Η Ελλάδα “ανεβαίνει” Κοπεγχάγη με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd!

Η Ελλάδα αποφάσισε! 40 χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision, ο 35ος εκπρόσωπός μας θα είναι το νεανικό δίδυμο Freaky Fortune μαζί με τον Riskykidd και το dance τραγούδι τους “Rise Up“, όπως είχε από την πρώτη στιγμή δείξει το poll του ogaegreece.com και με μεγάλη διαφορά!

Ένα μοναδικό ελληνικό τελικό μας επεφύλασσε και φέτος η Δημόσια Τηλεόραση σε συνεργασία με το MAD TV με τίτλο Eurosong 2014- A Mad show! Το σόου ξεκίνησε με την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή να συναντάνται επί σκηνής με το συμπαρουσιαστή της Γιώργο Καπουτζίδη σε ένα medley παλιότερων ελληνικών συμμετοχών. Μετά από μια εισαγωγή από τους παρουσιαστές και την παρουσίαση της πενταμελούς κριτικής επιτροπής (τον Δημήτρη Κοντόπουλο, την Ελπίδα, τη Ρεγγίνα Κουρή, την Αρετή Καλεσάκη και τον Θέμη Γεωργαντά), τη σκυτάλη επί σκηνής πήραν οι παλιότεροι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό με τις διασκευές-ντουέτα των συμμετοχών τους: Καλομοίρα και ClaydeeΜπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Μέλισσες, Ελπίδα και Τάμτα, Σοφία Βόσσου και Demy, Καίτη Γαρμπή και Vegas ζέσταναν το Acro Music Hall και έδωσαν την καταλληλότερη πάσα για το διαγωνιστικό κομμάτι.

Στη συνέχεια επί σκηνής εμφανίστηκαν οι φετινοί υποψήφιοι με σειρά που είχε καθοριστεί με κλήρωση. Πρώτη εμφανίστηκε η Κρυσταλλία με το τραγούδι της “Πεταλούδα στην Αθήνα“, με λευκό φόρεμα, περιστοιχισμένη από βιολίστριες με επίσης λευκής περιβολή και λευκά σύννεφα για φόντο. Δεύτεροι εμφανίστηκαν οι Freaky Fortune με τον Riskykidd με το “Rise up“, μόνοι τους τραγούδησαν χόρεψαν με μόνο φόντο το λογότυπο του τραγουδιού. Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Μαρτάκης με το “Κανένας δε με σταματά” μαζί με τους μουσικούς που είχαμε δει και στο κλιπ, ενώ τελευταία ανέβηκε στη σκηνή η Josephine με κοντό πολύχρωμο φόρεμα και τέσσερις χορευτές και τον Mark Angelo στα decks παρουσιάζοντας το τραγούδι τους “Dancing night“.

Αφότου τελείωσε η παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών, ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και στη συνέχεια είδαμε ένα βίντεο με τα τραγούδια που έχουν ήδη επιλεγεί από άλλες χώρες για να τις εκπροσωπήσουν στο φετινό διαγωνισμό. Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το τραγούδι της “Χάνω εσένα“, ενώ λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Στέλιος Λεγάκης και η Melina Mammas τραγούδησαν άλλο ένα medley ελληνικών συμμετοχών. Το αποτέλεσμα μεταφέρθηκε στη σκηνή από την αρχηγό της ελληνικής αποστολής κυρίας Κούσουλα, με ipad, όπως πέρσι και ανακοινώθηκε από όλους τους παλιούς συμμετέχοντες.

Η Ελλάδα μας θα λάβει μέρος στο δεύτερο ημιτελικό της 8ης Μαΐου, όπου και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 10ης Μαΐου.

Εμείς, ως OGAE GREECE, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στους νέους μας εκπροσώπους και, φυσικά, να εγγυηθούμε ότι θα δώσουμε και φέτος το δυναμικό παρόν στην Κοπεγχάγη για να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή και να φροντίζουμε για τη διαρκή ενημέρωσή σας!

[youtube id=”YTw2DBvj8H4″ width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

462 ΣΧΟΛΙΑ

  1. star ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    • Πραγματικά, και εγώ έκλαψα με την Αργυράκη έτσι όπως έκανε!!! Τέτοια χαρά ούτε εγώ…:P 😛

  2. Naaiiiiiiii!!!! Na mas vlepate edw sto Kent enas ellhnas, 3 aggloi, 1 jamaikanh k enas tourkos na xoreuoume rise up xaxaxxaxx :”’D pantws edw apo to polupolitismiko group akousa polu kala sxolia gia rise up. mexri k oti 8a mporouse na nikhsei mou pan alla nta3ei to 3eftilisan ligo. einai sunh8ismena ta paidia stis bonnie kai stous engelbert 😛 pantws an to deigma edw einai antiproswpeutiko 8a pame polu yhla. ante epitelous prwth fora meta to 2008 pou mou aresei to tragoudi mas kai 8a to yhfisw me olh mou th kardia!!!!

  3. Σαν τραγουδι ηθελα η αυτο η τον μαρτακη αλλα και μονο που πηρε πουλο η προπαγανδα των δημοσιογραφων το χαρηκα ( χωρις παραξηγηση μαρτακη, εσυ μια χαρα εισουν). Καλη επιτυχια στα παιδια τον μαιο. Ηδη το πετυχα αυτες της μερες στο ραδιοφωνο 2 φορες το rise up. Οτι και αν γινει τον μαιο το τραγουδι θα ακουστει πολυ το καλοκαιρι

  4. Απ’την μια ευτυχως που δεν βγηκε ο Μαρτακης, απ’την αλλη κριμα για την ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ η οποια εχει μακραν την καλυτερη παρουσια και ΦΩΝΗ απ’τους αλλους 3… 🙁

  5. Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το καλυτερο θα παει!!! Ξεσηκωτικο, θα αρεσει στην Ευρωπη!!!! RISE UP!!!!!!!!!!!!

  6. NAIIIII REEEE AGORIAAA NAI NAIIIII!!!!! poooo xarika toso poli kai m arese pou sigkinithike o raptakis, auto einai gia apantisi s osous legane oti den tous polinoiazei to thema. kai metaxi mas…XAIROMAI KAI GIATI EFAGE POULO I MELETI KAI OLI I PROPAGANDAAAA

  7. Η Μελέτη και οι συνάδελφοί της ας πάρουν τον @ούλο τώρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ας σταματήσουμε να βγάζουμε χολή και ας τους υποστηρίξουμε, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία λοιπόν!

  8. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΤΑΚΗ ΠΟΙΗΜΑ.
    ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 2 ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΞΥΡΙΣΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ 2 ΧΤΥΠΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ HEAVY METAL ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΑΛΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ METALLICA ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΝ ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΖΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MARTAKIS CARNIBAL SHOW ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ STAR ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.
    Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΔΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

    • Στο κουστουρίτσα ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ DANCING NIGHT
      ΗΤΑΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ

  9. Αρχικά καλή επιτυχία,το άξιζαν,μας ξεσήκωσαν!Περιμένω αύριο να δω Μελέτη τα μούτρα της και τι θα λέέι…ξέρουμε τι βγήκε 1ο σε κοινό-επιτροπή κτλπ??

  10. ψήφισα Rise Up ! δε με απασχολεί αν θα πάμε καλά ή όχι.. αυτό που ξέρω είναι ότι στέλνουμε κάτι διαφορετικό , πολύ συγχρονο που θα ακουστεί πολύ – και στο εξωτερικό! έχει πολλές προοπτικές ωστόσο! πραγματικά ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

  11. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και συγχαριτήρια στα παιδιά. Εμένα το τραγούδι δεν μου πολύ άρεσε, αλλά απο τι βλέπω στο ίντερνετ, έχουμε εισπράξει αρκετά θετικά σχόλια και απο την στιγμή που αρέσει στο εξωτερικό τότε ολα τέλεια!!
    Συγχαριτήρια και στον Γιώργο Καπουτζίδη και στην Δέσποινα Βανδή, που ήταν πολύ άνετη σε σχέση με πέρυσι.
    Μπράβο και στη ΔΤ για την άψογη διοργάνωση του show. !!!

  12. λοιπον ολοι εσεις που λεγατε οτι ηταν στημενο και προσχεδιασμενο.τι εχετε να πειτε τωρα?

    • stratos εσύ τι έχεις να πεις που μας έχεις ζαλίσει τόσες μέρες ότι θα πάει κρυσταλλία ή μαρτάκης και θα πατώσουν οι ff? ;άντε μη μιλάς άλλο τώρα και κρύψου στη φωλιά σου…. του χρόνου πάλι…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

      • εγω ανεφερα την εκτιμηση μου!ουτε ελεγα πως ειχα πληροφορηση ουτε οτι μιλησα με φρικι και μου ειπαν περι πλαστων αποτελεσματων!ουτε κατηγορουσα εκπομπες,παρουσιαστες και εριχνα καταρες οπως εκαναν καποιοι και προφανως εσυ!!

      • καλά καλά , το παραλήρημά σου τόσες μέρες το φανταστήκαμε δηλαδή δεν εγινε. Κατάρες δεν έριξα προσωπικά και δεν ασχολούμαι με διανοητικά καθυστερημένους που το έκαναν.
        κ εννοείται ότι έκανες εκτίμηση, δεν είπα ότι ήξερες αποτελέσματα. Απλά υπερέβαλλες ….χώνεψε το λοιπόν ότι έπεσες έξω και τέλος. Πάμε δεν πάμε καλά η ουσία είναι ότι επικράτησε η γνώμη των πολλών. Καλή επιτυχία λοιπόν.

  13. Έεεεεετσι. Rise uuuuup, Καλομοίρα το τριτωσες το “κακο” τελικά. Είσαι η γκαντεμο του Μαρτακη ΤΈΛΟΣ.χαχαχαχαχαχαχα

  14. Ήθελα πάρα πολύ την Κρυσταλλία ή την Josephine.Μόνο που απόψε δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικό ήταν το ελληνικό κοινό να ψηφίσει το Rise Up.Ήταν το μόνο ξεσηκωτικό.Απο την άλλη άμα είναι να στείλουμε αυτό το τραγούδι σας παρακαλώ μην το ξεκινάτε με τρομπέτα.Πραγματικά ρεζίλι γινόμαστε.Παρα ταύτα καλή επιτυχία.Νομίζω πως αυτό θα είναι το μόνο χορευτικό τραγούδι που θα ξεσηκώσει κόσμο στο στάδιο της Κοπενχάγης.

  15. παιδιά όλοι ζούμε για τη στιγμή που θα βγεί η μελέτη και με μια τεράστια κωλοτούμπα θα πάρει πίσω όσα είπε !!! Χαίρομαι πραγματικά για τα παιδιά και μακάρι να πάνε καλά. Μα πιο πολύ χαίρομαι που αυτό το κωλοκάναλο , το star, δεν κατάφερε με την προπαγάνδα του να αλλάξει

  16. Κερδισε το καλυτερο!

    ΣΧΟΛΙΟ για την ΔΤ : Το σημα για μερικα δευτερολεπτα χανονταν! τουλαχιστον στην δικη μου TV!
    ΗΧΟΣ: Χαλια… οι φωνες ηταν πολυ πιο πανω απο το κανονικο και η μυοσικη πολυ χαμηλη

    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Καλύτερη απο το 2013!

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κρυσταλια : Πολυ χαλια σε σχεση με το βιντεο!!! Εχανε πολυ… οχι οτι ηταν κατι καλο μουσικα…
    Μαρτακης: Τον φοβηθηκα οτι ισως κερδισει,,,αλλα δεν ηταν Μαρτακης αυτο!!
    Josephine: Τραγουδι της σειρας…

    FF: Ξεχωρισαν…. κερδισαν δικαια!!!Οι καλυτεροι! Το κομματι καλο, πολυ καλο…λιγο δουλιτσα! η αληθεια βεβαια ειναι οτι ειναι περιεργο κομματι γιατι δεν ειναι τραγουδι για “eurovision”

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,…

    ΜΑΡΤΑΚΗ του χρονου με ενα Τραγουδι που να ειναι για ΣΕΝΑ!!!

    • Εγώ στη ΔΤ HD δεν παρατήρησα να εξαφανίζεται το σήμα.
      Τι ψάχνεται να βρείτε, ανικανότητα στα χνάρια της ΕΡΤ.
      Η διοργάνωση απο άποψη εικόνας ήταν πολύ καλύτερη από πέρσι, βοήθησαν οι εγκαταστάσεις του ΑΚΡΟ που προυπήρχαν, το MAD δεν πρέπει να επενέβει κ πολύ. Παλι καταξοδεύτηκε ο Κουρής.
      Ο χώρος αρκετά μικρός, σε κάθε κοντινό στο κοινό το πρώτο πράγμα που έβλεπες, ήταν η μυτόγκα, του «φόρεσε τάνγκα, ψήφισε Λιάγκα».

  17. ΧΑΧΑΧΑ…..
    Ενταξει??.Ηρεμησατε??..μη μου πειτε οτι και τωρα φταιει ο Μαρτακης…Περα απο την πλακα…
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδια!!!!!!..Γενικα σημερα ολοι ηταν μετριοι..κανενα δεν μου εκανε το ΚΛΙΚ!!…Απλα μεσα σε αυτο το ΧΑΛΙ,ξεχωρισε λιγο το rise up αυτο..
    Aπο κει και περα ειναι 1 τραγουδι ρισκου…και με τιποτα δεν εχουμε εξασφαλιση την προκριση στον τελικο..ποσο μαλλον στην δεκαδα…Ειναι απο τα τραγουδια που ειτε θα αρεσει και θα τα παει καλα ειτε θα πατωσει…Εγω πιστευω οτι πιο πιθανο ειναι να γινει το Δευτερο…Ελπιζω να πεσω εξω..γιατι περυσι τετοια εποχη επεσα μεσα!!Αυτα!!!

    • και τωρα φιλε γιουροφαν θα πουν οτι η διαδικασια κυλησε ομαλα!το κορυφαιο ειναι οτι καποιοι εβαζαν το χερι τους στη φωτια οτι ηταν στημενο να βγει ο μαρτακης!μαλιστα καποιος ειχε και πληροφορηση!μπορεις τωρα να καταλαβεις τι λασπη επεσε!

      • Χχαχαχα..Αστα να πανε!!!..τωρα πλεον καμια αναφορα για στημενα…!!!..ΤΥΧΑΙΟ??ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!;)

  18. Ουφ… επιτέλους έχουμε επίσημα τραγούδι. Αν και δεύτεροι τόσο καιρό στις προτιμήσεις μου οι FF απόψε γίναν πρώτοι. Η Κρυσταλλία αν και είχε ΦΩΝΑΡΑ απογοητεύτηκα από την σκηνική παρουσία που αν και καλή ιδέα το όλο στήσιμο, όταν ρε φίλε με βάζεις 4 κοπελιές να παίζουν βιολί, περιμένω τουλάχιστον η μία να ξέρει ρε φίλε. Οι περισσότερες ούτε καν άγγιζαν το δοξάρι στις χορδές και ούτε που συγχρωνίζονταν όλες μεταξύ τους. Ο Μαρτάκης με εξέπληξε καθώς το έσκησε το κομμάτι πραγματικά. Δεν περίμενα να το πει τόσο καλά. Αλλά και πάλι δεν θα θελα να πάει αυτό γιατί όπως φαίνεται και οι περισσότεροι θέλουν μια αλλαγή επιτέλους από την Ελλάδα στην eurovision. Καλά την Josephine τι να σχολιάσεις… που ούτε καν κουνήθηκε κι όμως δεν πάτησε σωστά ούτε σε μία νότα…. Η εταιρεία της περισσότερο κακό της έκανε παρά καλό καθώς γνώριζε τις φωνητικές της ικανότητες. Τες πα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
    ΥΓ: Σίγουρα από εδώ και πέρα όταν ο Μαρτάκης θα βλέπει την Καλομοίρα θα αλλάζει δρόμο….χαχαχα

  19. Και γω χάρηκα πολύ! Ήταν μακράν το καλύτερο στο λάιβ…

    Τη φωνάρα της Κρουστάλως δεν ξέρω πως την ακούσατε πραγματικά, εγώ ένα πράμα να φωνάζει άκουγα (ίσως φταίει ότι το βλέπω από webTV και ο ήχος δεν ήταν καλός)..

    Το βλέπω με Σουηδούς και οι άνθρωποι δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι η τελευταία η ξανθιά (νο.4) είναι τραγουδίστρια κανονική… απαράδεκτο… ο μέσος όρος σε καραόκε είναι καλύτερος από αυτό…

  20. Πραγματικα ανακουφίστηκα! Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μπορω να πω. Φυσικα για μενα η Κρυσταλλια ηταν η καλυτερη στο live αφου απεδειξε οτι εχει τη φωνη, αλλα ηταν και ανετη με την καμερα. Οι FF ήταν λιγο αγχωμενοι και αποσυγκεντρωμενοι, αλλα μπορουν να το δουλεψουν μεχρι το Μάιο. Σημασια εχει οτι ξεκινουν με καλη βαση και εχουν προοπτικες βελτιωσης. Ευτυχως, η προπαγανδα δεν περασε στον κοσμο που επηρεασε πιστευω καθοριστικα το αποτελεσμα παρολη την κατασταση της επιτροπης που μεχρι να ανακοινωθουν τα αναλυτικα αποτελεσματα θα μου επιτρεψετε να εχω αμφιβολιες για την αξιοκρατια της! Ειμαι πολυ χαρουμενος για τα παιδια και τα υποστηριζω ολοψυχα για το Μάιο! Πιστευω πως θα εχουμε και καλο αποτελεσμα γιατι φετος καθως φαινεται ειναι ”μπαλαντοχρονια”
    Υ.Γ την Κρυσταλλια ελπιζω να την ξαναδω να προσπαθει γιατι εχει μελλον!

  21. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΣΑΜΠΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ….ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ….ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ,Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Η JOSEPHINE,Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ….ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ MAD ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

  22. ΖΩΩΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΟΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ…….RISE UUUUUUUUUUUUP!!!!

    • θα δεις θα κάνουν σαν να μην έγινε τίποτα…
      θα κακαρίζουν με το γνωστό τους τρόπο και θα κάνουν κωλοτούμπα για τα λεγόμενά τους.. …Ο μαρτάκης μια χαρά παιδί είναι, δε μας φταίει… Με των τρόπο τους στο star όμως μας φούντωσαν εναντίον του.

  23. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ EUROFAN ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ LIVE ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ……………

  24. μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παιδιά.μπράβο δεν το περίμενα,φοβόμουν την επιτροπή.καλη επιτυχία στην Δανία αγοράρες μου.
    α για το σταρ το πρωτο που θυμήθηκα το σχόλιο μιας τσολκας,τι το ήθελες ρε μπάζο http://www.youtube.com/watch?v=sknAKcobo1c πηγαίνεται 53.26-53.40 και συνεχίζει 54.10-54.18 φυσικά όλη η εκπομπή και οι επόμενες μέχρι σήμερα το γλύψιμο.άθλιοι και πουλημένοι. τελος πάντων καλή μας επιτυχία τον Μαιο και να μην ξεχνιόμαστε πουτσόξυλο στην Σουλιώτη.έυχαριστούμε καλομοίρα για τα χαρισματά σου χαχαχαχαχα.καλή μας επιτυχία

  25. Να συγχαρούμε τους Freaky Fortune για τη νίκη τους και να τους ευχηθούμε καλή καλή επιτυχία το Μάιο στην Κοπεγχάγη.
    Προσωπικά, δε συμφωνώ με την επιλογή της πλειοψηφίας… Αφού άκουσα τα τραγούδια ζωντανά, η σειρά με την οποία τα κατέταξα ήταν: 1. Κρυσταλλία, 2. Μαρτάκης, 3. Freaky Fortune, 4. Josephine.
    Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε πώς θα πάει αυτό το τραγούδι το Μάιο, καθώς -αν δε κάνω λάθος- είναι η πρώτη φορά που επιλέγουμε να στείλουμε τέτοιο είδος μουσικής. Ας ευχηθούμε να μας βγει σε καλό.
    Και πάλι καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

  26. exw periergeia na dw ti psifise h epitroph pisteuw oti oi ff prepi na hrthan 2 sthn epitropoi k prwtoi sto koino!!!!!!!!!!epitelous omws pame me kati diaforetiko kalh epituxiaaaaaaaaa sta paidia elpizw na pame oso pio psila geinete!!!!!

  27. moor
    Δεν χρειάζεται να στο ξαναπώ, είσαι ΘΕΟΣ!
    Δίνουν ρέστα οι τοποθετήσεις σου !!!

    ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ !!!
    ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΟΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ !!!
    ΞΥΔΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ…ΕΠΙΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΦΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΑΚΗ!
    ΜΑΛΑΚΑΚΟ, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ! Κλάψε… 😛

  28. Rise Up και θα τρελλάνουμε τη Δανία το Μάϊο.! Βάση των τραγουδιών που έχουν επιλεχθεί μέχρι τώρα, βλέπω την Ελλάδα να πηγαίνει πολύ ψηλά … κρίμα που θα απουσιάζουμε εμείς (Κύπρος) για να σας δώσουμε το 12άρι μας αδέρφια

  29. @strato k @eurofan elate paradextite oti htan to mono p xexwrise shmera sto live!!!!!!!!!oso gia auta p lete vgike auto p hthele o kosmos k auto p htan prwto toso kairo stis dimoskophseis!!!!!!!!!!

    • Οπως ειπα και παραπανω..κανενα δεν ξεχωρισε σημερα..Για μενα ειχαμε 3 μετριες ερμηνειες και μια αθλια της Josephine..Και κερδισε ενα dance κομματι το οποιο ειναι η του υψους η του βαθους…

      Υ.Γ…Δηλαδη δεν ηταν στημενο??για να καταλαβουμε….

    • ναι βρε κατια αλλα εσεις λεγατε οτι ηταν σικε και καραστημενο να στειλουν μαρτακη ανεξαρτητως αποτελεσματων κοινου!ετσι δεν ειναι?μη μου τα αλλαζεις τωρα!

  30. Ένα έχω να πω: Καλομοίρα το έκανες το θαύμα σου και πάλι. Όσο για το Rise Up, επιτέλους σύγχρονος ήχος. Και το είπαν καλά στο live. Απομένει να δούμε τι αποδοχή θα έχει τον Μάιο.

  31. Παντως πληροφοριακα,μετα την ανακοινωση του νικητη,τα στοιχηματα εχουν στην 13η θεση την Ελλαδα…!

    • ναι μία ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος είναι πολύ αντιπροσωπευτικό αυτό….ΕΛΕΟΣ

      • Της Νορβηγιας ειναι 1ο πριν ακομα βγει…ασε που το rise up εχει βγει εδω και 1 εβδομαδα..τεσπα..ας περιμενουμε και θα δουμε..

    • Η Ελλάδα ήταν στην 13η θέση από χτες… Ακόμα προφανώς δεν έχουν κρίνει τη αποδοχή και τις πιθανότητες μας. Επιπλέον σκέφτονται και λίγο για τις επιτροπές. Αύριο το απόγευμα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

  32. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ….ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!

  33. Rise uuuuuuuuuuup! Ναι ρε μια πολύ καλή επιλογή! Η Ελλάδα τελικά ξέρει να ψηφίζει σωστά! Έρχεται το τρελό μας πεπρωμένοοο στη Δανιιιίααα!!!! Πάμε γερά!

  34. Πραγματικά με μία καλή και σύγχρωνη εμφάνηση στην Δανία, και με καλύτερα φωνητικά τον RiskyKid, πιστεύω θα σκίσουμε!!!! Θεωρώ καταρχήν δεδομένο ότι περνάμε τελικό και ανάλογα λοιπόν με τις επιτροπές θα δούμε πως θα τα πάμε… Αν μας χαντακώσουν το πολύ 8η θέση αν πάλι μας υποστηρίξουν θερμά, πιστεύω πως με τις ψήφους από το κοινό χτυπάμε 5αδα άνετα!!!!!

  35. Μπραβο στα παιδιά το άξιζαν με διαφορά , καλή επιτυχία στην Κοπεγχάγη.Η Κρυσταλλία φωνάρα αλλά το κομμάτι δεν..Ο Μαρτάκης αξιοπρεπέστατος αλλά το κομμάτι δεν ακουγόταν για μένα.Για την Josephine τα σχόλια είναι περιττά.Ο Mark Angelo όταν συνεργάζεται με τραγουδίστριες τύπου Shaya, ε δεν μπορεί να συνεργάζεται τώρα με τραγουδίστριες τύπου Josephine

  36. ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  37. ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ”ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ”
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΚΟΥΓΟΥΣΤΙΑΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ DANCING NIGHT ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
    ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ!

  38. οι φετινοι μας εκπροσωποι ειναι τρελα μωρα!πολυ swag και ποζερια μου βγαζει η φωτο!

  39. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ)
    ΤΙ ΤΟΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΑΙΣΧΩΣ?

  40. Επιτέλους κάτι διαφορετικό από τις στερεότυπες συνταγές. Συγχαρητήρια στα παιδιά κι ελπίζω η εμφάνισή τους στη Κοπεγχάγη να φέρει ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα.Ελπίζω η εμφάνισή τους να είναι το ίδιο δυναμική αλλά λιτή στη σκηνή της Δανίας (μη μου βάλουνε τίποτα χορευτές και φρικάρω)
    Μόνο που δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου, ο ήχος στη μουσική ήταν πολύ κακός (γενικά), χανοταν εντελώς το beat του τραγουδιού.
    Η βραδυά μου θύμισε λίγο σχολική γιορτή έτσι στενάχωρη που ήταν η αίθουσα. Νομίζω μια μεγαλύτερη αίθουσα και σκηνή θα ήταν καλύτερη. Μια φορά το χρόνο γίνεται και έχει και τηλεθέαση.

  41. ΝικοςΧ Απο οτι ξερω ναι καλη επιτυχια στους FF ηταν οι καλυτεροι και με εκαναν να θελω να χορεψω μονη παρατηρηση βαλτε χορευτες δεν γινεται ενα dance κοματι να μην εχει χορευτες!!!

  42. re @eurofan s xanalew oti vgike to tragoudi p apo tn stigmh p akoustike htan auto p eixe ta perisotera thetika sxolia k htan prwto stis dimoskophseis ti dn katalaveneis!!!!!!!!!!!!@strato dn allazw tipota an evgene o martakis nai tha htan stimeno twra p vgike auto p hthele o kosmos fisika k dn einai stimeno!!!!!! aaaa k mhn xanaakousw oti ta polls dn metran!!!!!!!!!!!!!!!

  43. ΜΠΡΑΒΟ!RISE UP!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ EUROVISIONIKO Ή ΟΧΙ.EIΔΑ ΚΑΙ ΜΕ LORDI!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ MEDIA.KEΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΛΕΡΕΖΑ ΑΥΡΙΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ RISE UP ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ POLLS.XA XA!

  44. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΡΕΤΗ.ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΝΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΦΑΤΣΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ,ΦΩΝΗ ΨΥΓΕΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ PLAY-BACK……ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΟΧΙ ΜΑDE MAD-PANIC ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ’ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΒΑΝΔΗ-MAD-PANIC ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΕΛΠΙΔΑ!!ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑD-PANIC ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    • Είπαν στη Celine Dion να γίνει πρόεδρος της επιτροπής αλλά δεν ευκαιρούσε. Μια χαρά είναι η Eλπίδα…. και φωνάρα.

      • ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΚΙΤΗΡΙΟ ΠΗΡΕ 14,5 ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ 13,8!!!
        Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΕΡΙ DION ΦΙΛΕ ΑΤΟΠΗ!

  45. Εσείς κοροιδεύετε τον Μαρτάκη και τους άλλους, αλλά είχε κάτι από Χάλκινα μέσα και Ελληνικό, αυτό εδώ τι έχει;

  46. Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!
    Το είπαν πολύ καλά και διέψευσαν τις Κασσάνδρες που ωρύονταν ότι δε βγαίνει λάιβ αυτό το τραγούδι!
    Πρέπει να το δουλέψουν κι άλλο και θα σκίσουν στη Δανία. Έχουν ένα πολύ καλό, ξεσηκωτικό τραγούδι που σου φτιάχνει τη διάθεση και θες να το ακούς συνέχεια! Ο τραγουδιστής πρέπει να λυθεί, να κοιτάξει τη κάμερα με αυτοπεποίθηση, να παίξει μαζί της (ίσως να αλλάξει και χτενισματάκι) και ΤΟ ΕΧΕΙ στο τσεπάκι του! Καλή μας επιτυχία!!!!

  47. ειχε μια σκασιλα η σουλιωτη για το αποτελεσμα ξερεις!μηνας μπαινει μηνας βγαινει παιρνει τα λεφτουδακια της για να λεει τις βλακειουλες της!σιγα μην πεσει και σε καταθλιψη

    • Ναι ρε συ θα τρελαθώ, ποιος έκανε δημοσιογράφο αυτό το βλήμα τη Σουλιώτη και της δίνουν και μισθό?
      Αυτή πρέπει να έχει μπει στη κλιμακτήριο από τα δέκα της.

  48. Το ψήφισα και το ευχαριστήθηκα.Αυτό που έκρινε την ψήφο μου ήταν η άψογη ερμηνεία τους.Δεν το περίμενα για τέτοιο κομμάτι.Διαφορετικά δεν θα το ψήφιζα. Τραγούδι που θα κάνει επιτυχία και δεν θα ακουστεί με το ζόρι 2 μήνες στα Ελληνικά ραδιόφωνα.
    Η Κρυσταλλία ήταν επίσης φωνητικά πάρα πολύ καλή και σαν εμφάνιση αλλά το κομμάτι δεν τράβηξε.Μαρτάκης απλά καλός σε ένα κάκιστο τραγούδι.Josephine ερασιτέχνης,δυστυχώς ήταν άφωνη.
    Το τραγούδι μας ξεσηκώνει.Δεν θέλω χορευτές παρά μόνο μια εξαιρετική σκηνοθεσία.
    Δεν ξέρω τι τύχη θα έχει αλλά ο κόσμος σήμερα ψήφισε όπως κάθε φορά άλλωστε με γνώμονα το γούστο του και όχι αν θα αρέσει στους ξένους.
    Χαίρομαι που στέλνουμε κάτι διαφορετικό μακριά από συνταγές.Αν ήταν συμμετοχή άλλης χώρας θα του έδινα χαλαρά ένα 8.
    Καλή επιτυχία.

    • Καλό τραγούδι που θέλει άψογη σκηνοθεσία, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αποδείχτηκε ότι μπορούν και παραμπορούν τα παιδιά να το πουν λάιβ, οπότε εκεί μένει να πέσει το βάρος της φετινής μας συμμετοχής. Κάτι μου λέει ότι θα πάμε ΠΟΛΥ καλά!!

      • Εμενα φωνητικα μου φανηκαν λιγο αδυναμοι και μιας και μπορουν ας παρουν αλλον ενα στα φωνητικα γιατι αν μπορεσουν και το τραγουδησουν σωστα θα ξεσηκωσουν το σταδιο.Επισης θελει εξυπνη σκηνοθεσια κανενα απο τα παιδια δεν εχει την λαμψη να καρφωθεις πανω του και τελικα χανεσαι.Τα γραφω εντελως φιλικα γιατι πιστευω οτι αξιζαν αλλα χρειαζονται βελτιωσεις.

      • ConP συμφωνώ ότι χρειάζεται βελτίωση. Ούτε πέρσι ο Κόζας είχε καμιά ιδιαίτερη λάμψη, στη σκηνή της Γιουροβίζιον έκλεψε τις εντυπώσεις όμως!
        Φυσικό ήταν να χάνεσαι, το παρατήρησα κι εγώ, αφού η κάμερα σχεδόν ποτέ δεν εστίαζε στον τραγουδιστή και βλέπαμε διαρκώς ένα μαύρο πράγμα. Ελπίζω πολλά να αλλάξουν προς το καλύτερο. Με μια καλή σκηνοθεσία και λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση από τα παιδιά, το πιστεύω πως θα έχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα 🙂

    • συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε, σε ολα και κυριως στο οτι στελνουμε κατι διαφορετικο απο τις παλαιοτερες μας συμμετοχες…οπου και να τερματισει εχω θα χαρω για την επιλογη μας!

  49. Κατ’αρχήν ένα μεγάλο μπράβο στους συνωμοσιολόγους σχολιαστές που το είχαν σίγουρο πως ήταν στημένο να πάει ο Μαρτάκης, πιό μέσα δεν μπορούσαν να πέσουν 😛
    Πιστεύω πως κάναμε την πιό σωστή επιλογή, μπορεί το τραγούδι να μην έχει Ελληνικά στοιχεία και να μην είμαι μεγάλος fan την dance/house μουσικής αλλά αυτό το κομμάτι ήταν μακράν το καλύτερο από τα 4, σε ξεσήκωνε όπως λέει και ο τίτλος. Η ερμηνεία τους ήταν απλά καλή και σκηνική τους παρουσία σχετικά μέτρια, προφανώς θα υπάρξουν βελτιώσεις.
    Για τους άλλους τώρα, η Κρυσταλλία δυστυχώς απογοήτευσε, το ήξερα ότι η μπαλάντα της δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό αλλά ήλπιζα σε μία καλή ερμηνεία από αυτήν, δυστυχώς ούτε αυτό έγινε και δικαίως δεν κέρδισε. Ο Μαρτάκης πάλι το είπε καλά το κομμάτι του αλλά έκανε λάθος που διάλεξε τραγούδι που 1ον δεν είναι του είδους του 2ον είναι στο ίδιο στυλ με την περσινή μας συμμετοχή αλλά πολύ κατώτερη της. Μαρτάκη, πάντως μην στεναχωριέσαι, και η Sanna με την 7η πήγε eurovision έχεις ακόμα καιρό. Τέλος η Josephine ήταν επιεικώς απαράδεκτη, το σκότωσε τελείως το κομμάτι της που ούτως η άλλως ήταν το χειρότερο απο τα 4.
    Τέλος, πιστεύω πως το Mad πρέπει να σταματησει αυτή την ιδέα με τα ντουέτα, δεν είμαστε στα βραβεία του Mad και όλες αυτές οι συνεργασίες ήταν αποτυχίες. Ειδικά όταν είδα τους Vegas να ερμηνεύουν το “Ελλάδα χώρα του φωτός” μου ερχόταν να κάνω εμετό απο τα μάτια και τα αυτιά μου.
    Καλή επιτυχία λοιπόν στους Freaky fortune, πιστεύω πως στον τελικό θα είμαστε άνετα και φέτος και απο το πως θα παρουσιαστεί το κομμάτι στην Κοπεγχάγη θα εξαρτηθεί το πως θα τα πάμε.

    • Πραγματικά αυτό το καρναβάλι που φέρνουμε κάθε χρόνο τις παλιές συμμετοχές πρέπει να σταματήσει… απίστευτη ανακύκλωση και απίστευτη εσωστρέφεια, κάθε χρόνο το ίδιο πράμα.
      Ο Πασχάλης θα ναι 100 χρονών και θα τον φέρνουνε με το πι να τραγουδήσει το σολφέζ…

      • Εγώ πιστεύω πως καλό είναι να τις θυμόμαστε αλλά με τον σωστό τρόπο, όχι να τις βιάζουμε όπως έκανε σήμερα το mad!

  50. το ψηφιζαμε σημερα με τους φιλους μου αλλα δεν περιμενα με τπτ οτι θα κερδισει εμεις τους βγαλαμε αχαχαχαα καλοη επιτυχεια Ελλας καλουτσικο ειναι τελικα…

  51. Katia…
    Οκ…το καταλαβαμε…..λες οτι σε συμφερει…..αλλα ελεγες πριν τον τελικο….δεν μπορω να πω πως δεν το περιμενα..

  52. Ηταν το αγαπημενο μου απο την αρχη μαζι με την Κρυσταλλια(που της αξιζε καλυτερο τραγουδι…φωναρααααααα).
    Το ΣΤΑΡ μας ειχε ζαλισει με την προπαγανδα κατα τα αλλα η Μελετη το παιζει δικαιη και κουραφεξελα ειχε την φωκια στο ακουστικο της να την καθοδηγει.
    ΘΕΛΩ ομως να κανω μια παρατηρηση τα παιδια φωνητικα ηταν καπως αδυναμα και η σκηνικη παρουσια χαλια πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα γιατι δεν ειναι μουσικη σκηνη η γιουροβιζιον θα τους φαει το σταιτζ εναν ακομα στα φωνητικα χρειαζονται και κατι εξυπνο στην σκηνη γιατι δεν την γεμιζουν.Χαρηκα που κερδισε αλλα τωρα πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις να να τους βοηθησουμε στα αδυναμα σημεια τους.Η Κρυσταλλια καταπιε την σκηνη μονη της φωναρα εντονη παρουσια ομορφη αλλα το τραγουδι καπου εχανε.Ο Μαρατακης καλος επανω στην σκηνη αλλα δεν ειχε τραγουδι αυτο ηταν ηχορυπανση(και λατρευω Κοζα) τωρα η αλλη κοπελιτσα ασε καλυτερα…!

  53. Rrrrrriiiiiiiiiseeeeeeeeee UUUppppppppppp………ke an den pai kala stin Eurovision ena exo na pooo….tto HIT tou kalokeriou se ola ta clubssss!!!!! Good luck Freakkkyyyy

  54. Ο Μαρτάκης μου θύμισε τον εκπρόσωπο της Ρουμανίας του 2011 και η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και παρόλο που δε νίκησε θα είναι για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου. Από’κει και πέρα υπεροχή η βραδιά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Όσο για το αποτέλεσμα ετοιμαστείτε για ένα πιθανό κράξιμο από Μάλλης ακόμα και Λιάγκα και στο στοίχημα αν ΌΠΩΣ λέτε ξεκινήσαμε απ’το 13 καλό κατευόδιο! Ούτε για 5 δευτερόλεπτα δε θα υποστηρίξω την ελληνική συμμετοχή και μην σας φανεί περίεργο αν αποκλειστούμε εμείς και μας περάσει καμία Ισλανδία και Λετονία οι οποίες είναι χιλιόμετρα καλύτερες.

    • το τραγούδι του Μαρτάκη θα είναι πάντα χαραγμένο στη μνήμη σου;;; Πλάκα μας κάνεις μπαγάσα, ε;;;
      Χαχαχαχα

  55. Lipon to xarika kai tora as grapsoume me tin isixia mas! 1) Na syxaroume tous FF k na euxithoume kalh epitixia! tha skisoun sti dani! 2) lipame tin Josephine pou den vrethike esto enas anthropos na tin prostatepsi! an einai dinaton na tin vazoun ti kopela sti skini me tetia foni! giati tis to kanane? eleos diladi, psixoula exei k afti! prin kala kala ksekinisi kariera tin apoteliosan! eleos! 3) to oti dinete simasia sta STIXIMATA (giati ta Polls DEN exoun na kanoun me lefta) ti na po! thimaste tin estonia 2011? proti sta stiximata kai telika patise pato! mono kai mono pou dinoun tin norgivia proti xoris na kseroun ton nikiti tou ethnikou telikou, e einai gia gelia! ego dino vasi sta minimata ton fans, sta airplay, sto youtube kai pai legontas! kai os tora den einai ligi pou lene i ellada pai gia Top3! 4) i kalomoira ekane tin doulia tis! xaxaxa toulaxiston afto tha pistevi o Martakis! ton gademise gia 3h fora! mia to 2008, mia ston teliko tou dancing kai simera pali ston ethniko teliko! plakitsa kanoume, idika se sena eurofan to grafo! 5) meleti kai star PARTA!!!!!!!! avrio na sas do, alla fantazome tha kanete oti den kserete apo tipota k oti apo tin arxi legate gia tous FF! 😉 6) strato …oxi i kiria soulioti den tha prepi na exei mia skasila.! den tha xriasti kapote na kani ena castuing/audition/dokimastiko?! os pote na iparxi i ekpombi tis meletis tin stigmi pou kanoun monopsifia? apo ekei k pera to Star exei “alaksi” prosopo kai sxedon katholou xoros k meros gia ta kotsobolia. ta mesimeriana sta alla kanalia episis kopikan, arage afti pou tha pai? an theli na einai sosti dhmosiografos kai na exei melon … tha prepi na tin niazi to apotelesma tin stigmi pou epelkse moni tis na asoxlithi me aftin tin doulia! to epelekse na to kani … as to kani sosta! an o thletheatis exei kolisi se ena prosopo mia tabela, diskola na apodiski ekino to atomo oti bori k allios! theli na asxolithi me tin eurovision, e totes na to kani sosta! ite se vlepoun 20% ite mono 9% … tha sevastis ton thletheati pou anikse tin TV na se di … kai tha tou les alithies! basta!

    • Συγγνωμη αλλα πιος εχει παρει σοβαρα τους δημοσιογραφους του σταρ που ακομα στα αγγλικα ειναι σε επιπεδο πρωτης δημοτικου(do u like the greece).
      Επισης οσοι θυμουνται τα ιδια ειχαν κανει με τον Δαντη μας ειχαν ζαλισει μεχρι που εκατσαν σε ενα αγγουρι τοτε δεν ηταν η Μελετη αλλα η Λαμπιρη επισης το 2008 εμμεσα παλι τον Μαρτακη προωθουσαν γιατι η σουδαια στιχουργος ηταν συχνος θαμωνας του καναλιου και τοτε ειχαν και μια κρητικια που ζει στο εξωτερικο και πανε τα κοροιδα και την πληρωνουν να τους πει το μελλον τους(η κορομηλα την ειχε αναδειξει)η οποια ειχε πει αρχικα οτι δεν θα κερδισει η καλομοιρα αλλα αν κερδισει δεν θα παμε τελικο μιλαμε για καραγκιοζιλικια.(παλι δεν ηταν η Μελετη τοτε απλως αυτος που ειναι πισω απο την Μελετη καποια στιγμη ενω το παιζει ειδικος στην γιουροβιζιον θα επρεπε να ντρεπεται).

  56. ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟ RISE UP ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΚΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΛΑ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΧΟ?
    Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ EUROVISION,AΛΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.Η JOSEPHINE ΣΤΑ ΦΑΛΤΣΑ ΠΗΡΕ 12 POINTS!

  57. Μα να έχει ψαρώσει όλος ο κόσμος με την αρλούμπα ότι θα κέρδιζε ο Μαρτάκης…
    -Μπράβο σε όλους και σε όλα για το τελικό, λογικό αποτέλεσμα. Το rise up ήταν το μόνο αποδεκτό, με μόνο αντίπαλο ίσως την πεταλούδα.

    • εσύ δεν ήσουν σίγουρος ότι το βλαχομπαρόκ θα καταφέρει να επικρατήσει στο τέλος; Να που γίνονται και θαύματα φιλαράκι!

  58. η Josephine ρε γαμοτω ωραια κοπελα και περιμενα την εκπληξη απο αυτην αλλα δεν οσο για τον Μαρτακη ας μην γελιομαστε και εσεις αν ξερατε καποιον δεν θα το στηριζατε?Αλλα εμενα μου τη εσπαγε που μου παρουσιαζαν το τραγουδι του ως το καλυτερο ενω ηταν των FF η ακομα και της Κρυσταλιας…κριμα για το Κοζα που αγαπω που αδικει το μουσικο του ταλεντο στελνοντας τετοιο τραγουδι

  59. Αλλά ας πω κι εγώ και καλή επιτυχία για να μην γίνομαι τελείως κακός. Το κομμάτι τους γενικά δε λέει τίποτα έξω ΌΠΩΣ και πρόπερσι το Haba Haba το οποίο τερμάτισε στη 17η θέση του ημιτελικού ’11. Ότι επιθυμούμε. Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε

    • Πόσο εύστοχη η σύγκριση του με το haba haba!!! Αλήθεια τι κοινό βρίσκεις σ’αυτά τα δύο τραγούδια? Θα ήθελα να μας το εξηγήσεις. Έχω περιέργια.

    • malon allo internet exei esi!! lol 😉 re paidia, mas aresi den mas aresi to tragoudi as minoume stin alithia! den boro to psema! ekso idi to exoun agapisi to Rise Up!

  60. Όσον αφορά την βραδιά. Βαρετή και τελείως άκυρα και άσχημα τα ντουέτα.Ας σταματήσει αυτό το στυλάκι με τους μαιντανούς τραγουδιστές του mad. Σαν σύνολο πέρσι μου άρεσε περισσότερο. Τα ντουέτα σαφώς ήταν πολύ καλά με τους περσινούς ξένους προσκεκλημένους.
    Οι μόνοι που άξιζαν ήταν η Βανδή που η γυναίκα είναι αστέρι και στην σκηνή σαν τραγουδίστρια και σαν παρουσιάστρια και ιδιαίτερα συμπαθητική και φυσικά ο ταλαντούχος Καπουτζίδης που πάντα κερδίζει τον τηλεθεατή.

  61. Συγχαρητήρια στους FF ! Πολυ καλοί και γεμάτοι ενέργεια. Το όλο show βέβαια ήταν χάλια – με ολα τα “ζομπι”να τραγουδάνε playback και με χάλια μιξαρισμενα τραγούδια …αρκετά πια με την “νοσταλγία ” των παλιών τραγουδιών. Ας τα θυμόμαστε όπως ήταν τότε…πιστεύω ότι θα παει πολυ καλα το τραγούδι και εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα .

  62. ΑΘΛΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΤ… ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΤ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION (ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ….) ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ…ΝΤΡΟΠΗ…ΑΘΛΙΟΙ…ΑΝΙΚΑΝΟΙ…..ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

    ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΑΝ ΚΑΛΜΠ (ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…. ) ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΟΚ…ΓΛΥΨΤΕ ΕΣΕΙΣ…. ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ…. (ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ…..ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ…)

    ΟΥΣΤ…

  63. H DT ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ….

    ΩΡΑΙΟΙ…… ΑΠΛΑ ΑΘΛΙΟΙ!!!

  64. Επειδή είχα πάει να το δω live, έχω μερικά πράγματα να πω.
    1. Είχαν φέρει ΜΑΤ-ατζήδες, μάλλον γιατί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Metropolis έκαναν διαδήλωση.
    2. Το Acro ήταν βρώμικο. Το πάτωμα κολλούσε.
    3. Ο ήχος ήταν πολύ κακός. Έτριζε όλη η αίθουσα και δεν άκουγα καλά τις φωνές των τραγουδιστών.
    4. Επίσης, αυτοί που πλήρωσαν ήταν μόνο στα διαζώματα. Όταν έφτασα και κοίταξα κάτω τις άδειες καρέκλες, είχαν πάνω χαρτιά με ονόματα. Δηλαδή, όσοι πλήρωσαν ήταν όρθιοι στα διαζώματα, ενώ οι καλεσμένοι στρογγυλοκάθονταν στις καρέκλες δωρεάν!
    Εντάξει, είχε και τα καλά του το show. Οι παρουσιαστές ήταν πολύ καλοί, δεν τους βαρέθηκα ούτε λεπτό. Τα ντουέτα επίσης καλά αν και playback, η Demy είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Πραγματικά όμως, εκεί που κατάλαβα οτι οι FF είχαν ήδη νικήσει ήταν όταν είδα την αντίδραση του κοινού. Από κοινό ελληνικού τελικού Eurovision είχαμε γίνει club! Η Josephine πραγματικά άφωνη, είναι η πρώτη φορά που ανατριχιάζω από φάλτσα. Η Κρυσταλλία και ο Μαρτάκης με άφησαν αδιάφορη, αν και χαίρομαι λίγο που η Μελέτη ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.
    Το highlight μου όμως είναι όταν πέρασα από μια καντίνα δίπλα στο Acro και είδα τον Αγάθωνα μόνο του να τρώει σουβλάκι! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    Σε γενικές γραμμές ήταν καλά, για Ελλάδα, καλά.

  65. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ 2010,2011,2012 ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΚΑΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ…..ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΡΙΩΡΑ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΓΓΙΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ….EINAI EUROVISION ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ;

  66. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ MAD.ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΕΞΩ ΑΠ’ΤΟ ACRO ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ.

  67. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕ (ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ :P:P) ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.Ο ΦΡΙΚΙ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΣΕ ΟΛΑ.ΜΑΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ(ΑΡΡΩΣΤΟΣ).ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΦΩΚΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΜΑΓΚΕΣ.Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΡΙΜΕΝΟ ΕΘΝΟ-ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΟΥΡΟΦΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΝΟΜΠ ΚΡ.ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΚΑΠΩΣ(Π.Χ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΕΦΥΡΑ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝΕ 😉
    H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΞΙΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΩΝ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ Κ.Τ.Λ Η ΟΤΙ ΤΟ OUTSIDER ΠΕΡΑΣΕ.ΞΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΣΤΑΡ.
    Υ.Γ 1 RISKY KIDD ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΡΑΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟΝ STEREO MIKE
    Y.Γ 2 ΤΑ 12ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 😉 ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ 😉
    Y.Γ 3 ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ
    Υ.Γ 4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ MAD ΘΕΛΩ ΝΤΕΜΥ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΑ,VEGAS,ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΓΚΑΝΟ(Η ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ) 😉

  68. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΦΩΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ….ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΦΩΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΟΖΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ….Ο ΦΩΚΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ)!!!!

  69. ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΡΕΜΠΕΤΟΒΕΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ 2015.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΑΣ 1 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ.ΑΦΟΥ Η PLATINUM TOY EXEI KANEI ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ 30 ΕΤΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙ 2 ALBUM MEXRI TOTE.
    EIΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    • re moor entaksi iremise ligo! to paidi afto kseri na kani, afto ekane! den pige k plakose ton Martaki stis bounies kai tou to edose me to zori! an den arese ston Martaki kai stin eteria tou, as min to epilegane! toso aplo einai! kai den ithela ME TIPOTA to martaki giati to tragoudi einai ena matso xali!! alla den ftei o Kozas! to na kritikaroume enan anthropou pou kani apla afto pou goustari kai latrevi, einai lathos! kai sto kato kato apodixtike poso eksipnos einai! ena tragoudi pou to eixe sto sitari kai profanos den to ithele gia ton eafto tou, ekei pou tha to petousa to pige telika mexri ton ellhniko teliko, akoustike kai sto eksoteriko kai tha vgali liga leftakia apo to single! k poli kala ekane, as dialege i eteria allo tragoudi! o Kozas apla mia protasi ekane! kai mia pou milame gia ton Koza, egine xamos sto ekosteriko sto twitter me to pou idan ton Koza! apo sexy sexy, pure sex eos “f*ck me” ola ta diavasame 😀 kontos kontos … alla ta koritsakia kai agorakia ta treleni gia ta kala! (btw: ston martaki apoliti isixia! tixeo? ) as to ekmetalleuti o Kozas oti ton goustaroun toso poli apo emfanisi … apla na vgali ta sosta tragoudia kai tha exei to sosto paketo gia epitixies!

  70. Εδώ τον ήθελε η Έλενα στη Σουηδία φέτος και δεν πήγε επειδή και καλά θέλει να αποκαλύπτει τα ευρήματά της χορογραφίας την τελευταία στιγμή και όχι μήνες πριν τον τελικό. Πιό “ντίβα” πεθαίνεις

    • xoris pareksigisi … siga ton xorografo!! diladi eleos! tin kopelia maria l. tin theoro xilies fores kaliteri! episis ton juliano pou xorografise tin kalomira to 2008! kai pola alla paida! tixeo pou o fokas pigeni kathe xrono mono me megala onomata? ta tragoudia einai apo mona tous favori! kai ego na ta xorografousa, pou den exo idea apo afta, mia xara tha ta pigenan. to 2008 tis erikse tis spontes tou gia tin kalomira, kai molis ide tin 3h thesi mono ta kalitera tis elege san kalesmeni ston dancing with the stars! den pige me tin elena? giati iksere oti i elena den tha kerdisi! toso apla! 😉

  71. Στην φετεινη απολυτη μετριοτητα των κομματιων μπορει να ημουν μεταξυ FF(μπραβο στα παιδια) και της Κρυσταλλιας αλλα δεν μπορω να μη σκεφτω οτι η σημερινη μη προκριση του Μαρτακη μολις μας στερησε την πρωτη θεση στη Κοπεγχαγη στη κατηγορια του πιο ομορφου τραγουδιστη. ; )

    • Lol αν αυτο παει για μενα…….Ε, δεν πειραζει μεσα στα πολυ σοβαρα και εξυπνα που εχουν γραφτει εδω περα ας γραφτει και μια βλακεια.

  72. RISE UP <3….μπραβοοο στα παιδιαα…..το αξιζουν…καλη επιτυχια!!!!!!! να εισαι καλα καλομοιρα…..αν τυχον ξανα συμμετεχει ο μαρτακης με καμια βλακεια…ξερεις….εσυυ!! 😛 εμενα μου αρεσε καικρυσταλλια πολύ….η άλλη δεν τραγούδησε καθολου απλως κουνουσε το κορμι…….ο μαρτακης μετριος…

  73. Χαρηκα για την επιλογη των παιδιων και απο οτι φαινεται το ηθελαν και αυτοι πολυ αφου ο τραγουδιστης των Freaky Fortune συγκινηθηκε οταν ανακοινωθηκε το αποτελεσμα…Τωρα:
    1) Η Κρυσταλλια ηταν μια κουκλα και θα μου αρεσε πολυ να την δω του χρονου με μια μπαλαντα με εντονα ελληνικα στοιχεια και φυσικα ντυμενη στα ασπρα γιατι της πηγαινε…
    2) Η Josephine ρε παιδια πως ηταν ετσι χθες?Εντονο βαψιμο,απαισιο ρουχο,αισχος χορογραφια…Το χαντακωσαν το κοριτσακι ενω ειναι πολυ ομορφη και ταλαντουχα…
    3) Μαρτακη,τελικα σε σταματησαμε!! 😀
    4) Οι Freaky Fortune ξεσηκωσαν τον κοσμο και οντως τους αξιζε οπως ειπα και παραπανω!
    Καλη μας τυχη!!!

    • 😀 😀
      Ναι!!! με 27,000 ψήφους, οι δικές σας 1,900 τον σταμάτησαν….
      Το ότι δεν θα κέρδιζε έτσι κι αλλιώς δεν παίζει έ?

  74. Λοιπόν εσυ καλέ μου φίλε που θες σύγκριση ανάμεσα στο Rise Up & Haba Haba σου παραθέτω 5 ομοιότητες. 1ον και εκείνο ήταν Μπιτάτο(βέβαια θα μου πεις το Shady Lady Δεν ήταν Μπιτάτο; ασφαλώς και ήταν!) 2ον και εκείνο είχε έναν ήχο ή μάλλον η μουσική του ήταν τύπου Cause this is Africa-Sakira δηλαδή σαν έθνικ από Αφρική (μιας και η Stella Mwangi κατάγεται απ’την Κένυα κι ας εκπροσώπησε τη Νορβηγία) 3ον εάν θυμάσαι την χορογραφία τους και αυτοί κουνούσαν τα χέρια τους ως προς τον ρυθμό και 4ον δεν ήταν κι αυτό για τα πρότυπα της Γιουροβίζιον διότι την επομένη του ημιτελικού σε συζήτηση που είχαν στη Μελέτη η Τζωρτζέλα έλεγε ότι το τραγούδι ήταν πάρα πολύ ωραίο και θά’ταν ότι πρέπει για να το ακούς το καλοκαίρι στην παραλία(καλή ώρα το δικό μας εν έτι 2014-5ο στοιχείο!) ενώ ο Μάλλης της έλεγε ότι δεν είναι για τον διαγωνισμό κι ας είναι ξεσικωτικό (αν θες ψαξτο και συγκεκριμένα για την Τετάρτη 11 Μαϊου 2011 νομίζω ότι λεγόταν Μεσημεριανή Μελέτη τότε). Εντάξει αγορίνα μου;

    • hahahaahahahaa exeis provlhma! molis periegrayes ena swro tragoudia pou exoun lavei meros sth eurovision!
      1. Kai ta duo einai bitata? Ola ta tragoudia sunh8ws exoun beat ektos apo kapoies mpalantes. To oti einai 2 tragoudia bitata shmainei automata oti einai idia??? Dhladh to Wild Dances einai idio me to Popular giati kai ta duo eixan beat -.-
      2. Mousikh “cause this is africa????” to rise up?? ti allh malakia 8a akousw 8ee mou
      3. KOUNOUSAN TA XERIA SUNFWNA ME TO RU8MO. xaxaxaxaxaxa edw pe8ana sto gelio. pisteuw o eurwpaios 8a to dei kai 8a pei xmmm nai 8umamai prin kapoia xronia h norvhgia eixe tragoudi me xorografia sumfwna me to ru8mo tou trgoudio ths. xaxaxa ok na tous poume na kanoun xorografia na kounane xeria podia me allo ru8mo.
      4. to “den htan gia eurovision” en etei 2014 de stekei pleon. apth stigmh pou xwres exoun steilei hxous asiatikous, afrikanikous, country, folk, rap, rock, k exoun nikhsei oi LORDI den uparxei pleon h ekfrash “den einai gia eurovision”. otidhpote einai gia eurovision kai persy oi koza mostra to apedei3an.
      eleos mh prospa8eite na vreite kapno ekei pou den uparxei fwtia!

    • Noμίζω είσαι έτοιμος να γίνεις πανελίστας στην Μελέτη και μαζί με τον Μάλλη να κάνετε ”πετυχημένα” σχόλια και προβλέψεις!Καταλαβαίνεις οτι αυτά που λες είναι ασυναστησίες και δεν στέκουν αλλά δεν πειράζει διασκεδάζουμε.

  75. Αν επίσης κύριε giannismits Επιθυμείς μια εξακρίβωση για το αποτέλεσμα το Haba Haba Πληκτρολογεισε στον ωραίο που υπολογιστή το EUROVISION 2011 by WIKIPEDIA και δες τους πίνακες εμφάνισης και βαθμολογίας. Κάτι που ξέχασα να σου πω είναι ότι εκείνη τη χρόνια έπεσε το σήμα σε κάποιες χώρες έτσι ώστε να μην έχουν την εικόνα των 5 πρώτων τραγουδιών του 1ου ημιτελικού και αυτό από το Ντίσελντορφ όπου ακούστηκε ότι τό’καναν οι Έτσι το προαναφερθές τραγούδι αλλά και το αριστούργημα της Αλβανίας αλλά και της Τουρκίας να μην καταφέρουν να προκριθούν επίσης αυτό το συμβάν λίγο κόντεψε να πάρει στο ΤΈΛΟΣ και την εικόνα απ’το Čaroban της Σερβίας. Κάτι τελευταίο,θυμάσαι/στε το Allé Olà Olé-de la France? Αν ναι τότε πόσες φορές τό’χετε ακούσει μέχρι σήμερα σε σχέση με Always(Azerbaijan 2009) Qéle,Qéle(Armenia 2008); Αυτό κοντά είναι στο στυλ του Rise Up Για το οποίο η 12η θέση δε θά’ταν άσχημη.

    • Όλη αυτη η ανασκόπηση που ακριβώς κολλάει με το Rise Up?Aυτό το συνονθύλευμα σύγκρισης και πρόβλεψης έχει κάποιο νόημα?

  76. μαγκες το rise up παντως σε ψηφοφορια για το αγαπημενο κομματι των ξενων ειναι ηδη πρωτο!!!!!!! στο poll του wiwibloggs αυτην την στιγμη.εαν αυτο δεν ειναι καλος οιωνος,τοτε πειτε μου ποιο ειναι?:P
    wiwibloggs.com μπορειτε να μπαινετε για να το υποστηριξετε κιολας!

  77. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά η Ελλάδα στα στοιχήματα έπεσε στην 15η θέση…. 🙁 Περίεργο…. Μάλλον πιστεύουν ότι χωρίς σημαχίες δεν έχουμε και πολλές ελπίδες, ή έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα πάντα θα τα πηγαίνει καλά αλλά λόγω οικονομικών θεμάτων δεν πρόκειται να την αφήσουν να κερδίσει ποτέ… Αυτό ίσως εξηγεί και το γεγονός ότι στον ημιτελικό της η Ελλάδα βρίσκεται 2η στα στοιχήματα, καθώς όπως πάντα η επιτροπές στους ημιτελικούς ψηφίζουν κανονικά, αλλά στον τελικό ακούν Ελλάδα και αλλάζουν δρόμο….

  78. αλλα και στο επισημο σαιτ της eurovision εχω διαβασει τα καλυτερα απ’τους ξενους.οχι απο ολους βεβαια,αλλα απ τους περισσοτερους :p

  79. Για μένα το rise up live είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!Ο τραγουδιστής άχρωμος και χωρίς καθόλου λάμψη.Παρ’ολα αυτά καλή μας επιτυχία μακάρι να τα πάμε τέλειαα!!!

  80. αν και το τραγουδι θεωρω πως δεν ειναι για γιουροβιζιον και οτι δεν θα παει ψηλα εν τελει καλη επιτυχια και ευχομαι να κανω λαθος!

  81. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΑΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

  82. Μόλις διάβασα ότι ο τραγουδιστής των FF ήταν πολύ άρρωστος χθες! Παρόλα αυτά τα κατάφερε μια χαρά αν και τα μάτια του γυάλιζαν τώρα που το ξαναβλέπω. Περαστικά του! Να πιστέψει στον εαυτό του και θα είναι σούπερ το Μάιο. Και για όσους λένε ότι δεν είναι λαμπερός, θα διαφωνήσω, απλά πρέπει να αλλάξει το στάιλινγκ και το χτένισμα και θα τρίβουν τα μάτια τους! Σιγά μη δεν είναι λαμπερό ένα όμορφο εικοστριάχρονο αγόρι που το έχει κιόλας!

  83. και εγω αυτο σκεφτομαι μαν!ασε που οι επιτροπες τετοια κομματια τα βαζουν χαμηλη βαθμολογια!ευχομαι μονο να μην εχουμε την περσινη τυχη της γερμανιας!θυμασαι ολοι τι ελεγαν κομματαρα,ιδανικο για κλαμπ,σουπερ χιτ,ξεσηκωτικο κτλ…και την τελικη βραδυα πηραν 21 βαθμους και πηγαν σπιτι τους!

    • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΧΑ ΧΑ!!!ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

  84. Τι χαρα εχτες ρε παιδια.Μπραβο αγορακια,η καλυτερη επιλογη.Τον Μαιο δεν ξερω οι επιτροπες αλλα ο κοσμος θα το βαλει μες την δεκαδα.καλη επιτυχια

  85. Τα τραγούδια από Ισλανδία,Λετονία,Μάλτα κλπ που δεν σας αρέσουν αν τα είτε το Μάη να προκρίνονται και το δικό μας να αποκλεισθεί τότε εσείς βάλτε πλερέζες και κατηγορείτε τον έναν και τον άλλον ΧΩΡΊΣ να έχετε φαιά ουσία.

  86. Ε και οι επιτροπες κατι ψηλα θα δωσουν.το 12 οι κολογριες πηραν την 2η θεση αρα για να βρεθουν στην θεση αυτη ψηφιστικαν απο επιτροπες,το ιδιο κ εμεις περυσι.εμενα παντως μου αρεσει το τραγουδακι μας κ πιστευω οτι θα παει καλα.
    Ο Μαρτακης εχτες ηταν χαλια,το ματι δεν το εβλεπα κ καλα τον πειραξε το σπρωξιμο.Ηθελα να δω ομως τι ψηφισε η ελληνικη επιτροπη για τον κοσμο ενταξει φανερο.

  87. Πλεον στα στοιχηματα εχουμε πεσει 16η θεση….δεν ξερω αν πρεπει να μας ανησυχει..μου θυμιζει περσινη συμμετοχη της Γερμανιας…(μονο που ητσν καλυτερη απο την δικη μας)..

    • αρχή είναι,θα ανέβουμε =,οι ξένοι λάτρεψαν το κομμάτι,έχουμε 2 μήνες,μην λέμε χαζά απο τώρα..Πού τα βλέπεις αυτά??

  88. Nikos….
    Για να δουμε….λειπουν και οι συμμαχιες…τα βλεπω εδω….www.oddschecker.com/tv/Eurovision…. το γραφω ετσι γτ δεν ξερω αν θα μου εμφανισει το link…

  89. Σχόλια για τα τραγούδια:
    1) Η Κρυσταλλία τελικά (που δεν την ήξερα) είναι όντως πολύ όμορφη και έχει αρκετά καλή φωνή. Τα αααα μπορούσε να τα πει καλύτερα, αλλά νομίζω οτι σαν σύνολο ήταν η καλύτερη και των τεσσάρων. Κι αυτή να έβγαινε, ευχαριστημένη θα ήμουν. Μπράβο της.
    2) FF-Risky: Ο τραγουδιστής των FF πολύ καλός, δυνατή μεστή φωνή και εκφραστικός. Ο Risky πάλι εκτός τόπου και χρόνου, δεν ακουγόταν τίποτα από όσα έλεγεμ ο ήχος του ήταν κάκιστος ή ήταν πολύ χαμηλός ο τόνος για τη φωνή του. Θα ήθελα στη Eurovision να βάλουν και καμιά δυο χορεύτριες να κάνουν τα δικά τους γιατί μόνο άντρες στα μαύρα είναι λίγο ψυχοπλακωτικό. Εξάλλου το τραγούδι είναι αισιόδοξο. Κατά τα άλλα πιστεύω θα πάμε καλά και είμαι ικανοποιημένη που βγήκε αυτό και που όλα τα σενάρια συνωμοσίας ήταν απλώς αυτό: συνωμοσίας… 😛
    3) Ο Μαρτάκης μού φάνηκε τρομερά αλαζονικός και με τουπέ. Τραγουδούσε λες και το είχε στο τσεπάκι του κι απλά το να πει το τραγούδι ήταν διεκπεραιωτικό. Δε μου άρεσε που κοιτούσε το κοινό και έκλεισε το μάτι σε κάποιον, δεν είχε «μπει» στο τραγούδι καθόλου, σαν να μην ήθελε καν να είναι εκεί. Δεν τον συμπάθησα ποτέ τότε που βγήκε κι είχε μάνατζερ τον Ψινάκη και χτες τον αντιπάθησα τελείως. Τα ρούχα του δε ήταν ό,τι πιο άσχετο υπήρχε, αν και μετά άλλαξε ρούχα, η ντίβα….
    4) Η Josephine …. μα τι να πω πια… Σαν εμφάνιση, σώμα και λίγο χορό ήταν μια χαρά. Το τραγούδι όμως το σκότωσε πραγματικά. Σε κάποιες φάσεις ήταν εντελώς εκτός τόνου ή σαν να μην ήξερε καν το πώς είναι ο ρυθμός. Αν έκλεινες τα μάτια σου θα νόμιζες οτι τραγουδάει η γειτόνισσα από το μπάνιο της. Ας αρκεστεί να χορεύει το κορίτσι, φωνή δεν έχει ούτε για πλάκα. Όχι οτι είχε η Καλομοίρα με το secret combination, αλλά τουλάχιστον το τραγούδι της δε βασιζόταν τόσο στη φωνή της αλλά στην τσαχπινιά και στο χορό της.

    Θέλω να σχολιάσω και για τον Κόζα που τραγούδησε το μεταλλαγμένο περσινό τραγούδι Alcohol is free – αλήθεια, γιατί τού άλλαξε τους στίχους; Ο τύπος φαινόταν οτι έχει καβαλήσει γερό καλάμι. Όσο σεμνός και συμπαθής ήταν πέρσι, τόσο αλαζονικός και με τουπέ ήταν φέτος. Αυτά, ελπίζω να τα πάμε καλά στο διαγωνισμό, πρέπει ο ήχος του Risky να φτιάξει ή να ανέβει ο τόνος, κατά τα άλλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    • Άμα ακούσεις την 6λεπτη εκδοχή του alcohol is free (που είναι και η αυθεντική, 3λεπτο το έκαναν μόνο για την eurovision) θα δεις οτι ήταν μέσα και οι στίχοι που είπε χθες.

  90. Η διοργάνωση της ΕΡΤ ακομα και το2010 ηταν πολυ καλύτερη. Είχαμε άψογο ηχο και καλη σκηνοθεσία και οχι καρικατουρες ντουέτα που χάλασαν την εικόνα των παλιών συμμετοχών μας. Ηταν ΝΤΡΟΠΗ χθες μα τρίζουν τα ηχητικά του συστήματα. Διαγωνισμος μουσικής ειναι. Χάρηκα για τα παιδια και καλη επιτυχία . Πατωσε σε τηλεθεαση χθες ο τελικός

  91. apo auta p akousa pantws prin apo ligo rhs norvigias m fainonte panta kata tn gnwmh m xilioakousmena k paromeia metaxi tous einai kapia!!!!!!!!!!!

  92. Εκεί στο Σταρ να πάρουν χαμπάρι ότι προωθώντας έναν καλλιτέχνη περισσότερη ζημιά του κάνουν! Έλεος! Ο Μαρτάκης με τις δηλώσεις του και τη συμπεριφορά του μετά το αποτέλεσμα μια χαρά συμπαθής φάνηκε. Μπράβο του.
    Μα ποια ήταν εκείνη που φώναζε Μαρτάκης, Μαρτάκης, την ώρα που περιμέναμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα;; Η κακοσουλιώτη;;;; Χαχαχαχα!
    – να πω ακόμα, ότι η Μπέσυ Αργυράκη, αλλά και όλοι εμείς που δεν είμαστε στη πρώτη μας νιότη, είμαστε η απόδειξη ότι το τραγούδι δε το ψήφισαν μόνο παιδαρέλια 16 ετών, ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα…όταν ένα τραγούδι είναι ωραίο και κάθεται καλά στα αυτιά σου, η ηλικία σου δεν έχει καμιά μα καμιά σημασία!!!

    • χαχαχa Lou, συμφωνω για την “κακασουλιωτη” και εγω ειμαι σιγουρη καποιος απο το Σταρ ηταν.
      Οσο για τη ” δευτερη μας νεοτητα” και σ αυτο μαζι σου ειμαι.

      • δε κατάλαβα δηλαδή αν είσαι και τριάντα και σαράντα και πενήντα δε μπορείς να εκτιμήσεις ένα καλό χορευτικό τραγούδι και μάλιστα να το ψηφίσεις; Άλλο πάλι κι αυτό!
        Πάντως από τη χαρά και το κούνημα της Μπέσυ κατέρρευσε το επιχείρημα, χαχαχα :))

  93. Παιδιά μην δίνεται σημασία στα στοιχήματα, τουλάχιστον όχι μέχρι να ακουστούν όλα τα τραγούδια. Μπήκα στο site των στοιχημάτων που πόσταρε ο eurofan και με έπιασαν τα γέλια. Μα να έχουν την Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν στην 10άδα μόνο και μόνο επειδή έχουν συμμαχίες χωρίς να έχουμε ιδέα για το τραγούδι τους? Να έχουν το Βέλγιο πιό πάνω απο εμάς που όλα τα τραγούδια στον τελικό του είναι μπούρδες? Η που μου έχουν την γλυκανάλατη μπούρδα της Ρουμανίας 4η και την Ιταλία μόλις 15?

  94. georgeaxeman… sumfwnw einai polu nwris akoma!!!!!!!!!!!!ontws h italia exei polu wraio tragoudi k einai mia thesh pio panw apo emas!!!!!!!auto th aallaxei!!!!!!!!!

  95. Οι Νορβηγοι αν στειλουν το silent storm, χτυπανε ανετα την νικη….ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!…Απο κει και περα στο wiwiblogs,δεν γνωριζουμε ποιοι ψηφιζουν..εννοω μπορει και να ψηφισαν Ελληνες τους ff!!..

  96. Το gossip-tv.gr αναφέρει ότι και στη βαθμολογία της επιτροπής την πρώτη θέση κέρδισαν οι Freaky Fortune

  97. Χαιρομαι πολυ που θα δω την απογοητευση ζωγραφισμενη στη μου ρη της μελετης! Ουτε φετος σου περασε. Παντως η κρυσταλια εχει φωναρα παρολο που το τραγουδι ηταν κακογραμμενο.Ο μαρτακης ακομα και με προμοσιον απο το σταρ εμεινε με την ορεξη.Την κοπελια που ” τραγουδουσε” δεν την σχολιαζω καν.Τελος ff εδειχναν απο την αρχη οτι θα νικησουν αν και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευαμε οτι ειναι στημμενο για τον μαρτακη. Νομιζω οι κρ

  98. lololol
    η ώρα που όλοι περιμένουμε φτάνει!!! Όλοι συντονισμένοι στο σταρ να δούμε τα μούτρα της Μελέτη και της Σουλιώτη, χαχαχα! Τέτοια νούμερα δε θα τα έχουν ξαναδεί :Ρ

    – η πιο συγκινητική στιγμή ever χθες το βράδυ η στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα το Φρικιφορτουνάκι!!!!!!
    (αυτό για κείνους που λέγαν ότι τα παιδιά σνομπάρουν τη Γιουροβίζιον, hello)

  99. Χαρηκα πολυ για τους Freaky Fortune, θεωρω οτι το αξιζαν, ταυτοχρονα ανακουφιστηκα κιολας που δεν κερδισε ο Μαρτακης. Ολοι τους (πλην της Josephine) ηταν πολυ καλοι στο live ειδικα η Κρυσταλλια, που ηταν υπεροχη και δε θα με χαλαγε καθολου αν κερδιζε. Καλη μας επιτυχια!!!

  100. Και συνεχιζω
    Νομιζω οι κριτες κανανε πισω γιατι ξεραν οτι αν δωσουν νικη στο μαρτακη θα τρωγαν μετα κραξιμο.Η διοργανωση τωρα αν λαβουμε υποψη μας οτι συνδιοργανωνεται απο μεταβατικο φορεα σε καιρους κρισης ηταν αξιοπρεπεις . Δηλαδη ναˊναι καλα το MAD. Βεβαια χανοταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ σε πολλους απο μας νομιζω( και γενικοτερα υπηρχαν πολλα τεχνικα προβληματα) και με ενοχλησε που οι καλεσμενοι ηταν play back.Μάρεσαν οι παρουσιαστες και φετος και φυσικα το αποτελεσμα!
    Καλη μας επιτυχια .

  101. eurofan ti tha eleges esu oti autoi p spifizoun sto wiwi einai ellines!!!!!!!!!!!!xereis ti pisteuw oti epidei phge kapoios p dn enekrines esu theleis na patosei poso tragiko einai auto!!!!!!!!!!!

  102. eeee dn tha sovarologeis an h narvigia paei me silent storm tha valoun gia upno olh tn diorganwsh!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxa einai mia flat vareth balanta me to mono wraio tous stixous kata ta alla tipota dinamiko uparxoun stin fetini eurovision polu pio dinamikes mpalantes souidia,uk……. oxi oxi egw auto to tragoudi tha to vazw kathe fora p tha exw aipnies!!!!!!!!!

    • Συμφωνω απολυτα!Εντελως αχρωμη μπαλαντα..το μοναδικο που κανει cosy σε αυτη τν μπαλαντα ειναι η φωνη του τραγουδιστη στη studio version που οπως ολοι ειδαμε δν μπορει να αποδωσει live..αν αυτο το κομματι ειναι στα στοιχηματα πρωτο τοτε τι να πω θα ”εκπλαγουνε” πολλοι που θα το δουνε να πατωνει αν παει!

  103. Κατια…
    Δεν εξηγειται αλλιως..,να πεις οτι ειναι 5οι οκ….αλλα 1οι???…αλλωστε σε αυτο το blog ειχαν πρωτη την Ελενα για το melodifestivalen..,Ο νοων νοητω!!!!

  104. Xaxaxa…το silent storm ειναι MΠΑΛΑΝΤΑΡΑ!!!Κατι το ξεχωριστο!!..αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που ειναι πρωτος και στον εθνικο τελικο και στην γιουροβιζιον!!!

  105. παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο χρονος ψηφοφοριας 20 λεπτα και απεριοριστες κλησεις απο καθε κινητο!παιζει να μαι ο μονος που εστειλα ενα μηνυμα..ο ξαδερφος μου παρακαλω χαλασε 2 καρτες για φρικι!μετα να μην αναριωτομαστε πως επικρατησαν!!

    • Οτι δηλαδη ο κανονισμός για απεριόριστες κλήσεις ίσχυε μόνο για τους φρικι και οχι για Μαρτάκη και Κρυσταλλια που έχουν και μεγαλύτερο φαν κλαμπ. Οτι να’ναι με την κακεντρέχεια και τη βλακεία εδω μεσα.

      • καλα τωρα μιλας κι εσυ που κραζατε και χλευαζατε τον μαρτακη επι ενα μηνα ασυστολα για κακεντρεχεια?μας δουλευεις τωρα η δεν ξερεις την εννοια της λεξης?α και επισης τωρα που κρυφτηκατε ολοι οσοι λεγατε περι σικε αποτελεσματος και στημενου διαγωνισμου οεο?

  106. εμ εσυ ενα, εγω κανενα!!τα πιτσιρικια σπαταλησαν ενα σωρο καρτες για το rise up!εγω παντως δεν αναρωτιεμαι καθολου για το πως βγηκαν πρωτοι απο το κοινο!η επιτροπη αναρωτιεμαι πως ψηφισε πραγματικα…τα πρωιναδικα δεν ανεφεραν τιποτα?

    • Ο Λιάγκας ανέφερε ότι υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ Μαρτάκη- Freaky Fortune στην επιτροπή, αλλά το κοινό έβγαλε πρώτους τους FF με διπλάσιο ποσοστό από τον Μαρτάκη.

  107. Na pw kati? To oddschecker giati to koitate apo twra apth stigmh pou 7/22 etairies exoun dwsei noumera?? DEN einai antiproswpeutiko deigma k ola allazoun mexri na epilex8oun ola ta tragoudia. edw exoun panw apo emas 7 xwres pou den exoun kan epile3ei tragoudi -.- Eleos ara3te ligo.
    Epishs insider info: X8es to zoumi ths upo8eshs htan oti oi FF phran 70% apo to koino k o Martakhs 20%. Xairomai pou meta to 2007 den perase autos pou ta skase pio xontra logw patagwdhs apotuxias sto koino!

  108. Απόλαυση να βλέπεις την Σουλιώτη και την Μελέτη σαν χεσμένες σήμερα! Η μόνη εκπομπή που τάχθηκε με πάθος υπέρ του Μαρτάκη! To δικαιολογούν σήμερα με κάτι ρεπορταζ του κ..λου ότι το κοινό ήθελε το rise up με Κωστα Μαρτακη! Μάλλη πάλι ήττα… Περαστικά! Κ πέρυσι νομίζω είχαν μια τάση πρός Απέργη-Ηλιάδη.

  109. γιουυυυυυχου!!!!! η δευτερη μου επιλογη…μετα την κρυσταλλια παει δανια 😀 ευτυχως τα 3 μηνυματα για το rise up επιασαν τοπο!!! τα 6 για την κρυσταλλια ομως οχι…δεν πειραζει κανενα θεμα 😀
    ας σχολιασω οσα ειδα χθες…
    ενα εξαιρετικο σοου!!!!σε ολα!!! αχτυπητο διδυμο το βανδη-καπουτζιδης(τρομερες ατακες!)
    επισης πολυ καλα ολα τα ντουετα!!!!(εμεινα με την εμφανηση της βοσσou!!!!!κατι ανατρεπτικο κι πρωτοεμφανες!!!!
    οι υποψηφιοι:
    1.κρυσταλλια:μου φανηκε σε γενικες γραμμες αρτιο σαν αποτελεσμα αν κι κατι του ελειπε…δεν ξερω τι :/
    2.freaky fortune,για εθνικο τελικο εξαιρετικοι βγηκαν αν και ο θεοφιλος δεν το ερμηνευσε πολυ καλα κατα την γνωμη μου ο δε ρισκι κιντ το αποθεωσε το κομματι!! αλλα για την δανια ελπιζω να ναι κι οι δυο πολυ καλοι κι να παρουσιασουν κατι πιο ξεσηκωτικο
    3.μαρτακης….αν κι σαν αποτελεσμα μου φανηκε καλο συναμα μου εβγαζε κι μια δηθενια…σαν ερμηνευτης συμπαθητικος αλλα καμια σχεση με το κομματι!!δεν κολλαγε το κομματι με εκεινον αυτος με το κομματι!!
    4.josephine ωραιο σχετικα αν κι σαν ερμηνευτρια υστερουσε απο τους αλλους 3,αλλα το πε σιγουρα καλυτερα απο οσο περιμενα!!!
    αποτελεσμα…..ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
    για την δανια περιμενω τα καλυτρεα το κομματι ηδη αρεσει στους ξενους κι ειναι κατι ξεχωριστο κι σαν ακουσμα μα κι σαν χωρα ποτε δεν εχουμε ξαναστειλει κατι τετοιο με μια καπως καλυτερη σκηνικη παρουσιαση(απο φ.ευαγγελινο επλιζω:!!!!)χτυπαμε 10αδα μην πω 5αδα…στο κοινο σιγουρα στις επιτροπες ευελπιστω για μια θεσηαπο 9η-13η 🙂
    MAKΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΑ 4-5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    Υ.Γ…μαρτακη 2η φορα νοκ αουτ!!!! παρα την τοση προπαγανδα…αν ξαναπας με κομματι πιο στα μετρα σου αν θες να βγεις στην euroσκηνη
    Y.Γ2…γεια σου βρε καλομοιραααααα!!!!!γκαντεμα μου εσυ!!!! :*
    Υ.Γ3…θελω να ξαναδω την κρυσταλλια να προσπαθει αλλα με ενα πιο δυναμικο κομματι!!!
    Υ.Γ 4…η ντεμυ παρουσα το 2013,το 2014 σαν guest μηπως να ναι κι του χρονου σαν υποψηφια?? :3
    Υ.Γ5…οταν ελεγα εγω προσωπικα εγω για στημενο τελικο εννοουσα απο πλευρα επιτροπης κι μιντια….προφανως στο πρωτο εσφαλα κι ζητω συγγνωμη αλλα τα μιντια με ειχαν ξενερωσει…(βλ.μελετη)
    ΤΕΛΟΣ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΠΑΜΕΕΕ ΔΥΝΑΤΑ ;D
    αααα κι χρονια μας πολλα!!!!!χαρουμενα 40!!! 😛

  110. olh h eyrwph tha xoryeei rtise up.KALH EPITIXIA!!!!!!! kai episis thelw na dw th mapa ths meleths kai olwn ekei sto star poiu eixa lisaskei gia martaki.:)

  111. nea paidia me oraio xaroumeno monterno tragoudi as tous stiriskoume kai as afdisoume epitelous tis kakies mas…ntorpi mas……ok ftanei pia to ellhniko tradisional eurovision einai ena party mousikhs k oxi diagwnismos koltouras kai ethinikis yperifanias eleos pia ginomats grafikoi sto telos

  112. Οκ…..της Νορβηγιας θα πατωσει,ενω το δικο μας 5αδα θα μπει…κατα τ’αλλα αντικειμενικες αποψεις..

    • Μα αν τς Νορβηγιας ειναι κομματι για να πατωσει εμεις φταιμε?τωρα για Ελλαδα οχι 5αδα αλλα κ δια της ατοπου να το παρεις με τις αηδιες που εχουνε βγει μεχρι στιγμης ανετα δεκαδα..

  113. Οτι δηλαδη ο κανονισμός για απεριόριστες κλήσεις ίσχυε μόνο για τους φρικι και οχι για Μαρτάκη και Κρυσταλλια που έχουν και μεγαλύτερο φαν κλαμπ. Οτι να’ναι με την κακεντρέχεια και τη βλακεία εδω μεσα….

  114. Markelos…
    Γιατι ισως τα στοιχηματα για την πρωτη θεση εχουν πεσει ελαχιστες φορες εξω???….με την ιδια λογικη δεν πρεπει να δινουμε σημασια ουτε τα blogs..που ψηφιζουν οι Ελληνες..

    • φιλε ακους λιγο τι λες?δηλαδη στα διαφορα μπλογκς δεν μπορει να ισχυει το ιδιο για τους ξενους και τις χωρες τους???(να τις ψηφιζουν?).ασε που το κομματι βγηκε μολις χτες το βραδυ και οι πιο πολλοι ζητημα το πολυ πολυ να γνωριζουν το oikotimes,αντε κανα esctoday.πιο κομπλεξ πεθαινεις που δεν περασε η κωνσταντινα μαρτακη.ε τι να κανουμε η δυναμη του ελληνικου λαου εθαψε τις διασυνδεσεις,τις κλικες και τα βυσματα.ξυδακι και υπομονη μεχρι του χρονου τωρα για κραξιμο

    • exeis komple3 mallon pou den vghke auto pou h8eles. k egw re eurofan den h8ela koza persy alla tous sthri3a giati tous h8ele o kosmos. mou ferneis ws paradeigma ena oddschecker pou mono to 1/3 twn etairiwn exei dwsei noumera kai malista gia xwres pou den exoun dwsei KAN tragoudi. Ti prospa8eis na mas peis dld twra ec? k to oddschecker 3erw polu kala ti paizei. mporei na peftei mesa se nikhth polles fores alla stis upoloipes 8eseis skata mesa peftei. o nikhths einai sxedon panta provleyimos opote big deal. ta teleutaia xronia panta kouva mas exoun kai panta katafernoume na pame kala. ec dld twra 8a mas peis oti de 8a pame kala epd to site mas exei 13 mia mera afou vghke to tragoudi….ok i rest my case

  115. Και όπως λένε και οι ξένοι , παμε με κατι φρέσκο. Το έθνικ κούρασε και ειδικα οταν δεν εχεις ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ έθνικ που εχει κατι να πει, καλυτερα να πας με ενα καλο μοντέρνο τραγουδι. Ο μαρτακης κούκλος και καλοντυμένος χθες αλλα πως ειναι δυνατόν αφου άκουσε όπως είπε ΑΠΕΙΡΑ τραγουδια να επέλεξε αυτη τη ΜΠΟΥΡΔΑ; Αν το έλεγε άλλος δεν θα συζητιοτανε καθόλου και θα ερχόταν τελευταιο. Ο γεωργαντας και η κουρη απαράδεκτο να ειναι στην επιτροπη. Σε επιτροπη που έχουν κάτσει Πλέσσας και Λεανδρος εστω και τσαουσοπουλος που ξερει τα πάντα απο μουσικη .

  116. Ειδικα το μια… Δημοσιο σχετιστρια και ούτε καν της κρατικής τηλεόρασης να κρίνει τραγουδια , ηταν οτι πιο άκυρο !

  117. 48% έπιασαν οι Freaky Fortune στο κοινό, ενώ ο Μαρτάκης ήρθε 2ος με 23%, το μισό σχεδόν. Η Κρυσταλλία ήρθε 3η και η Josephine 4η, ενώ ίδια ήταν η κατάταξη και στην επιτροπή. Με βάση τα τραγούδια και την παρουσίαση τους χθες, νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν απολύτως δίκαιο.

    • μια ”επιτροπη” που βγαζει την κρυσταλλια και το κομματι της τριτο και μαλιστα κατω απο το μαρτακη, δειχνει την ασχετοσυνη της. ειναι φανερο οτι ηταν σικε η επιτροπη και αν ο μαρτακης εχανε για λιγο μονο στο κοινο, δεν θα ειχαν προβλημα να ανατρεψουν το αποτελεσμα και να στειλουν μαρτακη. Χαλαρα σου λεω.

      • Η Κρυσταλλία δυστυχώς δεν ήταν τόσο καλή όσο την περίμενα, και δικαίως ήρθε τρίτη. Για να μην έβγαιναν οι Freaky Fortune θα έπρεπε η κριτική επιτροπή να τους έβγαζε 3ους, άμα τους έβγαζε 2ους πίσω απο τον Μαρτάκη πάλι θα νικούσαν γιατί θα υπήρχε ισοβαθμία στο σύνολο, και στην ισοβαθμία κερδίζει η επιλογή του κοινού.

  118. @maria simfwnw mazi sou pesta!!!!!!!!!oso afora tn norvigia an paei me to silent storm to vlepw 10 alla me tipota 5 einai polu vareto tragoudi dn mporw na to xanakousw 2 foraaaaaaaaa!!!!!!!!!!loipon oi dikh m 10 me ta tragoudia mexri stigmhs dn xerw poio tha vgei 1,2,3……ktal!!!!! einai:
    ellada
    roumania
    italia
    uk
    ougaria
    israil
    souidia
    ispania
    norvigia
    rwsia (dn eimai gia auto polu sigouri)
    auta mexri stigmhs……

  119. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 2013 ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ POLLS ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ “ΠΑΤΩΣΕ”…. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ!!!! ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

  120. Σύμφωνα με τη Σουλιώτη: Επιτροπή:1. Το νικητήριο 2. Μαρτάκης 3. Κρυσταλλία 4. Josephine Κοινό: Rise Up 48% Κανένας δε με σταματά 23% τα αλλά δύο δεν τα είπε αλλά ασφαλώς μοιράστηκαν το υπόλοιπο 29%.

    • 20% η κρυσταλια?περιμενα πολυ περισσοτερο!κριμα και μου αρεσε τοσο!!!καλα οσο για το 8% που ψηφισε τη ζοζεφιν να υποθεσω οτι εχει μεγαλο σοι?γιατι μονο ετσι εξηγητε…δεν θα σχολιασω την φωνητικη ικανοτητα της ουτε την σκηνικη παρουσια της γιατι δεν θελω να γινω κακος!

  121. Φίλοι συνωμοσιολόγοι , ψηλά το κεφάλι. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πολεμο. Μην ξεχνάτε οτι αν το Αριδαία-Μηχανιώνα είναι στημένο μια φορά, το Βραζιλία-Γαλλία είναι δέκα. Τον Μάιο σας θέλω σε φουλ φόρμα.

  122. Ναι ρε ναι!Να φαει σκατα τωρα ολο το σταρ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ που καναν στον Μαρτακη.Γιατι οπως ειπατε μια χαρα ειναθ ο ανθρωπος αλλα ολη αυτη η χαζομαρα σε κανει να τον μισεις.Το τραγουδι ηταν το καλυτερο απο ολα με διαφορα.Δεν παν να ειχαν οι αλλοι πανηγυρια στην σκηνη,αυτοι με την πιο αλπη παρουσια τους σκισαν ολους.Με 3/5 στην κριτικη επιτροπη να ψηφιζουν δαγκοτο Μαρτακη τα παιδθα καταφαιραν να βγουν πρωτα!Δεν μπορω τις χαζομαρες απο της φαν του Μαρτακη περι αισχους και ηχορυπανσης. Οπως ειδατε ποσος τον πειραξε…

    Και τελος καταστρεψαν τις παλιες συμμετοχες με τους ποπ και καλα μοντερνους ηχους.Ειδικα το “Ελλαδα η χωρα του φωτος” το καταστρεψαν… το “Μαθημα Σολφεζ” ο αδερφος μου το ηξερε γενικα και οταν το ακουσε εκει μονο απο το ρεφρεν καταλαβε ποιο ειναι…

    Υ.Γ.Μπορουμε να εχουμε την συνολικη καταταξη

  123. Λοιπόν, η όλη διοργάνωση ήταν κάτω του μετρίου. Μού σπάσαν τα νεύρα τα ηχογραφημένα τραγούδια των παλιών τραγουδιών και της Βανδή. Η Βανδή εκτός από το “Εμείς φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα” και κάπως το “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου” τα υπόλοιπα τά κατασκότωσε και ειδικά το “Ωτοστόπ” τό κατασκότωσε, γιατί δεν ταίριαζε με τη φωνή της όπως και άλλα που είπε. Όσο για το “My number one” κατακρεουργήθηκε και από τον Καπουτζίδη και από τη Βανδή έστω και αν ήταν playback. Η μαγκιά θα ήταν να τά τραγουδούσαν ζωντανά εκείνη τη στιγμή. Τα ντουέτα που έγιναν ήταν για να ριχτούν στον Καιάδα, γιατί ήταν εντελώς αταίριαστα. Καλύτερα να φέρναν τους παλιούς συμμετέχοντες να τραγουδήσουν μόνοι τους επί τόπου παρά να κατακρεουργηθούν με αυτόν τον τρόπο τα τραγούδια. Το πιο απαίσιο ντουέτο ήταν το “Ελλάδα, χώρα του φωτός”. Επίσης κάποιος να ενημερώσει το MAD ότι υπάρχουν κι άλλοι τραγουδιστές εκτός από την Τάμτα, τη Demy, τις Μέλισσες και τους Vegas. Αν ήθελαν ντουέτα να τά κάναν με την αυθεντική μουσική και να τά τραγουδούσαν ζωντανά. Όταν ξεκίνησαν οι συμμετοχές μέ εντυπωσίασε η φωνάρα της Κρυσταλλίας, που δυστυχώς είχε μούφα τραγούδι. Μέ εξέπληξαν ευχάριστα οι Freaky Fortune, παρόλο που δεν τούς υποστήριζα, και έδειξαν ότι μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε μια live ερμηνεία. Ο Μαρτάκης και αυτός καλός ήταν. Όσο για την Josephine από φωνή κορμάρα. Οι Κόζα Μόστρα και ο Αγάθωνας δεν ξέρω τι ακριβώς προσπάησαν να κάνουν. Είπαν μισό τραγούδι από την περσινή συμμετοχή και μετά οι Κόζα Μόστρα μόνοι τους είπαν κάποια τραγούδια μόνοι τους που πέρασαν στο ντούκου. Πολύ καλή ήταν η παρουσίαση από Βανδή και Καπουτζίδη, αλλά όλα αυτά τα playback εμένα μέ εκνεύρισαν. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στους Freaky Fortune και τον Riskykidd !!!

  124. Προς OGAE
    Στο 2014 ειμαστε καντε κατι να μην χρειαζεται να παθαινει αγκυλωση το δαχτυλο μας οταν θελουμε κατι να δουμε πρεπει να παιρναμε ολα τα σχολια.
    Ποσο δυσκολο ειναι ειναι τα ξεχωριζεται σε Παλαιοτερα,Νεοτερα ή Πιο Δημοφιλη με δυνατοτητα likes or voting up and down. και σας Παρακαλω οταν απανταμε σε reply giati να μην μπορω να εχω μπροστα το comment στο οποιο απαντω και πολλες φορες αναγκαζομαι να πατω το scroll για να δω τι ακριβως γραφει το σχολιο.
    Τοσο δυσκολο ειναι αυτο να γινει?

    • Χαχα, το ίδιο έγραψα κι εγώ πριν λίγες μέρες…
      Έστω ρε παιδί μου να βλέπουμε ανάποδα τα σχόλια…πρώτα τα νεότερα… Έλεος ούτε και αυτό δε μπορούν να αλλάξουν;;;;;
      ΟGAE ΑΚΟΥΣ;;;;;;

  125. συνεχεια
    φυσικα δεν το συζητω να μου παρουσιαζεται σημα που να λεει αν καποιος εχει σχολιασει το σχολιο μου.Καταλαβαινω οτι ζητω παραλογα πραγματα…..

  126. Αφού το MAD γουστάρει τόσο πολύ τους Vegas, την Demy, τις Μέλισσες και τον Claydee γιατί δεν τους βάζει υποψήφιους? Είναι εκνευριστικό να χαλάνε με τα ντουέτα τους τις παλιές συμμετοχές, Ελληνικές και ξένες.

  127. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΟΜΙΖΕΡΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ HOUSE KAI ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΦΕΤΟΣ.ΣΦΑΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΑΡΤΑΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ Η ΚΑΡΑΒΛΑΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.

    • χαχαχα, έχεις πολύ πλάκα εσύ φίλε μου!!! Σε πάω θα έλεγα, αλλά δεν είμαι το φάντασμα του Χριστόδουλου (μόνο αυτή η φράση έμεινε ανεκμετάλλευτη από τους στιχουργούς των φετινών ελληνικών τραγουδιών-μα πώς τους διέφυγε, απορώ!!!)
      Όσο για τη κυρία στο πάνελ μη σκας! Παλιότερα δεν υπήρχε πιο φανατική και αιχμηρή κριτής της Μελέτη από κείνη…τώρα είναι φιλεναδίτσες, μα πώς αλλάζουν οι καιροί (με τη βοήθεια και των φράγκων βεβαίως βεβαίως)
      Πάω στοίχημα ότι μέχρι το Μάιο θα λατρέψουν και το τραγούδι, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε ΚΑΙ αυτό!!!
      Κακοσουλιώτη και σια θα είναι Φρικιφουρτουνίτσες οσονούπω, lol

  128. Συνγώμη κιόλας αλλά ο RISKYKIDD σε καποια σημεια το εχασε το τραγουδι!Αν προσεξατε το τραγουδι το αλλαξαν!Πάντως η φώτο μου βγάζει ΠΟΖΕΡΙΑ!Κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα προς τα έξω!Πολύ SWAG!!

  129. καλα, εμενα μαρεσει ποολυ αλλα απο οτι κοιταξα στο eurovision.tv οι περισσοτεροι ξενοι λενε οτι δεν τους αρεσει.. 🙁 εσεις πως φανταζεστε οτι θα μπουμε τουλαχιστον στη 10δα?? απαντησε μου πλζζ!!

    • Έλα ντε, κι εγώ είδα οτι στος 7 από τους 10 δεν αρέσει. Τέλος πάντων, σημασία έχει οτι αρέσει σε μας και θα το ευχαριστηθούμε.

    • Σε αυτο το site (και στο λεω επειδη εχω λογαριασμο) ο μεσος ορος ηλικιας των χρηστων ειναι 35…στην γιουροβιζιον κατα κυριο λογο ψηφιζουν νεοι ανθρωποι…αλλα μην νομιζεις σε μια αλλη ιστοσελιδα με περισσοτερους χρηστες ατεσει πολυ

    • ναι γιατι το περσινο οταν βγυκε ολοι λεγανε οτι θα βγουμε ”πρωτη”… και με το επιπεδο των περσινον και ομως βγηκαμε 6τη βεβαια ηταν ολα τα βαλκανια εκτος τελικου, αλλα σιγα και τους βαθμους που πηραμε απο καποιες… τωρα να μου πεις λειπει η Κυπρος, Βουλγαρια, Σερβια δλδ τουλαχιστον 24 ποντους κατω οκ, δεν ειναι το παν ομως οι 24 ποντοι εγω νμζ θα παμε πολυ καλα…

  130. Τι να πεις… οταν σχεδον κανει δεν ηξερε καν οτι πηγαινουμε γιουροβιζιον που να ξερουν ποτε ειναι ο τελικος… μετα σου ερχονται τον Μαιο και σε λενε και ασχετο επειδη δεν ειδες τα αποτελεσματα του ημιτελικου…

  131. και που το εδωσε στην κυπρο τι να σου πω πηρε την τιμητικη 16 θεση και η ηβη ειναι τωρα στα αζητητα!

    • μου κανεις πλακα ετσι?τι συγκρινεις τωρα?η κυπρος δεν ειχε ποτε δυναμικη στη γιουροβιζιον!παντα εμενε εκτος και αν περνουσε ηταν στις τελευταιες θεσεις με πολυ μικρους ποντους και χωρις συμμαχους!

    • Σε πληροφορώ πάντως ότι το τραγούδι της Κύπρου παίζεται ακόμα στα club στη Σουηδία, περισσότερο κ απτο Euphoria… 😉

  132. ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ 1.RISE UP 2.ΜΑΡΤΑΚΗΣ 3.ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ 4.JOSEPHINE….ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ…..ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΡΕΓΤΥΟΤΗΤΑ….ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΖΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ…..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ….ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

    • ¨΄λογω πολιτικης και οχι τραγουδιου¨?’συγγνωμη ιωαννα αλλα θα διαφωνησω καθετως και οριζοντιως!δηλαδη το 2012,11 και 10 που χτυπησε πρωτια η πολιτικη της γερμανιας ηταν στα καλυτερα της?αφου και τοτε υπηρχε εντονος αντιγερμανισμος ειδικα σε χωρες του νοτου γιατι τα πηγαινε καλα?α και οι χωρες που δεν συμπαθουν την γερμανια ειναι οι μεσογειακες κυριως..οι κεντροευρωπαικες και οι βορειες δεν νομιζω να εχουν και ιδιαιτερο θεμα αφου η λιτοτητα δεν τις εχει αγγιξει!πατωσε γιατι το τραγουδι ηταν κακο κατα τη γνωμη μου!εδω και χωρες που εχουν αρτιες σχεσεις σε διπλωματικο επιπεδο οπως ολλανδια,γαλλια.κτλ τους γυρισαν την πλατη…

  133. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΡΕΨΕ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΛΤ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ

  134. ΤΗΣ JOSEPHINE ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΕΓΕ Ο ΤΟΝΟΣ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΗ,ΤΟΣΑ ΦΑΛΤΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ….Ο ΚΑΤΕΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

  135. μαλιστα ενω αν το ελεγε στον τονο θα σαρωνε ε?θα χτυπουσε κανα 80% ανετα! χα χα!πολυ αισιοδοξους σας βρισκω!ακουω και τελικη 5δα?εγω το μονο που ελπιζω ειναι να ειμαστε στα 12 πρωτα!θα το θεωρησω επιτυχια!τωρα αν πατωσει εκει πραγματικα θα πεσουν πολλα κεφαλια και δικαιως!εν αναμονη λοιπον…….

  136. STRATOS…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ….ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ….ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ!!!!

  137. Τα αναλυτικά αποτελέσματα:
    Freaky Fortune: 36.83%
    Μαρτάκης: 28.09%
    Κρυσταλλία: 22.07%
    Josephine: 13.01%

    Συνολικά δέχθηκαν 27600 κλήσεις και μηνύματα.

    • paidia to oti i Menegaki exei kseperasi tin Meleti stin Eurovision … k olo afto xoris kakies, xoris koutsobolio, xoris kitrinila, xoris psemata … popopopo tha ithela na do ta moutra tis Meletis! kai san na min ftani afto … ola afta ta videakia, ola afta ta stixia, (i Eleni itan i proti ekpombi simera me ta SOSTA stixia gia to posa % pire to kathe tragoudi), ola afta ta interviews ta ekana to paidia … pou mexri perisi itan stin ekpombi tis Meletis!! popo ITA megali ITA gia ton Malli!!! xaxaxaxa

      • Βασικά,7.5% πήρε η Josephine στο televoting.Αυτά είναι τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα κοινού και επιτροπής.Οι Freaky Fortune έσκισαν στο televoting με 44%.

  138. Και πάνω που ανακοίνωνουν τον νικητή το ΔΤ κολαει..!δεν παίζει αυτό το πράγμα..!!!

    • Θεσσαλονίκη; Γιατί κι εγώ από Θεσσαλονίκη έβλεπα και συνέβαινε το ίδιο. Αθήνα δε νομίζω να είχαν πρόβλημα. Δημόσια τηλεόραση- ΔΝΤ, τι ψάχνεις;

  139. @re strato ti kakaia einai auth!!!!!!!!!!!!!ennoeite pws eimaste aisiodixoi k pws tha pame polu kala edw tha eimaste k tha to deis!!!!!!!!!etsi eleges k gia t diko mas teliko o mrtakis tha vgei k telos!!!!!!!!!!!!ase mas mwre epidei esu dn egrineis to tragoudi dn tha pame k kala pragmatika posh kakia!!!!!!!!!xereis auto dn einai katholou kalo p exeis sthn zwh h kakia guranei mpomerank!!!!!!!!!!!!einai to teleutaio sxolia p s grafw giati dn eisai katholou antikimenikos me tipota!!!!!!!!!k oxi epidei dn s aresei h fetini summetoxh ths elladas alla epidei eisai apolutos me olla to paizeis xerolas k oles oi diafortikes apo tis dikes s apopseis einai lathos!!!!!!!!!eleos!!!!!!!!

  140. paidia to oti i Menegaki exei kseperasi tin Meleti stin Eurovision … k olo afto xoris kakies, xoris koutsobolio, xoris kitrinila, xoris psemata … popopopo tha ithela na do ta moutra tis Meletis! kai san na min ftani afto … ola afta ta videakia, ola afta ta stixia, (i Eleni itan i proti ekpombi simera me ta SOSTA stixia gia to posa % pire to kathe tragoudi), ola afta ta interviews ta ekana to paidi … pou mexri perisi itan stin ekpombi tis Meletis!! popo klotsia pou efage to star! xaxaxaxa

    • Η ΔΤ έδωσε στον Alpha το δικαίωμα να μεταδίδει όλα τα αποκλειστικά που αφορούν τη Γιουροβίζιον. Γι’ αυτόν τον λόγο εμφανίστηκε και ο Κασπίρης στο πάνελ της Μενεγάκη. Ο ίδιος θα ακολουθεί τους FF και θα μεταδίδει ειδήσεις που αφορούν τον διαγωνισμό. Έτσι, είχαν σήμερα αποκλειστικά τα ποσοστά και πλάνα από τα backstage. Το Star έρχεται δεύτερο φέτος. Όπως είπες, στον Alpha έχουν τεράστια διαφορά στην προσέγγιση των θεμάτων, καθώς κάνουν ένα σύγχρονο μεσημεριανό, όχι ένα προ δεκαετίας.

  141. απο ποτε αποτελει κακια καποιος να εκφραζει την αποψη του ελευθερα?καταρχας εισαι λαθος πληροφορημενη για ακομα μια φορα!το ειπα 1000000 οτι υποστηριζω την κρυσταλια και οτι εστειλα ενα sms για να την ψηφισω!πραγματικα μακαρι να πεσω εξω και να παει τελικη 5αδα το τραγουδι!τη χωρα μου εκπροσωπουν θα χαρω εννοειται!τωρα για κακια δες τα εμετικα και αισχρα σχολια κατα καλλιτεχνων εδω μεσα τις προηγουμενες μερες και μετα να κρινεις!εγω τουλαχιστον ουτε για στημενα μιλησα ουτε εβρισα χυδαια κανεναν απλως εξεφρασα την αποψη μου οτι μ αρεσει πρωτα η κρυσταλια και μετα οι υπολοιποι τωρα αν αυτο το θεωρεις κακια προβλημα σου!!!!!!!ενω εσυ που ελεγες οτι ειναι στημενο και τωρα κανεις στροφη 180 μοιρων εισαι σωστη και αντικειμενικη ε?

  142. QUIZ για έξυπνους!
    Ποιά από τα 3 “αγόρια” του RISE UP, είναι 100% άντρας?Κανένας!Και οι τρείς, είναι αδελφές!

    • Βιολετα, εσυ τους δοκιμασες?
      Ηρεμησε κοπελα μου… αν και νομιζω οτι εχεις πολλα μουσια…. για κοπελα

    • Το τι είναι και τι δεν είναι ο κάθε άνθρωπος ούτε μπορούμε να το ξέρουμε και ούτε μας ενδιαφέρει κιόλας.
      Παρακαλούνται τα τσόκαρα να σταματήσουν να κάνουν άσκοπο θόρυβο.

    • Ρε Βιολέττα το τερμάτισες το θέμα. Κάτσε με τον 100% γκόμενο σου (αν έχεις ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) κι άσε τα ομοφοβικά σχόλια για τους ff. Τους το ζήτησες και στο αρνήθηκαν; Πόσα τσόκαρα σ’ αυτή τη σελίδα Θεέ μου. Έλεος.
      Κατά τ’ άλλα ωραία η βραδιά, καλά τα παιδιά, προτιμούσα “Πεταλούδα στην Αθήνα” αλλά δε θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει. Αυτό επιλέξαμε αυτό θα πάει. Καλή του επιτυχία. Έχω αμφιβολίες ότι θα πάμε πολύ καλά, αλλά so what? Θα δούμε τον Μάιο… Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω (δε θυμάμαι όνομα), οι ff είναι η μόνη επιλογή που είναι εντελώς απρόβλεπτη. Μπορούμε να πάμε υπερβολικά καλά, μπορεί και να βρεθούμε στον πάτο της κατάταξης. Θα δείξει. Καλή μας επιτυχία!!!

  143. Το αποτέλεσμα χθες αποδεικνύει ότι το ελληνικό κοινό πάντα ψηφίζει σωστά χωρίς να υπολογίζει σταριλίκια και τάσεις! Δόθηκε και η απάντηση σε όσους κατηγορούν τον Έλληνα μουστακαλή που πάντα ψηφίζει το ελληνικό στοιχείο. Να λοιπόν που και οι φαν των ελληνικών και οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να ξεχωρίσουν το καλό από το λιγότερο καλό έθνικ. Από τα 4, όπως πια τα είδαμε ήταν το καλύτερο είτε είμαστε φαν είτε όχι της χορευτικής κλαμπινγκ μουσικής και αυτό το παραδέχτηκαν και οι μεγαλύτερες ηλικίες!!
    Απ΄όλα τα τραγούδια είναι αυτό που – κατά τη γνώμη μου- έχει τις περισσότερες προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φύγει άπατο (γιουροβίζιον είν΄αυτή!) μπορεί και να σαρώσει. Τα άλλα όπως φάνηκε θα μπορούσαν απλά στην καλύτερη να επιβιώσουν ως τη 10-15 θέση.
    Τώρα χρειαζόμαστε φρέσκες ιδέες στο στήσιμο, καμια αλλαγούλα ώστε να αποφευχθεί λίγο η μονοτονία που προκαλεί -στις μεγάλες ηλικίες- μετά τη μέση και να μεγαλώσει το εύρος των υποστηρικτών του. Και όσο για το στιλ του, φέτος μ΄αρέσει που πάμε με κάτι τελείως ακραίο για τον διαγωνισμό. θα χει πλάκα να δούμε πού θα καταλήξουμε, γιατί ακόμη και να πατώσουμε θα συζητηθεί η συμμετοχή μας κι αυτό εμένα μου αρκεί και μου είναι προτιμότερο από μια άχρωμη 10-12 θέση και ένα τραγούδι που όλοι το συμπαθούν την ώρα του διαγωνισμού, αλλά κανείς δεν το ξανακούει.
    Άλλωστε και το Νοκτούρνε όταν κέρδισε, δεν είχε ξανακερδίσει ορχηστρικό και οι Λόρντι ,δεν είχε ξανακερδίσει μέταλ-ροκ και η σερτάμπ, δεν είχε ξανακερδίσει τσιφτεντέλι, και η γαλλία το 91 (νικήτρια τη θεωρώ) δεν είχε ξανακερδίσει αμανές κ.ο. κ. Και τα στοιχήματα τους θέλαν ως τις αρχές Μαϊου χαμηλά και μόνο στο τέλος ανεβήκαν…Άρα όλα παίζουν και όλα είναι πιθανά για μένα. Από 1η θέση ως και αποκλεισμό. Αυτό πίστευα και τη χρονιά του Γιόρκα και μας πήγε καλά.Γιατί όχι και φέτος;
    καλή επιτυχία στα παιδιά!

    • Κατα την γνώμη μου σε όλους τους τελικούς των τελευταίων χρόνων, απο το 2005 και μετά (με μόνη εξαίρεση ίσως το 2007, αλλά και τότε καλά πήγαμε) ο Έλληνας πάντα ψηφίζει το καλύτερο ή έστω το καταλληλότερο απο τα υποψήφια κομμάτια του Ελληνικού τελικού, ασχέτως του ποιός έχει μεγαλύτερο όνομα ή μουσικών ειδών. Αυτό έγινε και φέτος.

  144. dn ekana kamia strofh eipa oti an dn evgenan oi ff tha htan stimenw auto elega apo tn arxh!!!!!!!!!!!dn se exw akousei na vriskeis estw kati thetiko se auto to tragoudi!!!!!!! kala kaneis k dn s aresei alla otan paei na grapsei kapoios edw mesa kati kalo kati aisiodoxo amesws petagese esu sigekrimena k o/ h eurofan k amesws vriskete kati arnitiko!!!!ok to katalavame oti diafwneite me auto to tragoudi alla mhn to travate toso otan kathesai k aporeis pos eimaste toso aisiodoxoi giati to les auto;;;;;;ti einai auth h erwthsei;;;;;an ontws opos les tha xareis AN PAROUME MIA KALH THESH DEIXTW K MHN VRISKEIS SUNEXEIA ARNITIKA gia authn mas tn ekprosopish!!!!!!!!!!!aaaa k na diefkrinisw kati dn exw kati mazi s apla kouventa kanoume!!!!!!

    • katia το ειπα και πιο πανω μακαρι να πανε καλα!θα το χαρω,την ελλαδα εκπροσωπουν!αλλα ειλικρινα τετοια τραγουδια τα φοβαμαι γιατι οι επιτροπες δεν νομιζω να αρεσκονται σε τετοιες συμμετοχες!μπορει να νομιζω λαθος δεν ειμαι ουτε προφητης ουτε μεντιουμ…θα φανει σε δυο μηνες!πραγματικα δεν εχω τπτ με τα παιδια και αυτο που με ενοχλει ειναι η ανυπαρξια καποιου ελληνικου στοιχειου στο κομματι!αλλα ειπαμε απο τη στιγμη που αυτο επελεγει το στηριζουμε ολοι αλλα ας κραταμε και καποια πισινη.μην πεταμε και στα συννεφα γιατι μπορει να προσγειωθουμε αποτομα!τη γιουροβιζιον την παρακολουθω φανατικα απο το 1994 και εχουν δει τα ματακια μου τα παντα,φαβορι να πατωνουν και τα απολυτα αουτσαιντερ να σαρωνουν!δεν μπορεις να σαι σιγουρος για τιποτα

  145. AN HMOYNA ΜΑΝΑGER ΣΤΟΥΣ FREAKY FORTUNE ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR.THN EUROVISION ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ TO ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

    • giati ta xonete stin soulioti kai tin xontri??? tis meletis eiani i ekpombi … kai sto kato kato afti den elege xtes oti ta noumera gia ta polls pou mas lene einai sosta kai den ta vgazi apo to mialo tis?? ante apo eki kiria monopsifia…

  146. Markeloς….
    Καταρχην ηρεμισε μην παθεις κατι και δεν προλαβεις την γιουροβιζιον..χαχαχα…Απο κει και περα,δεν υποστηριζα κανενα φανατικα οπως περυσι…οποτε οποιο κ να εβγαινε,θα μου ηταν αδιαφορο….Δεν ξερω βεβαια αν εσυ εχεις υποστηριξει κατι με το ζορι…οσο για το oddschecker δεν πεφτει παντοτε μεσα αλλα περιπου…Κοντος ψαλμος αλληλουια..χαχα..
    Υ.Γ…Εμενα με ενδιαφερει το ποιος θα κερδισει και γιαυτο ειπα για Νορβηγια….δεν ασχολουμαι με χωρες που παλευουν να περασουν τελικο!!

    • perisi gia arketo diastima tous Koza Mostra tous eixan ekto gekapentadas!!! nai ektos dekapentadas! telika kseroume pou eftasan i koza mostra, stin 6h thesi! to anditheto me tin germania! ekei pou gia erketo kero tin eixan 2h piso apo ti dania, telika efage klotsies kai patose! to belgio to 2004 to thimosaste? tin portoglia to 2008? tin estonia to 2011? einai kapia apa aft apou thimae pou ta stiximata tous edinan mexri tin 1h thesi, kai telika idame ti egine! min sas thimiso ton rouva 2009! 😉 kai to kalitero paradigma, i Lordi to 2006! ektos dekadas sta stiximata, kai kerdisan tin Eurovision! den pan na lene ta stiximata oti theloun … an aresi ena tragoudi … kai to Rise Up tha aresi para poli … tha erthi i kali thesi apo moni tis!

  147. @david simfwnw mazi sou!!!!! alla tis perisoteres fores ta stixoimata peftoun mesa vaivaia einai polu nwris akoma k pisteuw oti tha eimaste sigoura mesa sth 10 dn uparxei periptwsh alla 1 dn vgenoume pisteuw oti h upsiloterh thesh p mporoume na paroume fetos einai h 5 k auto oxi epidei dn exoume kalo tragoudi alla logo simmaxiwn!!!!!!!!

  148. Το ποσο ανέβηκε στα συνδυαστικα αποτελέσματα ο μαρτακης , δείχνει το αδικαιολογητο σπρώξιμο υπερ του απο τη σικέ επιτροπη. Αν δεν ειχε τρελη διαφορα στο κοινο με τους Φρικυ , θα τον έστελναν. Απλα θα φοβήθηκε το σκάνδαλο η ΔΤ και θα έβαλε χέρι στο μαντ λέγοντας τους τουλάχιστον να βγάλουν πρώτους στην επιτροπη και τους φρικι εκτός απο το Μαρτάκη. Το κομματι ομως της κρυσταλλιας να βγαίνει τρίτο σε επιτροπη και κατω απο το ” κανένας δεν μας σταματα ” ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Ευτυχώς που κραξαμε τη σικέ επιτροπη και εγινε θεμα παντου λιγο πριν τον τελικο. Προλάβαμε αυτα που ηταν έτοιμοι να κανουν και ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. Μπράβο σε όλους τους δημοκράτες που υποστηρίζουν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.

  149. Τα αποτελεσματα

    RISE UP επιτροπη 14,51% κοινο 22,33% (sms7485 κλησεις 4840) = 36,83%

    Κανενας Δε με Σταματα Επιτροπη 13,89% κοινο 14,20% (sms 4251 τηλεφ 3589) = 28,09%

    Πεταλουδα Επιτροπη 12,35% Κοινο 9,72% (sms 3117 τηλεφ 2250) = 22,07%

    Dancing in the night Επιτροπη 9,26% κοινο 3,75% (sms 1247 τηλεφ 821) = 13,01%

  150. @strato egw to 1994 hmoun 2 xronon ara dn exw tosh empeiria!!!!!!!!xaxaxaxa me tn kalh ennoia to lew !!!!!!tn parakolouthw apo to 2000 omws giati zousa sto exwteriko k pragmatika eniwtha polu wraia na vlepw tn ellada se auton tn diagwnismo!!!!nai sumfonw oti h eurovision einai aprovleptei omws pisteuw oti to kommati mas sthn fetinei diorganwsh kanei mpam dn exei allo idio an dn kanw lathos ante na moiazei ligo ths roumanias!!!!!!!!!etsi loipon pisteuw oti tha paei kala giati tha exei polu apixish stoun neous stis epitropes to h xera apo tn arxh oti dn tha paei polu kala alla pote dn xereis mporei na tous aresei !!!!edw h rosia me tis giagiades p eixe ena monotono tragoudi tetoiou eidous k vgike 2!!!!!!!!ti na pw tha doume se 2 mhnes!!!!!!!!!

    • κατια φανταζομαι οτι χαιροσουν περισσοτερο οταν ακουγοταν και η ελληνικη γλωσσα, που φετος δυστυχως δεν θα ακουστει καθολου!!!και εγω οταν ημουν πιτσιρικας δεν εδινα σημασια σε αυτα αλλα πλεον που ειμαι 30 σκεφτομαι λιγο πιο ωριμα,θελω να προβαλλεται κατι απο την χωρα μου προς τα εξω ειτε ειναι η γλωσσα ειτε η πλουσια ελληνικη μουσικη…τελος παντων αυτο ειναι μεγαλη συζητηση καλη επιτυχια να χουν οι φρικι!!

      • diladi ena oreo beat san to Rise Up pou ksesikoni ton kosmo, pou dixni poso “moderni” k “up to date”eimaste den einai diafimisi gia tin xora mas? den anigi tin oreksi na erthoun ta kalokeria stis paralies mas? idika stis epoxes mas pou ta ksena MME theloun tha mas dixnoun san tembelides kai fassistes! ti pio eksipno para afto pou kanoume, mia pame me ellhniko stixo kai mia me aggliko! ego pantos den vlepo na thimounte to “watch my dance” kai ton ellhniko stixo .. diladi ti akrivos eixe provvali o Loukas Giorkas!? sorry gia tin ekfrasi … alla “xestikan” i evropei gia to bouzouki pou akoustike, gia tin zembekia pou idan kai pai legontas! pane aftes i epoxes pou to “ethno” pernouse ston kosmo… tora exoume alles epoxes k alla pragmat gia na provvaletai mia xora!

  151. eurofun
    MOY ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ EUROVISION ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ???

  152. Παιδιά, έχω μία απορία σχετικά με την χθεσινή εμφάνιση των FF. Στο τραγούδι, εκεί πριν το breakdown, που το rise up επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, και μετά γίνεται up-up-up(….), υπήρχαν ηχογραφημένα φωνητικά; Ή λάθος άκουσα; Αν είναι έτσι, τον Μάιο τι θα γίνει, πως θα πουν αυτό το μέρος του τραγουδιού;

    • Tα εφέ στη φωνή πρέπει να επιτρέπονται στη γιουροβίζιον πια (αντίλαλο λχ συχνά ακούμε ) . Εδώ η Λορίν σταμάτησε στον αέρα με εφέ…

  153. τουλάχιστον ήταν πρώτο και στην επιτροπή, αν και δεν αποκλείεται να κατάλαβαν το ρεύμα που είχε στο κόσμο και να μην ήθελαν να γίνουν τελείως ρεζίλι ψηφίζοντας ένα τραγούδι που δε θέλει ο κόσμος. Πάλι καλά…

  154. συμφωνω απολυτα νικο!ειδαμε ολη την παρεα των σκορδολιαγκαιων,και συνεχεια αυτους δειχνανε!ειδικα το χερι της σταματη ενω χορευε το rise up ηταν το κλου της βραδιας!λες και δεν υπηρχαν αλλοι θεατες

  155. paidia to song allkase ruthmo? .youtube.com/watch?v=yUqhBtJgmn8 ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΣΡΚΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  156. eftyxos pou vgike eimoun sigouros vevea gt htan to kalitero oxi oti an pigene ena apo ta alla 3 tha htan kako alla me ayto exoumai mia sigourgia parapano san xwra loipon h epityxeia einai sigourh eimai sigouros oti einai gia 10da kai isos kai 5ada an krino apo perisi to kako einai oti fetos den yparxoun xores files pou tha mas psifisoun alla ok pistevw oti tha aresei poly sthn ditikh evroph

  157. Νίκο, συμφώνησα και χθες μαζί σου και για την οργάνωση και για τις σκατόφατσες του Λιάγκα και της ανοργασμικιάς της Σταμάτη. Πολύ καλύτερη η βράδια από πέρσι, αλλά και πάλι πολύ φτωχό το αποτέλεσμα.
    Και απ ότι έδειξαν και οι μετρήσεις ούτε ο κόσμος προτίμησε τον ελληνικό τελικό, ο όποιος κυμάνθηκε μεταξύ 17-20%….. πολύ κακό αυτό, με τέτοια νούμερα δε νομίζω να υπάρχει βούληση για καλύτερες οργανώσεις.

  158. ΘΑ ΒΓΕΙ KAI ΣΕ CLUB-MIX KAI SE ACOUSTIC VERSION TO RISE-UP,ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ REMIXES VERSIONS ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ HOUSE ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΡΙ ΕΤΣΙ?

  159. Το Rise up χρειάζεται επειγόντως ένα καλό clip φωτεινό και ζωντανό. Και το video clip που δόθηκε στις 5.3 με την παρουσίαση των τραγουδιών αλλά κυρίως αυτό που κυκλοφορεί από το χθεσινό τέλικο είναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Είναι κρίμα να χαντακωθεί ένα τόσο ξεσηκωτικό τραγούδι από την οπτική εικόνα που το συνοδεύει.

    Το stage χθες ήταν επιεικώς ελεεινό. Δεν διοργανώνεις “εορταστικό” τελικό με τέτοιο σκηνικό. Ή το κάνεις σε μια σκηνή μικρογραφία της eurovision ή αν δεν θες να ξοδέψεις λεφτά, το κάνεις σε ένα απλό στούντιο. Ο χώρος και η όλη σκηνοθεσία θύμιζαν τριτοκοσμική χώρα (θα μου πεις τι είναι η Ελλάδα; ). Θύμα τους έπεσαν όλα τα υποψήφια τραγούδια αλλά και όλα τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν όπου παρασύρθηκαν από τη φτώχεια της σκηνής

    Και το πρόγραμμα είχε τα προβλήματα του. Έκαναν μια ώρα μέχρι να ξεκινήσουν να παρουσιάζονται τα υποψήφια τραγούδια και ήταν πολύ κουραστικό και επίσης δεν παρουσίασαν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

    Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο στην όλη βραδιά (πέρα από το διαγωνιστικό μέρος) ήταν οι διαφημίσεις κι αυτές επειδή έχω χρόνια να δω ελληνική τηλεόραση.

    Πάντως να αποβάλλουμε την εικόνα του μίζερου από πάνω μας. Κάνει κάκιστη εντύπωση στους ξένους και κακό στη συμμετοχή μας αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

  160. αν τα αναλυτικά αποτελέσματα για κλήσεις/sms που πόσταρε ο gus είναι σωστά, μου φαίνονται πολύ μικρά.

  161. λοιπόν τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
    πρώτα είναι το τελεβόουτινγκ μετα η επιτροπή και μετα το αποτέλεσμα
    Dancing Night 3.75% (4η) 9.26% (4η) 13.01 (4η)
    Petalouda stin Athina 9.72% (3η) 12.35% (3η) 22.07% (3η)
    Kanenas de me stamata 14.20%(2η) 13.89%(2η) 28.09 %(2η)
    Rise Up 22.33%(1η) 14.51% (1η) 36.83% (1η)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Greece_in_the_Eurovision_Song_Contest_2014

  162. Xaxaxaxaax…Arxiste pali to thrino!!Ta gnwsta kathe xrono!!
    To apotelesma einai ena.Anti na ypostirizete to tragoudi tis xwras sas mpananizeste!!
    BA-RIE-MAI!!!!!
    ELLADARA KANTOUS NA PARAMILANE GIA MIA AKOMI XRONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PAME PSILA!!!!!!
    ELLADARA S’AGAPO!!!!!!

  163. Star
    Gyrna pali sto sovaro reportaz twn kwlwn twn Starletitswn kai roufa to aygo sou!!!!!!!!
    TON POULO MESIMERIANATZOUDES TON GLOUTIAIWN!!!!!!1

  164. Ενταξει παιδια ηρεμηστε δεν ειναι και ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ το rise up μην τρελαθουμε…εχουν πατωσει καλυτερα dance κομματια απο αυτο..οποτε λογικο που στα στοιχηματα πεσαμε στην 19η θεση….αλλωστε ενα μετριο dance κομματι ειναι,χωρις φαντασια…και επαναλαμβανεται το ιδιο επι 3 λεπτα..οποτε χαμηλα την μπαλα..

  165. Moor..
    Ναι αληθευει αγορι μου…πως το βρηκες???…το καλο ειναι οτι κερδισα το στοιχημα..οποτε αν θες να παρεις κανα φραγκο…φετος…παιξε 1-ΗΜ-1ΤΕΛΙΚΟ!!..

  166. @harry

    Τα αποτελεσματα που εγραψα ειναι Επισημα! Εστειλε Δελτιο Τυπου η ΔΤ… μεχρι και στην ¨πειρατικη” ΕΡΤ (ΕΤ3 εκπεμπει ακομη) εστειλε!!

    26.700 περιπου ειναι τα ατομα που ψηφισαν!

    Το μονο θετικο ειναι οτι ανακοινωθηκαν επισημα τα αναλυτικα αποτελεσματα…κατι που δεν γινοταν παλιοτερα! Βεβαια γιατι δεν μας τα λενε αναλυτικα τα ποσοστα την ωρα της ανακοινωσης δεν το καταλαβα ποτε……

  167. δεν σε νοιαζει αν παμε καλα?δηλαδη αν αποκλειστουμε στον ημιτελικο δεν θα σε νοιαξει καθολου?δεν θα αναρωτηθεις τι εφταιξε?

  168. Αυτο ειπα και εγω χτες. Ειχαν φοβερες φωνες. Ηταν καλυτεροι απο ολους τους υποψηφιους. Θα ηταν πολυ ωραιο να τπυς βλεπαμε του χρονου υποψηφιους

  169. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2013 ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ 2012,Ή ΜΟΝΟ ΕΓΩ???

    • πολλοι εχουν τις ιδιες ανησυχιες με σενα πανο αλλα ευτυχως η δυστυχως αυτο ειναι το κομματι και με αυτο θα παμε..και οτι ειναι να συμβει θα συμβει que sera sera που λενε και οι ισπανοι!

  170. Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν εχει καμία σχέση με τις συμμετοχές πού ανέφερες.

    • Εχει βασει αυτο που λεει γιατι και το la la love και το glorius ηταν καθαρα ραδιοφωνικα κομματια οπως το rise up και εκαναν μεγαλη ραδιοφωνικη επιτυχια και πριν και μετα τον διαγωνισμο τοσο στην ελλαδα οσο και εκτος.

  171. λοιπόν τα αποτελέσματα έχουν ως εξής
    πρώτα είναι το τελεβόουτινγκ μετα η επιτροπή και μετα το αποτέλεσμα
    Dancing Night 3.75% (4η) 9.26% (4η) 13.01 (4η)
    Petalouda stin Athina 9.72% (3η) 12.35% (3η) 22.07% (3η)
    Kanenas de me stamata 14.20%(2η) 13.89%(2η) 28.09 %(2η)
    Rise Up 22.33%(1η) 14.51% (1η) 36.83% (1η)

  172. Για τα νουμερα που κανει η ΔΤ 2 κ 3 μετρια τα πηγε εχτες ο τελικος.Αθλιο σκηνικο κ να πεις δεν εχει λεφτα το συγκεκριμενο καναλι.Προτιμω το Alpha παρα το Star να μας δειχνει τα γεγονοτα στην Κοπεγχαγη.Καποτε το Star ειχε τιμωρηθει για μια τριετια απο την ebu δεν θυμαμαι ποτε αλλα καλα τους εκαναν.Το πιο αστειο που θυμαμαι απο τον εκπροσωπο του star εγινε το 2010 με την Σουλιωτη που την ειχαν σπρωξει κλωτσιδων οι μπραβοι της γερμανιδας πριν νικησει,βγηκε μετα στο σκουπιδοκαναλο κ την εκραζε θελοντας να της προκαλεσει ζημια στην ελλαδα.κ το κανουν συνεχεια εκει στο σταρ,οποιος εκπροσωπος δεν γουσταρει δηλωσεις αλιμονο του.
    Του χρονου ο διαγωνισμος να πηδηξει σε κανα ant1 η mega να την βλεπει ο κοσμος,κουραστηκα απο αυτο το κρατικο δεν προσφερει κατι σε κανεναν.
    Ο Μαλλης περιμενει το Μαιο και παρακαλαει να τα παμε χαλια για να βαλει τα μπαζα που εχει μαζεψει σε ενα στουντιο να λενε θελατε ff ε;καλα να παθετε.αμα στελνατε το μαρτακη θα ειμασταν αλλιως.αυτο παρακαλανε αυτοι.
    Βιολετα Κατρακης τι ειπαμε να κανεις;Βιολετα κιολας χαχαχαχαχα

    • o Mallis as kitaksi tin doulia tou kai na afisi tin Eurovison se aftous pou tin exoun! vlepe Alpha! o Mallis monopsifia noumera kani me tin Meleti … an sinexisoun etsi os pote na exoun thesi stin othoni??

  173. watch?v=j_3wZ-ZSHZg

    Δειτε και αυτο… ΑΥΤΑ δεν τα μεταδιδει κανεναν Καναλι στην Ελλαδα… αφορα τις αντιδρασεις των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ εργαζομενων του ομιλου που ανηκει το MAD… Αφορα τις αντιδρασεις που εγιναν χθες! Φυσικα…κανενας δεν θα το αναφερει (OGAE, OIKOTIMES KTL) ΜΕ ΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΜΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΚΗΣ… ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΡΛΟ VIP Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, ΤΟ OIKOTIMES ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…..

    Πριν πουν μερικοι οτι δεν μας αφορα… ας βαλουν τον εαυτο τους στην θεση αυτων των εργαζομενων! Εκτος κι΄αν εχουν μαθει μερικοι με πολλα…..”απο τα μαζι τα φαγαμε”….

  174. The workers were laid off last year without warning, unpaid and without receiving any compensation.

    Their story is not any different to thousands of others in crisis-hit Greece. They argued that the company that has been organizing the song competition is funding the event with money owed to these former employees.

    This is one of the most expensive musical events in Greece, costing over 600-thousand euros every year, which is how much the company owes to these laid-off workers.

    Two years ago, the multimedia store franchise shut down 13 branches overnight which led to the unemployment of some 180 workers.

    The workers say their story shows exactly how a spectacle of normality is maintained over a cracked socio-political equilibrium in austerity-stricken, heavily-indebted Greece: by any means necessary.

    • filarako oso kai tous lipame, sorry alla OXI edo mesa afta!!! mia eurovision kai ta forums exoume kai emis na kseskasoume kai na ksexastoume gia ligo … mi benoume edo mesa kai mas thimizete tin mizeri kathimerinotita stin ellada! nai einai krima … alla iparxoun idika forums gia afta ta themata

  175. Πολύ αδύναμος Ελληνικός Τελικός και αναφέρομαι στα 4 τραγούδια που διαγωνίστηκαν…
    Καλή επιτυχία στους FF τον Μαιο στη Δανία!
    Νομίζω φέτος θα ζοριστούμε πολύ, ισώς περισσότερο από ποτέ να περάσουμε Τελικό ( φοβάμαι πολύ τις επιτροπές ).Το γεγονός ότι πέρασε το Aphrodisiac μου δίνει κάποια ελπίδα βέβαια.
    Μακάρι να διαψευστώ…

  176. Συγχαρητηρια στα παιδια! Αντικειμενικα ειχαν την καλυτερη εμφανιση χτες. Και πιστευω οτι αρεσε γενικα στους περισσοτερους, ανεξαρτητως ηλικιας, (παρακολουθησα τον τελικο με τους γονεις μου που ειναι γυρω στα 40 και ειπαν και οι δυο πως το καλυτερο τραγουδι ηταν το rise up). Να πω την αληθεια δεν πιστευα οτι θα κερδιζαν, πριν τον τελικο δε μου εκανε κλικ το κομματι, αλλα εν τελει χαρηκα που κερδισαν διοτι πως να το κανουμε, ξεχωριζαν!
    Η Κρυσταλλια ηταν καλη, αλλα το κομματι μετριο.. Ο Μαρτακης ηταν καλυτερος απ’οτι τον περιμενα. Η Ζοζεφιν.. μαλλον ηταν πολυ αγχωμενη διοτι εχανε τις αναπνοες της, τον τονο, τα παντα ολα..συμπαθητικη κοπελιτσα παντως!
    Τα ντουετα μου φανηκαν επιεικως απαισια! Τι τα ηθελαν τα ρεμιξ;;; Που κολλαει το ‘Ελλαδα χωρα του φωτος’ και το ‘Μαθημα σολφεζ’ σε ντουετο με βεγκας και μελισσες αντιστοιχα;;; αισχος, ελεεινο και φριχτο το αποτελεσμα! Χιλιες φορες οι περσινοι καλεσμενοι-παλιοι νικητες. Τα κομματια ηταν τα ιδια, απλα με τη συμμετοχη των ελληνων τραγουδιστων, ουτε ασχετα ρεμιξ ουτε τιποτα. Και θα συμφωνησω οτι το μαντ το’χει παρακανει με τη γνωστη ‘κλικα’ τραγουδιστων Ντεμυ, Μελισσες κτλ Ελεος, ποσο προμοσιον πια;;
    Καπουτζιδης και Βανδη μου φανηκαν πολυ καλοι στην παρουσιαση, αν και οι χορογραφιες και ολα τα συναφη ειχαν το επιπεδο σχολικης γιορτης -.-
    Αυτα!

  177. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡAΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΕΤΙΝΗ EUROVISION ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ STAR ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΚΑΙΟΥ-ΓΙΩΡΚΑ-ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΤΟ 2009 ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟ 2014.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ CLUB ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΘΝΙΚ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΖΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΦΛΟΜΠΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΣΤΥΛ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΑΠΟΤΙΝΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Η EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.
    RISE UP ORIGINAL 21 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

  178. Μα πώς γίνεται στα στοιχήματα να δίνουν πρώτη τη Νορβηγία, που ακόμη
    δεν έχει επιλέξει τραγούδι;

  179. na pw kati ws pros tn emfanish k skinikh parousia twn ff sthn dania!!pisteuw oti prepei na pane polu aploi xwris pollous xoreutes k na paixoun perissotero me tn fotismo!!!!!!!!as poume oti tha mporouse na prostethei mono mia xoreutria ante to polu 2!!!!epishs tha hthela ena pio fotino ntusimo……tha htan wraio na to analavei olo auto o fokas!!!!!! vevaia uparxoun k alloi talatnouxoi xorografoi!!!!!!

    • Να σου πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που το άκουσα, σκέφτηκα αμέσως ότι θα είναι το νικητήριο. Πατάει και στα χνάρια του “Let Her Go” που έγινε παγκόσμια επιτυχία. Η άποψή μου, ωστόσο, έχει αλλάξει κάπως μετά από την live εμφάνιση. Σίγουρα το κομμάτι εκεί χάνει αρκετά και στα φωνητικά και στο στήσιμο (κυριαρχεί μεν η απλότητα όπως θα έπρεπε, αλλά γίνεται ανιαρή). Η Sanna για παράδειγμα, έχει ένα πιο “τυποποιημένο” τραγούδι, αλλά το εκτελεί άψογα φωνητικά και “παίζοντας” με τα φώτα στην σκηνή, του δίνει χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι Σουηδία- Νορβηγία έχουν τις δύο καλύτερες μπαλάντες. Το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν θα το δούμε.

  180. ΠΡΟΣ ΟGAE
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
    ΒΛΕΠΕ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΝΤΟΥΣ, ΣΑΡΜΠΕΛ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤO ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ TWITTER Ή ΣΤΟ OUR DESTINY.
    ΑΠΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ 3 ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ DUBSTEP TO ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΟ (ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ).BACKGROUND ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ RISE UP ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΑΠΟΨΗ EUROFAN

  181. Το silent storm ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!… και σας δινει ενα παραδειγμα…κι αυτο ειναι οτι 1 τραγουδι για να τα παει καλα,δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι dance…και μαλιστα τοσο μετριο…μην το υποτιματε,γιατι αν στειλουν αυτο οι Νορβηγοι,δυσκολα θα φυγει η Γιουροβιζιον απο ρην Σκανδιναβια..

  182. yparxoun kalhteres mpalantes fetos pio dinamikes k oxi toso varetes an kerdisei mpalanta tha einai ths souidias!!!!!!!!!!!!!!!!k oxi h norvigia edw tha eimaste k tha to doume tha mpei 10ada alla mexri ekei!!!!!!!!!!fetos vlepw agglia,souidia me italia k ougaria gia prwtia!!!!!!!h agglia exei polu sigxrono k idietero kommati m thumizei k ligo lord!!!!!!!!!!!

  183. Συμφωνω…και της Σουηδιας ειναι ενα ωραιο τραγουδι,αλλα η διαφορα μεταξυ των δυο χωρων,ειναι οτι της Νορβηγιας σου βγαζει ενα συναισθημα..ενω της Σουηδιας οχι…ΕΙΔΩΜΕΝ!!

  184. χαχαχα στο star θάβουν τώρα το rise up και λένε είναι 17ο στα στοιχήματα. χαχαχα έλεος!!!

  185. ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ.ΣΤΟ WIWIBLOGS ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΛΕΣ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕΣ.ΖΗΤΩ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

    • Εγώ απο τα ΜΜΕ άκουσα γενικά θετικά σχόλια για τους FF, υπήρξαν και άτομου που είπαν ότι δεν τους αρέσει το τραγούδι, αλλά θα το στηρίξουν ως την επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας.
      Τώρα αν βγάζεις το συμπέρασμα ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της μόνο απο τη κακή κριτική του ΣΤΑΡ, αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους, τότε δεν απέχεις και εσυ πολύ απο τη νοοτροπία του συγκεκριμένου καναλιού.
      Το γεγονός ότι στείλαμε μια ομάδα νέων παιδιών, αναγνωρίζοντας τους τη πολύ καλή δουλειά που έκαναν, μου αποδεικνύει αντίθετο.

  186. Giorgos..
    Και γω απογοητευτικα απο το live…αλλα περιμενω τον τελικο για να βγαλω μια ολοκληρωμενη αποψη….παντως το τραγουδι ειναι καλο με μια ξεχωριστη μελωδια..μακαρι να το πει και καλα!!

    • Σίγουρα έχουμε δει πολλές φορές σε αυτόν τον διαγωνισμό πολύ καλά τραγούδια να χαντακώνονται, εξαιτίας της μη προσεγμένης παρουσίασής τους. Αν το “Silent Storm” πάρει το εισιτήριο για Δανία κι εμφανιστεί έτσι όπως το είδαμε, πιθανόν να είναι ένα από αυτά. Βελτιώσεις χωράνε και μπορούν να γίνουν. Άραγε οι Νορβηγοί έχουν διάθεση να διοργανώσουν ξανά Γιουροβίζιον σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα;

  187. koita oti oi mpalantes k eidika otan sinodeuonte k apo kales fones k einai k kalo tragoudi pane psila!!!!!!!k logo epitropwn!!!!!!!omws egw epimenw oti dn exei na dwsei kati to idietero auto to tragoudi ths norvigias an vgei auto……..eipes mia swsth ekfrash einai aplo alla aniaro!!!!!!!k sumfwnw polu mazi s pali na to nikisei h norvigia se toso sintomo xronika diasthma;;;;;;;;;egw tha hthela na paei fetos agglia h italia!!!!!!!!!!

  188. Ε οχι κ η Ισπανια την νικη.Οι Ισπανοι ειχαν την νικη στα χερια τους αλλα εστηλαν αυτη που πηρε τους περισσοτερους απο το κοινο,στην δεκαδα ουτε καν κ ειναι κ πολυ σπαστικη κοπελα.Η Νορβηγια δεν καταλαβαινω γιατι ειναι φαβορι,καθιστε πρωτα να παρει το εισητηριο.Η Αγγλια ουτε καν δεν βλεπει νικη που να χτυπαει το κολο της κατω (0 για Αγγλια για κατι χρωστουμενα).Το Ισραηλ που μου αρεσει αλλαζω γνωμη,δεν την εχω ακουσει πουθενα να το τραγουδαει γιατι αραγε;ουτε στο τελικο της (?).Τωρα η νικη θα παιχτει Σουηδια 12,Ουγγαρια 10,Ιταλια 8.

  189. παιδια η αγγλια δεν νομιζω να παει για πρωτια,εδω με κοτζαμ λοιντ βεμπερ ηρθε 5η!!ιταλια,σουηδια,ουγγαρια.ισραηλ αλλα και μαυροβουνιο πιστευω οτι πανε για πενταδα φετος!

    • kala ουτε και εγω ξετρελαθηκα με την μπαλαντα του βεμπερ το 09 μπορουσε και αρκετα καλυτερα,απλως το ανεφερα γιατι τοτε ηταν το απολυτο φαβορι και μονο το ονομα του βεμπερ ξυπνουσε συμπαθεια στις επιτροπες!

  190. Εμένα πάλι, δεν μου αρέσει το Ισραήλ. Το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως έχω ξαναπεί, δεν έδειξε ούτε φέτος το 100% των δυνάμεών του, αν κι εμφανώς βελτιωμένο. Όσο για την Ουγγαρία, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα κομμάτια φέτος. Κατά τη γνώμη μου, όμως, η εμφάνιση του τραγουδιστή στο live ήταν απογοήτευση. Έκπληξη περιμένω από την Ιταλία, καθώς συνδυάζει δυναμικό κομμάτι με δυναμική τραγουδίστρια. Αρκετά μπερδεμένη χρονιά φέτος, ας περιμένουμε καλύτερα να συμπληρωθούν όλες οι συμμετοχές.

  191. Ολοι μας εχουν στα τοπ 10 τους. Ενω καθε χρονο μας ειχαν κατω απο την 15αδα τους.

    • Mην ενθουσιάζεσαι γιατί συντελεστής νίκης 94 όπως έχουμε τώρα στο στοίχημα δεν είχαμε ποτέ!

    • O φρίσκης ο τραγουδιάρης λέει: αγουονα ράζα, ραζα. ράζα νάου, αγουόνα ραραραραραρα ραζα νάου , 10 περίπου φορες. Ο φρίσκης ο ραπερ κάτι μουρμουρίζει.

  192. παιδια περσι η Ελλαδα στο κοινο και τις επιτροπες τι θεση πηρε? σας παρακαλω καποιος που ξερει ας μου πει

  193. Giorgos….
    Εχεις ενα δικιο….αλλα η Νορβηγια εχει να διοργανωσει εδω και 4 χρονια,ενω η Σουηδια εδω και 2….οποτε λογικα η νορβηγοι θα το θελουν πιο πολυ…

    Υ.Γ…Απο τις χωρες που αναφερατε,η Ουγγαρια εχει καποιες ελπιδες,η Ιταλια δεν νομιζω…εδω δεν κερδισε τις προηγουμενες χρονιες που ειχε καλυτερα τραγουδια…τελος,για Μ.Βρετανια..με τιποτα..το 2009 ειχε καλυτερο…

  194. Κέρδισε το καλύτερο από τα 4 τραγούδια και αν μη τι άλλο στέλνουμε κάτι διαφορετικό, φρέσκο, χορευτικό και δυναμικό!! Εύχομαι η Ελληνική αποστολή να κάνει το καλύτερο δυνατό για την παρουσίαση του κομματιού. Ας το απολαύσουμε ανεξαρτήτως θέσεως που θα πάρουμε. Καλή μας επιτυχία!!!

    • το καλυτερο δεν ηταν αλλα….΄’να το απολαυσουμε ανεξαρτητως θεσεως.” μαλιστα δηλαδη αν βγουμε 15η στους 15 αυτο θα ειναι απολαυση?γιατι για μενα θα ναι η απολυτη τραγωδια!

      • Άποψή μου και άποψή σου…η πλειοψηφία του κοινού αλλά και η επιτροπή αυτό ψήφισαν. Εμένα μου αρέσει και θα το απολαύσω, τώρα αν βγει 15ο στους 15 όπως λες δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου…δεν πειράζει…και του χρόνου να ‘μαστε καλά!!

      • το επιχειρημα αυτο ηθελε η επιτροπη και το κοινο το προσπερνω γιατι και το sagapo του ρακιντζη και το never let you go ηθελαν και το κοινο και η επιτροπη και φανταζομαι τη θυμασαι την τυχη τους?αν οχι μπορω να στην θυμισω!τωρα αν ερθουν τελευταιοι που ευχομαι ολοψυχα να μην συμβει θα προτεινα να αναλογιστουμε λιγο τι τους εφερε σε αυτη τη θεση και οχι να ειμαστε τοσο ανετοι ε σιγα μωρε δεν τρεχει τιποτα!

    • Ορέστη, μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό θα πάει…και πέρσι το alcohol το βρίζαμε οι περισσότεροι εδώ αλλά ψηφίστηκε από κοινό και επιτροπή κι έφερε την 6η θέση. Δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει αλλά το στήριξα ως Ελληνική συμετοχή. Το Rise Up προσωπικά δεν το θεωρώ την κομματάρα (υπάρχουν καλύτερα στο είδος του) αλλά μου αρέσει αρκετά και το ξεχώρισα από τα 4 υποψήφια τραγούδια και θα το στηρίξω και χαίρομαι που επιτέλους στέλνουμε κάτι διαφορετικό. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν έβγαινε κάποιο άλλο θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για καλή θέση? Προσωπικά δεν το πιστεύω…

      • πιστευω οτι με το τραγουδι της κρυσταλιας θα ειχαμε τις επιτροπες στο πλευρο μας λογω φωνης αλλα και της υπεροχης ερμηνειας της!και αν στελναμε μαρτακη θα τα πηγαιναμε καλα στην τηλεψηφοφορια λογω εμφανισης τραγουδιστη αλλα και τραγουδιου…..τωρα με το rise up δεν εχουμε τπτ βεβαιο…τι να πω μακαρι να αρεσει και να παει ψηλα αλλα δεν μπορω να ακουω οτι και να πατωσουμε ειναι ολα ο.κ!!

  195. sensei
    MIA XARA ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑ EUROVISION KAI TOYS ΓΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ?
    ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙ ΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΖΑΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΕΡΙ ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.

    • moor
      σε παρακαλώ να μην ανασύρεις από τα σκουπίδια, τραγούδια που κανονικά θα όδευαν στον απέραντο μουσικό χυτα.

  196. ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SILENT STORM ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΤΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΩ!!!!

  197. Επειδή ήδη παρασυζητιούνται τα στοιχήματα ας σημειώσουμε ότι πέρα από τα γνωστά περί αρχικών αποδόσεων και αλλαγών ως το Μάιο ότι:
    τα περισσότερα πρακτορεία ακόμη δεν μας έδωσαν αρχική απόδοση σε αντίθεση με τις άλλες χώρες. και μάλιστα αν προσέξετε τα πρακτορεία αυτά που δεν έδωσαν σε μας, έχουν και τις πιο ευνοϊκες σε όλα τα τραγούδια. Άρα είναι άδικο κιολας να μιλάμε για 19η θέση προτού δοθούν καν όλες οι αποδόσεις.

  198. dn xerw pantws emena ths aglias m aresei polu exei k polu elpidoforo stixo pernaei ena message!!!!!!!pisteuw oti tha paei psila 3 to kovw!!!!!!!dn xerw polu periergh xronia fetos ontws dn uparxei ena favori k kati akoma epidei vlepw k apo ta sxolia edw arketa tragoudia mas aresoun pisteuw oti oi 5 prwtoi tha exoun mikri apostash vathmologias to lew auto giati uparxoun arketa kala tragoudia fetos!!!!!!!tha hthela pantws na dw to apotelesma na krithei teleutaia stigmh!!!!!!!tha exei agwnia!!!!!

  199. h germania re paidia exei toso kales upopsifiotites h exei epilexh toso kalo tragoudi k einai sta stoiximata se authn thn thesh p einai;;;;;;;;;;;;;;

  200. Κάποιος να μαζέψει τη κακοσουλιώτη και το ΣΤΑΡ!!!!
    Πολύ έγκυρη δημοσιογραφία κυρά μου να παρουσιάζεις μόνο τα αρνητικά σχόλια σε ένα τραγούδι, που ως γνωστόν πάντα υπάρχουν!
    Εγκυρότατη δημοσιογραφία να επικαλείσαι τα στοιχήματα δυο μήνες πριν τη Γιουροβίζιον!
    Ακόμα πιο έγκυρη δημοσιογραφία να ισχυρίζεσαι ότι το τραγούδι μας θα πατώσει επειδή απογοητεύτηκαν οι ομογενείς που δε βγήκε ο Μαρτάκης!
    Επειδή όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, την ουρά στα σκέλια θα βάλετε το Μάη και θα κυνηγάτε τα παιδιά στο κατόπι για τα κακορεπορτάζ σας!!!
    ΟΥΣΤ

  201. ελά ρε… τι σχέση έχει ο ogae με τον Κόζα. Αφού πέρσι οι πιο πολλοί στο site ήταν με το Angel. Τους Koza Mostra τους υποστήριζαν και καλά αυτοί με πιο εναλλακτικό στυλ. Εγώ δεν το πίστευα καθόλου το τραγούδι τους, αλλά στο Μάλμε βγήκαν πολύ καλοί,είχαν στείλει και όλες οι άλλες χώρες μπαλάντες για να αρπάξουν τις ψήφους των επιτροπών, και ξεχώρισαν. Δεν έχω καμία σχέση με ogae greece κλπ, αλλά βλέπω ότι πάντα στηρίζουν την ελληνική αποστολή ανεξάρτητα ποια είναι. Αν ήταν απογοητευμένοι με τους FF δεν θα τους έβαζαν πρώτη μούρη στο site με μπανεράκι!

  202. για να είμαι ειλικρινής τα καταλαβαίνω τα όποια αρνητικά σχόλια για το Rise up. είναι ξεσηκωτικό, αλλά μονότονο, αφού το έχεις ακούσει δεν σου αφήνει κάτι. Η έκτασή του σε νότες και σε εναλλαγές είναι πολύ μικρή. Είναι ένα πείραμα για την Ελλάδα, ας δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Όσους euro fans που θέλουν φεστιβαλικά τραγούδια δεν θα τους τρελάνει, ας δούμε τι θα γίνει με το κανονικό κοινό που ασχολούνται με τη Eurovision μόνο μια βραδιά το χρόνο. Αντίστοιχα dance hits υπάρχουν πολύ καλύτερα. Άσε που πολλοί απ΄την Ελλάδα έχουν μάθει να περιμένουν κάποιο έθνικ στοιχείο, όταν το τραγούδι είναι upbeat. Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει το Shake it φτηνιάρικο, ενώ το This is our night πιο αξιοπρεπές σαν παραγωγή και σύνθεση, παρ’όλα αυτά θεωρούσαν ότι το μπουζούκι έκανε το Shake it πιο ζεστό (accessible) ενώ το This is our night χωρίς κάποια έθνικ στοιχεία ήταν κρύο και απόμακρο.

    • Δεν συμφωνώ. Το this is our night ήταν ένα κακό τραγούδι, δεν έφταιγε η έλλειψη έθνικ στοιχείου, για αυτό.
      Ούτε και με τη γνώμη σου για το rise up συμφωνώ. Και βέβαια σου μένει και πολύ μάλιστα. Σε όσες εκπομπές ακούγεται σαν μουσικό χαλί σου βγάζει μια πολύ μπιτάτη και οικεία αίσθηση.
      Επίσης ο ήχος του έχει και βαλκανικά στοιχεία, η μουσική του σε παραπέμπει σε μουσικές που μόνο ψυχρές και φλατ δεν είναι.

      • Αυτά που λέω για το Shake it- This is our night τα βασίζω τόσο στην κριτική του Zeljko Joksimovic που είχε κάνει για όλα τα τραγούδια του 2009 και τα είχε δημοσιεύσει το oikotimes, όσο και στις γνώμες σε γνωστό ξένο euro-site.

        Κατά τη γνώμη μου το This is our night ήταν okay, αλλά δεν είχε αυτο το κάτι που είχε το Και σε θέλω. Δεν ήταν τραγούδι πρώτης θέσης.
        Και στις δύο συμμετοχές του Ρουβά το μειονέκτημα ήταν η φωνή του. (Και το πλεονέκτημα ο ίδιος ο Σάκης σαν παρουσία φυσικά).
        προχθές στην ακουστική βερσιόν της Μάμμας το ξαναεκτίμησα το Shake it πάντως. αυτό το κουπλέ που ο Σάκης ψιθύριζε, μου φάνηκε πολύ ωραίο με την ωραία φωνη της Μελίνας.

        Όσο για το Rise up γνώμες είναι αυτές “Κοπεγχάγη κοντή γιορτή”!!!

  203. εμενα παντως το this is our night μου αρεσε.μια χαρα τα πηγε 7η θεση και 120 βαθμοι..αν και φετος φτασουμε τη θεση και τους βαθμους του τραγουδιου του ρουβα θα ειμαι υπερευχαριστημενος αν και χλωμο το βλεπω αλλα λεμε τωρα χα χα

    • με άλλες αξιώσεις πήγε ο Ρουβάς τότε πάντως. Και είχε κάνει ένα προμόσιον τεράστιο (με τουρ σε πολλές χώρες και τα σχετικά!) Από αυτή την άποψη το This is our night δεν ήταν τόσο spot on. Κι ο Zeljko ξαναπήγε κι από 2ος βγήκε 3ος.

  204. Αφήστε τα παλιά ρε παιδιά!!!
    Ώρα για κάτι νέο !
    Τα χάλκινα και το κλαμπομπίτ θα ξεσηκώσουν τους πάντες!!!
    ………………………………………………………………….
    Κ Α Λ Η Μ Α Σ Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!
    ………………………………………………………………….
    Υ.Γ:Ζήτω τα μεμέ της Βόσσου της milfαρας

  205. ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΕΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ LIVE ΠΟΥ ΕΙΔΑ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.

    • Όντως απογοήτευση η Ιταλία στο live…Aς ξεχάσουν τοπ 10…Αντιθέτως πολύ ευχάριστη έκπληξη η Γερμανία !!!

  206. εμεις πρεπει μαλλον να ξεχασουμε την δεκαδα και οχι η ιταλια…..οσο για το σχολιο που λεει οτι θα ξεσηκωσουμε το σταδιο και περυσι οι γερμανοι το ξεσηκωσαν με το glorius αλλα η καταληξη του τραγουδιου ηταν τραγικοτατη απο βαθμολογικης αποψεως!

  207. Το παραδέχομαι ότι η σύγκριση με το Haba Haba ήταν άκυρη. Όμως η ακόλουθη είναι πιο έγκυρη. Τραγούδια τύπου Rise Up έχουν ακουστεί στο Θεσμό τις 3τελευταίες 10ετίες από τις Συμμετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο,αν δεν κάνω λάθος,είναι η γενέτειρα αυτού του είδους μουσικής. Οι συμμετοχές αυτές αγγίζουν τις 7 εκ των οποίων, οι 2 τελευταίες πιθανόν σας είναι γνώριμες καθώς είναι πιο πρόσφατες(το λέω αυτός διότι νομίζω ότι μερικοί από σας είστε κάτω των 20 ετών),επίσης ως προς το αποτέλεσμα οι 5 είναι σχετικά ευνοϊμένες. Αναλυτικότερα τα τραγούδια και τα αποτελέσματα για τις 7 του HB. 1.1994-Frances Ruffelle-Lonely Symphony(We Will CD Free)-10η θέση-63 βαθμοί. 2.1995-Love City Groove-Love City Groove-10η θέση-76 βαθμοί(ισοβαθμία με τη Μάλτα).3.1996-Gina G-Ooh, Aah,Just A Little Bit-8η θέση-77 Βαθμοί. 4.1999-Precious-Say it Again-12η Θέση-38 Βαθμοί. 5.2001-Lindsay Dracass-On Dream Impossible-15η Θέση-28 Βαθμοί. 6.2006-Daz Sampson-Teenage Life-19η Θέση-25 Βαθμοί.(Η έβδομη παρακάτω).

  208. paidia to tragouti tou san marino m thumizei stefano korkoli xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!! alla ok wraio alla palio dekaetia tou 90!~!!!!!!!!!!!!

  209. to mono sigouro einai oti fetos ta dance kommatia tha kanoun mpam…polu mpalanta re paidia tha xeskistoume sto xasmourito fetos sthn eurovision xaxaxaxaxaxa

  210. Συνέχεια από πριν. 7.2011-Blue-I Can-11η Θέση-100 Βαθμούς.Άρα, ποιό είναι το συμπερασμα;

    • Μονο στο δικο σου παράλληλο συμπαν, μοιαζουν τα ποπακια που αναφερεις με το house club φετινο ελληνικο τραγουδι. Εισαι τοσο ασχετουρας, που δεν ανεφερες καν το μονο που ισως παει καπως ελαχιστα να μοιασει στο στυλ και ειναι η συμμετοχη Μολδαβίας του 2010 αλλα και παλι της Μολδαβιας ηταν καθαρα ποπ γιουροβιζιονικο.

    • Εγώ πάλι θα το σύγκρινα μόνο με το “DJ, take me away”, ένα καλό ηλεκτρονικό κομμάτι που έστειλε η Βουλγαρία το 2008. Δεν πέρασε τελικό. Αλλά και πάλι η σύγκριση είναι άδικη, η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα πρωτοπορεί και πειραματίζεται φέτος με μία νέα πρόταση για τη Γιουροβίζιον. Έχω καλό προαίσθημα, αν κρίνω από το γεγονός ότι τα περισσότερα κομμάτια είναι μέτρια.

  211. “Εμείς με το Γιώργο, κληθήκαμε από το Mad 9 μέρες πριν, και μας είπαν πως τελικά θα σταλεί ένα τραγούδι στον ελληνικό τελικό. Ο ένας ρώτησε τον άλλον αν μπορεί, και αποφασίσαμε να το κάνουμε για να βγει όσο γίνεται πιο ωραίο και ευχάριστο και συμπαθητικό. Έτσι αποφασίσαμε και το αναλάβαμε. Δεν είχαμε ιδιαίτερες αξιώσεις. Ούτε καν ένα party δεν διοργανώθηκε μετά για τους νικητές, για να μην γίνει θόρυβος ότι ξοδεύονται χρήματα!”- Δηλώσεις Βανδή στον Αντ1.

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΝΑ ΛΕΕΙ? ΑΦΟΥ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΒΑΝΔΗ. Απολογειται ο ιδιωτης επειδη εκανε τσιγγουνιες και φετος…Λες και η ΔΤ απαγορευσε στο μαντ να κανει παρτυ για τους Νικητες. Τι αλλο θα ακουσω θεε μου.

  212. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ HOUSE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Η ΦΤΩΧΟΣ KAI ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ IBIZA MIAMI ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΙΖΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΖΑ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.Η ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ HOUSE ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΖΑ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΥΡΙΣΙΑ ΙΔΡΩΤΙΛΑ ΠΑΡΛΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.30 ΠΡΙΤΣΙΠΙΔΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟLIVE ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ

  213. re esu ths moldavias to 2010 htan polu kalo!!!!!alla kamia sxesh me to diko mas to fetino!!!!!to diko mas einai suxrono house!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!paidia tha to xanapw tha pame psila mesa sthn 10 sigoura!!!!!!!!!!!

  214. Πραγματικα οτι να ναι….δηλαδη το να ειναι κανεις φτωχος…και να μην εχει παει μυκονο,μαιαμι κτλ…σημαινει οτι ειναι κατωτερος????….IQ ουραγκοταγκου…..τεσπα… ( οχι οτι επρεπε να ασχοληθω….)

    Απο κει και περα….πιστευω πως θα περασουμε τελικο,περα απο τα στοιχηματα….αλλα προβλεπω οτι δεν θα αποφυγουμε την θεση που πηρε το aphrodisiac….

  215. aaaa k gia osous lene oti h eisagwgh tou tragoudiou mas thumizei to walking with a ghost ok alla dn einai mono to diko mas p h eisagwgh tou moiazei me allo tragoudi!!!!!!!!!!!eipa k pio pano gia tn norvigia oti to silent storm m thumizei h eisagwgh to one of us ths joan osborne k ths italias m thumizei h arxh otan mpenei h hlektrikh kithara to my favourite game twn the cardigans!!!!!!!! giati sthn mousikh telika dn uparxei parthenogenish!!!!!!!!!!

  216. Ναι Ορέστη και να έρθουμε τελευταίοι, δεν θα τρέχει τίποτα. Κάναμε τη πρόταση μας με το να στείλουμε το συγκεκριμένο τραγούδι, αν δεν το ψηφίσουν οι υπόλοιπες χώρες θα σημαίνει ότι απλά δεν άρεσε.
    Κατά τη γνώμη σου τι πρέπει να κάνουμε, να δούμε τι πήγαινε καλά τις υπόλοιπες χρονιές σε κοινό και επιτροπές και να κάνουμε μια νέα κόπια?
    Κάπως έτσι κατάντησαν οι συμμετοχές μας συνταγή μαγειρικής…είχαν όλες μια τσούρα από εθνικ στοιχείο.

  217. την προταση μας?συγγνωμη αλλα αυτο ειναι μια προταση που εχει ξαναγινει απειρες φορες στη γιουροβιζιον!μηπως του χρονου να δοκιμασουμε κατι σε χεβι μεταλ για να ξανακανουμε αλλη μια καινουρια προταση?εγω ειμαι της αποψης οτι μια χωρα πρεπει να δειχνει το μουσικο της στιγμα σε εναν διαγωνισμο και οχι να μιμειται ειδη μουσικης που τα εχουν υπηρετησει και αναδειξει αλλες χωρες πολυ καλυτερα εδω και χρονια!εξαλλου οσες φορες προσπαθησαμε να τους πασαρουμε κατι που δεν εχει σχεση με ελληνικη μουσικη η γλωσσα οπως το 2002 ,03 τα φαγαμε τα μουτρα μας!τωρα αν εσενα σε εκφραζουν τα come on,rise up και η ραπ μουσικη δικαιωμα σου και το σεβομαι!επιτρεψε μου ομως εγω να εχω τις επιφυλαξεις μου

    • Δίκιο έχεις. Έπρεπε να στείλουμε κάτι που να δείχνει το μουσικό στίγμα της χώρας μας, π.χ. τα καγκέλια!
      Σοβαρέψου αρχηγέ, δεν έχεις ακούσει ποτέ σε ελληνικό club τραγούδια σαν το rise up;

  218. @ορεστης Δηλαδή από τη στιγμή που έχει υπάρξει χώρα με συμμετοχή χέβι μέταλ, δεν επιτρέπει σε καμία άλλη να συμμετάσχει με παρόμοιο ήχο??? Η’ μήπως συμμετοχές μας όπως και το number one κρατούν να σκήπτρα της πρωτοτυπίας ήχου?? Αυτές οι σύνθεσης υπήρχαν πολύ πιο πριν και στη Eurovision και στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία και το γεγονός ότι «έχωσαν» μια κριτική λύρα ή ένα μπουζούκι σε ένα ποπ κομμάτι σίγουρα δε το κάνει ελληνικό. Εκτός αν νομίζεις ότι My secret combination
    It ‘s a mystery for you,,, είναι ελληνικός ήχος.

    Το αν θα πρέπει όλες οι χώρες να συμμετέχουν με παραδοσιακά ακούσματα σηκώνει μεγάλη συζήτηση και έρχεται σε κόντρα με όλη τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου διαγωνισμού, αφού απο την αρχή της δημιουργίας του δεν έθετε περιορισμούς στη μουσική αλλά στη γλώσσα, πράγμα που δεν ισχύει πλέον.
    Ξανά λέω από τα 4 τραγούδια που μας πρότειναν (διαφωνώ μ αυτή τη περιορισμένη διαδικασία, ήθελα ανοικτό διαγωνισμό) έπρεπε να διαλέξουμε ένα, αυτό κάναμε με βάση το προσωπικό μας γούστο και αυτή είναι η πρόταση μας, αν αρέσει καλός αν όχι πάλι καλός, έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

  219. morfomenos σε ελληνικα κλαμπ εχω ακουσει. να με εκπροσωπουν σε διεθνη διαγωνισμο δεν θελω…αλλο το ενα αλλο το αλλο.επισης νομιζω οτι ειμαι αρκετα σοβαρος αλλοι δεν ειναι σοβαροι που μιλουσαν για προσχεδιασμενο αποτελεσμα και αισχρολογουσαν κατα τραγουδιστων(μαρτακη,κρυσταλια).και ξαφνικα με το που ακουσαν το αποτελεσμα ολα μελι γαλα….δημητρη δεν υπερασπιστηκα ποτε μου συμμετοχες τυπου my secret comb.απλως τοτε ηταν αλλες εποχες αλλοι καιροι..ενταξει το καναμε τοτε στειλαμε αγγλοφωνες συμμετοχες αλλα ο.κ…..απλως το φετινο παραειναι αμερικανια ρε παιδι μου,ειδικα εκει που ραπαρει μου φαινεται σαν να εκπροσωπει το ηνωμενο βασιλειο η καποια πολιτεια της αμερικης!δεν ξερω μακαρι να διαψευστω και να τα παει ανελπιστα καλα αλλα δεν το βλεπω!

    • Όταν γίνεις πρόεδρος στη ΔΤ στείλε όποιο τραγούδι θέλεις. Μέχρι τότε να μάθεις να σέβεσαι τους κανόνες και τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

      • και εσυ να μαθεις να σεβεσαι την αποψη που δεν συμφωνει με τη δικη σου!εγω σεβομαι το αποτελεσμα απλως δεν συμφωνω με αυτο!θεωρω πως ειναι ενα μετριοτατο τραγουδι και δεν με εκφραζει.. τοσο απλα….

  220. τα τοπ μου. ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.
    1) Σουηδια
    2) Ιρλανδια
    3) Αγγλια
    4) Δανια ( αν και αντιγραφει τον Bruno Mars)
    5) Πολωνία ( δε ξερω γιατι αλλα κατι εχει και μ΄αρεσει)

  221. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έχετε ακούσει αυτά τα τραγούδια που αναφέρω πιο πάνω από συμμετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου; Αν όχι μπείτε στο YouTube και ακούστε τα. 7 είναι όλα κι όλα. Επιπλέον, ναι είμαι μικρός και μάλιστα 20ετών και αυτά που γράφω δεν τα βγάζω απ’το μυαλό μου έχω που μελετώ την Ιστορία του Διαγωνισμού από το 2008(ακόμη και σήμερα)και εκτός αυτού έχω CD αυτών των διαγωνισμών και συγκεκριμένα απ’τους 20 τελευταίους. Οπότε δεν μπορεί να βγάζετε άκυρη τουλάχιστον Αυτή την πληροφορία μου. Δηλαδή ότι ξέρουν για την EUROVISION ο Μάλλης και ο Καπουτζίδης το ξέρω κι εγώ ΌΠΩΣ για παράδειγμα τις 2 συμμετοχές της Βίκυς Λεάνδρος,το τραγούδι Volare από την Συμμετοχή της Ιταλίας του 1958. Επαναλαμβάνω,είμαι 20ρης και ξέχασα να πω ότι μέχρι τώρα γνωρίζω την Ιστορία του Θεσμού κατά το 90%. ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΉ ΔΕΊΞΤΕ ΛΊΓΟ ΣΕΒΑΣΜΌ!

    • Σου απαντήθηκε ήδη πως τα τραγούδια που αναφέρεις δεν έχουν καμία σχέση με το rise up. Μην επαναλαμβάνεσαι.

  222. ορεστης Δε συμμερίζομαι τη άποψη σου. Μ’ αρέσουν οι ελληνικοί ήχοι, οι καθαρά ελληνικοί ήχοι και είμαι υπέρ στη διάδοση τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκτιμήσω ένα τραγούδι με «δυτικό» ήχο.
    Θεωρώ ότι εφαρμόζοντας το δικό σου σκεπτικό, αυτομάτως αποτρέπουμε από το μη να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ένα μεγάλο αριθμό δημιουργών που δεν χρησιμοποιούν στη δουλειά τους ελληνικό ήχο και αυτό είναι άδικο, πραγμα που ισχυει για όλες τι χώρες. Θα ήταν άδικο να μην ακούγαμε το τραγούδι των manga που εκπροσώπησαν τη Τουρκία στο διαγωνισμό το 2010, επωδή είχε ροκ ύφος και όχι αμανέδες.

    • δημητρη καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και εισαι απολυτα σωστος!κι εμενα μου αρεσει η ποπ και η ροκ μουσικη και γενικως τα δυτικα ακουσματα!!απλως φετος νομιζω οτι το παρακαναμε το εγραψα και πιο πανω..νομιζω οτι το rise up ειδικα στο σημειο που ραπαρει ο ρισκι μου βγαζει κατι το εντελως ξενο και ανοικειο για εμενα παντα!πραγματικα νιωθω οτι το παιδι πρεπει να αισθανεται τοσο εξω απο τα νερα του στην ελλαδα και θελει να αποτισει ενα φορο τιμης στην μαμα new york!!ισως να μην γινομαι κατανοητος!ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!αν δεν κανω λαθος ειχες σχολιασει και εσυ κατι παρομοιο την βραδια επιλογης..διορθωσε με αν σε μπερδευω με αλλον

      • Ναι μάλλον καταλαβαίνω τι εννοείς, δε σε ενοχλεί το είδος του τραγουδιού άλλα το στιλ των ίδιων των FF. Πράγματι, εκείνο το βράδυ δε μου άρεσαν φωνητικά και ο τρόπος που το έστησαν μου φάνηκε πολύ “αμερικάνικος” και το είχα πει και στη katia. Όλο έλεγαν «come on» στο κοινό, ο ράπερ μόνο που δεν είχε βάλει κανά καπέλο στραβά. Σίγουρα ήταν υπερβολικοί και είχαν χάσει το μέτρο.
        To τραγούδι όμως δεν μου το έβγαλε αυτό, έχει μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στη συγκεκριμένο είδος, που συναντάς σε δουλειές παραγωγών σε Ελλάδα, Ισραήλ, Ρουμανία και διαφέρει από τη προσεγγίσει που κάνουν αντίστοιχοι παραγωγοί στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη. Επομένως όχι το τραγούδι μας δε μου φάνηκε φτηνή κόπια. Φυσικά αυτή είναι η δική μου αίσθηση, μπορεί άλλοι να μη την συμμερίζονται. Οι ενστάσεις μου έχουν να κάνουν περισσότερο με το στήσιμο τους, ελπίζω να τους αναλάβει κάποιος χορογράφος και να τα διορθώσουν όλα αυτά.

      • συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες δημητρη!ας ευχηθουμε να εχουμε μια αξιοπρεπης εμφανιση στη δανια πανω απ ολα!και μακαρι να πεσω εντελως εξω στις προβλεψεις μου για το τραγουδι και να παει ανελπιστα καλα!αν και το καλο ειναι οτι τετοιου υφους τραγουδια σαν το rise up den εχω ακουσει κανενα φετος οποτε ισως να βγει και σε καλο,να ξεχωρισει δηλαδη!αν και για να πω την πικρη μου αληθεια αυτο το νομιζα και το 2002 με τον ρακιντζη και το ιδιαιτερο τραγουδι του οτι θα ξεχωριζαμε δηλαδη αλλα δυστυχως δεν επαληθευτηκα!χαχα

  223. Όσοι είστε συντάκτες των κειμένων αυτής της ιστοσελίδας και προφανώς σχετικοί με τη Γιουροβίζιον απαντείστε στην ακόλουθη ερώτησή μου. ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΑΝΤΆΛΛΑΣΣΑΝ ΠΆΝΤΑ ΤΟ 12ΚΆΡΙ;Να συμπληρώσω ότι η Κύπρος πρωτοεμφανίστηκε το 1981.

  224. ΟΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ RISE UP ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΟΙ FREAKY FORTUNE AN SYNEXISOYN ETSI NA ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΡΑΙ ΤΡΑΓΟYΔΙΑ HOUSE MPOROYN KAI STO ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
    HOUSE ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ DJ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΔΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΤΟΛΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.

    • γιατι ποια ειναι η ελπιδα δηλαδη?μια τραγουδιστρια της ποπ που εχει πει και καλα αλλα και ασχημα τραγουδια!το τωρα ζω που ηρθε τελευταιο το ξεχασες να υποθεσω ε?δες το λιγο και μετα μιλα για ποιοτητα!η κατι αλλες σαχλαμαρες που εβγαζε στα μεσα του 90 ζηλεια της καρδιας μου ζηλεια κτλ…καλα τωρα οτι οι FF θα κανουν καριερα στο διεθνες στερεωμα με τη μουσικη τους ειναι εξωπραγματικο να το πιστευει καποιος,μηπως λες να τους παρακαλανε γονατιστες για συνεργασια η lopez και η madona?τωρα θελεις και τα λες αυτα η μας εμπαιζεις ως συνηθως?

  225. Παλι καλα που ειμαστε στο δευτερο ημιτελικο.Μπορει να μην εχουμε συμμαχους ομως με τοσο μετριο επιπεδο και 15 χωρες να συμμετεχουν το Rise up σιγουρα θα ξεχωρισει.Αν ημασταν στον 1ο ημιτελικο μπορει και να μην περνουσαμε καν τελικο.Πολυ πιο ψηλο το επιπεδο και ολα τα φαβορι μαζεμενα.Ουσιαστικα εκτος απο τη Νορβηγια που δεν ξερουμε ακομα τι τραγουδι θα επιλεξει αλλα θεωρειται το φαβορι δεν υπαρχει αλλη χωρα να μας απειλει στον ημιτελικο.Το θεμα ειναι στον τελικο τι κανουμε.Θα χρειαστουμε σιγουρα μια καλη κληρωση στη σειρα εμφανισης και πολυ δυνατη εμφανιση για να μπουμε δεκαδα

  226. INTRO RAP
    I feel like rising up
    to the sky like I am a dove,
    I’m in love with this feeling…
    am I down or am I up?
    I can’t frown cause I am in luck,
    I’ve got the crowd and that’s enough…
    I’m in love.

    Couple
    Come on and rise up rise up to the sky,
    Come on and rise up get up and lose your mind,
    Loosen up your feet and fly,
    Get off the ground tonight.
    Refrain
    Come on and rise up jump out of what keeps you down,
    get high and rise up fly get your feet of the ground,
    come on and rise up rise up rise up rise up rise rise rise…

    Bridge
    I told her rise up, come along and rise up,
    music makes me wanna, grab somebody rise up.

    Couple
    Come on and rise up dance till the final day,
    no need to hold back drink like there is no other way,
    Loosen up your feet and fly,
    get off the ground tonight.
    Refrain
    Come on and rise up jump out of what keeps you down,
    get high and Rise up fly get your feet of the ground,
    come on and rise up rise up rise up rise up rise rise rise…

    Bridge
    I told her rise up, come along and rise up
    music makes me wanna, grab somebody rise up.
    I told her rise up, come along and rise up,
    music makes me wanna, grab somebody rise up.

    Rap
    Yo, I am down to rise up, pour these shots like “why stop”?
    I see you shaking, Im’a have to smack that my god!
    I m blowing paper, balling call me laker, balling call me later, balling call me mason.
    Ey, our flow is oh so freaky, I roll with it oh so cheeky, oh please girl no don’t tease me, just got here I’m not leaving.

    Refrain
    Come on and rise up jump out of what keeps you down,
    get high and rise up fly get your feet of the ground,
    come on and rise up rise up rise up rise up rise rise rise.

  227. Φίλε Μορφωμένος καταλαβαίνω αυτά που λες αλλά τουλάχιστον εάν μπεις στο YouTube και δεις την συμμετοχή του HB του 1995 νομίζω ότι θα συμφωνήσεις διότι το συγκρότημα είναι Ραπ ΌΠΩΣ και το τραγούδι. Και κάτι ακόμα. Σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε για το αν η μουσική/στυλ του Rise Up προέρχεται απ’το Ηνωμένο Βασίλειο αν όχι τότε από πού. Και εσυ που είπες ότι είμαι άσχετος επειδή δεν ανέφερα το Runaway Made in Moldovaσε πληροφορώ ότι δεν τό’κανα διότι δεν το σκέφτηκα και εν τέλει νομίζω ότι το εν λόγω κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου Ποπ και όχι Ραπ/Χιπ-χοπ. Ευχαριστώ.

    • Φίλε Δημήτρη, δεν ξέρω αν σε χαλάω, αλλά η Αγγλία δεν έχει γεννήσει σχεδόν κανένα είδος νεολαιίστικης μουσικής. Ολα είναι made in usa. Σε ότι αφορα το χιπ-χοπ, είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα της μαύρης μουσικής κουλτούρας: gospel, ragtime, jazz, blues, rock n roll, soul, funk, disco, rap, house κλπ. Είδη που υπηρέτησαν και λευκοί, αλλά είναι κατα βάση μαύρα. Αν ρωτήσεις βέβαια τον Λιακόπουλο ή τον Αδωνη , θα σου πουν οτι το χιπ-χοπ είναι ελληνικό κι έλκει την καταγωγή του απ’ τον Ομηρο: rap-sody. Διαλέγεις και παίρνεις.

  228. Οχι η ελλαδα δεν εδινε παντα 12 στην Κυπρο το ιδιο κ η Κυπρος.Η κυπρος μπηκε στο διαγωνισμο το 1981 και ελειψε δυο φορες το 88 και το 01.Τα 12 τα εδωσε
    81 Ιρλανδια (μπραβο πρωτης της χρονια,μας εχεσε,εμεις 12 Κυπρο)
    82 Γερμανια (ελλαδα δεν πηγε)
    84 Σουηδια (ελλαδα δεν πηγε)
    85 Γερμανια (πηγαμε εμεις 12 Γαλλια)
    86 γιουγκοσκλαβια (δεν πηγαμε)
    90 ιταλια (εμεις 12 ελβετια)
    91 Ισπανια (εμεις 12 κυπρο,μπραβο κυπρο για δυο χρονιες χεσιμο)
    99 ισλανδια (δεν πηγαμε)
    2000 ρωσια (δεν πηγαμε)
    Ενω η Ελλαδα
    83 Λουξεμβουργο (παρουσα Κυπρο)
    85 Γαλλια (παρουσα Κυπρο αυτη Γερμανια)
    89 Αυστρια (κυπρος σε εμας)
    90 ελβετια (κυπρος ιταλια)
    92 ιρλανδια (κυπρος 12 εμας)
    93 νορβηγια (κυπρος 12 εμας)
    95 Νορβηγια (κυπρος 12 ελλαδα)
    01 Εσθονια (ελειπε η Κυπρος οπως κ το 88)
    Απο τα μεσα της δεκαετιας του 90 οι δυο χωρες αλληλοψηφιζονται καθε χρονο με εξαιρεση τις χρονιες 99,00 που δεν πηγε η Ελλαδα κ το 01 που δεν πηγε η Κυπρος.την δεκαετια του 2000 η κυπρος στους ημιτελικους (γιατι τελικους δεν καταφερνε να μπει) εδινε το 12 παντα ελλαδα.
    τελος παντων ποτε δεν μου αρεσε αυτην η ανταλλαγη και εχω υποψιες οτι το διναν ετσι στα ψευτικα,η Κυπρος εχει στηλει βλακειες που δεν αξιζαν το 12 μας αντιθετως εμεις αν εξαιρεσουμε το 02 κ 07 ολες καλες ηταν οι συμμετοχες μας.Εμενα παντως δεν θα μου λειψει η Κυπρος λες κ θα την βλεπαμε τελικο

  229. Κ το 96 η “αγαπημενη” μας Κυπρο το 12 στην Πορτογαλια,που πηγαινε κ τα εδινε.Την δεκαετια 80 που δεν μας εδιναν το 12 τα “αδερφια” μας δεν μας εδινε ουτε τους προηγουμενους βαθμους 10 κ 8.Καλα εκανε αυτη η ταλαιπωρημενη χωρα ουτε εγω γουσταρω αυτην την βαρετη ανταλλαγη.που δεν πιστευω να ηταν αληθινη.

  230. @ ορεστης …Για μένα δεν έχει να κάνει το είδος, αλλά το κατά πόσο το τραγούδι και η ερμηνεία είναι καλή ή όχι. Και η Loreen πήγε με κάτι διαφορετικό, αλλά ήταν εξαιρετικό.
    Τα πράγματα είναι απλά, σου προτείνουν τέσσερα τραγούδια*, τα ακούς και επιλέγεις το καλύτερο. Αν μπαίνεις στη διαδικασία να πεις, ναι μ αρέσει αυτό αλλά δεν θα πάει καλά γιατί οι ευρωπαίοι μας έχουν συνηθίσει με εθνικ τραγούδια και μόνο μ αυτά πάμε καλά, τότε θα οδηγηθείς σε μίζερες καταστάσεις προηγούμενων χρόνων, όπου η μουσική δημιουργία είχε καταντήσει συνταγή μαγειρικής τύπου: λίγο μπουζούκι, λίγο μπιτ και το ξεκώλι μου (ήταν και αυτό μέσα στο επονομαζόμενο «πακέτο»). Όχι ότι δεν μπορεί να γραφτεί κ έτσι ένα καλό κομμάτι, αλλά πλέον θα ήταν κ αυτό τετριμμένο, όπως ακριβώς είχαμε βαρεθεί και τους σουηδούς με τα τραγούδια τύπου ΑΒΒΑ.
    Από την αρχή μου άρεσε το κομμάτι των FF και αυτό υποστήριξα, με ενθουσίασε όμως κ το γεγονός ότι δεν ακλούθησαν και φέτος τη γνωστή συνταγή και προτίμησαν έναν καινούργιο ήχο. Πολύ ωραίο αυτό και ας μη πάμε καλά, τουλάχιστον πάμε πιο αξιοπρεπείς.

    *διαφωνούσα εξ αρχής με τις αναθέσεις σε δισκογραφικές, πόσο μάλλον τώρα μου είναι μόνο μια απο πίσω. Είμαι υπέρ των ανοικτών διαδικασιών, ας αναβιώσει πάλι το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που η ΕΡΤ το είχε στήσει τόσο ωραία και μάλιστα τη τελευταία χρόνια έσκισε και σε τηλεθέαση (πάρε ένα δείγμα https://www.youtube.com/watch?v=F1X95gXUN1c ) και να επιλεγούμε από κει τραγούδια, μέσα από ημιτελικούς. Θα αποφεύγουμε και τις προωθήσεις τύπου Μαρτάκη και μπορεί το κοινό να γνωρίσει και κανα καινούργιο άξιο καλλιτέχνη,θα δοκιμάσουμε κ νέα είδη μουσικής.

  231. Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στα ερωτήματά μου. Πρώτον εσένα Sensei και επειδή έχεις μουσικές γνώσεις σε ρωτώ για το αν η Ποπ είναι απ’το UK Διότι κάτι εχω ακούσει κι εγώ στο θέμα τις μουσικής ότι είναι “Βιομηχανία” αλλά ξελασπώσέ με λιγάκι. Δεύτερον εσένα George που απάντησες στην ερώτησή μου και να σου πω ότι ξέχασες να πεις πως το 1981,όταν πρωτοεμφανίστηκε η Κύπρος,εμείς της δώσαμε το <>ενώ αυτή μας έδωσε 6 και το μεγαλύτερο βαθμό τον λάβαμε απ’την Ισπανία 10 παρακαλώ. Επίσης που θέτω την ερώτησή: Για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η Γαλλία παρόλο που εμείς της έχουμε δώσει 2 12άρια,αυτή σχεδόν πάντα μας μηδενίζει; ΤΈΛΟΣ,απευθύνομαι και στους δυο σας ρωτώντας:τα τραγούδια που αναφέρω λίγο πιο πάνω και είναι από συμμετοχές του HB πιστεύετε ότι έχουν κάποια “συγγένεια”με το Rise Up; Thanks A lot!

    • Φίλε Δημήτρη, εδώ μ΄’ έπιασες αδιάβαστο. Πραγματικά δεν ξέρω που και πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκε ο όρος pop. Aπλά γνωρίζω οτι είναι συντόμευση του popular, του δημοφιλούς, Τώρα, υπάρχει ένα υποείδος της pop, η brit pop( βρετανικη ποπ), που ξεκινάει απ τους beatles, περνάει απ τους oasis, τους primal scream και φτάνει στους coldplay( σου γράφω καποια γκρουπ που είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις, υπάρχουν πολλά ακόμη). Και πρέπει να παραδεχτώ, παρ’ όλο που μουσικά είμαι αμερικανάκι, οτι αυτό το υποείδος είναι η αποθέωση της pop.

    • που κολλάει το Lonely symphony με το Rise up?! Άντε το πιο κοντινό από αυτά που λες είναι το No dream impossible που είχε dance beat και rappers. και το Ooh aah just a little bit. και πάλι όμως αυτά ήταν πιο πλούσια από άποψη μελωδίας στο ρεφραιν. υπάρχουν πάμπολλα είδη μουσικής, πάμπολλες υποκατηγορίες και προσμίξεις. Το ότι δύο κομμάτια είναι καθαρά δυτικά, δεν σημαίνει ότι είναι και ίδια, ή θα πάρουν την ίδια θέση στη Eurovision.

  232. Σου διορθώνω ένα μικρό λάθος. Την δεκαετία του ’80 πήραμε 3 12άρια (1983-Κρίστι Στασινοπούλου,1987-Bang&1989-Μαριάννα Ευστρατίου). Τα λέμε

  233. Ολοι οι ξενοι λατρευουν το τραγουδι μας. Εχω ψαξει ολα τα σαιτ και λενε τα καλυτερα. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

  234. πωπω αυτό που πρέπει να αρχίσουμε αντιπαράθεση με την Κύπρο δεν το καταλαβαίνω. Αν αρχίσουμε να τα ψειρίζουμε κιι εμείς αν είχαμε δώσει 12άρι στον Άλεξ Παναγή (“Στη φωτιά” με το στίχο “είμαι ο έλληνας που πολεμά..”) θα είχε βγει 7ος αντί για 9ος, περνώντας τη Σλοβενία στην οποία είχαμε δώσει 10αρι!!

  235. Εξαιρετικος ο ελληνικός τελικός, άψογοι οι παρουσιαστες! Μπράβο και καλή επιτυχία στα παιδια το Μάιο στην Κοπεγχάγη!

  236. Παιδιά,για πείτε μου σας παρακαλώ,ΜΉΠΩΣ ξέρετε για το αν έχει κάποια συγγενική σχέση αυτός ο Στέλιος Λεγάκης,που εμφανίστηκε προχθές στον τελικό,με την Ελένη Λεγάκη που τραγουδά νησιώτικα;

  237. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ 1 ΣΤΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΖΑ-ΑΛΚΑΙΟ-ΓΙΩΡΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΣΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ FREAKY FORTUNE(ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ)ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ Ε ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

  238. Α,εσυ φίλε μου Harry που ανέφερες το τραγούδι αυτό για πες μου τώρα κάποιο κοινό στοιχείο που βρίσκεις ανάμεσα σ’αυτό και του Μαρτάκη ως προς τους Στίχους δηλαδή.

  239. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ 2ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΖΙ:
    ΝΟΡΒΗΓΙΑ-5
    ΙΣΡΑΗΛ-2
    ΠΓΔΜ-4
    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-1
    ΓΕΩΡΓΙΑ-0
    ΙΡΛΑΝΔΙΑ-Ο
    ΑΥΣΤΡΙΑ-7
    ΡΟΥΜΑΝΙΑ-7
    ΣΛΟΒΕΝΙΑ-0
    ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-Ο
    ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-6
    Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ
    ΜΑΛΤΑ-4
    ΕΛΒΕΤΙΑ-8
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Κ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ…ΦΕΤΟΣ;;;

  240. Βασικα, Η Πολωνία μας είχε δώσει 8 όταν είχαμε στείλει τους Antique-01 Έπειτα 7 στο Σάκη-04,1στην Παπαρίζου,ενώ τα τελευταία χρόνια(2008-2011έωςότου αποχώρησε)3 στην Κακομοίρα και 1 στον Αλκαίο. Αλλά κυρίως στον ημιτελικό μας έδινε κάτι και στον τελικό μας μηδένιζε(Βλέπε 2009&2011).

  241. Εσείς παιδιά ποιό απ’τα τραγούδια του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρω λίγο πιο πάνω θυμάστε,απλά ως συζήτηση κι όχι σύγκριση,εκτός του I Can?

  242. Μπορείτε να μου πείτε κάτι σχετικό με την Dance/House ΌΠΩΣ την χώρα προέλευσης και τα είδη μουσικής με τα οποία συγγενεύει Ευχαριστώ.

    • Δημήτρη, εκτιμώ την διάθεση σου να μάθεις, αλλά μου φαίνεται οτι πολλά ρωτάς και λίγα ακούς. Τεσπα για τη house ;ήδη σου χω απαντήσει, εξειδικεύω τώρα το πότε και που: Detroit,usa, την εποχή που γεννήθηκα. Homework:με τα στοιχεία που σου δωσα,θέλω να μου βρεις πότε περίπου γεννήθηκα.

  243. sensei
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΤΣΙΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟΝΥΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΨΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  244. Δεν μου λες τέτοια αστεία λέτε εσείς στον τόπο σας; Όσο για σένα Sensei,Νομίζω ότι γεννήθηκες μεταξύ 1985 και 1995. Επίσης,στο Rise Up και σ’ενα σημείο προς το τέλος σταματά για 5″ τουλάχιστον και μετά επανέρχεται ο ήχος και συνεχίζει μέχρι την λήξη του. Τί θέλω να πω μ’αυτό! Παρόμοιο χρονικό σταμάτημα υπήρξε και στο τραγούδι της Νορβηγικής συμμετοχης του 2012 στο τραγούδι Stay sang by Tooji κατά το οποίο μαύρισε η όλη εικόνα. Έρχομαι τώρα εγώ και ρωτώ για το αν αποτέλεσε αυτό το στιγμιότυπο,έστω και κατά 1%,λόγο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα όπου 26η θέση με 7 βαθμούς. Ποιά είναι η δική σας άποψη για το ερώτημα αυτό δηλαδή τί άλλο κατά τη γνώμη σας μπορεί να έφταιξε για την κατάληξη αυτή και κατά το υπόλοιπο 99%?

  245. Δεν μου λες τέτοια αστεία λέτε εσείς στον τόπο σας; Όσο για σένα Sensei,Νομίζω ότι γεννήθηκες μεταξύ 1985 και 1995. Επίσης,στο Rise Up και σ’ενα σημείο προς το τέλος σταματά για 5″ τουλάχιστον και μετά επανέρχεται ο ήχος και συνεχίζει μέχρι την λήξη του. Τί θέλω να πω μ’αυτό! Παρόμοιο χρονικό σταμάτημα υπήρξε και στο τραγούδι της Νορβηγικής συμμετοχης του 2012 στο τραγούδι Stay sang by Tooji κατά το οποίο μαύρισε η όλη εικόνα. Έρχομαι τώρα εγώ και ρωτώ για το αν αποτέλεσε αυτό το στιγμιότυπο,έστω και κατά 1%,λόγο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα όπου 26η θέση με 7 βαθμούς. Ποιά είναι η δική σας άποψη για το ερώτημα αυτό δηλαδή τί άλλο κατά τη γνώμη σας μπορεί να έφταιξε για την κατάληξη αυτή και κατά το υπόλοιπο 99%; Αν είναι αυτός ένας λόγος τότε κινδυνεύουμε εμείς;Κρίνετε το Stay ΧΩΡΊΣ να συμπεριλάβετε στην αιτιολόγηση τις επιτροπές!

  246. ΠΡΟΣ DIMITRIS
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ STAY ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ TO RISE UP.TO ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΡΩΤO.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΑ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΚΟΖΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ, ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 5Η Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕ ΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ RISE ABOVE TOY VEIGAR ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΣΤΗΝ EUROVISION!

  247. για την κατάταξη του Νορβηγού έφταιξε που το κομμάτι ήταν ένα άθλιο κατασκεύασμα κι αυτός κουνιόταν σαν χανούμισσα.:P

  248. Harry,Δεν μου έχεις απαντήσει σ’αυτό που σου ρώτησα παραπάνω. Επαναλαμβάνω,πιστεύεις ή βρίσκεις κάποιο κοινό στοιχείο ανάμεσα στους στίχους των Στη Φωτιά και το Κανένας δε με σταματά?

  249. ναι δεν ειχα καταλάβει ποιο τραγούδι μου έλεγες. Έχουν μια ομοιότητα, αναφορές στα θεία, ο ένας βάζει φωτιά στις σκέψεις του, ο άλλος επέζησε στη φωτιά, και καλά κι οι δύο παιρνάνε ένα ζόρι και παλεύουν να σταθούν, κάτι τέτοιο. έχουν και τα δύο μια ανατολίτικη επιρροή στη μουσική. αυτά!

  250. Σίγουρα θα νικήσουμε.Είναι χορευτικό και ωραίο τραγούδι όπως της Εσθονίας το 2001.Αν και η Εσθονία το 2001 ήταν outsider και το τραγούδι Everybody που ήταν χορευτικό και ώραιο κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση της Κοπεγχάγη το 2001.Έτσι επιστρέφει πάλι στην Κοπεγχάγη ένα χορευτικό και ωραίο τραγουδί το Rise Up των Freaky Fortune feat. Riskykidd θα είναι outsider και θα καταφέρει να πάει πρώτη θέση με την Τάμτα.

  251. Ρε παιδιά τι έγινε με την Τάμτα??είναι πιθανόν να πάει μαζί τους;;

      • ως τι? ομάδα που ψηφίστηκε και κέρδισε δεν την αλλάζεις!!! Λέτε να μας φέρει πόντους από τη Γεωργία η Τάμτα? είναι στον ημιτελικό μας η Γεωργία?

  252. Ποια ομαδα?Εδω χωρες αλλαζουν ολοκληρο το τραγουδι πριν τον διαγωνισμο και εσυ εχεις προβλημα να προστεθει στην ομαδα μια κουκλαρα που μπορει να βοηθησει φωνητικα?(εκτος του οτι ειναι κολλητη τους).Η Γεωργια ειναι στον ημιτελικο μας αλλα εγω δεν το λεω γιαυτο απλως στον ελληνικο τελικο 2 κοριτσια ελαμψαν η Demy και για εμενα ακομα πιο πολυ η Ταμτα.Αποψεις ειναι αυτες!

  253. σε τρόλαρα λίγο σ’αυτό το σημείο γιατί μου την είπες στο άλλο θέμα …:P
    η αλήθεια είναι ότι αν η Τάμτα πάρει πολύ ενεργό ρόλο, η συμμετοχή θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ψήφισε ο κόσμος..και κάποιοι θα το σχολιάσουν αρνητικά. Εμένα δε με νοιάζει, ας κάνουν ότι θέλουν που θα βελτιώνει τις πιθανότητες της συμμετοχής.
    Μ’αρέσει πάντως που λογίζεσαι fan των FF και του Rise up (σε αντίθεση με εμάς που και καλά δεν βγήκαν αυτοί που θέλαμε: κάτι τέτοιο έγραψες) παρ’όλα αυτά θεωρείς ότι το κομμάτι έχει ελλείψεις και θέλει να του προσθέσεις κι άλλους εμηνευτές! Να χαρώ εγώ άτομο που πιστεύει στο τραγούδι!!!

  254. Αν θέλετε η Ελλάδα να είναι πρώτη στα poll πηγαίνετε και ψηφίστε στο wiwibloggs.com και έτσι η Ελλάδα θα φτάσει πρώτη στα polls.Κάντε το για την πατρίδα σας.

  255. Το 2001 στην Κοπεγχάγη είχαμε καταταγεί 3οι με ένα ωραίο τραγούδι και μια εξ ίσου καταπληκτική ενορχήστρωση,το μπουζούκι. Εκείνη τη χρόνια έλειπε πάλι η Κύπρος ωστόσο,πήραμε δύο 12άρια ένα 10άρι και έξι 8άρια. Τώρα θέλω να μου απαντήσετε στις δύο ακόλουθες ερωτήσεις:α)Από ποιες χώρες ήρθαν αυτοί οι βαθμοί(αν θυμάστε δηλαδή);β)πιστεύετε ότι θα ξαναπάρουμε παρόμοιους και δη από αυτές; Ευχαριστώ

  256. Dimitris,πήραμε 12άρια από την Ισπανία και την Σουηδία,το δεκάρι το πήραμε από το Ισραήλ και τα έξι οχτάρια από την Ισλανδία,την Βοσνία-Ερζεγοβίνη,την Νορβηγία,την Σλοβενία,την Πολωνία και την Γερμανία.Πιστεύω ότι θα πάρουμε πολλά δωδεκάρια αφού θα είναι και η Τάμτα μαζί με τους Freaky Fortune feat. Riskykidd.

  257. “Ερμάκο”,Τί μνημονικό και τί γνώσεις είναι αυτές που έχεις;Με τρέλανες(Που θά’λεγε κι ο Κουϊνέλλης). Αλήθεια τώρα,αυτά τα θυμάσαι ή τα διάβασε-βρήκες στο Ίντερνετ;Μπράβο και πάλι μπράβο! Όσο για τα 12άρια μας κράταγε μικρό καλάθι γιατί έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι την Κοπεγχάγη και το στήσιμο επί σκηνής! Bye!

  258. Dimitris,συγγνώμη αλλά το αληθινό μου όνομα είναι Λευτέρης.Έχω συνηθήσει να βάζω ψεύτικα ονόματα.Και καλή μας επιτυχία στην Κοπεγχάγη.

  259. Ααααα!Και Dimitris.Αν θέλεις να ψηφίσεις την Ελλάδα για να νικήσει πήγαινε στο wiwibloggs.com.Μπορείς να την ψηφίσεις όσες φορές θέλεις.Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά δοκίμασε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ