ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: “Start a fire” από τη γη της φωτιάς και την Dilara Kasimova!

Λίγα λεπτά νωρίτερα το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο του Αζερμπαϊτζάν Ictimai μετάδωσε τη φετινή, έβδομη συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στην Κοπεγχάγη. Η μπαλάντα που θα εκπροσωπήσει φέτος τη νικήτρια του 2011 στο διαγωνισμό ονομάζεται “Start a fire” και ερμηνεύτριά της είναι η 30χρονη Dilara Kasimova, νικήτρια του talent show Böyük Səhnə που οργανώνεται τα τελευταία χρόνια από το Ictimai ειδικά για την ανάδειξη του εκπροσώπου τους στο διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι φέρει σουηδική υπογραφή, όπως σχεδόν όλες οι συμμετοχές του Αζερμπαϊτζάν (2009, 2010, 2011, 2012), καθώς οι δημιουργοί του είναι οι Stefan Örn, Johan Kronlund και Alessandra Günthardt. Ο Stephan Örn μάλιστα είναι ένας από τους συνθέτες του νικητήριου τραγουδιού “Running Scared” το 2011, καθώς και των συμμετοχών της χώρας το 2010 και το 2012.

Το Αζερμπαϊτζάν θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στο μεγάλο τελικό του θεσμού στον πρώτο ημιτελικό που θα λάβει χώρα την Τρίτη 6 Μαΐου.

[youtube id=”ipQswujA5gw” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαρεμαραααααααααα
    5/10 η φονη της μονο με τραβαει λυπαμε αζερμπαιτζαν αλλα αυτη την φορα δεν βλεπεις 5αδα
    και λαδοσε μεχρι τελος δεν θα καταφερεις τιποτα !

  2. Μαλιστα…ομορφη φωνη,αλλα ημουν σιγουρη οτι το τραγουδι θα ειναι κατω του μετριου…αλλη μια βαρετη μπαλαντα για τη φετινη συλλογη μας!
    ΥΓ: ‘Το τραγουδι φερει σουηδικη υπογραφη’ πρωτοτυπησαν παλι!Αντε βρε και του χρονου!

  3. Άλλη μία μπαλάντα φέτος, που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη από αυτήν της Σουηδίας, της Νορβηγίας ή ακόμα και της Ισπανίας. Θετικό γεγονός ότι πρόσθεσαν παραδοσιακά στοιχεία, αρνητικό το ότι έδωσαν ανάθεση και φέτος σε ξένους. Δικούς τους συνθέτες δεν έχουν στο Αζερμπαϊτζάν; Να υποθέσω πως αν βρεθούν ξανά στο τοπ 5, αυτό θα οφείλεται στους γνωστούς λόγους; Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει η σφαγή της μπαλάντας. Να δούμε ποιες θα επιβιώσουν.

  4. Να λοιπόν που βρήκα το πιο αδιάφορο τραγούδι του διαγωνισμου. Αν πάει καλα θα πηδηχτώ απ το παράθυρο

  5. Εγω το ειχα απο την αρχη οτι θα εστελναν μπαλαντα γραμμενη απο Σουηδους! Μα δεν βαρεθηκαν τοσα χρονια?

  6. Με το πρώτο άκουσμα, σου αφήνει βαρεμάρα, με το δεύτερο και το τρίτο όμως, εμένα προσωπικά μου έκανε ενα κλίκ! However, για μένα είναι η χειρότερη αζέρικη συμμετοχή μετά το 2008. Για μια χώρα που μπένει κάθε χρόνο στην πεντάδα, οχι δεν είναι καλό!

  7. Μια καλουτσικη μπαλαντα απο μια πολυ καλη φωνη..!
    Θα μπει 10αδα αλλα οχι δεν αξιζει 5αδα.

  8. αν αυτό το πράγμα περάσει στον τελικό και μπει και 10αδα η γιουροβίζιον είναι όντως πανηγύρι !!! έλεος! ότι πιο βαρετό φέτος…. μέχρι και το cake to bake καλύτερο είναι!!!! Μαζί με της Αρμενίας για μένα ό,τι πιο αδιάφορο φέτος!!! Δυστυχώς! Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι ότι πρόκειται για αδιάφορα τραγούδια – ο καθένας στέλνει ότι θέλει – αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στα στοιχήματα πλασάρονται σε καλές θέσεις…. ε όχι! Ξεκάθαρα φέτος η νίκη θα είναι ή στη Σουηδία ή στη Νορβηγία ή στην Αγγλία!

  9. Μεχρι περυσι το Αζερμπαιτζαν ηταν μια απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες…γιατι εστελνε καλα τραγουδια…Μετα ομως,απο τα περσινα γεγονοτα..οτι τραγουδι και να στειλει θα ειμαι ΚΑΤΑ…και θα ευχομαι καθε χρονο να πατωνει..οπως και Φετος…Οποτε ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ!!!

  10. ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ?ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΙ ΑΥΤΟ!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!

  11. Φιλε στο youtube εχω μαλωσει με τον συγκεκριμενο για το ονομα και θυμαμαι οτι του ειχα πει: δεν ειναι ωραιο εναν μουσικο διαγωνισμο να τον μετατρεπεις σε πολιτικο! και αυτος μετα ειπε οτι ”εισαι απο ελλαδα και μιλας για πολιτικα” και του λεω ”εσυ εισαι αυτος που δινει αλλο ονομα σε μια χωρα!”…

  12. H ιδέα μου είναι η το τραγούδι το έχουν γράψει οι ίδιοι με τη συμμετοχή του 2012…η ενορχήστρωση μου φαίνεται ίδια…τεσπα καλό τραγουδάκι που θα περάσει στον τελικό!!!

  13. Μπουχτήσαμε από Σουηδικές μπαλάντες για το Αζερμπαιτζάν…Είναι ντροπή τους να απαξιώνουν έτσι τους δικούς τους συνθέτες και να τραγουδάνε επί 7 συνεχή έτη στα Αγγλικά…Το ότι υπάρχουν κάτι “τοπικές πινελιές” στο ηχόχρωμα δε μου λέει κάτι. Η προσέγγιση παραμένει λάθος χρόνια τώρα από τη μεριά τους….Παραδόξως μου αρέσει περισσότερο από την αντίστοιχη συμμετοχή τους το 2012 επομένως τρέμε πάλι 5άδα…για τους γνωστούς λόγους…
    9/10 από μένα!!!(ούτε εγώ δεν το πιστέυω…)

  14. αα για ακομη μια φορα πρωτοτυπησε βλεπω!!αγγλικα με σουηδους δημιουργους και ιδου ετοιμη μια πληκτικη και αδιαφορη συμμετοχη!0 βαθμους απο μενα τοσο λογω τραγουδιου οσο και της προιστοριας της χωρας(ασυστολος χρηματισμος επιτροπων)!!!!!!

  15. Απογοήτευση φέτος το Αζερμπαιτζάν..με βάση όλα όσα έστειλε τις προηγουμενες χρονιές το τραγούδι αυτό θεωρειτε κακό για μένα..με βάση τα τραγουδια της φετινης Eurovision το θεωρω μέτριο αλλά και πάλι βαρετο..λίγο οι συμμαχίες λίγο οι επιτροπες που θα το σπροξουν πολύ πιθανον ενα τόσο βαρετο τραγουδι να μπέι και δεκαδα!
    Από όλες τις συμμετοχες ξεχωρίζω βέβαια αυτη του 2009 που για έμενα έπρεπε να κέρδιζε!

  16. Kapoioa episeis mbastardos anartise video sto Youtube onomazontas to “Eurovision 2014 North Cyprus” me mia fotografia tis simaia tou psevdokratus parakalo opos kanete KAI ekei anafora..

  17. μια απο τις πιο αδυναμες μπαλαντες για φετος!!!! σε καποια σημεια μου θυμιζει την συμμετοχη της sabina babayeva το 2012,αλλα στο χειροτερο….!
    τοσο δυναμικος τιτλος τοσο αδιαφορο κομματι!!! για μενα δεν αξιζει 10αδα…ειναι καπου στην 17η θεση στο τοπ μου! στον τελικο το βλεπω…κι εκει θα ναι 10η-14η θεση! καλη επιτυχια!!!!

  18. Δεν το θεωρώ και τόσο κακό. Εϊναι τραγούδι μπορεί να αοδωθεί εύκολα επί σκαηνη΄ς και τραβάει καλή σκηνοθεσία (σαν τότε που πήρανε το τρόπαιο). Σίγουρα τελικό αλλά από κει και πέρα άγνωσται αι βουλαί των θεατών και των επιτροπών

  19. Οπως και για την Πορτογαλλια ετσι και για το πολυ αντιπαθες Αζερμπαιτζαν ημουν σιγουρος οτι φετος θα με απογοητευσουν.Αν παρουμε υποψη μας το σκανδαλο με τη ψηφοφορια περσι, την συνεχομενη επαναληψη της συνταγης “μπαλαντα” καθως και την αδυναμη μπαλαντα σε συγκριση με τις παλαιοτερες συμμετοχες της χωρας και τις αμετρητες μπαλαντες της φετινης Γιουροβιζιον επομενο ειναι το τραγουδι να μην εχει τα συνηθη αποτελεσματα που φερνει η χωρα απο το 2009 (5αδα)και ειναι και μια εξηγηση για τα πολλα dislike sto youtube.Εδω παιζετε αν θα μπει και 10αδα κατα τη γνωμη μου.Αν και μ’αρεσε που βαλανε και λιγη παραδοσιακη πινελια στη μουσικη δεν εντυπωσιαζει καθως εχει κουρασει το αζερμπαιτζαν πλεον.Και ισως να ειναι η πρωτη χρονια(μετα το ντεμπουτο τους το 2008) που η αιωνια εχθρος τους Αρμενια βρεθει πιο ψηλα στη καταταξη απο το Αζερμπαιτζαν(του οποιου σαν χωρα δεν θα ηξερα την υπαρξη του αν δεν επερνε μερος στη Γιουροβιζιον).Και καλη επιτυχια να του πω δεν βλεπω να γινετε τιποτα χωρις “λαδι”.

  20. Επιτελους καποιος το εγραψε το λινκ.Θα κρατηθω να μην κανω καβγα και απλα θα αρκεστω στην αναφορα.

  21. Το παλιοζωο αφαιρεσε τα σχολια μαλλον γιατι απο κατω γινοταν της μουρλης απο το βρισιμο που εφαγε και απο την μπαρα dislike που ειχε εκτιναχθει λογικα.Εγω παντως του πατησα μια ωραιοτατη αναφορα αν και δεν νομιζω να το παρει υποψη του το youtube.Πιο πολυ πονεσε ομως που μας εβαλε κατω και απο την Λετονια .Εε ΟΧΙ!

  22. Μια απόλυτα διεφθαρμένη χώρα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας λαδώσει όλες τις επιτροπές αλλά και στο τελεβότινγκ εκτιμώ καταλάμβανε υψηλές θέσεις. Φέτος δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο εξαιρούμενης της καλής φωνής της τραγουδίστριας. Ένα βαρετό τραγούδι, όπου στίχος και ρυθμός δε συνάδουν ιδιαίτερα.. Ελπίζω να πάει όσο χειρότερα γίνεται όπως του αξίζει, αλλά με τη νοθεία που θα επιχείρηση το αζερμπαιτζαν ίσως το δούμε για κακή μας τύχη στη δεκάδα….

  23. Μια καλή φωνή σε ένα αδιάφορο και βαρετό τραγούδι. Απογοήτευση!! Νομίζω πως φέτος το Αζερμπαϊτζάν θα ξεχάσει αυτά που ήξερε (τις καλές θέσεις που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια)…

  24. Esfixe to zonari fetos!Allzei to sistima axiologisis meta apo kataggelies opote entelos tyxaia tha patosei!!!!Terma ta ladotiria!!! Me tin axia tou o kathenas apo do kai mpros!!!!!

  25. ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ,ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ!!!!

  26. Το οτι ΠΡΕΠΕΙ να μισούμε τις συμμετοχές του Αζερμπαιτζάν ποτέ δεν το κατάλαβα.Όπως επίσης οτι πρέπει να έχουμε τύψεις που μας αρέσουν τα τραγούδια του Αζερμπαιτζάν.
    Χωρίς φόβο λοιπόν και πάθος το τραγούδι καλό.Όχι η καλύτερη μπαλάντα φέτος, κάτι της λείπει αλλά και πάλι είναι τραγούδι που σας αρέσει δεν σας αρέσει μάλλον την δεκάδα την έχει δεδομένη.
    Και φυσικά συμφωνώ οτι είναι απαράδεκτο που δεν ακούσαμε μια συμμετοχή τους στη γλώσσα τους και που δεν αναθέτουν σε Αζέρους τις συμμετοχές τους.
    Τα τόσα dislike είναι προφανώς από τους πολλούς μισιτές της χώρας στην eurovision και όχι μόνο.
    Από μένα ένα 7.

  27. Το τραγούδι είναι άθλιο. Πολύ χάλια όμως…. Ο μόνος λόγος που θα περάσει θα είναι επειδή θα έχουν μία γαμάτη σκηνική παρουσία αφού θα τσοντάρουν πάρα πολλά λεφτά. Από εκεί και πέρα ελπίζω επιτέλους να πατώσουν ώστε να σταματήσουν να πουλάνε τσαμπουκά με τραγουδάκια που από το 2011 απλά δεν αξίζουν με τίποτα 5αδα. Ενώ δε το νικητήριό τους ούτε 15αδα. Είχαν δύο μόνο καλές συμμετοχές 2009 και 2010 και όλες οι άλλες δεν άξιζαν τόσο ψηλά.

    • Καλά το drip drop αριστούργημα δεν το συζητώ! Και η εξαιρετική ερμηνεύτρια και η τόσο προσεγμένη σκηνική παρουσία.Ειδικά εκεί που τρέχει είχε πολύ γέλιο!

      • Εκείνη την χρονιά με τόσο μέτρια τραγούδια δικαιολογείται η θέση του. Αλλά άλλες χρονιές εκτός το 2009, ειδικά το 2011 πήρε θέσεις πολύ πιο πάνω από αυτές που του άρμοζαν κατά την αποψή μου.

      • Του 2011 είναι απ’τους χειρότερους νικητές της 20ετίας κυρίως γιατί live ήταν ακόμα πιο μέτριο και γλυκανάλατο μέχρι ξεράσματος και φωνητικά κάκιστο!
        Το drip drop όμως είναι χειρότερο.Του 2012 για μένα το καλύτερο αλλά προφανώς και πολλοί δεν συμφωνούν μ’αυτό.

  28. Απο όσα διαβάζω στο youtube, υπάρχει μια παρεξήγηση για το μουσικό όργανο που ακούγεται σε κάποια σημεία του τραγουδιού. Οι Αρμένιοι υποστηρίζουν οτι είναι δικό τους και οι Αζέριοι υσχιρίζωνται το αντίθετο, εκεί ωφείλωνται προφανώς τα πολλά dislike.

  29. Οχι 10αδα,Την 5αδα εχουν σιγουρη οι Αζεροι.Ποτε μου δεν τους πηγα αλλα η κοπελα εχει ομορφη φωνη ιδιως αν την συγκρινεις με τον περσινο ερμηνευτη τους ,αυτη ειναι καλυτερη.

  30. Δυο πράγματα με ενοχλούν σ’ αυτό το κομμάτι.
    α) Είναι η συμμετοχή του Αζερμπα’ι’τζαν.
    β) Το κλαρίνο.
    Κατά τ’ άλλα τρώγεται.

  31. λοιπον για αλλη μια φορΑ μπαλαντα το αζεςρμπαιτζαν για 5η συνεχομενη χρονια.ομως δεν ειναι αυτο το θεμα. τις προηγουμενες φορες οι μπαλαντες του ηταν ωραια τραγουδια. για μενα προσωπικα το 2011 ηταν η αγαπημενη μου συμμετοχη τους. το φετινο τραγουδι κακο δεν ειναι. αλλα σιγουρα δεν αξιζει 5αδα. θα δειτε ομως πως θα παιρνει αφθονα τα 12αρια της ουκρανιας και της γεωργιας και φυσικα της μαλτας.θα δουμε, πρεπει να δουμε και τη σκηνικη παρουσια. παντως εχω κολλησει αρκετα με τα τραγουδια της εσθονιας, της αλβανιας και του ην βασιλειου και θελω να πανε καλα!

  32. Κάνω χάζι με το πόσο εύκολα γίνεται αποδεκτός ο μύθος του διεφθαρμένου αζέρου. Πέρσι είχαν βγάλει και βιντεάκι με τον αζέρο να προσπαθει να χρηματίσει έναν τυχαίο λετονό-λιθουανό, δεν θυμάμαι, να στείλει εσεμεσάκια. Δηλαδή έτσι πιστεύετε ότι γινεται η δουλειά; Βγαίνει ο κακός αζέρος στο δρόμο και μαζεύει διάφορους κάγκουρες; Γιατι να μην πιάσει τους 200 νοματαίους-επιτρόπους που παριστάνουν τους ειδήμονες και που στο τέλος αυτοί θα βγάλουν το νικητή, όσες μονάδες κι αν φάνε οι ταλαίπωροι γιουροφάνς.
    Σου λέει ο άλλος: φέτος άλλαξε το σύστημα και θα μαθαίνουμε τι ψήφισε ο καθένας απ΄’ τους 200. Ωραία. Είμαι εγώ ένας απ’ τους 200 κι έπαθα την πλάκα μου με την αζέρα και την έβγαλα πρώτη, αντιθέτως ξέρασα όταν ακουσα τον αρμένη και το νορβηγό και τους έβαλα να σκουπίζουν τον πάτο. Στοιχειοθετείται κάποιος χρηματισμός μου;
    Κι έστω οτι όλοι οι αζέροι είναι λαμόγια, πως και έχουν κερδίσει μόνο ένα διαγωνισμό;
    Κατι τελευταίο: λύθηκε το μυστήριο του τριγώνου της Αδριατικής; Εκεί που, σε 3 χώρες, παρατηρήθηκε το φαινόμενο τα 12αρια της ουκρανής στον ημιτελικό, να μετατράπονται σε 4-5αρια στον τελικο, ενώ τα 4-5αρια της δανέζας έγιναν 12αρια; Επειδή οι σκανδιναβοί, σε αντίθεση με τους αζέρους, είναι πεντακάθαροι, μαλλον θα πρόκειται για κάποιο απ τα γνωστά θαύματα της αγίας Αιμιλίας της Κρανμπεριώτισας.

  33. 1ον αδιαφορο τραγουδι 2ον ντροπη τους που δεν εχουν χρησιμοποιησει ποτε την γλωσσα τους, αλλα τα τουρκογυφτικα πνευστα τα εχουν ψωμοτυρι 3ον και το cake to bake να εστελναν θα επαναν 10αδα 4ον δεν αξιζει να ειναι ψηλα ωστε επιτελους το μοναδικο ωραιο τραγουδι που εστειλαν ποτε να ξεκολεισει απο την χειροτερη θεση που εχει παρει η χωρα (8η 2008)

  34. Άσχετο. Δεν ξέρω αν ακούσατε την νέα version της Αλβανίας.Απορίας άξιο πως γίνεται να τραγουδάει Αγγλικά και εγώ να τα ακούω Αλβανικά.Δυστυχώς εκνευριστική η φωνή της.Του άλαξαν τα φώτα του τραγουδιού.Κάτι πήγαινε να πει αλλά δεν το λέει!

  35. ok dextes i apopsis alla ta vala kato kai leo poia tragoudia m menoun sto akousma kai einai ta eksis sweden azerbaijan hungary italy israel uk san marino

    tora gia tin norway kai tin armenia den m lene kati san tragoudia to ENA to varieme kai to allo mexri na erthi i korifosi tou kommatiou to varieme pio polli pisteuo oti ksexorizoun alla tragoudia pio polliiii

    gia dekada einai auta pou anafera kai pisteuo mazi romania kai estoniaa
    tha kani tin ekpliksi entos imeron kai i russiaaa …

  36. Πάντως εκτός συγκλονιστικών απροόπτων από Ρωσία και Αυστρία(που δεν νομίζω να συμβούν) έχω μια αίσθηση πως κάποια από τις Big -5 θα νικήσει φέτος με πιο πιθανή την Αγγλία..Το τραγούδι τους φέτος αρκετά ικανοποιητικό, για το γενικό μέτριο επίπεδο της χρονιάς,έχει από το 1997 να κερδίσει, και στην τελική μπορεί να διοργανώσει και τον διαγωνισμό..Αναμονή μέχρι τις 10 του μηνός.. 🙂

  37. Έχω κολλήσει ! Για το προσωπικό μου γούστο , η καλύτερη Αζεροσουηδική συμμετοχή!

  38. ουσιαστικα η κυριολεκτικα η Ουκρανια ειναισαν να αλλαξε τραγουδι δειτε στο eurovision.tv το εκανα πολυ γαματο!

  39. Σε αυτή τη φάση ακούγεται κάπως βαρετό, αλλά έχω την εντύπωση πως στο λάιβ θα κερδίσει αρκετά.

  40. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να μας προστατέψουν κάποια στιγμή -επιτέλους- από τους διάφορους χυδαίους που κυκλοφορούν εδώ μέσα. Υποτίθεται ότι όρος για να γράφει κάποιος σχόλια είναι να μη χυδαιολογεί και, εδώ και πολύ καιρό, διαβάζουμε κάθε δυνατή αηδία από τον κάθε ψυχωσικό που προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα του εις βάρος των υπολοίπων. Αν δε μπορείτε να διασφαλίσετε κάποια αξιοπρέπεια για την ιστοσελίδα, καλύτερα κλείστε την. Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι πλήρως πως είναι εθελοντικό αυτό που κάνετε και σας είμαστε όλοι ευγνώμονες γι’ αυτό. Αλλά υποτίθεται πως αυτή είναι η ιστοσελίδα του επίσημου σωματείου των φίλων της Γιουροβίζιον. Και το να διαβάζει κάνεις όλα αυτά τα αίσχη σε αυτήν δεν τιμά κανένα μας.

  41. opoτε με λιγα λογια σταυρουλα θα πρεπει να διαγραψει και σχολια απο αυτους τους γιουροφαν που εβριζαν χυδαια τον μαρτακη επι μηνες!σωστα?αυτη η μονομερης ευαισθησια εδω περα καποιων ειναι τελειως υποκριτικη!οσο για το αζερμπαιτζαν για μενα με ολα αυτα που εχει κανει θα πρεπε να εχει αποκλειστει για μια πενταετια για να βαλει μυαλο..καλα δεν θα ηθελα να σχολιασω το δικτατορικο καθεστως της χωρας ουτε την μη ανοχη απεναντι σε οτιδηποτε διαφορετικο!α και το τραγουδι ειναι απλα τρισαθλιο!!!!!!!!!!

    • Πρόσεξες να κάνω κάποια “μονομερή” αναφορά στο σχόλιο μου, Στράτο; Αναφέρομαι γενικά στη χυδαιολογία από όποιον και αν προέρχεται και σε όποιον και αν κατευθύνεται (συνεπώς και στα σχόλια που έγιναν για το Μαρτάκη). Σε ό,τι αφορά το Αζερμπαϊτζάν, με κάλυψε ο “sensei” παραπάνω.

  42. Κάνεις λάθος. Η πιο φασιστική και δικτατορική χώρα στον κόσμo είναι οι Βρετανικές Βαλεαρίδες νήσοι του Σιάμ. Google it!

  43. όλο και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου το τραγούδι του Αζερμπαιτζάν! βέβαια δεν ξέρω τι απήχηση θα έχει σε μια χρονιά που υπάρχουν αρκετές καλές μπαλάντες… Καλή επιτυχία!

  44. Ωωωω τι πρωτότυπο, το Αζερμπαϊτζάν στέλνει μπαλάντα στα αγγλικά με Σουηδούς συνθέτες, δεν μπορώ να το πιστέψω :P.
    Σοβαρά τώρα, το Αζερμπαϊτζάν έχει κουράσει με το να στέλνει ακριβώς το ίδιο στυλ τραγουδιού σχεδόν κάθε χρόνο, προκειμένου να γλείψει τις επιτροπές να το ψηφίσουν (τις ψήφους στο televoting τις εξασφαλίζει με όχι και… τόσο καθαρές μεθόδους απ’ότι λέγεται). Η Dilara πάντως είναι πανέμορφη γυναίκα με πάρα πολύ καλή φωνή, και πιστεύω οτι μάλλον την χαντακώνουν με αυτό το κομμάτι.

  45. Ομορφη κοπελα με φωναρα και μου αρεσει το μουσικο οργανο(duduk) αλλα το τραγουδι τελειωνει και το εχεις ξεχασει…κριμα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ