ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Απόψε ο τελικός του Festival da Canção!

 

Στις 12:15 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Festival da Canção, απ’όπου θα προκύψει και ο εκπρόσωπος της Πορτογαλίας στη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη στις 6, 8 και 10 Μαΐου.

Τα τραγούδια που συμμετέχουν είναι τα εξής:

Rui Andrade – Ao teu encontro
Catarina Pereira – Mea culpa
Zana – Nas asas da sorte
Raquel Guerra – Sonhos roubados
Suzy – Quero ser tu

Τον τελικό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ

H Πορτογαλία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision. Η καλύτερη θέση της χώρας είναι η έκτη, την οποία κατέλαβε το 1996 με τη Lucia Moniz και το τραγούδι “O meu coração não tem cor”

[youtube id=”JajCDOGhn2s” width=”600″ height=”350″]

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν στειλουν το mea culpa καλυτερα να μην επεστρεφαν στο διαγωνισμο.πολυ ωραια pop τραγουδι και παρ ολου που ειναι σε δυσκολο ημιτελικο και χωρις συμμαχιες πιστευω πως με το mea culpa θα περασει!!!

    • bravo ρε egww φανταζομαι οτι εκτος απο το τραγουδι που ειναι οντως υπεροχο,σ αρεσει και ο τραγουδιστης ε?εγω παλι προτιμω το mea culpa γιατι μου φτιαχνει πραγματικα τη διαθεση αλλα το πρωτο κομματΙ που λες ειναι οντως ωραιο!ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

      • xa xaxaxa!ωραιο!εγω σκεφτηκα οτι αφου σαρεσει ο φαριντ δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεν σου αρεσει ο πορτογαλος ο οποιος ειναι πανεμορφος!αν και νομιζω οτι το mea culpa θα προκριθει εν τελει!αληθεια απο τα ελληνικα ποιο σου αρεσε?

      • Δεν πειραζει ειναι το δευτερο αγαπημενο μου.
        Απο τα ελληνικα μου αρεσε αυτο που στειλαμε και ηταν βασικα το αγαπημενο μου να κερδισει.Σαν τραγουδι πριν το live μου αρεσε της Κρυσταλλιας αλλα στο live προτημησα τον Μαρτακη.

        Ο Φαριντ ειναι μια αλλη ιστορια…αλλα και αυτος ο πορτογαλος ειναι κουκλος

      • ο μαρτακης ηταν στον τελικο μια ευχαριστη εκπληξη για μενα αλλα δυστυχως δεν τα καταφερε!!απογοητευτηκα υπερβολικα με τα αποτελεσματα αλλα δυστυχως δεν αλλαζουν!!!!η πορτογαλια αν επιλεξει ενα απο τα δυο που αναφεραμε εχει την ψηφο μου απο τωρα!ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!ΧΑ ΧΑ

      • Ακριβως!Αν και για το δευτερο βλεπω να γερνουν.. παντως αφου εκαν come back και ειναι και στο μπλοκ μας και αν το επιλεξουν θα εχουν εξαιρετικο τραγουδι θα εχουν σιγουρα καποιους απο τους βαθμους μας

  2. Περισσότερο μου αρέσει το nas asas da sorte αν και είναι τραγούδι άλλων εποχών. Το mea culpa ίσως να ήταν κατάλληλο πριν 10 χρόνια, τότε που το εθνο-pop ήταν στα πάνω του, τώρα όμως δύσκολα τα πράγματα. Αχ βρε Πορτογαλία, με καθυστέρηση 10 ετών (τουλάχιστον) διαλέγεις τα τραγούδια σου, δεν έχεις και συμμάχους άσ’τα να πάνε.

  3. ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ MEA CULPA ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ.ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ.

  4. για ένα παράξενο λόγο έχω κολλήσει με το Canta por mim Vol 2 (Μea Culpa) … αν και ξεπερασμένο θα ήθελα να ακούσω και μια τέτοια συμμετοχή φέτος, με τις όποιες ελπίδες του αναλογούν.. Catarina Pereira FTW !

  5. το Mea culpa θυμίζει Antique, η Suzy θυμίζει καρναβάλι Μοσχάτου και κάτι ζουμερές βραζιλιάνες – που πρόλαβε κι έκλεισε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κοψοχρονιάς – με φτερά και πούπουλα να λικνίζονται στους ρυθμούς της σάμπα

  6. Προς Θεού ΌΧΙ Suzy γιατί θα τσούζει…ο αποκλεισμός…
    Η ψήφος μου στη Raquel και στη Zana!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ