ΓΕΩΡΓΙΑ: “3 λεπτά για τη γη” θα ερμηνεύσουν οι The Shin & Mariko

 

Η Γεωργία φέτος έκανε απευθείας ανάθεση στο συγκρότημα The Shin και τη τραγουδίστρια Mariko για την εκπροσώπηση της χώρας στην ερχόμενη Eurovision,που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη στις 6, 8 και 10 Μαΐου. Το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία έχει τίτλο “Three minutes to Earth“.

Σε πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Γεωργίας παρουσιάστηκε σήμερα η συμμετοχή της χώρας και το επίσημο videoclip, που ακολουθεί παρακάτω:

 

[youtube id=”YdgGlv4eTf8″ width=”600″ height=”350″]

 

Η Γεωργία έκανε τη παρθενική της εμφάνιση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2007. Η καλύτερη θέση της χώρας είναι η ένατη, την οποία κατέλαβε το 2010 και 2011. Η χώρα φέτος εμφανίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 8 Μαΐου. Θα μπορέσει να προκριθεί άραγε φέτος;

Πηγή φωτογραφίας :esctoday

62 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και έλεγα δύσκολα θα υπαρξουν κ αλλα στις τελευταιες θεσεις της καταταξης σου αλλα χθες και σημερα διαψευσθηκα..

    Καπως ετσι για μενα απτο 18 και μετα

    18 – Montenegro
    19 – Latvia
    20 – Belarus
    21 – Poland
    22 – Malta
    23 – Germany
    24 – Netherlands
    25 – Georgia
    26 – Iceland
    27 – Lithuania

    και της Λετονιας ναι για μενα ειναι το πιο καλο ως προς το συνολο και με δεδομενο οτι θα παει να διαγωνισθει στην eurovision..

  2. Πολύ περίεργο κομμάτι! Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πως και πως το κομμάτι της Γεωργίας γιατί έχει αρκετά ενδιαφέρον τίτλο αλλά απογοητεύτηκα σήμερα. Τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι σχεδόν φρικτά, η φωνή του τραγουδιστή μοιάζει με συνδιασμό ινδιάνου μάγου και Τυρολέζου και δεν αντέχεται, όταν μπαίνει η τραγουδίστρια κάπως φτιάχνει το κομμάτι. Δεν μπορώ να πω αν θα προκριθεί η όχι, η Γεωργία έχει αρκετούς συμμάχους και το κομμάτι μπορεί να μαζέψει τις ψήφους όσων έχουν πιό εναλλακτικά ακούσματα.Πάντως ο ημιτελικός μας είναι πολύ περίεργος, οι μόνες χώρες που έχουν σχεδόν σίγουρη την πρόκριση είμαστε εμείς, η Ρουμανία (όσο κι’αν συχαίνομαι το τραγούδι της) και η Νορβηγία άμα διαλέξει το silent storm. Ενώ όλες οι άλλες χώρες έχουν πιθανότητες να περάσουν, δεν βλέπω καμία που να είναι καταδικασμένη απο τώρα.

  3. OMG!
    Εναλλακτικό ή μη δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
    Παραμένω στα κοτέτσια και το ζύμωμα ψωμιού που κάνουν οι πολωνέζες χωριατοπούλες.

  4. Emm Oxi!Loipon etsi sto peripou eine to top m mexri stigmhs
    1.Hungary
    2.Sweden
    3.Greece
    4.Uk
    5.Lithuania
    6.Italy
    7.Estonia
    8.Romania
    9.Spain
    10.Slovenia
    11.Israel
    12.Finland
    13.The Netherlands
    14.Germany
    15.Poland
    16.Ukraine
    17.Ireland
    18.Denmark
    19.Switzerland
    20.France
    21.San Marino
    22.Albania
    23.Montenegro
    24.Macedonia
    25.Malta
    26.Belarus
    27.Iceland
    28.Latvia
    29.Georgia

  5. Μουσικα το βρισκω αρκετα ενδιαφερον και για καποιο λογο νομιζω οτι θα τα παει αρκετα καλα. Ειναι ενα ιδιαιτερο ακουσμα, που αν παρουσιαστει ωραια επι σκηνης θα εχει ενα αναλογο αποτελεσμα.

  6. Δεν μπορω να καταλαβω τι πινουν και δεν μας δινουν φετος. Γιατι ολοι σχεδον διαλεξαν οτι χειροτερο μπορουσαν και εχουν την απαιτηση να μας αρεσουν κι ολας. Ας ξανακανουν επιλογη ολες η χωρες. Προλαβαινουν!!!!!!

  7. απλά άθλιο… δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναβάλω να το ακούσω.. τελευταίο στο ΤΟΡ μου… και μ αρέσει που είχαμε και προσδοκίες! η Ελλαδα θα πάει πολύ καλά φέτος ! πάμε γερά!

  8. Τι είναι πάλι αυτό; Πρωταπριλιά δεν έχουμε, είναι σαν μία ερασιτεχνική μπάντα να κάνει πρόβα σε μία αποθήκη και οι γείτονες από δίπλα να φωνάζουν λόγω της φασαρίας.

  9. νομιζω οτι ξερω ποια χωρα θα παρει την τελευταια θσεη στον ημιτελικο μας η αντε την προτελευταια!πραγματικα κακο κομματι απο τη γεωργια!

  10. Το κομμάτι μας εξω παει πολυ καλα.. Με τετοιες μετριοτητες θα μου πεις..!!! Πιστευω οτι θα ειμαστε 10αδα και φετος.. 5αδα televoing και μετρια στα juries.. Βεβαια αναλογα την παρουσιαση του τραγουδιου.. Ομως στα στοιχηματα γτ μας εχουν τοσο χαμηλα.;;;

  11. Περίτεχνο και ανάλαφρο μαζί. Σπάνιος, αντιεμπορικός συνδυασμός. Ωραίοι παίχτες αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο τραγουδιστικό μέρος.

  12. κριμα περσι ειχαν πολυ ωραιο τραγουδι το οποιο αδικηθηκε… αυτο θα εχει την τυχη του 2012 μαλλον!

  13. σαν δεηση μου ακουγεται σε πολλα σημεια… :O υπερβολικα βαρετο κι δεν θα χει καμια τυχη πιστευω!!!ακρως αντιεμπορικο!!!!! :O κι τελικο να παει αν κι λιγακι δυσκολο εκει θα ναι στις 3 τελευταιες θεσεις!!! στο τοπ μου ειναι πρωτελευταιο…τελευταιο καπου εκει!

  14. einai xalia kai min akousooo oti einai oreo kalitera tha to lege moni tis i tragoudistria tora me autous tous agamitous papoudes eki ti na kanounn tipota … e fetos den tha perasounnn kai me to dikeooo

  15. μια φορα το ακουσα και αυτή μιση…ένα χαλια τραγουδι……..από την αγαπημενη γεωργια….

  16. τραγουδι παντως δεν το λες αυτο το πραγμα!0 ποντους απο μενα στην αντιπαθητικη γεωργια!

  17. Σαν απόσπασμα από χίπικο μιούζικαλ που, μετά απο ένα μακρύ χωροχρονικό ταξίδι, προσγειωνεται ,στο πιο τζαζ του, στη Γεωργία. Πρέπει να τους έπεσε πολύ βαριά η περσινή σούπα που μας σέρβιρε το ντουέτο Πιο Γιουροβίζιον Πεθαίνεις για να στελνουν αυτό φέτος. Καλοδουλεμένη ατμοσφαιρική σύνθεση εκτελεσμένη από εξαιρετικούς μουσικους( ειδικά ο μπασιστας κατεβάζει παπάδες). Μια προειδοποίηση οτι μπορεί να προκαλέσει ιλιγγους σε ανυποψίαστους γιουροφάν, δεν θα έβλαπτε.

  18. λίγο κατώτερο απο το περσινο του Σαν μαρινο, κριμα αλλα καλυτερο κατ εμε απο αλλα τυπου Μαυροβουνιο ολλανδια γεωργια κλπ

  19. Μα όχι.Είναι ένα εξαιρετικό εναλλακτικό κατασκεύασμα.Εντάξει είναι τελείως άρυθμο αλλά δεν έχει σημασία.Βασικά μπορεί να είναι μάπα αλλά το καλό είναι οτι είναι εναλλακτικό!
    Φυσικά και μπορεί να τα πάει καλά (λέμε τώρα).Έχουμε δεί πολλές φορές πετάματα να ανεβαίνουν ψηλά.Προσωπικά δεν σοκάρομαι από τίποτα.

  20. Th@basis που μας έγραψες το τοπ.σου, να σε ενημερώσουμε ότι η χώρα που έγραψες ως macedonia είμσι πγδμ και σε όποιον αρέσει. Ζωον!!!!

  21. Δεν ξέρω τι λένε τα στοιχήματα για 17 θέση εγώ βλέπω ότι στα περισσότερα top στο youtube είμαστε σε πάρα πολύ καλές θέσεις! Σε σχέση με άλλες χρονιές που είμασταν πολύ κάτω από την δεκάδα.
    Εγώ νομίζω ότι έχουμε την δεκάδα άνετα και φέτος. Εσείς τι λέτε?

    • Δεν γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να πούμε οτι στα στοιχήματα, μας περνάνε χώρες που ακόμη δεν έχουν επιλέξει τραγούδι! Απο αυτές λοιπόν που έχουν επιλέξει η κατάταξη μέχρι στιγμής είναι αυτή:

      1) Σουηδία
      2) Ουγγαρία
      3) Ρουμανία
      4) Ηνωμένο Βασίλειο
      5) Ουκρανία
      6) Γερμανία
      7) Δανία
      8 ) Ισπανία
      9) Ιταλία
      10) Ιρλανδία
      11) Ισραήλ
      12) Πολωνία
      13) ΕΛΛΑΔΑ
      14) Φινλανδία
      15) Γεωργία
      16) Γαλλία
      17) Μάλτα
      18) Ολλανδία
      19) Εσθονία
      20) Σλοβενία
      21) Αλβανία
      22) Μαυροβούνιο
      23) ΠΓΔΜ
      24) Λετονία
      25) Ελβετία
      26) Λιθουανία
      27) Ισλανδία
      28) Λευκωρωσία

  22. de nomizw pws tha to ksanakousw prin to diagwnismo alla oute kai meta apo auton. Xalara mexri stigmis stin teleutaia thesi gia mena. kai panw pou elega pws den mporei na uparxoun xeirotera tragoudia apo tis iceland, malta, latvia,

  23. Γεωργία = ΠΑΤΟΣ για μένα φέτος!
    Αναγνωρίζω την πρωτοπορία στη eurovision, αλλά με όρια. Εδώ μηλάμε για ενα έκτρωμα.

    Άκουσα και το τραγούδι της Monetta, και πραγματικά ήθελα να πεθάνω εκείνη την στιγμή… Όχι απαρραίτητα οτι το τραγούδι είναι χάλια, αλλά φέτος έπρεπε να είχε ΤΟ τραγόυδι για να δει πρόκριση… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! Οι μόνες μου ελπίδες: Ρωσσία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία.

    • Το τραγούδι της Monetta φέτος είναι καλύτερο από το περσινό.Θα μπορούσε να είναι κάποιο soundtrack.Aλλά φυσικά και δεν είναι αριστούργημα.

      • Έχεις δίκιο. Πάνω στην απελπησία μου απο το άκουσμα της πρώτης φοράς, έκανα μια προσπάθεια να το χωνέψω καλά και ηδη μου φένεται αρκετά καλό. Βιάστηκα να μηλήσω! Ίσως γιατί είχα περισσότερες απαιτήσεις απο την Valentina. Σήμερα είμαι επικεντρωμένος στην Αρμενία! Θέλω τόσο, μα τόσο πολλύ να έχει το σωστό τραγούδι… Ποντάρω ολα μου τα χαρτιά σ’ αυτ’ην!! 28/37 χώρες έχουν επιλέξει τραγούδι, δεν μας πέρνει για άλλες απογοητεύσεις (!!!!)

  24. Στη Eurovision φετος λες δεν μπορει να υπαρχει χειροτερο τραγουδι και τσουυυυυυπ εμφανιζεται ενα χειροτερο.Βασικα δεν υπηρχε λογος να γραφτει αυτο το κομματι.ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!Και να πεις οτι εχουν κακες φωνες,οχι.Απλα το τραγουδι δεν λεει τιποτα, δεν καταλαβα που ειναι το ρεφρεν που το κουπλε ηταν γενικα ενας αχταρμας.Γεωργια μου,σ’αγαπαω σε εκτιμαω αλλα δεν περνας τελικο.
    Αααα και στη αρχη εκεινος ο τραγουδιστης τι ζορι τραβαει;

  25. oi georgianoi einai lezgin=alvanoi tou kavkasou hristianoi men alla alvanoi!mazi me tous alvanous i pio vromeri sihameni upouli ratsa ever oloi kleftes kai apateones gia liga psihoula mporoun na svaksoun kai tin mana tous!min ksehnate ti ekanan stin Rossia pou gia ekatontaeties tous prostateue prostateue ta edafi tous apo tous tourkous kai koitakste pos tous to kseplirosan pos tous prodosan!!!auta gia tou makakes kalothelites edo pou den kseroun istoria kai tous uperaspizontai koiolas les kai einai tipota athoa thumata xaxaxa!ps rotiste kai tous hiliades ellines pou zousan ekei pos autoi oi fasistes georgianoi tous petaksan olous en mia nuktei apo kei!!!!

    • Αχ κυρία Ελίνα μου, υπέροχο το μαγαζί σας στη Μεσογείων! Μέχρι πότε θα έχετε εκπτώσεις να έρθω να πάρω κανένα χρυσό και μαύρο τσίτι μισοτιμής;

  26. Νομίζω ότι το τραγούδι θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα. Στον διαγωνισμό τέτοιου είδους τραγούδια είτε παν ψιλά(Λετονία 2005)είτε χαμηλά έως και τον αποκλεισμό στον Ημιτελικό(Αυστρία 2007). Πάντως καλή επιτυχία Γεωργία.

  27. Οκ εναλλακτικό σαν άκουσμα…
    Αλλά υπερβολικά μονότονο και χωρίς ρυθμό!
    Η θα τα πάει πολύ καλά ή θα πατώσει!!!

  28. Το τραγουδι απλα ΑΘΛΙΟ…Elina….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ,ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ….ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…Εμετικο σχολιο…

  29. Tο τραγουδι ειναι πολυ ακυρο! Πραγματικα νιωθω οτι δεν παει πουθενα, δεν υπαρχει αρχη μεση και τελος. Ειναι ενα πραγμα που απλα διαρκει 3 λεπτα. Τα οποια και περιμενεις να τελειωσουν!

  30. Δυσκολεύομαι. Έχει κάποιο ενδιαφέρον σίγουρα και το προτιμώ ειλικρινά από ανέμπνευστες συνταγές τύπου Heartbeat…
    Για την ώρα 5/10!

  31. ein ai genika ena periergo tragoudi. kapoies fores exei ena kalo akousma vevaia. tha doume pws tha einai kai sti skini. 2010 kai 2011 apla kommatares!!

  32. Οτι μας κατεβει στο κεφαλι το βαφτιζουμε Εναλλακτικο για να ειμαστε καλυμμενοι.

  33. Πιστευα οτι μεγαλυτερη βλακεια απο την Μαλτα δεν υπηρχε.Αλλα ηρθε η Γεωργια να μου αλλαξει αποψη

  34. Άθλιο πραγματικά…προτιμώ τα κέικ της Λετονίας χίλιες φορές…αυτό είναι έκτρωμα!Στο τοπ μου είναι τελευταία η συμμετοχή της Γεωργίας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ