ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στη Βουδαπέστη ο δεύτερος ημιτελικός του A Dal, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στην Κοπεγχάγη.

Εννιά ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν και απόψε και τέσσερα από αυτά  πήραν το εισιτήριο για τον εθνικό τελικό: Δύο επέλεξε πρώτα η εντεταλμένη κριτική επιτροπή και κατόπιν, τα υπόλοιπα επτά τραγούδια δόθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο επέλεξε ακόμη δύο. Με αυτόν τον τρόπο, διαμορφώθηκε η τελική οκτάδα του εθνικού τελικού, που θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Τα τραγούδια που επέλεξε η κριτική επιτροπή είναι τα εξής:

  • Kállay-Saunders András – Running
  • Fool Moon – It Can’t Be Over

Τα τραγούδια που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό είναι τα εξής:

  • Pál Dénes – Brave New World
  • Honey Beast – A legnagyobb hős


(φωτογραφία: το γκρουπ Full Moon, eurovision.tv)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Poli wrea..thewrw oti ta 5 apo ta 8 pou eine ston teliko eine poli kala tragudia!
    To top m
    1.Running 10/10
    2.The las one 9.5/10
    3.Running 8.5/10
    4.It can’t be over 8.5/10
    5.We all 8/10
    6.Brave new world 6/10
    7.A legnagyobb hos 4.5/10
    8.Csak a zene 4/10

  2. Μπράβο! Μια αξιόλογη και με καλά αποτελέσματα διαδικασία. Χώρις “2nd Chance” και χρονοβόρες – άκαρπες διαδικασίες τύπου Λιθουανίας.

  3. ελπιζω οι ουγγροι να στειλουν το running στην κοπεγχαγη!εξαιρετικο τραγουδι απο εναν συμπαθητικο τραγουδιστη..αν επιλεγει αυτο θα μιλαμε για ενα δυνατο φαβορι του διαγωνισμου μαζι φυσικα με την ιταλια!

    • Σαν τραγούδι έχει δυναμική ΝΙΚΗΤΗ , ο τραγουδιστής όμως είναι αδύναμος…Να μου πεις βέβαια τι σημασία έχει? Εδώ το 2011 κέρδισε το Αζερμπαιτζάν με την άφωνη μεν καλλονή δε 35άρα !

      • Αναφέρεσαι στον τραγουδιστή του Running?Γιατί ψευδός δεν μου φάνηκε..Καλά ψευδή σε υπερβολικά ενοχλητικό βαθμό ήταν και η Δανέζα πέρσυ αλλά δεν νομίζω να της στάθηκε εμπόδιο για την νίκη.
        Αν θέλουμε να βρούμε κουρούρια σε κάτι που δεν συμπαθούμε μπορούμε να βρούμε πολλά άκυρα.Έδω άλλος έβγαλε την Lorren κακάσχημη απλά για να την μειώσει και το euphoria (πριν την νίκη) χιλιοακουσμένο και πολλά ακόμα…
        Κουβέντα να γίνεται δηλαδή.

      • καλα η Loreen ειναι ασχημη αλλο οτι ηταν τελεια σε ολα τα αλλα, αλλα σαν γυναικα μηδεν με τονο δεν πηγαινα μαζι της που να ειχε κερδισει 20 φορες τον διαγονιζμο.. ουτε στηθος ουτε πωπω ουτε φατσα ουτε θηλυκοτιτα ουτε τπτ εγω αν ξυπναγα το πρωι διπλα της θα ετρεχα πανικοβλητος… αλλα εδειξε για δευτερη φορα μετα τιν Serifovic οτι το να εισαι ομορφη δεν ειναι το παν στην eurovision και μιλαμε τωρα για Σερβια και Σουηδια που το 99% των γυναικων ειναι το ονειρο καθε αντρα….

      • Όταν λέμε κάτι να έχουμε ένα μέτρο της πραγματικότητας. Εγώ τουλάχιστον δεν λέω κάτι απλά για να το πω. Η δανέζα πέρσι δεν ήταν ψευδή. Ο τραγουδιστής του Running προφανέστατα ψευδίζει στα “σ” του. Πρόσεξέ το.

      • φιλε κατι δεν μου αρεσε και εμενα χθες λες να ειναι αυτο? κολλαγε τοσο πολυ και οταν εφτασε η σειρα του ζητημα ειναι να ακουσα 30 δευτερολεπτα… θελω να το ακουσω παλι και δεν μπορω να το βρω…

      • Φαντάζομαι αστειεύεσαι!Δεν είναι ψευδή η Δανέζα?Αλήθεια σοβαρολογείς?Τότε θα έλεγα να ακούσεις ξανά το live του only teardrops αλλά κυρίως να ακούσεις την κοπελίτσα να μιλάει.
        Αλλά δεν την μειώνω.Απλά λέω πως αν θέλουμε να μειώσουμε κάτι που δεν συμπαθούμε μπορούμε να βρούμε πολλά.Το εμφανισιακό είναι άλλο κομμάτι και προσωπικά εγώ όχι την lorren δεν την θεωρώ άσχημη αλλά ούτε όμορφη.
        Θα συμφωνήσω λοιπόν οτι καλό είναι να έχουμε ένα μέτρο πραγματικιότητας άσχετα αν συμπαθούμε ή όχι κάποιο τραγούδι ή τραγουδιστή.

      • το βρηκα μμμ οχι δεν εχει θεμα ψευδισμου κατι αλλο ειναι φονιτικο παντα που μου χαλα την εικονα του τραγουδιου στο live αλλα οπως και να εχει πρεπει να παει Κοπεγχαγη και θα το βρουνε αυτοι και θα ειναι μια χαρα μετα… οσο για την Emelie ηταν ψευδη ειδικα οταν μιλαγε φαινοτανε παρα πολυ στο only teardrops μπορω να πω οτι το δουλεψε καλα και δεν φανηκε πολυ^^

    • Πέραν τούτου, και ως τραγούδι το Running είναι μετριότατο και απολύτως κοινότυπο για τα δεδομένα του διαγωνισμού. Όπως και να έχει, ούτε η επιτροπή θα το βγάλει πρώτο (στο Running out of time έχει δείξει ότι κλίνει), ούτε στο televoting βλέπω να σαρώνει.

  4. Ουγγρικός τελικός
    1.Running = 9/10
    2.Running out of time = 8/10
    3.We all = 8/10
    4.It can’t be over = 7/10
    5.Honeybeast = 6/10 Eξαιρετικό κομμάτι. Πολύ αδύναμη η ερμηνεύτρια…
    6.Brave new world = 5/10
    7.Depresszió = 5/10
    8.New Level Empire = 4/10 ( Το χουν ξαναστείλει το 2012 σε πολύ καλύτερη version )

  5. Γραφει ομως ωραια και μου αρεσει το στυλ του,φαινεται χαμηλων τονον χωρις επαρση τυπου bilan και γενικως φαινεται συμπαθητικη φυσιογνωμια..παντα προσωπικη αποψη εκφραζω!καλα ναι οσο για την νικητηρια συμμετοχη του αζερμπαιτζαν τη θεωρω την πιο αδικη νικη ever στην ιστορια της γιουροβιζιον μαζι με αυτη της δανιας το 2000!

      • χα χα!καλα ουτε και αυτη τη θεωρω δικαιη νικη εννοειται απλως μπορω να καταλαβω σε τι κοινο μπορει να αρεσε το τραγουδι…..ειλικρινα ομως η δανια το 2000 και το αζερμπαιτ.το 2011 ακομη αναρωτιεμαι σε τι κοινο μπορει να ειχαν περαση?.

      • to 2000 δεν ξερω φιλε μου.παντως το 2011 ειχε περαση στις επιτροπες που πηραν ενα σκασμο λεφτα απο τους τουρκοαζερους για να τους ψηφισουν..ποιος ανθρωπος τωρα ψηφισε εναν αντιπαθεστατο νεαρο και μια κουγκαρ να χαιδευονται επι σκηνης και να ερμηνευουν ενα χιλιοακουσμενο αδιαφορο κομματι?κανενας εννοειται…να ναι καλα τα λεφτουδακια τους…ειμαι απολυτα βεβαιος οτι αν π.χ η κυπρος εστελνε το συγκεκριμενο κομματι δεν προκειται να περνουσε τελικο με καμια κυβερνηση

      • τα κυκλωματα φαγανε τον eric τοτε….και ειναι δυνατον να θελει να ξαναπαει μετα απο εκεινο το σοκ…καταραμενοι Αζεροι -_- με συγχισες τωρα… χαχα!

      • kυκλωματα δε λες τιποτα!το τραγουδι της σουηδιας ηταν πολυ καλυτερο απο το εκτρωμα του αζερμπ…γι αυτο και ακουστηκε και μετα το διαγωνισμο ενω το νικητηριο ουτε που ξανακουστηκε μετα την τελικη βραδια

      • Ενταξει καλος ο Eric το Αζ σε καμια περιτπωση δεν αξιζε εκεινη την χρονια αλλα για εμενα επρεπε να ειχε κερδισει η Σλοβενια…αν δεν ηταν οι επιτροπες απατο θα πηγαινε

  6. Μπραβο στους Ουγγρους.Ολα τα τραγουδια τους ειναι καλα.Αλλα λιγο παραπανω αλλα λιγο πιο κατω.Εχουν δυσκολη δουλεια για τον τελικο τους .Δεν θα ξερουν τι να ψηφισουν.Το running δειχνει πιο ετοιμο για Δανια αλλα και το We all με την Βogi einai δυνατο και πολυ καλο,οι ΗοneyBeast einai μαγικοι για μενα και τραγουδουν ΚΑΙ στη γλωσσα τους,

  7. μπραβοοοοοοοοοο Ουγγαρια!!!!!!! Θεωρω ότι το running πρεπει να νικησει τον εθνικο τελικο και γιατι όχι και τον διαγωνισμο στην Δανια!?παντως εχει πολύ αξιολογα τραγουδια ο τελικος….όπως το we all,running out of time,I can’t be over……….

  8. Αξιόλογα τραγούδια και η Δανία!Ξεχωρίζει απτο πρώτο άκουσμα,εστω απτο teaser,η Nadia Malm με το αισθαντικό Before you forget me.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ