ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός!

Β’ Ημιτελικός απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος στο Folketeatret στο Όσλο. 5 τραγούδια θα διαγωνιστούν για 3 θέσεις στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Ο τρίτος και τελευταίος ημιτελικός θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή.

Από τον Α’ Ημιτελικό πήραν το εισιτήριο για τον τελικό οι Mo, Dina Misund και Linnea Dale.

Τη βραδιά, που θα παρουσιάσουν η Jenny Skavlan και ο Erik Solbakken, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της Νορβηγικής τηλεόρασης NRK εδώ.

Στη διάρκεια του show θα παρακολουθήσουμε μέσα από videos όλη την πορεία του κάθε διαγωνιζόμενου, από την επιλογή του τραγουδιού έως τη συμμετοχή του στη διαδικασία. Στη συνέχεια θα ερμηνεύσει το τραγούδι του και η επιτροπή θα κρίνει το τραγούδι, την παρουσία και ερμηνεία, αλλά και θα εκφράσει την άποψή της για τις πιθανότητες που έχει να προκριθεί στον τελικό.Η κριτική επιτροπή του Melodi Gran Prix θα αποτελείται από τη Marie Komissar, μουσική παραγωγό και DJ , την Kathrine Synnes Finnskog, manager γνωστών καλλιτεχνών, όπως η Maria Haukaas Mittet, ο Alexander Rybak και ο Tooji, και Διευθύνων Σύμβουλος της Music Norway, τον Gisle Stokland, ιδιοκτήτη του δημοφιλούς website 730.no αλλά και manager, και τον Tarjei Strøm, γνωστό drummer αλλά και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του θα δώσει τα τρία εισιτήρια για τον τελικό.

Οι 5 συμμετοχές του Β’ Ημιτελικού, snippets των οποίων μπορείτε να ακούσετε στην ειδική ιστοσελίδα της νορβηγικής τηλεόρασης, είναι οι εξής:

1. Cir.Cuz – «Hele verden» (Στίχοι & Μουσική: Cir.Cuz)
2. Martine Marbel – «Right Now» (Στίχοι: Martine Marbel, Μουσική: Martine Marbel & Goran Obad)
3. Oda & Wulff – «Sing» (Στίχοι & Μουσική: Christer Wulff)
4. Knut Kippersund Nesdal – «Taste of You» (Στίχοι: Jenny Moe, Μουσική: Magnus Hængsle & Jenny Moe)
5. Charlie – «Hit Me Up» (Στίχοι & Μουσική: Melanie Fontana, John Asher, Lars Hustoft)

Λουκάς Βλαβιανός

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. απόψε πιστεύω πως θα περάσουν :
    -Cir.Cuz – «Hele verden»
    -Knut Kippersund Nesdal – «Taste of You»
    -Charlie – «Hit Me Up»

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ