ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η τριάδα του ημιτελικού!

Το 10ο show της εθνικής επιλογής της Λιθουανίας ολοκληρώθηκε και η Monika Linkytė αποχαιρέτησε τη διαδικασία. Οι 4 διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν 2 φορές στη σκηνή και ερμήνευσαν ο καθένας 2 τραγούδια. Συγκεκριμένα τραγούδησαν τα εξής:

1η εμφάνιση:

  1. Vilija Matačiūnaitė “Worlds Apart”
  2. Vaidas Baumila “Dying”
  3. Monika Linkytė “Attention”
  4. Mia “Let’s Share That Love Tonight”

2η εμφάνιση:

  1. Vilija Matačiūnaitė “It’s All About A Boy”
  2. Vaidas Baumila “It’s Not Too Late”
  3. Monika Linkytė “Blowing Out Cobwebs”
  4. Mia “Take A Look At Me Now”

Τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών μπορείτε να δείτε στην youtube σελίδα του LRT.

Στη συνέχεια οι 2 επιτροπές, μία από την Λιθουανία και μία διεθνής, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό ψήφισαν για να αναδείξουν τους 3 καλλιτέχνες που θα δούμε στον ημιτελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Την λιθουανική επιτροπή αποτελούσαν οι Vytenis Pauliukaitis, Sigutė Stonytė, Darius Užkuraitis και Ramūnas Zilnys, ενώ την διεθνή ο Brandon Stone από τη Γερμανία, η Liselott Bjork από τη Σουηδία και ο Valerij Prosirov από τη Ρωσία. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των 2 επιτροπών είχαν ως εξής:

Vaidas Baumila: 24 points

Mia: 23 points

Monika Linkytė: 19 points

Vilija Matačiūnaitė: 14 points

Το αποτέλεσμα της τηλεψηφοφορίας, στην οποία δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, ήταν το εξής:

Mia 2.583 ψήφοι

Vilija Matačiūnaitė 2.137 ψήφοι

Monika Linkytė 1.790 ψήφοι

Vaidas Baumila 1.446 ψήφοι

Στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε ότι οι 3 καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στον ημιτελικό της ερχόμενης εβδομάδας είναι:

1. Mia

2. Vaidas Baumila

3. Vilija Matačiūnaitė

Στις αρχές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και τα 2 τραγούδια που θα αποκλειστούν από την ξεχωριστή online διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιεί η λιθουανική τηλεόραση και στην οποία συνεχίζει και το τραγούδι του Γιώργου Καλπακίδη “Worlds Apart”.

Λουκάς Βλαβιανός

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντως παλι καλα που συνεχιζει το ελληνικο και ο Vaidas…
    Αν γινει συνδιασμος αυτων των δυο η Λιθουανια θα παει πολυ καλα

  2. Κάπου διάβασα ότι η Έλενα Παπαριζου θα εμφανιστεί στον ελληνικό τελικό. Πως θα το κάνει αυτό άμα πέρασει τελικό; Θα πηγαινοέρχεται σε μια εβδομάδα?

  3. E,40 xronia kleinoume fetos.Ama den einai kai I monadiki nikitria mas……..Ektos an exei kapoio show sto Melodifestivalen opote ntaxei..Na kopei sta dyo?????Ekei ok.

  4. Συμφωνώ. Η Έλενα σίγουρα θα εμφανίζοταν συμμετείχε δεν συμμετείχε στο Melodifestivalen. Απλά την παρακαλαω άμα πέρασει στον τελικό μας να μην ξεχαστεί εκεί στην Ελλάδα.

  5. “Attention,”Take a look at me now” και “It’s all about a boy” τα 3 τραγούδια που θα διαγωνιστούν διεκδικώντας το εισιτήριο για Κοπεγχάγη το επόμενο Σάββατο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ