ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η studio version του “Calm after the storm”!

Μετά τη χθεσινή πρώτη παρουσίαση της acoustic version του τραγουδιού της Ολλανδίας “Calm after the storm”, κυκλοφόρησε σήμερα και η τελική studio version του τραγουδιού. Με αυτό οι The Common Linnets θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την περσινή επιτυχία της Anouk, να περάσουν στον Τελικό και να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Κοπεγχάγη.

[youtube id=”YwdJ5NkeyYU” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μιας και η country είναι στα είδη μουσικής που ακούω το τραγούδι αυτό μου αρέσει πολυ! το βλέπω να περνάει τελικο… Καλή τύχη Ολλανδία!

  2. Είναι καλό τραγούδι αλλά είναι τόσο ήρεμο και χαλαρό που ίσως περάσει απαρατήρητο και είναι ένα είδος μουσικής οχι ιδιαίτερα δημοφιλές στον διαγωνισμό..Δεν με αγγίζει τόσο παρ’ολα αυτά είναι μια καλή διαφορετική συμμετοχή που σίγουρα θα παλέψει να περάσει στον τελικό. Ανούκ δεν είναι σε καμία περίπτωση.

  3. Κι εμένα μου αρέσει η country, αλλά δυστυχώς το μέλλον του τραγουδιού δεν είναι τόσο λαμπρό όσον αφορά τον διαγωνισμό. Έχουμε ξαναδεί country στη Γιουροβίζιον (θυμάμαι τη Γερμανία, 2006, πολύ πιο εμπορική από αυτό) και ξέρουμε πως κατέληξε. Σαν είδος μουσικής είναι λίγο έξω από τα νερά της Ευρώπης.

  4. Παιδιά είναι η ιδέα μου, ή έχει ανακοινωθεί ηδη το τραγούδι της Monetta; στο oikotimes υπάρχει πάντως.

  5. παντως πολυ καλο υπνωτικο αυτο της ολλανδιας.. ετσι και περασει αυτο ενω ειχε αποκλειστει η κοπελιτσα με την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ το 2012, τι να πω :Ρ

  6. το τραγούδι είναι υπέροχο, από τα λίγα που θα άκουγα και εκτός γιουροβίζιον…
    αλλά όντως σε μία live βραδιά που ακούγονται 25 τραγούδια στα οποία παίζουν κλαπατσίμπανα – ηχορρύπανση απτην αρχή μέχρι το τέλος, ίσως χαθεί..

  7. Πολλες χιλιμπιλικες βλακειες μαζευτικαν. Μαλτα Λετονια Δανια Ολλανδια. Ελπιζω ολοι μαζι εκτος τελικου. Ενα ματσο αηδιες. Της Ολλανδιας ειναι ενα οκ τραγουδι να το ακουσεις μια φορα και τελος.

  8. Φοβάμαι ότι θα πάει καλά. Όχι τόσο γιατί είναι ΤΟ κομμάτι, όσο γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι μετριότητες.
    Αναμένω την δίδα Conchita, Ρωσία κι Αρμενία μπας και δούμε φως φέτος.

    • Δεν νομίζω η μουσάτη δεσποινής να κάνει την διαφορά!
      Επίσης λύσσαξες με τις Πολωνές! Νομίζω και την Adele να σου φέρουν να τραγουδήσει το skyfall εσύ τα σλάβικα κορίτσια θα προτιμήσεις.Εντάξει καλό είναι αλλά μέχρι εκει.

  9. Μελωδικο, ατμοσφαιρικο, γαληνιο, απλο και ειλικρινες χωρις καμια προσπαθεια για εντυπωσιασμο. Αξιζει η Ολλανδια να βρεθει για ακομη μια φορα στη δεκαδα!

  10. Poly omorfo tragoudi!!!Perimenw kai ths Monetta gia na to valw no.1!Mexri stigmis omws
    1.Ollandia
    2.Ouggaria
    3.Roumania
    4.UK
    5.Souidia

  11. Εμενα μ’αρεσε πολυ παντως.Ειναι ενα υπεροχο country τραγουδια και επειδη φετος δεν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος (οπως 2008 και 2009 ) εχει πιθανοτητες να μπει στις τελευταιες θεσεις τις δεκδα και να συνεχισει την επιτυχια το 2013. Επιτελους αρχισε να ξυπναει η Ολλανδια .

  12. Ωραιο τραγουδι, ηρεμο ταξιδιαρικο. Ειναι να εχεις να πας ενα πολυ μακρινο ταξιδι με το αμαξι σου και να το ακους χαλαρα…

  13. Κυριολεκτικά σαν την “ηρεμία μετά την καταιγίδα” μου ακούστηκε αυτό το κομμάτι! Προσωπικό αγαπημένο για φέτος!

  14. Ήρεμο και γλυκό τραγουδάκι!Αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι ή δε θα περάσει τελικό ή θα περάσει αλλά δε θα τα πάει καλά..μακάρι να διαψευστώ!:)

  15. Δυσκολα θα περασει τον ημιτελικο αλλα πολυ καλο τελικα η Ολλανδια εχει γυρισει στον διαγωνισμο με ωραιες προτασεις.GOOD!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ