ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απόψε αποφασίζει για την Κοπεγχάγη!

Έφτασε η ώρα της Γερμανίας να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στον 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Απόψε στις 21:15 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο τελικός του Unser Song für Dänemark στη Lanxess Arena της Κολωνίας.

Οικοδέσποινα της βραδιάς η Barbara Schöneberger και καλεσμένες η νικήτρια της Eurovision 2013 Emmelie de Forest και η εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision 2014 Emma Marrone, που θα παρουσιάσει τη συμμετοχή της La Mia Città.

Τη βραδιά μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της γερμανικής τηλεόρασης αλλά και στο eurovision.tv.

8 καλλιτέχνες διεκδικούν το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη μέσα από μια διαδικασία που περιλαμβάνει 3 γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο οι 8 ερμηνευτές θα ερμηνεύσουν τα ακόλουθα τραγούδια, σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισης που ανακοινώθηκε από τη Γερμανική τηλεόραση:

 Das Gezeichnete Ich – Weil du da bist

Oceana – Thank You

Santiano – The Fiddler On The Deck

MarieMarie – Cotton Candy Hurricane

The Baseballs – Mo Hotta Mo Betta

Elaiza – Is It Right?

Unheilig – Als wär’s das erste Mal

Madeline Juno – Like Lovers Do

 

Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει και θα επιλέξει τους 4 επικρατέστερους οι οποίοι στη συνέχεια θα τραγουδήσουν το δεύτερο τραγούδι με το οποίο συμμετέχουν στον εθνικό τελικό:

  1. Das Gezeichnete Ich – Echo

  2. Oceana – All Night

  3. Santiano – Wir Werden Niemals Untergehen

  4. MarieMarie – Candy Jar

  5. The Baseballs – Goodbye Peggy Sue

  6. Elaiza – Fight Against Myself

  7. Unheilig – Wir Sind Alle Wie Eins

  8. Madeline Juno – Error

Στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει τους 2 που θα προκριθούν στον super τελικό, στον οποίο με νέα ψηφοφορία θα επιλεγεί ο νικητής αλλά και ποιο από τα 2 του τραγούδια θα ακούσουμε στην Κοπεγχάγη.

Λουκάς Βλαβιανός

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι τοσο μπερδεμα δεν μπορω να καταλαβω,ο καθε τραγουδιαστης θα ερμηνευσει 2 τραγουδια!τελος παντων

  2. Από Γερμανία μου αρέσει περισσότερο το fiddler of the deck απο τους Santiano και το mo hotta mo betta από τους baseballs, αλλά δυστυχώς κάτι μου λέει πως οι Γερμανοί θα στείλουν το γλυκανάλατο like lovers do της Madeline Juno που έγινε μέχρι και soundtrack της Πομπηίας.

  3. Και τα δύο τραγούδια της Madeline Juno είναι εξαιρετικά και ήδη ραδιοφωνικές επιτυχίες στη Γερμανία (το Like lovers do και εκτός αυτής). Πολύ ενδιαφέρουσα και η MarieMarie.
    Φοβάμαι μήπως οι γερμανοί ψηφίσουν τους πολύ δημοφιλείς Unheileg με δύο όμως μετριότατα τραγούδια ή το τσίρκο των Santiano που θυμίζει τους Λεττονούς πειρατές του 2007.

    • Οι Santiano είναι πολύ καλύτεροι μουσικά από τους Λεττονούς του 2008 και σίγουρα πολύ περισσότερο αυθεντικοί. Γιατί πρέπει να θεωρείται τσίρκο κάθε τι που είναι διαφορετικό από τις γνωστές συνηθισμένες συνταγές για eurovision?

  4. Madeline Juno FTW ! το έχω ξαναγράψει…το φετινό κόλλημά μου είναι το εξαιρετικό Like Lovers Do ! αριστούργημα.. ωστόσο οι Γερμανοί όπως όλα δείχνουν θα στείλουν τους πολυ γνωστούς Unheilig !

    • το τοπ 3 για μένα :
      1) Madeline Juno -Like Lovers Do
      2) Unheilig – Als wär’s das erste Mal
      3) Santiano – The Fiddler On The Deck

    • Και το Error έχει προδιαγραφές μεγάλου ραδιοφωνικού hit.

      Οι Unheilig είναι η τυπική περίπτωση του επιτυχημένου group στην εσωτερική αγορά που όμως δεν θα κάνει τίποτα στη Eurovision. Ένας περίεργος τύπος που μιλάει παρά τραγουδάει ένα μέτριο τραγουδι στα γερμανικά είναι αναμενόμενο να καταλήξει στην γνωστή 16η θέσης για τη Γερμανία στον τελικό.

  5. Μην στειλουν αυτο το σκατο Λενα #2. Πραγματικα ελεος. Δε μπορω να καταλαβω γιατι παντα πρεπει να ενθουσιαζομαστε στην γιουροβιζιον με καθε ηλιθιο κοριτσακι που μολις περασε τα 17-18.

  6. ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙς ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΓΕΨΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ MAYBE ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!

    • Στο oikotimes ειρωνευεται το σαν μαρινο αλλα κατι μου λεει οτι επιτελους θα περασει οπως και το μαυροβουνιο. Αλλα αν παλι αυτοι οι 2 δεν περασουν τοτε ας φυγουν απο τον διαγωνισμο γιατι ειναι θυματα μεροληψειων τοσα χρονια.

  7. paidia to tragouti tou san marino m thumizei stefano korkoli xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!! alla ok wraio alla palio dekaetia tou 90!~!!!!!!!!!!!!!

  8. to mono sigouro einai oti fetos ta dancing kommati tha kanoun mpam giati pollu mpalanta re paidi mou!!!!!!!!!!tha koinmhthoume polu fetos sthn eurovision xaxax

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ