Οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών!

H Δημόσια Τηλεόραση και το MAD TV ανακοίνωσαν τα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη.

 

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά και είναι τα εξής:

 

Freaky Fortune feat. RiskyKidd
Tίτλος: Rise Up
MOYΣIKH: Freaky Fortune
ΣTΙXOI: Freaky Fortune – RiskyKidd

PANIK RECORDS
Mark Angelo feat. Josephine
Τιτλος: Dancing Night
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris

PANIK RECORDS

 

Κρυσταλλία
Τίτλος: Πεταλούδα στην Αθήνα.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Νίκος Αντύπας
ΣΤΙΧΟΙ: Άρης Δαβαράκης

PLATINUM RECORDS

Κώστας Μαρτάκης
Τίτλος: Κανένας Δεν Με Σταματά
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ: Ηλίας Κοζας (Κoza Mostra)

PLATINUM RECORDS

 

Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα» (10.00-12.00). Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τα Video Clips των υποψήφιων τραγουδιών θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του MAD στο Youtube, www.youtube.com/madtvgreece

 

Ο Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση.

 

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας. Το Eurosong – a MAD Show 2014 υπόσχεται και φέτος πολλές εκπλήξεις επί σκηνής με “Special 40 Years Celebrating Acts” πέρα από τις live εμφανίσεις των υποψηφίων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και ο εορτασμός των 40 ετών συμμετοχής στη Eurovision μέσα από ένα λαμπερό show με μεγάλες εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών.

Τον εορτασμό των 40 χρόνων της ελληνικής συμμετοχής θα πλαισιώσουν τα ντουέτα των Ελπίδας & Tamta, Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήρια για τον Ελληνικό Τελικό προπωλούνται στα καταστήματα:

Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

Ηλεκtρονικά: στο  www.viva.gr

Τιμή εισιτηρίων: 10 Ευρώ

Αντώνης Καρατζίκος

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. oι τιτλοι των τραγουδιων του μαρτακη και της κρυσταλιας μου αρεσουν αρκετα!τωρα οσοι ξινιζονται και ξενιζονται προτιμουν να υποθεσω τιτλους τυπου everything,yassou maria,never let you go..an nai τοτε υποτασσομαι!και επιτελους ελληνικος στιχος στο διαγωνισμο!

  2. με βαση τιτλων και μονο
    1)rise up
    2)Dancing Night
    3)ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
    4) Πεταλούδα στην Αθήνα

  3. Το η πεταλουδα στην Αθηνα δεν μου λεει κατι σαν τιτλος αλλα μπορει να βγει ωραιο

  4. Η Κρυσταλλία μήπως μπερδεύτηκε;; Πέρσι ήταν η πεταλούδα η πολύχρωμη που έπαιρνε τα χρώματα των σημαιών…. Φέτος έχουμε διαμάντι…. Μήπως να κάνει μια τελευταία αλλαγή και να αλλάξει τίτλο; Κάτι σε Διαμάντι στη Λάρισσα ας πούμε;;;;;; Ε;; Όχι;;;

  5. πραγματικα με τοσο πολεμο που δεχεται απο κατι εμμονικους τυπους εδω μεσα ο μαρτακης μου φαινεται θα τον ψηφισω μονο και μονο για αυτο το λογο!

  6. 1)Πεταλούδα στην Αθήνα-Κρυσταλλία
    2)Κανένας δεν με σταματά-Μαρτάκης
    3)Rise up-Freaky Fortune feat. RiskyKidd
    4)Dancing night-Mark antzelo feat.Josephine

  7. Εμμονικους τυπους strato?δεν φταιω εγω που ο ανθρωπος ειναι αγγουρι,ουτε μια επιτυχια (θελω επειγοντως διακοπες) σερνετε απο εδω κ απο εκει στις εκπομπες των πορνοκαναλων.εγω το καλο της χωρας μου κοιταζω,ειμαι σιγουρος οτι θα εχει το πιο ακυρο κομματι.

    • επειδη τον θεωρεις εσυ αγγουρι δεν σημαινει οτι ειναι..αποψη σου σεβαστη αλλα μεχρι εκει!και απο το 2006 που εχει βγει εχει κανει αρκετες επιτυχιες οπως ανατροπη,πιο κοντα,καλοκαιρινα σ αγαπω,heaven,κτλ….και για να ειναι μεσα στα μουσικα πραγματα της χωρας επι 8 συναπτα ετη μαλλον σε καποιους θα αρεσει!

  8. ελα μου ντε.ειναι μερικοι που το χομπι τους ειναι να μπαινουν και να βριζουν τον μαρτακη αλλα ειναι τοσο κοντοθωροι και στενομυαλοι που δεν καταλαβαινουν οτι ετσι του κανουν μεγαλυτερο καλο!και επιτελους κατανταει κουραστικο αυτη η εμμονη και η εμπαθεια προς εναν καλλιτεχνη!ελεος δηλαδη!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ!!!!!

  9. “Πεταλούδα στην Αθήνα” γραμμένο απο Αντύπα και Δαβαράκη;;;Ακούγεται πολύ καλό!!!

  10. Πιστευω οτι δεν πρεπει να κρινουμαι απο τους τιτλους…Για μενα τα φαβορι ειναι ο Μαρτακης και οι Freaky Fortune..

  11. Bλέπω καλά? Ο Αντύπας γράφει το τραγούδι της Κρυσταλλίας? Ο γνωστός Αντύπας? Ωχ αμάν 🙁

    • Φυσικα και δεν ειναι ο Αντυπας ο τραγουδιστης!! Ο Νικος Αντυπας ειναι συνθετης (γνωστος κι ολας 😛 ) Προς αποφυγη παρεξηγησεων…

      • Oυπς sorry! Πατάτα πέταξα 😛 Όντως τον μπέρδεψα με τον τραγουδιστή Αντύπα, και όντως ο συνθέτης αυτός έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες, 1000 συγνώμη!

  12. Σύμφωνα με το άρθρο και τα στοιχεία των κομματιών πιο κοντά στα δικά μου γούστα είναι τα Rise Up & Dancing Night. Από τον Μαρτάκη θα προτιμούσα ξένο στίχο και ποπ ύφος. Ας μην προτρέχουμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπομονή…μερικές ώρες έμειναν…

  13. ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ STAR ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΡΤΑΚΗ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΖΑΣ 1 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ?????? ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑLBUM.ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  14. Δεν θα κρίνω απο τους τίτλους γιατι πολυ απλα 4-5 λέξεις απο το ολο τραγουδι δεν μου λενε τιποτα!
    Απο την αλλη αν μιλήσω για τίτλους αυτο που θα θυμόμουν νομιζω καλυτερα ειναι της Κρυσταλλιας και των Freaky Fortune!
    Τωρα το Dancing Night μπορει κανεις να το μπερδέψει με Dancing in the rain… Αλλα και οχι! Ωραιο ακουγεται αλλα θελω να ακούσω πρωτα!
    Κατα τα αλλα μου φαινεται οτι της Κρυσταλλιας και μονο απο τους συντελεστές φαινεται οτι θα ειναι καλη δουλεια!

  15. Νίκος Αντύπας… βλέπουν καλά τα μάτια μου??? Ο Αντύπας του ηφαίστειου με την Άλκηστη και της ρίζας του Ιεσσαί με την Έλλη Πασπαλά (να μια πολύ καλή τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε στείλει, φυσικά με το δικό της ύφος και όχι με καμιά ξενέρωτη φωτοτυπία). Νομίζω μετά τον Δάντη το 2007 (πριν τα κάνει θάλασσα στον ελλ. τελικό) αποκτά πάλι ενδιαφέρον ο τελικός της Ελλάδας για μένα. Για να δούμε αν μετά από 5 χρόνια θα τον δω κιόλας, αύριο θα δείξει.

  16. Η Κρυσταλλια θα πάει Κοπεγχάγη. Το τραγούδι της θα έχει νόημα. Ποιος θα πάει Δανία φέτος;Εγώ φέτος θα μείνω στην Σουηδία και στον καναπέ μου. Βαριέμαι!!

  17. Πεταλουδα στην Αθηνα?? Απο αντυπα κιολας?? Αστο Κρυσταλλια… :'(
    Κανενας δεν με σταματα…για balcan style μου φαινεται,ειναι κι απ τον Κοζα…ωχ θεε μου :p
    Dancing night, απο σουηδο προφανως φτιαγμενο, αρα καλο θα ναι :p
    Rise up…ω ναι…προβλεπω θα ναι το καλυτερο :))
    (Απο τιτλους και μονο, υπομονη και αυριο θα δουμε και τι θα στειλουμε και φετος…μονο μην κανουμε την γνωστη μαλακια που καναμε και περσι, του στυλ στελνω το πιο βλαχοελληνικο τραγουδι που επιδεικνυει την πατριδα μου :p (=οχι Μαρτακης!!)

  18. Ναι ο γνωστός Αντύπας.Βέβαια που να ξέρουν εδω μέσα ποιος είναι ο Αντύπας και τι έχει γράψει και σε ποιούς έχει γράψει.
    Εδω σχολιάζουν τους τίτλους!
    Δυστυχώς έχει να πέσει πολύ υστερία από αύριο.Προβλέπω εμμονή προς το τραγούδι του Μαρτάκη που έγραψε ο κόζας και θα ζήσουμε περσινές ακραίες στιγμές.Και όντως δεν καταλαβαίνουν κάποιοι πως όσο και να κράζουν κάτι δεν θα αλλάξει η άποψη των υπόλοιπων.Περισσότερο καλό λοιπόν θα του κάνουν παρά κακό.Όσο κι αν χλεύασαν πέρσι τον Αγάθωνα και τους Κόζα,όση υστερία κι αν έπαθαν το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

  19. οοοκ…. χαχα εμμ μονο αυτο να μην στιλουμε Ελληνικο οτι αλλο υπαρχει οχι Ελληνικοοο

  20. Ο ημιτελικός μας από ότι φαίνεται θα είναι μόνο με Αγγλικά κομμάτια όπως και ο δικός σας ο 2ος. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Και η Αλβανία θα το πει στα Αγγλικά τελικά. Μπορεί το Σαν Μαρίνο να κάνει την αλλαγή.

  21. παρεπιπτοντως η μαρινελλα αφαντη απο το show… δεν νμζ να μεινει εκτος εντελος.

  22. πεταλούδα στην αθήνα?χαχαχαχα!η κρυσταλλία αναζητάει μια πολύχρωμη πεταλούδα στο κέντρο της αθήνας!όποιος τη βρεί θα πάρει δώρο ένα από τα 2 στήθια της κρυσταλλίας!
    κανένας δε με σταματά?σώπα ρε άντρακλα!πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλσόν!

  23. SVT ανακοίνωσε ότι οι international juries θα είναι
    Δανία
    Εσθονία
    Αγγλία
    Γαλλία
    Γερμανία
    Ιταλία
    Ισπανία
    Ρωσία
    Ουκρανία
    Ελλάδα
    Ρουμανία

    • αυτες ειναι γιατι τα λες ολα αλιος????
      Δανία,Εσθονία,Γαλλία,Γερμανία,Ισραήλ,Ιταλία,Μάλτα Ολλανδία,Ρωσία,Ισπανία,Ηνωμένο Βασίλειο

  24. Λοιπόν είναι λάθος να κρίνουμε τραγούδια μόνο από τους τίτλους οπότε ας περιμένουμε. Η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμάω μπαλάντα τα τελευταία 3-4 χρόνια αλλά όλο ρυθμικά στέλνουμε από το 2006. Οπότε θα προτιμούσα μία μπαλάντα. Βέβαια η αλήθεια είναι πως με τρομάζει ο τίτλος της Κρυσταλίας και το πως θα ακουστεί στον Ευρωπαίο μία πεταλούδα στην Αθήνα αλλά τέλος πάντων… καλύτερα να μην είμαι προκατελειμένος και να περιμένω. Μπορεί να βγει ποιοτικό. Μετά από αυτό θα προτιμούσα κάτι πιο εκσυγχρονισμένο καθώς για 4 συνεχόμενα χρόνια όλα τα τραγούδια μας είναι τύπου έθνικ. Δεν λέω ωραία είναι αλλά κουράστηκα όλο τα ίδια και τα ίδια. Θέλω κάτι καινούριο, μια αλλαγή. Τώρα αν δεν έχουμε καμία ποιοτική μπαλάντα και τα άλλα δύο ρυθμικά κομμάτια δεν λένε και πολλά, ο λόγος για να υποστηρίξω τον Μαρτάκη θα είναι να έχει ένα πολύ καλό κομμάτι. Γιατί πραγματικά έχω βαρεθεί να κινούμαστε στα ίδια και στα ίδια.

  25. Αποτελεί τιμή για την ελληνική παρουσία στη Eurovision η συμμετοχή τοπυ Νίκου Αντύπα, ενός από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες των τελευταίων 30 χρόνων, με συνεργασίες με Τσανακλίδου, Αλεξίου Πρωτοψάλτη κ.π.α.

  26. Εγώ προσωπικά τον Αντύπα τον έχω ακουστά αλλά αν τον δω στον δρόμο αποκλείεται να τον αναγνωρίσω. Δεν ξέρω δουλειές του ή μπορεί να ξέρω τραγούδια του και να μην γνωρίζω ότι είναι δικά του. Εγώ θα δράσω όπως περιέγραψα παραπάνω. Μπορεί όντως ο Αντύπας να είναι ένας φοβερός συνθέτης αλλά αύριο θα κρίνω την συγκεκριμένη του δουλειά. Θα είναι λάθος για τον καθένα να βάλει μέσα και όλες τις προηγούμενες δουλειές του. Γιατί πολύ απλά δεν μετράνε αυτά στην eurovision. Όπως και να χει ελπίζω η Κρυσταλία να έχει ένα πολύ καλά δουλεμένη μπαλάντα.

  27. ΤΟ PROTOTHEMA.GR ΕΙΧΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO CLIP.O MARTAKHS ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ NTRAMΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΡΟΜΠΕΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΣΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑΛΕΥΚΑ ΕΝΩ Η JOSEPHINE ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ DANCE TRAGOYDI ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΟΙ FREAKY FORTUNE ΚΑΖΟΥΑΛ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ SUPER ΔΑΝΨΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

    • αηδια ειναι το αυτι σου ρε ξεφωνημενη.που θα μας πεις και τα χαλκινα της γουμενισσας αηδιες…να μιλας για τον εαυτο σου.εμεις στη βορειο ελλαδα ζουμε με αυτα

  28. προτιμηση βασιζομενος στους τιτλους
    1.πεταλουδα στην αθηνα
    2.dancing night
    3.rise up
    4.κανενας δεν μας σταματα
    σχολια…(με την ιδια σειρα)
    1.σαν τιτλος ακουγεται ελκυστικος κι δεν σου παει το μυαλο σε κατι συγκεκριμενο η συμμετοχη δε του νικου αντυπα νομιζω θα το απογειωσει το κομματι σε συνδιασμο με την φωναρα της κρυσταλλιας!(επισης σε εικονα του βιντεο ειδα πως το κομματι θα εχει κι βιολια) μακαρι να ναι καλο κι να παει αυτο χροοονια εχουμε να στειλουμε ελληνικη μπαλαντα για φανταστειτε να ναι κανενα αριστουργημα τυπου εσθονια 2009… 😉 (ανεφερα αυτο γιατι κι αυτο δεν ηταν στα αγγλικα οπως το κομματι της κρυσταλλιας)
    2.ενταξει αναμενω κατι σε απτεμπο ρυθμο κι θα μιλαει λογικα για μια νυχτα με χορο παθος ερωτα κλπ κλπ…δεν με χαλαει ομως σαν τιτλος
    3.συμπαθητικο ακουγεται λογικα(απο τον τιτλο)θα ναι κατι ξεσηκωτικο
    4.με τιποτα!!!! τιτλος οτι να ναι υφος επισης οτι να ναι απο ενα τραγουδιστη ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ,μα ειναι ποπ τραγουδιστης κι θα μου πει ελληνικο(οκ)κομματι με βαλκανικο ηχο κι τσιφτετελι…ναι σιγουρα…ο μαρτακης ενδιαφερεται απλα να βγει στην ευρωπη το ονομα του με τραγουδι που δεν τον αντιπροσωπευει…κι στην τελικη δεν θα ναι καθολου ωραιο δευτερη χρονια αν βγει αυτος να στειλει η ιδια χωρα κομματι στο ιδιο στυλ με πυρισυ…κατανταει βαρετο νομιζω!!! τελοσπαντων θα δουμε αυριο κι θα κρινουμε,παντως πιστευω η κρυσταλλια ειναι η καλυτερη σε ολους τους τομεις(για εμενα)…απλα ανυπομονω να ξημερωσει με το καλο να ακουσουμε τα τραγουδια κι να σκοτωθουμε οπως καθε χρονια!!!! 😀

    • Έτσι ρε να σφαχτούμε…. χαχαχαχα. Πω ρε τι έχει να γίνει αύριο. Τέλος πάντων εγώ δεν θα σχολιάσω από νωρίς γιατί θέλω να τα ακούσω όλα πάνω από 5 φορές και να βγάλω μία ολοκληρομένη απάντηση.

      • χαχχαχα ακονιστε τα μαχαιριαααααα 😛 στα οοοοπλα! ξεκινα η eurovision και επισημα στην ελλαδα 😀

  29. NEA SXOLIA.
    ΜΑΡΤΑΚΗΣ COPY PASTE TA PERSINA ΠΕΡΙΠΟΥ KOZA MOSTRA ME NTRAMER ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ KAI ALOYS ΔΥΟ ME ΠΝΕΥΣΤΑ.
    Η JOSEPHINA COPY ME DJ APO ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ Ο ΑΛΕΧ LEON
    KRUSSTALIA ME DYO GYNAIKES POY PAIZOYN BIOLI.
    ΟΙ FREAΚY MONOI TOYS,

  30. ΜΑΡΤΑΚΗΣ.ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
    FREAKY FORTUNE ΗΙP-HOP DANCE
    KRYSTALLIA ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ.
    JOSEPHINE POP DANCE

  31. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ OTI O KOZAΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ…ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

    • ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ,ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ..ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!!

    • Το να τραγουδάει ο Μαρτάκης βαλκανικό ποπ είναι αστείο από μόνο του, και καθόλου πειστικό. Άλλο πέρσι, άλλο φέτος.

  32. Α moor να σε ρωτήσω ποιον έχεις σκοπό να υποστηρίξεις φέτος? Σε ρωτάω για να τον υποστηρίξω και εγώ. Δεν θέλω να είμαι κανένας από αυτούς με τους οποίους θα μαλώνεις. Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου… χαχαχα… Και να φανταστείς δεν έχουμε τσακωθεί καν…

  33. Επειδή οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ σχολιάζοντας τίτλους, εγώ θα έμενα περισσότερο στους συντελεστές και θα έλεγα πως για την ιστορία του θεσμού μάλλον τιμή αποτελεί να μετέχει ο Νίκος Αντύπας.
    Όσοι νεώτεροι, αφήστε τις αηδίες και τα κουτσομπολίστικα σχόλια και ανοίξτε τα μάτια σας διαβάζοντας λιγάκι τι έχει προσφέρει στην ελληνική μουσική σκηνή. Και μόνο το “Δι’έυχών” ή το “Διθέσιο” κι η “Λάβα” θα αρκούσαν για να πάρουμε τα μυαλά των ευρωπαίων.
    Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι το τραγούδι του πρέπει να αρέσει ντε και καλά. ¨ομως ξεκινά από άλλο επίπεδο. Και το πράγμα δυσκολεύει πολύ για την επιτροπή.
    Παρακαλώ οι ανίδεοι διαβάστε και αν δεν τα ξέρετε να ψάξετε στο youtube τα τραγούδια. http://www.athens24.gr/going-out/music/music-reports/news_detail.html?id=15724

  34. Γεια σας φίλοι και καλή σεζόν να έχουμε!
    Κυρίως θέλω να σχολιάσω τους συντελεστές της Πεταλούδας.
    Όσοι έχουν παρακολουθήσει Ελληνική δισκογραφία θα καταλαβαίνουν το κύρος των Αντύπα και Δαβαράκη.
    Για μένα, η δική τους συμμετοχή είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στον φετινό τελικό μας.
    Επίσης, χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τεράστια ονόματα της δισκογραφίας όχι μόνο να μη σνομπάρουν το διαγωνισμό αλλά και να τον αναβαθμίζουν με τη συμμετοχή τους.
    Μεγάλο αβαντάζ για τη Κρυσταλλία, αλλά θα περιμένω και την αυριανή φυσικά.
    Τα παρακάτω links είναι για να θυμηθούμε τι έχουν γράψει αυτοί οι άνθρωποι.
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=index&sort=alpha&composer_id=157
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=index&sort=alpha&lyricist_id=75
    Επίσης, χαίρομαι πολύ με τη συνεργασία Κόζα-Μαρτάκη, γιατί είναι ωραίο να βλέπουμε συνεργασίες που δεν περιμέναμε.
    Ες αύριον τα σπουδαία! 😀

  35. ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΠΗΓΕ..
    ΔΕΝ – ΥΠΑΡΧΕΙ – ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
    ΘΕΛΩ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ

  36. ΜΕ τρομαζει ο τιτλος της κρυσταλιας πολυ ελπιζω να ακουσουμε αυριο κατι καλο !!
    Οσο για τον μαρκ ανγκελο και την ζοζεφην παμε ο τιτλος δεν με τρομαζει καθολου αλπιζω να ακουσω ενα ποπ κομματι και να τα πανε πολυ καλα !
    ΜΑΡΤΑΚΗΣ- Θα ξανα ακουσω την ιδια περσινη πατατα με τους κοζα και τον αγαθωνα ελεος !!!!!!

  37. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ….ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

  38. Μόνο και μόνο που μερικοί εδώ μέσα έχουν μπερδέψει το Νίκο Αντύπα με τον Αντύπα-είμαι-στα-χάι-μου με κάνει να διαπιστώνω πως θα πάει σταντέ ο Μαρτάκης…

  39. Συνεχίζω να υποστηρίζω Κρυσταλία ! Μου αρέσει ο τίτλος που αναφέρεται στην πόλη της Αθήνας και φαίνεται πολλά υποσχόμενο αν κρίνω από τους συντελεστές !
    Tέτοια ώρα αύριο θα έχουμε γίνει κ*λος!
    Ανυπομονώ να ακούσω τα τραγούδια!!!

    • Να ‘σαι καλά! Και περίμενα πώς και πώς να το ακούσω! Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η συμμετοχή με αυτό που έκανες μόλις;;;

      • στο soulseek το βρήκα. σιγά ρε που θα ακυρωθεί. αφού μία εταιρεία είναι στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα. Δεν έγινε καμία επίσημη προκύρηξη με κανονισμούς που να ορίζουν ότι τα κομμάτια δεν πρέπει να έχουν ακουστεί πριν την επίσημη ανακοίνωση.

        Η EBU δεν θέτει κάποιο αντίστοιχο όρο. αρκεί το όποιο κομμάτι να μην έχει κυκλοφορήσει πριν τον Αύγουστο του 2013. Θα μπορούσε κάλλιστα η Platinum να πάρει 4 κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει ήδη και να κάνει έναν τελικό με αυτά. Αυτά ότι ένα κομμάτι δεν πρέπει να έχει βγει από πριν είναι ιδεοληψίες.

  40. πάντως, μιας και το ακούσαμε το ένα τραγούδι, ας το σχολιάσουμε κιόλας! Παιδικό θα το χαρακτήριζα και καθόλου πρωτότυπο. Κρίμα και τους στήριζα ενθέρμως! Ελπίζω η Josephine τουλάχιστον να μην είναι το ίδιο απογοητευτική!

  41. ΑΘΛΙΟ, παιδικο και αχρηστο θα χαρακτηριζα το RISE UP απο τους freaky fortune. Απαισια μελωδια και καμια σχεση με τα μελωδικοτατα σινγκλς που μας εχουν χαρισει μεχρι τωρα. απορω πως δεν βρηκε καλυτερο τραγουδι η Πανικ. Μονο 4 ειχαν να βρουν. 2 Δημοσιογραφοι μαλιστα που ακουσαν και τα 4 μου ειπαν οτι του γκρουπ αυτου το τραγουδι ειναι το καλυτερο και απο τα 4 υποψηφια τραγουδια.

    • οπως ειπε και ο μαρκελος νυχτας,οι F.F του εκμυστηρευτηκαν οτι συμμετεχουν μονο για αυτοπροβολη και να τους μαθει ο κοσμος.ολα ειναι στημενα εξαρχης(ιδιως οι κριτικη επιτροπη) για να παει ο μαρτακης.τελος παντων εχοντας ακουσει ηδη το κομματι αυτο και με τις μεχρι τωρα πληροφοριες για τα αλλα,μαλον θα εχουμε εναν απο τους πιο αδυναμους τελικους της ιστοριας μας με πολυ μετρια τραγουδια.ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.δειτε το πολωνικο που ξεσκιζει.ειναι ετοιμο απο φθινοπωρο!!!!αυτα δεν τα σκεφτονται τελευταια στιγμη

      • στημενο να παιχτει αναμεσα σε μαρτακη και κρυσταλια ειναι πιθανο να ειναι. αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι ο Νικος Αντυπας και ο Αρης Δαβαρακης παιρνουν μερος εν γνωσει τους σε στημενο τελικο. Ειναι τα πιο καταξιωμενα ατομα της συγχρονης ΚΑΛΗΣ μουσικης στην ελλαδα που πηραν μερος σε ελληνικο τελικο την τελευταια εικοσαετια. Στην Αρβανιτακη γραφουνε! Μαλιστα οπως ειπωθηκε, της κρυσταλιας θυμιζει το κομματι της αρβανιτακη που εγραψε ο αντυπας και λεγεται ”ΑΡΩΜΑ”.

  42. STRATOS κλπ μουσικοκριτικοί, αν εσένα σου αρέσει ο φαιδρός τίτλος ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, δικαίωμά σου, αλλά κάνε μας της χάρη που θα μας την πεις κιόλας επειδή δε μας αρέσει!
    Είναι σίγουρο πως οι τηλεθεατές πάλι θα επιλέξουν αυτό το κομμάτι που θα πάει πολύ καλά στην Κοπεγχάγη!
    Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και να επικρατησει ο καλύτερος!!!

    • Τι μας λες τώρα περί φαιδρού τίτλου… Αφού έτσι και εκλεγεί αυτό το κομμάτι, θα κάνεις κωλοτούμπα και θα το υπερασπίζεσαι λες και το έχεις γράψει εσύ και θα την λες σε όσους το θάβουν. Κάθε χρόνο τα ίδια κάνεις.

  43. “Πεταλούδα στην Αθήνα” – πιασάρικο!!
    Αν και δεν εχουμε ακουσει ακομα τα τραγούδια, καλύτερο θα είναι ελληνικός στίχος παιδιά. Να ακούγονται τα τραγούδια και λίγο πιο μετά τον διαγωνισμό.

  44. Πεταλούδα στην Αθήνα;;;;Αλήθεια;;;;Έλεος!!!!!!!!Ποιός θα σκεφτεί να ψηφίσει αυτο το τραγούδι , ενώ απέναντι υπάρχει το απίστευτο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη <>!Μην γινόμαστε και τρελοί!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ