ΒΕΛΓΙΟ: Απόψε ο πρώτος Ημιτελικός!

Μετά από μια σειρά εκπομπών μέσα από τις οποίες έγινε η επιλογή των υποψήφιων καλλιτεχνών του Eurosong 2014, ήρθε η ώρα για τον πρώτο από τους 3 Ημιτελικούς της διαδικασίας επιλογής του επόμενου εκπροσώπου του Βελγίου στο διαγωνισμό της Eurovision 2014.

Τα τέσσερα πρώτα τραγούδια από τα 12 συνολικά που διαγωνίζονται για τις 2 από τις 6 θέσεις του Τελικού είναι:

  • Day OneWho Ever You Are (Yves Gaillard)
  • Eva Jacobs – Nothing Is Impossible (Mick Lee, Pernille Georgi & Chris Robinson)
  • Petra – Killer Touch (Georgie Dennis, Christopher Wortley, Paul Drew, Greig Watts & Pete Barringer)
  • Udo – Hero (In Flanders Fields) (Nadge, Udo Mechels & Pokka Jr.)

Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τηλεψηφοφορία και επιτροπή. Ο πρώτος αυτός ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στη σουηδική στοιχηματική εταιρεία svenskaspel.se βγήκαν τα στοιχημάτα για andra chansen :
    1) Helena Paparizou 1.55
    2) Outtrigger 3.00
    2) Martin Stenmarck 3.00
    4) Ellinore Holmer 3.75
    5) J.E.M 4.00
    6) State of Drama 6.00
    7) Ammotrack 8.00
    8) Linus Svenning 10.00

  2. Καλά εντάξει ήξερα ότι μέσα στην εβδομάδα το πολύ την Τρίτη θα ανακοινωθούν τα τραγούδια. Αλλά δεν έχω πολύπιστή από ένα ξένο site που δεν μπόρεσα να το βρω κιόλας. Θέλω να πω πως με προκαλεί εντύπωση που το έχει ανακοινώσει ένα site που δεν είναι ιδιαίτερα ευρύ στο κοινό και δεν έχει αναρτήσει τίποτα κανένα γνωστό site. Τέλος πάντων αν όντως ισχύει το παραπάνω σχόλιο από πρώτη ματιά λέω οτιδίποτε άλλο εκτός Μαρτάκη. Η αλήθεια είναι πως έχω κουραστεί με τόσα ελληνικά παραδοσιακά και τσιφτετέλια δεν μπορώ άλλο χρειάζομαι ένα διάλειμα. Οπότε προτιμώ ένα από τα άλλα. Από δεύτερη ματιά θα περιμένω να ακουστούν τα τραγούδια και τότε θα επιλέξω. Αν από τα 4 το καλύτερο το έχει ο Μαρτάκης δεν έχω πρόβλημα να ξαναστείλουμε κάτι τέτοιο από την άποψη δεν είχαμε κάτι καλύτερο να στείλουμε. Αλλά πραγματικά αν όντως ισχύουν τα παραπάνω και υπάρχει ένα καλό τραγούδι λίγο πιο σύγχρονο και ποιοτικό θα ήθελα να στείλουμε αυτό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ