ΓΑΛΛΙΑ: Με ένα “Μουστάκι” στην Κοπεγχάγη!

Μετά από τηλεψηφοφορία που διήρκησε σχεδόν ένα μήνα, το Γαλλικό κοινό μαζί με επιτροπή σε ποσοστό 50-50 επέλεξε τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision. Το γκρουπ Twin Twin με το τραγούδι τους Moustache θα διεκδικήσει την 6η νίκη της χώρας στο διαγωνισμό στον Τελικό της 10ης Μαϊου, καθώς ως μέλος των BIG5 δεν χρειάζεται να περάσει από τη φάση των Ημιτελικών.

Την ανακοίνωση έκανε νωρίτερα η Natasha St. Pier (Γαλλία 2001) η οποία θα είναι και μια από τους δύο commentator του φετινού διαγωνισμού.

[youtube id=”Z_78Z6xxN9s” width=”600″ height=”350″]

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναιιιιιιιιιιιιιιι. Δεν ειναι κανενα αριστουργημα αλλα ειναι ωραιο τραγουδι και σιγουρα το καλυτερο απο τα τρια. Δοξα τω θεο. Φοβομουν οτι θα στειλουν την ξινομουρα με το ενσωματομενο κουναβι στο κεφαλι

  2. ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ.ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΥΖΟΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ

  3. Η σωστή επιλογή από τα τρία. Όπως κ να χεί θα πάρει πολλές ψήφους στο televoting. Κ το τραγούδι είναι καλό, θα πουλήσει σίγουρα. Είναι ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΑΤΟ!! Καλή επιτυχία λατρεμένη Γαλλία!! Έχω περιέργεια να δώσει η Αγγλία τι θα κάνει αύριο.

  4. @Eurofan: To papaoutai tou Stromae einai ena tragoudi pou egrapse meta to moustache (peripou ena xronon prin diavasa).
    Eimai gallida kai den mporo na katalavaino giati ma giati eimaste to xalia, kathe xronon stelnoume mia megalh sk***!
    Kalitera na stamatisoume na pame leo ego!

    • C’est la France, ma chère! Μην απορείς. Γενικά τα περισσότερα γαλλικά τραγούδια είναι χάλια. Ζω τρία χρόνια στο Παρίσι και από τον τομέα μουσική και νυχτερινή διασκέδαση είμαι τελείως απογοητευμένος. Χρόνια πίσω από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη. Τα λίγα καλά τραγούδια συνήθως ξεπερνούν τα σύνορα και γίνονται παγκόσμιες επιτυχίες.
      C’est mon avis, t’es pas obligé de le partager! Désolé
      Allez la France et Bonne Chance!

  5. η πλακα ειναι οτι θα πω πατος! αλλα αυτη η μαλακια μπορει να παει καλα λογω του χαμηλου επιπεδου ως τωρα… απο εμενα μηδεν με τονο!

  6. Εύθυμο και ρυθμικό τραγουδάκι, οι twin-twin όμως χρειάζονται τρομερή βελτίωση στην σκηνική τους παρουσία άμα δεν θέλουν να δουν ίδια με τα περσινά αποτελέσματα της Γαλλίας.

  7. Να πω κάτι; Έχει φτάσει 3 Μαρτίου κι ένα τραγούδι της προκοπής δεν έχει εμφανιστεί…. Τι θα γίνει; Ούτε ένα τραγούδι που να πεις ότι σου μένει, ούτε ένα που θα περιμένεις πως και πως να το δεις στη σκηνή το Μάιο, ούτε ανταγωνισμός, ούτε τίποτα… Τόσο πολύ βαρεμάρα πια;;;; Κρίμα….

  8. Όσο χαμηλό και να είναι το επίπεδο αυτό το καρναβαλάκι δεν πρόκειται να τα πάει καλά.Πέρασαν πρό πολλού οι εποχές που παρωδίες πήραν υψηλές θέσεις.Άλλωστε έχουν στείλει καλύτερα νούμερα απ αυτά το 2007 και πήραν την ωραιότατη 22η θέση.Ε κάτι ανάλογο θα γίνει και φέτος.

  9. Εμένα σαν τραγούδι μ’αρέσει. Τώρα πριν βιαστούμε να βαφτίσουμε κάτι καρναβάλι ας διαβάσουμε λίγο τους στίχους…Δεν είναι τόσο ρηχοί όσο μπορεί να φαντάζουν αν κρίνουμε μόνο από μια σκηνική παρουσία που ναι όντως παραπέμπει σε ανάλαφρη συμμετοχή.
    Το μεγαλύτερο μου θέμα με το “Μουστάκι” είναι το πολύ αδύναμο έως και υποτονικό LIVE…Χάνει πολύ σε σχέση με το audio.
    Για την ώρα λοιπόν και για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την φωνητική απόδοση η βαθμολογία μου δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 6/10 !
    #11 στα 18.

  10. νομιζω ηταν το καλυτερο απο τα τρια!μου αρεσει που ειναι ευθυμο,χαρουμενο και θα προσθεσει μια διαφορετικη πινελια στο διαγωνισμο!παντως εχει τα φοντα να κανει επιτυχια και εκτος γιουροβιζιον

  11. I gallia tha mporouse an to epairne sovara na diekdikouse niki alla epeidi kaneis de noiazetai ekei tha gemizei ta kena sti dexia stili tou pinaka…

  12. χαρούμενο τραγουδάκι! δεν είναι και για νίκη, αλλά οκ, αν το παρουσιάσουν ωραία στη σκηνή θα ναι πολύ καλό!

  13. Εντάξει ακούγεται ευχάριστα για μια άντε δύο φορές αλλά μετά το βαριέσαι…

  14. ακουγεται ευχαριστα…! ομως μετα απο 2-3 φορες κατανταει λιγακι βαρετο…ειδικα στο ρεφρεν ολο”μουστας παπαπααπαπα”λεει…..παρ’ολα αυτα μου αρεσει στο τοπ μου παιζει μεταξυ 6ης-9ης θεσης….στο τελικο στην δανια ενω θα ψηφιστει αρκετα ψηλα απο το κοινο θα χαντακωθει απο τις επιτροπες οποτε το βλεπω απο 12η-18η θεση! καλη επιτυχιααααα 😀

  15. ΑΗΔΙΑ…. χαλια…. μην ακουω χαζα οτι ειναι καλο… εσεις δλδ θα το ακουγατε ανετα…. εαν δεν ξερατε οτι σχετιζεται με eurovision… κακογουστια

  16. Οσο παρακολουθω την eurovision απο 2003 δεν εχω ψηφισει ποτε την Γαλλια δεν θυμαμαι ποτε να εχει στηλει κατι ωραιο,μην μου πειτε την κας το 9 (βλακεια) η πιο βλακεια με τον τενορο,ολοι τον ελεγαν φαβορι εμενα ποτε δεν με επεισε.Μια χρονια που μπορω να πω οτι μου αρεσει λιγακι ηταν το 2010 jessy matador,το ιδιο και η Ισπανια,Αγγλια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ