Αυστρία: Στις 18 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

 

Η Αυστρία, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η τελευταία χώρα που θα ανακοινώσει φέτος το τραγούδι της για τη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη της Δανίας στις 6, 8 και 10 Μαΐου.

Η κρατική τηλεόραση της Αυστρία, ORF, ανακοίνωσε πως το τραγούδι μαζί με το επίσημο videoclip θα παρουσιαστούν σε ειδική συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 18 Μαρτίου στη Βιέννη.  Οι τηλεθεατές θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ζωντανά τη Conchita λίγες μέρες αργότερα στο αυστριακό talent show, Srictly Come Dancing. Η τραγουδίστρια έχει ήδη κανονίσει και τις χώρες, που θα επισκεφτεί για τη προώθηση του τραγουδιού της. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία.

Η Αυστρία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 8 Μαΐου. Η χώρα κατόρθωσε μόνο μία φορά να περάσει τον “σκόπελο” του ημιτελικού, και αυτή ήταν το 2011 με τη Nadine Beiler και το τραγούδι The Secret Is love (18η θέση).

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τραβεστι ειναι,αυτη εμενα δεν μου καθεται κ πολυ καλα,φωνουλα εχει κ αν της γραψαν κ καμια μπαλαντα μπορει να περασει.Niko X τι το θελει η Ελλαδα να φερει ξενους εκπροσωπους;οσες φορες το εκανε μας εφερε ολην την σαβουρα απο βαλκανια,καλυτερα να φερουν καμια Παολα κ ασε ξενους εκπροσωπους μονο την θεωδοριδου να μην φερουν οπως το εκαναν το 7.ελεος τι γυρευε αυτη εκει.τελος παντων αυστρια καλο ξυρισμα

  2. Συγνώμη στυλιστικά τι θέλει να δηλώσει; λυπάμαι αλλά το θεωρώ προσβολή στην στοιχειώδη αισθητική. Ούτε καν χιουμοριστικό ούτε καν κιτς. Δεν μπορώ να το θεωρήσω για να έχει ένα ελαφρυντικό. Λυπάμαι κάιγεται μόνο και μόνο από το look…

  3. Μέχρι 16 του μήνα δεν ήταν η προθεσμία υποβολής τραγουδιών ;
    Τέλος πάντων! Άντε να δούμε τι θα επιλέξει και η Αυστρία που ειναι νομίζω και στον ίδιο ημιτελικό με την Ελλάδα. Να ξέρουμε έστω τι θα έχουμε αντίπαλο τραγούδι!

  4. Η τραγουδίστρια; Με τα μούσια; Χαχαχαχα. Ε Λ Ε Ο Σ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, το άτομο έχει μάλλον σοβαρό πρόβλημα. Αφήστε που πλήττει την σοβαρότητα του διαγωνισμού.

  5. και ελεγα ποιος εχει μεινει ποιος εχει μεινει…… ελα παρεα θα με Yohio θα παει Κοπεγχαγη αφου τους γλιτωσαμε ξεχωριστα θα τους δουμε παρεα μια και καλη ολα σε ενα δεν μπορω να το διαχειριστω αυτο….. :$ pff

  6. αυτά είναι τα αποτελέσματα αν ακούσει κανείς πολύ Βίσση!!! Αχ ρε Αννούλα τι επιρροή έχεις εις τας Ευρώπας! Ορίστε η Conchita όταν ως Tom (τότε) αποφάσιζε να πει στον τελικό του Starmania (Austrian Idol) το τραγούδι της θεάς του Άννας “Everything” youtube.com/watch?v=kIwXt1MY4jo

  7. Εντάξει η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς ούτε στα σοβαρά ούτε για χαβαλέ να το πάρεις αυτό. εν ξέρω. Πολύ φοβάμαι πως ακόμα και καλό τραγούδι να στήλει επιτέλους η Αυστρία θα το χαντακωθεί εξαιτείας αυτού του πραγματικά αποθυτικό στυλ. Δεν καταλαβαίνω. Τι δηλώνει? Τι θέλει να ναι? Αντρας? γυναίκα? Αντε έχει φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να επιλέξει δεν γίνεται να παριστένει και τα δύο φύλλα.

  8. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ.ΟΣΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΚΙΑ.2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΚΙΣΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΔΗ

  9. Για άλλη μια φορά δείχνουμε πόσο πίσω είμαστε ως λαός που δεν δεχόμαστε το διαφορετικό όπως και αν αυτό εκφράζεται. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει και νιώθει καλύτερα. Στην προκειμένη περίπτωση έτσι θέλει να εκφραστεί το συγκεκριμένο άτομο και είναι απόλυτα σεβαστό. Σε καμία περίπτωση δεν μου είναι αντιπαθής γιατί κάνει αυτό που γουστάρει και έχει τα α@@δια να το κάνει σε αντίθεση με πολλούς οι οποίοι κρύβονται και δεν αποδέχονται τον ευατό τους. Respect στην Conchita λοιπόν και πριν να κρίνουμε οποιονδήποτε να κοιτάξουμε και λίγο τον ευατό μας.

  10. MrEurovision τη φραση ”η ελευθερια σου σταματα εκει που ξεκινα η δικη μου΄΄ την ξερεις??? στερεοτυπη μα περα για περα αληθινη…Αν θεσ να ντυνεσε με τετοιο ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ τροπο δικαιωμα σου.. αλλα οχι μπροστα σε παιδια 10-15 ετων…ο διαγωνισμος προβαλετε σε παγκοσμια επιπεδο…πολλα παιδια ομολογουμενως ειναι μπερδεμενα στην εποχη μας αλλα μην τα σπρωχνουμε κατευθειαν εκει…αν ειναι δυνατον να αρχισουμε να προβαλουμε το αφυσικο σαν κατι φυσικο…ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ??? ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕς…και εσυ λοιπον mREurovision αν εχεις τοσο μεγαλη αναγκη να τους υποστηριξεις και να τους επιβραβευσης για το θαρρος τους οπως αναφερεις μπορεισ πολυ απλα να περνεις μερος στα gay parade βεβαια στην ελλαδα μονο στη θεσσαλονικη υπαρχει αλλα τι να κανουμε…αφου εχεις ‘μπουχτισει’ απο εμας τους οπισθοδρομικους αμορφοτους ελληνες μπορεις να κανεις καποιες θυσιες…
    καλη σου νυχτα…

    • Eγώ δεν μίλησα για εμένα προσωπικά απλώς εχώ κουραστεί πλέον να δέχονται χυδαίες επιθέσεις τέτοια άτομα που απλώς δείχνουν ποιοι θα ήθελαν πραγματικά να είναι. Και πίστεψε με τα παιδιά 10-15 χρονών έρχονται σε επαφή με πολύ χειρότερα πράγματα καθημερινά δεν νομίζω ότι στις μέρες μας σοκάρονται και μπερδεύονται απο τέτοια πράγματα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά προσωπικά δεν επηρεάζομαι τόσο πολυ. Και δεν έχω ανάγκη να υποστηρίξω αυτά τα άτομα στα gay parades απλώς τα δέχομαι και δεν τα θεωρώ κατώτερα απο εμένα που θεωρούμαι κάτι “φυσικό και όχι “αφύσικο” σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.

    • Έλεος, δεν είστε αμόρφωτοι… Σκοταδιστές και μισάνθρωποι είστε όσοι αδυνατείτε να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε τη διαφορετικότητα. Τα παιδιά δεν βλέπουν τέρατα και αποκρουστικές φυσιογνωμίες σε ταινίες ή σε παιχνίδια που τους αγοράζουν οι γονείς ήδη από τη βρεφική ηλικία, την Conchita περίμεναν.
      Αν ενοχλείσαι να βλέπεις ανθρώπινες προσωπικότητες με την εμφάνιση που εκείνες θέλουν να παρουσιάζονται μείνε στο κελί σου ή άλλαξε χώρα (προς Σαουδική Αραβία μεριά)

  11. Δυστυχώς,πάντα θα έχουμε στον ελλαδικό χώρο αμόρφωτους (βλέπε ορθογραφία) ομοφοβικούς που καλύπτονται πίσω από το επιχείρημα πως αν είσαι “έτσι” να εκφράζεσαι στους δικούς σου ανθρώπους και μόνο.

    Ουρτ Αιλλινουλει από εδώ

  12. Για μένα σημασία έχει ότι έχει καλή φωνή και ας διαλέξει αυτός το πως θα εμφανίζεται. Δεν μας πεύτει λόγος. Διαγωνισμός τραγουδιού είναι, όχι καλλιστεία.

  13. ορθογραφικα που ειδες?? εκανα 1-2 απο βιασυνη…Αμορφωτους το ειπα μεταφορικα εννοοντας πιστοι στην ελληνικη κουλτουρα(με οτι καλο και κακο περιλαμβανει),αλλα οσοι προσπαθουν να στρεβλωσουν,να επιτεθουν,να παρερμηνευσουν τουσ αλλους με σκοπο την επιδειξη μορφωτικου επιπεδου δεν ειναι τιποτα παρα μονο εσωστρεφης ασ μου επιτραπει η λεξη ΨΩΝΙΑ που στην προσπαθεια τους να υποστηριξουν αυτο που ειναι και αυτο που ΘΕΛΟΥΝ να κανουν τους αλλους να αποδεχτουν ισοπεδωνουν τα παντα και τους παντες…

  14. Πραγματικα ειναι εντελως αντιαισθητικο το θεαμα… μια φορα που ειχα ακουσει ενα τραγουδι της/του δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα φωνητικα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ