Στις 11 Μαρτίου ο Εθνικός Τελικός!

Σύμφωνα με ειδική ενημέρωση που απέστειλε η Δημόσια Τηλεόραση σχετικά με το τηλεοπτικό της πρόγραμμα, ο εθνικός τελικός της Ελλάδας για την επιλογή τραγουδιού για την Eurovision 2014, θα γίνει την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 21:00μμ. Όπως είχαμε δημοσιεύσει 4 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη, οι οποίοι είναι οι Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Mark Angelo ft. Josephine και το γκρουπ Freaky Fortune. Λεπτομέρειες σχετικά με τον Τελικό αλλά και τα τραγούδια θα δωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Ogae Greece Team

78 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους! Αν και αργα σε σχέση με αλλους αλλα και παλι θα γινει! κατι διάβασα οτι μάλλον θα γίνει στο Acro Music Hall ή πάλι στο Gazi Music Hall?

  2. Eλπίζω αυτή να είναι η τελική ημερομηνία, άλλη αναβολή δεν μας παίρνει να κάνουμε, μέχρι τις 16 Μαρτίου έχουμε περιθώριο.

  3. πέρσι τέτοια εποχή ξέραμε ότι θα νικήσει η Δανία φέτος πιο λένε για φαβορί ; δεν έχω ακούσει κανένα…

  4. μια εβδομαδα πισω…παλι καλα μικρο το κακο….εε με τα τραγουδια ομως τι γινεται?αντε βρε παιδια ας τα ακουσουμε αυτην την εβδομαδα καποια μερα για να αποφασισουμε καλυτερα…ελπιζω οοοολη αυτη η “αδρανεια” κι η αναβολη να βγει σε καλο! αντε να δουμε 😀

  5. επιτελους!!!
    φως στο τουνελ..
    λοιπον για να πω την αληθεια οι φετινοι διαγωνιζομενοι δεν με ενθουσιαζουν τοσο οσο οι περσινοι.
    περυσι, ειχαμε νεους καλλιτεχνες εκτος απο την…ηλιαδη! ξεχωριζω την Θωμαη Απεργη..λατρεμενη..
    φετος, 3 στους 4 ειναι γνωστοι πολυ εκτος απ το συγκροτημα..
    η Κρυσταλλια μου αρεσει πολυ και ηρθε η ωρα της και αυτηνης να διαγωνιστει στη γιουροβιζιον!

    κατι μου λεει ομως δυστυχως μεσα μου οτι στη Κοπεγχαγη θα ειναι ο Μαρτακης..

    Καλη επιτυχια Ελλαδα

    • πραγματι και απο οτι φαινεται και απο την ψηφοφορια του oiktimes οι περισσοτεροι θελουν Μαρτακη! και εγω κρυσταλλια προτιμω αλλα ας ακουσουμε και τα τραγουδια πρωτα!

  6. Ελπίζω όντως να ισχύει αυτό γιατί μέχρι στιγμής η ΔΤ δεν έχει πει κάτι επίσημο πάνω σε αυτό.
    Εαν λοιπόν τελικά, έχουμε τελικό στις 11 Μαρτίου, τα τραγούδια θα ανακοινωθούν κάπου ανάμεσα σε 4-9 του μήνα

  7. Τα τραγούδια είναι έτοιμα.Αν ακολουθήσουν αυτό που έχει ειπωθεί θα τα ανεβάσουν την άλλη Δευτέρα η Τρίτη.

  8. dimitrisesc μηπως ξερουμε καπως σε τι υφος κινειται το καθενα…? η τι γλωσσα?η το τιτλο/εχει διαρρευσει κατι? 😀 αν οχι καλως υπομονη ως την αλλη εβδομαδα κι ο ogae θα μετατραπει σε ρινκ 😛

  9. ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΤΕ…ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΠΙΑ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ! ΑΪ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ 😛

  10. Επιτέλους!!!!! Άντε υπομονή τώρα λίγες ημέρες μέχρι ν’ ακούσουμε τα τραγούδια και να ξεκινήσει το πάρτι!!!!!!!!!

  11. Χθες τους εστειλα email γενικα για eurovision και με απαντησαν… αλλα να βγαλουν και ανακοινωση…. μπραβο…..

  12. αυτος που τους επελεγε και περυσι και προπερσι δηλαδη εσωτερικες διεργασιες της εταιριας στην οποια ανηκουν εν προκειμενω οι υπευθυνοι της πανικ και του μαντ

  13. Δηλαδή με τον διαγωνισμό να γίνεται τόσο νωρίς και τον τελικό μας τόσο αργά, o νικητής θα έχει το μικρότερο δυνατό διάστημα ever για προετοιμασία, προμο κλπ

  14. το τραγούδι των FF είναι τελικά το Rise up η γράψανε καλύτερο? Μακάρι να βρήκαν κάτι καλύτερο!

    Οι τραγουδιστές φαντάζομαι επιλέγονται με βάση ποια σχήματα/τραγουδιστές τους θέλουν να τεστάρουν και να τους δώσουν λίγη αβάντα οι Πανικ/Πλατινουμ.

  15. Ναι ρε κάποτε ας το κοιτάξει η κρατική ότι μπορεί να επιλέγει κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει από 1η Σεπτεμβρίου και μετά (η μήπως το κάνανε Αυγούστου?) Αμάν πια με τις ιδεοληψιες ότι τα κομμάτια δεν πρέπει να έχουν ακουστεί δημόσια.πριν την επίσημη ανακοίνωση. Αυτά ίσχυαν παλιά.

  16. Ενδιαφέρουσα πληροφορία Νίκο μου. Το τραγούδι μόλις το άκουσα και δεν μου έκανε “κλικ”. Θα το ξανακούσω για να του δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία. Το γεγονός, ότι η Πολωνία επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στο διαγωνισμό, είναι κι αυτό, από μόνο του, ευχάριστο. 🙂

  17. Το τραγουδι My Słowianie βασικά έχει μεταφραζεται στα ελληνικά ως “Εμεις οι Σλάβες”… Αρκετά καλό, κατα τη γνώμη μου επρεπε να είναι λιγο πιο ρυθμικο 8/10

  18. Αν δίνανε τα τραγουδια απο σημερα στη δημοσιότητα και ανακοινωνανε τους καλλιτεχνες θα τους έπεφτε ο κωλος !! Πω πω κούραση ε; Όσο για την ανακοίνωση , αυτη δεν ήρθε ποτε καθώς η ημερομηνία του ελληνικου τελικου εχει βγει σαν συμπέρασμα με βαση το προγραμμα της ΔΤ που προβλέπει στις 11 Μαρτίου ελληνικο τελικο. Ξεφτιλικι για να μην ασχοληθεί κανεις με ελληνικο τελικο. Ας ειχε τέτοιο προγραμμα ο αντ1 να του κανει το προμοσιον και τη ΔΟΥΛΕΙΑ που του χρειάζεται. Τεμπελοσκυλα , χωρις τον καλημερη ειστε τοσο ανίκανοι που τα κάνετε ολα σκατα . Το 2011 και 2012 έλειψε απο ΕΡΤ Ο Καλημερης και η ανοργανωσιά και η προχειρότητα πήγε σύννεφο όπως και φετος….

  19. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ !!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ
    Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ………………

    • Ωχ ωχ, αν αρχίσαμε να κάνουμε παρατήρηση για τα ορθογραφικά, δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια… 😛

    • και γιαυτο εκανε και 30% τηλεθεαση , σε αντιθεση με τον τελικο του μαντ περυσι που εφερε απο βικυ λεανδρος και παπαριζου μεχρι Ντιμα Μπιλαν και εκανε 19%.

  20. Οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΌΙ πρέπει να γίνονται κανονικά Παρασκευή Σάββατο η Κυριακή μεσημέρι για να τα βλέπει ο κόσμος αλλά και τα μικρά παιδιά που έχουν σχολείο.!!!!

  21. Georgeee με καταλαβαίνεις! αχααχα είναι βασανιστικό να ξέρεις ότι την Τριτη είναι η Eurovision και την Τετάρτη να έχεις διαγώνισμαα ΦΥΣΙΚΗΗΗΗ

  22. Ellas Eurovision τι λες για την EBU.Αμα εχει καλο τραγουδι μια χωρα το ψηφιζουν κοσμος κ επιτροπη αν δεν εχει περνει αρχ…..

  23. Τι τον ηθελαν τον Μαρτακη;αυτος σιγουρα θα εχει κατι ρουβιστικο και θα το ψηφισουν κοριτσακια κ γκει.Σιγουρα αυτος θα παει πρεπει οι αλλοι να εχουν πολυ δυνατα κοματια (ΜΑΚΑΡΗ) για να επιλεγει καποιος αλλος εκτος απο αυτον,τοσα χρονια ενα ονομα το εχει,καριερα ομως οχι.Παντως θα χαρω πολυ να εχει το πιο ασχημο τραγουδι μου ειναι πολυ αντιπαθης.Διαλεγω το συγκροτημα και πιστευω οτι θα εχει το καλυτερο τραγουδι.

  24. ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του must.com.cy τα τραγούδια που θα ακούσουμε την βραδιά του ελληνικού τελικού είναι δυο με ελληνικό και δύο με αγγλικό στίχο.

    Ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος έχει δοκιμάσει στο παρελθόν την τύχη του στον διαγωνισμό, αυτή τη φορά επιλέγει ελληνικό στίχο. Το τραγούδι του έχει γράψει ο περσινός εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, Ηλίας Κόζας. Ο ήχος του τραγουδιού είναι ιδιαίτερα γνώριμος στα αυτιά μας, ενώ μπορούμε να πούμε πως κινείται σε λαικούς ρυθμούς τσιφτετελιού.

    Η Κρυσταλία είναι η δεύτερη υποψήφια η οποία θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να προκριθεί στον ημιτελικό της Κοπεγχάγης. Μπορεί με τους Otherview να έκανε μεγάλες επιτυχίες σε τραγούδια με αγγλικό στίχο, όμως το το κομμάτι της που επέλεξε για τον διαγωνισμό της Eurovision έχει ελληνικό στίχο. Το τραγούδι της είναι μπαλάντα και κινείται σε ήπιους ρυθμούς που θα αναδείξει την δυναμική της φωνής της.

    Η επόμενη διαγωνιζόμενη είναι η φρέσκια στο μουσικό στερέωμα Josephine που κατεβαίνει στον διαγωνισμό με ξένο στίχο. Η Josephine με την εκρηκτική της εμφάνιση και το dance κομμάτι της θα προσπαθήσει να καταπλήξει το κοινό. Ο ήχος του κομματιού της είναι up tempo ενώ συνθέτης του είναι ο Mark Angelo, που είναι γνωστός για τις μεγάλες χορευτικές επιτυχίες του.

    Την αυλαία κλείνουν οι Freaky Fortune που οι μετοχές τους έχουν ανέβει πολύ με βάση το πρώτο άκουσμα των τραγουδιών. Οι Freaky Fortune είναι γνωστοί για τα ανεβαστικά dance κομμάτια τους και αυτό θα μας δείξουν και στον ελληνικό τελικό. Το ντουέτο επιλέγει ένα super dance κομμάτι με αγγλικό στίχο γραμμένο από τους ίδιους.

    • Bravo Helen , epitelous endiaferouses leptomeries diareoun . Eimai periergos gia to dance kommati twn Freaky Fortune , makari na nai toso dunato oso anaferei to keimeno tou must . H Krystalia nomizw oti menei outsider me mpalanta kai o Mark Angelo episis fantazomai tha xei tin tixi tou Alex Leon me ti Georgina .

    • πρωτον μπορεις να μας πεις τις πηγες σου ελεν?απο που εμαθες το ειδος των τραγουδιων?δευτερον ακριβως αυτο που εγραψες για τα τραγουδια ακρι βως ομως το εγραψε και καποιος αλλος με αλλο ψευδωνυμο κανα τριημερο πριν…βλεπω χρησιμοποιειται ακριβως της ιδιες λεξεις και κανετε ακριβως τα ιδια σχολια!απιστευτη συμπτωση ε? μαλλον εχουμε γεμισει με μεντιουμ και προφητες!!

      • Στράτο πεταγεσαι σαν τη σφηνοπουτσα και γραφεις βλακειες χωρις καν να διαβασεις. ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ την πηγη απο οπου πηρε τις πληροφοριες για τα τραγουδια. και πριν λιγες μερες ΚΑΙ ΕΓΩ που το εγραψα ειχα βαλει την πηγη που ηταν αλλο σαητ τοτε. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ πριν διαβασεις σε τι πραγμα απαντας για να ριξεις δηλητηριο και να επιτεθεις σαν να εισαι εκπροσωπος της ΔΤ ,του ΜΑΝΤ και της ΠΑΝΙΚ οι οποιοι αμφοτερως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που μπηκαμε ΜΑΡΤΙΟ και δεν εχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση για τα σχεδια της Ελλαδας για τη Γιουροβιζιον 2014. Το υφος μου ειναι εντονο αλλα μονο αυτο προσιδιαζει σε ατομα σαν και σενα που ΠΡΩΤΑ ξεκινησαν επιθεσεις σε μελη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Πρωτα διαβαζε και μετα απάντα. Και όχι με ανουσιες κατινιες αλλα επι της ουσιες για το θεμα μας. Εδω ανταλλασουμε πληροφοριες για συμμετοχες και τραγουδια για την εκπροσωπιση της ελλαδας φετος. αυτα.

  25. diavasa sto NEWSPISTOL oti shmera tha guristoun ta video klip twn tessarwn tragoudiwn…etsi thn allh tetarth tha exoume thn eukairia na doume tragoudia optikopoihmena…

  26. λοιπον αντιπαρχερομαι τους χαρακτηρισμους γιατι δεν θελω να πεσω στο ιδιο επιπεδο….επισης καλο θα ηταν της πληροφοριες να της διασταυρωνουμε λιγακι και αν αυτο δεν γινεται να περιμενουμε καποια επισημη τοποθετηση..γιατι αν γραφουμε καθε ενας οποιαδηποτε ανυποστατη και αβασιμη φημη γραφτηκε σε μια ιστοσελιδα αμφιβολου αξιοπιστιας θα γεμισουμε παραπληροφοριες και δεν θα βγαλουμε ακρη..και επισης απορω γιατι κατι που γραφτηκε απο αλλα ατομα ξαναμεταφερεται αυτουσιο μετα απο δυο τρεις μερες?η μηπως λεω εγω γραφτηκε απο το ιδιο ατομο και απλα το ξαναεγραψε γιατι ετσι δεν ειχε τι να κανει?λεω εγω τωρα

    • τα περαστικα μου. θες πολ θεραπεια σε ψυχιατρο. ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ και το τι λεει ο καθενας αξιολογειται. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Το καταλαβαινει το μυαλουδακι σου αυτο? οι φανς εδω ανταλλασουν πληροφοριες. Αλλες φορες με πηγες και αλλες μαλιστα και χωρις πηγες. Τι εισαι η αστυνομια που θα μας απαγορευσεις να ανταλλασουμε πληροφοριες? Αντε πηγαινε αλλου να βρισεις αγορινα μου. Συνειδητοποιησε πρωτα τι εξυπηρετει ενα φαν σαητ. Και οπως προειπα, οι πληροφοριες που δινει ο καθενας, ειναι ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ του καθε αναγνωστη . Γιατι μας εδωσε ο θεος μυαλο και κριση ωστε να ανταλλασουμε πληροφοριες και ο καθενας αφου τις αξιολογησει, να τις πιστεψει ή να τις απορριψει. Και το σαητ γραφει οτι εχουμε 4 υποψηφιοτητες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση. Μηπως να τους δειρεις που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να γραψουν τους υποψηφιους καλλιτεχνες που μεχρι τωρα που μιλαμε ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ οτι θα συμμετεχουν σε εναν ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ελληνικο τελικο??

  27. τωρα το ποιος θελει θεραπεια μαρκ χελεν η νικο ασε καλυτερα δεν σε συμφερει να το αναλυσουμε!αποφασισε ποιος επιτελους θες να εισαι και μετα μιλα…τωρα τα περι αστυνομιας κτλ που επικαλεισαι ειναι πραγματικα γελοια διοτι δεν με ενοχλει που υπαρχει πολυφωνια και πανσπερμια αποψεων ισα ισα αυτο μ αρεσει και το επικροτω,αλλα θεωρω πραγματικα ανουσιο χωρις καν να εχουμε ακουσει τραγουδια να λεμε ποιο ειναι καλο,ποιος εχει κομματαρα,ποιος θα πατωσει,ποιος θα σαρωσει,μονο το αποτελεσμα και τα ποσοστα που δεν ειπαμε αλλα ετσι οπως πας θα μας τα ανακοινωσεις αυριο!εκτος οπως προανεφερα αν διαθετεις μελλοντολογικες και διορατικες ικανοτητες εκει παω πασο!απλως η διαφορα μου με σενα ειναι οτι εγω προτιμω μια σοβαρη ιστοσελιδα που ασχολειται με τη γιουροβιζιον ενω εσυ μια σελιδα που περιεχει ψευτοπροβλεψεις,βρισιες,βωμολοχιες και να χαμε να λεγαμε!αυτη ειναι φιλε η θεμελιωδης διαφορα

    • και εγω ειχα μια ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ να σας ΧΥΣΩ ολες στο στομα αλλα με αυτα που λετε….ξεκαβλωσα

    • χαχα εγω ειμαι η ελενη παντως…δεν ξερω ποιοι ειναι οι αλλοι…και για ποιο λογο να ειμαστε οι ιδιοι ανθρωποι?? πολυ φαντασια διαθετεις…ενα αρθρο διαβασα και ηθελα να το μοιραστω..δεν ειχα δει οτι το ειχε στειλει και καποιος αλλος πιο πριν..ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ…ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΑ!! χαχαχα οτι να ναι!!

    • Τοσο πολυ φαινεται οτι δεν ειμαι η ελενη?..αλλα ο Λακης,ο Σακης και ο Τακης που ανεφερες πριν ε?? φτου γαμωτο καρφωθηκα!!

  28. Φυσικά και θα γίνει στο Άκρο. Αλλα οταν κάποιοι απο μας το ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 βδομάδες επικαλούμενοι ρεπορτάζ της Εσπρεσσο , κάποιοι κακοπροαίρετοι άρχισαν τις επιθέσεις , και απο που το ξέρουμε και να μη λέμε βλακειες κτλ κτλ . Βουλώστε το τωρα λοιπον…. Πάντως όλες οι κινήσεις της ΔΤ γινονται ετσι ώστε να μη δωθει πολυ έμφαση και προβολή στην παρουσίαση των τραγουδιών αλλα ούτε και στην τελικη βραδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ