ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Επιστροφή στην Eurovision!

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου διευθυντή του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Μαυροβουνίου ( RTCG ), Rade Vojvodić, η χώρα θα πρέπει με όποιο κόστος να βρει τον τρόπο ώστε να συμμετάσχει στην Eurovision, όχι μόνον για το 2012 αλλά και για κάθε χρονιά από τώρα και στο εξής. Ασκώντας κριτική στην προηγούμενη διεύθυνση, δήλωσε ότι τα στοιχεία που είχαν παρουσιαστεί στο κοινό που ήθελαν το κόστος συμμετοχής στα 85 000 ευρώ, δεν ήταν αληθή και ότι το ποσό αυτό ανέρχεται στα 23 000 ευρώ. Επίσης, δήλωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα είναι ο υπεύθυνος για την επιλογή του τραγουδιού στη φετινή Eurovision, αφού βέβαια συμβουλευτεί παράγοντες της μουσικής σκηνής του Μαυροβουνίου. Το Μαυροβούνιο έχει λάβει στο διαγωνισμό της  Eurovision, 3 φορές, το 2007, 2008 και 2009 χωρίς όμως να κατορθώσει να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού καμιά από τις 3 αυτές χρονιές:

2007 : Stevan Faddy – Ajde Kroci

[youtube id=”h6aEdDwzd1Q” width=”600″ height=”350″]

2008: Stefan Filipović – Zauvijek volim te

[youtube id=”vZjBSvdFeW8″ width=”600″ height=”350″]

2009: Andrea Demirovic – Just get out of my life.

[youtube id=”-pNMuqCV-YY” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα μπράβο!!!Η αποχώρηση δεν είναι λύση!Κι εμείς δεν έχουμε αλλά δε θα τους κάνουμε τη χάρη!!!!

  2. Αν σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης του Μαυροβουνίου (τον οποίο δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω) τα έξοδα για τη συμμετοχή μιας χώρας στη Eurovision είναι μόλις 23.000 ευρώ, πού στο καλό έδινε η ΕΡΤ τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο;;;

  3. Χαίρομαι για την επιστροφή της όμορφης μικρής Βαλκανικής χώρας (ο Ζέλικο να δείτε χαρές, άρχισαν τα σίγουρα δωδεκάρια!!!), και της εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (επίτέλους)!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ