ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η acoustic version του “Calm After The Storm”!

Το κοινό της Ολλανδίας είχε σήμερα την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Κοπεγχάγη. Οι εκπρόσωποι της χώρας The Common Linnets ερμήνευσαν ζωντανά μια acoustic version του τραγουδιού τους “Calm after the storm” στην εκπομπή De Wereld Draait Door. Το τραγούδι όπως θα διαγωνιστεί τον Μάιο θα ακουστεί για πρώτη φορά σε ραδιόφωνο της χώρας αύριο, ενώ από την Παρασκευή θα είναι διαθέσιμο στο iTunes.

[youtube id=”kCwxb4yJTDg” width=”600″ height=”350″]

Η Ολλανδία διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του πρώτου Ημιτελικού την Τρίτη 6 Μαΐου.

Αλέξανδρος Λιάπης

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήρεμο και καλό τραγουδάκι σε country ρυθμούς, πολύ καλύτερο απο τις Ολλανδικές συμμετοχές της τελευταίας 10ετίας, αλλά είναι απο τα τραγούδια που πρέπει να το ακούσεις παραπάνω απο μία φορά για να σου μείνουν, πιστεύω πως η Ολλανδία θα περάσει και φέτος στον τελικό αλλά αμφιβάλλω αν θα ξανακαταφέρει να μπει στην 10άδα.

  2. Η χαρά του καουμπόι τρίτωσε φέτος. Και μ’ αρέσουν και τα τρία! (Ολλανδία, Μάλτα, Ελβετία).

  3. Ερώτηση: Μα γιατί αυτό το παλιομοδίτικο πράμα είναι καλύτερο από τ’ άλλα;
    Απάντηση: Επειδή είναι φτιαγμένο απο κανονικούς μουσικούς κι είναι φτιαγμένο για να τραγουδιέται. Δεν κατασκευάστηκε προσχηματικά για να κερδηθεί τζάμπα ταξιδάκι στη Δανία. Επειδή αυτοί που το τραγουδούν το αγαπάνε και θα συνεχίσουν να το τραγουδούν είτε πρώτο βγει. είτε τελευταίο.

  4. συγγνώμη αλλά με αυτά που βγαίνουν και συμπληρώνουν την τελική λίστα τουλάχιστον top5 στον τελικό πρέπει να είμαστε…. για να μην πω top3

  5. πολύ κακή επιλογή!θα έπρεπε να στείλουν την άντζελα δημητρίου με το τραγούδι “κάνω comeback” οι ολλανδέζοι!

  6. Το τραγούδι κι έτσι να το στείλουν είναι υπέροχο, περνάς 3 λεπτά να ταξιδεύει το μυαλό σου. Τέλειο. Μαζί με του Ισραήλ, θα έλεγα το αγαπημένο μου ως τώρα.

  7. το λατρεψα μπαινει στην 10αδα μου.τα τελευταια 2 χρονια ξυπνησε η ολλανδια και στελνει ωραια ατμοσφαιρικα κομματια

  8. νμζ το ακουσα κανονικα στο youtube ”The Common Linnets – Calm After The Storm (Audio Only)” ειναι πολυ ωραιο ρε παιδια.

  9. Ρε παιδιά φέτος εκτώς από της Ελλάδας δεν υπάρχει άλλο πόπ τραγούδι..έλεος δηλαδη όλα σαχλες

  10. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION ….ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!

  11. Το τοπ μου μέχρι στιγμής:
    1) Σουηδία
    2) Ρουμανία
    3) Ουγγαρία
    4) Εσθονία
    5) Ελβετία
    6) Φινλανδία
    7) Ιρλανδία
    8) Ελλάδα
    9) Ηνωμένο Βασίλειο
    10) Σλοβενία
    11) Ισπανία
    12) Ιταλία
    13) Ισραήλ
    14) Ουκρανία
    15) Ολλανδία
    16) Αλβανία
    17) Μαυροβούνιο
    18) Πολωνία
    19) Λιθουανία
    20) Δανία
    21) Λευκορωσία
    22) Μάλτα
    23) Γαλλία
    24) Σκόπια
    25) Λετονία
    26) Ισλανδία
    Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά νωρίς για να βγάλω πόρισμα 😛 …. τα τραγούδια συνεχώς ανεβοκατεβαίνουν στη λίστα μου γιατί με το δεύτερο, τρίτο άκουσμα η άποψη αλλάζει… Παρ’όλα αυτά δεν έχω ακούσει το τραγούδι που να πω αυτό είναι όπως πέρσι με τη Δανία και το 2012 με την Σουηδία… πιθανώς να είμαστε σε φάση 2011 που ο νικητής (ο χειρότερος των τελευταίων 14ων ετών) φάνηκε στον τελικό για πρώτη φορά! Όσο για το “Silent Storm” μπορώ να πω ότι έχει πολύ ωραίους στίχους αλλά μέχρι εκεί… σε καμία περίπτωση νικητήριο… 5αδα ναι αλλά δεν είναι αριστούργημα! Αντίθετα θυμίζει πολλά τραγούδια τέτοιου είδους!

    • Συμφωνω απολυτα για silent storm..σιγα το τραγουδι..μια κακη απομιμηση των κομματιων του woodkid με εναν ερμηνευτη που ανεπιτυχως προσπαθει να τον μιμηθει..οσο για το τοπ10 σου διαφωνω εντονα ομως..Ιρλανδια,Εσθονια και Ρουμανια?ftw??

      • Η Ρουμανία μου αρέσει αρκετά! Λίγο λιγότερο βέβαια από το 2010! Η Εσθονία σαν τραγούδι είναι πολύ ωραίο αλλά μου θυμίζει πάρα πολύ το Euphoria… Για την Ιρλανδία δεν έχω να πω κάτι… τα άλλα είναι χειρότερα! 😛

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ