Απόψε ο Τελικός!

Απόψε στις 9 το βράδι θα πραγματοποιηθεί ο Ελληνικός Τελικός με την ονομασία “Eurosong 2014”. Ο τελικός, που θα γίνει στο Acro Music Hall στο Γκάζι θα είναι ένα δίωρο show και θα γιορτάζει τα 40 χρόνια της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision. Ήταν το 1974 όταν η Μαρινέλλα άνοιξε το χορό των συμμετοχών μας με το τραγούδι “Κρασί, θάλασσα και τ’αγόρι μου” των Γιώργου Κατσαρού και Πυθαγόρα. Πέντε συμμετοχές παλιών και νέων Ελλήνων καλλιτεχνών επί σκηνής και πολλά video από το παρελθόν έχουν επιστρατευτεί για να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε αυτά τα 40 χρόνια. Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές θα είναι όταν η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή τραγουδήσει το “Autostop”, τη συμμετοχή της Άννας Βίσση από το 1980!

Οι 4 υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του 35ου εκπρόσωπου της Ελλάδας στο διαγωνισμό είναι:

Freaky Fortune featuring Riskykidd

Mark Angelo featuring Josephine

Κρυσταλλία

Κώστας Μαρτάκης

Ο νικητής θα αποφασιστεί από 50% televoting και 50% επιτροπή. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής φέτος θα είναι:

Δημήτρης Κοντόπουλος, Ελπίδα, Ρεγγίνα Κουρή, Αρετή Καλεσάκη και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τον τελικό μπορείτς να τον παρακολουθήσετε και διαδικτυακά στο http://www.eurovision.tv/page/webtv

Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές!

Αντώνης Καρατζίκος

215 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι θα ψηφίσουν άραγε ο Γεωργαντάς και ο Κοντόπουλος που είναι στην επιτροπή? δύσκολο…

  2. στο σταρ έκαναν λες και έχουμε εκλογές ένα πράγμα….! τόση ετοιμότητα, τόσα ρεπορτάζ λες και είναι τι… Τώρα για τα τραγούδια, rise up βλέπω. Ας στείλουμε όποιο να ‘ναι εκτός του Μαρτάκη!! Γυφτιά σκέτη παιδιά, έλα το ξέρουμε εξάλλου όλοι!

  3. Μια απορία έχω εγώ τωρα το 80% είδα απο εσάς εδω μέσα λέτε ότι του Μαρτάκη είναι συχαμα που συμφωνω..εε ποιος θα το ψηφισει?

    • εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί.. το τραγούδι του Μαρτάκη είναι απλά αδύναμο…επειδή αυτό θα πάει , θα τον στηρίξουμε . ωστόσο, εγώ αντιδρώ κάθετα στις προσπάθειες χάλκευσης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης από τη στιγμή που υπάρχουν καλύτερες επιλογές!

  4. ερωτηση νουμερο 1…με ποια σειρα θα εμφανιστουν??
    ερωτηση δυο…σοβαρα γεωργαντας κοντοπουλος??Ο.ο ελπιδα…? ο μαρτακης ας ετοιμαζει ηδη βαλιτσες για δανια..παντα δικαια κι αξιοκρατικα!!!! το οτι η επιτροπη θα προτιμησει το αισχος του μαρτακη αντι το αρκετα καλυτερο κομματι των ff η της κρυσταλλιας σε στιχους δαβαρακη κι μουσικη αντυπα μπορει να με στειλει!!!!
    ααα ρε γελοιο….! απλα φετος αν παει ο μαρτακης,θα ναι καθαρα επειδη θα ρθει πρωτος με διαφορα στην στημενη κρητικη επιτροπη κι γω δεν θα τον στηριξω!!!! καλο πατο ας ευχηθω 😀 -_- γελοιοι!!!!!!!

  5. Καλη αρχη να πω και εδω….Ελπιζω να συνεχιστει το κλαμα και σε αυτο το ποστ και να φτασουμε τα 1000+ σχολια…..Οποτε συνεχιστε μην επαναπαυεστε!!!!;)

  6. ελπιζω να μας εκπροσωπησει η η κρυσταλια η ο μαρτακης!!προσωπικα θα ψηφισω κρυσταλια,αλλα και ο μαρτακης αν βγει δεν με χαλαει καθολου!!

  7. ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ!!ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΛΑΩ!ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ!!!ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ EUROVISION!ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ HITΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!ΟΧΙ ΓΙΑ EUROVISION!ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΟΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ!!!ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ!!!ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

  8. σημερα ψηφιζω σιγουρα κρυσταλλια,ff,και ισως josephine κι για κανενα λογο τον μαρτακη!!! γιατι 1ον ειναι απαισιο σαν κομματι στα δικα μου αυτια και 2ον ποση προπαγανδα πια??ελεος!!!!

  9. Α ειναι κ ο γεωργαντας στην επιτροπη;καλα τοτε,απο κατι βραβεια τον ξερω (ο θεος να τα κανει βραβεια) σιγα τις γνωσεις του.η ελπιδα προτιμαει μαρτακη;αυτη για κρυσταλια την κοβω να ψηφισει.ο κοντοπουλος καλα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.τελος παντων ποσο στημενο το ολο πραγμα φετος κ να μην μου αρεσαν οι ff θα τους ψηφιζα ετσι.τι θεση θα τραγουδησει ο μαρτακης;να μαντεψω τεταρτη ε;

  10. η σειρα εμφάνισης των τραγουδιών σήμερα.
    1) κρυσταλλια
    2) freaky fortune
    3) μαρτακης
    4) ζοζεφιν

  11. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΡΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΘΑΝΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ TELEVOTING ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ FREAKY FORTUNE ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    AΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ RISE UP.

  12. Ο Μαρτακης εστησε και την σειρα εμφανισης και βγαινει 3ος…ενω οι ff 2οι….χαχαχαχα….

    • eurofan εννοειται οτι ευθυνεται και για αυτο ο μαρτακης,οπως ειπαμε τον στηριζουν πρακτορες της CIA και θα σαμποταρουν τους αλλους!να δω τι αλλο θα ακουσουμε αυτες τις μερες!ποση λασπη και κακεντρεχεια θα πεσει?

  13. Τι δείχνουν οι ψηφοφορίες για την Eurovision ένα 24ωρο πριν τον ελληνικό τελικό;

    Στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων σε όλες τις σχετικές με την Eurovision ιστοσελίδες είναι το «Rise Up» των Freaky Fortune και RiskyKidd, λίγες ώρες πριν από τον ελληνικό τελικό! Την ώρα που οι πρόβες των τεσσάρων διαγωνιζόμενων και των guests συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, η συμμετοχή των Freaky Fortune παραμένει πρώτη στις ψηφοφορίες, Κρυσταλλία και Κώστας Μαρτάκης δίνουν «μάχη» για την δεύτερη θέση, ενώ τελευταία τερματίζει η Josephine.
    Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των διαδικτυακών ψηφοφοριών, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι:
    Στην ψηφοφορία του fan club του διαγωνισμού, OGAE:
    Freaky Fortune feat. Riskykidd – «Rise up»: 48,84%
    Κρυσταλλία – «Πεταλούδα Στην Αθήνα»: 24,25%
    Κώστας Μαρτάκης – «Κανένας Δεν Με Σταματά»: 17,7%
    Mark Angelo feat. Josephine – «Dancing night»: 9,21%
    Στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας EscToday:
    Freaky Fortune feat. Riskykidd – «Rise up»: 43,2%
    Κώστας Μαρτάκης – «Κανένας Δεν Με Σταματά»: 36,69%
    Κρυσταλλία – «Πεταλούδα Στην Αθήνα»: 16,36%
    Mark Angelo feat. Josephine – «Dancing night»: 4%
    Στην ψηφοφορία της σελίδας oikotimes:
    Freaky Fortune feat. Riskykidd – «Rise up»: 41,59%
    Κρυσταλλία – «Πεταλούδα Στην Αθήνα»: 27,05%
    Κώστας Μαρτάκης – «Κανένας Δεν Με Σταματά»: 26,13%
    Mark Angelo feat. Josephine – «Dancing night»: 5,23%

  14. Marinek..
    Οπως ειπα και χθες ο Μαρτακης θα βγει 1ος επιτροπη και 2ος στο κοινο….δεν νομιζω να μπορουν να τον κοντραρουν οι αλλες 2…για πολλους λογους..οποτε…

  15. Πιο στήσιμο πεθαίνεις όσον αφορά την επιτροπή. Και στο κάτω κάτω εάν ήθελε ο Μαρτάκης τόσο πολύ να πάει, γιατί δεν έβρισκε ένα τραγούδι της προκοπής και πάει με αυτή την αηδία; Θα ξεφτιλιστεί αυτός κι εμείς

  16. η σειρα εμφανισης ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης που κρινει τα αποτελεσματα….αλλου υπαρχει θεμα για τα λιγακι εως υπερβολικα στημενα αποτελεσματα..κι λεγεται κριτικη επιτροπη αφου οι 2/5 εχουν δηλωσει την συμπαθεια τους για τον μαρτακη κι ο κοντοπουλος εχει γραψει για αυτον!!! ευχομαι το κοινο να ψηφισει με βαση το λαιβ κι ανεπηρεαστα κι η επιτροπη αντικειμενικα…πραγμα αδυνατο! αλλα τελοσπαντων….στο τελος της βραδιας ελπιζω να ακουσω η το ονομα της κρυσταλλιας η το ονομα των ff που στους ξενους ειναι τα μονα που αρεσουν κι εχουν κανει αισθηση…το ο,τι αλλο απλα επειδη δεν με γεμιζει σαν ακουσμα δεν θα το στηριξω 😀

  17. σας παρακαλω…! οχι αυτος ο μαρτακης!!! rice up ψηφιζουμε γιατι αλλιως το βλεπω να πατωνουμε με τον μαρτακη!! 🙂

  18. Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??>

  19. θΕΛΩ FREAKY FORTUNE…ΣΤΟ LIVE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗΤΙΚΑ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ…ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ JOSEPHINE…ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΑΚΗΣ!!!

  20. ΠΑΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖEΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ 3.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΟ Γ@MHSI ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ…………….

  21. Stratos…
    Υπομονη!!!Λιγες ωριτσες εμειναν….μετα αρχιζουν τα ωραια!!!;)
    Υ.Γ…Αφου λετε οτι ειναι στημενο ολο αυτο,γιατι χαλατε τις καρτες σας???

    • Γιατί την αδικία δεν την αντέχει κανεις και τουλάχιστον προσπαθεί να τους ξεμπροστιασει. Ας παει οποιος θέλουν αλλα αφου ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ οτι τον έστειλαν μέσω της πουλημένης επιτροπής . Ρομπες.

  22. Εγώ θα ψηφίσω Κρυσταλλία ή Freaky Fortune αναλόγως ποιός θα ερμηνεύσει καλύτερα το κομμάτι του, μπορεί και τους 2.

  23. MHN PAEI TO MYALO ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΛΟ Γ@ΑΜΗΣΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΕΤΟΣ

  24. Παιδια σημερα ετυχε να παρακολουθω σταρ και το μονο που εχω να πω ειναι: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ! Το τι προμο εχει πεσει για τον Μαρτακη! Την Σουλιωτη την ειχε πιασει κριση και ελεγε ‘οι ευρωπαιοι θα δουν οτι ειμαστε ακομα ζωντανοι οπως λεει και το τραγουδι του Μαρτακη που θα τα παει πολυ καλα…’ ΑΙΣΧΟΣ! ΓΙΑΟΥΡΤΙ!

  25. Νικήτηριο τραγούδι θα είναι το Πεταλούδα στην Αθήνα. Εδώ πέρα προτιμούμε Κρυσταλλια παρότι σχεδόν όλοι δεν καταλάβαινουν Ελληνικά. 2ο θα βγει το Rise Up 3η η Josephine και ο Μαρτακης τελευταίος. Θα το δείτε ο Μαρτακης θα πατωσει στο κοινό. Πέρσι το Alcohol is Free αρεσε στον κόσμο δεν το ψήφισαν λόγω Μελέτης.

  26. Άσχετο αλλά έχουν βγει καθόλου στοιχηματικές αποδώσεις για τον Ελληνικό τελικό απόψε?

  27. @eurofan pragmatika eisai polu kalos/kalh maresei p les me ariveia k me sigouria ti tha psifisei to koino k h epitroph!!!!!!!polu sigouria re paidi ph[ws xereis kati k dn mas to les;;;;;;;pes to k se emas gia na isuxasoume!!!!!!!!!!!

  28. Λίγες μόλις ώρες πριν τον αποψινό Ελληνικό τελικό και ένα όνομα που θα βρίσκεται στις θέσεις της κριτικής επιτροπής έχει φέρει τα πάνω κάτω προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων! Ποιο είναι αυτό;
    Το όνομα του συνεργάτη του Κώστα Μαρτάκη, Δημήτρη Κοντόπουλου! Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το», το γεγονός ότι ο συνθέτης και στιχουργός θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή έχει προκαλέσει αντιδράσεις διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ο συνεργάτης του υποψήφιου τραγουδιστή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση! Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που αντιδρούν μέσω των social media για το όνομα του Θέμη Γεωργάντα καθώς όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις με τον τραγουδιστή. Δείτε το απόσπασμα!

    • kala an kai meta apo ooolo auto to travestiliki pou exei ginei vgaloun to martakh, pragmatika apa3iw. 8a nai h prwth xronia pou de 8a yhfisw thn ellada sth eurovision. oute persy mou arese to alcohol is free alla to sthri3a giati antikatoptrize to taste tou kosmou k htan a3iokratiko apotelesma. fetos fanhke toso entona oti tou martakh den eixe perash k me tosh prow8hsh pou epese de asxoloumai kan an vgei auto.

  29. Η ελπιδα η συμπάθεια του Ψινάκη και του Μαρτάκη , πως να ξέρουμε τι θα ψηφίσει!! Χα χα χα!ΡΟΜΠΕΣ.ντροπη!!! Εσείς και ο σικέ τελικός σας ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  30. kai sto kato kato oli afti pou promotaroun enan sigigrimeno tragoudisti as sekftoun an tou kanoun kalo … giati to kraksimo apo avrio tha einai terastio etsi kai kerdisi! tha pesi (kai tha me thimithite) toso kraksimo os pote ksana! kai ta xirotera erxonte sti Dania (ESC) otan tha patosi … tote tha katalavi gia ta kala poso lathos itan olo afto! otan to kalokeri se ola ta beach-bars kai ta vradina clubs tha akoume to Rise Up … kapios allos tha niothi poli monos!

  31. ΩΧ…….ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ….ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ ΜΕΤΑ….ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ….ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ….ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!

  32. Λοιπόν μόλις ετοίμασα το τοπ μου από τα 24 τραγούδια που έχουν βγει μέχρι τώρα αφού τα άκουσα όλα πρώτα. Το τοπ μου είναι κάπως έτσι λοιπόν..

    1.Ιταλία
    2.Ουκρανία
    3.Ουγγαρία
    4.Εσθονία
    5.Π.Γ.Δ.Μ.
    6.Ισραήλ
    7.Ελβετία
    8.Σλοβενία
    9.Αλβανία
    10.Ιρλανδία
    11.Ηνωμένο Βασίλειο
    12.Λετονία
    13.Λευκορωσία
    14.Πολωνία
    15.Σουηδία
    16.Γαλλία
    17.Ισλανδία
    18.Μάλτα
    19.Λιθουανία
    20.Φινλανδία
    21.Ισπανία
    22.Μαυροβούνιο
    23.Ρουμανία
    24.Δανία

    Τώρα ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Να δούμε σε ποια θέση θα μπει η Ελλάδα απόψε!!

  33. MARTAKH ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟ.
    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΑΤΑΥΚΑΜΕΝΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ??ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ FREAKY H H KRYSTALLIA KAI KRATA TA PROSXHMATA ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ,ΗΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙΣ ΜΕΤ ΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΖΑ ΤΑ CLUBAKIA ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ

  34. Καταρχας τουλαχιστον τραγικη η κριτικη επιτροπη.
    Αλλα δεν νομιζω πως μπορει να αλλαξει το αποτελεσμα, δηλαδη ο Μαρτακης στο κοινο θα ναι ή 3ος ή 4ος, και 1ος να βγει στην κρ. επιτροπη δεν προκρινεται, διοτι η Κρυσταλλια θα ναι 2η στο κοινο και κατα πασα πιθανοτητα 2η στην κρ. επιτροπη που συνηθως προτιμαει τα ελληνικα τραγουδια. Εκτος αν πια ειναι τοσο στημενο που θα ριξουν την Κρυσταλλια 4η ωστε να μην εχει καμια ελπιδα.. Θεωρω τα 2 ξενα δεν θα χουν καλη θεση απ την κρ. επιτροπη!

  35. ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!ΤΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

  36. Katia…
    Καταρχην ευχαριστω για τα καλα λογια..(χαχαχα)….Απο κει και περα,μια προβλεψη εκανα…Σε λιγο με τοση παρανοια που επικρατει εδω μεσα….θα βγαλετε στημενους και οσοι δεν ειναι υπερ των ff..δηλαδη ελεος….Εχετε καταντησει ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ..χαχα..αρχιζω και φοβαμαι…

  37. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ?????ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

      • το κραξιμο που εχει φαει ειναι απο συγκεκριμενα ατομα που μπαινουν με 10 διαφορετικα νικνειμς και αρχιζουν το θαψιμο ασυστολα…και μενα δεν μαρεσουν οι φρικι αλλα δεν μπαινω με αλλα ονοματα και αρχιζω να τους βριζω..επιτελους πρεπει να σεβεστε και την αποψη των αλλων!!!!εχω φτασει στο σημειο αν και μου αρεσει υπερβολικα το κομματι της κρυσταλιας να χαρω υπερβολικα με νικη μαρτακη για να σπαστουνε καποιοι

  38. moor είσαι ΘΕΟΣ !!!
    Συμφωνό απόλυτα μαζί σου!
    Μερικοί (γκούχου γκούχοι) -μειοψηφία βέβαια- από αυτούς που υποστήριζαν πέρσυ τους Κόζα Μόστρα συνεχίζουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΘΑΔΕΙΑ όπως πέρσυ να υπεραίρονται για τον Μαρτάκη και να τον θεωρούν νικητή…ας ξέρουν όμως πως ο τροχός γυρνάει! ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ- ή καλύτερα- ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΗ! Φέτος θα πάει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον Τρισάθλιο Μαρτάκη με την Κοζακομπανία της βλαχιάς και του all star !!!
    ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ/ΣΟΥ !!!

  39. @eurofan dn thumamai na se stolisa me kosmitika epitheta anaferomai sto sxizofreneis!!!!!!!!!ola deixnoun oti kati dn paei kala dn to leme mono emeis p mas aresoun oi ff!!!!!!!!!!akoma k kapoia periodika grafoun diafora k eidika me tn epilogh ths kritiki epitroph!!!!!!!!!

  40. Αν απόψε βγει ο Μαρτάκης με τη βοήθεια του Χριστού, της Παναγιάς, του Κοντοπούλου, του Γεωργαντά, της Ελπίδας, του Mad, του Σταρ, της Μελέτη, της κατινοΣουλιώτη και των 12 αποστόλων, είμαστε άξιοι του αποτελέσματος. Ένα εντελώς ανέμπνευστο τραγούδι θα πάει Δανία με το έτσι θέλω;; Δε νομίζω Τάκη!

    • Δεν έχω τίποτα με το Μαρτάκη, αλλά προσωπικά βρίσκω το τραγούδι του πολύ λίγο. Τον αδικεί και αδικεί και τη δεύτερη προσπάθειά του. Πέρα από αυτό και μόνο στο άκουσμα της φράσης “στημένος τελικός” αισθάνομαι αγανάκτηση. Μακάρι λοιπόν να γυρίσει μπούμερανγκ για αυτούς που τον έστησαν και τελικώς να επικρατήσει το καλύτερο απόψε τραγούδι…
      Αν δω φοβερά και τρομερά πράγματα στη παρουσίαση του Μαρτάκη δε θα έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ και να του δώσω συγχαρητήρια. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Αλκαίο που δε μου άρεσε καθόλου το τραγούδι του, αλλά παραδέχτηκα αμέσως ότι ήταν το καλύτερα και το πιο επαγγελματικά παρουσιασμένο και δίκαια κέρδισε. Όπότε, let the best win!!!

  41. Εγώ πιστεύω:
    Στο κοινό : 1) Freaky Fortune
    2) Κρυσταλία
    3) Μαρτάκης
    4) Josephine
    Στην επιτροπή: 1) Μαρτάκης
    2) Κρυσταλία
    3) Freaky Fortune
    4) Josephine
    Και έτσι περνάει η Κρυσταλία.Ο Μαρτάκης στο κοινό πάνω από 3η θέση αποκλείεται να είναι το ίδιο και οι Freaky Fortune στις επιτροπές. Αν τώρα ο Μαρτάκης δεν πάρει ούτε στις επιτροπές την πρώτη θέση, πράγμα δύσκολο, τότε δεν περνάει με τίποτα. Από εκεί και πέρα θα πεχτεί ανάμεσα σε Freaky Fortune και Κρυσταλία.

  42. Ρε παιδιά δεν είπε κανείς οτι ξέρουμε τι θέση θα πάρουμε το Μαιο ή αν θα πατώσουμε,αυτά πάντα ανατρέπονται,ούτε γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμαι λες και γουστάρουμε !Εδώ απλά γκρινιάζουμε η για να το πω καλύτερα καταγγέλουμαι όσα βλέπουμε και μας προβληματίζουν!Διαφωνούμε με την επιτροπή,επειδή 3 στους 5 θέλουν Μαρτάκη και είναι πολύ πιθανό να βγάλουν τους FF 3ους για να μην έχουν ελπίδα,διαφωνούμε με την προπαγάνδα των εκπομπών,με την λάθος προώθηση,,,Δεν κάνουμε ΄κάτι κακό!Απλώς δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν θα δεχτούμε κάτι στημένο και κάτι που δεν προέρχεται από εμάς…η προήλθε γιατί άλλοι μας το επέβαλαν!Καλή βραδιά να έχουμε αλλά παρακαλάω να μην πάει ο Μαρτάκης,ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος,γιατί δεν θέλω να δικαιωθούν οι μαλάκες!!Τα λέμε μετά το αποτέλεσμα!!

  43. Pera apo osous kanoun edw mesa les kai pairnoun pososta apo tous ypopsifious, egw na eyxitho kali tyxh se olous kai as epilegei to kalytero gia thn Elladara mas!!!! Pali teliko kai top-10!!!!!!Thetiki energeia kai ola tha pane kat’eyxhn!!!!!!!

  44. Aυτό που θα ψηφίσουμε θα πρέπει να ανταγωνιστεί τραγούδια όπως της Ιταλίας.Ας αποφασίσει η πλειοψηφία

  45. nomizw pws to xeirotero tragoudi einai tou martaki. episis den thelo na paei o martakis gia na dw ta moutra tis meleti aurio.ma einai dynaton na lene xthes oti se ola ta polls protos einai o martakis?? diladi eleos. enw proto me diafora einai to rise up. to tragoudi tis krystallias einai polu oraio kai dynamiko!

  46. Katia…
    Το σχιζοφρενεις…δειχνει την εικονα που επικρατει εδω μεσα…(με λιγο κομπλεξ μεσα)….τωρα αν το θεμα οπως λες εχει παρει τετοιες διαστασεις,θα ειχε επεμβει η EBU…οποτε καλυτερα να περιμενουμε και να κραξουμε μετα τα αποτελεσματα,….γιατι αν τελικα πανε οι ff…δεν ξερω τι θα λες μετα…

  47. χα χα χα μετα θα κανουν στροφη 180 μοιρων και θα λενε οτι ο τελικος εν τελει δεν ηταν στημενος και σικε!οτι κατι αλλαξε την τελευταια στιγμη κτλ!καταλαβες μονα ζυγα δικα τους

  48. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ FREAKY FORTUNE ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ LIVE Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ…ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ JOSEPHINE ΤΗΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΩΚΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!

  49. ΑΠΟΡΙΑ
    ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΕΤΣΙ?
    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΖΑΜΠΑΟΥΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ HOLD ME ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η PANIC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ALL-STAR ΤΟΥ GROUP ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΤΩΝ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ……ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ

  50. Το ερώτημα που πλανάται πάνω από τον Ελληνικό τελικό για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη είναι ένα «Θα πήγαινε για δεύτερη φορά ο Μαρτάκης στον διαγωνισμό αν γνώριζε ότι δε θα πετύχει; Θα τον άφηνε ο Αρσενάκος να το κάνει αν δεν ήταν σιγουράκι;».
    Διότι μεταξύ μας τώρα. Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Κώστα.
    Τον αγαπημένο της διοίκησης της δισκογραφικής… Κώστα. Τον Κώστα που κάποτε ήταν συνεργάτης του Ψινάκη, ο οποίος τυχαίνει να είναι κι αυτός αγαπημένος της διοίκησης, τυχαίνει επίσης να έχει επιρροή στις ανατολικές χώρες και τυχαίνει όλοι μαζί ν΄απόλαυσαν τα Χριστούγεννα στιγμές χαλάρωσης σε θέρετρα στην Ελβετία. Τυχαίο; Λέτε η συμμετοχή του Μαρτάκη ν΄αποφασίστηκε τις Άγιες ημέρες;
    Ποιος ξέρει. Πάντως ο Μουρατίδης προσπάθησε με τα όσα είπε να ταρακουνήσει λίγο την κατάσταση και μεταξύ μας τώρα… τα κατάφερε. Όλες οι αποστολές όταν δεν πήζουν με τις πρόβες… δεν συζητούν με την Βανδή και τον Καπουτζίδη…. δεν φωτογραφίζονται για τα social media, συζητούν τα όσα είπε ο Μουρατίδης και κατά πόσο όλο αυτό το κλίμα θα αποτρέψει το Ελληνικό κοινό να ψηφίσει. ΠΗΓΗ:Νάσος γουμενίδης

  51. Stratos…
    Ετσι ειναι!!πλεον ειτε κερδισουν οι ff ειτε οχι,εχουν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ…οποτε…μια χαρα,βολευτηκαν!!χαχ…

  52. eurofan dn eipais oti h katastash p epikratei edw mesa einai sxizofrenikh….epais oti exoume katatnisei sxizofreneis k oti arxizeis na fovase kiolas!!!!!!telospantwn dn to travixw allo!!!!!!!!pragmatika omws gia poion logo o kontopoulos dn egrapse ena kommati gia tn martakh an to ekane auto pisteuw oti tha tn psifiza giati toulaxiston tha htan tou styl tou tha to upostirize k tha eixe olo to paketo gia na paei!!!!!!!!!! kai sthn telikh krima gia tn martaki xantakothike me auto to kommati vgei dn vgei shmera prwtos!!!!!!!!!!

    • Σωστα…η κατασταση ειναι Σχιζοφρενικη,γιατι ορισμενα σχολια ειναι σχιζοφρενικα..απλο ειναι..Απο κει και περα ο Κοντοπουλος και ο καθε Κοντοπουλος θα γραψει τραγουδι,στην χωρα που θα του δωσει και λεφτα..Βλεπε π.χ..Αζερμπαιτζαν…Αυτο που πιστευω ειναι οτι με οποιο και να παμε..θα παλεψουμε για την δεκαδα….Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!

  53. merikoi( k twra tha xrisimopoihsw k egw wraiotata epitheta)h exete sto kefalh p kouvalate axira h to paizete kinezoi k dn diavazete tpt apo ta sxolia p grafei h ploiopsifia k sunexizete to violi sas me makakies k me mh tekmiriomena sxolia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  54. Eurofan
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ GROUPAKI ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.ΑΤΟΜΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΨΗΝΕΣΑΙ??????????

    • ΧΑΧΑΧΑ…Οχι..λυπαμαι..αλλα αν θες εχω 5 ΜΕΤΡΑ ΚΛΑΡΙΝΟ..ελα με την ΟΠΙΣΘΕΝ και μολις σου μπει..δεν θα γραφεις Μ@@@@@Σ…κανωντας τον ΕΞΥΠΝΟ!!!…Επισης..δεν θα γελανε κατι ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ σαν τον Davide…που προφανως ειναι εμπειροι με ΚΛΑΡΙΝΑ…Οποτε για να το τελειωνουμε ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΖΙ…μια και καλη…

      Υ.Γ…(μοορ Απο αεκτση (Προφανως οριτζιναλιστα δεν περιμενα και καλυτερη εκφραση ΛΟΓΟΥ..χαχαχ)

  55. καλα εσυ μοορ εισαι εκτος τοπου και χρονου ως συνηθως!καταρχας το τραγουδι δεν εχει κλαρινο!εσυ εισαι προθυμος να ραπαρεις μαζι μες τους φρικι?να χορεψεις breakdance?να μαθεις να σεβεσαι λιγο και τους αλλους………

    • Οσο και να του εξηγεις…δεν θα καταλαβει..και θα λεει βλακειες..χαχα..ειναι Γεννημενος γιαυτο…για να λεει μπουρδες..(Ασε που μπορει να εχει και καπνισει κανενα μπαφο)…

  56. η αληθεια ειναι ομως πως το ονομα του κοντοπουλου κυριως στην επιτροπη εχει προκαλεσει ηδη αντιδρασεις κι οχι μονο εδω,στον ogae!!!! αν ειναι μαγκες ας αλλαξουν τα ονοματα της επιτροπης! αφου οι 3 απο τους 5 εχουν δηλωσει την προτιμηση τους προς στ μαρτακη η στο κομματι η εχουν συνεργαστει με αυτον!

  57. καλα αυτο που κραζετε τον μαρτακη ειναι τραγικοτατο ενταξει!!το παιδι απλα θελει να μας υποστηριξει και να μας εκπροσωπησει σαν χωρα,το οτι δεν σας αρεσει το τραγουδι δεν σημαινει πως πρεπει να κραζετε!ελεος πια υπαρχουν και καποιοι εδω που τον υποστηριζουνε-_-
    τελος παντων,προσωπικα οι freaky fortune δεν μαρεσουνε,η κρυσταλια ειναι ενοχλητικη οταν φωναζει και το τραγουδι….σιγα την πατατα,και η josephine ισως εχει υποτιμηθει λιγο γιατι ειναι ωραιο τραγουδι!!αααντε καλη επιτυχια…και ηταν να παω στον τελικο αλλα….τεσπα:)

    • Δεν μας χεζεις που θα μας κανεις και μάθημα . Σιγα μην πούμε και μπράβο στον ΛΟΥΖΕΡ Μαρτάκη που έβαλε ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αυτο ειναι fair play και ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; Έλεος ομως .

      • Όχι ρε θα κάτσουμε να φωνάζουμε και να ουρλιάζουμε επειδή όπως υποστηρίζεις δύο εταιρείες σκάσαν ένα σορό λεφτά για να δημιουργήσουν ένα φιάσκο… Ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να κάναν ανάθεση και δεν θα μπορούσες να κάνεις και τίποτα. Σιγά να μην κάτσω να χαλαστώ και να μαλώσω με άτομα που ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ έτσι για να ξεδώσουμε τα νεύρα μας. Σιγά μην κάνω και δύο και τρεις λογαριασμούς γιατι δεν με φτάνει ένας για να μαλώσω θέλω και άλλον… Ελεος πια. Κάτσε φαγώσου μόνος μην επιτήθεσαι σε άτομα που ούτε καν σου απεύθηναν τον λόγο και θα μαστε όλοι μια χαρά…..

  58. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτός ο ”κοινωνικός σπαραγμός” ,αυτή η διάθεση για ”εξέγερση” απέναντι στο ”κατεστημένο”…Ας τα δούμε με ψύχραιμη ματιά τα τραγούδια θα αντιληφθούμε ότι..:
    1)Το τραγούδι της Κρυσταλλίας είναι ένα στιχουργικό τέρατούργημα(παντάνασα) που κανένα νόημα δεν βγάζει ,μια γλυκανάλατη μετρια μπαλάντα που καμιά τύχη δεν έχει στον φετινό διαγωνισμό…
    2)Η josephine έχει ένα κάτω του μετρίου τραγούδι,,ένα τραγούδι του σωρού, που παντελώς αδιάφορο αφήνει τον καθένα και φυσικά καμιά τύχη δεν έχει..
    3)Τ τραγούδι των Freaky είναι το τραγούδι που σου μένει πιο πολύ,αλλά είναι τραγούδι που θα παίξει μόνο στα ελληνικά beach bars και καμία αίσθηση δεν κάνει στην τρομερά αναπτυγμένη βιομηχανία τέτοιων τραγουδιών,αφού κάθε μέρε βγαίνουν δέκα τέτοια…
    4)Το τραγούδι του Μαρτάκη μπορεί να μην είναι αριστούργημα,αλλά έχει καλή σκηνική παρουσία,την οποία θα φτιάξουν ακόμα παραπάνω,έχει ύφος Eurovision,έχει τον καλύτερο και πιο εμπορικό τηλεοπτικά καλλιτέχνη..
    Επομένως,δεν είναι έκπληξη το οτι είναι και πρέπει να είναι φαβορί αυτό το τραγούδι…έτσι και αλλιώς στην φετινή πολύ ανταγωνιστική Eurovision,κανένα απ τα τραγούδια μας δεν μπορεί να μπει στην δεκάδα.Και για τα πρώτα 3 αμφιβάλλω αν έχουν την δυναμική να μπουν έστω στην 15αδα…

  59. stratos
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ?ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ VERSION ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ eurofun ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??
    ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΟΜΠΕΤΑ.ΣΥΝ 50 ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΟΥΝ…ΑΙΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ

  60. @Eurofan …. se exo vrisi esto mia fora? sou ekana epithesi esto mia fora? to oti den simfonoume se kanena thema k oti vrisko kapio minima tou moor astio … den sou dini kanena dikeoma na mou milisis me tetio tropo! to ithos mou kai i aksioprepia mou san anthropos den mou epitrepi san sou doso mia apantisi sto epipedo sou … fatni na di kanis tos pos mas simberifere esi edo kai meres. apo mamakies, sxizofreni eos xaxanoulides ola mas ta petakses sto kefali!! na dosis stous gonis sou ek meros mou ta sixaritiria mou … poli sosta se megalosan!! kai ola afta giati sou thiksane ton Martaki sou? eisai ligos…

    • ΟΚ!!!.Φετος ειπα να ειμαι ψυχραιμος..αλλα δεν μου αφηνετε αλλα περιθωρια..Προφανως καταγεσαι απο αλλη χωρα,γιατι δεν βλεπω να κατανοεις ορισμενα πραγματα…Οταν ο αλλος ο ΒΛΑΞ με αποκαλει ΚΛΑΡΙΝΟ..και συ λες οτι ηταν οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,,Αυτοματα με προσβαλεις..Το ηθος και την Αξιοπρεπεια σου την ειδαμε πριν….φανηκε..δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε…Οσον αφορα τους γονεις μου εισαι ΠΟΛΥ,ΛΙΓΟΣ…για να πεις πως με ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ απο την στιγμη που δεν με ξες προσωπικα…

      Υ.Γ..1..ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΕΓΩ ΚΛΑΡΙΝΟ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ???…
      Υ.Γ..2..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…
      Υ.Γ.3…ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΟΟΥΥ…ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ..

      • dikse mou esto mia ekfrasi pou ipa oti o moor exei dikeo!! esto mia leksi!! dikse tora pou tou edosa dikeo!! to gelio exei na kani mono otan simfonoume se kati? mia kai dio fores exo gelasi me allous otan kanoun mazi mou plaka? ides EMENA na se vriso?? kai nai filarako mou … tin ida tin aksia sou! giati esi epikentronese MONO se afto … to oti edo k meres mas VRIZIS olous me xaratkires opos “mamakies”” kai “sxizofreni” sinexizis na to agnois!! EISAI PRAGMATIKA POLI LIGOS!!! kai afto fenete mono kai mono pou anaferese kai anarotiese stin aktagogi mou … thelontas na me stenaxorisi kai na me thiksis oti logo katagogis dithen eimai “touvlo” na se katalavo!! EISAI LIGOS!! kai an thelis na mathis, o pateras mou genithike kai megalose sto didimotixo tis tharkis, i mana mou genithike kai megalose sta ioannia … apla emena me ekanan sto Trieste (tis Italias). mia poli xoris ellhniko sxolio. oti ellhnika ematha ta ematha apo monos mesa apo magazina & efimerides pou agorasa to kalokeri gia enan olokliro xrono!! bori i orthografia mou akoma kai tora pou irtha monima ellada na einai xalia … alla ta ellhnika toso kala na katalavo tis vlakies sou!!!

      • Davide…
        Και πολυ καλα κανεις…Δεν ανεφερα την καταγωγη σου για ΚΑΚΟ Σκοπο!!!…Ειπα οτι προφανως εισαι απο αλλη χωρα και δεν κατανοεις ορισμενα πραγματα..και γω αν τωρα ειμουν στην Κινα..δεν θα τα κατανοουσα ολα!!!..Το καταλαβα απο το ονομα οτι εχεις ριζες απο αλλη χωρα και ΚΑΛΑ κανεις!!!..προφανως και καταλαβες λαθος…και ουτε αναφερθηκα για την ορθογραφια σου..αλλα το οτι δεν κατανοησες αυτο που ειπα…Τεσπα..
        Οταν ομως ερχεται ο αλλος ΒΛΑΞ και εχει σκοπο να δημιουργησει ΕΝΤΑΣΕΙΣ..Λεγοντας οτι ειμαι ΚΛΑΡΙΝΟ…Και συ λες:oti kalitero exo diavasi edo mesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to minima tis xronias!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa….Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δεν κατανοεις καλα…με αυτο που ειπες ειναι σαν να συμφωνεις..τεσπα..ας το αφησουμε..Αλλα δεν ηθελα με τπτ να σε προσβαλω..Προς Θεου!!!;)

      • ellhnas eimai … kai mikros sto Trieste se ellhniko spiti megalosa …. arage profanos kai katanoo orismena pragmata … giati oute kinezos eimai oute se brazilianiko spiti megalosa. ta idia miala exoume … pou leei o logos! 😉 apla afto pou den boro na katalavo einai i simberifora sou … kai mi mou to plasaris gia alli mia fora oti einai etsi o kathe ellhnas. to vrisko ligo akomso kai lathos na mirazis vrieses … k taftoxrona na min dexese otan o moor kai o kathe moor sou kani mia “plakitsa”. oso den sou aresi esena i plakitsa me to “Klarino” … toso den aresi stous allous otan tous les sxizofreni. tespa … as to klisoume edo to thema … den tha to lisoume to kypriako liges ores prin tin ton ellhniko teliko :p

      • Davide…
        ΧΑΧΑΧΑ..ΟΚ!!…Ας το κλεισουμε εδω..αν και το σχιζοφρενεις δεν ειναι και βρισια…και ουτε εχω βρισει…ενω το ΚΛΑΡΙΝΟ…με την αλλη εννοια ειναι και παραειναι…ΤΕΣΠΑ…Καλυτερα να μην ασχοληθουμε αλλο με το τι ειπε…καποιος που εχει σκοπο να προκαλεσει!;)

  61. ΧΑΧΑ..Το αστειο της Υποθεσης ειναι οτι Ορισμενοι κανουν διαλογο και παιρνουν στα σοβαρα τα λογια των davide..kai moooooo(προφανως προερχεται απο την ομιλια της αγελαδας)…

  62. καλα απο τη μια λετε οτι ειναι στημενο το ολο σκηνικο αλλα απο την αλλα θα χαλασετε καρτες για τους FF!τωρα αυτο πως γινεται ο θεος και η ψυχη σας!διπολικη διαταραχη να υποθεσω?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΑΚΗ!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

  63. Πραγματικα στη μελετη ντροπη της για την προπαγανδα.Αλλα δεν πειραζει,θα παρει μπουλο συντομα απο το σταρ με τετοια τηλεθεαση κατω απο 10% . Ελπιζω τουλαχιστον ο μαρτακης να μην ψηφιστει μονο απο τις εφηβες στην ελλαδα που ( που ειναι το 99% των ψηφοφορων του) αλλα και απο τις εφηβε ς στην ευρωπη μπας και παρουμε καμια καλη θεσουλα και φετος.

  64. Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως η επιτροπή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την Josephine τέταρτη και τους FF τρίτους. Τώρα για τις δύο πρώτες θέσεις παίζεται αλλά αισθάνομαι ότι πρώτος θα βγει ο Μαρτάκης. Τώρα στο κοινό θα ναι πολύ περίεργο να βγει πρώτος ο Μαρτάκης αφού στα περισσότερα polls είναι τρίτος. Ίσως λόγω της δημοτικότητάς του να βγει δεύτερος αλλά πρώτος θα με φανεί κάπως…. Τέλος πάντων στην ουσία πιστεύω πως όλα θα εξαρτηθούν από την Κρυσταλλία. Αν είναι πολύ καλή θα ρίξει τον Μαρτάκη και θα ανοίξει δρόμο για αυτήν και τους FF. Αν δεν τα πάει καλά, βγαίνει πρώτος στην επιτροπή ο Μαρτάκης και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους FF γιατί την Κρυσταλία λόγω ποιότητας δεν πιστεύω πως η επιτροπή θα την ρίξουν κάτω από την 2η θέση. Η Josephine αν και έχει ένα καλό pop κομμάτι απλά συμπληρώνει το πρόγραμμα γιατί δεν προκαλέι κάποια εντύπωση παρά την εξαιρετική χορογραφία που έκανε στις πρόβες…

  65. Davide
    AYTO ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΖΑ ΡΕ ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΖΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΟΖΑΣ ΕΙΧΕ ΝΤΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΟ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΝΤΥΘΕΙ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ

    • MOYYYY…
      Θα σου απαντησω σοβαρα…την μερα που δεν θα εχεις παρει ΜΠΑΦΟ..γιατι Οριτζιναλιστας και ΜΠΑΦΟΣ Πανε μαζι…Δεν σου απανταω καταλληλα..γιατι κατανοω στην ασχημη κατασταση που βρισκεσαι..Προφανως καθημερινα τρως πολλες ΦΑΠΕΣ…και ξεσπας εδω ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ..ΚΟΜΠΛΕΞ…Συνεχισε το..ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

      Υ.Γ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ…ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ!!!

      • ε καλα τωρα.μαθημενα τα χανουμια στις φαπες..σαν τους βαζελους τις sexy κουνελες

    • Οκ δεν συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις του @eurofan ούτε φέτος, ούτε και πέρυσι. Είναι προφανές ότι προτιμάει ένα ειδιαίτερο είδος μουσικής που δεν σε αγγίζει @moor. Εγώ αν και Θεσσαλονικιός είναι ακούσματα που ναι μεν μου αρέσουν αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να δω στην eurovision. Δεν το ήθελα πέρυσι αλλά κάθησα και αποδέχτηκα την άποψη της πλειοψηφία όπως θα κάνω και φέτος. Δεν πρόκειται να κάτσω να βρίσω και να μαλώσω με κάποιον επειδή έχει διαφορετικά ακούσματα. Καλά κάνει και έχει διαφορετικά ακούσματα και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις για αυτό. Μπορείς να έχεις τις δικές σου απόψεις και όπως οι άλλοι σέβονται την δικιά σου άποψη κάτσε και σεβάσου και των αλλων και μην τους κρίνει που είναι διαφορετικοί από σένα. Ενας κόσμος που όλοι θα είμασταν ίδιοι είναι ένας κόσμος χωρίς άποψη…

      • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!..Ισως το ποιο σωστο σχολιο που εχω διαβασει εδω μεσα!!!!..Το θεμα ειναι οτι αυτο που γραφεις δυσκολα θα το κατανοησει,γιατι πολυ απλα..εχει αυτον τον σκοπο!!..Δηλαδη να προκαλεσει καυγα…

  66. Μακάρι να βγει η Κρυσταλλία,την οποία θα ψηφίσω 1-2 φορές αλλα και οι Freaky Fortune να βγουν δεν θα με πειραξει!ΟΧΙ όμως οι αλλοί δύο,ΕΙΔΙΚΑ ο μαρτάκης!

  67. @eurofan simfwnw oti o kontopoulos thelei lefta alla an htan patriwths k me tis toso kales sxeseis p exei me tn martaki k gnorizontas tn katastash p epikratei sthn ellada tn trxousa periodo tha mporouse na prosferei kati!!!!!!!!!tha dikaiologisoume k tn kontopoulo twra;;;;;;;;;;

    • Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχει ακομα ΚΑΠΟΙΟΣ που να βαζει την πατριδα πανω απο το ΧΡΗΜΑ??..Δεν το Νομιζω…

  68. Όποιο τραγούδι και να βγει απόψε θα το δεχτώ και θα το στηρίξω!Επειδή σαν άνθρωπος σπάνια γκρινιάζω έτσι θα δράσω και σήμερα..χαλαρά και ψύχραιμα!Σιγά μην κάτσω να σκάσω αν πάει ο Μαρτάκης ή οι ff ή κάποιος άλλος…για εμένα μετράει κυρίως το γεγονός ότι φέτος συμμετέχουμε στο διαγωνισμό παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις..καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι έχουν ξεχωρίσει κάποιο κομμάτι και παθιάζονται σε μεγάλο βαθμό..οκ δικαίωμα τους και σεβαστό!το μόνο που μπορούν να κάνουν γι’αυτό είναι να το ψηφίσουν μέχρι τελικής πτώσης όσο περισσότερο μπορούν κι ότι γίνει…για εμένα και τα 4 μου κάνουν το ίδιο..κανένα δεν θεωρώ άθλιο(ούτε καν της Ζοζεφίν που είναι το μεγάλο outsider)αλλά κανένα δε θεωρώ και επικό-καταπληκτικό κομμάτι…εύχομαι και στους 4 καλή επιτυχία και να είναι μία όμορφη βραδιά!!άντε κοντοζυγώνει και η ώρα!

  69. Στις στοιχηματικές εταιριες απο εκει που δινοταν φαβορι ο Μαρτακης,εστω και οριακα,πλεον δινονται φαβορι η Freaky fortune..Πιο συγκεκριμενα στο 1,80 ειναι οι FF στο 1,90 ο Μαρτακης,στο 4,00 η Josephine και στο 7,00 η Κρυσταλια..Στα περισσοτερα γκαλοπ προηγείται το Rise up ενω εχει και τις περισσοτερες θετικες ψηφος στο youtube(δευτερο στα views)..Παρα τη προπαγανδα του Star για τον Μαρτακη(που μπορει να του στοιχησει αφου συσπειρώνει τους <> του,ενω μπορει που κάποιοι που θα το ψηφιζαν να μην το κανουν θεωρωντας δεδομενη την νικη του) το Rise up ειναι το φαβορι,ο κοσμος θα το ψηφισει και θα το φερει πρωτο..Αν η επιτροπη το βαλει δευτερο θα περασει σιγουρα,αν το βαλει τριτο πρεπει η διαφορα του στο κοινο να ειναι μεγαλη σε σχεση με τα υπολοιπα τραγουδια..Στηριζουμε τους Freaky Fortune εναντια στη προπαγανδα του Μαρτακη,που προσωπικα μου ειναι συμπαθης αλλα το τραγουδι του δεν μαρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ..

  70. re paidia ok exoume xefugei twra sovara edw sxoliazoume tn eurovision exoume antithetes apopseis uperaspizomaste ta tragoudia p mas aresoun alla mhn to xalate vrizontas o enas tn allon se prosopiko epipedo ti klarina k mpofos einai auta!!!peace!!!!!!!!!!

  71. συμφωνω απολυτα μαζι σου μαριαννα!απλως δεν μπορω να αγνοησω το γεγονος ποιος αρχισε ολη αυτη τη φασαρια εδω μεσα..ειναι 3-4 ατομα που εχουν αρχισει εδω και καιρο να γραφουν υβριστικα σχολια για τον μαρτακη και υμνητικα για τους FF!ενταξει το να μην σ αρεσει ενας καλλιτεχνης το δεχομαι αυτο που δεν δεχομαι ειναι τα ομοφοβικα και μειωτικα σχολια απεναντι σε αυτον και στους φαν του!δεν θα ηθελα να αναφερθω στις βρισιες που εχει ακουσει ο μαρτακης ολο αυτο το διαστημα απο 3-4 ατομα εδω μεσα γιατι δεν ειναι του επιπεδου μου!πραγματικα κι εγω θελω να βγει η κρυσταλια,μου αρεσει τρελα το τραγουδι της αλλα δεν θα αρχισω να βριζω τους αλλους!

    • Η αλήθεια είναι πως ακούστηκαν κάτι μικρά σχολιάκια ότι δεν έχει φωνή αλλά τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν καθαρά το τραγούδι του και ότι το στυλ του τραγουδιού δεν του ταιριάζει. Η όλη κόντρα έχει φουντώσει επειδή ενοχλούνται πολλοί υποστηρικτές των FF και της Κρυσταλλίας, όπως και εγώ, επειδή ο Μαρτάκης έχει μεγαλύτερο πρόμο και αισθανόμαστε άδικο να μην στείλουμε κάτι διαφορετικό από προηγούμενες χρονιές. Το μεγαλύτερο αιρέθισμα ίσως να είναι και η παραπληροφόρηση της Μελέτης για τα polls. Πάντως δεν πιστεύω σε στημένο διαγωνισμό. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

  72. stratos άστους να λένε…εκείνοι ρίχνουν το επίπεδο τους..προσωπικά ακόμα και να είχα κάποιο αγαπημένο τραγούδι φέτος(που δεν έχω) δε θα έριχνα λάσπη στους υπόλοιπους συμμετέχοντες..πέρυσι όσοι ήταν υπέρ των κ.μ έλεγαν χοντρή τη τζωρτζίνα,όσοι ήταν με το μέρος της έριξαν χοντρό βρίσιμο στους κμ και τον Αγάθωνα!δεν έγραφα εδώ αλλά έμπαινα διάβαζα τα σχόλια και είχα φρίξει!δυστυχώς οι περισσότεροι εδώ μέσα έτσι λειτουργούν…πιστεύουν ότι με το βρίσιμο θα κάνουν κάτι?ίσα ίσα που έτσι φαίνονται τελείως φανατισμένοι..

  73. Χαμό έχει προκαλέσει, λίγες ώρες πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, η σύνθεση της κριτικής επιτροπής, με πολλούς θαυμαστές του διαγωνισμού να κάνουν λόγο ακόμα και για σικέ παιχνίδι: αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου, που έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μαρτάκη!

  74. Θελουμε καθαρό παιχνιδι απο όλους και για όλους. Αν η κρατική τηλεοραση αδυνατεί να διασφαλίσει δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ. Χεστηκα ποιος θα πάει αλλα τερμα στη βρωμια και τη σαπίλα.

  75. paidia psifiste rise up na ginei oti egine to 2008 p epitroph evgale martakh alla to koino xiliopsifise kalomoira me apotelesma na kerdisei!!

  76. Τι λέει θα κάνουμε και αντίστροφη μέτρηση όπως το melodifestivalen? Επειδή δεν υπάρχει διαδικτιακά θα το κάνουμε στα σχόλια?

  77. Η αλήθεία είναι ότι ο Κοντόπουλος δεν θα έπρεπε να είχε κληθεί στην επιτροπή αφόσον έχει συνεργαστεί με έναν από τους υποψήφιους.

  78. Πόσο τους κόστισε η σκηνή; 5€; Και όλα τα νούμερα των πρωινών- μεσημεριανών τι δουλειά έχουν εκεί;

  79. Οι ff το είπαν χάλια, δε καταλάβαινα τι έλεγαν, οι αμερικανιες τους μαραναν. Η Κρυσταλλια το είπε πολύ ωραία.

  80. Ο Μαρτάκης εκτός τόπου και χρόνου ενδυματολογικά, άχρωμος ερμηνευτικά. Σαν να μην το αισθάνεται…

  81. paidia oi ff htan kati xexwristo gemizan tn skini apo monoi tous egw tha to xiliopsifisw to axizoun ta paidiaaaaaaaaaaa mpravw tous k tn kristalia tha tn psifisw!!!!!!!!!!

    • Μπα Κάτια κ εγώ που είχα πωρωθεί μαζί τους, σήμερα δε με ενθουσίασαν, όλα καμ αν, καμ αν ήταν…μου ήρθε να τους πλακώσω στις φάπες.

  82. Rise up δαγκωτο και σαν δευτερο μου αρεσε πολυ η Κρυσταλλια….Μαρτακη ευχαριστω αλλα δεν θα παρω,αφωνος,αχρωμος και αγευστος!!!

  83. Πολυ κακοι οι ff….αμερικανιες και δεν καταλαβαινες τι ελεγαν…βγηκαν με τα μπουφαν και χοροπηδουσαν απλα…κακη κ η κρυσταλλια με αυτο το πολυ κακο τραγουδι,εντελως αδιαφορη η ζοσεφιν…αναμεσα στους τυφλους βλεπω ν βασιλευει ο μονοφθαλμος μαρτακης..

    • pali kala pou o Martakis den to estise san amerikanaki! 😉 toulaxiston na evlepe pos “xorevoun” ekei tin ameriki i rock stars … ligo poli “kounisti” itan kai den kolouse me to tragoudi

  84. Παρόλο που μου αρέσει το τραγούδι της Κρυσταλλίας που πιστεύω ότι το ερμήνευσε μέτρια, οι Freaky Fortune το εκτέλεσαν πάρα πολύ καλά! Ο δε Μαρτάκης ούτε νεύρο είιχε ούτε τίποτα, δεν το ένιωθε! Η Josephine δεν το έχει και φαίνεται… Και απορώ ακόμα, γιατί ο Φωκάς δεν δούλεψε σκηνοθετικά τα κομμάτια παρα μόνο το τελευταίο!!! Όπως και να έχει, πιστεύω πλέον πιο σίγουρα στην νίκη του Rise up και μετά της Κρυσταλλίας!!

  85. Εγω ψηφιζω Κρυσταλλια.
    Φωναρα και με προσεγμενη σκηνικη παρουσια μπορει να παει καλα! 🙂

  86. Sxolia apo filous mou edw 3enous:

    Krystallia: Too much aaahhhs

    FF: Love it! It could win the whole thing! De nomizw na nikouse alla en8ousiasthkan.

    Martakis: Pretty boy boring song

    Josephine: I don’t even know what is “out of tune” and she is OUT OF IT. Not a contender

    hahaha k oi dikes m skeyeis

  87. Για μενα ο Μαρτακης ειχε την καλυτερη παρουσια αλλα το τραγουδι ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ..Οι FF ηταν καλοι,καλυτεροι αποτι περιμενα..Κρυσταλια το ειπε ωραια αλλα πιο μονοτονο τραγουδι πεθαίνεις..ΟΙ Τζοσεφιν αφωνη…Στηριζουμε RISEEEE UPPPPPP……..

  88. dn xerw oi ff eixan to pio diskolo tragoudi gia na vgei kalo sto live k telika ta kataferan mia xara!!!!!!!!!!!!!mpravooooooooooooooooo o martakis m thumise programma sta mpouzoukia!!!!!!!!!!!

  89. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 10 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ RISE UP ΚΑΙ 5 ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ..

  90. koita skinothesia p ekane o fokas sthn vandi uperoxh!!!!!!!!!!!! eimai polu perifanei gia tn foka giati katagete apo to mesologgi apo katagomai k egw!!!!!!!

    • Στα τραγουδια ομως, ειδικα αν εξαιρεσεις το τελευταιο, μάπα το καρπουζι…

    • Αν και συμπαθω το Μαρτάκη και θελω να παει καποια στιγμη ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, σημερα οι FF ηταν οι πιο ξεσηκωτικοι…. Ας φτιαξουν τη σκηνικη παρουσια πιο πλουσια τωρα, και λιγοτερο…steero mike που μας κράζαν και οι πετρες τοτε και λεγανε τι τον θελαμε, και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Στους τυφλους ο μονοφθαλμος φετος….

  91. Κρυσταλλία: η καλυτερη φωνητικά και μου αρέσει πολύ το τραγούδι…πιστευω θα εξασφαλήσει καλή θεση..

  92. Εγώ που δεν είχα όπως έγραψα και παραπάνω φέτος το δικό μου αγαπημένο τώρα το βρήκα…πεταλούδα στην Αθήνα!Ήταν σα να άκουγα τη studio version!Και η παρουσιάση ότι πρέπει για το τραγούδι,λιτή και αέρινη!

  93. ff τελειοι μπραβο παιδια τελειο το live!!!!μετα ο μαρτακης καλος ηταν οι κοπελιες χαλια για μενα..η josephine κακη η ερμηνεια της..η αλλη ολο αααααααα…αστα να πανε!!!ωραιος ο τελικος παντως!!!!!

  94. ΟΙ FF ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΤΕΛΕΙΑ
    Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΧΑΛΙΑ

  95. oxoxoxoxoxo plisiazei h wra paidia an k oi ff htan teleioi dn mas vlepw na pername!!!!!!!!!!!dn xerw giati alla exw auto to proesthima!!!!!!!!!!

  96. Freaky και Κρυσταλλια….απλα…ρε ψηφισα τζαμπα 4 ευρω πριν αρχισει…αποτελεσμα η κολλητη μου ουρλιαζει που της απηγαγα το κινητο…RISE UP ΡΕΕΕΕΕΕ :))))

  97. Είναι κρίμα να καταστρέφεται η ατμόσφαιρα των τραγουδιών απο τον ΑΘΛΙΟ ΗΧΟ και τα άθλια μικρόφωνα. Κρίμα. Καλη η σκηνη φετος καλύτερη απο περσι ΑΛΛΑ ο ήχος πιο άθλιος απο ποτε:(

  98. Κρυσταλλια ρεεε :/ Αν και τωρα θα ακουσουμε το ονομα του Μαρτακη δυστυχώς… πφφφ 🙁

  99. E NA ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ MAD ΚΑΙ ΔΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

  100. naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii re gamoto naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  101. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι RISE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  102. ΝιιιιιιιιιιιιιιιιΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιοιισηδηςηδξφνδξςησφξριιιιιιιιξιξξξξιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  103. Σχόλια για τα τραγούδια:
    1) Η Κρυσταλλία τελικά (που δεν την ήξερα) είναι όντως πολύ όμορφη και έχει αρκετά καλή φωνή. Τα αααα μπορούσε να τα πει καλύτερα, αλλά νομίζω οτι σαν σύνολο ήταν η καλύτερη και των τεσσάρων. Κι αυτή να έβγαινε, ευχαριστημένη θα ήμουν. Μπράβο της.
    2) FF-Risky: Ο τραγουδιστής των FF πολύ καλός, δυνατή μεστή φωνή και εκφραστικός. Ο Risky πάλι εκτός τόπου και χρόνου, δεν ακουγόταν τίποτα από όσα έλεγεμ ο ήχος του ήταν κάκιστος ή ήταν πολύ χαμηλός ο τόνος για τη φωνή του. Θα ήθελα στη Eurovision να βάλουν και καμιά δυο χορεύτριες να κάνουν τα δικά τους γιατί μόνο άντρες στα μαύρα είναι λίγο ψυχοπλακωτικό. Εξάλλου το τραγούδι είναι αισιόδοξο. Κατά τα άλλα πιστεύω θα πάμε καλά και είμαι ικανοποιημένη που βγήκε αυτό και που όλα τα σενάρια συνωμοσίας ήταν απλώς αυτό: συνωμοσίας… 😛
    3) Ο Μαρτάκης μού φάνηκε τρομερά αλαζονικός και με τουπέ. Τραγουδούσε λες και το είχε στο τσεπάκι του κι απλά το να πει το τραγούδι ήταν διεκπεραιωτικό. Δε μου άρεσε που κοιτούσε το κοινό και έκλεισε το μάτι σε κάποιον, δεν είχε “μπει” στο τραγούδι καθόλου, σαν να μην ήθελε καν να είναι εκεί. Δεν τον συμπάθησα ποτέ τότε που βγήκε κι είχε μάνατζερ τον Ψινάκη και χτες τον αντιπάθησα τελείως. Τα ρούχα του δε ήταν ό,τι πιο άσχετο υπήρχε, αν και μετά άλλαξε ρούχα, η ντίβα….
    4) Η Josephine …. μα τι να πω πια… Σαν εμφάνιση, σώμα και λίγο χορό ήταν μια χαρά. Το τραγούδι όμως το σκότωσε πραγματικά. Σε κάποιες φάσεις ήταν εντελώς εκτός τόνου ή σαν να μην ήξερε καν το πώς είναι ο ρυθμός. Αν έκλεινες τα μάτια σου θα νόμιζες οτι τραγουδάει η γειτόνισσα από το μπάνιο της. Ας αρκεστεί να χορεύει το κορίτσι, φωνή δεν έχει ούτε για πλάκα. Όχι οτι είχε η Καλομοίρα με το secret combination, αλλά τουλάχιστον το τραγούδι της δε βασιζόταν τόσο στη φωνή της αλλά στην τσαχπινιά και στο χορό της.

    Θέλω να σχολιάσω και για τον Κόζα που τραγούδησε το μεταλλαγμένο περσινό τραγούδι Alcohol is free – αλήθεια, γιατί τού άλλαξε τους στίχους; Ο τύπος φαινόταν οτι έχει καβαλήσει γερό καλάμι. Όσο σεμνός και συμπαθής ήταν πέρσι, τόσο αλαζονικός και με τουπέ ήταν φέτος. Αυτά, ελπίζω να τα πάμε καλά στο διαγωνισμό, πρέπει ο ήχος του Risky να φτιάξει ή να ανέβει ο τόνος, κατά τα άλλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ