Πορτογαλία: Τα αποτελέσματα του ημιτελικού!

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο ημιτελικός του Festival Da Canção, από τον οποίο προέκυψαν οι 5 φιναλίστ, που θα διαγωνιστούν το επόμενο Σάββατο για την εκπροσώπηση της Πορτογαλίας στη Eurovision

Τα 5 τραγούδια που θα διαγωνιστούν το επόμενο Σάββατο είναι τα εξής:

1. Catarina Pereira – Mea Culpa (Andrej Babic & Carlos Coelho)
2. Zana – Nas Asas da Sorte (Paulo Abreu Lima e Jan Van Dijck)
3. Rui Andrade – Ao Teu Encontro (Rui Andrade & Marc Paelinck)
4. Raquel Guerra – Sonhos Roubados (Nuno Marques da Silva & Nuno Feist)
5. Susy – Quero Ser Tua (Como A Lua É Do Luar) (Emanuel)

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

http://www.youtube.com/watch?v=kADadqiFZQY

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μ αρεσει απιστευτα το mea culpa!!!!!!!!!!πραγματικα μου φτιαχνει τη διαθεση αυτο το τραγουδι!ελπιζω οι φιλοι μας οι πορτογαλοι να το επιλεξουν!εχει την ψηφο μου ετσι και επιλεγει αυτο!ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

      • θα διαφωνησω!δεν μου θυμιζει αντικ!παντως ο συνθετης ειναι ο περιβοητος μπαμπιτς ε!μεχρι στιγμης στη φετινη γιουροβιζιον ειναι το πρωτο τραγουδι σε τετοιο μουσικο υφος!αν κρινω απο τα χειροκροτηματα που πηρε πρεπει να αρεσει αρκετα!ελπιζω να το επιλεξουν!!!!!!!

  2. RAQUEL !!!
    To Canta por mim 2 από την Catarina Pereira πόσο ανέμπνευστο είναι…Μόνο το φόρεμα άλλαξε από το 2010…
    Quero Ser Tua = Η επιτομή του κιτς και των 00s στον διαγωνισμό…Δυστυχώς θεωρείται και φαβορί ! Δεν έχει νόημα να επιστρέφεις στον διαγωνισμό έτσι…Είναι που είναι δύσκολος ο πρώτος ημιτελικός για την Πορτογαλία φέτος…

  3. To mea gulpa ine poli orea simmetoxi gia tin Portogalia me deftero to sonhos rubados…..maxi metaxi afton to dio …..an k ego protimao to mea gulpa!!

  4. a mea culpa!!μμμμ ακρως πιασαρικο και χορευτικο!νομιζω πως εν τελει αυτο θα στειλουν οι πορτογαλοι και δικαιως θα ελεγα διοτι ειναι παρα πολυ ωραιο!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ