ΙΣΡΑΗΛ: “Same Heart” για τη Mei!

Σήμερα το βράδυ, στον προγραμματισμένο Τελικό του Ισραήλ, αποφασίστηκε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στην Κοπεγχάγη η Mei Finegold, στην οποία έγινε απ’ευθείας ανάθεση από το κανάλι της χώρας το IBA. Τρία τραγούδια ήταν υποψήφια και η απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Το τραγούδι που κέρδισε ήταν το “Same Heart”:

[youtube id=”_uB4JMw4ctc” width=”600″ height=”350″]

Το Ισραήλ, το οποίο έχει να προκριθεί στον Τελικό από το 2010, διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου Ημιτελικού στις 8 Μαΐου.

Αλέξανδρος Λιάπης

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο ισραηλ!δυνατο,ρυθμικο,ξεσηκωτικο και το ισραηλ περναει ανετα τελικο!απο τα αγαπημενα μου για φετος και παλι συγχαρητηρια!!

  2. μπραβο επελεξαν ολοσωστα!!! τελικος φετος για το ισραηλ(καιρος ηταν ε?) μου αρεσει κι το ισραηλ παιζει στο το μου απο 1η-3η θεση…εξαιρετικη επιλογη…εμεις να δουμε… -_-

  3. Τι εθνικος τελικος ηταν αυτος παιδι μου;καταξοδευτικαν.9 αρχισε και 9:28 ηταν ετοιμοι.που να γινονταν εδω τετοιος τελικος το τι κραξιμο.περυσι ηταν υπεροχα φετος πολυ λιτα κ γρηγορα.ενα μεγαλο μηδεν για την ανυπαρκτη διοργανωση που εγινε αποψε και ενα 8 για το τραγουδι που δεν τραγουδησε κιολας.

  4. Mπράβο Ισραήλ, διάλεξες το κατάλληλο τραγούδι γι’αυτήν την πολύ δυνατή και ομολογουμένως πολύ sexy ερμηνεύτρια. Το Ισραήλ μπαίνει στο top-3 και μακάρι όχι μόνο να περάσει στον τελικό αλλά γιατί όχι, να μπει και στην 10άδα.
    1) ΗΒ
    2) Ιταλία
    3) Ισραήλ
    4) Φινλανδία
    5) Πολωνία
    6) Ελβετία
    7) Ισπανία
    8) Εσθονία
    9) Λιθουανία
    10) Αλβανία
    11) Ουγγαρία
    12) Ουκρανία
    13) ΠΓΔΜ
    14) Γαλλία
    15) Μάλτα
    16) Ιρλανδία
    17) Ρουμανία
    18) Λευκορωσία
    19) Ισλανδία
    20) Λεττονία

  5. Grower ! Kρίμα που δεν το είδαμε και live να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη…Για την ώρα 7/10 αλλά μπορεί και υψηλότερα!
    Χμμμμ….
    10/10 :
    9/10 : Ουγγαρία , Πολωνία , ΗΒ
    8/10 : Φινλανδία , Ιταλία , Μάλτα , Αλβανία
    7/10 : Ισραήλ , Λιθουανία
    6/10 : Oυκρανία , Εσθονία , Γαλλία , Ισπανία
    5/10 : Σκόπια , Ελβετία
    4/10 : Λευκορωσία , Λετονία
    3/10 : Iρλανδία , Ισλανδία
    2/10 : Ρουμανία

  6. Ωραίο και δυνατό και κουκλάρα και μια χαρά….
    Αλλά πολύ Αγγλικό ρε παιδί μου.Φέτος το αποκορύφωμα και αυτό δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα.Τουλάχιστον έβαλε έλάχιστα Εβραικά έτσι για να ξέρουμε ποια χώρα είναι.
    Αυτή η εξέλιξη δεν μου αρέσει.Θα προτιμούσα να άλλαζε ο κανονισμός ώστε οι χώρες απαραίτητα να περιλαμβάνουν στα τραγούδια τους και την γλώσσα τους τουλάχιστον κατά το ήμισυ του τραγουδιού.

  7. εξαιρετική επιλογή! Καλή επιτυχία στο Ισραήλ ! νομίζω θα την έχει … θα πάει ψηλά!

  8. Όλη η στάνη έχει ανατριχιάσει! Σαν ένα μάτσο άσπροι αχινοί είμαστε! Τι χροιά! Εξαίρετο!!!

  9. Πολυ καλο τραγουδι και μου δινει την αισθηση οτι εχει την ικανοτητα να νικησει. Αλλα λογω πολιτικων ζητηματων τα τρλευταια χρονια το ισραηλ πατωνει. Πολιτικα το απαιχθανομαι το Ισραηλ αλλα δεν εχει σχεση με την γιουροβιζιον αυτο οποτε θα επρεπε να το ψηφιζουν αμεροληπτα. Ευχομαι τα καλυτερα για αυτο το τραγουδι

  10. Χαχαχαχαχα donie darko χριστε κ παντανασσα.παντανασσα την ηξερα σαν ονομα χωριου κοντα στο Αγρινιο δεν ηξερα καν οτι ειναι λεξη.την εβραια δεν τι λετε κ κουκλαρα στο εθνικο της λες κ υπηρχε εκπομπη καλυτερα δεν μου φανηκε κ τοσο κουκλαρα εμενα.μετρια γκομενα,καμια σχεση η φωτο κ τα βιντεο της εγω λαιβ την τι ειδα μετρια

  11. To δικό μου ΤΟΡ 10:
    1) Poland
    2) United Kingdom
    3) Hungary
    4) Finland
    5) Israel
    6) Lithuania
    7) Estonia
    8) Spain
    9) Switzerland
    10) Italy

    • πάντως το κόλλημά μου για φέτος ειναι το Like Lovers Do της Madeline Juno , είναι ΤΟ τραγούδι ! Μακάρι να το επιλέξουν οι Γερμανοί , δύσκολο βέβαια.. πάντως απ’ ο,τι διαβάζω το like lovers do θα είναι στο soundtrack της ταινίας Pompeii! επιτυχία για τη μικρή..

  12. Απο τα 3 που ειχαν ηταν το πιο καλο.
    Εκτος θεματος ειμαι αλλα
    περιμενω εναγωνιως να δω τελικο Νορβηγιας με “Silent Storm” νικητηριο τραγουδι.

  13. Νικο δεν ειναι καθολου συντηρητικη,η νεολαια ειναι πολυ φιλελευθερη.Δεν ειναι μονο η Ντανα ειναι πολυ καλλιτεχνες διαφορετικοι,παρουσιαστες,μοντελα,πολιτικοι με μεγαλη αγαπη απο τον κοσμο.Α κ η Ντανα επιχειρησε κ τριτη χρονια το 95 παρολου που ηταν η πιο δημοφιλης απο τους τοτε δεκα υποψηφιους την χαταρακωσε η επιτροπη ηρθε δευτερη κ το τραγουδι της εγινε χιτ μεγαλο κατω (μεγαλες εποχες).τελος παντων καλη επιλογη το ισραηλ φετος.

  14. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΟΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΤΟ (ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ)

  15. Το καλύτερο τραγούδι για μένα από όσα έχουν παρουσιαστεί ως τώρα. Δυνατό, ολοκληρωμένο, ωραία φωνή, δυναμική παρουσία. Ελπίζω να τα πάει καλά και στη σκηνή όσο και στο βιντεοκλίπ.

  16. sorry dn m aresei to tragoudi adiaforo!!!!akousa k ths ougarias p lene oti einai kalo ……kalo einai sthn arxei alla meta exei enan hxo ekei p paei pio grugora k me xaliaei polu m thumizei dekaetia tou 90!!!!! h italia m arese para polu!!!!!!!!!

  17. επειδη περυσι συνεργαζομουνα με ισραηλινους και γνωρισα πανω απο 1000 ατομα απο το ισραηλ θα μου επιτρεψετε να εχω σχηματισει μια καποια αποψη!λοιπον δεν ειναι καθολου συντηρητικοι ως ανθρωποι μιλαω για τη συντριπτικη πλειονοτητα!ειναι αρκετα ανοιχτοι σε κοινωνικα θεματα π.χ. αποδεχονται την ομοφυλοφιλια,ειναι αρκετα φεμι νιστες επισης!αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως οι περισσοτεροι εκτιμουν υπερβολικα την ελλαδα,γνωριζουν πολλα πραγματα για τον πολιτισμο μας,τους αρεσει η γλωσσα μας,η μουσικη ,το φαγητο μας και γενικα μας συμπαθουν αρκετα!επισης οι περισσοτεροι ειναι ιδιαιτερα φιλικοι και χαμογελαστοι καμια σχεσα με ρωσους π.χ. που ειναι μονοχνοτοι!τωρα οσον αφορα το τραγουδι μου αρεσε υπερβολικα μπορω να πω, ειναι απιστευτα δυναμικο,η τραγουδιστρια εχει υπεροχη φωνη και μου αρεσει ο συνδυασμος αγγλικα με ισραηλινα!αν και θα το προτιμουσα εξ ολοκληρου στα ισραηλινα!τελος παντων εχουν την ψηφο μου για φετος!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    • oi φοιτητες απο Ισραηλ μας λατρευουν.Και ολοι ξερουν την Μουσχουρη . Ολη η Νοτια Αμερικ μας λατρευει επισης.Στα σχολεια τους η αρχαια ελλαδα περιλαμβανεται σε πολλα κεφαλαια.

  18. Άλλη μια πολύ καλή συμμετοχή για φέτος. Νομίζω φέτος το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με πολύ ωραία τραγούδια. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε έναν απο τους δυνατότερους διαγωνισμούς παρά τις 37 μόνο συμμετοχές.

  19. Νομιζω ειναι απο τα 3-4 καλυτερα μεχρι στιγμης και αξίζει top 5 και νομιζω θα τα καταφέρει!
    Εχει ωραιους στίχους και η χορογραφία μοιάζει λιγο με Lady Gaga ή Beyoncé κατι τέτοιο ! ωραια!
    Μπραβο!
    Αντε να δουμε και εμεις τι θα κανουμε!

  20. re paidiaa kati akoma fetos pane polles mpalantes k polu dunates mpalantes!!!!!!!!!!emeis prepei na pame me pio xoreutiko tragoudi gia na kanoume entupwsh!!!!!!!

    • Katia εχεις δίκιο αλλα νομιζω φετος οτι και να στειλουμε ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος και δεν ξερω αν θα περάσουμε!
      Με το να λειπουν βασικές χωρες που μας ψήφιζαν δεν ειναι και ευκολο!
      Και πες οτι περνάμε τελικό, απο εκει και περα τι…..
      Ειναι περίεργη χρονια φετος!
      Ευτυχως εχει καλυτερα τραγούδια απο περσι!

    • Ποιές είναι οι πολλές μπαλάντες; Μόνο μία μπαλάντα έχουμε από τις 19 χώρες που έχουν επιλέξει το τραγούδι τους ως τώρα, της Ισπανίας.

  21. Ντάξει…. δεν το λες και αριστούργημα… το πολύ 10η – 15η θέση. Κάπου πάνω διάβασα ότι το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό… διαφωνώ κάθετα… το νικητήριο τραγούδι δεν έχει επιλεχτεί ακόμα και επίσης φέτος όλα τα τραγούδια είναι απαίσια με εξαίρεση 2-3 που υπό άλλες συνθήκες θα έμπαιναν τελικό με το ζόρι. Περιμένω την Σουηδία, την Νορβηγία, την Αρμενία και τη Ρωσία για να πάρω πλέον την απόφαση ότι πρόκειται για τον χειρότερο διαγωνισμό, όσον αφορά το επίπεδο των τραγουδιών, των τελευταίων ετών… Η κατάταξή μου μέχρι στιγμής:
    1. Ουγγαρία: 8/10
    2. Φινλανδία: 7.5/10
    3. Ρουμανία: 7/10
    4. Ιταλία: 6/10
    5. Ελβετία: 5.5/10
    6. ΗΒ: 5.5/10
    7. Iρλανδία: 5/10
    8. Πολωνία: 5/10
    9. Ισπανία: 5/10
    10. Αλβανία: 4.5/10
    11. Ισραήλ: 4.5/10
    12. Oυκρανία: 4/10
    13. Εσθονία: 4/10
    14. Λιθουανία: 3.5/10
    15. Γαλλία: 3.5/10
    16. Λευκορωσία: 2/10
    17. Μάλτα: 2/10
    18. Σκόπια: 1/10
    19. Λετονία: 0/10
    20. Ισλανδία: 0/10

  22. Το ισραήλ όοοο,τι και να στείλει τελικό δεν βλέπει ξανά αν δεν αλλάξει νοοτροπία σαν χώρα!!!Αυτό σας το υπογράφω!!!Και έτσι για την ιστορία η καλύτερη συμμετοχή κατά τη γνώμη μου του ισραήλ ήταν το 2005 με τη ΘΕΑ shiri maimon!!!

  23. Μου αρεσει το τραγουδι του Ισραηλ, αν και αρχικα δε με ειχε εντυπωσιασει. Στο top μου ειναι, προς το παρον, πεμπτο.

  24. εε καλά και πέρσι ήταν ψηλά στα στοιχήματα και δεν πέρασε και όλοι είχαν πάθει σοκ(εγώ το περίμενα)!!για ισραήλ και σαν μαρινο τα στοιχήματα δεν μετρανε γτ το ένα είναι ο,τι να ναι σαν χωρα και το σαν μαρινο δεν εχει πολλους φιλους για να το στηριξουν και να περασει!!

  25. Popopo Tis P…as to kagkelo gynete fetos !! Xfnika o pihis anevike apo kapoies hwreis TI GINETE dipsasame gia tin niki xafnika!!! 😛 Polly kallo Bravoo

  26. Ε οχι και μπουρδα ρε φιλε,το ισραηλ αξιζει φετος.δηλαδη το δικο μας για μαρτακη το κοβω λογω ονοματος ειναι καλυτερο;εγω αναμεσα ισραηλ κ ελλαδας αν παει ο μαρτακης διαλεγο με χιλια το τραγουδι της mei.η μοναδικη μπουρδα στην μεσογειο ειμαστε εμεις ξαναλεω αν παει αυτος.Στηριξτε λιγο το Ισραηλ ειναι κριμα δηλαδη να μην περασει κ φετος κ στην θεση του βρεθει καμια πγδμ,εσθονιες λετονιες.Georgedv ας αλλαξουν αλλες χωρες νοοτροπια Ην.Βασιλειο,Ρωσια α κ Αζερμπαιτζαν

  27. Για Ρωσία συμφωνώ!!Τ ηνωμένο βασίλειο φέτος κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια!!Το αζερμπαιτζάν όοοσο κωλοχώρα και να είναι και να κάνει αυτά τα αίσχη στ διαγωνισμό στέλνει αρκετά καλά τραγούδια!!!Εγώ απλά λέω αυτό που πιστεύω..πέρσι είχε 100 φορές καλυτερο τραγουδι το ισραήλ και δεν πέρασε και θα περάσει φέτος; ;P

  28. ρε παιδια δυστυχως το ισραηλ δεν ανηκει σε καποιο μπλοκ,οποτε πρεπει να το στηριξουμε γιατι αλλιως θα περασουν ολες οι χωρες της σοβιετιας και θα μεινουν εκτος αξιολογα τραγουδια οπως το εν λογω!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!!

  29. Καλό τραγουδάκι είναι! Σε σχέση ειδικά με τις αηδίες που έχουν βγει…ΤΕΛΕΙΟ! Αυτή τη χρονιά το Ισραήλ έχει μια πολύ δυνατή συμμετοχή και μπράβο! Καλο επιτυχία!

  30. Μ’αρεσε πολυ και εχει και πολυ καλη κορυφωση.Σιγουρα παιρνει τελικο αλλα λογω το οτι δεν εχει συμμαχους και ειναι και αρκετα μισητο σε αλλα κρατη ισως αδικηθει στον τελικο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ