ΒΕΛΓΙΟ: Τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού!

Στο χθεσινό πρώτο ημιτελικό της Βελγικής επιλογής για τη φετινή Eurovision, το λεγόμενο Eurosong 2014, κοινό και επιτροπή διάλεξαν 2 από τα συνολικά 6 τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισητήριο για την Κοπεγχάγη. Η τετραμελής επιτροπή έδωσε αρχικά τις ψήφους της που ήταν οι εξής:

Eva Jacobs – Nothing Is Impossible – 91 βαθμούς
Day One – Who Ever You Are – 90 βαθμούς
Udo – Hero (In Flanders Fields) – 75 βαθμούς
Petra – Killer Touch – 75 βαθμούς

Ο συμψηφισμός όμως με το televote άλλαξε την κατάταξη και έδωσε το εισητήριο για τον Τελικό στους Eva Jacobs – Nothing Is Impossible και Udo – Hero (In Flanders Fields). Ο επόμενος ημιτελικός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με τα επόμενα 4 τραγούδια.

[youtube id=”MnZZ6M3I6GU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”JCF5_Rw_Clk” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”_HGzfVl5q8w” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”4D0p94d07Ms” width=”600″ height=”350″]

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Λεφτά έχουν , τραγούδια δεν έχουν…
      Επίσης πολύ παλιομοδίτικη προσέγγιση σε επιλογή τραγουδιών. Τα 2 που πέρασαν είναι η επιτομή του κλισέ!
      Το δε Hero , το μίσησα στα πρώτα δευτερόλεπτα κιόλας…

  1. Η βαθμολογία και η κατάταξη μου για χθες :
    1.Eva Jacobs – Nothing Is Impossible = 6/10. Αξιοπρεπές αλλά μέχρι εκεί. Το έχουμε ξαναδεί και με ίδιο σκηνικό κόνσεπτ (Πορτογαλία 2010). Το ότι μια τέτοια συμμετοχή είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ένας ημιτελικός, είναι ανησυχητικό για τη συνέχεια…
    2.Petra – Killer Touch = 4/10 Απαίσιο , κακόγουστο και 10 χρόνια πίσω. Οι Βέλγοι έχουν μείνει σε συμμετοχές τσίρκα που μεσουρανούσαν τα 00s. Δυστυχώς είναι θλιβερο να θεωρούνται τέτοιες συμμετοχές ως υλικό ημιτελικού. Το δε όλο θέαμα ήταν τόσο φαιδρό που σε διασκέδαζε…
    3.Day One – Who Ever You = 3/10
    Άρτια σκηνική παρουσίαση ενός τραγουδιού που κανείς δε θυμάται 1 λεπτό μετά. Η επιτομή της αδιάφορης μελωδίας.
    4.Udo – Hero = 2/10. Το να είσαι παρωχημένος αντέχεται…Το να είσαι ταυτόχρονα όμως και πομπώδης καταντάει μισητό ! όλα τα κλισέ μιας κακής συμμετοχής για eurovision μαζεμένα σε 3 λεπτά!

  2. Δεν μπαινω καν στον κοπο να ακουσω τα τραγουδια διοτι βλεποντας τα σχολια καταλαβαινω οτι θα ειναι μαπες…

    Παντως ελπιζω να εχουν ενα καλο τραγουδι και ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ διοτι περσυ το τραγουδι ηταν αρκετα καλο αλλα ο τραγουδιστης στο Live ηταν απλα τραγικος….

  3. Πραγματικά, αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν τραγούδι, αλλά η σκηνή και η εξαιρετική διοργάνωση. Γιατί να μην στείλει ένα ωραίο κομμάτι, πιστεύω πως το Βέλγιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μία εξαιρετική Eurovision. Όμως…

  4. Απο αυτά τα 4 κομμάτια μόνο το 1ο μου άρεσε (που ευτυχώς πέρασε) το οποίο όμως δεν κερδίζει δάφνες πρωτοτυπίας, το 2ο που πέρασε είναι κάπως παλιακό και η όλη χορογραφία κάπως άσχετη με το κομμάτι. Το 3ο είναι σχετικά μέτριο σαν κομμάτι αλλά η σκηνική του παρουσία ήταν “πατρινό καρναβάλι για πάντα”, το 4ο είχε μόνο το sex-appeal των τραγουδιστριών και τίποτα άλλο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ