAI EKANΑΝ REMIX ΓΙΑ ΤΑΜΤΑ-ΡΟΥΒΑ-ΑΛΕΧ LEON ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΤΟ REMIX THS ELPIDAS ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ SUPERSTAR ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ PANIC TA ATOMAKIA ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ RISCKYKIDD ISXYEI TO IDIO EXOYN ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    • Δεν έχω κόλλημα με Balkan ήχους όπως λες…Ούτε πιστεύω πως είχαμε κάτι καλύτερο να στείλουμε φέτος…
      Το cd των KM έγινε πλατινένιο , οπότε είναι φανερό πως γίνεσαι προβοκάτορας και κακεντρεχής! Επίσης να μην τρέφεις μεγάλες ελπίδες για φέτος γιατί το τραγούδι των FF είναι σχετικά άνευρο και αρκετά μονοδιάστατο για να μαζέψει αρκετούς βαθμούς κατά τη γνώμη μου πάντα.
      Τους εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιατί όντως φαίνονται ταλαντούχα τα παιδιά όπως και οι περσινοί μας εκπρόσωποι όμως το τραγούδι μου φαίνεται υποδεέστερο των δυνατοτήτων τους !

      • Εμένα το αντίθετο… Μου αρέσει το τραγούδι μας, αλλά βρίσκω τα παιδιά πάρα πολύ βαρετά… πολύ άχρωμα και άνευρα.
        Πήγα να παρακολουθήσω τη συνέντευξη στον Γεωργαντά που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ζωηρή με κέφι, γέλιο και πολλή ενέργεια και βαρέθηκα τη ζωή μου.
        Τους περιμένουν εκατοντάδες συνεντεύξεις που φοβάμαι θα πάνε χάλια.
        Οι δημόσιες σχέσεις παίζουν μεγάλο ρόλο.
        Όλα μετράνε στο να φτάσει ο δημοσιογράφος-εκφωνητής της κάθε χώρας να διαφημίσει την όποια συμμετοχή.

      • Είναι βαρετές και χωρίς χιούμορ οι συνεντεύξεις των παιδιών…
        Μόνο των παιδιών? Δηλαδή ο Γιώρκας, ο Αλκαίος, η Ελευθερίου κλπ έδιναν ευφάνταστες συνεντεύξεις??

      • ο αλκαιος ναι εδινε καλυτερες συνεντευξεις και επισης παρατηρουσα οτι ειχε πολυ ωραιο τροπο επικοινωνιας με τα μ.μ.ε. και οτι εκανε σωστη και ορθη χρηση της γλωσσας μας!οι φρικι δυστυχως δεν το χουν το κομματι το δημοσιοσχετιστικο(δες την εκπομπη με τον γεωργαντα και θα καταλαβεις απολυτα)

      • dream,

        Ναι, είναι χειρότεροι όλων…
        Επειδή μ΄αρέσει να παρακολουθώ όλη τη πορεία των συμμετοχών μας μέχρι το βράδυ του ημιτελικού-τελικού, βλέπω ό,τι αναρτάται από συνεντεύξεις, promo-tours κλπ κλπ.
        Έ

      • …συνέχεια
        Έχοντας δει όλους τους προηγούμενους, λέω με σιγουριά πως αυτοί είναι οι χειρότεροι.
        Ακόμα και να μην είχα μέτρο σύγκρισης όμως, βλέπω 3 πολύ ”κοιμισμένα” παιδιά.

    • Και οι μόστρες περσι που ήθελαν ντε και καλά να μας ψήσουν ότι το τραγούδι ήταν αλληγορικό; Και πήγαιναν με ότι καλύτερο στιχουργικά έχουμε στείλει , που να πάρει. Τουλάχιστον είπαν κι ένα σωστό: στα παπάρια μας τι θέση θα πάρουμε ( κι έπεσε το πανελλήνιο να τους φάει).

  50. Donnie Darko….
    Ασχολεισαι με ενα ατομο….που βγαζει ΠΟΛΥ μισος για τους ΚΜ…και προφανως τους ζηλευει..γιατι περυσι πηραν 6η θεση,ενω αυτος τους εκραζε..οποτε αδικα χανεις τον χρονο σου….

      • 1.Αζερμπαιτζάν
        2.Ολλανδία
        Τα 2 αγαπημένα μου για φέτος, και μετά ακολουθούν
        3.Σουηδία
        4.Γερμανία
        5.Νορβηγία
        6.Μαυροβούνιο
        7.Η.Β
        8.Ουγγαρία
        9.Πολωνία
        10.Αρμενία
        11.Σαν Μαρίνο
        12.Φινλανδία
        13.Μάλτα
        14.Ιταλία
        15.Αυστρία

      • Εγω θα ήθελα Εσθονία.
        Βλέπω ότι έχεις ψηλά τη Γερμανία εν αντιθέση με πέρυσι που την είχες αρκετά χαμηλά.
        Ξέρεις πέρσι το τραγούδι των Cascada μου άρεσε αρκετά και πραγματικά στην arena γινόταν πανικός με το εν λόγω τραγούδι, για μια στιγμή πίστευα ότι θα μπορούσε να κερδίσει.
        Ξέρω ότι δεν σου άρεσε.
        Πως θα σου φαινόταν να έβλεπες μια χροιά τη eurovision από κοντά.

  51. Ωραία, ξεκίνησαν οι ψηφοφορίες των OGAE. Ώρα να δούμε ποια τραγούδια θα πατώσουν και φέτος (top5 στον OGAE=90% πάτος στον τελικό).

    • Όντως, ακόμα γελάω που έβγαλαν πέρσι την Valentina 2η. Πραγματικά, αν φέτος πάμε καλά στην ψηφοφορία των OGAE θα αρχίσω να ανησυχώ για την συμμετοχή μας.

  52. eurofan
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΕΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ EUROVISION ΕΣΥ ΔΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΡΑΒΑΝΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ RISE UP ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ

  53. Ti niki den ti theloume.To xeroume!Einai kafti patata I niki gia mas,alla as elpizoume estw gia top-5!!!
    Kali tyxi ELLADA MOU!!!!!!!!1

    • H Βαλεντίνα άξιζε απλά να περάσει στον τελικό, 2η θέση για κανένα λόγο, ούτε καν 10άδα.

  54. Quiz:Πόσοι από τους φετινούς εκπρόσωπους των χωρών είναι γκέι, λεσβία, τρανσέξουαλ ή τραβεστί?

  55. Το top 37 μου : (είναι με βάση το τραγούδι και οχι πρόβλεψη)

    37. Λετονία
    36. Λευκορωσία
    35. Ισλανδία
    34. Γεωργία
    33. Πορτογαλία
    32. Βέλγιο
    31. Μάλτα
    30. Δανία
    29. Λιθουανία
    28. Ελβετία
    27. Μαυροβούνιο
    26. Π.Γ.Δ.Μ
    25. Μολδαβία
    24. Σλοβενία
    23. Ελλάδα
    22. Ισραήλ
    21. Φινλανδία
    20. Ρωσία
    19. Ουκρανία
    18. Γαλλία
    17. Ιρλανδία
    16. Εσθονία
    15. Νορβηγία
    14. Ουγγαρία
    13. Αλβανία
    12. Γερμανία
    11. Αυστρία
    10. Ιταλία
    09. Πολωνία
    08. Ολλανδία
    07. Άγ. Μαρίνος
    06. Αζερμπαϊτζάν
    05. Ισπανία
    04. Ρουμανία
    03. Αρμενία
    02. Σουηδία
    01. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

    • Και η προτίμηση μου για τους ημιτελικούς: (οχι πρόβλεψη)

      Α’ Ημιτελικός:

      #1 Σουηδία
      #2 Αρμενία
      #3 Αζερμπαϊτζάν
      #4 ‘Αγ. Μαρίνος
      #5 Ουγγαρία
      #6 Ολλανδία
      #7 Ουκρανία
      #8 Ρωσία
      #9 Εσθονία
      #10 Αλβανία
      ……………………
      #11 Μολδαβία
      #12 Μαυροβούνιο
      #13 Ισλανδία
      #14 Πορτογαλία
      #15 Βέλγιο
      #16 Λετονία
      *********************************

      Β’ Ημιτελικός:

      #1 Ρουμανία
      #2 Πολωνία
      #3 Ιρλανδία
      #4 Ισραήλ
      #5 Αυστρία
      #6 Νορβηγία
      #7 Ελλάδα
      #8 Φινλανδία
      #9 Π.Γ.Δ.Μ
      #10 Σλοβενία
      ……………………
      #11 Ελβετία
      #12 Μάλτα
      #13 Λιθουανία
      #14 Γεωργία
      #15 Λευκορωσία

  56. MOOR…
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΣΟ ΘΕΣ…ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟ,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΤΛ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΧΑΧΑΧΑ…ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΟΚ!!..ΠΡΩΤΟ ΑΚΥΡΟ…ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΥΡΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ…ΧΑΧΑ

    Υ.Γ.1…ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ..
    Υ.Γ.2…ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΤ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ RISE UP..ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΟΛΟ RISE UP..ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ‘ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ’ ΣΕ 1 ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!!

  57. Παιδιά,τι βαθμούς θα ανταλλάξουν φέτος οι δύο “γίγαντες”του ανατολικού μπλοκ(Ρωσία και Ουκρανία) κατά τη γνώμη σας;

  58. τωρα να σου πω παιζει να ναι το τελευταιο πραγμα που με καιει φετος για τους βαθμους ρωσιας-ουκρανιας!!κατσε να δουμε εμεις τι βαθμους θα μαζεψουμε και απο ποιους και μετα να μιλησουμε

  59. Και κάτι ακόμη. Πόρους βαθμούς πιστεύετε ότι θα συγκεντρώσει ο νικητής του δικού μας 2ου ημιτελικού; Α)105-115 Β)120-130 Γ)132-145

  60. Kανείς πια δεν επηρεάζεται από τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών. Αυτός ο μύθος πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Όλοι όσοι παρακολουθούν το διαγωνισμό (και ψηφίζουν), γνωρίζουμε μήνες πριν, όλα τα τραγούδια. Δεν θα τ’ ακούσουμε πρώτη φορά τις βραδιές των ημιτελικών και του τελικού (άσε που τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της «κάλυψης» και των προβών γνωρίζουμε και πώς θα παρουσιαστούν). Άρα ξέρουμε τί μας αρέσει και τί όχι. Αυτό που έχει αποδειχτεί και μετράει τελικά, είναι πώς θα καταφέρει ο ερμηνευτής/τρια να «μεταφέρει» στη σκηνή το τραγούδι του (εάν έχει τρακ, φωνή, καλή σκηνική παρουσία κλπ) και όχι η σειρά εμφάνισής του/της.

  61. Μια χαρά θέση πήραμε και καλή μας επιτυχία!! Top 10 μου για τον 2ο ημιτελικό :

    1. Ελλάδα
    2. Ισραήλ
    3. Ιρλανδία
    4. Φινλανδία
    5. Νορβηγία
    6. Πολωνία
    7. Σλοβενία
    8. Αυστρία
    9. Ελβετία
    10. Ρουμανία

  62. To gegonos oti anapneo ton idio aera me sena pou kathises kai egrapses auti ti mpourda,kai me auton pou persi elege oti tha epistrepsei to louxembourgo me david guetta me thlivei…..

    • Λολ,που την θυμηθηκες την Αντωνια με το Λουξεμβουργο της; Παντως ,ετσι για την ιστορια η Αντωνια ηταν προπερσινη παρουσια .

  63. Exairetiki I klirosi pername aneta. Sto teliko tha zisoume skines 2011 pou eginan treles anatropes kai o nikitis itan sok…. ta panta mporoun na simvoun

  64. eurovision 2013
    semifinal 1 IRELAND perase???
    PERASEEEE
    semifinal 2 NORWAY perase???
    PERASEEE
    kai grand final ANOUK sto 13
    MESA STIN DEKADA
    AUTA…

  65. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΛΕΝΑ Η ΓΕΡΜΑΝΟΞΙΝΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΗ;
    TA ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ LIVE.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ FREAKY FORTUNE KAI RISKYKIDD ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.
    JUST BE YOURSELVES!!!!

  66. @Strato και Έφη Μ.
    Το ότι οι F.F. δεν γλύφουν εκεί που έχουμε φτύσει όλοι μας (χαζοεκπομπές της tv) τους τιμά. Η σοβαρή στάση τους είναι η καλύτερη αυτοπροβολή.
    Ας φροντίσουν οι μελέτες και οι τατιάνες να μάθουν 5 βασικά πράγματα για τη house σκηνή πριν τους πάρουν συνέντευξη. Να τους ρωτήσουν για τις επιρροές τους, τα ακούσματά τους κλπ. Τα προηγούμενα χρόνια ακούσαμε 8000 ερωταπαντήσεις για την μουσική της χασαποταβέρνας και των αρκουδιάρηδων.
    Όσο για τον Γεωργαντά… μήπως θα έπρεπε να κάνουν τούμπες τα παιδιά, στην εκπομπή του επίτροπου που πιο φανερά απ’ όλους στήριζε μαρτάκη?

    • Δεν καταλαβαίνω ούτε τον τόνο σου, ούτε την επιθετικότητά σου.
      Νομίζω ήμουν αρκετά σαφής.
      Αυτά τα παιδιάστικα επιχειρήματα με τις εκπομπές που δεν είναι του επιπέδου της house σκηνής και τους ζηλιάρηδες υποστηρικτές του Μαρτάκη δυσκολεύομαι να τα παρακολουθήσω.
      Τα παιδιά έχουν πρόβλημα επικοινωνίας, πως να το κάνουμε τώρα.
      Μετά βίας απαντούν στις ερωτήσεις και αν νομίζεις πως τους ρωτούν ανοησίες, που να δεις σε τι πρέπει να απαντούν στους ξένους δημοσιογράφους.
      Δεν είπαμε να κάνουν τους καραγκιόζηδες, αλλά αυτό το νυσταλέο που έχουν μου κάνει εντύπωση και θα το πω.
      Αυτές οι εκπομπές τους καλούν τι να γίνει? Όταν τους καλέσει η Φλέσσα, ας της κάνουν τη τιμή να συμμετέχουν στη συνέντευξη γιατί στους άλλους μόνο σωματικά παραβρίσκονται όπως φαίνεται.

  67. – πως σας φανηκε το κλιπ του” Silent Storm”.
    @ Kate
    πως σου φαινεται η φετεινη Ρουμανια μετα τον περσινο Σεζαρ?

    • Δεν σου χουν μάθει να μην αναφέρεις το όνομα του Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω;

      • Αμαρτησα και μαλιστα σε περιοδο νηστειας το παραδεχομαι ομως ειναι Αλησμονητος.

    • Eτσι τέκνον μου! Πιστεύω πως άπαντες ενθυμούμεθα την συμβολικήν ημιαναληψη Του ( 5-6 μέτρα) εις τους αιθέρας του Μάλμε αρίνα και πως εκ του ταπεινού υφάσματος που εκειτετο εις τους πόδας Του, ανεδύθη κορασίς χορεύουσα εν εκστάσει. Παραπλήσια θαυματουργία- ουχί ιδία,τουτο εστί αδύνατον!΄- ημπορεί εφέτος να μας προσφέρει μόνον η Οσία Κοντσίτα η γενειοφόρος.

    • marika μου, φυσικά δεν περιμένεις να συγκρίνω το φετινό τραγούδι της Ρουμανίας, με την περσινή θεότητα, έτσι δεν είναι; 😀
      Αυτό που ζήσαμε πέρσι όλοι οι φανς της eurovision, θα κάνουμε πολλά χρόνια να το ξαναζήσουμε (στείλανε και από την Αυστρία κάποιον/αν για να “κλέψει” και καλά φέτος την παράσταση, αλλά τί να μας πει η Conchita μπρος στον Καρπάθιο Θεό;).
      Ο φουλαδοφόρος Άρχοντας της πίστας, οδήγησε βαπόρια, έπεσε με αλεξίπτωτα, οδήγησε (με το ένα χέρι παρακαλώ) το cabrio. Τί άλλο να ΄κανε πια; Λυσσάξανε όλοι/ες και μου τον “ματιάσανε”…Να μη δούνε βρε marika μου, έναν ταπεινό καλλιτέχνη (βάζω ένα απλό δερματινάκι με κρύσταλλα Swarovski και βγαίνω), να τα “δίνει όλα” πάνω στην πίστα, αμέσως να το “κράξουνε”. Αλλά εκείνος εκδικήθηκε. Πρώτος στο televoting (ας είναι καλά το εκτός σχεδίου οικοπεδάκι στο Χαλκούτσι που πούλησα, για να τον ψηφίσω εκατοντάδες φορές– θυμάται η Laurinda)! 😀

      ΥΓ 1. Το φετινό τραγούδι της Ρουμανίας, είναι ένα κλασικό σαχλοτράγουδο. Γι’ αυτό θα πάει πολύ καλά.
      ΥΓ 2. Φέτος στηρίζω Αρμενία, Ουγγαρία (ο τυπάκος αυτός με το αρκουδάκι ελπίζω να σαρώσει), Αζερμπαϊτζάν, τη Βαλεντίνα (για πάρτη σου) και φυσικά την Ελλάδα.
      ΥΓ. 3 Τα σχόλια του/της sensei “όλα τα λεφτά”. Γέλασα με την ψυχή μου! 😀

  68. Marika…Μια χαρα κλιπ ειναι…αλλωστε δεν πρεπει να εχει υπερβολες…
    ●Τωρα οσον αφορα τα παιδια,τους ff..τους συμπαθω..αλλα αυτος ο risky μου καθεται στο λαιμο..φαινεται οτι εχει καβαλησει το καλαμι κ πρεπει να προσγειωθει λιγο…μιλαει σαν να ειναι ο ΕΜΙΝΕΜ..ενω δεν μπορει να ραπαρει ουτε στο ελαχιστο..

    • ευροφαν
      εμενα μου φαινεται οτι του λειπει κατι οπως και στην εκτελεση του τραγουδιου περιμενα το κατι παραπανω.Ισως να φταιει και το γεγονος οτι ο Καρλ ειναι τελειως απειρος.

      • Ναι..σε αυτο δεν διαφωνω…αν ηταν και λιγο εμπειρος…και με το τραγουδι που εχει..τωρα θα ηταν 1ος στα στοιχηματα και οχι 3ος…ισως και να εχεις ενα δικιο σε αυτο..

    • γεια σου γιουροφαν!για ακομη μια φορα συμφωνω απολυτα μαζι σου!κι εγω ειμαι της αποψης οτι ο ρισκι χαλαει ολη την εικονα του τραγουδιου!

      • Stratos…
        Ετσι ειναι..μια συνεντευξη του ειδα και σε αυτην μιλουσε σαν να ηταν ο απολυτος ΣΤΑΡ..Οτι να ναι…ας του πει καποιος του παιδιου,να ηρεμησει λιγο…και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ΜΑΘΕΙ να ΡΑΠΑΡΕΙ..γιατι δεν καταλαβαινα το τι ελεγε…

      • παλι καλα που μιλουσε στη συνεντευξη που ειδες!γιατι σε αυτην που παρακολουθησα εγω δεν καταλαβαινε τις ερωτησεις και απαντουσε οταν απαντουσε με χρονοκαθυστερηση και ελεγε αλλα αντι αλλων!

      • χαχα..αστα να πανε!!!..και ορισμενοι περυσι ελεγαν για τον Αγαθωνα…τουλαχιστον αυτος ηξερε να μιλαει…

  69. Περυσι δεν ειχαμε πιο συχνες αναφορες για τους ΚΜ και τον Αγαθωνα; Για να μαθω κατι για τους ΦΦ πρεπει να το ψαξω.

  70. Ore pousti mou komlexiki afti vgikan mazi e tn riskykidd tous xifise o kosmos ktalaveteto les kai ama tous thaxete tha vgalete tipota mia xara einai sigkenrothite ligo pite ena kali epitixia kai telos xiroteri apo 3 xrono kanete kapii

  71. Στο Eurovision In Concert (Amsterdam 2014) στις 5 Απριλίου θα εμφανιστούν και οι Freaky Fortune ft. RiskyKidd!!! Καλή επιτυχία στα παιδιά!!!

  72. Η θέση εμφάνισής μας είναι ΠΟΛΥ καλή, χαίρομαι! Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω που ειπώθηκαν περί κακών οιωνών, όπως νούμερο 13 (μου θυμίζει λίγο μαύρη γάτα! χαχαχα), κοντά μας η Ρουμανία κ.λπ. είναι ΜΟΥΦΕΣ. Το μόνο που θεωρώ ότι ισχύει είναι η συμμετοχή που εμφανίζεται τελευταία ότι έχει ένα avantage. Αλλά αν ένα τραγούδι συνολικά είναι καλό, φωνητικά, συθετικά και επί σκηνής, και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να φοβηθεί. Ακόμα και πρώτο να εμφανιστεί! Αν και απέχουμε από τη βραδιά του ημιτελικού και δεν έχουμε δει πως θα παρουσιαστούν τα τραγούδια, θα τολμήσω να πω ότι θέλω να μας αποχαιρετήσουν οι: Γεωργία, Λευκορωσία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Λιθουανία. Σίγουρο TOP5 προβλέπω ότι θα είναι: Νορβηγία, Ρουμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Φινλανδία.

  73. Έφη Μ.
    ΕΛΑ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕ Ο ΚΟΖΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΙΑ.
    ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗ ΠΗΡΕ ΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΟΥ KAI MIA XARA KANOYN OI FREAKY ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΧΤΙΖΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΙΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΚΟΑΖ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΤΙΑΧΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ DANCE HOUSE RISE UP KAI ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ

    • Χαλάρωσε κοπελιά!
      Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε σεζόν Eurovision κόβεις τα χαπάκια σου!
      Τι κάθεσαι και χαλιέσαι εδώ ρε κούκλα μου?
      Αφού δεν σε παίζουν!
      Ξιδάκι λοιπόν, πήγαινε να παίξεις πουθενά αλλού και πάρε και τη Βιολέτα μαζί σου….

  74. Αποχωρει η Ουκρανια!

    Δυστυχώς από ότι πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο, η Ουκρανία στην οποία γίνονται πολλ’α ευτράπελα, αποφάσισε να απέχει από τον φετινό διαγωνισμό. Αυτό συνέβη γιατ’ι φοβάται η κρατική τηλεόραση για την ασφάλεια της αποστολής. Αυτό προκάλεσε τον θυμό των Eurofans οι οποιοι λενε πως αν είναι να φυγει καποιος αυτός είναι η Ρωσία. Περιμένουμε την επίσημη ανακοινωση.

    Πηγη:tvnea

    • Γιατί εδώ μέσα ο καθένας να γράφει πραγματικά το μακρύ του και το κοντό του?
      Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει τώρα η Ουκρανία ενάμιση μήνα πριν τον διαγωνισμό με αιτία τον κίνδυνο που θα διατρέξει η αποστολή στην Δανία? Τι κίνδυνο δηλαδή έχει να αντιπετωπίσει απο τους Δανούς? Χωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά πριν γράψεις κάτι σκέψου λίγο τι γράφεις.

  75. Αυτό που εννοεί ο Γιώργος είναι ότι μπορεί ότι απογειωθεί το αεροπλάνο να το βομβάρδισουν οι Ρώσοι. Χαχαχαχα

  76. Το κακκό δεν είναι οτι απαντάς στον ευατό σου, το κακκό είναι οτι διαφωνείς μαζί του !

  77. @sensei
    οποτε καταλαβαινεις οτι μεταξυ του Καρπαθιου Θεου και του Κοντοπουλου ο Τchaikovsky δεν θα ειχον ουδεμιαν ελπιδαν ποντους συλλεκτουσα.

    • @Κate
      σε περιπτωση που δεις το σχολιο μου γιατι το σαιτ του OGAe ειναι περασμενης τεχνολογιας..παταω reply και μου εμφανιζονται αλλου …επειδη με συγκινησες με την υποστηριξη σου προς την φιλεναδα μου την Βαλεντινα πες μου ποιον θελεις να ψηφισω κι εγω ετσι (για την δικη σου παρτη).Οσο για τη Ρουμανια του 2014 απογοητευση μεγαλη φετος.

  78. Πριν από 15 χρόνια και συγκεκριμένα το 1999 η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από το τραγούδι Θά’ναι Έρωτας σε ερμηνεία της-εκ του απόδημου ελληνισμού της Βρετανίας-Μαρλαίν Αγγελίδη(Marlayne Angeledes). Το τραγούδι αυτό,ως γνωστόν,ήταν μια ερωτική-συναισθηματική ποπ μπαλάντα που μιλούσε για το ωραίο αυτό συναίσθημα,σύμφωνα με δημοσιεύματα οι φαν του διαγωνισμού ήθελαν το εν λόγω τραγούδι ως φαβορί μαζί με της Ιρλανδίας και μάλιστα να κατακτά και θέση στην 5άδα,όμως το αποτέλεσμα ήταν κάθε άλλο παρά αναμενόμενο για αυτούς που το στήριζαν. Έτσι η Κύπρος κατέλαβε την 22η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας μόλις 2 βαθμούς τους οποίους έλαβε από τη Μεγάλη Βρετανία. Έτσι τώρα και με το Rise Up,Πολλοί το θεωρείτε φαβορί τόσο για τον ημιτελικό όσο και για τον τελικό αγνοώντας την προαναφερθείσα περίπτωση.

  79. λοιπόν η 13η θέση μια χαρά είναι. αλλά όπου και να εμφανιζόμασταν καλά θα ήταν. άμα το τραγούδι είναι καλό δεν έχει σημασία. δηλαδή άμα είναι έτσι εσείς νομίζετε ότι θα περάσουν οι 10 χώρες που εμφανίζονται τελευταίες?? για να δούμε

  80. Μετα από πολύ καιρο καταφερα περιπου να διαμορφόσω τη σειρα προτιμησης μου χωρις να έχω και εξαιρετικα μεγαλη αδυναμια σε κανενα κομματι..θέλω να περασουν απο το ημιτελικο αυτο οι: Ιρλανδία,Ελλάδα,Μάλτα,Ρουμανία,Σλοβενία,Ελβετία,Πολωνία αυτα ακουγονται για τα υπολοιπα δεν γνωριζω δεν απαντω

  81. Καλύτερα που είμαστε στον 2ο ημιτελικό και πάρα πολύ καλό και το χρονικό σημείο που είμαστε, 2ο μέρος, 13η θέση, ειδικά ανάμεσα σε 2 χώρες που σε καμία περίπτωση δεν μας απειλούν καθόλου…Ελβετία και Σλοβενία. Πάντως αυτό που η θέση εμφάνισης της κάθε χώρας δεν κρίνεται πια με κλήρωση αλλά την διαλέγει η EBU, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Η Ρουμανία φέτος είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού και τραγουδάει και στην καλύτερη θέση. Και 2ος ημιτελικός και 2ο μέρος και 15η και τελευταία θέση…….

  82. Το δικό μου top 10 του δευτέρου ημιτελικού σε τυχαία σειρά όμως, είναι:

    Ελλάδα

    Αυστρία

    Λευκορωσία

    Φινλανδία

    Λιθουανία

    Ισραήλ

    Νορβηγία

    Πολωνία

    Ρουμανία

    Ελβετία

    Σχόλια????????

  83. 1.Ελλαδα
    2.Ισραηλ
    3.Νορβηγια
    4.Αυστρια
    5.Ιρλανδια
    6.Ρουμανια
    7.ΠΓΔΜ
    8.Πολωνια
    9.Λευκορωσια
    10.Φιλανδια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ