Ρωσία:Η ανακοίνωση του εκπροσώπου της στις 8 Μαρτίου

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρωσία θα κάνει εσωτερική ανάθεση στον καλλιτέχνη, που θα την εκπροσωπήσει στην ερχόμενη Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοπεγχάγη στις 6, 8 και 10 Μαΐου.

Αρχικά, η ρωσική τηλεόραση είχε ανακοινώσει πως θα διοργανώσει εθνικό τελικό, μέσα από τον οποίο θα προερχόταν και ο εκπρόσωπος της στη Eurovision. Για αυτό το λόγο, είχε δοθεί και παράταση υποβολής τραγουδιών μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Η κρατική τηλεόραση έκρινε πως δεν ήταν υψηλό το επίπεδο των τραγουδιών και για αυτό το λόγο θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση. Μεγάλο όνομα, που φημολογείται για την εκπροσώπηση της Ρωσίας είναι ο Sergey Lazarev.

Η Ρωσία φέτος εμφανίζεται στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 6 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ρωσία είναι από τις ελάχιστες χώρες, που κατορθώνουν κάθε χρόνο να προκρίνονται στον τελικό. Η Ρωσία πέρσι εκπροσωπήθηκε από τη Dina Garipova και το τραγούδι “What If” και κατέλαβε τη πέμπτη θέση.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως αν είναι ο Sergey Lazarev τότε η Ρωσία σημαίνει πως βάζει πλώρη για τοπ 3 και γιατί όχι και για πρωτιά!!

  2. Ρωσια….η αγαπημενη μου χωρα στον διαγωνισμο
    Εκτος της περσυνης πατατας παντα λατρευα τις συμμετοχες της….

    Ο Sergey Lazarev ειναι αρκετα καλος τραγουδιστης αλλα θυμιζει πολυ το στυλακι του Dima… αν εχει τοσο καλο τραγουδι ομως οσο ηταν το πρωτο του Dima (και το δευτερο ειναι ωραιο αλλα οχι τοσο) τοτε ας το παρει

  3. ασχετο που μπορω να βρω την παραπανω εικονα με το διαμαντι στα γαλανολευκα?

  4. To κλίμα πάντως για τους Ρώσους δεν είναι θετικό στην δυτική Ευρώπη μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας κυρίως (όχι ότι οι δυτικοί είναι καλύτεροι που στηρίζουν τους νεοναζί της Ουκρανικής κυβέρνησης) αλλά και τους νόμους κατά της προπαγάνδας των gay. Eιδικά σε έναν διαγωνισμό όπου μία μεγάλη μερίδα που παρακολουθεί από κοντά τον διαγωνισμό είναι gay, πολύ πιθανόν να γιουχάρουν την συμμετοχή της Ρωσίας.
    Πάντως κάπου διάβασα ότι ο Lazarev που φημολογείται είχε δηλώσει την αντίθεση του προς τις μεταρρυθμίσεις Putin, οπότε ίσως δύσκολα να τον στείλουν (δεν είναι και η πλέον δημοκρατική χώρα η Ρωσία).
    Πάντως οι Ρώσοι έχουν αρκετές δυνατές συμμαχίες, και αν πέρσι κατάφεραν να μπουν 5άδα με ένα μέτριο τραγούδι (με πολύ καλή τραγουδίστρια όμως) τότε ίσως να μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη άμα στείλουν κάτι πραγματικά καλό.

  5. Πόσο κορο’ι’δίστικο φαντάζει αυτές τις μέρες το “μήνυμα” του περσινού τραγουδιού της ρωσίας… Και πόσο αφελείς αποδεικνύονται όσοι το έχαψαν πέρσι…

  6. τι λετε ρε παιδια το περσινό τραγουδι ηταν εκπληκτικό….άξιζε την 5η θεση…

  7. Αν παει ο Sergey Lazarev…η Ρωσια θα ειναι το ΜΕΓΑΛΟ Φαβορι…για την νικη…Αν και δεν το πιστευω οτι θα γινει αυτο..αλλα μακαρι…

  8. Τα γεγονότα της Κριμαίας θα είναι πολύ μακρινά όταν θα γίνει η Γιουροβίζιον και άσε που πολύς κόσμος πιστεύει ότι η Ρωσία έχει δίκαιο σε αυτήν την ιστορία.

  9. Λοιπον μου σπαει τα νευρα οταν οι ανθρωποι ανακατεβουν την πολιτικη με την Eurovision…. αν ειναι να μην ψηφισεις την Ρωσια καν’ το επειδη δεν εχει καλο τραγουδι οχι για τα γεγονοτα στην Κριμαια

  10. Αα ρε Ρωσια, το what if we came together as one, what if we stopped the alarms, what if we burried our guns σε μαρανε! Ειδικα το τελευταιο! Πιστευω θα υπαρχει αρνητικο κλιμα για τη Ρωσια φετος, αλλα παντα ελπιζω να εχει καλο τραγουδι και δεν προκειται να μην την ψηφισω λογω της οποιας πολιτικης ακολουθει.

  11. Μετά την αηδιαστική ψευδοπροπαγάνδα ειρήνης (από ποιον τη Ρωσία ας γελάσω!) περιμένω κάτι τουλάχιστον ειλικρινές από τους Ρώσους. Ας επιστρέψουν σε ποπ τύπου Serebro, Never let you go. Tουλάχιστον αυτό το κάνουν σωστά…Η Ρωσία την δεκαετία αυτή έχει στείλει περίσσεια κακογουστιάς στο διαγωνισμό( 2011,2012,2013). κρίμα γιατί στα 00s μεσουρανούσε στον διαγωνισμο!

  12. h rwsia…mia xwra poy latrevw sto diagwnismo..o sygkekrimenos vevaia tosa xronia poy parakolouthw thn rwsikh showbiz prospathei epi mataiw na ginei xalifhs sth thesh tou xalifh(aka Dima Bilan) kai fwnhtika den einai kati to idiaitero..tha protimousa na phgaine ena onoma fresko opws o Zemfira poy exei mia para poly kalh fwnh..kalh epityxia sth Rwsia sorry gia ta greeklish kati epathe to plhktrologio moy sta ellhnika..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ