Home Composed Song Contest 2011: Η ψηφοφορία ξεκίνησε!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός Home Composed Sοng Contest 2011, με τον αριθμό-ρεκόρ 38 συνθέσεων να διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο και αφορά σε μη επαγγελματίες μουσικούς, προάγοντας την παραγωγή μουσικής σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η διοργάνωση συνδέεται στενά με την ίδια την Eurovision, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων αποτελούν θαυμαστές του διαγωνισμού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Home Composed σαν μια “μικρή Eurovision”!  Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά το παρελθόν στις οποίες οι καλλιτέχνες του project αυτού βρέθηκαν εν συνεχεία στη σκηνή της Eurovision, είτε ως δημιουργοί, είτε ως ερμηνευτές κάποιας συμμετοχής.

Στην φετινή εκδοχή του διαγωνισμού συμμετέχουν δημιουργοί απ’ όλες τις γωνιές τις Ευρώπης, ενώ η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι ανοιχτή σε όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Η επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού φιλοξενεί τα τραγούδια που λαμβάνουν μέρος, κι εκεί μπορείτε να ακούσετε και να ψηφίσετε οποιοδήποτε από αυτά. Για να μεταβείτε σε αυτήν, απλά πατήστε εδώ .  Ανάμεσα στις συμμετοχές αυτές διακρίνουμε και αυτήν του μέλους του Ogae GreeceΚώστα Παπουτσή, ο οποίος έχει συνθέσει το τραγούδι “Rainy Day (Βροχερή Μέρα)”, που εμφανίζεται στην θέση νούμερο 8 της κατάταξης. Ο Κώστας Παπουτσής συμμετέχει για δεύτερη φορά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, καθώς ήταν ο συνθέτης της περσινής συμμετοχής της Ελλάδας, με το τραγούδι “Who I Am”.

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να ακούσει και να ψηφίσει όποιο τραγούδι επιθυμεί, απλά επιλέγοντάς το και πατώντας πάνω σε αυτό, από την λίστα που βρίσκεται στην αρχική σελίδα. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε χρήστης μπορεί να δώσει μία και μοναδική ψήφο για κάθε συμμετοχή. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 27 Οκτωβρίου. Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωθείσυνδυαστικά, δηλαδή σύμφωνα με τις ψήφους κοινού και επιτροπών (που έχουν συσταθεί ειδικά για τον διαγωνισμό αυτό).

Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα στον φίλο Κώστα.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ