ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Η “Άγρια ψυχή” της Cristina στη σκηνή της Κοπεγχάγης!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Κισινάου της Μολδαβίας ο εθνικός τελικός της χώρας με τον τίτλο «O Melodie pentru Europa»! Νικήτριά του και φετινή εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στην Κοπεγχάγη είναι η Cristina Scarlat και το τραγούδι “Wild Soul”.

24 ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν φέτος στους ημιτελικούς που έγιναν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και 16 αυτά που είχαν πάρει το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό. Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε με 50% televoting και 50% ψήφο επιτροπής.

Η Μολδαβία, παρούσα σε 8 μεγάλους τελικούς από τις 9 συνολικά συμμετοχές της στο διαγωνισμό, θα διεκδικήσει τη φετινή της συμμετοχή στο μεγάλο τελικό της 10ης Μαΐου στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 6 Μαΐου.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”A4OYaV2ZtrA” width=”600″ height=”350″]

 

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι!!! Αυτο ηθελα 🙂 μια χαρα θα τα παει μαλλον για δεκαδα(αν δεν γινει καμια μαλακια πχ περσι)

  2. δε μ αρέσει καθόλου ! Και νομίζω ότι η Μολδαβία έχει πολλές πιθανότητες να αποκλειστεί…

  3. Συγγνώμη.Επειδή το τραγούδι της είναι μια υπερβολικά συνηθισμένη για eurovision μπαλάντα(που δε λέω καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιες για να μην ξεχνιόμαστε),είπε να βάλει Σαμουράι χορευτές και ένα ημιρομποκοπ φόρεμα μπας και ξεχωρίσει???Τουλάχιστον αν ήθελαν αν πρωτοτυπήσουν ας μην έβαζαν περούκες στους χορευτές ας έβρισκαν φυσικιούς μαλλιάδες χαχαχα

  4. Νομίζω η Μολδαβία έκανε την σωστή επιλογή, το wild soul ήταν το καλύτερο τραγούδι του τελικού τους. Για ακόμη μία χρονιά η Μολδαβία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει στον τελικό, εκεί όμως δύσκολα θα την δούμε στην 10άδα. Μία παράκληση όμως, ελπίζω αν αλλάξει αυτό το τραγικό φόρεμα, μα καλά για τον ρόμποκοπ φτιάχτηκε η αριστερή μεριά του? 😛

  5. Δεν ξερω αν μ’αρεσε ή οχι.Ειναι πολυ μετριο και θα δωσει σκληρη μαχη για την προκρηση.Τιποτα προτοτυπο.

  6. Καλή επιλογή για τη Μολδαβία, τη σκηνική παρουσίαση να αλλάξουν μόνο, γιατί το χαλάει όλο.

  7. Μια καλή φωνή σε μια αδιάφορη χιλιοακουσμένη μελωδία. Δεν σχολιάζω το στυλιστικό που αποτελεί ύμνο στο κιτς καθώς και στο όλο σκηνικό κόνσεπτ που είναι εντελώς άκυρο

  8. Το μισο φορεμα της ειναι το terminator..χαχ…το τραγουδι κακο προς μετριο…οριακα περναει δεν περναει…

  9. Αχαχαχαχαχα, το φόρεμα …
    αλήθεια τώρα???
    ως τραγούδι αδιάφορο, αλλά με τα φετινά χάλια δε μπορώ να πω τι θα καταφέρει … αλλά τα μάτια μου ακόμα ματώνουν με την εικόνα … 😛

  10. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ,Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΟ….ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑΓΗ!!!!

  11. καλο ειναι θα περασει και με μια καλη εμφανιση που σιγουρα δεν θα ειναι ετσι…

  12. Όχι, δεν μου αρέσει καθόλου. Ειδικά το όλο στήσιμο είναι πέρα από αυτόν τον πλανήτη. Αν όλα αυτά τα εμπνεύστηκε ενήλικας, να πάει να ψαχτεί, αν τα έκανε ένα πεντάχρονο, μπράβο του, θα κάνει λαμπρή καριέρα. Αυτήν ποιος την ξεγέλασε να εμφανιστεί έτσι; Η Lady Gaga της Κολοπετεινίτσας.

  13. Εμένα μου άρεσε πολύ. Θέλω να το ακούσω σε καλύτερη ποιότητα φυσικά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τελικά όσοι εσείς που λέτε “ειναι χάλια” το ένα και “είναι χάλια” το άλλο, τι τραγούδι ζητάτε λοιπόν; Να έρθει η lady gaga να τραγουδήσει; έλεος….

  14. Σαφέστατα ανώτερο από το περσινό καρασκούπιδο με την εκνευριστική ανυψωμένη κοκορομαλλού, αλλά θέλει εκ βάθρων σκηνική και στυλιστική αλλαγή, ειδάλλως…

  15. Από τις χειρότερες συμμετοχές της αγαπημένης μου στον διαγωνισμό Μολδαβίας. Κυμαίνεται μεταξύ 2006 και 2011 στην λίστα μου.
    Το τραγούδι είναι μέτριο και η σκηνική παρουσίαση πολύ φορτωμένη αν όχι κιτς !
    Γενικώς η Μολδαβία βαδίζει σε αμφιβόλου αισθητικής χνάρια επί σκηνής όμως το 2012 το λες χαριτωμένο και το 2013 εντυπωσιακό σαν θέαμα…Το φετινό είναι απλά κακόγουστο!
    4/10 από μένα και το #28 μου από τις 33 γνωστές συμμετοχές.
    Μαζί με Πορτογαλία , Ισλανδία και Λετονία , η Μολδαβία θα διεκδικήσει μια από τις 6 τελευταίες θέσεις του α ημιτελικού που οδηγούν στον αποκλεισμό κατά τη γνώμη μου!
    Καλή επιτυχία!
    ΥΓ (Πάει χάλασε και η Μολδαβία…)

  16. Μετά την υπέροχη Aliona Moon που ήταν η ψήφος μου πέρσι στέλνουν μια μετριότατη μπαλάντα με μια επιεικώς απαράδεκτη παρουσίαση.Τώρα αν θα περάσει ή όχι δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη.Όλα είναι πιθανά.

  17. Πάντως έχω καταλήξει πως είναι πολύ Κιτς σαν χωρά!!! (Χωρίς να θέλω να τους προσβάλω)
    Γιατί παρουσιάζουν όλα τους τα τραγούδια έτσι?!? Γιατί?! Δεν βλέπουν ότι τα σκοτώνουν!
    Το τραγούδι τώρα, μια βαρετή συνηθισμένη μπαλάντα αλλά το καλύτερο που είχαν να επιλέξουν την βραδιά του τελικού τους….!

  18. Χαλια.Το περσινο ηταν απιστευτο ,τι ειναι αυτο. φετος?Και ενταξει το τραγουδι ψιλοτρωγεται η σκηνικη παρουσια η χορογραφια το ντυσιμο και τα συναφη ειναι η αποθεωση του κιτς..!

  19. σαν τραγουδι συμπαθητικο….σαν φωνη καλη σαν σκηνικη/στυλιστικη παρουσια….τραγικο!!!!
    το φορεμα…τα ρουχα των χορευτων….τα ακροβατικα….τα μεταλλικα αντικειμενα που δινουν κι παιρουν!!! ελεος πια! υπερβολικα φορτομενο!!!! πρεπει σαφως να στηθει καλυτερα τον μαιο! νομιζω θα περασει αλλα στον τελικο το βλεπω απο την 17η θεση κι κατω…στο τοπ μου ειναι καπου στην 20-23η θεση! καλη επιτυχια!!!!

  20. Τωρα αυτο το τραγουδι ειναι για να περασει στον τελικο??Ουτε καν..κ αν περασει κ φαει καμια θεση απο το Σαν Μαρινο οπως εγινε κ περυσι θα ειναι μεγαλη αδικια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ