Ρωσία: Οι Τolmachevy Τwins στη Κοπεγχάγη!

 

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα πως οι δίδυμες αδερφές Τolmachevy, θα είναι οι εκπρόσωποι της χώρας στη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη της Δανίας στις 6, 8 και 10 Μαΐου.

Οι δίδυμες αδερφές Τolmachevy κέρδισαν τη Eurovision Junior το 2006, και έκτοτε γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στη χώρα τους. Το τραγούδι, που θα ερμηνεύσουν στη Eurovision δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η Ρωσία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μάιου.

Πηγή Φωτογραφίας: EscDaily

Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο οι δίδυμες κέρδισαν τη Eurovision Junior το 2006

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι απο τις αγαπες μου τα διδυμακια, απο τοτε που ειχαν παει στην junior, εχουμε και σχεδον ιδια υλικια τις περιμενα οτι θα πανε στην μεγαλη και τσουπ να τες ειναι φωναρες και θα πανε καλα.! καλη επιτυχεια!

  2. Τοτε ηταν δυο σπαστικα δυδιμα παιδακια. Τωρα μεγαλωσαν και εγιναν με ολη την ενοια της λεξης γκομεναρες

  3. Το 2010 πηγαμε τελευταια φορα νομιζω. Δεν παμε γτ στελναμε ολο αηδιες και τις τελευταιες 2 φορες μεχρι και η κυπρος 3 και 4 μας εδωσε

    • Οντως το 2008 ηταν; Νομιζα το 2010 γιατι δεν μου φαινετε σαν να περασαν 6 χρονια απο τοτε

  4. Σε δύσκολη -πολιτικά- χρονιά διάλεξαν να συμμετάσχουν. Νομίζω πως και με το καλύτερο τραγούδι να πάνε, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

  5. Πραγματικα δεν πιστευω οτι θα επιρεασει την ψηφοφορια η πολιτικη κατασταση…
    Τα κοριτσια φαινονται πολυ καλες(τουλαχιστον απο το βιντεο).
    Χαιρομαι που δεν ηταν τελικα ο Dima Bilan 2 και πηγαν αυτες.

    Καλη επιτυχεια

      • that’s right..αλλα περασε και δεν ακουμπησε ο λαζαρεφ.. XD anyway τα κοριτσια φαινονται σαν μια φρεσκια προταση αν μαλιστα εχουν και καλο τραγουδι η Ρωσια δικαιως θα ξαναπαρει θεση στο top 5!!))

  6. αν δεν κανω λαθος ειναι μολις 17χρονων…..μμμμ ενδιαφερον *_* κουκλαρες παντως ;D ανυπομονω για το κομματι τους 😀

  7. Την είχα δει την Junior eurovision τότε, και τις θυμάμαι αυτές τις διδυμούλες οι οποίες είχαν κερδίσει με τεράστια άνεση τότε και πίστευα ότι στο μέλλον θα μας ξανααπασχολήσουν. Έχω περιέγεια να ακούσω τι θα μας παρουσιάσουν τώρα που μεγάλωσαν.

  8. Omg…..Αντι να στειλουν τον Sergey Lazarev και να παρουν την νικη,επελεξαν ΑΥΤΕΣ????…

  9. Ρωσία, η αγαπημένη μου χώρα στον διαγωνισμό..περιμένω να ακούσω το τραγούδι!!

  10. Εννοειτε πως η αγαπημενη μου συμμετοχη της Ρωσιας ηταν το 2003 αλλα μ’αρεσε και το 2000 παρα πολυ.Γενικα παει καλοδουλεμενα τραγουδια και λογω το οτι ανηκει στο ανατολικο μπλοκο παιρνει παντα καλες θεσεις.Οι δυδιμες μου φαινονται αρκετα καλη επιλογη και λογικα η Ρωσια στοχευει παλι πολυ ψηλα αν και λογω της πολιτικης που ασκει η ρωσια εντος και εκτος Ρωσιας θα τις κοστισει .

  11. δυο αντιπαθητικα κοριτσακια για τη ρωσια!εννοειται οτι προτιμουσα λαζαρεφ αλλα η ρωσια ειχε αλλα σχεδια…δεν μου αρεσουν παντως!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ