ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ένα εισιτήριο για την Eurovision!

12 τραγούδια θα δώσουν απόψε τη μάχη για να κερδίσει ένα από αυτά το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη για λογαριασμό της Ρουμανίας. Μετά από μία , ομολογουμένως, αστραπιαία διαδικασία επιλογής των τελικών αυτών συμμετοχών (από τα συνολικά 159 τραγούδια που κατατέθηκαν), απόψε στις 20:30 ώρα Ελλάδας, θα λάβει χώρα ο εθνικός τελικός στο Sica Alexandrescu της πόλης Brasov της Τρανσυλβανίας. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Nicolle Stanese, ενώ τον τελικό νικητή και 17ο ρουμάνο εκπρόσωπο στην Eurovision, θα κρίνει ειδική επιτροπή καικοινό σε ποσοστό 50 – 50%.

Τον τελικόμπορείτε να τον παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο eurovisiontv εδώ.

Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια είναι:

1.Ştefan Stan feat. Teddy KBreathe (Eduard Cârcotă – Teddy K )
2.NaomyDaca tu iubeşti (Jimi Laco Rareş Borcea)
3.Bere GratisDespre mine şi ea (Marius Bob, Mihail Georgescu Marius Bob, Mihail Georgescu)
4.Silvia DumitrescuFiorul iubirii (Virgil Popescu)
5.Şăl (Marcel Crăciunescu) – Hardjock (Marcel Crăciunescu)
6.Anca FlorescuHearts Collide (Gabriel Băruţă Alexandra Ivan)
7.Vizi ImreKind of Girl (Vizi Imre)
8.Renée Santana & Mike Diamondz Letting Go (Mihai Alexandru, Alexandra Niculae, Mike Diamondz
9.Paula şi OviMiracle (Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg, Frida Amundsen)
10.Mirela Vaida BoureanuOne More Time (Bogdan Taşcău, Cristian Dumitraşcu, Alin Ţigănuş, Alexandra Ivan)
11.The dAdAUnpredictable (Mihai Ungureanu, Septimiu Urzică, Theodor Nicolae, Marian Bobiceag)
12.The Zuralia OrchestraYou Know (Aurel Mirea)



15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1. Renee Santana
    2. Paula&Ovi
    3. Anca Florescu
    Πιστευω πως λόγω του ότι είναι περισσότερο γνωστοί και ξαναπήγαν,θα πάνε και φέτος η Paula&Ovi..βέβαια εντάξει δεν είναι και αριστούργημα,όπως ουτε το 2010 με ενθουσιαζε ιδιαίτερα ένα συνιθησμένο ποπακι είναι..και για εμενα ήταν έκπληξη το ότι βγήκε 3ο!
    Η καλύτερες συμμετοχές της Ρουμανία για εμενα ήταν του 2005, του 2006, και 2012!

  2. Το μόνο κομμάτι που θα μπορούσα να βάλω να ακούσω στο στερεοφωνικό μου δυνατά και να “την βρω” είναι το μερακλίδικο old school soul γκρουβάρισμα του Vizi Imre, το Kind of Girl.
    Από ‘κει και πέρα, μιας και δεν νομίζω να διεκδικήσει τη νίκη ένα τέτοιο κομμάτι, θα χαιρόμουν αν κέρδιζε κάποιο από τα συμπαθητικά Hearts Collide και Breathe.

  3. Agapimeni xwra sto diagwnismo oxi mono epeidi mas psifizei,ki as min sinorevoume,alla kai giati stelnei exairetikes symmetoxes genika sto diagwnismo.An itan kamia Skandinaviki xwra de tha xe mono tin triti thesi ws kalyteri!!!!!!

  4. Bαριέμαι να ακούσω τα 12 τραγούδια 🙂
    αλλά έχω να πω τέλειο το Brasov που θα γίνει ο διαγωνισμός!
    Όσο για τους Paula και Ovi το τραγούδι τους που είναι το μοναδικό που άκουσα είναι απλά οκ.Εγω τους εκτιμώ σαν φωνές και μόνο.Το 2010 είχαν ένα πιασάρικο απλό τραγουδάκι που εκτιμήθηκε κι όμως περισσότερο από τις επιτροπές.Ίσως το φετινό να είναι πιο αξιόλογο αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που είχε η συμμετοχή του 2010.

  5. Η Anca Florescu με το Hearts collide είναι η πιο ολοκληρωμένη συμμετοχή. Μένει να δούμε πως θα αποδοθεί και στη σκηνή. Συμπαθητικό είναι και της Renee Santana. Ελπίζω να μην είναι στημένο υπερ του Ovi και της Paula, οι οποίοι μου άρεσαν το 2010 αλλά η φετινή συμμετοχή τους είναι εντελώς “πλαστική” και ανέμπνευστη.

  6. Πολύ μέτρια τραγούδια έχει φέτος η Ρουμανία, ειδικά το “miracle” που θεωρείται και φαβορί είναι εντελώς γλυκανάλατο. Εμένα πιό πολύ μου αρέσει το one more time της Mirela (μάλλον είμαι ο μόνος εδω μέσα που του αρέσει :P) και ακολουθούν το unpredictable και το letting go.

  7. Βαριέμαι να ακούσω όλα τα τραγούδια τώρα θα τα δω καλύτερα live. Το μόνο που άκουσα είναι το miracle και με άρεσε πολύ. Αν πάει αυτό θα είναι το νούμερο 1 για μένα μέχρι τώρα. Τους θυμάμαι από το 2010 που είχαν μία εκπληκτική εμφάνιση με ένα μέτριο τραγούδι. Ετσι πήραν βαθμούς και από επιτροπές. Τώρα που έχουν ένα τόσο καλό πιστεύω πως μπορούν και να κερδίσουν. Στο κάτω κάτω η Ρουμανία είναι μία χώρα που δεν έχει πρόβλημα να διοργανώσει τον θεσμό,

    • Άλλο ένα αδιάφορο, πολυπαιγμένο άκουσμα
      Πα πα μου φαίνεται έπρεπε να δανείζουν τραγούδια οι Ούγγροι

      • Αφού ούτε της Ουγγαρίας σου αρέσει!
        Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα την απόψή μου για το Miracle.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ