Αρμενία: Στις 14 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

 

Τη Πρωτοχρονιά ανακοινώθηκε, πως ο εκπρόσωπος της Αρμενίας στην ερχόμενη Eurovision θα είναι ο διάσημος στη χώρα του Aram mp3. Η παρουσίαση του τραγουδιού του αρχικά αναμενόταν να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο. Η κρατική τηλεόραση της Αρμενίας ανακοίνωσε σήμερα πως το τραγούδι, που θα ερμηνεύσει ο Aram mp3 στη Κοπεγχάγη θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή 14-3 στις 8 ώρα Ελλάδας. Τη παρουσίαση του τραγουδιού θα μπορεί να τη παρακολουθήσει κανείς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, eurovision.tv

Η Αρμενία έκανε την εμφάνιση της στη Eurovision, το 2006. Η καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό είναι η τέταρτη, την οποία κατέλαβε η Sirusho το 2008 με το τραγούδι Qele Qele. Η Αρμενία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

Ακολουθεί πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Aram mp3 στο eurovision.tv :

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε αλλα site λενε 15. Τελικα 14 ή 15;
    Καλα δεν εχει και πολυ σημασία βεβαια , μια μερα ειναι η διαφορά!
    Σε ποιον ημιτελικό ειναι η Αρμενία?

  2. Ελπιζω η Αρμενια να στειλει τιποτα καλο γιατι πολυ σαβουρα μαζευτηκε φετος και δεν μ’αρεσει.

  3. Τι να μας πει κ η αρμενια μωρε.το νανακι του πουτιν.ποτε δεν μου αρεσε καμια συμμετοχη της οπως κ η χωρα.0 για αρμενια παρακαλω.

  4. παντως στην ιστορια γιωργο δεν πρεπει να ησουνα και πολυ καλος μαθητης!η αρμενια και η ελλαδα συνδεονται με στενους και μακροχρονιους δεσμους φιλιας τοσο σε επιπεδο λαων οσο και κρατων!!αν ηξερες το τι περασαν σαν λαος θα μιλουσες καλυτερα εκτος κι αν εισαι τουρκος η αζερος

  5. Moυ φαίνεται εξαιρετικά συμπαθής και ευφυής καλλιτέχνης ! Νομίζω ήρθε η ώρα η Αρμενία να πάρει τα πάνω της στον διαγωνισμό μετά το 2010!

    • Donnie, συμφωνώ απόλυτα! Σε αυτή τη χώρα στηρίζω την τελευταία μου ελπίδα για ένα εξαιρετικό τραγούδι!

  6. Νικο μηπως προτιμας τον τελικο του Ισραηλ;28 λεπτα.δυω ωρες δεν σου φτανουν;παντως παραξενο με τοσους καλλιτεχνες,γρηγορο ξεπεταμα θα κανει η βανδη.Σιγα ρε Στρατο ολες οι χωρες εχουν περασει ασχημα,εκει καποτε βρισκονταν ο Ποντος μας με την γενοκτονια που δεν δεχονται οι τουρκοι.Απλα δεν μου αρεσει η χωρα κ ουτε τα τραγουδια που εχει στηλει.

  7. Απο την συνεντευξη του μπορω να πω οτι ειναι πολυ χαρισματικος ανθρωπος και εξαιρετικος ερμηνευτης.Καπου ειχα ακουσει πως θα ειναι το τραγουδι του και μου αρεσε η ιδεα αλλα δεν θυμαμαι τωρα…Ελπιζω να εχουν κατι καλο για να ξεχασω τις 2 τελευταιες τους συμμετοχες

    Καλη επιτυχεια

  8. elpizw i armenia na steilei kati kalo fetos meta apo to persino pou den einai oute na to sxoliaseis. einai genika apo tis agapimenes mou xores sto diagonismo me polu oraies symmetoxes. to top mou gia tios symmetoxes tis armenias einai:

    1. 2011 , teleio kai polu adikimeno
    2. 2010, polu oraio apo oles tis apopseis
    3. 2008, polu oraio ennoeitai
    4. 2009, oraio kai eksipno kommati
    5. 2007, oraia mpalanta
    6. 2006, kalo kommataki
    7. 2013, fysika den aksize na perasei teliko alla oxi gia teleutaia thesi ston imiteliko.
    pantws gia fetos exw kalo proaisthima gia tin armenia!

    to despinaki tha skisei pali stin parousiasi tou ell. telikou!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ