Τα ντουέτα του Ελληνικού Τελικού!

Μία εβδομάδα έμεινε πριν τον Ελληνικό Τελικό που φέτος θα γιορτάσει τα 40 χρόνια Ελληνικών συμμετοχών! Γι’αυτό το λόγο στήθηκαν επί σκηνής μερικά υπέροχα ντουέτα από παλιούς συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και γνωστούς νέους καλλιτέχνες, σε παλιές Ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision! Τα ντουέτα αυτά θα είναι:

Μπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς + Μέλισσες – Μάθημα Σολφέζ
Ελπίδα + Τάμτα – Σωκράτης
Σοφία Βόσσου + Demy – Άνοιξη
Καίτη Γαρμπή + Vegas – Ελλάδα Χώρα Του Φωτός
Καλομοίρα + Claydee – Secret Combination

Αύριο στις 11:30 το πρωί στην εκπομπή “Επικαιρότητα”της Δημόσιας Τηλεόρασης θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα τραγούδια του Ελληνικού Τελικού. Οι υποψήφιοι είναι:

Κώστας Μαρτάκης

Κρυσταλλία

Mark Angelo featuring Josephine

Freaky Fortune featuring Riskykidd

Τον Ελληνικό Τελικό θα παρουσιάσουν όπως και πέρσι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αντώνης Καρατζίκος

81 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΕΛΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ PLATINUM ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ PANIC RECORDS NA ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    ΑΠΛΑ———–ΚΑΤΑΝΤΙΑ…………………

    • re vlhma! anti na les kai euxaristw pou to mad phre to diagwnismo pou h ert ton eixe petameno sta skoupidia ta teleutaia xronia kai 8a doume teliko a3ioprepestato EKTOS MALL, ka8esai kai griniazeis! eleos exoume vare8ei na vlepoume th ka8e mizerikh malakia pou petas. 3ekolla ligo!

  2. Μαθαμε τιποτα για την παρουσια Παπαριζου και Κοζα Μοστρα στον τελικο μας; Επισης φημολογειται μια ολιγολεπτη live συνδεση μεσω video wall με τον Ρουβα και την Μαρινέλα.. Κρίμα που δεν πολιόρκησαν και άλλους όπως Σαρμπελ,Αλκαιο,Τσανακλιδου,Βισση (αν και με την Βανδη εκει αυτη δεν θα πηγαινε :Ρ) και αλλους.. Αλλα μια χαρα ειναι τα ντουετα, περσι με νικητες της esc φετος με εκπροσωπους μας, γινεται ολο και καλυτερο το Eurosong a MAD Show ευχομαι να καθιερωθει

    • μα αφου η αννουλα ειπε οτι η γιουροβιζιον ηταν ενα ολεθριο σφαλμα στην καριερα της σιγα μην καταδεχοταν να παει!ας την αφησουμε στην οποια καριερα της που εχει παρει την κατηφορα…

      • χαχαχαα δεν το χα ακουσει αυτο.. για μενα δεν υπαρχει αυτη η τραγουδιστρια.. και φυσικα καμια μα καμια συγκριση με την φοβερη σε ολα δεσποινα!!!

      • κι εγω που το ακουστα μονο εκνευρισμο μου προκαλεσε!ενω ολη της η καριερα ηταν αλανθαστη η γιουροβιζιον του 2006 την πειραξε της ντιβας!ακομη θυμαμαι τα μουτρα της κατα την διαρκεια της βαθμολογιας τοτε που ηταν πιο ξινα και απο λεμονι!βλεπεις νομιζε οτι θα σαρωσει με την τραγουδαρα εβριθινγκ!και εκτοτε παντα σε δηλωσεις της σταζει χολη για τη γιουροβιζιον!

      • ωωχου παντα θες να αντιδρας σε ο,τι πω.. εγω ενα ξερω..δε πα να λες οοοοο,τι μα ο,τι θες??? σαν την ΔΕΣΠΟΙΝΑ καμια!!!!! η αννουλα φυσικη και δεν με ενδιαφερει, ειναι εντελως αδιαφορη τραγουδιστρια..εξαλλου φετος τραγουδησε αυτη τη χρονια..καιρος να παει να συνεχισει τις πλαστικες να κανει ξανα καμ μπακ του χρονου.. αλλα βεβαια.. δεν ξερετε πως να θαψετε την Βανδη τη στιγμη που και εδω ως παρουσιστρια αλλα και ως κριτης στο voice σας φορεσε τα γυαλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Εντωμεταξύ το τραγούδι ο Καρβέλας το είχε γράψει σε ένα βράδυ μέσα (και τα 3 που παρουσιάστηκαν) και η Βίσση πίστευε οτι ήταν τόσο θεά που θα μπορούσε να κερδίσει και μάλιστα μόνη της στη σκηνή. Τι να πεις, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν γνώθι σαυτόν καθόλου…

  3. Όπως και πέρσι 5 ντουέτα.Αλλά τα θεωρώ λίγα και νομίζω λόγο του επετειακού χαρακτήρα φέτος καλό θα ήταν να δοθεί περισσότερος χρόνος να ακούσουμε περισσότερες παλιές συμμετοχές.Όπως και να χει το σημαντικό είναι αύριο να ακούσουμε ενδιαφέροντα και διαφορετικά τραγούδια.Για να δούμε.

  4. Ελπίζω να είναι ωραία τα τραγούδια, ώστε να μην έχουμε θέματα σύγκρισης με τα παλιότερα…

  5. Πάντως τα περσινά ντουέτα μου φαίνονταν σαν παρωδίες των παλιών συμμετοχών, ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και φέτος (που μάλλον θα συμβεί).
    Τέλος πάντων σημασία έχει αύριο να ακούσουμε καλά τραγούδια.

  6. ουτε μια μερα!!! 😀 παλι καλα ηρθε η ωρα 😀 ανυπομονω για την εθνικη μας επιλογη καθως θα τραβηξει πολλα ευρωπαικα βλεμματα πανω της αφου για δευτερη συνεχομενη χρονια το παιρνουμε σοβαρα τον ελληνικο τελικο!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ! 😀
    στο oikotimes διαβασα χθες πως τα τραγουδια θα ναι:
    μαρτακης,γραμμενο απο τον ηλ.κοζα σε βαλκανικους ηχους ροκ…να δω το μαρτακη να λεει ροκ κι τι στον κοσμο!….χαχχαχα…
    κρυσταλλια…μπαλαντα δυναμικη η ελληνικη καθαρα η ελληνοαγγλικη
    Mark Angelo featuring Josephine απτεμπο κομματι σε στυλ περυσινο georgina-alex leon
    Freaky Fortune featuring Riskykidd κομματι σε συγχρονο ηχο σε υφος ραπ/ποπ
    απο αυτα που διαβασα (αν ισχυουν)μονο η κρυσταλλια κι oi mark angelo-josephine μου κινησαν το ενδιαφερον τα αλλα μου κανουν λιγακι κουλα τελοσπαντων ας μην προτρεχω θα δουμε αυριο 😀 μπηκαμε στην τελικη ευθεια!καλη επιτυχια ελλαδα 😀

  7. http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=217731&artTitle=etsi_tha_einai_ta_tessera_ypopsifia_tragoudia_tis_eurovision απο το inews διαβαζοντας παλι τις περιγραφες το πιο ακαταλληλο μου φαινεται του μαρτακη!!!ελεος!!τσιφτετελι με βαλκανικο ηχο…?γυφτοκατασταση δηλαδη!!!!τρελο γελιο!!! eurovision παει(αν παει,ελπιζω οχι) οχι στα μπουζουκια -.- νεα ηλιαδη μας βρηκε! 😛 τα αλλα τρια μου φαινονται θα ναι αξιοπρεπη αλλα απο τις περιγραφες ειμαι μεταξυ mark angelo-josephine και κρυσταλλιας πιο πολυ! θα δουμε κι επλιζω ολα να πανε καλα!

  8. Εγώ απορρώ γιατί θα γίνει ελληνικός τελικός, αφού ηδη ξέρουμε τον νικητή (Μαρτάκης) , το τραγούδι θα είναι σε στυλ του περσινού πιθανώς και χειρότερο.. Όσο για τον ελληνικό τελικό, τα ντουέτα μου αρέσουν αρκετά αλλά θα προτιμούσα περισσότερα.. Και κάτι τελευταίο, το θεωρώ τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να απουσιάζει απο την βραδιά, η γυναίκα που χάρησε στη χώρα μας τη μοναδική της νίκη στο διαγωνισμό.
    Αυτά!

  9. Εγώ απορρώ γιατί θα γίνει ελληνικός τελικός, αφού ηδη ξέρουμε τον νικητή (Μαρτάκης) , το τραγούδι θα είναι σε στυλ του περσινού πιθανώς και χειρότερο.. Όσο για τον ελληνικό τελικό, τα ντουέτα μου αρέσουν αρκετά αλλά θα προτιμούσα περισσότερα.. Και κάτι τελευταίο, το θεωρώ τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να απουσιάζει απο την βραδιά, η γυναίκα που χάρησε στη χώρα μας τη μοναδική της νίκη στο διαγωνισμό. Αυτά!

    • Συμφωνω για το τελευταίο που είπες..αν και θα ήταν καλό αν προσκαλούσαν και άλλους εκπροσώπους χωρων όπως έκαναν παλαιότερα..!

    • Απο οσο εχω διαβασει η Έλενα θα ειναι στον τελικό, τωρα αν εχει αλλαξει κατι δεν έξω αλλα δεν νομιζω να απουσιάζει!

  10. κρίμα που θα είναι πάλι οι ίδιοι που προωθούνται (δες Melisses, Demy, Vegas). Ο Μαρτάκης θα έκανε ντουέτο αν δεν ήταν υποψήφιος. Μα καλά τόσο δύσκολο είναι να βρουν ένα χορηγό και να δημιουργήσουν έναν εθνικό τελικό με 10 τραγούδια? Τι χάλια είναι αυτά???

    Επιπλέον, είναι απογοήτευση να βλέπεις ότι μόνο 5 τραγούδια θα “τιμηθούν” την βραδιά του τελικού, τα οποία είναι χιλιοακουσμένα. Που είναι οι άλλες συμμετοχές μας? Θα μπορούσαν να καλέσουν και όλους τους άλλους εκπροσώπους μας και όχι μόνο τα γνωστά ονόματα-μαιντανούς. Κρίμα. Δεν αγαπάνε τον διαγωνισμό απλώς θέλουν να προωθήσουν συγκεκριμένα ονόματα και να καλύψουν τον χρόνο. Όσον αφορά την Ελενα, ήταν πέρσι και γενικά εμφανίζεται στους ελληνικούς τελικούς. Δεν χρειάζεται να είναι και κάθε χρόνο, ας κάτσει Σουηδία να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, αρκετά με την Ελλάδα.

  11. Εγω δεν γνωριζω καν τους τιτλους των τραγουδιων εσυ Κωνσταντινε πως γνωριζεις ως και τον νικητη;

  12. μαλιστα ολα καλα νμζ θα ηθελα καποιες ακομα παλιες μας συμμετοχες μου φαινονται λιγες αυτες που εβαλανε αλλα εννοειται πολυ καλες, και παλι ειμαι ευχαριστημενος, το κυριο προβλημα μου ειναι αλλου πολιση εισιτιριον και τα λοιπα θα υπαρχει η δεν?

      • και το εμεις τον χειμωνα φοραμε ανοιξιατικα ηθελα… με τα εισητιρια τη θα γινει ρε παιδιαα!!!!!

    • λιγες και πολυακουσμενες!παλι διασκευη την ανοιξη και το μαθημα σολφεζ?λες και δεν υπαρχουν αλλα τραγουδια!το ολου του κοσμου η ελπιδα που μαλιστα εφερε και την 5η θεση δεν εχω δει ποτε να ασχολουνται μαζι του οπως και το αξιοπρεπεστατο ποια προσευχη!ειδικα της ανοιξη της βοσσου πρεπει να την εχουν κανει καμια δεκαρια διασκευες..ειπαμε καλο ειναι αλλα υπαρχουν αλλα τοσα που ουτε ασχολουνται

      • Μαρινελα λεγανε και Μαρινελα πουθενα αυτο ειναι το παραπονο μου, ποια προσευχη <3 !!!!

      • Ακριβώς!!! Γιατί ξεχνάμε ότι η Κλεοπάτρα με το “Όλου του κόσμου την ελπίδα” μας έφερε μία από τις καλύτερες θέσεις μας. Ούτε στα flashback δεν την παίζουν. Έλεος!!! Ο Καπουτζίδης που κόπτεται ότι είναι eurofan τι κάνει? Δηλαδή να βάζουν στα flashback Γαρμπή και Κωνσταντοπούλου που είναι πιο αναγνωρίσιμες, και να ξεχνάνε την Κλεοπάτρα που πήρε πολύ καλύτερη θέση από αυτές στα 90s. (Δε λέω να την καλέσουν. Κάποιος έγραφε ότι έγινε καλόγρια!!! Αλλά ας τιμήσουν/ξαναθυμήσουν αυτό το τραγούδι τέλος πάντων!!)

  13. ΤΕΛΕΙΑ…..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ….ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ…..ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΩ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

  14. Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΕΤΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙ…….ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΣΟ ΒΥΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Ο ΚΟΖΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ EUROVISION
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ??????????

  15. Η Παπαρίζου θα κατεβεί στον ελληνικό τελικό.

    Τέλος πάντων.Νέα στοίχηματα για το Melodifestivalen
    1.Sanna Nielsen
    2.Ace Wilder
    3.Helena Paparizou
    4.Alcazar
    5.YOHIO
    6.Ellen Benediktson
    7.Anton Ewald
    8.Linus Svenning
    9.Oscar Zia
    10.Panetoz
    Ανεβαίνει τρομακτικά η Έλενα 🙂

  16. Παιδιά μην τρελαίνεστε, το μεγάλο όνομα δεν κερδίζει πάντα. Το 2008 πάλι ο Μαρτάκης ήταν το μεγάλο όνομα αλλά τον καθάρισε η Καλομοίρα, το 2007 τα μεγάλα ονόματα ήταν ο Δάντης και η Τάμτα (σε μικρότερο βαθμό) αλλά τους κέρδισε ο Σαρμπέλ, πέρσι το μεγάλο όνομα ήταν η Ηλιάδη αλλά ήρθε τελευταία. Υπομονή μέχρι να ακούσουμε τα τραγούδια.
    Για την Παπαρίζου που μίλησε ο Κωνσταντίνος, πως να έρθει όταν 3 μέρες πριν θα διαγωνιστεί στον τελικό του MF? Τι να πρωτοπρολάβει να κάνει? Ίσως ένα μήνυμα να μπορούσε να στείλει μέσω video.
    Θα συμφωνήσω πάντως με τους περισσότερους ότι θα μπορούσαν να παρουσιαστούν περισσότερες παλιές μας συμμετοχές μιάς και ο τελικός θα είναι επετειακός, όχι κατ’ανάγκη με ντουέτα. Πχ συμμετοχές μας όπως Τσάρλυ Τσάπλιν, Φεγγάρι καλοκαιρινό, Όλου του κόσμου η ελπίδα, Ποιά προσευχή, Χόρεψε και οι 2 συμμετοχές της Μαριάννας Ευσταθίου θα άξιζαν να μνημονευτούν πιστεύω.
    Ένα ακόμα που θα ήθελα να παρατηρήσω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες (Μέλισσες, Φουρέϊρα, Τάμτα, Demy, Vegas, Στρατής κα) τους οποίους το MAD τους “σέρνει” σε κάθε εκδήλωση που κάνει (πχ madwalk, ημέρα θετικής ενέργειας, ακόμα και αυτά τα ντουέτα που θα παρουσιαστούν) πως και δεν μπορεί να τους πείσει να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μιάς και εκείνο τον διοργανώνει?

  17. Υπομονή μέχρι αύριο που θ’ ακούσουμε τα κομμάτια…εύχομαι ν’ αξίζουν! Όσον αφορά τα ντουέτα του Ελληνικού Τελικού μου αρέσουν αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα. Καλή μας επιτυχία!!!

  18. vgikan oi titloi ton kommation…. tis kristallias legete petalouda stin athina….. oxi xriste mou :'( DE THELO NA PAEI O MARTAKIS OXI OXI, OXI PALI TSIFTETELAKI TIS KAKIAS ORAS

    • δεν τα βλεπω πολυ καλα τα πραγματα τελος παντων αντε να ερθη το Σαββατο να τελιονουμε…

  19. οι τιτλοι των τραγουδιων:
    Κώστας Μαρτάκης – Είμαι γκέι πως να το πω

    Κρυσταλλία – Η μεγάλη diva

    Mark Angelo featuring Josephine Όλα στη φόρα

    Freaky Fortune featuring Riskykidd Τρέλα όλη μέρα

  20. FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDD
    TITΛOΣ: RISE UP
    MOYΣIKH: FREAKY FORTUNE
    ΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDD
    PANIK RECORDS

    MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE
    ΤΙΤΛΟΣ : DANCING NIGHT
    ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS KARLSSON, FAST LANE, JOSEPHINE WENDEL, MELINA MAKRIS
    PANIK RECORDS

    ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
    ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
    ΣΤΙΧΟΙ:ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
    PLATINUM RECORDS

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
    ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
    ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)
    PLATINUM RECORDS
    Βρηκα τους τιτλους των τραγουδιων και τους συντελεστες τους στη σελιδα του Mad!!!

  21. Μπράβο στο MAD που πήρε την Γιουροβίζιον από ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ που ήταν πεταμένο σε ένα shopping mall με την καθαρίστρια πρώτο πλάνο και την έκανε ένα ωραίο τηλεοπτικό event.
    Οι πραγματικοί φαν της Γιουροβίζιον ευχαριστούμε το MAD γιαυτό.
    Ευχαριστούμε που έφερε πέρσι 6 νικητές!!! και την 6η θέση!
    Που φέτος κάνει πάλι ενδιαφέροντα ντουέτα.
    Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν είναι όλοι αυτοί που έχουν φέρει την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.Που δεν έχουν μάθει να εκτιμάμε και να επικροτούν μια σωστή προσπάθεια και που το μόνο που ξέρουν είναι να κάθονται στον καναπέ τους και να σχολιάζουν,που θέλουν να τα βλέπουν όλα αρνητικά γύρω τους για να μπορέσουν να κουκουλώσουν την προσωπική τους μιζέρια.

    • +1000 σεβασμος και ευγνωμοσυνη στο MAD.παλι καλα που υπαρχει αυτο,και ευχομαι να καθιερωσει τους ελληνικους τελικους.εγω θα ηθελα απλα περισσοτερες συμμετοχες στον τελικο με ονοματα και απο αλλες δισκογραφικες.τοτε οχι απλα θα ανεβει το επιπεδο,θα πεταξουμε…το MAD και οι συντελεστες του εβγαλαν την eurovision απο την μιζερια,και της εδωσαν την σοβαροτητα που της αναλογει.και στο κατω κατω δεν πληρωνουμε εμεις και ειναι ενα βαλσαμο στην σαπιλα και την μιζερια της ελληνικης κοινωνιας ο θεσμος.αυτο παει σε ολους αυτους που βγαζουν χολη και λενε να αποσυρθουμε

  22. Οι τίτλοι είναι λίγο ΠΑΤΑΤΕΣ ή μου φαίνεται ; Πεταλούδα στην Αθήνα;; αχαχχαχα! Lol!

  23. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
    Εισιτήρια για τον Ελληνικό Τελικό προπωλούνται στα καταστήματα:
    Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots
    Ηλεκρονικά: στο http://www.viva.gr
    Τιμή εισιτηρίων: 10 Ευρώ

  24. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
    Εισιτήρια για τον Ελληνικό Τελικό προπωλούνται στα καταστήματα:
    Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots
    Ηλεκρονικά: στο www. viva. gr
    Τιμή εισιτηρίων: 10 Ευρώ

  25. Θα είναι ρομαντικο το τραγούδι της Κρυσταλλιας. Θα έχει κάποιο μήνυμα ως προς την μοναξιά σαν την μοναδική πεταλούδα που υπάρχει στην πρωτεύουσα σας λόγω καυσαεριου.

  26. Η Ρωσία θα κάνει απευθείας αναθέση τελικά.Τσάμπα οι καλλιτέχνες και τα Παιδιά που κατέθεταν τραγούδια. Φημολογείται ότι θα πάει ο Sergey Lazarev

  27. και πραγματικα πολυ θα χαιρομουνα αν εκπροσωπουσε καποιος ομοφυλοφιλος την χωρα μου!!τωρα κατι κομπλεξικοι και οπισθοδρομικοι τυποι που κατακρινουν της επιλογες του καθενα πραγματικα τους λυπαμε!

    • 2 εβδομαδες υπομονη για τον “kostas”.πιστευω θα εκπροσωπησει επαξια το γκει κινημα.το περιεργο ειναι οτι οι γυναικες στην ελλαδα μαγνητιζονται απο τους ομοφυλοφιλους και τους κολλανε σαν τσιμπουρια.τα πραγματικα αρσενικα τα γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια.και μην με βγαλετε τωρα κανεναν κομπλεξικο η loser…

  28. Ωάρια ντουέτα! Μου φαινεται οτι το πιο ωραιο θα ειναι η Βόσσου με την Demy και η Καλομοιρα με τον Claydee!
    Καλη συνεχεια στη διοργάνωση!

  29. 40 χρόνια φέτος. Αν και έχουμε στην πραγματικότητα 34 συμμετοχές. Μπράβο μας γιατί μέσα σ’ αυτές τις συμμετοχές είχαμε, σίγουρα, και καλά τραγούδια και καλά πλασαρίσματα και φυσικά ένα βραβείο και μια διοργάνωση στην Αθήνα. Αλλά εδώ θα ήθελα να γκρινιάξω λίγο και φέτος στα 40χρονα αλλά και το 2006 στο ελληνικό τελικό που ήταν κάτι αντίστοιχο με το φετινό βλέπουμε να τιμώνται τα ίδια και τα ίδια, λες και αυτή η χώρα έχει μόνο 5 συμμετοχές. Πάντα βλέπουμε Μάθημα σολφέζ, Σωκράτη, λίγο Μαρίνέλα, λίγο Γαρμπή και αν θέλουμε να γελάσουμε Ρακιντζή. Αλλά δεν έχουμε στείλει μόνο αυτά, υπάρχουν κι άλλες συμμετοχές που αξίζουν την προσοχή μας κάποια στιγμή (είτε είχαν πάει καλά είτε όχι). Μαρίζα Κωχ, Δημητράς, Μπινιάρης και φυσικά το υπέροχο χόρεψε του 1997, έτσι για να θυμηθώ μερικά καλά. Έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια πια. Και κάτι τελευταίο και η Κλεοπάτρα είχε έρθει 5η αλλά δεν κάνουμε τον ίδιο σαματά με την γνωστή τετράδα.

  30. Guys sry pou 8a sas apogohteusw alla o martakhs 8a paei einai sthmmeno apo noemvrh kiolas. Oti kai an yifisei o kosmos h kritikh epitroph 8a vgalei to martakh kai exw egures phges. Akoma k oi freaky fortune mou to paradexthkan oti 3eroun pws de 8a pane.

    • αγαπητε professor Μαρκελε του σχολειου hogwarts (αστειακι ηταν αυτο :P) προσευχομαι να εχεις κανει λαθος…αν και δεν το νομιζω καθως εισαι μεσα στα πραγματα απ’οτι φαινεται.αν ειναι ετσι οπως τα λες,και το τραγουδι του μαρτακη δεν ειναι καλο,προτεινω ασταματητο μπουκοταζ :///
      και στο κατω κατω ας κανανε τοτε μια αναθεση να μην μας πρηζανε τις μπαλλες

      • agaphte tzet kai egw elpizw na mhn ginei etsi alla apoti fainetai kata 95% o martakhs 8a paei. ka8e xrono h kritikh epitroph ta mageireuei k autos pou ta skaei perissotero eunoeitai. dustuxws etsi htan h ellada tosa xronia kai de prokeitai na alla3ei. mono to 2007 den phge h tamta pou h8ele h epitroph. k me tous freaky p milhsa m eipan oti gia to exposure to kanoun giati o martakhs 8a paei etsi k alliws. anyway elpizw na ton vgalei teleutaio to koino mpas gt mono etsi de 8a paei…

  31. Ελπιζω να εχουμε μια ωραία, βραδια την αλλη Τετάρτη για να γιορτασουμε τα 40 χρόνια μας στο διαγωνισμό.
    Αυτο ομως που θέλω περισσότερο ειναι να έχουμε αξιοπρεπή τραγούδια.
    (το μονο που με χαλαει ειναι οτι θα παρουσιαστουν την ωρα που θα ειμαι στη δουλειά:@)

  32. akoma den ksekinisan giati trwgeste oloi?etsi k persy thavate tous kozamostra oloi k telika phran poli kali thesi.giati eiste toso mizeres kai ftines katines?

  33. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ!!!!

  34. Sorry παιδια αλλα με το “μεγαλο ονομα”ειμαι σιγουρη εννοειται τον συνολο των γραμματων του ονοματος του καλλιτεχνη. Δεν μπορω να διανοηθω οτι η Ηλιαδη και ο Μαρτακης θεωρουνται μεγαλα ονοματα.

  35. όσο πάμε καλυτερεύουμε!!!…ΜΠΡΑΒΟ ΜΑς (ΤΟΥς!) :p Αν και δεν θα με χαλουσε να φέρνατε πάλι τον Alexander Rybak! <3

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ