ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Αυτό είναι το τραγούδι για την Κοπεγχάγη!

Ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ το 11ο σόου της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού της Λιθουανίας για την επερχόμενη 59η Eurovision. Σε αυτό το σόου οι 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες του τελικού, Vilija Matačiūnaitė, Μια και Vaidas Baumila, ερμήνευσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο τα 3 τραγούδια που προκρίθηκαν έως τη φάση αυτή. Στη συνέχεια ειδική επιτροπή από τη Λιθουανία καθώς και International επιτροπή μαζί με το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισαν για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα το Μάϊο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το τραγούδι αυτό είναι το ”Attention”. Μένει τώρα να δούμε το ερχόμενο Σάββατο και τον καλλιτέχνη που θα επιλεγεί για να το ερμηνεύσει.

Μπορείτε να δείτε πως έχουν ερμηνεύσει το ‘Attention’ οι 3 υποψήφιοι σε προηγόυμενα σόου:

Vaidas Baumila “Attention”(ξεκινάει στο 1:26 του βίντεο)

[youtube id=”X1BI0BjMmRE” width=”600″ height=”350″]

Mia “Attention”

[youtube id=”AXLErW7KiBs” width=”600″ height=”350″]

Vilija Matačiūnaitė “Attention” (ξεκινάει στο 1:40 του βίντεο)

[youtube id=”kqHOgbFE40I” width=”600″ height=”350″]

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό ήθελα ! Κατά τη γνώμη μου αυτό έπρεπε να επιλεγεί και πολύ καλά έκαναν ! Μ αρέσει ! έχει προοπτικές ωστόσο μένει να δούμε ποιος θα επιλεχθεί και με ποια version ! αν δεν κάνω λάθος , δημιουργός του τραγουδιού είναι μία από τους υποψηφίους , η Vilija Matačiūnaitė !

  2. αρκετα καλο κι δυναμικο το τραγουδι!!!παλι καλα αυτη η χρονοβορα κι βαρετη διαδικασια βγηκε σε καλο…συμφωνω κι γω η Vilija Matačiūnaitė πρεπει να παει το χει πολυ καλυτερα απο τους αλλους δυο δινι στο τραγουδι μια νοτα τρελας κι το υποστηριζει εξαιρετικα!!!το “attention” αν παει η Vilija Matačiūnaitė το βλεπω στην 3αδα του τοπ μου 😉 καλη επιτυχια λιθουανια!!!

  3. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ COVER ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η VERSION Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΙΥ BEAT ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

  4. teliosan?????????? epitelous!!!!!
    me to dhkomas diagonismo xerei kanhs kati? 4 h 5 8a ginei ta tragoudia 8a ta akousoume h ekeino to vradu kateu8han th ginete giati den kanoun mia episimh anakinosh?

  5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ VERSION TOY ANTΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ,ΠΙΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ,ΠΟΤΕ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ,ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ!!!!

  6. Ωραίο τραγούδι από τη Λιθουανία. Μ’ αρέσει περισσότερο η ερμηνεία του Vaidas Baumila, το τραγούδι το κάνει πιο ρομαντικό και αισθαντικό με τη βραχνή φωνή του. Σε κάθε περίπτωση (όποιος/α ερμηνευτής/τρια περάσει), καλή επιτυχία στη Λιθουανία! 🙂

  7. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΑΛΗΘΕΥΕΙ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    • Ιωάννα μου, αποτι βλέπουμε μάλλον ισχύει.
      1 εβδομάδα πριν τον τελικό και δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση? Δεν είναι φυσιολογικό οπότε μάλλον ισχύει 🙁

  8. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη απο την Λιθουανία.

    My TOP 13:

    #01 Ουγγαρία
    #02 Ιταλία
    #03 Αλβανία
    #04 Ισπανία
    #05 Φινλανδία
    #06 Π.Γ.Δ.Μ
    #07 Λιθουανία (Υπάρχει πηθανότητα να αλλάξει η θέση της, ανάλογα με τον εκπρόσωπο)
    #08 Ελβετία
    #09 Μάλτα
    #10 Ουκρανία
    #11 Λευκορωσία
    #12 Λετονία
    #13 Ισλανδία

  9. Από τα έως τώρα τραγούδια των χωρών που επιλέχθηκαν για τη Δανία, εκτός της Ιταλίας, μ’ απογοήτευσαν. Βέβαια έχουμε μέλλον ακόμη… Ελπίζουμε να στείλουμε εμείς ένα πολύ καλό τραγούδι!

  10. Το τραγούδι μ’αρέσει είτε στην ποπ version με τη Vilija είτε στην ακουστική με τον Vaidas.
    Eλαφριά προτίμηση όμως στην Vilija διότι μου χτυπάει καλύτερα από ένα κορίτσι να ζητάει προσοχή/φροντίδα ( Αttention ) παρά από έναν άνδρα.
    Υποσημείωση η Vilija έχει γράψει το κομμάτι οπότε και πάλι ηθικά κρίνοντας της αξίζει να ταξιδέψει αυτή μαζί του !
    Και επίσης έχουν μαζευτεί ήδη πολλές ακουστικές/country συμμετοχές (Mάλτα, Ελβετία,Λετονία, στο μέλλον και Ολλανδία) οπότε η επιλογή του Vaidas δε συνεισφέρει στην ποικιλομορφία του φετινού διαγωνισμού!
    Καλή επιτυχία Λιθουανία ! Νομίζω άξιζε η καθυστέρηση ( έβγαλαν και τα έξοδα τους με την τηλεθέαση )

  11. Δεν μπορω να καταλαβω τι βρησκουν οι Λιθουανοι σε αυτη την βλακεια…. αλλα θα μου πεις εδω βγαλαν το ελληνικο εκτος εδω κολλας τωρα…

    Αν το τραγουδισει η Μια απλα θα μεινουν εκτος τελικου
    Αν το πει η συνθετρια θα εχουν την ιδια θεση με περσυ
    Αν το πει ο Βαιντας το πολυ πολυ να φτασουν το 17 και μονο επειδη ειναι στο μπλοκο….

    Τοσος κοπος για το τιποτα….κριμα Λιθουανια…

  12. Πρέπει να υπήρχε τεράστια έμπνευση για αυτό το τραγούδι. Κατευθείαν για τον κάδο ανακύκλωσης και, φυσικά, εκτός τελικού. Κουράστηκαν, κιόλας, πολύ να το διαλέξουν.

    • Και μένα μου αρέσει . Δεν τρελαίνομαι βέβαια, εκεί κάπου στο 7/10 ίσως και 8!
      1.Ουγγαρία
      2.Φινλανδία
      3.Ιταλία
      4.Μάλτα
      5.Λιθουανία? ή μήπως Αλβανία?

  13. Για εμας καποιο νεο; Ωραια ειπαμε ο τελικος 4/3 μια εβδομαδα απο τωρα δλδ και καμια διαφημιση τιποτα ανακοινωμένο επίσημα… Η παρουσιαση των τραγουδιων;; στο προγραμμα της ΔΤ ΔΕΝ υπαρχει :/

  14. Το πρώτο μεγάλο χαστούκι ήρθε με την ανακοίνωση της Κύπρου – ότι δεν είναι σε οικονομική θέση – να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Η είδηση πάγωσε τους πάντες και πολλά σενάρια ακούστηκαν και για την ελληνική συμμετοχή.

    Στο παρά πέντε οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν, με τελικό στόχο την εκπροσώπηση της χώρας το Μάιο στη Κοπεγχάγη. Πριν λίγες εβδομάδες είχαν αρχίσει δειλά-δειλά να ακούγονται τα τέσσερα επικρατέστερα ονόματα που θα έπαιρναν μέρος στον ελληνικό τελικό. Αρχικά οι υποψήφιοι συμμετέχοντες ήταν ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλλία , ενώ δύο μέρες αργότερα η «λίστα» συμμετεχόντων εμπλουτίστηκε από το νεανικό συγκρότημα Freaky Fortune και την Joshefine.

    Οι οικοδεσπότες της βραδιάς παραμένουν οι ίδιοι. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδη, ήταν η σίγουρη λύση των υπευθύνων αφού πάτησαν στην περσινή επιτυχημένη συνταγή: ένα ταιριαστό και δοκιμασμένο ζευγάρι που απέσπασε σε γενικές γραμμές καλές κριτικές για τη περσινή τους εμφάνιση, τόσο για τις ατάκες του Καπουτζίδη όσο και για την άνεση της τραγουδίστριας με τον φακό.

    Τι και αν είχε ανακοινωθεί – και μάλιστα επίσημα- ότι ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 5 του Μάρτη;
    Λίγο η κρίση, λίγο η αναβλητικότητα, λίγο οι οικονομικές οφειλές της προηγούμενης χρονιάς – που δεν ξέρουμε τελικά πότε και από ποιον εξοφλήθηκαν- ανέβαλαν την λαμπερή βραδιά για μία εβδομάδα αργότερα!

    Συμφωνά με τις τελευταίες πληροφορίες του ZappIt, ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί (όπως όλα δείχνουν) την Τετάρτη 12 Μαρτίου.

    Τρέχουν και δεν φτάνουν οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα της βραδιάς. Μπορεί όλα να έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά τόσο το κομμάτι του διαγωνισμού, του τραγουδιού και της παρουσίασης όμως ένα θέμα -καθόλου ασήμαντο- εκκρεμεί και αγχώνει τους υπεύθυνους: το μέρος που θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός.

    Ακόμα και οι υποψήφιοι δε γνωρίζουν τι ακριβώς θα συμβεί αφού κάθε μέρα τους ανακοινώνονται νέες παράμετροι και λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνώριζαν από την αρχή. Για την ιστορία, πριν λίγες ημέρες ακουγόταν έντονα η φήμη ότι ο ελληνικός τελικός θα γινόταν με απευθείας ανάθεση και όχι με ψηφοφορία.

    Όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι δεδομένο! Για να δούμε τι μας περιμένει…

  15. Γιατί ακόμη και σε αυτό να είμαστε ανοργάνωτοι? Υπάρχει τελικά κάτι στην Ελλάδα που να γίνεται οργανωμένα? Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πλέον για την ελληνική συμμέτοχη αν είναι να μας το βγάζουν απ τη μύτη κάθε χρόνο…

  16. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ.
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΗΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ PROJECT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ/
    ΠΑΜΕ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΝΙΚΗ……………..ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  17. To τραγούδι που διάλεξαν οι Λιθουανοί δεν είναι κάτι το σπουδαίο που θα κολλήσεις μαζί του, ούτε όμως κακό η αδιάφορο, είναι απλά οκ. Από τους ερμηνευτές τώρα καλύτερος είναι ο Vaidas, όμως το κομμάτι φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στην Vilija, αν ήμουν Λιθουανός αυτήν θα ψήφιζα.

  18. Διάβασα το άρθρο του zappit που πόσταρε ο Κώστας και πραγματικά πιστεύω πως έχει καταντήσει κουραστική η ανοργανωσιά των υπευθύνων (ΔΤ, δισκογραφικών). Άμα σας είναι τόσο δύσκολο να κάνετε τελικό 4 υποψηφίων τότε αφήστε το, μην πηγαίνετε καθόλου ή κάντε απ’ευθείας ανάθεση σε όποιον καλλιτέχνη γουστάρετε. Ελπίζω αν γίνει αναβολή του τελικού για μία εβδομάδα να αξίζει το αποτέλεσμα τουλάχιστον.

  19. Edo mexri teleutaia stigmh paizotane an tha summetexoume, mas dothike paratash sthn paratash kai thelete kai na einai ola sthn wra tous kai apsoga…Nomizw oti eiste ligo adikoi..Kalutera an den einai etoimoi na paei kai mia vdomada pisw h epilogh para na doume teliko opws auton tou 2012 sto Mall…

  20. Καλά ρε παιδιά ηρεμήστε… Λες και άμα είχαμε τραγούδι από τώρα δεν θα βρίσκατε άλλο λόγο για να γκρινιάξετε. Και να βγάλουμε κάτι θα βρείτε να πείτε για να ρίξετε την χολή σας μέχρι να αρχίσουν οι πρόβες και τα λοιπά. Προτιμώ να γλιτώσω άλλη μία εβδομάδα κλαψομουρμούρας παρά αυτό. Δεν με νοιάζει πότε θα αποφασίσουμε για το τργούδι μας. Ας είμαστε και τελευταίοι. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα επιλέξεις τραγούδι νωρίς ή αργά. Ξέρουμε ότι γίνονται κάποιες ενέργειες και το παλεύουν να κάνουν ότι μπορούν. Από εκεί και πέρα απλά περιμένουμε.

  21. Το πρώτο μεγάλο χαστούκι ήρθε με την ανακοίνωση της Κύπρου – ότι δεν είναι σε οικονομική θέση – να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Η είδηση πάγωσε τους πάντες και πολλά σενάρια ακούστηκαν και για την ελληνική συμμετοχή.

    Στο παρά πέντε οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν, με τελικό στόχο την εκπροσώπηση της χώρας το Μάιο στη Κοπεγχάγη. Πριν λίγες εβδομάδες είχαν αρχίσει δειλά-δειλά να ακούγονται τα τέσσερα επικρατέστερα ονόματα που θα έπαιρναν μέρος στον ελληνικό τελικό. Αρχικά οι υποψήφιοι συμμετέχοντες ήταν ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλλία , ενώ δύο μέρες αργότερα η «λίστα» συμμετεχόντων εμπλουτίστηκε από το νεανικό συγκρότημα Freaky Fortune και την Joshefine.

    Οι οικοδεσπότες της βραδιάς παραμένουν οι ίδιοι. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδη, ήταν η σίγουρη λύση των υπευθύνων αφού πάτησαν στην περσινή επιτυχημένη συνταγή: ένα ταιριαστό και δοκιμασμένο ζευγάρι που απέσπασε σε γενικές γραμμές καλές κριτικές για τη περσινή τους εμφάνιση, τόσο για τις ατάκες του Καπουτζίδη όσο και για την άνεση της τραγουδίστριας με τον φακό.

    Τι και αν είχε ανακοινωθεί – και μάλιστα επίσημα- ότι ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 5 του Μάρτη;
    Λίγο η κρίση, λίγο η αναβλητικότητα, λίγο οι οικονομικές οφειλές της προηγούμενης χρονιάς – που δεν ξέρουμε τελικά πότε και από ποιον εξοφλήθηκαν- ανέβαλαν την λαμπερή βραδιά για μία εβδομάδα αργότερα!

    Συμφωνά με τις τελευταίες πληροφορίες του ZappIt, ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί (όπως όλα δείχνουν) την Τετάρτη 12 Μαρτίου.

    Τρέχουν και δεν φτάνουν οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα της βραδιάς. Μπορεί όλα να έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά τόσο το κομμάτι του διαγωνισμού, του τραγουδιού και της παρουσίασης όμως ένα θέμα -καθόλου ασήμαντο- εκκρεμεί και αγχώνει τους υπεύθυνους: το μέρος που θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός.

    Ακόμα και οι υποψήφιοι δε γνωρίζουν τι ακριβώς θα συμβεί αφού κάθε μέρα τους ανακοινώνονται νέες παράμετροι και λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνώριζαν από την αρχή. Για την ιστορία, πριν λίγες ημέρες ακουγόταν έντονα η φήμη ότι ο ελληνικός τελικός θα γινόταν με απευθείας ανάθεση και όχι με ψηφοφορία.

    Όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι δεδομένο! Για να δούμε τι μας περιμένει…

    ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΠΠΙΤ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ? ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΝ ΔΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΕΡΙΤ. Αλλαξε τα ρουχα του ο Μανωλιος…..

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειδαν οτι τα τραγουδια που βρηκαν τελευταια στιγμη ειναι μουφα και πιεζουν ΜΗΠΩΣ βρεθει καποιος αξιολογος και σχετικα αποδεκτος καλλιτεχνης που να εχει καποιο ετοιμο τραγουδι για να παει με αναθεση. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ…..Ξεφτιλα και προχειροτητα…..

    • Μάλιστα!Άντε να δούμε τι θα γίνει…
      Θα μπορούσαν να κάνουν απευθείας ανάθεση σε κάποιον που έχει βγάλει κάποιο καλό single τελευταία.Αφού υπάρχει τέτοιο πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν…Θα γλίτωναν και χρόνο και χρήματα και πιθανόν να κατέληγαν σε 1 αξιόλογη συμμετοχή…

  22. An einai me apeutheias anathesi na paei h Theodoridou me to “Me lene oi filoi treli” tou Vardi. se 3lepti version. Vasika as ekmetaleutoun auto pou kanoun ki alles xores κι ας διαλέξουν κάτι που έχει κυκλοφορήσει μετά το Σεπτεμβρη κι ας μην έχει γραφτεί ειδικά για Eurovision βασικά καλύτερα. Η η Βανδη με το Χάνω εσένα. Αν δεν έχει να καλύψει τα έξοδα τελικού ίσως Μία άλλη δισκογραφική να είναι πιο δεκτική να στείλει καλλιτέχνη.

    • Η Βανδη με το χανω εσενα με βρισκει συμφωνο για αναθεση. Ψαγμενη καλη ποπ απο μια τραγουδιστρια που εχει αγαπηθει απο το κοινο και εχει πουλησει τοσα χρονια χιλιαδες δισκους. Γενικα συμφωνω απολυτα οτι αν την τελευταια στιγμη δεν βρισκουμε τραγουδια, καλυτερα να εκμεταλευτουμε τη δυνατοτητα να στειλουμε ήδη ενα πετυχημενο και καλο τραγουδι που κυκλοφορησε το τελευταιο 5 μηνο. Τι κολλημα και αυτο με τα τραγουδια που ειναι ΕΙΔΙΚΑ γραμμενα για τη γιουροβιζιον.

      • Της Θεοδωριδου έχει κάτι το υποβλητικό. Σε Μία τρίλεπτη σφιχτή version με ενισχυμένα τα έθνικ ορχηστρικά μέρη, Μία αλλαγή σκάλας δύο τέλος η Μία κορώνα, ένα πιο εντυπωσιακό κλείσιμο τέλος πάντων, θα μπορούσε ίσως να περάσει σαν έθνικ μπαλάντα τύπου Zeljko. Άλλα εντάξει ξέρω σιγά μη θέλει η Θεοδωριδου. Εδώ λέμε και καμία μλκια να περνάει η ώρα που λέμε! Πάντως μακάρι κατά τη γνώμη μου να στέλναμε ένα τόσο ωραίο κομμάτι!

  23. Υπάρχει ένα βιντεακι στο YouTube όπου οι FF λένε ένα κομματι Rise up με ραπ από riskykidd. Λέτε να είναι το entry τους? Ταιριάζει πάντως αφού έχει featuring ton rapper

    • Τωρα καταλαβα γιατι εχουν παθει πανικο εκει στη ΔΤ. Το τραγουδι ειναι φρικη και αν ειναι αυτο την κατσαμε….καμια σχεση με το υπεροχο τους ALL I NEED. Η δισκογραφικη πανικ, με την εμμονη της σε ολα να βαζει ραπ, εχει να κανει σοβαρη επιτυχια εδω και κανα χρονο. Σβηνει σαν εταιρεια , παπαλα….

      το θεμα ειναι οτι πολλοι γνωριζοντες ελεγαν οτι των Freaky fortune ειναι μεσα στα 2 καλυτερα κομματια του τελικου, ενω του μαρτακη μια πολυφορεμενη balcan style συνθεση. Φαντασου τι ηχορυπανση ειναι τα αλλα…Γιατι θεε μου….Και γω θελω τελικο για το φιλινκ αλλα αν δεν εχουμε καλα τραγουδια ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΘΕΣΗ.

  24. Όχι σε απευθείας ανάθεση! Θέλω τελικό, τραγούδια, παρατράγουδα, διαμάχες, πάθος και παλμό! (Και στο τέλος μια μούντζα φυσικά, για το αποτέλεσμα…) Γιουροβιζιονικό φίλινγκ δηλαδή.

    • Χαχαχα! dream2oo, συμφωνώ απόλυτα! Δεν πρέπει να μας το κάνουν αυτό! Τα θέλουμε όλα! Όλο το πακέτο! Τί φορούσε και πόσο ξινή ήταν η Βανδή, εάν ήταν έξυπνες οι ατάκες του Καπουτζίδη, τη Δάφνη Μπόκοτα να σχολιάζει το πόσο ωραία ήταν η eurovision όταν εκείνη την παρουσίαζε, τα κουτσομπολίστικα πάνελ για το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας συνδέσεις από το σπίτι του Ρόμπερτ Ουίλιαμ, το «θάψιμο» των καλλιτεχνών που αποκλείστηκαν εξαιτίας του κακού ήχου, το πόσο υπέροχη ήταν η βραδιά από τον/την καλλιτέχνη/ιδα που θα κερδίσει το χρυσό εισιτήριο. Please ΝΕΡΙΤ, ΟΧΙ σε απευθείας ανάθεση! Μη μας το κάνετε αυτό! 😀

  25. Ο ελληνικός τελικός σίγουρα αναβάλλεται.Νέα ημερομηνία 12 Μαρτίου και ίσως υπάρξει και νέα(!!!)αναβολή.Ξέρουν ότι μέχρι 16 πρέπει να έχει επιλεγεί το τραγούδι;;;

    • Αρα ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΗΣ αντικτυπος της ανοργανωσιας θα ειναι το να ΜΗΝ γινει σοβαρο επαγγελματικο βιντεο κλιπ. ΚΡΙΜΑ γιατι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ θετικο αυτης της εταιρειας ειναι οτι κανει σχετικά ευκολα βιντεο κλιπ και καλα κλιπ. Οποιαδηποτε σχεδον κυκλοφοριας τους την κανουν κλιπ, να δεις που μονο στο τραγουδι της γιουροβιζιον δεν θα κανουν….

  26. εσυ βρε θυμιο που ξερεις οτι τα τραγουδια ειναι φρικη?τα χεις ακουσει και εκφερεις αποψη?μηπως δουλευεις στην πανικ και δεν το ξερουμε?η λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι ετσι για να πεις κατι?μαλλον το τελευταιο να υποθεσω ε?

    • Λογικους συνειρμους κανω. Αν διαβαζες καλυτερα το μηνυμα μου πριν απαντησεις σαν εκπροσωπος Τρικαλων συγγνωμη της ΔΤ και της Πανικ ηθελα να πω θα καταλαβαινες απο που αντλουμε επι της παρουσης τα οποια συμπερασματα μας.

  27. Να στην Πολωνία οι fans έκαναν το εθνικό τους κανάλι να επιλέξει ένα κομμάτι που είχε κυκλοφορήσει και Μία μερίδα του κοινού έκρινε ότι ταιριάζει για eurovision. Εκτός κι αν το όλο σήριαλ ήταν στημένο απ’ την αρχή!

  28. Στην τηλεοραση μολις ειπαν οτι εχει δεχτει κρουση η Ελενη Φουρειρα για απευθειας ανάθεση μεσω του μανατζερ της που ειναι στελεχος στην Πανικ και μεσολαβει στις συνεννοησεις. Συμφωνα με το ρεπορταζ η Δημοσια Τηλεοραση βαζει σε πλωρη το σχεδιο βήτα καθώς πληροφορίες θέλουν τη Φουρέιρα να εχει ήδη ενα δυνατό τραγούδι το οποιο κρινεται κατάλληλο για τη συμμετοχη με την οποια η Ελλαδα θα γιορτασει τα 40 της χρόνια στο θεσμό. Ιδωμεν παιδες, πανικός !!! Η απαντηση της τραγουδιστριας αναμενεται αμεσα και θα εξαρτηθει απο τους ορους της αναθεσης.

  29. σε κείμενο της ΚΑΛΛΙΑ ΚΑΡΤΣΑΚΗ στο people αναφέρει επι λέξη: ”η οικονομική κρίση, οι καθυστερήσεις στην παραγωγή και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικές οφειλές της προηγούμενης χρονιάς μετέβαλλαν την βραδιά για μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 12 Μαρτίου….”

    θα ηθελα να ρωτησω: Ο Κουρης χρωσταει τοσα στο ελληνικο δημοσιο και στους εργαζομενους που απελυσε και θελει να τον πληρωσουμε κιολας? Γιαυτο χωθηκε και περσι και φετος στη Γιουροβιζιον? Μηπως πρεπει καποια στιγμη το ομιχλωδες τοπιο να ξεκαθαριστει ωστε να ξερουμε με τι ορους αναλαμβανει με απευθειας αναθεση ο καθε ιδιωτικος φορεας τη Γιουροβιζιον? Λεω εγω τωρα.

    Σε καθε περιπτωση η αποψη μου ειναι η ΔΤ να αφησει τις βλακειες και να ριξει δικα της λεφτα και να επενδυσει στο προγραμμα αυτο. Γιατι της φερνει πισω πολλαπλα λεφτα και αν δεν εξαρταται απο μικρες δισκογραφικες, τοτε και καλυτερα τραγουδια θα βρει και καλυτερους καλλιτεχνες.

  30. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ρε φιλε ποσο ενοιαξε την ΕΡΤ η θεαματικοτητα του ελληνικου τελικου που τον ΠΕΤΑΞΕ στο σκουπιδοτοπο που λεγεται ΕΤ1 με αποτελεσμα να κανει 19% ο ελληνικος τελικος ενω μεχρι και ο ελληνικος Τελικος του αλκαιου το 2010 ειχε κανει 30% τηλεθεαση. Χεστηκανε. Ειχανε ελευθερη τη ΝΕΤ να παιζει ντοκυμαντερ και βαλανε τον τελικο στην ΕΤ1. Ολοι μονο τα φραγκα κοιτανε, το βασικο θεμα οτι αφου δηλωσαμε συμμετοχη να παμε αξιοπρεπως σαν χωρα δεν νοιαζει κανενα. Η ανοργανωσια σε ολο της το μεγαλειο. Και μην αρχισετε τα περι κρισης και τις δικαιολογιες. Οταν λες θα παρω μερος, οι ανθρωποι που τους εχει ανατεθει αυτο πρεπει να κανουν στοιχειωδως 2 πραγματα. Τοσο δυσκολο ειναι 5 μηνες τωρα να κλεισουν ενα χωρο για 4 καλλιτεχνες? σιγα τους πολλους και τα πολλα τραγουδια που επρεπε να βρουν. Αν σνομπαρουν τη γιουροβιζιον ας μην παρουν μερος. Πρωτη φορα περναει ο Φεβρουαριος και δεν εχουμε καν ανακοινωση για το τι διαδικασια θα ακολουθηθει. Για ονοματα καλλιτεχνων και τραγουδια ουτε λογος….Τους νοιαζει τοσο πολυ να προωθηθει η βραδια, να κανει τηλεθεαση και να παει ο κοσμος να την δει που δεν κοιμουνται τα βραδια…Τι να σου πω… Ευγε.

  31. Αλήθεια με φουρειρα ενδιαφερον θα ηταν γιατί ποστευω οτι τα τραγούδια τα αλλα θα ειναι χαλια για αυτο άλλωστε καθυστερούν νομίζω αυτη ειναι η αλήθεια δεν ειναι ικανοποιημένοι με τα τραγούδια…….. Περιμένουμε επίσημη ανακοινωση

  32. ενδιαφερον με φουρειρα?το ακουσα και αυτο!λοιπον ελπιζω αυτο με την φουρειρα να ειναι ενα κακογουστο και ανοστο αστειο και τιποτα περισσοτερο!! μου φαινεται στο τελος γονατιστος θα εκλιπαρω για μαρτακη αλλα αντε να δουμε!

  33. Με τεράστια απόσταση η χειρότερη λιθουανική συμμετοχή, όποιος και να το ερμηνεύσει! ΝΤΡΟΠΗ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ