ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Γ’ Ημιτελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τρίτος από τους τέσσερις Ημιτελικούς του Melodifestivalen. Οκτώ τραγούδια διαγωνίστηκαν για τις 2 θέσεις του τελικού και τις 2 θέσεις της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα σημερινά τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

1. Outtrigger – Echo
2. EKO – Red
3. Oscar Zia – Yes We Can
4. Shirley Clamp – Burning Alive
5. State of Drama – All We Are
6. CajsaStina Åkerström – En enkel sång
7. Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin
8. dr. alban & Jessica Folcker – Around the World

Μετά την πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς πέρασαν στη δεύτερη φάση τα:

Outtrigger – Echo
Oscar Zia – Yes We Can
State of Drama – All We Are
Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’
dr. alban & Jessica Folcker – Around the World

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν:

Oscar Zia – Yes We Can
Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:

Outtrigger – Echo
State of Drama – All We Are

Αλέξανδρος Λιάπης

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εεε αντε γαμησου Σουηδια περασες ολες τις παπαριες και αφησες εξω τα ωραια….
    Και Σουηδος Μπιμπερ στον τελικο;Μπα τι λες;Ποιος στον πουτσο ψηφιζει σε αυτον τον γαμημενο ημιτελικο….

    Συγνωμη που εβρισα αλλα γινετε της πουτανας σημερα στην Σουηδια….
    ΕΛΕΟΣ!!!!

  2. Απο επιλογες τραγουδιων ειναι ασχολιαστοι οι Σουηδοι.Δινουν ομως ωραιες ανθοδεσμες,δεν μπορει κανεις να τους το αρνηθει. : )

  3. Eσείς εκεί πάνω στον βορρά τι σνιφάρετε και ψηφίζετε άλλα αντ’άλλων? Έλεος τα 2 χειρότερα πήγαν τελικό, τρέμω για την συνέχεια.

  4. Η Burning Alive τελικα δεν μου αρεσε τοσο πολυ…Yes we can απιαστο τελειοταατο… τελικα αν δεν το ακουσουμε και ολο το τραγουδι, και πανω στην σκηνη δεν μπορουμε να κρινουμε τιποτα απο τους τρεις ημιτελικους ειναι χιλιομετρα μπροστα…και στον αλλο ημιτελικο θα ερθη ο Anton και θα φαγοθουνε αυτοι οι δυο στον τελικο με τον Υohio..μπορει και με τους Alcazar αλλα θα δουμε… η Ελενα νμζ θα τα βρει δυσκολα ας ελπισουμε παντως.

  5. Πραγματικα τραγικο!
    1 πατατα: περναει ο μπουλης καρπαζοεισπρακτορας του σχολειου με ενα αθλιο τραγουδι 90s. Στιχος “Baby we jump baby we dance baby we kiss baby we smile, yes we can shalalala, let’s party in our underwear” -.-‘ Ξερναω απλα
    2 πατατα: περναει μια σιχαμενη με υφος “whatever i dont care” ειλικρινα προσεξε κανεις τις εκφρασεις της???? μου ρθε να σπασω το λαπτοπ με τη σαλουφα! ουστ!

      • Kokobloko δεν αναφερομουν σε αυτο…
        Aki να πεις την αποψη σου αλλα δωσε μου ενα καλο επιχειρημα γιατι σου αρεσει το Yes We Can

      • Αν θεωρεις το γιες γουι κεν παρτυ ιν αντεργουερ το καλυτερο μαζι με της ελενας απλα γελαω!!!!! ειλικρινα τι ακριβως σου αρεσε? η πρωτοτυπια? τα λογια? ο τραγουδιστης που κοντεψε να πνιγει? για την ελενα δεν το σχολιαζω. η υποκειμενικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. και εμενα μαρεσει αλλα η καλυτερη αναμεσα σε ολο το σοου ΔΕΝ ειναι δυστυχως και ΔΕΝ θα παρει το εισιτηριο.

      • μην εισαι τοσο καθετος μπορει και να περασει ποτε δεν ξερεις… ο Oscar δεν μου αρεσε καθολου στο 1 λεπτο προχτες.. το μεσημερι σημερα μου αρεσε αρκετα… και στο live μου αρεσε οσο κανενα αλλο και δεν μου αρεσε η Shirley Clamp η οποια στο 1 λεπτο ηταν το αγαπιμενο μου… εμενα μου αρεση πιο πολυ απο ολα ως τωρα, και δυστυχως η ευτυχως πρεπει να το δεχτεις γιατι θα τα παει καλα στον τελικο…

    • egww thewrw oti se auton ton hmiteliko ta sugkekrimena duo tragoudia pou perasan apeutheias htan ta kalutera, gia mena.!
      Kokobloko se auto tha diafwnisoume, to undo ths sanna to thewrw to kalutero mexri stigmhs!

  6. Ειλικρινα τωρα,τι παιρνουν οι Σουηδοι? Μα καλα ειναι δυνατον η Ace στον τελικο? Εδω μιλαμε για το χειροτερο τραγουδι ολοκληρης της χρονιας! Και καλα ο Oscar ηταν ψιλοκαλος,οι Outtrigger και οι State of Drama στο Second Chance? Ο dr.alban επρεπε να ηταν Second Chance..Και οι EKO τελευταιοι??

  7. ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ…ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! marika ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ever.ΧΑΧΑ

  8. Νομίζω ότι έγινε ότι εγινε και στους προηγούμενους πάνω κάτω και αυτά που υπήρχε παραπάνω προτίμηση αντί για κατευθείαν πήγαν σε Δεύτερη Ευκαιρία
    Μπορεί βέβαια να κανω και λάθος!

  9. με αυτα που εχουν παει στον τελικο κι στην δευτερη ευκαιρια ως τωρα απο τους τρεις ημιτελικους η ελενα νομιζω αξιζει να περασει πρωτη στο τελικο κι εκει να βρεθει πολυ ψηλα αφου θα ψηφισει κι η κριτικη επιτροπη κι κατι τραγικα αποτελεσματα(βλ.πιο πανω)θα τα αποφυγουμε 😀

  10. Θα επαναλάβω ένα πρόσφατο σχόλιο του Αλέξανδρου Ρούσσου: “Η σουηδική κουλαμάρα δεν έχει όρια”…

  11. kai gamw ta gousta oi souidoi…xaxaxaxa…ante na pigainoume oso pio grigora ston tetarto imiteliko kai kuriws sto second chance gia na doume an h elena(opws dikaioutai kai me to parapanw) tha perasei…

  12. Το τοπ μου:
    1. Burning Alive: αδικήθηκε!
    2.Red: ααυτο κιαν αδικηθηκε μα τελευταιο?
    3. Busy Doin’ Nothin: φρεσκο!
    4. Echo: δυνατο ροκ κομματι
    5. Αround The World: πιασαρικο ρεφρεν
    6. All We Are: κλασσικο ποπ-ροκ
    7. Yes We Can: δεν καταλαβαινω γιατι άρεσε τοσο εμενα μου φανηκε πολυ συνηθισμενο
    8. En Enkel Sang: ωραιο κομματι αλλα φλατ και βαρετο
    Μέχρι στιγμης στο Andra Chansen πιστευω η Παπαριζου την εχει ευκολα τη θεση! Αν δεν τα καταφερει, Sanna δαγκωτο!

  13. Καλά ρε παιδιά ηρεμήστε. Όντως τα τραγούδια είναι χάλια αλλά δεν υπήρχε και τίποτα αξιόλογο σε αυτόν τον ημιτελικό. Υπήρχαν κομμάτια με καλύτερη σκηνική παρουσία αλλά όποιο και να περνούσε τα ίδια θα λέγαμε. Ήταν απλά ένας ημιτελικός με διαφορετικά είδη τραγουδιών αλλά όλα χάλια. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει την άλλη βδομάδα και πιο σημαντικό με την Ελενα στην δεύτερη ευκαιρία.

  14. 1.EKO – Red = ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ! 10/10
    2.Outtrigger – Echo = Το καλύτερο στο “πιο ροκ” είδος μέχρι τώρα.
    3.State of Drama – All We Are = Το τραγούδι μέτριο το ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ όμως LIVE = 9/10
    4.Shirley Clamp – Burning Alive = Η πιο αισθαντική ερμηνεία. Το φόρεμα όμως? 8/10
    5.Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin = Κανονικά θα έπρεπε να το μισώ, έλα μου όμως που το ρεφρέν είναι άκρως μεταδοτικό κι εθιστικό…Εξαιρετική χορογραφία = 7/10
    6.CajsaStina Åkerström – En enkel sång
    Απλό, ειλικρινές και καλύτερο από το πομπώδες SONGBIRD. 7/10
    7.dr. alban & Jessica Folcker – Around the World = Νοσταλγικό 90s άκουσμα με ρεφρέν που σου μένει. Δυστυχώς το χειρότερο LIVE χθες. 6/10 ( γιατι μου αρέσει παρόλαυτα το τραγούδι )
    8. Oscar Zia – Yes We Can = ό,τι ακριβώς ισχύει για την Σουηδία το 2011 και το “Popular”. Xαζό τραγούδι, ανόητοι στίχοι, μέτριος τραγουδιστής , επαγγελματικότατο show για να καλυφθούν οι αδυναμίες ενός τραγουδιου που ούτε οι NSYNC δε θα ένιωθαν άνετα να συμπεριλάβουν σε κάποιο από τα album τους πίσω στο 1998…5/10 για την άρτια παρουσίαση επί σκηνής!

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Το Red (ΕΚΟ) ήταν αριστούργημα και το καλύτερο τραγούδι του χθεσινού ημιτελικού!! Αλλά τελευταίο??? Κρίμαα..

  15. μη ξεχνάμε ότι το show ανέκαθεν παρακολουθείται και από μικρές ηλικίες..εξού και τα “παιδικά” ακούσματα που πέρασαν..γεγονός που έχει επαναληφθεί όχι μόνο χθες άλλες και σε άλλες βραδιές..πάντα πλάνα στο κοινό δείχνουν οικογένειες με τα παιδάκια τους κλπ κλπ..!!

    η τύπου “busy” Avril είχε κάποιο “ζωηρό” ενδιαφέρον (2 refrain..εναλλαγές κλπ).αλλά μέχρι εκεί..ευχάριστη παρένθεση στον τελικό..!

    τώρα για τον άλλο Οscariko τύπο..παλιακό n sync άκουσμα με στοιχεία από one direction..:P..(??)..μουσικό χάλι από τον χιλιάκις “αγγελοκρουσμένο” συνθέτη Frederick Kempe..

    Το “Εcho” άξιζε τελικό..φοβερό στήσιμο..hard ροκιά..κάτι άλλο εν ολίγοις..αυτά..

  16. Αθλιότητες όλα. Και να σου που ξαναζωντάνεψε και ο Dr. Alban!! Περίμενα κι εγώ να ακούσω κάτι καλό… αντ’ αυτού μας παρουσίασε μια ωραιότατη διασκευή του “No coke”, επιτυχία του 1990… χθες δηλαδή. Παραθέτω το link για τους νεότερους που δεν το πρόλαβαν http://www.youtube.com/watch?v=ny43zFochi8.
    Αμ καλέ μου Dr. Alban, όταν περάσει η “μπογιά” σου, δεν σε σώζει τίποτα. το ξαναζωντάνεμα στη μουσική βιομηχανία σημαίνει ότι παρουσιάζεις κάτι καινοτόμο, όχι ξαναμασημένες επιτυχίες άλλων εποχών…
    Πιστεύω πως της Παπαρίζου είναι το καλύτερο απ’ όλα που ακούστηκαν μέχρι στιγμής στο Melodifestivalen. Αλλά καθώς φαίνεται θα τη φάνε τα κιτσαριά του “νέου κύματος” μουσικής με άθλια παρουσίαση και σε στυλ για 10χρονα κοριτσάκια. Άντε να δούμε και τα δικά μας τα χαΐρια σε λίγες μέρες. Πάντως να κρατάμε μικρό καλάθι. Κάτι μου λέει ότι για ρεντίκολο θα πάμε…

  17. Εντάξει κάτι μας πότισαν εχτές. Τα 2 χειρότερα πέρασαν τελικό.Τα 2 καλύτερα
    Andra Chansen.Έχω αρχίσει να φοβάμαι για αποκλεισμό Alcazar και Anton Ewald και να πέρασει I.D.A kai Ammotrack. Παναγία μου τρομαζω και με την σκέψη

    • απο προβλεψεις στους ημιτελικους του melodifestivalen εχω αποτυχει παταγωδως σε ολες τις χρονιες απο το 2010 παρακολουθο φανατικα, εκτος απο μερικες λεπτομεριες τους νικητες ομως του 10-11-12 τους ειχα πιασει και σου λεω οτι Anton kai Yohio ενας απο τους δυο θα παει… βεβαια περιμενο τραγουδι απο Anton αν δω κατι super ouaou εχουν τελειωσει ολοι το ειχα πει και πριν καν ξεκινησουν οι ημιτελικες φασεις μονο απο ονοματα και νμζ θα πεσω μεσα…αναμενουμε εννοειτε!
      ΥΓ: οι Alcazar οτι και να κανουν δεν νμζ να μπορεσουν να κερδισουν αν και μου αρεσουν σαν συγκροτιμα οπως και η Sanna δεν προκιτε να κερδισει η οποια μου αρεσει σαν καλλιτεχνης…

  18. Kala e?Gia prwtia paei to Tick tock…Kai gia vraveio stixwn apo to Marcel Bezencon!!!!!!!!Poiotita oi Voreioi!!!!!!!!!!!!!!!!Panta….Tyfla na xei I Elladitsa I ypoanaptykti!!!
    OUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Άμα δεν κερδίσει η Sanna με την τραγουδάρα UNDO θα σκάσω…………………………………………… Παρόλο που στηρίζω και Έλενα…….. Αλλά εντάξει, το UNDO είναι πολυυυυυυυυ καλόοοοοο!!!!!!!!!!

    • 1000 φορες Sanna αλλα πιο πολλες πιθανοτhτες εχει εννοειτε ο Yohio….βσκ δεν πιστευω οτι με τπτ δεν θα κερδισει η Sanna…. :/

  20. Για εμένα το καλύτερο τραγούδι που άκουσα στο MF είναι το broder αλλά πολύ δύσκολα θα περάσει στον τελικό από την 2η ευκαιρία 🙁

  21. Για μένα μέχρι τώρα :
    1. Undo = 10/10
    2.Red = 10/10 ( αποκλείστηκε 🙁 )
    3.Echo = 10/10 ( 2η ευκαιρία )
    4.All we are = 9/10 ( 2η ευκαιρία )
    5.Set yourself free = 9/10 ( αποκλείστηκε 🙁 )
    6.Burning alive = 8/10 ( αποκλείστηκε 🙁 )
    7.Broder = 8/10
    8.Busy doin’ nothin = 7/10 Θα είχε ενδιαφέρον στην Κοπεγχάγη.
    Οι Σουηδοί ψηφίζουν εντελώς διαφορετικά από το γούστο μου όμως!

  22. Gia ton Oscar den m kegete karfi. to tragudi ine gia junior eurovision k apla perase epidi ixe oreo perfomance! oso g tn Ace Wilder. stin arxi to misusa ala meta p t 3anakousa 3ana k 3ana m arese.giati diladi panta na epilegun kti p t exume akusi toses fores.. t busy doing nothing ine poli dinamiko me orea melodia. parola afta teliko den tha ta pai kala..mexri stigmis sanna + paparizou + JEM ta kalitera..k perimenume akoma alcazar + ewald

  23. Απρόβλεπτη η βραδιά σήμερα.Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο ημιτελικός ήταν πιο ανοιχτός σε σχέση με τους προηγούμενους.Βέβαια,περίμενα να περάσει στην δεύτερη ευκαιρία η Shirley Clamp παρά οι Outrigger.Απλά απεχθάνομαι τα heavy metal.Η Ace Wilder δεν μου άρεσε.Προτιμούσα να περάσουν οι State of Drama.Πολύ ωραίο ήταν το All we are.Ποιος θα δει τον 4ο ημιτελικό?Τα φαβορί ειναι ο Alcazar,η Linda Betzing και ο Anton Ewald.Ανυπομονώ.

  24. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ OUTTRIGGER ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ 2H ΠΙΣΤΕΥΩ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ