ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ο Carl Espen και η σιωπηλή καταιγίδα του στην Κοπεγχάγη!

Ο Carl Espen και το τραγούδι του Silent Storm θα εκπροσωπήσουν τη Νορβηγία στη Eurovision 2014 τον ερχόμενο Μάιο στην Κοπεγχάγη, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό της χώρας.

9 καλλιτέχνες διεκδίκησαν τη νίκη σε μια βραδιά με 2 γύρους ψηφοφορίας. Στην πρώτη φάση επιλέχτηκαν οι 4 επικρατέστεροι, οι οποίοι ερμήνευσαν για δεύτερη φορά το τραγούδι τους και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι τελικοί ψήφοι του κοινού της χώρας, χωρισμένο σε 5 περιφέρειες. Οι 4 που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση ήταν:

    1. Knut Kippersund Nesdal – Taste of You
    2. Carl Espen – Silent Storm
    3. Mo – Heal
    4. Linnea Dale – High Hopes

Με 53.712 ψήφους συνολικά ο Carl Espen πέτυχε μια άνετη νίκη και θα τον ακούσουμε στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2014 να ερμηνεύει το Silent Storm.
Στη βραδιά εμφανίστηκε και η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Margaret Berger, καθώς και ο συνθέτης του τραγουδιού που ακούσαμε πέρσι στη Σουηδία Karin Park. Παρουσίασαν τα καινούργια τους τραγούδια και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί το τραγούδι I Feed You My Love, που έφερε πέρσι τη Νορβηγία στην 4η θέση της κατάταξης.

Λουκάς Βλαβιανός

97 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νορβηγια πατος ενω ειχες τραγουδια…χαχα δεν πειραζει του χρονου παλι, τοσες εβδομαδες ειχες κατσικωθει στην πρωτη θεση στα στοιχηματα για να βγαλεις αυτο το πολυακουσμενο νανουρισμα? παρακαλω μια ελευθερη πτωση στην Νορβηγια και να πρωσγειωθη στην πραγματικοτητα δλδ καπου στην 15τη με 20τη θεση, next…

  2. Aν μην τι άλλο, άξιζε την νίκη. Πολύ δυνατή μπαλάντα με έντονο συναίσθημα, πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά τον Μάϊο και μάλλον θα τον δούμε στην 5άδα, να πω όμως την αλήθεια δεν με έχει πείσει πως αυτός θα είναι ο νικητής στο τέλος, 3 σερί νίκη Σκανδιναβικής χώρας πάει πολύ 😛

  3. Το τραγούδι είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά ούτε και σήμερα με έπεισε ο Carl ότι “το ‘χει”. Και μάλλον ούτε τους Νορβηγούς αφού δύο από τις πέντε περιοχές της χώρας δεν τον έβγαλαν πρώτο, ενώ συνολικά μάζεψε 50.000 τηλεφωνήματα (ο Rybak είχε πάνω από 700.000 και η Margeret Berger πέρσι 90.000).
    To αστείο είναι ότι ώσπου να επιλεγεί ήταν πρώτο στα στοιχήματα, και απόψε με το που το επέλεξαν έπεσε στη δεύτερη θέση.

    Προσωπικά αμφιβάλω ακόμα και για το αν θα μπει στην 5αδα στην Κοπεγχάγη…

  4. λοιπόν, είναι πολύ καλό τραγούδι αλλα δε δικαιολογείται αυτό το πουσάρισμα! και επειδή λέγονται πολλά ότι και καλά σάρωσε έκανα κάποιους υπολογισμούς – πήρε 34% ενώ η Linnea Dale 24,7 % .. μάλιστα αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι πως συγκριτικά με πέρσυ ψηφισαν λιγότεροι κατα 50 χιλιάδες (μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στη Νορβηγία για τα ποσοστά τηλεθέασης και συμμετοχής στην ψηφοφορία) .. αναρωτιέμαι, όταν έχει μαθευτεί πως η Νορβηγία είναι πρώτη στα στοιχήματα για αυτό το τραγούδι δεν έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή και να κέρδιζε με μεγαλύτερη διαφορά (αφού και καλά είναι ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ? προφανώς δεν πείθει… Η άποψη μου , ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ είναι ωστόσο μια πολύ καλή συμμετοχή! ήδη πέρασε στη 2η θέση των στοιχημάτων…

  5. Δεν με πείθει ερμηνευτικά
    Τελικά το μόνο που φχαριστιέμαι αυτή τη χρονιά είναι ότι δεν υπάρχει προφανές φαβορί κι η ψηφοφορία ελπίζω να έχει κάποιο ενδιαφέρον

    • Καλά μη βιάζεσαι, μπορεί κάποια στιγμή να βγει το φαβορί που θα νικήσει, όπως πέρσι και πρόπερσι … η απόλυτη ξενέρα…

  6. Δεν μου αρέσει πολύ! Σαφώς και θα περάσει αλλά με δυσκολία θα είναι στην 10αδα! Αυτό το τραγούδι χρειαζόταν μία γυναικεία βελούδινη φωνή για να απογειωθεί γιατί έχει στιχάρες και εξαιρετική μελωδία! Όμως ο Carl το καταστρέφει! Κρίμα! Η Νορβηγία προς το παρόν 17η στη λίστα μου! Η Αρμενία το έχει φέτος! 😀

  7. Γενικα ο τελικος ηταν απλα Υπεροχος!!!..Με 4 υπεροχα κομματια στο ‘σουπερ τελικο’…και αγωνια μεχρι το τελος!!..Τελικα,ομως κερδισε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…Εγω προσωπικα θα πονταρω στη Νικη της Νορβηγιας..γιατι σημερα με επεισε!!!!…Οποτε για μενα ειναιι Oslo 2015!!!..

    Υ.Γ1 …Η συγκριση με Rybak και Berger ατυχης…γιατι σημερα και τα 4…τραγουδια ηταν υπεροχα..οποτε λογικο να χασει ψηφους..

    Υ.Γ2…Αν ΟΧΙ Η Νορβηγια τοτε ποια αλλη χωρα??..Η Αρμενια με το μονοτονο τραγουδι και το dubstep που το χαλαει η Η Σουηδια???…Πραγματικα προσπαθω αλλα δεν μπορω να φανταστω την Αρμενια να νικαει…

      • Προφανως αναφερεσαι για την Αρμενια σωστα???…Ειναι καλο στην αρχη..αλλα με το dubstep στην συνεχεια..χαλαει καπως…Γιαυτο πιστευω οτι η Νορβηγια εχει περισσοτερες πιθανοτητες…

    • από κάποιον που βρίσκει το νικητή από το 2002 και ξέρει από στοίχημα.. μην ποντάρεις τα χρηματά σου στη Νορβηγία .. θα χάσεις…

    • Αυτό θα ίσχυε αν είχαν τα 4 τραγούδια μικρές διαφορές μεταξύ τους, αλλά όλα πολλές ψήφους από τα τηλεφωνήματα. Αντίθετα όμως, συνολικά το φετινό televoting είχε τη μικρότερη συμμετοχή εδώ και πολλά χρόνια στη Νορβηγία. Οπότε μάλλον τίποτα δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο από τα 4.

      • Καλα το οτι ειχε μικροτερη συμμετοχη φανηκε απο τις 50.000 ψηφους..αλλα..μεχρι την τελευταια στιγμη τα 3 τραγουδια ‘παλεψαν’΄για την την νικη…εννοω Υπηρχε φαβορι..αλλα παραλληλα υπηρχαν και 3 υπεροχα τραγουδια..οποτε οι ψηφοι μοιραστηκαν..

  8. Δεν τρελάθηκα κι όλας! Και για μένα δεν αξίζει καν πεντάδα.. Πάντως αν γίνει η ανατροπή και νικήσει, θα είναι μεγάλη ξενέρα να γίνει ο διαγωνισμός ΞΑΝΑ σε σκανδιναβική χώρα.

  9. Πάντως κι εμένα δεν με πείθει ο κυριούλης…μου κάθεται βαρετός και απλά διεκπεραιωτικός … όσο για το τραγούδι, καλό, αλλά δεν σκίζω και τα ρούχα μου …
    Προς Θεού, από τα καλά φέτος, αλλά δεν μου κάθεται για φαβορί…
    Καλή τους επιτυχία πάντως 🙂

  10. Εγω το λεω απο την πρωτη στιγμη δεν μου καθεται,για νικη ουτε για συζητηση.Δευτερη πενταδα και πολυ ειναι.Κων/νε ο διαγωνισμος στην σκανδιναβικη χερσονησο θα γινει οχι ομως Νορβηγια αλλα Σουηδια.την πιστευω πολυ την Sanna μου.α και το αζερμπαιτζαν κερδισε χαρης βαλκανικων ψηφων το ιδιο κ περυσι,ελα που αξιζε εκεινος 2η θεση.

  11. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ….ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ….ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΛΗΘΗ,ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΚΟΜΑ….ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ,ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΠΛΑ!!!!

  12. Ntaxei!Omorfi foni,melwdiko alla me ”rixnei” gia kapoio logo apistefta! Den to thelw gia niki. Akoma kai to nocturne itan pio up! Afto me rixnei se katathlipsi!
    Wraio tragoudi alla tis Armenias h ths Ouggarias mporoun episis. Proswpika pistevo poly kai sti Roumania!!! As to parei kai kapoios pou den to xei xanaparei re paidia! Pali Skandinavia? Kala h Loreen h o Rybak. Alla kai fetos pou paizoun genika ta pragmata tha nai ligo kapws na paei pali ekei!

  13. Εγω παντως την Νορβηγια δεν την φοβαμαι.Η μοναδικη χωρα που απειλει την Σουηδια (φαβορι πρωτο με διαφορα) ειναι η Αρμενια λογω τιε υποστηριξης που θα εχει απο βαλκανικες χωρες.Σε οσους φιλους μου τους τα εβαλα και τα τρια διαλεξαν Σουηδια για τα αλλα δυο τα χειροτερα ειπαν ειδικα αυτο της Νορβηγιας.Παντως αυτος για εμενα δεν μου φενεται κ για γλυκος ανθρωπος,μην βαλεται παιδακια μου σε αυτον λεφτα που μου ειναι φαβορι αυτο για χαζους θα μας περνανε εκει στις στοιχηματικες εταιριες.

  14. 1. Ισπανια – Χορευοντας στην βροχη
    2. Ολλανδια – Ηρεμια μετα απο την καταιγιδα
    3. Νορβηγια – Ησυχη καταιγιδα
    χαχαχα

  15. E ηταν αναμενομενο!Aπ’τις καλυτερες μπαλαντες φετος,κατα τη γνωμη μου αξιζει μια θεση στην πενταδα,αλλα δεν νομιζω να κερδισει παιδια,μεταξυ μας τωρα.Επισης να ρωτησω κατι?Προς τι ο χαμος με τη Σουηδια?Μια απλη πολυφορεμενη μπαλαντα της σειρας ειναι…

    • Toυ Ηνωμενου Βασιλειου!Η φετινη συμμετοχη της Σουηδιας με κανει να νιωθω λες και βλεπω Eurovision 2006…

  16. Laurinda δεν υπαρχει κατι καλυτερο φετος για νικη.Σουηδια φενεται το τραγουδι καθαρα για νικη.Δηλαδη αν κερδισει η Νορβηγια με αυτον τον κλαψιαρη ειναι για να γελαμε 10 χρονια.kokobloko η Ισπανια ειχε την νικη στα χερια της Mas αλλα ισοφαρισε με την αλλην κ πηγε εκεινη που πηρε την μεγαλυτερη ψηφο κοινου θα φαει καλα το Μαιο η Ισπανιδουλα δευτερη δεκαδα κ χαρη τις κανουμε.

  17. Μια ενδιαφερουσα φωνη με ενα τραγουδι που οσες φορες και να το ακουσω δεν μου μενει. Ποσο μαλλον σε οσους θα ψηφισουν που θα το δουν μολις μια φορα ( γιατι μην γελιωμαστε, εμεις οι φαν τα ακουμε τοσες φορες, βγαζουμε τοπ και προγνοστικα και τελικα τα αποτελεσματα ειναι τα αντιθετα, ακριβως γιατι ο απλος κοσμος που ειναι περισσοτερος απο εμας τους πορωμενους, τα βλεπει και τα κρινει μεσα σε ενα βραδυ)

  18. Πολύ όμορφο τραγούδι αλλά αδύναμος ερμηνευτής!Θa πάει πολύ καλά αλλά δεν το βλέπω να κερδίζει eurovision!

  19. Νταξει δεν το βρισκω και αριστουργημα αλλα ειναι αρκετα καλο. Ειναι πολυ ευαισθητο και ειλικρινες και κλιμακωνεται η δυναμικη του. Χαρισματικος τραγουδιστης και καταπληκτικοι στιχοι. 7ος μεχρι στιγμης για μενα.
    Το τοπ 10 μου για τωρα:
    1. Άγιος Μαρίνος
    2. Ισραήλ
    3. Σουηδία
    4. Ηνωμένο Βασίλειο
    5. Σλοβενία
    6. Μαυροβούνιο
    7. Νορβηγία
    8. Ουγγαρία
    9. Ιταλία
    10. Ρουμανία
    Πραγματικα φετος εχουμε γεμισει μπαλαντες! Ειναι απιστευτα πολλες! Γιαυτο στο τοπ 10 θα καταφερουν να μπουνε οι καλυτερες μπαλαντες και 2-3 τραγουδια διαφορετικα απο τα υπολοιπα. Γιαυτο πιστευω εχουμε ελπιδες για δεκαδα και φετος!

  20. Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, αλλά ο ερμηνευτής είναι υπερβολικά τρακαρισμένος. Για μένα δεν βγάζει συναίσθημα, βγάζει άγχος, το δείχνει και στην φωνή του. Και είναι κρίμα, γιατί με μία πιο επαγγελματική εμφάνιση θα έπιανε “πετώντας” πεντάδα. Κρατάω επιφυλάξεις και περιμένω να δω τι θα κάνει στην σκηνή της Κοπεγχάγης.

  21. Μήπως είναι ο φετινός νικητής ;;;
    Καλά για Αρμενία δεν σχολιάζω…. απλά απορώ γιατί βγαίνει τόσο ψηλά!

  22. meta apo ena fovero tragoudi persy h norvhgia apla me apogohteuse. oloi lene silent storm k silent storm k egw akousa ena omorfo tragoudi apo mia kakisth fwnh live. exane tis xamhles exane tis yhles apla hxorupansh, to kleisa sto refrain!

  23. Η νικη ειναι νικη οπως και να εχει ειτε με μεγαλη ειτε με μικρη διαφορα.Μια Καλη επιτυχια αν πουμε στον Καρλ δεν νομιζω να ειναι κακο.

  24. 47 δευτερολεπτα αντεξα παραλιγο να κοιμηθω. με το ζορι κρατηθηκα μεχρι το τελος και βλεπω οτι τις ψιλες νοτεσ δεν τις εχει. μεγαλο μειον για τραγουδι που βασιζεται αποκλειστικα στη φωνη μιας και δεν εχει χορους κλπ.

  25. Kαλο αλλα λιγο περιεργο και οχι για
    νικη και οχι για γιουροβιζιον. Ο τραγουδιστης εχει εξαιρετικη φωνη
    Προς το παρον Σουηδια πρωτη και με
    διαφορα αλλα κακα τα ψεματα ειναι
    λιγο καπως μετα απο δυο χρονια να
    το ξαναπαρουν οι Σουηδοι.
    Καλο και του Ισραηλ αλλα οχι για πρωτο.
    Λιγο περιεργη φετος η γιουροβιζιον.

  26. Καλό αλλά νομίζω ότι ο απλός κόσμος θα βαρεθεί!
    Πάντως μετά το περσινό αριστούργημα απογοήτευση από Νορβηγία!

  27. Ορισμενοι λετε πως θα κερδισει η Σουηδια…εντωμεταξυ αυτο δεν προκειται να γινει με τιποτα γιατι πολυ απλα οι Σουηδοι δεν καιγονται για νικη,καθως διοργανωσαν την γιουροβιζιον ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ….Το τραγουδι της Αρμενιας,μου θυμιζει το δικο μας..οι ff λενε rise up και ο Αρμενος Not Alone…

    ΥΓ…1…Προφανως το παραπανω βιντεο ειναι απο τον ημιτελικο γιατι χθεςαπλα εσκισε και τις 3 φορες που τραγουδησε…
    ΥΓ…2…Σε αντιθεση με μας,οι ξενοι λενε καλα λογια και το θεωρουν φαβορι!!οποτε δεν εξαρταται μονο απο μας!!χσχα…

  28. πραγματικα δεν μπορεσα να το ακουσω ολοκληρο!ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!

  29. Eurofun τι λες;δεν καιγονται για νικη χαχαχαχα.αμα εχει καλο τραγουδι που εχει κ το ψηφισει ο κοσμος θα βγει σιγα μην ρωτησουν οι ευρωπαιοι αν θελουν η δεν θελουν την νικη οι Σουηδοι.προσωπικα θα χαρω πολυ να δω τον διαγωνισμο σε μια σκανδιναβικη χωρα παλι κ παλι.οι φιλοι μου που δεν παρακολουθουν κ πολυ eurovision μονο τον τελικο οταν τους εβαλα τις Σουηδιας (κ θα το βαλω κ σε αλλους μεχρι Μαιο) ειπαν αυτο για νικη,ευτυχως που ψηφιζουν κ τετοια ατομα τον Μαιο.Παντως ειμαστε πολλοι που δεν το γουσταρουμε της Νορβηγιας.

  30. Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι τοσο καιρο λενε πολλοι οτι παει για νικη και ειναι τελειο.Ειναι μια νεροβραστη μπαλαντα με μια μετρια φωνη.Νταξει αλλο γουστο εσεις αλλο εγω αλλα κατα τη γνωμη μου δεν το βλεπω να πηγαινει καλα.Και μη σοκαριστητε αν το δειτε να μην πηγαινει καλα στον τελικο (αν περασει).Μην ξεχνατε οτι η Νορβηγια εχει και ενα ρεκορ αξεπεραστο.11 τελευταιες θεσεις.Αν και νομιζω η τελευταια θεση στον τελικο την δικαιουται η Γεωργια αν περασει στον ημητελικο της.Κριμα γιατι περσι εστειλε ενα εξαιρετικο τραγουδι.
    Τελος παντων,Καλη του επιτυχια.

  31. Giwrgos…
    Γουστα ειναι αυτα!!!…παντως τα 3 φαβορι ειναι η Νορβηγια,η Σουηδια και η Αρμενια…,με την Σουηδια οπως φαινεται στα στοιχηματα,να μενει λιγο πισω…αν ομως εγω ειμουν η Σουηδια,δεν θα επιθυμουσα να διοργανωσω την γιουροβιζιον ξανα και μαλιστα 2 χρονια μετα…Δεν ξερω εμεις μπορει και να δωσουμε και το 12αρι….αλλα για τις αλλες χωρες δεν ξερω…

  32. Παιδια στο Yοutube ενας μπασταρδος σκοπιανος προφανως αναρτησε Top 33 και δινει τν Ελλάδα στη 33η θεση με όνομα Former Macedonian Republic of Greece δειυρ το αισχος..ψοφο.

      • εχουν μπει στην μεσοι και οι αρμενοιοι και μας υποστιριζουν αχαχαχ μετα ειναι να μην τους δοσεις 12?

    • ηθελα να το πω και γω αλλα ειπα μετα σιγα μην ριξουμε το επιπεδο μας ιδι το εριξα πολυ εγω βριζοντας τον για ολους μας!

      • Χαχαχαχαχαα και εγω αν το βρω το βιντεο δεν ξερω πως να κρατηθω να μην τους βρισω.Και το θεμα ειναι οτι δεν εχουν και επιχειρηματα να σου απαντησουν και αρχιζουν να λενε κατι “Hell-ass”και “You gipsy greek , suck my Macedonian dick” και κατι τετοια.Ψυχολογικα εχουν…

    • Οι Αρμένιοι και οι Έλληνες είναι αδερφικοί λαοί και πάντα ο ένας υποστηρίζει τον άλλο… πιστευώ φέτος το δωδεκάρι της Ελλάδας θα πάει στην Αρμενία σχετικά εύκολα… αναφορικά με το τραγούδι της Νορβηγίας αν τραγουδήσει έτσι αισχρά και στον τελικό δε βγαίνει πρώτο με καμιά κυβέρνηση…

  33. @Kokobloko τους αρμενιους τους συμπαθω αλλα απο οσο ξερω και αυτη ως Μακεδονια τους εχουν αναγνωρισει.Παρολα αυτα τους στηριζω στη Eurovision λογω Sirusho που δεν ξενιεται και ευκολα και στη γεωπολιτικη κοντρα τους με το Αζερμπαιτζαν.

    • δυστυχώς σχεδόν όλες οι χώρες έχουν αναγνωρίσει τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία… Και αυτό είναι μεγάλη ευθύνη των πολιτικών μας. Γιατί ποτέ πραγματικά δεν πολέμησαν για την Μακεδονία μας… Σε αντίθεση οι σκοπιανοί προώθησαν το όνομα Μακεδονία και έγινε ευρέως αποδεκτό, δυστυχώς!!!

  34. Είτε είναι τρακαρισμένος ο τραγουδιστής είτε μέτριος το τραγούδι είναι εξαιρετικό.Προσωπικά λατρεύω την κατάθλιψη που βγάζει.Και δεν καταλαβαίνω γιατί οτιδήποτε slow το βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με όλα και το λέμε βαρετό.Είναι λοιπόν ένα σκοτεινό μελαγχολικό τραγούδι και φυσικά πολύ διαφορετικό από την κλασική μπαλάντα της Σουηδίας που για μένα κερδίζει στα σημεία.Γιατί ντε και καλά στην eurovision πρέπει να ακούμε σουξέ ή ποπ κομμάτια.
    Στην studio version το κομμάτι είναι αριστούργημα και θα μπορούσε να είναι κομμάτι κάποιας ταινίας.Είναι παγκόσμιας κλάσης αλλά συμφωνώ οτι Live χάνει κάπως την μαγεία του.
    Όπως και να έχει για μένα
    1. Σουηδία 10/10
    2.Νορβηγία 10/10
    3.Ουγγαρία 9/10
    Τα τραγούδια πάντα τα κρίνω από την studio version καθώς πολλά δεν τα έχουμε ακούσει ζωντανά.Και δεν μπορούμε να ξέρουμε και της Αρμενίας πως θα αποδοθεί Live.

    • αν εκρινα το τραγουδι της Ουγγαριας απο την studio version θα το ειχα πενταδα εγω οσα εχω live τα κρινω live και οσα οχι μεχρι στιμης απο την studio version δυστυχως ο Ουγγρος για εμενα θελει πολυ δουλεια και τον φοκα του… πιστευω πως οπως πολλα αλλα τραγουδια στο παρελθων στου εθνικους τελικους ηταν κακοτραγουδισμενα στην διοργανωση στους ημιτελικους και τελικους αλλαξαν ετσι νμζ θα ειναι και εδω! μακαρι δλδ…

      • Ακριβώς αυτό.Εγώ live τα κρίνω μόνο στους ημιτελικους-τελικούς.Αλλά να σου πω την αλήθεια αν ένα τραγούδι το εχω αγαπήσει πριν δύσκολα θα αλλάξει η γνώμη μου.Το 2011 η Ουγγαρία είχε ένα τραγούδι που είχε μπεί στην καρδιά μου.Υπερεκτιμημένο ή όχι για μένα ήταν ένα υπέροχο τραγούδι.live έχανε και η Kati δεν το είχε ιδιαίτερα αλλά ακόμα κι έτσι εγώ το ψήφισα κι ακόμα μέχρι σήμερα είναι μια αγαπημένη μου συμμετοχή.
        Γιαυτό και δεν πιστεύω σε ειληκρινή ή μη ειλήκρινή τραγούδια.Ειληκρινή είναι όποια μιλάνε στην καρδιά μας.
        Τώρα τον Ουγγρο Live δεν τον θεωρώ κακό ακόμα και η παρουσίαση είναι μια χαρά.Αλλά πιστεύω τον Μάιο θα τον δούμε πολύ καλύτερο.
        Και προτιμώ τραγούδια σαν το Silent Storm ή το Μas (για την Ισπανία που δεν πέρασε) κι ας τα λένε αδύναμοι τραγουδιστές με μέτριες παρουσίες.Είναι όμως ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

    • και εμενα μου αρεση πολυ η ουγγαρια το 2011 αλλα ειχα αγαπησει το popular οποτε ψηφισα μονο εκεινο δευτερο ηταν αυτο.. σιγουρα μπορουσε να ειναι καποιες θεσεις παω αλλα οκ, οπως και το τραγουδι τους το 2012… αυτο ειναι μεγαλη αληθεια που την ειχε πει ο johnny logan οτι ποιοτικο ειναι οτι μιλαει στις καρδιες μας και ας μην εχουν το παραμικρο νοημα στους στιχους για εμενα ισχυει και το οτι να εχουν νοημα, αλλα να ειναι σε μια γλωσσα που δεν αντιλαμβανομαστε οπως η Σερβια σε ολα τις τα τραγουδια!

  35. Καλό το κουπλέ και το πιάνο, όμως δεν με πείθει τόσο πολύ, δεν θεωρώ πως αξίζει την πρωτιά!

  36. Υπέροχο!!!!!!! Βγάζει τόσα συναισθήματα ερωτισμό, ρίγος, πάθος, μια περίεργη σκοτεινάδα!
    Μπράβο στην Νορβηγία! Δεύτερη χρονιά ένα πολύ καλό τραγούδι…

  37. Το τραγούδι είναι ωραίο (αν και μικρό ελαφρώς), ο Carl το έχει το συναίσθημα, αλλά δεν έχει τη φωνή για να το απογειώσει. Αν υπήρχε ένας με καλύτερη φωνή, το τραγούδι αυτό θα γινόταν διεθνής επιτυχία.

  38. Γελασα,το ομολογω,διαβαζοντας ενα σχολιο οτι αυτο το κομματι θα καταληξει 17ο με 23ο.Ο διαγωνισμος ειναι απροβλεπτος γενικα,αλλα ειδικα φετος δε μπορεις να προβλεψεις νικητη.αλλα δε μπορεις να πεις πως ενα τετοιο θεικο κομματι θα πατωσει.το πολυ-πολυ αν δε βγει πρωτο θα βγει 2ο η 3ο.στο τελος θα διαβασω ακομα κ οτι δε θα προκριθει κ θα μεινει στον ημιτελικο,ελεος!!

  39. Βασικα τα αρνητικα σχολια γινονται,γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι εχουν διαφορετικα ακουσματα…Αλλα και επειδη σε αλλους περναει το συναισθημα και σε αλλους οχι..σε αυτους που δεν περναει..το θεωρουν βαρετο και χιλιοακουσμενο..Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχουν διαφορετικες αποψεις..γιατι ετσι εχει μεγαλο ενδιαφερον…Γιατι ειχα ξενερωσει με τις προηγουμενες χρονιες που ξεραμε το φαβορι 1 χρονο πριν..χαχ..

  40. Μα ναι κι εγω σεβομαι τις διαφορετικες αποψεις κ σιγουρα για καποιους ειναι ενα βαρετο ξενερωτο τραγουδι.η μπορει το τραγουδι να τους αρεσει αλλα να μην τους ικανοποιησε η ερμηνεια του καρλ..αλλα εγω το βρισκω παρατραβηγμενο προσωπικα να θεωρειται απο ορισμενους η σιγουρη η ηττα του.

    • Ενταξει αυτο ειναι οντως παρατραβηγμενο…Προφανως και ορισμενοι δεν γνωριζουν οτι ειναι ενα απο τα φαβορι…και γιαυτο το λενε…Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι 3αδα…σιγουρα!!!…Αν και ευχομαι να Κερδισει γιατι το αξιζει!!

  41. Για εμένα το τραγούδι μιλάει στην καρδιά μου ακόμη και με την όχι αψεγάδιαστη ερμηνεία του CARL !
    10/10
    Θεωρώ το τοπ 10 λίγο για ένα τέτοιο τραγούδι…

  42. καλο ειναι,οχι κι αριστουργημα,ειναι καπως αργο κι σιγουρα δεν ειναι για την νικη(για εμενα)! στο τοπ μου ερχεται καπου στην 5η-6η θεση,καμια σχεση με το περυσινο αριστουργημα που αξιζε μεχρι κι την νικη! σιγουρα τελικο κι εκει το βλεπω μεταξυ 5ης-8ης θεσης! καλη επιτυχια!!!!!

  43. Μετά την περσινή κομματάρα στέλνουν ένα απλά καλό κομμάτι! Ναι μεν βγάζει συναίσθημα αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό…και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος??? Σε κάποια φάση βαρέθηκα αφάνταστα, ίσως αν το ακούσω κι άλλες φορές να μου κάνει κάτι…πάντως με τίποτα δε πιστεύω ότι θα νικήσει. Άποψή μου πάντα!

  44. Σκοτεινό ή φωτεινό, δεν με αγγίζει καθόλου
    Ερμηνευτικά χωλένει και δεν με πείθει
    Θα πλασαριστεί καλά όμως, δεν το θέλω με τίποτα για πρωτιά, χίλιες φορές το αρμένικο. Πλέον παίζει και το ποιός δείχνει να θέλει να οργανώσει το διαγωνισμό.
    Αναμένω ακόμα Ρωσία και Αυστρία για να δω τι στα κομμάτια θα ψηφίσω φέτος.
    Έως τώρα Πολωνία, Αρμενία και μετά το Ισραήλ μου έχουν κινήσει καπως το ενδιαφέρον.
    Δεν θεωρώ ότι είναι καλή χρονιά για πολλές χώρες, τουλάχιστον αυτό προσδίδει ένα ενδιαφέρον για τη ψηφοφορία. Κάτι με Rybak και Loreen χάθηκε παντελώς το σασπένς τις προηγούμενες χρονιές

  45. Οταν διαβαζω οτι προτιματε κατι Πολωνιες και Ισραηλ…νιωθω ολο και πιο ΣΙΓΟΥΡΟΣ,οτι η Τραγουδαρα της Νορβηγιας θα κερδισει!!

  46. Όπως και να ‘χει, από τις συμμετοχές που κατά γενική ομολογία παίζουν για ψηλή θέση ως και νίκη (Αρμενία, Σουηδία, Ουγγαρία, U.K.) προτιμώ το silent storm, έστω και φάλτσο…

    • Απο τα 36 τραγούδια περίπου 12-14 κομμάτια είναι μπαλάντες.Τι ήθελες όλα να είναι ντιριντάχτα?

  47. Πάντως ο Carl πριν κάνει τις πλαστικες και τη θεραπεία με την τεστοτερόνη… ήταν η Ινγκριντ! Δλδ…μια Ντάνα, από την ανάποδη…

  48. Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι..διαβάζω σχόλια του τύπου <> και εκνευρίζομαι..Εμενα δεν μαρεσει ιδιαιτερα,εχει ωραια μελωδία αλλα ειναι μονότονο και λίγο βαρετό και ο τραγουδιστής μέτριος φωνητικά..Θεωρω οτι οσο περνανε οι μερες θα πεφτει στα στοιχηματα..ισως μπει δεκαδα αλλα πενταδα πολυ δυσκολα..στο Live λογικα θα χασει αρκετά..Στην αρχή το προωθούσαν πολύ αλλα τωρα βλεπουν πως δεν εχει τρομερή απήχηση..Συμπαθητικό τραγούδι αλλα μέχρι εκει..εσείς οι <>μας πρίζεται κάθε χρόνο με τα αγαπημένα σας τραγούδια,έλεος..δικαίωμα σας να σας αρεσει αλλα δεν θα μας το βγάλετε και αριστούργημα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ