Μαυροβούνιο: Παρουσίαση του τραγουδιού του Sergej Ćetković

 

Πριν λίγη ώρα, παρουσιάστηκε σε ειδική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης του Μαυροβουνίου, το τραγούδι, που θα ερμηνεύσει ο Sergej Ćetković στη Κοπεγχάγη. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Moj Svijet (Ο κόσμος μου). Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η αγγλική εκδοχή του τραγουδιού. Και οι δύο εκτελέσεις ηχογραφήθηκαν στο Βελιγράδι. Ο τραγουδιστής δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια γλώσσα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του.

Το Μαυροβούνιο πρωτοεμφανίστηκε επί σκηνής Eurovision το 2007 και δεν έχει κατορθώσει να προκριθεί ποτέ στο τελικό. Θα μπορέσει να τα καταφέρει φέτος; Η χώρα εμφανίζεται στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

Ακολουθεί η φετινή συμμετοχή του Μαυροβουνίου:

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και επιτελους θα περασει τελικο!!!πολυ ομορφο τραγουδι το οποιο αν πηγαινε με σερβια πχ θα ηταν 10αδα!!!τωρα δυσκολα..αλλα και παλι μπραβο..πολυ καλο!!!

  2. ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΑΓΕΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΤΟΠ ΜΟΥ!

  3. Έκπληξη από το Μαυροβούνιο. Στα βήματα του Ζέλικο, χωρίς βέβαια να τον φτάνει, αλλά με καλές πιθανότητες να προκριθεί επιτέλους στον τελικό. Σε αυτό θα βοηθήσει και το ότι λόγω απουσίας της Βοσνία, Κροατίας και Σερβίας, οι ψήφοι των μεταναστών από την πρώην Γιουγκοσλαβία θα καταλήξουν πιθανότατα σε αυτό.

  4. Για να τον βοηθησω στην αποφαση του θα του ελεγα να το πει στη γλωσσα του,για να μη χαθει και η μαγεια του τραγουδιου του,το οποιο ομως τραγουδι εμενα δεν μου λεει πολλα.

  5. εξαιρετικο!!!!!! δεν το περιμενα απο το μαυροβουνιο!!!!μπαινει στην 5αδα μου κι παραπανω εως τωρα..πολυ ωραια μπαλαντα δυναμικη,με χαρακτηριστικο ηχο,ηδη μου εμεινε,με βιολια….αντε κι στα δικα μας :3 με κατι τετοιο 😛 κι με την απουσια της σερβιας το μαυροβουνια νομιζω θα περασει κι αξια κι ισως να πλασαριστει κι στην 10αδα!!!

  6. Το Μαυροβούνιο φέτος στέλνει μια πολύ γλυκιά μπαλάντα με τοπικό ηχόχρωμα !
    Ένα τέτοιο κομμάτι χάθηκε να χει και η Κρυσταλλία?
    Εξαιρετικό ! 10/10 ! O νικητής μου μέχρι αυτή τη στιγμή!

      • Κακό είναι?
        Επίσης δε θα το λεγα…
        5 τραγούδια υποστηρίζω δυνατά φέτος=
        Μαυροβούνιο, Σουηδία, Ουγγαρία , Πολωνία , άντε και ΗΒ

  7. Πολύ καλό !!! δε το συζητώ .. εννοείται τελικό.. αν δεν περάσει και φέτος το Μαυροβούνιο να αποχωρήσει! 8,5/10 από μένα !

  8. Μπράβο Μαυροβούνιο! Φέτος κάνει τη διαφορά με τις διάφορες συμμετοχές του… Πολύ ωραία μπαλάντα!… Γλυκιά και δυναμική!

  9. Μελωδικό,μαγευτικό,υπέροχη φωνή και μουσική!Είμαι φαν γενικά της βαλκανικής μπαλάντας οπότε όπως είναι φυσικό το λάτρεψα!2ο στο τοπ μου!
    Φέτος επιβάλλεται να περάσει στον τελικό!

  10. Bravo sto Maurovounio …sovaro kathos prepi tragoudi…pou fisik den ftani ton Zelijko oute to Hari mata hari….ala exi ena oreo valkaniko ixo p mpori na kani pragmataa!!!

  11. Μια πολυ ωραια μπαλαντα….που αν ηταν η Σερβια θα εμπαινε πενταδα ανετα….ελα ομως που ειναι το μαυροβουνιο..και λειπουν και οι συμμαχιες….δεν πιστευω οτι μπορει να μπει δεκαδα…

  12. MΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ……….ΥΠΕΡΟΧΟ,ΟΝΕΙΡΙΚΟ,ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ TON ZELIKO…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ!!!!

  13. Εξαιρετικό !!! Όχι μόνο θα περάσει στον τελικό, αλλά θα διεκδικήσει και την πρωτιά !!!

  14. Αξιοπρεπέστατη η συμμετοχή του Μαυροβουνίου, φτάνει όμως αυτό? Παρόμοιες συμμετοχές έχουμε ξαναδεί αρκετές από άλλες χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας (Lane Moje, Leila, Oro είναι πλέον θρυλικές συμμετοχές), και αυτό το τραγούδι ακούγεται σαν μία μέτρια αντιγραφή όλων των παραπάνω, λείπουν και οι περισσότερες χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, βρίσκεται και σε δύσκολο ημιτελικό, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το βαλκανικό κρατίδιο. Η μόνη τους ελπίδα είναι η στήριξη των Γιουγκοσλάβων μεταναστών, αλλά και οι επιτροπές, οι οποίες επιβάλλεται να το στηρίξουν φέτος μετά την κηδεία που έκαναν στο igranka. 7/10

  15. 24 χώρες έχουν διαλέξει τα τραγούδια τους μέχρι στιγμής, η κατάταξη μου:
    1) Ιταλία
    2) ΗΒ
    3) Σλοβενία
    4) Ισραήλ
    5) Σουηδία
    6) Φινλανδία
    7) Πολωνία
    8) Ελβετία
    9) Ισπανία
    10) Ουκρανία
    11) Αλβανία
    12) Μαυροβούνιο
    13)Εσθονία
    14) Ουγγαρία
    15) Γαλλία
    16) Λιθουανία
    17) Ιρλανδία
    18) Μάλτα
    19) ΠΓΔΜ
    20) Ρουμανία
    21) Λευκορωσία
    22) Ισλανδία
    23) Δανία
    24) Λεττονία

  16. Αντε μπραβο γαμω το στανιο μου. Το μαυροβουνιο θα παει τελικο επιτελους μετα την περσινη τραγικη αδικια απο τις επιτροπες που το εθαψαν( ετσι λεγαμε και περσι για το σαν μαρινο και τελικα κοπηκε)

  17. Καλά πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ζέλικο.Είμαι λάτρης των τραγουδιων του Ζέλικο οπότε λογικό αυτό να το δω λίγο και μέτριο.
    Ένα τραγούδι οκ που ο ρυθμός του δεν μου μένει με τίποτα.Μια χαρά τα μουσικά όργανα και προφανώς θα παρουσιαστεί αλά Ζέλικο επί σκηνής.Αλλά δεν πείθει.Δεν υπάρχει κορύφωση παρά μια καλή μουσική.Και πάλι ο τελικός δεν είναι σίγουρος για το Μαυροβούνιο.

    • Aν αυτό θεωρείται αριστούργημα τι να πει το Lane moje, το Lejla, το Oro το Nije ljubav stvar..με άριστα το 10 να τα βαθμολογήσουμε με 20?

  18. δεν με τρελανε απλα καλυτερο απο καποιες αλλες βλακειες.. καπως ετσι μεχρι τωρα για εμενα..

    Top 24 (so far)

    1 – Italy
    2 – UK
    3 – Sweden
    4 – Finland
    5 – Switzerland
    6 – Estonia
    7 – Hungary
    8 – Israel
    9 – Ukraine
    10 – France
    11 – Ireland
    12 – Romania
    13 – Slovenia
    14 – Spain
    15 – Denmark
    16 – Fyrom
    17 – Albania
    18 – Montenegro
    19 – Latvia
    20 – Belarus
    21 – Poland
    22 – Malta
    23 – Iceland
    24 – Lithuania

  19. Ωραίο τραγούδι σε γενικές γραμμές με ωραία σημεία. Πιο πολύ μου αρέσει το 2ο μισό του τραγουδιού. Ενδεχομένως να τα πάει καλά στις επιτροπές. Πάντως οι συμμετοχές του μαυροβουνίου του 2009 και του 2013 ήταν κορυφή!

  20. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα instrumental μέρη του κομματιού. Αλλά το τραγουδιστικό μέρος το βρίσκω ανυπόφορα βαρετό.

  21. ligo vareto. polu en8ousiazeste oloi alla auto p vlepete einai klip oxi live emfanish k tetoia kommatia einai ligo duskola live. xanoun kapws th mageia tou klip

  22. Αριστούργημα! Επιτέλους το Μαυροβουνιο στον τελικό και με μια σίγουρη θέση στις 6 πρώτες του βαθμολογικού πίνακα!

  23. Το Σαν Μαρίνο για να ξέρεις στο ημιτελικό ήρθε 10ο στις Επιτροπες. Το κοινό το έκοψε αφού την έβγαλε 12η. Άρα το κοινό φταίει για πέρσι.

    • Oi epitropes evgalan 10i ti Monetta kai ti Finlandia 6i !!!!!Den mal*******an kai ligo oi epitropes an to kaloskefteis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To koino logiko itan na min tin psifisei!!!

  24. αυτος ειναι πολυ γνωστος στα βαλκανια. Οπως και ο Zeljko το 2004 ηταν παντελως αγνωστος σε εμας ετσι ξεκινα και αυτος, οποτε μην λετε δεν πιανει μια μπροστα στον Zeljko δεν ειναι μονο προσωπικο του στυλ, ειναι το στυλ μουσικης σε ολες τις γιουγκοσλαβικες χωρες, οχι μονο του Zeljko ουτε τον αντιγραφη ουτε τπτ και ολα τα τραγουδια του Sergej ειναι τετοιου στυλ ειναι πολυ εμπειρος και πολυ γνωστος οποτε μην λεμε οτι θελουμε!
    ΥΓ.μονο στην σελιδα του στο Facebook εχει 400.000 like…

    • Mα δεν αμφισβήτησε κανείς την καριέρα του και την αναγνωρισιμότητα του.Σαφώς το ύφος του τραγουδιού είναι στο στυλ Βαλκανικής μουσικής της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Αυτό δεν είναι κακό οτι συμμετέχει με τέτοιου ύφους τραγούδι.Αναπόφευκτα όμως συγκρίσεις θα γίνουν. Και η Βοσνία το 2007 είχε αντίστοιχο τραγούδι αξιοπρεπέστατο αλλά δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Επειδή λοιπόν ο Ζέλικο έχει γράψει επικά αριστουργήματα στον διαγωνισμό το συγκεκριμένο είναι απλά οκ.Και όπως είπε ο dream2oo το κομμάτι έχει πολύ μελωδικά instrumental σημεία αλλά το τραγουδιστικό μέρος είναι επίπεδο.
      Δεν παύει να είναι ένα ποιοτικό αξιοπρεπές τραγούδι και αυτό είναι θετικό.Ένα 7 το παίρνει από μένα κυρίως για την μουσική.

      • α μαλιστα καλα 7/10 αν καταλαβα καλα δεν ειναι ασχημη βαθμολογια, εγω λεω για αυτους που λενε οτι ειναι δισκολο να το πει σωστα, να σου θυμισω ομως το επιπεδο των τραγουδιον του 2007 και του τωρα.. επισεις η κοπελα δεν ειχε καριερα οποτε να την ξερουν νμζ δλδ… ηταν πολυ καλο και το τοτε τραγουδι αλλα αυτο νμζ ειναι ισαξιο και μπορει καλυτερο για εμενα απο καποια του Ζελικο απλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να τα παει οσο καλα του αξιζει διοτη λιπουν οι αδελφες τις. Αλλα ποτε δεν ξερεις οι ευρωπαιοι μαγευονται απο κατι τετοια τραγουδια και μπορει να το ψηφισουν πολλοι, τον τελικο εννοειτε οτι δεν τον χανει με τιποτα φετος… και την 10αδα θελω να πιστευω απο εκει και περα δεν ξερω.. το σιγουρο ειναι οτι θα εχει μαζι του σκανδιναβια και οσες υπαρχουν απο βαλκανια, απο εμενα 10/12 και θα ανεβει αν δεν βγει κατι καλυτερο του.

  25. Κοίτα δεν θεωρώ το 2007 δυνατή χρονιά.Δεν είναι από τις αγαπημένες μου με εξαίρεση το νικητήριο!Μη με προκαλείς 😀 αλλά από τα τέσσερα που έχει γράψει ο Ζέλικο στον διαγωνισμό αυτό απέχει μίλια!Αλλά φυσικά και του αξίζει τελικός.

    • δεν ειμαι φαν του στα τραγουδια του 2008 και 2012 οχι ομως οτι δεν μου αρεσαν, ενοειτε οτι μου αρεσαν… και του 2012 το ηθελα και πρωτο…απλα το 2004 και ιδικα εμενα του 2006 δεν συγκρινεται με κανενα του απο του 08 και 12, μου αρεση πολυ παραπανω του Sergej… εγω την θεωρω πολυ δυνατη χρονια χαχαχα..

  26. mporei stin pleiopsifia na aresei alla egw to thewrw xliaro…kai epeidi einai kai maurovounio polu pithano einai na min perasei oute kai fetos…

  27. Αξιοπρεπής και συμπαθητική Balkan ballad.Δεν είναι όμως αριστούργημα όπως κάποιες ανάλογου ύφους συμμετοχές της Σερβίας και της Βοσνίας.Σίγουρα όμως το βλέπω στον τελικό.

  28. Αν πηγαινε με καμια σουηδια – νορβηγια αυτο το τραγουδι θα πηγαινε τριαδα. Ωραιο τραγουδι και πιστευω πως θα εχει πολυ ωραια σκηνικη παρουσια 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ