ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: “Ίσως” θα ερμηνεύσει η Valentina Monetta στη Δανία!

 

Ο Άγιος Μαρίνος ήταν η πρώτη χώρα, που επέλεξε την εκπρόσωπο της για τη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη της Δανίας στις 6, 8 και 10 Μαΐου. Η εκπρόσωπος της χώρας δεν είναι άλλη από τη Valentina Monetta, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο διαγωνισμό, ελπίζοντας να φέρει για πρώτη φορά τη χώρα της στο μεγάλο τελικό.

Για την ιστορία του διαγωνισμού, η Valentina Monetta είναι η τέταρτη ερμηνεύτρια που συμμετέχει 3 συνεχόμενες χρονιές στη Eurovision. H Lys Asia εκπροσώπησε την Ελβετία το 1956, 1957 και 1958. Η Cory Brokken εκπροσώπησε την Ολλανδία το 1956, 1957 και 1958. Ο Udo Jurgens εκπροσώπησε την Αυστρία το 1964, 1965 και 1966. Η Lys Asia κέρδισε τη Eurovision με τη πρώτη της προσπάθεια, η Cory Brokken με τη δεύτερη προσπάθεια της, ενώ ο Udo Jurgens με τη τρίτη προσπάθεια.

Η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί σήμερα το βράδυ στη κρατική τηλεόραση της χώρας επίσημα. Ωστόσο, το βιντεοκλίπ διέρρευσε το πρωί στο διαδίκτυο και έτσι σας παρουσιάζεται η συμμετοχή της χώρας στη φετινή Eurovision.

[youtube id=”qOhUNQRucgg” width=”600″ height=”350″]

H Valentina Monetta πέρυσι ήρθε ενδέκατη στον ημιτελικό της και για μία θέση δε κατόρθωσε να προκριθεί στο Τελικό. Ποια θα είναι η μοίρα της φέτος;

Πηγή Φωτοφραφίας: Google Images

 

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΜΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    • Απίστευτα ρετρό τρισχειρότερο από το προηγούμενο τραγούδι της. Το ευρύ κοινό όχι οι φανατικοί οπαδοί του διαγωνισμού αυτά τα θεωρούν ξενέρωτα τραγουδάκια!

  2. εξαιρετικοοοοοοοοο!!!!! μπραβο για αλλη μια χρονια στον αγιο μαρινο!!!! το μικρο αυτο κρατιδιο κατα’με αξιζει κι φετος την προκριση οπως κι περυσι,αλλα τελοσπαντων…στην καταταξη μου ειναι μεσα στις πρωτες 3 θεσεις!νοομιζω θα περασει οριακα..9ο…10ο…στο τελικο το βλεπω απο 15ο εως 20ο λογω ελλειψης συμμαχων! αλλα ποτε δεν ξερεις!!!!
    καλη επιτυχια βαλεντινααααα! καλη επιτυχια αγιε μαρινε! ♥

  3. Μπαναλαρία όσο δεν πάει άλλο. Σαν τραγούδι βγαλμένο από το 1978. Δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.

  4. Η Αρμενία με το “Νot Alone” γίνεται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη!Εκπληκτικό τραγούδι!

  5. To περσινό της τραγούδι νομίζω πως ήταν καλύτερο, αυτό είναι σχετικά παλαιομοδίτικο και απο την στιγμή που δεν πέρασε πέρσι το βλέπω αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει φέτος. Βλέπετε το Σαν Μαρίνο έχει πέσει στον λάκο με τα θηρία (Σουηδία, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία).
    ΥΓ. Βγήκε το τραγούδι της Αρμενίας, αρκετά καλό χτυπάει άνετα top10.

  6. μακράν ωραίο!! κρίμα που δεν είμαστε στον ίδιο ημιτελικό, θα το ψήφιζα. βγάζει ποιότητα!

  7. Μέχρι δύο συνεχόμενες φορές ένας διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να πάει στη Γιουροβίζιον;

  8. Μ’αρεσε πολυ.Δεν ειναι βεβαια σαν το περσινο αλλα και παλι καλο.Ελπιζω θελω και πιστευω πως θα ειναι στον τελικο γιατι περσι αδικιθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  9. Υποτίθεται πως θα έπρεπε να στείλουν ένα πολύ καλύτερο τραγούδι φέτος, εφόσον η ίδια τραγουδίστρια συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Όπως τό κόβω, πάλι εκτός τελικού θα μείνει.

  10. Το κομμάτι είναι όσο καλό ή κακό ήταν το περσινό. Ίδιου είδους και ύφους. Αλλά και μορφολογικά ίδιο: μισό μπαλάντα – μισό ρετροπόπ.
    Αν επιτρεπόταν να κατέβει και φέτος με το vola, θα το έκανε…
    Η Βαλεντίνα “μας την λέει” για το περσινό χαντάκωμα. Δεν σκέφτεται καν να αλλάξει ή να βελτιώσει κάτι. Το δικό μας γούστο πρέπει να αλλάξει, όχι το δικό της. Έτσι πιστεύει. Και μας το λέει κατάμουτρα!!

  11. Η Valentina σκίζει τοπ 1ου ημιτελικόυ

    1.Σουηδία
    2.Σαν Μαρίνο
    3.Μαυροβούνιο
    4.Ουκρανία
    5.Ουγγαρία
    6.Αρμενία
    7.Εσθονία
    8.Αλβανία
    9.Ισλανδία
    10.Λετονία

  12. Αυτή η κοπέλα είναι πολύ αστεία:

    Το 2012 ήταν σαν χαζοχαρούμενο 12χρονο που του είχαν πει ότι θα πάει στο τσίρκο και είχε χαρεί!

    Το 2013 είχε πάρει το σοβαρό της, περιφερόταν παντού με μια κόκκινη ουρά με ύφος μπλαζέ, τύπου τώρα εντάξει έχω τραγουδάρα και σας έχω στο τσεπάκι μου συν ότι βιώνω χοντρό πόνο επειδή με παράτησε ο γκόμενος

    και φέτος είναι κάτι μεταξύ των δύο προηγούμενων…. το βίντεο κλιπ για γέλια, το τραγούδι κάτι λέει….δεν είναι κακό! Καλή Επιτυχία στο κορίτσι!

  13. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ;ΚΑΛΗ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ….ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ!!!!

  14. Το οτι κάποιο τραγούδι θα μπορούσε να είναι περασμένων δεκαετιών δεν είναι απαραίτητα κακό.
    Σαφώς είναι στο ίδιο στυλ με το περσινό αλλά θεωρώ αυτό αρκετά καλύτερο.
    Θα μπορούσε να είναι soundtrack ταινίας πάντως και μου βγάζει κάτι το artistic.Όπως της Σλοβενίας το 1999 για όποιον θυμάται.
    Και πάλι όμως θα παλέψει για τον τελικό και αν αποτύχει γιατί όχι και 4η φορά.Δεν μπορεί θα το πετύχει κάποια στιγμή!

  15. Ειναι για μενα εκπληκτικο. Το λατρεψα απτο πρωτο ακουσμα. Αναλαφρο, νοσταλγικο και με εκπληκτικη φωνη. Μαλλον καλυτερο απο το ηδη πολυ καλο περσινο της τραγουδι. Αν δεν περασει και με αυτο δεν ξερω με τι θα μπορουσε να τα καταφερει. Στο τοπ 3 μου σιγουρα, ισως και πρωτο.

  16. παιδια ενταξει το τραγουδι ειναι υπεροχο, αν δεν περασει και φετος αμαν πια δηλαδη…. θα ηταν περασμενο απο τωρα αν ανηκε σε καμια ρωσια, αζερμπαιτζαν. η φωνη της βαλεντινα υπεροχη. πρεπει να περασει φετος. και αν τυχον δεν περασει του χρονου να ξαναπαει η βαλεντινα ετσι για σπασιμο!

  17. Το τραγούδι προσπαθεί να μας θυμίσει τις μεγάλες ντίβες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 σαν την Shirley Bassey π.χ. αλλά και πάλι κάτι μου λείπει. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι αριστούργημα. Προσπαθεί να είναι κάτι αλλά… δεν είναι αυθεντικό. Τα καλά του Siegel… αντιγραφή κι άγιος ο θεός. Αξίζει να περάσει??? ε? ναι μωρέ αξίζει, ας μείνει έξω καμιά Ουκρανία με την παπάρα της και να περάσει το Σαν Μαρίνο!!! Κρίμα είναι. Το άξιζαν και πέρσι, το αξίζουν και φέτος!

    • Η μόνη ντίβα που μου θυμίζει η Βαλεντίνα είναι ο κυριούλης από τη διαφήμιση με τα αποδυτήρια. Να φάει το Snickers της και να στανιάρει!!!

  18. Σίγουρα η καλύτερη προσπάθεια της συγκεκριμένης τραγουδίστριας στον διαγωνισμό. Έχει την υποστήριξή μου φέτος.
    Γιατί όχι Ιταλικά όμως? Προφανώς πάνε για μεγαλύτερη απήχηση με Αγγλικό στίχο, οκ απολύτως κατανοητό.
    Για την ώρα 8/10 !
    Θερμή παράκληση. Μια λιτή και καλόγουστη εμφάνιση επί σκηνής…όχι άλλη ψευτοντιβίστικη συμπεριφορά και φωτεινές μπάλες ΙΚΕΑ!
    Καλή επιτυχία!

  19. Μονο εγω βλεπω την κοιλιτσα της Βαλεντινας? Θα γινει μανουλα και δεν το ξερουμε?μετα απο 3 συνεχομενες χρονιες με εναν αδικο περσινο αποκλεισμο-Σαν Μαρινο,Ισραηλ,Μαυροβουνιο οι μεγαλυτερες περσινες αδικιες- πρεπει να περασει τελικο αν και το τραγουδι δεν ειναι σαν το περσινο.Ομως γιατι οχι στα Ιταλικα?

    • Μετά τον περσινό *άδικο* γκουχ γκουχ αποκλεισμό, η Βαλεντίνα έπεσε με τα μούτρα στην αλάνθαστη τριάδα μπυρόνι – πανσετάκι – τυροκαυτερή! Όχι,δεν είναι μωρό, τα απομεινάρια μιας Τσικνοπέμπτης είναι!

      • sheep,
        haha τοτε προσεχε με τη φορα που πηρε μη κανει κανενα ντου στη στανη και σας εξαφανισει ολους εκει μεσα, οποτε αποχαιρετα μετα τα βραδια σου τα εργενικα με τα τραγουδια τα αρμενικα.
        Το βραδυ του ημιτελικου ολοι Μπε για Βαλεντινα. 🙂

  20. Υπέροχο! Με απόσταση η καλύτερη συμμετοχή του μικρού κρατιδίου! Καλή τύχη, Βαλεντίνα!!!

  21. Συμφωνω the sheep,περυσι δεν μου αρεσε το τραγουδι της καθολου οπως και το σκηνικο της.δεν εχει μοιρα η γυναικα στο διαγωνισμο,μην το κουραζει.

    • Καλή φωνή έχει, αλλά αυτή την υπερεκφραστικότητα στο βλέμμα, το στόμα και τα χέρια πρέπει να την τιθασεύσει λίγο γιατί της μειώνει πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα επί σκηνής (και επί βίντεο μη σου πω, πόσο μαλλί επιτέλους μπορεί να τραβήξει μία μέση γυναίκα ενώ κάθεται μπροστά από ένα πιάνο;;;).

  22. Latremeni Monetta! Apo to 2012 ti latrevw!! Poly kalo.Pio kalo apo to persino!Wstoso,fetos th thelw pio sigouri kai ligotero trakarismeni!!!!De dikaiologeitai agxos!Perysi eixe kapoies astatheies logw agxous kathara!Vgainei kai sto 2o miso tou imitelikou opote den einai kai nwris opows perysi!

    1.Agios Marinos
    2.Ollandia

    Opws kai perysi to top-2 mou!!! Ti ginetai? Xaxaxaxax

  23. Πού το βλέπετε το ωραιο δεν καταλαβαίνω. Εντελώς μπανάλ και αυτο το “αξίζει να ειναι στον τελικό” επίσης δεν το καταλαβαινω. Ναι το ξερουμε οτι είναι υπέροχη σαν τύπισσα και φωνή έχει αλλά τα τραγούδια της ήταν και είναι μετριότατα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ