ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Melodi Gran Prix 2014…Απόψε ο τελικός!

Η Νορβηγία αποφασίζει απόψε για τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2014 στον μεγάλο τελικό του Melodi Gran Prix 2014. 9 διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για τη νίκη και το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη τον ερχόμενο Μάιο.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Spektrum Arena στο Όσλο, με παρουσιαστές την Jenny Skavlan και τον Erik Solbakken, και θα ξεκινήσει στις 20:55 ώρα Ελλάδος. Τη βραδιά μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της Νορβηγικής τηλεόρασης και στο eurovision.tv.

Οι συμμετοχές του αποψινού τελικού με σειρά εμφάνισης είναι:

  1. El Cuero – Ain’t No Love In This City No More
  2. Elisabeth Carew – Sole Survivor
  3. Knut Kippersund Nesdal – Taste of You
  4. Dina Misund – Needs
  5. Mo – Heal
  6. Linnea Dale – High Hopes
  7. Charlie – Hit Me Up
  8. Carl Espen – Silent Storm
  9. Oda & Wulff – Sing
Λουκάς Βλαβιανός

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. νομιζω οτι θα στεiλουν το heal!τοσο λογω τραγουδιου οσο και της ιστοριας που υπαρχει πισω απο αυτο!

  2. Αγαπητή Νορβηγία στείλε το silent storm και όλα τ’άλλα θα ‘ρθουν από μόνα τους…

  3. Tο τοπ 5 μου ειναι,..
    1)Silent Storm
    2)Heal
    3)High Hopes
    4)Sole Survivor
    5)El cuero

    ΥΓ…1…Κανενα απο αυτα δεν συγκρινεται με το silent storm…
    YΓ…2…Οτιδηποτε αλλο στειλουν οι νορβηγοι,θα ειναι αυτοκτονια και το φαβορι του διαγωνισμου θα αλλαξει…

  4. To Silent storm έχει σίγουρα προβάδισμα έναντι των άλλων, και το heal όμως έχει κάποιες πιθανότητες. Για να δούμε λοιπόν ο Carl ή ο Mo θα συγκινήσουν περισσότερο τους Νορβηγούς?

  5. Να και η έκπληξη για τη Ρωσία! Με τη σειρά τις Βόρειες Χώρες τις αναλαμβάνει! Ο Δημήτρης Κοντόπουλος στο τραγούδι τους!

  6. Τι σας αρεσει απο της Αρμενιας;νεο αζερμπαιτζαν μας προεκυψε φετος.αξιζε το αζερμπαιτζαν περυσι 2η θεση ε κ φετος αρμενια μες την πενταδα λογω βαλκανικων ψηφων.δεν θα μου κανει εντυπωση να την δουμε κ νικητρια.η νορβηγια δεν ξερω δεν μου καθεται καλα αλλα με σχεση με αρμενια την ψηφιζω.

  7. Silent Storm σιγουρα, ομως ελπιζω ο Καρλ να ειναι καλυτερος σημερα.Ειναι κριμα να χασει το τραγουδι εξ αιτιας μετριας εμφανισης του τραγουδιστη.

  8. Μαρικα συμφωνο για κοντοπουλο.Δεν νομιζω οι Νορβηγοι να εχουν κολληματα με εμφανιση μωρε.Γιατι φετος το βλεπω για Σουηδια η Sanna ρε παιδια εχει το καλυτερο απο ολους φετους αλλα εχεις τα βαλκανια.Παντως απο ελλαδα δαγκωτο Σουηδια φετος.

    • Giwrgo
      λεγοντας μετρια εμφανιση εννοω την εκτελεση του τραγουδιου.Ουτε εγω ουτε οι Νορβηγοι εχουν προβλημα με την εξωτερικη εμφανιση ενος ατομου.Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και σε μπερδεψα.

  9. Silent Storm FTW !! άσχετα τι λένε τα στοιχήματα , δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει στην Κοπενχάγη !

  10. High Hopes η Heal η βλακεια του Carl δεν παει πουθενα και δεν νμζ οτι προκειτε να κερδισει…

  11. Ok μαρικα.ηθελα να ρωτησω τις νορβηγιας στο τελικο θα ψηφισουν κ αλλες χωρες οπως τις σουηδιας;για να ξερω να το δω.εκατσα κ τα ακουσα κ τα 9 του carl ειναι το καλυτερο αλλα οχι για νικη που την εχουν στα στοιχηματα 2.65 και την αγαπημενη μου sanna τριτη με 6.00.

  12. είναι δυνατόν η Αρμενία να πλασάρεται για πρωτιά ή έστω για τοπ3? κουφός είναι ο κόσμος;;;;;;;;;

  13. giwrgos..
    Οχι…αποτι θυμαμαι δεν ψηφιζουν χωρες…στο τελικο θα περασουν 3..οπου και θα γινει ψηφοφορια…απο πολεις και περιοχες την Νορβηγιας…

    • κι εγω αυτο καταλαβα.Του χρονου θα ειμαι πιο διαβασμενη.Μα ολοκληρη Νορβηγια χαθηκε να βαλουν ενα closed caption.!

  14. Carl espen Ο νικητης!
    σαρωσε!
    επιτελους ενα τραγουδι που παει καθαρα για πρωτια!

    • Μόνο που δε σάρωσε καθόλου. Πήρε συνολικά 50.000 τηλέφωνήματα, όταν ο Rybak είχε πάρει πάνω από 700.000 και πέρσι η Margare Berger 90.000. Δύο από τις πέντε περιοχές της Νορβηγίας δεν τον έβγαλαν καν πρώτο. Αμφιβάλω αν θα είναι τελικά καν στο τοπ5 στη Δανία.

      • Σε μία χώρα 5 εκατομμυρίων ο νικητής πήρε 50000 τηλεφωνήματα περίπου, και εμείς σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων το σύνολο των τηλεφωνημάτων ήταν περίπου 27000. Ή αυτοί είναι τρελοί με την eurovision ή εμείς αδιαφορούμε τελείως πλέον, μάλλον και τα 2.

  15. Φετος βλεπω Ηνωμενο Βασιλειο!!! Νο1 η μολυ! Η αρμενια 10αδα. Πιστευω πως φετος θα κονταροχτυπηθουν ςτο τοπ 3 Η.Β ΣΟΥΗΔΙΑ <3 και ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    με τελικη νικητρια την αγγλια 🙂

  16. ΝΑΙ!!!!!…Πηγε να γινει Θριλερ!!..αλλα κερδισε ο καλυτερος…Οπως πιστευω πως θα κερδισει και στην Δανια!!..Μακραν το καλυτερο απο τα υπολοιπα 30!!!

  17. Οταν ειδα στην αρχη τον ξανθουλη πανω νομιζα οτι ξαναζουσα στιγμες τελικου Ελλαδος περυσι με τον αποκλεισμο Τζωρτζινας και Αngel.
    Καλη Επιτυχια Νορβηγια.

  18. εμενα παντως δεν μ αρεσει!το μαυροβουνιο και η σουηδια εχουν πολυ καλυτερες μπαλαντες!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ