ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Η Molly Smitten-Downes στην Κοπεγχάγη!

Μετά από δύο πολύ αποτυχημένες, όσον αφορά στο αποτέλεσμα επιλογές, με τον Engelbert Humperdinck και την Bonnie Tyler να καταλήγουν χαμηλά στο δεύτερο μέρος του Βαθμολογικού πίνακα, το BBC αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση για τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2014. Κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά και με μεγάλο ενθουσιασμό ο Βρετανικός φορέας ανακοίνωσε πως θα δημοσιοποιούσε σήμερα την απόφασή του για το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Έτσι, η 26χρονη Molly Smitten-Downes θα είναι αυτή που θα διεκδικήσει μια καλή θέση για το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος και γιατί όχι την 6η νίκη της χώρας. Η νεαρή τραγουδίστρια και δημιουργός έγινε γνωστή από το BBC Introducing. Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί είναι το Children of the Universe το οποίο έγραψε η ίδια ειδικά για το διαγωνισμό της Eurovision.

[youtube id=”fFqYbibLh8k” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

76 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο κομμάτι, όχι και το καλύτερο όμως. Νομίζω, ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διεκδικεί κάτι παραπάνω απο τη δεξιά μεριά του πίνακα αυτή τη χρονιά.

  2. winning vibes here… Η συμμετοχή είναι πολύ καλή -αν και το ρεφρεν δεν είναι τόσο δυνατό – θα δανειστώ δύο στίχους από το τραγούδι ” We say it’s the end
    But I have a feeling it might just be the start ” ελπίζοντας η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου να αποτελέσει την αρχή της διαφορετικής προσέγγισής του στο θέμα “eurovision” !

    • και κάτι άλλο.. από τη στιγμή που όπως φαίνεται δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί φέτος , όλα είναι πιθανά.. η επανάληψη του στίχου “Power to the people ” θα επηρεάσει.. υπάρχει μήνυμα.. Καλή επιτυχία!

      • Mόνο που το έχει πει η Patti Smith από το 1988. Kατά τα άλλα θα μπορούσε να ήταν ο ύμνος της ΚΝΕ… Τα μεγάλα φαβορί δεν έχουν βγει ακόμα πάντως (Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία, Ισραήλ και ίσως Ρωσία και Αρμενία από ότι ακούγεται)

      • Η Νορβηγία αν στείλει το Silent Storm θα είναι το μεγάλο φαβορί αλλά δεν θα κερδίσει.. η Ρωσία και το καλύτερο ever να στείλει θα αντιμετωπίσει ένα αρνητικό κλίμα για όλα αυτά που γίνονται και επομένως είναι εκτός διεκδίκησης. Το Ισραήλ δεν παίζει με ό,τι και να επιλέξει..H Αρμενία ούτε.. αν είναι το τραγούδι που έχει πει σε ένα live του που άκουσα στο youtube είναι καλό αλλά όχι για πρωτιά. όσο για τη Σουηδία αποκλείεται να κερδίσει ξανά! η Sanna πηγαίνει λογικά (ελέω επιτροπής ) σε έναν ανοιχτό τελικό! Η Γερμανία μπορει να κερδίσει μόνο με το like lovers do – αλλά θα επιλέξει όπως φαίνεται θα Unheilig !

      • Eνώ η Βρετανία θα εντυπωσιάσει με αυτό και θα επισκιάσει τα υπόλοιπα; Οκ…

      • πιστεύω πως από τη στιγμή που δε θα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί η επιτροπή θα παίξει το ρόλο της.. όλα γίνονται… υπάρχουν και συμφέροντα να εξυπηρετηθούν.. οπότε περιμένω σίγουρο και άνετο TOP 10 για το UK τουλάχιστον στις επιτροπές !

      • Marie dystihos i Molly katevase para polly hamila ta odds ystera apo tin emfanisi toy tragoydioy tis Kai magko8eike sta8era sti 2 8esh!! Exaloy na soy 8ymeisw siga min tn pane makria tin eurovision ara to pio logiko einai na minoyn norvigia ii na pane kanena UK polly pi8ano giati oi Aggloi dipsane gia tin nikh gia kapoio logo 😛

  3. Είχε δημιουργήσει τέτοια αναμονή το BBC μιλώντας για μοντέρνο τραγούδι και πιθανό χιτ, που δίνοντας τελικά αυτό περισσότερο ζημιά έκανε στη συμμετοχή.
    Σε σχέση με αυτό που περίμενα, το βρίσκω παρωχημένο, ανέμπνευστο στο ρεφραίν, γλυκερό και ξεπερασμένο στους στίχους και ερασιτεχνικό τραγουδιστικά.
    Δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρει κάτι αξιοπρεπές με κάποιον τρόπο, αλλά εγώ το βλέπω πολύ πιο κοντά στις συνήθεις τελευταίες θέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου προς το παρόν.

  4. Μου δημιουργεί επίσης την αίσθηση ότι κατασκεύασαν ένα κολάζ από προηγούμενες συμμετοχές τους, ειδικά από τα 90’s.

    • έλα γίνεσαι λίγο κακός.. ως προς το ρεφρέν θα συμφωνήσω.. βασικά από όταν άκουσα το τραγούδι και το μήνυμα -κατα κάποιον τρόπο – που θέλει να περάσει μου θύμισε τη συμμετοχή τους με τη Samantha Janus το 1991 -αν θυμάσαι- που πήγε με ένα ποπ κομμάτι και τραγουδούσε για την πείνα και για προσευχές για ένα καλύτερο κόσμο..

      • Mα είναι αστείο εν έτει 2014 να ακούμε συνθηματολογία του ’70 και για τα παιδάκια του κόσμου όπως το ’85. Και οκ, το επέλεξαν, τι χρειάζονταν τα περί μοντέρνου τραγουδιού που μας τάιζε η βρετανική τηλεόραση; Να δω που θα φτάσει στο UK chart λοιπόν…

  5. πρωτη θεση ανετα απο τα ως τωρα πολυ κακα τραγουδια ειναι απιθανη…
    στιχος συναισθημα μουσικη φωνη ολα μαγευτικα ενα τελειο τραγουδι για εμενα!

    8,8 Ηνωμένο Βασίλειο
    6,5 Εσθονία
    6,0 Ιταλία
    5,8 Ουγγαρία
    4,1 Ισπανία
    4,1 Ιρλανδία
    3,8 Αλβανία
    3,0 Ελβετία
    2,8 Σκόπια
    2,5 Ρουμανία
    0,5 Λευκορωσία
    0,2 Γαλλία
    0,2 Φινλανδία
    0,1 Λιθουανία
    0,1 Πολωνία
    0,1 Ουκρανία
    0,0 Μάλτα
    0,0 Λετονία
    0,0 Ισλανδία

  6. Διαφορετική προσέγγιση στο διαγωνισμό από τη χώρα που ξέρει την ποπ μουσική καλύτερα από κάθε άλλη. Μου αρέσει. Ελπίζω να είναι πολύ ψηλά.

  7. Η μελωδία στο “Power to the people” σου μένει αλλά μέχρι εκεί! Δεν το θεωρώ κακό, αλλά ούτε και καλό. Έχει ένα κάπως υποτονικό ρεφρέν και μόνο στο “Power to the people” λες κάτι γίνεται. Γενικώς μέτριο προς καλό θα έλεγα…. Φέτος θα υπάρξει φαβορί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Θα βγει κανένα τραγούδι που να πούμε ναι αυτό είναι;;;;;;;;;;;;;;

  8. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ….ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΕΛΩΔΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ….ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  9. Δεν με ξετρελανε βεβαια μπορει αν το ξανα άκουγα να μου φαινόταν αλλιως….αλλα και παλι για πρωτη φορα που το άκουσα δεν περιμενα κατι τέτοιο απο τη στιγμη που ειχαν κανει τοσο μεγαλη συζήτηση για το ποτε και το τι θα κανει η Μ. Βρετανία ….
    Τελος παντων καλο ειναι αλλα οχι για νίκη, για εμενα!
    Σιγουρα ομως μπορει δεκάδα! Θελω να πιστευω γιατι ειναι καλυτερο απο αλλα!

  10. Άσχετο αλλά αν η Νορβηγία στείλει το Silent Storm και τον Carl Espen πιστεύω πως φέτος μπορεί άνετα να νικήσει το διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη!

  11. Εκπληκτική φωνή. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Εχει μια καλή χροιά η κοπέλα αλλά το τραγούδι δεν πολύ λέει. Είναι κάπως άρυθμο και μόνο στο ρεφρέν σε κάποια σημεία λες κάτι κάνει. Αλλά μετά σε ξαναρίχνει. Πιστεύω πως ένα τέτοιο τραγούδι δεν θα καταφέρει να πάει το Ηνωμένο Βασίλειο στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα. Το μόνο που ίσω καταφέρει να είναι να πάρει μία θέση πάνω από 20 μέχρι 16. Δεν περιμένω περισσότερα εκτός και αν κάνουν διάφορες αλλαγέ που άντε ίσως να πλησιάσει 10αδα αλλά στο top 10 δεν παίζει να μπει.

  12. Πολύ καλό τραγούδι από το Ηνωμένο βασίλειο που στέλνει ίσως την καλύτερη συμμετοχή του τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια και μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση της πρωτιάς (και μην μου πει κανείς για την νερόβραστη μπαλάντα it’s my time, πάλι καλά που ήταν η Jade τότε).
    Το τραγούδι έχει ξεκάθαρα βρετανικό στυλ, και δεν είναι ούτε γλυκανάλατη μπαλάντα ούτε φτηνό pop-άκι. Έχει ωραία κορύφωση στο “power to the people”, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει πολύ καλή φωνή και σε σχέση με ότι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα πραγματικά πιστεύω πως η Μεγάλη Βρετανία μπορεί να πάει για νίκη. Ναι μεν δεν έχει αρκετούς συμμάχους, αλλά μήπως είχε η Γερμανία όταν κέρδισε το 2010? Στις επιτροπές θα τα πάει σίγουρα αρκετά καλά πάντως. Η κατάταξη μου μέχρι στιγμής.
    1) ΗΒ 10/10
    2) Ιταλία 9.5/10
    3) Φινλανδία 9/10
    4) Πολωνία 8.5/10
    5) Ισπανία 8/10
    6) Ελβετία 7.5/10
    7) Εσθονία 7.5/10
    8) Αλβανία 7/10
    9) Λιθουανία 7/10
    10) Ουγγαρία 6.5/10
    11) Ουκρανία 6.5/10
    12) Μάλτα 6/10
    13) Γαλλία 6/10
    14) ΠΓΔΜ 5.5/10
    15) Ιρλανδία 5/10
    16) Ρουμανία 4/10
    17) Λευκορωσία 3/10
    18) Ισλανδία 2/10
    19) Λεττονία 0/10

    • πες τα ανθρωπε μου πια ελεος ακουω τοσες μερες οτι αρεση εδω μεσα η βλακεια της Γαλλιας και ενα καρο βλακεις που εχουν βγει ως τωρα και αυτο το διαμαντι μου το βγαζουν με ελαττωματα και η πλακα ειναι οτι ειμαστε οι μονοι που το λεμε ολοι μιλανε για εναν νικητη και εμεις για 16δες και ανετες 10δες… αν βγει εκτος 3αδας πραγματικα ελεος!

      • Χαχα όντως, το πράγμα όμως θέλει προσοχή γιατί η Αγγλία δεν έχει δυνατές συμμαχίες οπότε θα χρειαστεί ένα πολύ δυνατό live. Απ’όσα τραγούδια έχουν ακουστεί τα μόνα που μου δείχνουν πως έχουν πιθανότητες νίκης είναι η Αγγλία, η Ιταλία (με τις ίδιες προϋποθέσεις όπως η Αγγλία) και η Πολωνία αν είχαμε 100% televoting. Ας περιμένουμε όμως και τα υπόλοιπα, είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν και άλλα φαβορί.

      • αυτο που ακουσαμε ειναι live!! δεν νμζ να μην ειναι δεν παιζει βσκ σιγουρα το ειπε live παρακολουθησε το προσεκτικα!
        αυτο ειναι πολυ πιο δυνατο απο την Ιταλια, παρολα αυτα και εγω περιμενω καλα τραγουδια απο Ολλανδια φετος και απο Ρωσια και απο Γερμνια.. οσον αφορα το θεμα σιμαχους ξεχνα το αν ειναι να βγει θα βγει η Αγγλια τοσα χρονια δεν εστελνε κατι καλο για να τα παει καλα τωρα που το εστειλε και σε μια χρονια που μαλλον θα εχει πολυ λιγα καλα τραγουδια, τελειωσε…

      • Δίκιο έχεις αλλά έχουμε δει πολλές φορές καλά τραγούδια να πηγαίνουν άπατα (ακόμα κλαίω για τα περσινά από Γαλλία και Ισραήλ ), και όταν μιλάμε για Αγγλία έχω έναν λόγο παραπάνω να φοβάμαι.
        Ναι όντως είναι live και το λέει πολύ καλά, αλλά έχουμε δει καλούς τραγουδιστές να μην αποδίδουν σωστά στο live την βραδιά του τελικού (Γαλλία 2011 πχ)

      • πρωτα απο ολα δεν εχει σημασια πια χωρα ειναι αυτο ξεχνα το βγαλτο απο το μυαλο σου αυτη την καραμελα που μασανε ολοι δεν ισχυει… αν ενα τραγουδι αξιζει πραγματικα θα κερδισει 2ρον το Ισραιλ και η Γαλια δεν ειχαν τοσους fan εδω μιλαμε για λιγοτερο απο 24ραωρο και ολοι την θελουν πρωτη εκτος απο αρκετους που ειναι Ελληνες.. και 3τον ο καθιστεριμενος ο Γαλλος δεν το ειπε ποτε live πως να το πει καλα στην eurovision και μην ακουω βλακειες οτι ειχε πρωβλημα το ακουστικο του προβλιμα ειχε ο εγκεφαλος του και το κακιστο τραγουδι του! το μονο που ισχυει ειναι αν βγουν και αλλα καλα εχουμε ακομα 18 χωρες ειναι πολες ετσι οστε να ισοροπιση η ζυγαρια, και κακα τα ψεματα ολες η οι περισσοτερες παραδοσιακα απο αυτες βγαζουν φαβορι.

  13. Καλό κομμάτι είναι. Τουλάχιστον είμαι σίγουρος πως οι Άγγλοι θα προσέξουν ώστε το τραγούδι να έχει σύγχρονη παραγωγή κ ενορχήστρωση, σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες, που προσπαθούν να κάνουν μία συμμετοχή με το ζόρι “μοντέρνα”. Το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision, είναι για μένα, ο γίγαντας που κοιμάται και σιγά σιγά ξυπνάει. Αν ήθελε, με τέτοια μουσική βιομηχανία, διοργάνωνε αύριο κιόλας τον διαγωνισμό στο Λονδίνο.

  14. Σαν πρώτο άκουσμα δεν με είχε εντυπωσιάσει όμως σε δεύτερα και τρίτα περάσματα έχει πολύ ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση…
    Εμένα σαν στυλ μου φέρνει στο μυαλό ΗΒ 1997 και ξέρουμε πως κατέληξε…
    Θα μας απασχολήσει αρκετά το ΗΒ φέτος…

    • και εμενα μου θυμιζει 1997 αλλη τραγουδαρα….χαιρομαι που το ακουω απο σενα αυτο γιατι στο αλλο που σχολιασες ειπες οτι δεν σου αρεσει και μου εκανε εντιποση..

  15. ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΜΑ,
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ 80% ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    • AAA dld oi kataxiomenoi kallitehnes poy pigan ta proigoymena hronia kai patwsan den se episan oti pragmatika 8eloyn na kerdeisoyn alla den ta katafernoyn!!! Kai tin Adele na steiloyn ii ts 1D pali den 8a ehoyn epityhia ama kapoia alli hwra vgallei kati prototipo!! O kos Veber den kerdeise oyte oi Bonie Tyler poy einai Kalitehnares!!!

  16. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ παρα πολυ το τραγουδι!!
    Οχι για να νικησει κιολας, προς θεου, αλλα για 9-11 θεση στον τελικο θα ηταν πολυ ικανοποιητικη!
    Καλη επιτυχια Αγγλια!!
    Καλη επιτυχια παν απ ολα ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

  17. Η τυπισσα μου θυμιζει κατι μεταξυ της Δανεζας και της Βισση…το τραγουδι ειναι καλουτσικο αλλα μου θυμιζει το περσυνο της Ρωσιας και σαν τραγουδι και περιπου σαν μηνυμα…μονο που η Ρωσια ειχε μπλοκα…η Αγγλια δεν εχει…

    • έλεος με αυτήν την καραμέλα με τα μπλόκα…
      Το ΗΒ πέρσι έδωσε 10 στη Ρωσία και το Αζερμπαιτζάν έδωσε 0!

  18. ΥΠΕΡΟΧΟ! το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ατμοσφαιρικό και 100% βρετανικός ήχος. Περνάει στην 1η θέση του TOP μου.. Εμένα φέτος μου αρέσουν πολύ τα 11/19 κομμάτια μέχρι τώρα, είμαι ο μόνος ε? 😀

  19. Ειναι τελειο τραγουδι με μια ολοκληρωμενη ενορχηστρωση και ερμηνεια και μπορει να παει πολυ καλα, εχω ομως καποιες επιφυλαξεις οσον αφορα την ψηφοφορια του κοινου. Στο top μου βρισκεται στη δευτερη θεση κατω απ’την Ουγγαρια.

  20. Οχι οχι δεν μου αρεσει το Ην.Βασιλειο,ποτε μου δεν μου αρεσε η συγκεκριμενη χωρα στο διαγωνισμο εκτος απο το 9.Μετριο τραγουδι ενα 4 για το τραγουδι και ενα 0 για την χωρα αυτη.

  21. Το Ην.Βασιλειο οπως και το Ισραηλ δεν βλεπει νικη ποτε του (δεν μιλαω μονο για τις φετινες συμμετοχες τους).Φυσικα περισσοτερες πιθανοτητες εχει το Ισραηλ να κερδισει το διαγωνισμο,απαισια χωρουλα.

    • ενα μετριο τραγουδακι!μου θυμισε λιγο φιλοσοφια της lorde και royals!δεν νομιζω να χτυπησει πρωτια με τιποτα!καπου στη μεση θα βρεθει στην καλυτερη περιπτωση..η αληθεια ειναι πως απο αγγλια φετος περιμενα πολλα περισσοτερα με τετοια μουσικη βιομηχανια που διαθετει,και αυτη μου στελνει ενα παντελως αγνωστο κοριτσι που στερειται φωτογενειας στο διαγωνισμο..αχ αγγλια μυαλο δεν βαζεις

  22. Ο γιγαντας που κοιματε και σιγα σιγα ξυπναει τι λες ρε giorgo?
    19/2013
    25/2012
    11/2011
    25/2010
    05/2009 το αξιζε.
    25/2008
    22/2007
    19/2006
    22/2005
    16/2004
    26/2003
    Οτι και να στηλει τον πατο θα τρωει τετοια που ειναι.

  23. Kokobloko αν απευθυνεσαι σε εμενα
    Ουγγαρια
    Σουηδια sanna
    Ιταλια
    Ισπανια δεν το ηθελα στην αρχη αλλα …
    κ Ισραηλ same heart θελω πολυ να την δω στο τελικο την χωρα αυτη και να κατακτα μια θεση ψηλα

  24. Βασικα την sanna μου την εχω στανταρ απο εδω μεχρι την Σουηδια.Ποια αλλη συμμετοχη ειναι πιο ωραια απο αυτην να εκπροσωπησει αυτην την θαυμασια και λατρεμενη χωρα μηπως η κυρια παπαριζου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.και να μην παει η sanna ας παει alcazar η αλλος εκτος απο την κυρια παπαριζου (πολυ αντιπαθητικη τυπισσα) η οποια θα την παει στο πατο την χωρουλα αν παει που δεν παει.καποτε μεσα εδω την ειχα συγκρινει με μια αλλη νικητρια της eurovision και ειπα την γνωμη μου οτι σε παγκοσμιο η καλυτερα ευρωπαικο επιπεδο δεν εκανε τιποτα κ μου σβησαν τα σχολια.μην πουμε κατι κακο για την συγκεκριμενη κυρια ελεος γλυφτες.δεν μπορω αλλο να κραξω το αφηνω για μεθαυριο για το τραγουδι του μαρτακη

    • Και για πες, ποια νικήτρια της τελευταίας δεκαετίας έκανε καριέρα διεθνώς; Γιατί εμένα μου διαφεύγει. Ακόμα και η Loreen, που έχει τις προδιαγραφές, περιορίζεται στα σύνορα της χώρας της. Δεν έκανε κάτι που έκαναν όλοι οι άλλοι;

    • Η αντιπαθητική τύπισσα..εφερε την χώρα σου στη νικη,άν δεν ήταν αυτη η ”κυρια” η χωρα σου δεν το νομίζω να είχε ποτέ ξανα την ευκαιρία να κερδισει,ωστοσο μάθε να σεβεσαι καποια πράγματα!

  25. Ναι chris η sanna θα παει ειναι η καλυτερη.Giorgo η κυρια παπαριζου δεν εχει κανει απολυτως τιποτα στο εξωτερικο.αλλες νικητριες κ νικητες ακουστηκαν και τα τραγουδια τους περπατησαν πολυ περισσοτερο rybak,loreen,sertab,dana η παπαριζου ερχεται πολυ πιο πισω απο αυτα τα ατομα.ας ειναι καλα ο φωκας που της χαρισε αυτην την τελεια χορογραφια κ κερδισε.τα ποδια της θυμονταν ο κοσμος εκεινα τα δυο χρονια που κρατησε η φημη της.

  26. Α και το mambo που ταχας εγινε επιτυχια στο εξωτερικο χαχαχαχαχαχα.Μωρε πατε καλα που θα παει η παπαριζου να εκπροσωπησει την χωρα;μεχρι και στο σουηδικο dancing πηγε φανταστειτε πατο.ειναι αλλοι συμμετεχοντες πολυ πολυ πιο ενεργοι στην Σουηδια,την παπαριζου την θυμουνται απο την νικη της οι Σουηδοι κ οχι απο τις ανυπαρκτες επιτυχιες της που εκανε στην Σουηδια (ποτε τις εκανε;πριν 14 χρονια καλα κρασια).αφηστε με δεν μιλαω αλλο θελω να εχω δυναμη για το κραξιμο του τραγουδιστη “θελω επειγοντως διακοπες” αυριο ειναι.

    • Cool!Μην τρελαίνεσαι…έχουμε χορτάσει από κράξιμο εδώ μέσα.Το μένος που έχεις για την Παπαρίζου είναι απλά δεν στέκει.Κι εμένα δεν μου άρεσε ποτέ,κι εμένα δεν με αγγίζει η καριέρα της αλλά νομίζω ξεφεύγει και είναι γραφικό να αντιπαθείς τόσο έναν καλλιτέχνη.Στην τελική σου αρέσει δεν σου αρέσει η Παπαρίζου που τόσο αντιπαθείς χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα και από το το 2001 ανέβασε την eurovision στην χώρα μας και τώρα ασχολείσαι μαυτό!Να ξέρουμε τι λέμε λοιπόν.
      Και cool…
      Όσο για το κράξιμο στον Μαρτάκη κράτα δυνάμεις όπως είπες.
      Έχουμε να διαβάσουμε από αύριο..σαν να το βλέπω..θα ρίξουμε τρελό γέλιο με τις υστερίες πολλών.

    • πρωτον πως γινεται να λες οτι θελεις να κραξεις κατι πριν καν το ακουσεις?πως δηλαδη θεωρεις δεδομενο οτι το τραγουδι θα ειναι για κραξιμο?αυτο λεγεται προκαταληψη και εμπαθεια να το πω ευγενικα!και δευτερον ουτε και εγω ενθουσιαστηκα με το survivor της παπαριζου αλλα εκτιμω οτι ειναι η καλυτερη ποπ τραγουδιστρια της χωρας!λιγο σεβασμος για μια καλλιτεχνιδα που μας εφερε την πρωτη θεση δεν βλαπτει!και οσο για την αγγλια που την θεωρεις και απαισια μαλιστα να σου πω οτι δεν τα καταφερνει και πολυ στο διαγωνισμο γιατι παει με το σταυρο στο χερι,ουτε επιτροπες χρηματιζει ουτε μοιραζει τηλεκαρτες για να χτυπησει πενταδα!και αυτο απο μονο του λεει κατι!

  27. Για μένα περνά απαρατήρητο και βαρετό,όμως ισως τα πάει σχετικά καλά στις επιτροπές..δεν πιστευω ομως να βρεθει ψηλά!

  28. Έχω μπερδεμένη άποψη για το τραγουδι του Η.Β και το άκουσα και αρκετές φορές.
    Είναι και ενδιαφέρον είναι και βαρετό..είναι διαφορετικό από αυτά που ακούμε στον διαγωνισμό αλλά νοιώθεις οτι είναι και παλιακό άλλων εποχών.Γενικά θα έλεγα οτι είναι μια οκ συμμετοχή καλύτερη αυτής του 2012 και 2013.
    Όμως περίμενα κάτι πραγματικά σύγχρονο από αυτή τη χώρα που είναι από τις πιο αποτυχήμένες στον διαγωνισμό τα τελευταία 12 χρόνια.
    Λυπάμαι αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό το τραγούδι με αυτό του 1997 που θεωρείται από τα καλύτερα τραγούδια του Η.Β και του διαγωνισμού γενικότερα.
    Για αρχή παίρνει από μένα ένα 6,5/10 με προοπτικές να ανέβει!Πάντως ασφαλή πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω.

  29. ωωωω να το το ηνωμενο βασιλειο!!!! εκπληξη 😀 εξαιρετικη επιλογη νομιζω πως φετος το ηνωμενο βασιλειο θα ειναι στην 10αδα γτ οχι στην 5αδα ισως κι με τα ως τωρα τραγουδια να διαγωνιστει για την νικη! πολυ καλη επιλογη εξαιρετικο φωνη κι αρκετα καλο κομματι…νομιζω θα ναι στην 10αδα σιγουρα! στο τοπ μου προς το παρον περναει πρωτο! καλη επιτυχια ηνωμενο βασιλειοοοο 😀

  30. Πολύ όμορφο τραγούδι! Και ειδικά με αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Επιτέλους Αρχίζει και ξυπνάει το ΗΒ!
    Το τραγούδι έχει καθαρά Βρετανικό άκουσμα!
    Και αυτό η θα αρέσει πολύ σε κάποιους ή θα ξινίσει.
    Έχοντας ακούσει την Molly από κοντά-Live είναι μια πραγματικά πολύ καλή τραγουδίστρια με ωραία χροιά. Αν κάνουν και μια ωραία παρουσία θα τα πάνε μετά από πολύ καιρό πολύ καλά!

  31. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το Λονδίνο 2015 φαντάζει αρκετά πιθανό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ