ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Round and round την Κοπεγχάγη η Tinkara Kovač!

Το τηλεοπτικό κοινό της Σλοβενίας αποφάσισε απόψε στον εθνικό τελικό της χώρας να στείλει στην Κοπεγχάγη και τη Eurovision 2014 την Tinkara Kovač και το τραγούδι Spet (Round and round).

Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας το κοινό αποφάσισε από τους 7 συμμετέχοντες στον τελικό να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο η Tinkara Kovač και ο Muff με το τραγούδι Let Me Be (Myself). Στην ψηφοφορία ανάμεσα στους 2 που ακολούθησε η Tinkara Kovač πήρε 7.932 ψήφους και ο Muff 3.450 ψήφους.

Έτσι στο 2ο μισό του 2ου ημιτελικού της Eurovision 2014 θα ακούσουμε την Tinkara Kovač και το Spet (Round and round).

Λουκάς Βλαβιανός

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μου αρεσει αρκετα το τραγουδι της Σλοβενιας….με μια καλη παρουσιαση θα τα παει πολύ καλα στην σκηνη της Δανιας…..και γιατι όχι και τοπ 10…

  2. Φανταστικό τραγούδι!Είναι το νικητήριο τραγούδι του 59ου πανευρωπαικού διαγωνισμού της γιουροβίζιον!Μαγευτικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι και σίγουρα θα κάνει μεγάλη αίσιηση στην Κοπεγχάγη!Επιτέλους Σλοβενία μου, θα προκλιθείς στον τελικό και δώσεις μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους τους Σλοβένους!Με συγκίνησε απίστευμα αυτό το τραγούδι!Καλή επιτυχία Σλοβενία!

  3. oraio tragoudaki kai nomizw pws i slovenia ekane kali epilogi. oso to akouw mou aresei perissotero. fysika prepei na ginoun kapoies veltioseis sti skiniki parousia kai stin emfanisi tis tragoudistrias. nomizw pws i slovenia paei gia teliko fetos. vevaia gia mena aksize teliko kathe xrono apo to 2009.

  4. Εε συγνωμη τωρα αλλά το 2010 σε καμία περίπτωση δεν αξιζε τελικό!!
    Παρεπιπτώντος η καλύτερη επιλογη που μπορουσαν να κάνουν οι Σλοβενοι!

  5. Έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δε με πείθει ως σύνολο. Φοβάμαι ότι θα χαθεί ανάμεσα στα άλλα τον Μάιο…

  6. αυτό περίμενα να κερδίσει.. δεν είναι το νικητήριο όμως… είναι καλό , μου θυμίζει απίστευτα κάποιο αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο… ωστόσο, μετά το Only Teardrops δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί.. ενδιαφέρουσα και η συνύπαρξη στον ημιτελικό με την Ιρλανδία,,,

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

  8. χμ..δεν μπορώ να ενθουσιαστώ στο πρώτο άκουσμα.
    Μου αφήνει μια καλή αίσθηση ο ρυθμός και η όμορφη μουσική αλλά στο σύνολο κι εμένα κάτι δεν μου κολλάει.δεν ξέρω ακόμα.Όντως έχει καλά στοιχεία το κομμάτι και μου αρέσει που δεν είναι άλλο ένα Αγγλικό τραγουδάκι.Δεν είμαι σίγουρος για την απήχηση του όμως.

  9. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα καθαρόαιμο ραδιοφωνικό χιτ. Πολύ καλή επιλογή, μαζί με την επιλογή της Sanna στη Σουηδία, το Σάββατο ήταν ωραίο για τον διαγωνισμό.

  10. …Αν κι έσπαγα το κεφάλι μου γιατί μου φαίνεται γνώριμος ο ήχος του τραγουδιού. Νομίζω ότι δανείζεται στοιχεία από το Parachute της Cheryl.

  11. Η Σλοβενία δεν είναι μία από τις χώρες που έχω υψηλές απαιτήσεις (ειδικά φέτος μετά την αποχώρηση των μισών Βαλκανίων), φέτος όμως με εξέπληξε ευχάριστα. Ωραίο εθνο-ποπ τραγουδάκι, που ναι μεν δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά σίγουρα ακούγεται ευχάριστα, πολύ ωραίος ο ήχος της φλογέρας. Πιστεύω πως φέτος η Σλοβενία μπορεί να περάσει τελικό.

  12. ενδιαφερουσα προταση απο τη σλοβενια!πιστευω οτι θα περασει ευκολα τελικο!απο τα καλυτερα τραγουδια που εχω ακουσει φετος!καλη επιτυχια στην σλοβενια

  13. σλοβενια…?are you? o.O
    πραγματικα η χωρα μετα απο 2011(η καλυτερη συμμετοχη για μενα της σλοβενιας τα τελευταια χρονια)ξανα γυρισε!!!! νομιζω η σλοβενια φετος θα ναι στον τελικο κι εκει θα πλασαριστει αρκετα ψηλα στην 15αδα ισως κι στις τελευταιες θεσεις τις 10αδας…μπραβο μπραβο!!!ατμοσφαιρικο ιδιαιτερο κομματι κι το φλαουτο σε ταξιδευει….! εξαιρετικη δυναμικη μπαλαντα…αντε κι στα δικα μας με κρυσταλλια χαχαχαχα… 😀

  14. Συμπαθητικο, δε με εντυπωσιαζει, αλλα με μερικες αλλαγες ισως περασει στον τελικο.

  15. Loipon kalh mou slovenia. Tragoudaki polu omorfo, skhnikh parousia a8lia! An kanoun kati omorfo kai ta3idiariko opws h islandia me to is it true pou kerdise polu apo auto pisteuw 8a anevei polu yhla! Kuriws an pros8esoun merika dunata fwnhtika st refrain gia na to dunamwsoun ligo gt den korufwnetai toso. Auta kai kalh epituxia. An to veltiwsoun exoun polu kales prooptikes!

  16. Aρκετά καλό όπως με έχει συνηθίσει πλειοψηφικά η Σλοβενία στον διαγωνισμό. Εμένα μου ακούγεται πιο ειλικρινές από το περσινό της Δανίας στο ίδιο είδος! Δυστυχώς όμως βγαίνει πολύ αμήχανο επί σκηνής ! Καμία σχέση με τη σαρωτική εμφάνιση της Emmelie πέρσι.
    Ακόμη κι έτσι όμως σαν τραγούδι μου αρέσει αρκετά!
    7/10 και το #10 μου για φέτος!

  17. Αν αυτό το τραγούδι συμμετείχε άλλες χρονιές όπως π.χ 2009 (όπου ήταν μία πολύ δυνατή χρονιά σχετικά), θα χανόταν πολύ απλά μέσα στα άλλα. Απλώς φέτος το επίπεδο είναι χαμηλό και γι’αυτό ενθουσιάζεστε.

  18. Από τις καλές φετινές συμμετοχές. Μου ακούγεται κάπως “άδειο” στην ενορχήστρωση, η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή (και τα φωνητικά το ίδιο), η σκηνική παρουσίαση θέλει εξ ολοκλήρου φτιάξιμο. Στην παρούσα φάση αδυνατώ να σκεφτώ ποια μπορεί να είναι η τύχη του, δεδομένου ότι λείπει και το μισό γιουγκοσλαβικό μπλοκ. Θα ήθελα, πάντως, να το δω να πηγαίνει καλά.

  19. Εμένα πάντως αν τα μάτια μου πήγαιναν μονίμως από το mode μισόκλειστα -έχω μυωπία και ζορίζομαι χωρίς γυαλιά να διαβάσω τους υπότιτλους του Σουλεϊμάν- στο mode πιο γούρλωμα πεθαίνεις -αμάν διάβασα καλά η Φατμέ Ντουφαλάκ κερατώνει τον Εσκί Σεχίρ με τον Τελεφόν Γκιλντί χαμός θα γίνει στο σεράι- θα έτρεχα στον κοντινότερο οφθαλμίατρο!
    Καλό πάντως το τραγούδι της Τίνκα (μην τη λέτε Τινκάρα, ενοχλείται…)!

  20. ειλικρινα δεν περιμενα να το πω πριν δυο μερες, αλλα τωρα θα το πω: ΤΙΝΚΑΡΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩ <3
    Μαρεσει τρελα και το ακουω καθε μερα,ετσι χωρς λογο!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ