ΑΡΜΕΝΙΑ: “Not alone” θα τραγουδήσει ο Aram mp3 στην Κοπεγχάγη!

 

Στη κρατική τηλεόραση της Αρμενίας παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα το τραγούδι, που θα ερμηνεύσει ο Aram mp3 στη Eurovision. Το τραγούδι έχει τίτλο “Never Alone”.  Πρόκειται για μία ρομαντική μπαλάντα, ενώ στο τραγούδι κυριαρχεί το μότο “Not to give up to love”. Τη μουσική του τραγουδιού την έχει γράψει ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ τους στίχους τους έγραψε ο καλύτερος του φίλος, Garik Papoyan.

H Αρμενία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision το 2006. Η καλύτερη θέση της χώρας είναι η τέταρτη, την οποία κατέλαβε το 2008 με τη Sirusho. Η χώρα εμφανίζεται φέτος στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

Ακολουθεί η φετινή συμμετοχή της Αρμενίας:

[youtube id=”ChkJpnOgIwQ” width=”600″ height=”350″]

Πηγή φωτογραφίας :eurovisionnowspain

85 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Alex Clare – Too close
    Απο κει πηρε εμπνευση η Αρμενια. Ενταξει θα μπορουσαν να το κοπιαρουν πιο διακριτικα. τς τς τς!!

  2. Πραγματικα μετα απο αυτο το κομματακι θα ειθελα να πω οτι εχω καταενθουσιαστη πολλυ φετος. Απ’οτι φενεται υπραχει ΜΕΓΑΛΟΣ ανταγωνισμος φετος ειδικα καποιες χωρες οπως Ουγγαρια ΗΒ και η Αρμενια δεν το περιμενα καθολου ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! Πολλυ καλλα κομματια!!!

  3. Ενδιαφερον… 😀 Ειναι και μοντερνο..!
    Θα περασει.. Και τελικο 10αδα.. γιατι οχι..! 😉

  4. μαλιστα μεγαλο ΦΑΒΟΡΙ παιδια, και νμζ ξερω που θα παει το 12ρη μας χαχαχαχα πολυ ωραιο.

  5. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Ίσως με περισσότερα ακούσματα το συνηθίσω. Προτιμώ Σουηδία, Ουγγαρία, Εσθονία, Ιταλία και ίσως Σαν Μαρίνο.

  6. ΚΑΛΟ EINAI KAI MONTERNO KAI TO ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ DUBSTEP SAMPLES ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ.DUBSTEP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Ο ALEX LEON ME TO ANGEL ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ DUBSTEP KAI OXI TA BALKANIKA KROYSTA???

    • +1000. Το angel ηταν ομως τραγουδι. αυτο ειναι μια μονοτονη επαναληψη μιας λεξης απο την αρχη ως το τελος. απορω πως αποθεωνετε ενα κομματι μονο και μονο επειδη εχει συγχρονη ενορχηστρωση.

  7. perase 1misi lepto ke den ixa katalavi apolitos tpt ….den eniosa kati katholou den me sigkinise….meta to 1misi lepto kati pai na kani me to bassimo ke to dinamismo p exi ekini tin ora to kommati ala pali oute eki kati na me travixi …an ke orea ta organa p pezoun katholi tin diarkia….den xero perissotero arnitiko to vrika para thetiko….but kalitero apo to persinoo!!

    • Ακριβως το ιδιο κανει και σε εμενα. απο εκεινο το σημειο και μετα βελτιωνεται αρκετα

  8. Έγινε το θαύμα! Για μένα το τραγούδι είναι εξαιρετικά εξαιρετικό! Σίγουρα στο ΤΟP 5 μου (το ΤΟP μου θα το ετοιμάσω μόλις ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα 7 τραγούδια, γιατί τελευταία ανακοινώνονται τόσο γρήγορα που δεν προλαβένω να τα ακόυσω ολα και να τα εμπεδώσω) . Πολλύ ευχάριστη έκπληξη απο την Αρμενία !! ΜΠΡΑΒΟ

  9. Αρμενια ευχαριστουμε 🙂 Μας εφτιαξες την μερα μετα απο ενα κακο τραγουδι απο τη γειτονισσα σου Γεωργια, εσυ και το Σαν Μαρινο βεβαια<3(Η Βαλεντινα εχει πολυ καλο τραγουδι και φετος).Περναει σφερα τελικο και πιστευω θα παει πολυ καλα και απο κοινο και απο τους κριτες.
    Καλη επιτυχια στη φιλη μας Αρμενια.

  10. Ρε γαμώτο μου, γιατί φέτος οι περισσότερες συμμετοχές είναι χειρότερη η μία από την άλλη; Εμένα προσωπικά μού φαίνεται πολύ βαρετό τραγούδι.

  11. αρκετες μπαλαντες παιδια φετος!ωραιο τραγουδι απο την πολυαγαπημενη αρμενια αλλα μεχρι εκει!δεν το βλεπω και για πρωτια…προτιμω ομως την μπαλαντα του μαυροβουνιου που θεωρω οτι θα το δουμε πολυ ψηλα στον πινακα βαθμολογιας

    • μακαρι ρε συ και γω καπως ετσι τα λεω..νμζ οτι θα ειναι 5αδα η αρμενια παντος…

  12. Σιγά το φαβορί! Υποτονικό και συνηθισμένο είναι! Θυμίζει αμερικανιά της σειράς! Όλο μπαλάντες φέτος! Αμάν! Και να ήταν και καμία της προκοπής!

    • Ε οχι και ολο μπαλάντες φέτος!! Σε σχέση με πέρυσι που το 80% ήταν μπαλάντες, ήμαστε πολλύ καλύτερα φέτος.

  13. Ωραίο είναι, ωραία και η σύνθεσή του, συνδυάζει μοντέρνα στοιχεία. Δεν το βλέπω όμως για νίκη, γιατί του λείπει αυτό το “κολλητικό” στοιχείο που είναι απαραίτητο σε ένα live show που θα ακουστούν τα τραγούδια μόνο μία φορά.

  14. Aπό το φετινό αχταρμά δεν θα με χάλαγε καθόλου να το δω να κερδίζρι. Φτάνει να το πσιτεύουν κι οι Αρμένιοι.
    Θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα και θ’αφήσω το πολωνικό κοτέτσι αν το παλληκάρι το πει εξίζου καλά στη σκηνή

  15. Υπέροχο!!! Μπράβο στην Αρμενία!
    Θα πάει πολύ ψηλά φέτος…!
    Δεν νομίζω πως θα κερδίσει αλλά θα είναι σίγουρα στο top 5!

  16. μπα αποθεωνετε την αρμενια? εσεις για ελλαδα και αρμενια και βουλγαριες κτλ δεν μας τα εχετε πρηξει τοσα χρονια οτι τις θελετε με εθνικ τραγουδια μπουζουκλερι ? Μια φορα εστειλε κατι μοντερνο και αποθεωση. Τελος παντων, μετριοτατο τραγουδι, επαναλαμβανομενο και βαρετο. Πλην ομως, πολυ καλη παραγωγη και ενορχηστρωση.
    ΥΓ Στην Αρμενια υπαρχει ο ιδιος παροξυσμος με ελλαδα αν τολμησουν να στειλουν κατι που δεν ειναι εθνικ και ειναι στα αγγλικα?

    • δεν θα το χαρακτήριζα παροξυσμό όσο επιθυμία να ακουστεί η αρμενική γλώσσα και το αρμενικό στοιχείο, αυτό αφορά κατά την γνώμη μου περισσότερο τους Αρμένιους της διασποράς και όχι τόσο αυτούς που μένουν στην Αρμενία… ελπίζω να σε κάλυψα.

  17. Μάλλον υπερβολή αυτός ο ενθουσιασμός.Πολλές φορές νομίζω οτι πολλοί έχουν την ανάγκη να πείσουν τους εαυτούς τους για κάποια τραγούδια ή χώρες οτι πάνε για νίκη και οτι στέλνουν αριστουργήματα.Γνώμη μου.
    Είναι καλό και μέχρι εκεί.Δεν κατάλαβα ποια είναι τα κουπλέ και ποιό το ρεφρέν.
    Συμφωνώ πως μια καλή ενορχήστρωση δεν αρκεί.Ενδιαφέρων μουσικά από την μέση και μετά.Τελικό θα δει σίγουρα και μάλλον δεκάδα!
    Προτιμώ όμως χίλιες φορές το Silent Storm αν το επιλέξει η Νορβηγία και την κλασική μπαλάντα της Σουηδίας.

    • Μπα!Εγώ νομίζω οτι εσύ απλώς εκνευρίζεσαι επειδή δεν σου αρέσει πολύ ένα τραγούδι που αρέσει πολύ και σε πολλούς…

      • Σε καμία περίπωση και η λέξη εκνευρισμός είναι άκυρη.Και δεν είπα οτι δεν μου αρέσει.

    • Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά σε πολλά σχόλια διαβάζω κάτι του στυλ:δεν έχει κουπλέ και ρεφρέν κι αυτό να παρουσιάζεται ως μειονέκτημα για ένα τραγούδι. Η δομή κουπλέ- ρεφρέν, που αξίζει να σημειωθεί οτι πρωτοπαρουσιάζεται τον 20ο αιώνα, είναι ναι μεν η συνηθέστερη, αλλα οχι κι η μοναδική. Αν είναι να καταδικάζουμε όποιο τραγούδι δεν ακολουθεί αυτή τη δομή, τοτε να βάλουμε στη λίστα των μάπα τραγουδιών τον Υμνο στη χαρά, τη Φραγκοσυριανή , το Hey Jude κι όλα τα δημοτικά όπου γης.

  18. ΜΑΛΙΣΤΑ….WELCOME BACK ΑΡΜΕΝΙΑ….ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΜΑ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΝΗ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ….ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΦΕΤΟΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!!

  19. Η Αρμενία μου είναι συμπαθής σαν χώρα αλλά μου είναι τελείως αντιπαθής στην Eurovision, εκτός από το 2009 που ήταν συμπαθές το κομμάτι τα υπόλοιπα – για μένα – ήταν πολύ χάλια (ναι και το 2008, live το είπε χάλια η Sirusho). Φέτος αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου και… 1ον έχω να δηλώσω ότι αυτό που θα πω και θα γράψω δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα το κάνω και 2ον Εκείνο το στάδιο που έκαναν την junior (To 2011?) έχει μεγάλη χωρητικότητα και για την μεγάλη ή θα τρέχουν να φτιάξουν κανένα καινούργιο σαν τους Αζέρους το 2012? Για εμένα είναι πλέον 100% σίγουρο ότι μόλις ακούσαμε τον νικητή αν το πει και σαν νικητής στον τελικό φυσικά. Να σας πω και κάτι… δικαιωματικά νικητής με τόσες βλακείες που έχουν μαζευτεί φέτος (τουλάχιστον τα 15 από τα 37 δεν ακούγονται). Λοιπόν μετράτε 12αρια για την Αρμενία στον τελικό: Γεωργία, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ουγγαρία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία και σίγουρα θα πάρει μεγάλους βαθμούς ή και 12 από Ελλάδα, Ισραήλ και Ισπανία. Λαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όλο το προηγούμενο μήνυμα, αν πέσω έξω (που δεν νομίζω) μπορείτε να μου το τρίψετε στην μούρη!

  20. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απ’οτι περιμενα,θα ειναι ψηλα στις επιτροπες…βεβαια για πρωτια χλωμο το κοβω,καθως η νικη πιστευω φετος θα παει στο Ηνωμενο Βασιλειο(καιρο ειχα να ‘φτιαχτω’ ετσι με τραγουδι),εκτος και αν εχουμε τις επομενες μερες καποια ευχαριστη εκπληξη απο τις χωρες που απομενουν και αποκτησει λιγο ενδιαφερον το πραγμα.Οπως και να χει,καλη επιτυχια στην Αρμενια!
    ΥΓ: Για καποιο λογο μου θυμιζει το High Hopes των Pink Floyd…μπα ε? 😛

  21. Ειναι αλλο ενα τραγουδι για φετος που θα πω ”νταξει, ωραιο κομματι”. Δεν με ενθουσιαζει. Ειναι καλο, ομορφη ενορχηστρωση αλλα δε με συγκινει.

  22. οντως ειναι ενα ωραιο κομματι, θα το δουμε και στη σκηνη, οχι ομως για πρωτια. ειχα καλο προαισθημα για την αρμενια φετος

  23. Ok καλό αλλά νομίζω παρασύρεστε από την πομπώδη ενορχήστρωση…Η μελωδία επαναλαμβάνεται αόριστα και το dubstep απόλυτη ξενέρα καθώς δεν κολλάει με τον τρόπο που κλιμακώνει το τραγούδι. Σίγουρα θα πάει υψηλά το λένε και τα στοιχήματα…Δε νομίζω νίκη αλλά ποιος ξέρει? Μου αρέσει που είναι απρόβλεπτη η χρονιά !
    8.5/10!

  24. Λοιπον οι χωρες που θελω να περασουν τελικο μεχρι τωρα ειναι:

    1ος ημ.
    Αλβανια
    Αρμενια
    Αζερμπαιτζαν(με την προυποθεση οτι καθε χρονο τα τραγουδια του μ’αρεσουν και το ιδιο θα γινει και φετος)
    Εσθονια
    Ουγγαρια
    Ουκρανια
    Σαν Μαρινο
    Πορτογαλια(με την προυποθεση οτι θα επανελθει γερα με ενα δυνατο κομματι και οχι κατι σαν αυτο του 2011)
    Ρωσια(με τη προυποθεση οτι θα στειλει κατι καλο)
    Σουηδια

    το τραγουδι της ολλανδιας δεν ειναι κακο αλλα θελει λιγο σκεψη ακομα.

    2ος ημ.
    Ισραηλ
    Λευκορωσια
    Ελλαδα
    Ιρλανδια
    Π.Γ.Δ.Μ.
    Σλοβενια
    Ελβετια
    Νορβηγια(με την προυποθεση οτι επεστρεψε δυναμικα απο περυσι)
    Αυστρια(με την προυποθεση οτι το τραγουδι θα αξιζει)
    Μαλτα

    θα δουμε βεβαια γιατι πρωτα πρεπει να ακουσουμε ολα τα τραγουδια. περιμενουμε αυριο οπου θα ακουσουμε ρωσια, αζερμπαιτζαν, μοολδαβια, πορτογαλια,νορβηγια!!

  25. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ….ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ….ΘΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

  26. Και εμενα μου αρεσει που φετος ειμαστε 2 μηνες πριν τον τελικο και δεν υπαρχει ενα ξεκαθαρο φαβορι.
    Η Αρμενια ειναι παντα απο τις μεγαλες μου αγαπες εκτος απο τη χρονια που εστειλαν το BOOM BOOM.To τραγουδι της ειναι καλο και το κανει ν ακουγεται ακομη πιο καλυτερο η φετεινη μετριοτητα των περισσοτερων λοιπων κομματιων.

  27. Εγώ πάντως γουστάρω με τα χίλια …
    Αν ο τύπος τραγουδάει έτσι live και δεν είναι αγγούρι, θα πάει εξαιρετικά καλά …

  28. Οχι δεν ειναι ωραιο,κ δεν γουσταρω να ξαναδω το διαγωνισμο σε αυτες τις χωρες,στις γλυφτρες του πουτιν.Δυστηχως Αρμενια παρε το 0 σου.

  29. Πολύ καλή η Αρμενία φέτος.
    Το dubstep στοιχείο θα προτιμούσα να λείπει αλλά με δεδομένο ότι οδηγεί σε σίγουρη πεντάδα ας το καταπιώ!

  30. Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!Το δευτερο μερος δεν με τρελαινει αλλα το πρωτο ειναι καταπληκτικο!Μπραβο μια σιγουρη 5αδα

  31. αντε ανυπομονουμε για αποψε που εχουμε να ακουσουμε 5 τραγουδια. ειναι ωραιο που δεν υπαρχει φαβορι οπως και το 2011. θτυμαμαι το 2011 που εδιναν ως φαβορι το απαισιο τραγουδι της γαλλιας. παντως θεωρω πως το νικητηριο τραγουδι θα συγκεντρωσει γυρω στους 220-230 ποντους οπως ξκαι το 2011!θα δουμε

  32. Το oikotimes λέει ότι το τραγούδι για τις Ρωσίδες διδυμούλες θα το γράψουν ο Κοντόπουλος μαζί με τον Phillip Kirkorov.

  33. Εξαιρετικό! <3 Περίμενα ένα πολύ καλό τραγούδι και να που τελικά ήρθε! Του χρόνου πάμε Αρμενία! Νο1 στη λίστα μου και δύσκολα θα ξεπεραστεί απο κάτι άλλο!
    1) Αρμενία
    2) Σουηδία
    3) Ρουμανία
    4) Γερμανία
    5) Ουγγαρία
    6) Φινλανδία
    7) Εσθονία
    8) Ηνωμένο Βασίλειο
    9) Ιρλανδία
    10) Ελλάδα
    11) Ισπανία
    12) Ισραήλ
    13) Ελβετία
    14) Σλοβενία
    15) Άγιος Μαρίνος
    16) Ιταλία
    17) Ουκρανία
    18) Αλβανία
    19) Πολωνία
    20) Ολλανδία
    21) Μαυροβούνιο
    22) Δανία
    23) Λιθουανία
    24) Μάλτα
    25) Γαλλία
    26) Λευκορωσία
    27) Γεωργία
    28) Σκόπια
    29) Λετονία
    30) Ισλανδία

  34. Τι σου ναι ρε παιδί μου μια καλή παραγωγη…΄Παίρνει ένα καψουροτράγουδο περιορισμένων συνθετικών αρετών και του δινει επικες διαστάσεις, αποσπώντας με χολυγουντιανη ακρίβεια την συναισθηματική εμπλοκή του ακροατή. Χαλ(λλ)αρά 5αδα.

  35. Edw perase perysi!!!!!!!! Mia Xara!!!!!!!!! Tha mpei kai pali stin dekada meta apo 4 xronia! Giati oxi kai pentada!!!!!!! Exw kalo feeling gia Armenia fetos!!!!!!!!

  36. παρα πολυ καλοοοο!!!! σιγουρα τελικο κι η αρμενια ξανα στην πρωτη 10αδα!!!ισως για 5αδα…για νικη δεν ξερω αλλα δεν ειναι κι απιθανο!!! πολυ θα ηθελα την αρμενια νικητρια!!! καλη επιτυχια!!!! 😀

  37. Εξαιρετικό τραγούδι … κατευθείαν στο ΤΟΡ 5 .. αλλά μεταξύ μας , δεν πρόκειται να κερδίσει..και αυτή η απόγνωση να βρούμε σώνει και ντε καθαρό φαβορί.. και με απόδοση 4 / 1 είναι απλά κοροίδια…παραπλανητικό…. έχετε υπόψιν πως η ΕΒU δε δείχνει να θέλει Καύκασο άμεσα…

  38. Μου αρέσει το τραγούδι της αρμενιας. Δεν λέω. Κ εχει τρομερή απήχηση στο Ίντερνετ απο οτι βλέπω. Αλλα επαναλαμβάνεται κ στο δεύτερο μέρος του που δυναμώνει. Αξίζει εννοείται τελικό κ πολυ ψηλά βέβαια, θα έλεγα top 5. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΙΚΗ. Εξακολουθώ να βλέπω την Αγγλία κορυφή φέτος.

  39. Καθε φορα που το ακουω, για καποιο περιεργο λογο…κλαιω!! Δεν μου χει ξανατυχει :p
    Και περιττο να πω ποιος θελω να νικησει στην Κοπεγχαγη…αν κερδισει και το απαισιο silent storm το οποιο πιθανοτατα θα βγει σημερα, θα κλαιω ακομα περισσοτερο (απο συγκινηση :p)

    • θελω να πω πως θα χαρω μεχρι δακρυων αν η Αρμενια κερδισει φετος το φαβορι Νορβηγια το οποιο απεχθανομαι( κατι το οποιο εχει γινει στα στοιχηματα,αλλα δεν ειναι και πολυ να τα εμπιστευεσαι) Καλα,ετσι κι αλλιως οοοολα το Μαιο θα φανουν!

  40. Kαλο κομματι ….πιο πολυ για soundtruck……………… Βελγιο – Ουγγαρια – Ηνωμενο Βασιλειο – Αρμενια……top 4…..!

  41. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ή πως θα ήθελα να το ξανακούσω.Αν είναι να το συγκρίνω με της Ουγγαρίας οι φίλοι μου οι Ούγγροι κερδίζουν κατά κράτος.

  42. GO MY ARMENIA!!!!!!!!!!!! THE VICTORY IS IN OUR HANDS ALREADY!!!!!!!! WELCOME EVERYBODY TO LEGENDARY ARMENIA 2015 FOR 2 REASONS
    1 – 100 YEARS OF GENOCIDE ARMENIANS
    2 – EUROVISION 2015
    2015 WILL BE GREAT FOR ARMENIA!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ