ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Απόψε το 10ο show για την Κοπεγχάγη!

Η εθνική επιλογή της Λιθουανίας για τη Eurovision 2014 συνεχίζεται απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος, με το 10ο show που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης της χώρας LRT.

Σήμερα οι 4 καλλιτέχνες που συνεχίζουν θα ερμηνεύσουν 2 τραγούδια ο καθένας και στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή θα καθορίσουν με την ψήφο τους τους 3 που θα συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της βραδιάς θα ανακοινωθούν μόνο στους διαγωνιζόμενους. Τα 10 τραγούδια θα κριθούν από ειδική επιτροπή αλλά και από την online διαδικτυακή ψηφοφορία που καθιέρωσε φέτος η λιθουανική τηλεόραση. Στο τέλος της ημέρας, αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθούν οι 3 τραγουδιστές που θα προκριθούν, και στην αρχή της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα 2 τραγούδια που θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία.

Στη ψηφοφορία συνεχίζει και το τραγούδι του Γιώργου Καλπακίδη  «Worlds apart».

Οι διαγωνιζόμενοι του αποψινού show και τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν είναι:

1. Mia – Take A Look At Me Now & Lets Share That Luve Tonight
2. Vilija Matačiūnaitė – Worlds Apart & Its All About A Boy
3. Vaidas  Baumila – Dying & It’s Not Too Late
4. Monika Linkytė – Attention & Blowing Out Cobwebs

Λουκάς Βλαβιανός

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εγω θέλω οι Λιθουανοί να στειλουν το worlds apart…είναι ένα καλοδουλεμένο τραγουδι και πιστευω ότι θα παει πολύ καλα στην σκηνη της Δανιας!!!

  2. έλεος!!
    πόσα show κάνουνε για να στείλουνε ενα song στη eurovision;;
    εμείς εναν τελικο και τελείωσε,οχι αυτο το κακό…
    Λιθουανία αδιάφορη χώρα…και να μην ερχόταν eurovision δεν θα μου έλειπε, οπως θα μου έλειπε π.χ η Νορβηγία ή η Σουηδία, Γαλλία, Ιταλία.
    γεια σας.

  3. Greece πολλα σοου και το Μαιο πατωνουν.ενταξει κατι μεγαλες οπως Σουηδια με ημιτελικους αλλα οχι και κατι μικρες μολδαβιες αρμενιες.

  4. Δεν τους αντεχω αλλο τους Λιθουανους! Εχουνε λυσσαξει απτο Δεκεμβρη και θα φτασει Μαρτης για να βγαλουνε ενα τραγουδι! Πιο περιπλοκο συστημα δεν εχει υπαρξει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ