ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα της “Δεύτερης Ευκαιρίας”! Η Έλενα στον Τελικό!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με υπερβολικά πολλά τεχνικά λάθη για μια βραδιά, ο γύρος της “Δεύτερης Ευκαιρίας” του Melodifestivalen. Οκτώ τραγούδια διαγωνίστηκαν για τις 2 τελευταίες θέσεις του τελικού.

Τα σημερινά τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

1. Ammotrack – Raise Your Hands
2. Linus Svenning – Bröder
3. JEM – Love Trigger
4. State Of Drama – All We Are
5. Ellinore Holmer – En himmelsk sång
6. Martin Stenmarck – När änglarna går hem
7. Helena Paparizou – Survivor
8. Outtrigger – Echo

Μετά την πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς πέρασαν στη δεύτερη φάση τα:

Linus Svenning – Bröder
State Of Drama – All We Are
Martin Stenmarck – När änglarna går hem
Helena Paparizou – Survivor
Outtrigger – Echo

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν ανα ζεύγη ήταν:

Outtrigger – Echo με Helena Paparizou – Survivor

και

Linus Svenning – Bröder με Martin Stenmarck – När änglarna går hem

Από τα οποία στον Τελικό πέρασαν τα:

Helena Paparizou – Survivor
Linus Svenning – Bröder

Αλέξανδρος Λιάπης

81 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ!!!
    Ηθελα και jem αλλα δεν πειράζει!

    Υ.Γ Πάντως και τα δυο τραγούδια που πέρασαν ήταν από τον πρώτο ημιτελικο!!!

  2. Εντάξει, αναμενόμενο. Αν και κάτι ύποπτο μου κάνει. Έβαλαν την Έλενα σε “μονομαχία” τον ζουρλομανδύα. Υπήρχε περίπτωση να χάσει; Άντε καλή επιτυχία στον τελικό!!!

  3. NAI NAI NAI!! Η Παπαρίζου θα πάει φέτος για τη Σουηδία. Αφού νίκησε στην Δεύτερη ευκαιρία είναι περίπατος ο τελικός.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΟΙ OUTTRIGGER αλλά λάθος timing.. Δεν μπλέκεις με την Παπαρίζου!!

  4. ΧΑΧΑΧΑ….Δηλαδη το Survivor ηταν καλυτερο απο το Εcho???..Μα τι πινουν οι Σουηδοι???….Oσο για το Broder περασε δικαια…Απο κει και περα…μενει να δουμε αν το Survivor ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα 7…και η απαντηση ειναι ΟΧΙ!!…Οποτε δυσκολα θα αποφυγει την 8η θεση…

    • Kαλά πιες ξυδάκι τώρα.Το Survivor είναι πολύ καλύτερο από αρκετά που πέρασαν στον τελικό

      • χαχαχαχα..τι ξυδακι να πιω???…ετσι κι αλλιως δεν με απασχολει το πως θα παει…απλα λεω οτι εχτισε στη Eurovision..θα το γκεμισει μετα τον τελικο…

      • ουτε καν θα καταλαβενουν τη ειναι το μελοντιφεστιβαλεν και οτι ειναι για να παει στην γιουροβιζιον αν δεν παει γιουροβιζιον με Σουηδια δεν θα παθη τιποτα, εγω πρωσοπικα θελω να παει καλα αλλα οχι στην πρωτη 3αδα το παρα πολυ 3τη η 4ρτη την θελω!

    • Μια γιατί να το γκρεμίσει?? Γκρεμίζεται μια ολόκληρη νική?? Μια χρά θα τα πάει!!!
      Ότι και αν γίνει για εμάς η Έλενα πάντα θα είναι Number One!!!

      • Symfwnw me Eurofan oson afora oti to Echo htan kalitero ,parola auta dn eine kai to xeirotero apo auta pou perasan sto teliko…egw pernaei tulaxiston ta misa!Epishs kai su Patricio exei dikeo ,mia nikh dn katastrefenete i xanete..logo mias mikrhs httas!!Telos panton..kalh eputixia euxome stin elena..oti kalitero!

      • Η νικη που εκανε το 2005 δεν γκρεμιζεται με τιποτα…αλλα και το Melodifestivalen εχει να κανει με την Γιουροβιζιον..οποτε σε περιπτωση που ‘πατωσει’ που δεν το αποκλειω…Ολη αυτη η λαμψη του 2005 θα σβησει…

      • Για να δουμε…αν και πηρα ενα ενα τα τραγουδια και δεν βλεπω να το αποφευγει..αλλα ποτε μη λες ποτε!!;)

    • απο που κι ως που θα σβηση? λες και θα το μαθει κανεναν οτι ηταν στα προκριματικα για γιουροβιζιον? βγες μια βολτα και ρωτα αν το ξερει κανεις και αν το ξερει ενας τοτε θα σου δωσω συγχαρητηρια..

      • χαχχαχαχα..πλακα κανεις ετσι???…Μεσω ιντερνετ και MME…Το ξερουν στη Ελλαδα…και ολοι οι Eurofan…Μιλαμε για Melodifestivalen..οχι οτι κι οτι…ασε που για μενα εχει λιγη σημασια το ποιος το ξερει…

  5. Μπράβοοοοοοοο Ελενα!!!!! Συγχαρητήρια το άξιζες!!!!! Πω τι να πω δεν καταλάβαινα Χριστό και κάθε φορά που χαιρόταν κάποιος άλλος τρόμαζα και έλεγα τι πέρασε αυτός???? Τέλος πάντων μας την βγάλαν την ψυχή αλλά πέρασε η Ελενα και μάλιστα πέρασε και το broder που ήθελα. Τώρα πλέον θα βρίσκονται 4 τραγούδια στον τελικό που βρίσκονταν στον πρώτο ημιτελικό. Όπως και να χει Ελενα καλή επιτυχία!!!!!!

  6. Εγω πιστευω πως στον τελικο δεν θα πατωσει λογω των κριτικων επιτροπών που θα την ανεβασουν πολυ ψηλα!! Kαλη επιτυχια Ελεναρα, εισςι WOW!!! 😉

  7. Συγχαρητηρια στην Ελενα! Εμφανιστηκε γεματη αυτοπεποιθηση και ηταν πολυ καλυτερη απ’τη βραδια του ημιτελικου! Καλη επιτυχια την επομενη εβδομαδα στο Friends Arena!!! 🙂

  8. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΑΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ SANNA ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

  9. πριν καιρό είχα διαβάσει ότι παίζει να ψηφίσει και η Ελλάδα στον τελικό του melodifestivalen ως μια από τις 11 international juries! τι ωραία θα ήταν να δώσουμε το 12άρι το Σάββατο στην Έλενα!!!

    • ωστόσο για να μην μπερδευτεί κανείς, οι international juries είναι επιτροπές όχι κοινό !

  10. Ρε παιδιά,απορώ τι βρήκανε στους Outtrigger οι Σουηδοί.Πάντως μπράβο στην Έλενα το άξιζε.Πραγματικά έτρεμα γι’αυτήν.Επίσης συγχαρητήρια στον Linus Svenning.Έγινε μια τρελή μάχη ανάμεσα στον Linus Svenning και τον Martin Stenmarck.

  11. καμια σχεση με τον 1ο ημιτελικο..πολυ καλυτερη ερμηνεια,πιο φωτεινη σαν παρουσια και πολυ πιο αποφασιστικη και αερατη..
    athens calling
    12points goiong to amazing helena paparizou…(8a perasei me sunopitkes diadikasies)

  12. Μπραβο!! Μετα απο αυτη την εμφανιση πραγματικα το αξιζε! Και μπραβο στον Linus επισης!! Φανταστικο τραγουδι και αυτο!
    Και τωρα,ο τελικος…
    Καν’το οπως ο Robin ρε Ελενα!!
    Συγχαρητηρια ακομα μια φορα!

  13. Πραγματικα πολυ κριμα για τους JEM και τους Outtrigger ειδικα το Echo ηταν το αγαπημενο μου.Ειλικρινα απο τα 10 του τελικου μονο 2 αντε 3 αξιζουν τα υπολοιπα ειναι για ΦΑΠΕΣ!

  14. Τι να πω, συγχαρητήρια στους Σουηδούς για τα αποτελέσματα. Αυτά τα δύο τραγούδια ήταν με διαφορά τα καλύτερα από τα άλλα. Και πολύ καλύτερα από άλλα που έχουν περάσει στον τελικό. Δεν περίμενα όμως με τίποτα, κρίνοντας από περασμένα άδικα αποτελέσματα, να περάσουν τα δύο που άξιζαν. Μπράβο και πάλι μπράβο, καλή επιτυχία και στην Έλενα που σήμερα ήταν εμφανέστατα βελτιωμένη σε εμφάνιση κι ερμηνεία.

  15. Μπράβο Έλενα!!!!!!!!!!
    Η νίκη στον τελικό θα παιχτεί ανάμεσα σε Έλενα, Sanna και Alcazar πιστεύω!!! Προσωπικά θεωρώ ότι αν στείλουν τη Sanna και το Undo οι Σουηδοί μπορούν να φέρουν τη διοργάνωση ξανά στη χώρα τους! Είναι τέλειο!!!

  16. re paidia, giati na patosi ston teliko? mono kai mono an dite pos alaksan ta stiximata meta to second chance, e kala tora min lete oti sas katevi! den sas aresi i paparizou i esto to tragoudi? OK dikeoma sas. oute emena mou aresi to tragoudi, alla den eimai oute tiflos oute gkavos oute xasos. diladi, einai fonara, lampi stin skini kai ta stiximata pane olo k kalitera! min ftanoume se simio na leme tha ta gremisi ola oti exi ftiaksi, einai ligo …. mpiiiiiimp …. ! sovareftite , mia apli eurovision einai… giati dinete toso simasia kai perimenete na krazete kai na ta xonete? oute i meleti kai i kathe meleti den kani pia noumera, pia varetike o ellhnas ta kitrina sxolia, poso malon tis “kakies thitses” anamesa tous eurofans!

    • Γιατι ισως λεω ισως υπαρχουν καλυτερα τραγουδια???…Ειναι φωναρα και τα λοιπα..αλλα το τραγουδακι μετριο προς αοσμο..οσο και να ποναει η αληθεια..Τωρα αν αυτοι που λενε μια διαφορετικη γνωμη ονομαζονται ‘κακες θειτσες’…τι να πω..

      • ma re fila, edo den dexese oute ta stiximata!! allo pragma na min aresi to tragoudi se sena (k se mena), kai allo pragma (afto pou ekanes prin) na vazoume sfragida kato apo to survivor “8th place” kai telos. den egine etsi filarako…. kai nai … otan apotelionis tin paparizou 7 (!) meres (!!!) PRIN (!!!!!!) tragoudisi to trgaoudi kai doume ta potelesmata … e nai … afto to kanoun mono i “kakies thitses”. katholou sevasmos kai katholou andriko!

    • Davide…
      Ναι δεν τα δεχομαι τα στοιχηματα..γιατι δεν βγαινουν παντα αληθινα….Οσον αφορα την 8η θεση…εκει την καταταζω στο τοπ…δεν βλεπω κατι το κακο…εχω ακουσει και τα 10 τραγουδια και βρηκα καλυτερα απο αυτο το μετριο τραγουδι…Και δεν νομιζω να εξαρταται το αν καποιος ειναι ανδρας η οχι..απο το σε ποια θεση νομιζει οτι θα βγει η Παπαριζου..Ελεος!!!;)

  17. NAI,πέρασαν αυτοί που ήθελα να περάσουν τότε κατευθείαν από τον 1ο ημιτελικό δλδ η Ελενάρα και ο Linnus.Καλή σου επιτυχία Έλενα και εμείς όλοι σε στηρίζουμε.

  18. Άψογη! Πιο αεράτη, πιο σίγουρη και καθόλου αγχωμένη.. το άξιζε!! Όσο για τον τελικό, είναι βέβαιο οτι δεν ποντάρει για νίκη, αλλά τουλάχιστον για μια 5η-6η θέση.. !!!

  19. Λοιπον για τον τελικο
    1) Alcazar
    2) Ελενα Παπαριζου
    Ολοι οι υπολοιποιδεν θεωρω οτι αξιζει να τους ταξινομισω.
    Ααααα εκτος απο 2
    9) Yohio
    10)Anton ewald

  20. Χαχαχαχα!! Τέλεια πέρασα απόψε! Οι καημένοι οι Σουηδοί είχαν πελαγώσει που ερχόταν το ένα μετά το άλλο! Είχαν τόσο γέλιο! Δε νομίζω να τους είχε ξανασυμβεί!
    Στα αποτελέσματα τώρα: Για μένα, και τα τέσσερα τραγούδια των ζευγαριών θα έπρεπε να είναι στον τελικό, στη θέση μερικών άλλων (μη σχολιάσω καλύτερα)… Αν και μουσικά με εξέφραζε περισσότερο το “Echo”, η καρδιά μου αδυνατούσε να μην είναι με την Έλενα, η οποία απόψε ευτυχώς τραγούδησε και πέρασε με το σπαθί της τελικό, ως “Survivor” που είναι. Ο δε Linus Svenning ήταν πραγματικά συγκινητικός απόψε και, σε ό,τι με αφορά, μακάρι -ΜΑΚΑΡΙ- να τον δούμε και νικητή φέτος.

    ΥΓ. Να σχολιάσω και κάτι τελευταίο για την Έλενα: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ!

    • Ειμαι υπερ της Ελενας γιατι ειναι η δικια μας Ελενα. Εχει ενα πολυ αδυναμο τραγουδι και κανει οτι μπορει για να το σωσει.
      Σταυρουλα
      συμφωνω μαζι σου σε ολα.Ιδιαιτερα ο Linus ηταν πολυ καλος.

  21. η σειρά εμφάνισης στο τελικό: 1. Anton Ewald – Natural
    2. Ellen Benediktson – Songbird
    3. Alcazar – Blame It On The Disco
    4. Oscar Zia – Yes We Can
    5. Linus Svenning – Bröder
    6. Helena Paparizou – Survivor
    7. YOHIO – To the End
    8. Sanna Nielsen – Undo
    9. Panetoz – Efter solsken
    10. Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’

  22. Xάρηκα πραγματικά για την Έλενα γιατί δεν είναι δυνατόν σαν Ελληνας και φαν της Εyrovision να μη χαρώ για την πρόκριση της Παπαρίζου στον Σουηδικό τελικό.Ακόμα κι αυτό είναι μια νίκη για εκείνη.Και μπράβο της.
    Για τον τελικό έχω να πω οτι λατρεύω Sanna Nielsen και Undo.Ειναι υπέροχο τραγούδι και του αξίζει η νίκη.Μάλιστα αν πάει θα είναι φαβορί και για την νίκη στην Δανία.

  23. Συγχαρητήρια στην Έλενα ! Εξακολουθώ να πιστεύω όμως πως το τραγούδι της είναι άδύναμο κι ότι τη θέση στον τελικό άξιζαν οι Οuttrigger (όπως και πολλοί άλλοι πχ EKO, Shirley Clamp, State Of Drama, JEM)
    H κατάταξή μου για τον τελικό :

    1.Sanna Nielsen
    2.Linus Svenning
    3.Ace Wilder
    4.Alcazar
    5.Ellen Benediktson
    6.Oscar Zia
    7.YOHIO
    8.Helena Paparizou
    9.Panetoz
    10.Anton Ewald

  24. Συγχαρητήρια στην υπέροχη Έλενα, που θα τα πάει εξαιρετικά καλά το επόμενο Σάββατο!

  25. Την Έλενα δεν την αγαπάμε για το survivor, ούτε για το ρεπερτόριό της γενικά. Την αγαπάμε γιατί χωρίς αυτή, οι περισσότεροι από μας δεν θα ασχολούμασταν με τη γιουροβίζιον αυτή τη στιγμή…
    -Κρίμα για το Echo. Μπράβο για το Broder.

  26. Ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ..αυτη την φορα.
    Ευτυχως που εκαναν τις αλλαγες και
    ((αφησαν )) την θεια με την δαντελα…στο σπιτι.

  27. Mpravo tis itan poli kaliteri kai I veltiomeni skinothesia tin voithise poli! Opos kai na xei omos gia mena I sanna tha kerdisei aneta, einai I seira tis kai to xei

  28. γιατι να σβησει παιδια η νικη της; Αν το τραγουδι της δεν ειναι απο τα καλυτερα δεν φταιει η ελενα, αλλα οι δημιουργοι…. οπως και το οτι κερδισε με την ελλαδα, εγινε γιατι αρεσε το τραγουδι…και η ιδια βεβαια ηταν αψογη, αλλα κυριο λογο παιζει το τραγουδι. Το survivor μου αρεσει παντως.

  29. Παιδιά το χάρηκα τοσο πολυ ηταν ένας πολυ ωραίος ημιτελικός και σιγουρα πιο δυνατός απο τον τελικό ! Μονο 2 δεν μου άρεσαν το echo και το raise your hands ολα τα αλλα μου άρεσαν πολυ αλλα ηθελα να περάσει το survivor + Bröder ! Και ευτυχώς αυτο εγινε !!!!! Μπραβο και στους δυο καλλιτέχνες !!!!! Μακάρι να πανε και οι δυο τέλεια !!!!!!!!! 🙂

  30. Alter..
    Κομπλεξικο και στερημενο επειδη το βλεπω αντικειμενικα και εχω μια διαφορετικη αποψη η οποια κατα βαθος σας πειραζει??..Μαλιστα…κοιταξε το..γιατι αλλος ειναι στερημενος…φιλικα παντα!!;)

  31. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ,ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΥΜΕΝΗ….ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!!

  32. congrats Helena..!!ακομπλεξάριστη όπως πάντα..με άνεση..ακόμη και στην αναμονή των αποτελεσμάτων..γνωστό το γέλιο της άλλωστε (θεϊκή στο τετ α τετ με τον παρουσιαστή..!!)…και να μην πάει με Σουηδία φέτος..είναι η Helena..τόσο απλά…!!!

  33. η σειρά εμφάνισης στον τελικό :
    1. Anton Ewald – Natural
    2. Ellen Benediktson – Songbird
    3. Alcazar – Blame It On The Disco
    4. Oscar Zia – Yes We Can
    5. Linus Svenning – Bröder
    6. Helena Paparizou – Survivor
    7. YOHIO – To the End
    8. Sanna Nielsen – Undo
    9. Panetoz – Efter solsken
    10. Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’

  34. Συγχαριτήρια στην Έλενα, πήρε αυτό που άξιζε και της στέρησαν από τον 1ο ημιτελικό, δηλαδή μία θέση στον τελικό, και χάρηκα πάρα πολύ που το 2ο εισιτήριο πήγε στο broder, ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια του φετινού melodifestivallen. Ήθελα όμως να δω στον τελικό και τους outrigger οι οποίοι είχαν επίσης ένα πολύ δυνατό τραγούδι, αλλά δυστυχώς στον 3ο ημιτελικό οι Σουηδοί ψήφιζαν άλλα αντ’άλλων.
    Φαβορί για τον τελικό είναι σίγουρα η Sanna αν και εγώ προτιμώ Linnus ή Panetoz, έτσι και στείλουν πάντως κανέναν YOHIO η κανέναν Anton Ewald ο αποκλεισμός απο τον ημιτελικό δεν θα είναι απίθανος (και θα χαρώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ άμα γίνει κάτι τέτοιο)

    • η Ace wilder έχει τρελό ρεύμα αλλά θεωρώ πως η Sanna θα κερδίσει.. ό,τι της στέρησε η επιτροπή το 2008 θα της το δώσει τώρα! η επιτροπή θα δώσει το νικητή.. το κοινό θα είναι πολύ μοιρασμένο…

  35. Καλά εεε στην Σουηδία γίνεται χαμός για το Melodifestivalen. Δεν καταλάβαμε πόσο καιρός πέρασε.Έχουμε ξετρελαθει. Έλεναρα σ’αγαπώωωωωωωωωωωω!!!!!!!! Survivor

  36. Για οσους λενε οτι εαν η Παπαριζου δεν κερδισει για την Σουηδια η πατωσει κτλ… θα σβησει η νικη που εκανε το 2005!! Δλδ,… θα χαθει η νικη…θα ακυρωθει?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? παντα θα ειναι η νικητρια του 2005 και η μοναδικη που κερδισε για την Ελλαδα (εως τωρα)!! Οτι και να γινει δεν θα εχει καμια επιπτωση… οσο για το εαν θα ξερει κανεις για την συμμετοχη της στο Melodifestivalen ειδικα στην Ελλαδα δεν θα το μαθει κανεις…και οταν λεμε κανεις δεν αναφερομαι στους eurofan …. οι eurofan ξερουν και το τι κανουν οι πρωην νικητες… ή πρωην συμεμτοεχοντες…το κοινο ομως αυτα δεν τα υπολιογιζει ουτε δινει σημασια….

    • Μισο,…Δεν ειπε κανεις οτι θα ακυρωθει η νικη..χαχαχ…αλλα θα χαθει αυτη η λαμψη που εχει απο την νικη του 2005…Απο κει και περα ολες αυτες οι Μεσημεριανες εκπομπες θα το κανουν θεμα..που ηδη το εχουν κανει μεχρι τωρα…οποτε…

  37. Παιδιά σας έχω κακά νέα.Δεν θα υπάρξει ελληνική κριτική επιτροπή στον τελικό.Κρίμα για την Έλενα.Ίσως και να έπαιρνε το δωδεκάρι.

  38. μπραβο ελενα!!! πραγματικα της αξιζε!!!! 😀 κι συμφωνω απολυτα για τηνπροκριση του survivor και του broder ηταν μακραν τα καλυτερα!!! στο τελικο ελπιζω να τα παει εξαιρετικα!!!! στην σκηνη της κοπεγχαγης θελω να δω για την σουηδια η το broder η το survivor η το undo!! οποιο αλλο θα μου μεινει αδιαφορο για μενα αυτα τα τρια ειναι τα καλυτερα κι οσο για το οτι το σαχλο natural το βαρετο “to the end” και το παλιακο-χαζοχαρουμενο “blame it on the disco”ειναι στο τελικο οφιλεται μονο κι μονο στο ¨ονομα” των τραγουδιστων! για μενα το broder το survivor κι το undo ειναι πολυ καλυτερα κι αξιζουν την νικη! καλη επιτυχια ελεναααααα 😀 ♥

  39. Λίγο καθυστερημένα αλλά δεν μπορώ να μη συγχαρώ την Ελενάρα για την καταπληκτική προσπάθεια! Και πάλι μπράβο! Όσο για τον τελικό τα τραγούδια φέτος είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά κουτσά στραβά έχω προσπαθήσει να τα ταξινομήσω (αν και πολλά που μου άρεσαν όπως η Linda Bengtzing και οι State of Drama δεν είναι στον τελικό):
    1. Helena Paparizou – Survivor (Θες η αγάπη, θες το ελληνικό πνεύμα, θες οι αναμνήσεις… η Έλενα είναι πάντα πρώτη στις καρδιές μας και ευελπιστώ να είναι πρώτη και στις κριτικές επιτροπές και γιατί όχι και στον κόσμο και να τη δούμε έπειτα από 13 χρόνια στη Δανία!)
    2. Ace Wilder – Busy Doin’ Nothing (Ωραίο και διαφορετικό… και η κοπελίτσα πολύ φρέσκια και όμορφη)
    3. Linus Svenning – Bröder (Καταπληκτικό τραγούδι και πολύ συγκινητικό)
    4. Sanna Nielsen – Undo (Η σκληρότερη και δυνατότερη αντίπαλος της Έλενας. Πολύ ωραίο τραγούδι, φοβερή φωνή αλλά η Sanna για 29 χρονών δεν μοιάζει η αλήθεια είναι!)
    5. Alcazar – Blame It On The Disco (Διαφορετική εποχή και πλέον μεγάλωσαν αλλά δεν παύει να είναι οι Alcazar)
    Από εδώ και κάτω το χάος:
    6. Panetoz – Efter solsken (όχι)
    7. Anton Ewald – Natural (αχ τι κάνουν τα κοριτσάκια με τις ψήφους τους)
    8. Ellen Benediktson – Songbird (όχι)
    9. Yohio – To The End (απλά έκτρωμα επι σκηνής… το τραγουδάκι κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να ακουγόταν)
    10. Oscar Zia – Yes We Can (τα ίδια με τον Anton)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ