ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη ο πρώτος ημιτελικός του A Dal, του σόου για την ανάδειξη του νέου εκπροσώπου της Ουγγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision, και σειρά έχει απόψε ο δεύτερος και τελευταίος ημιτελικός. Τέσσερα ήταν τα τραγούδια που επιλέχθηκαν χθες βράδυ (δύο από την κριτική επιτροπή και δύο από το τηλεοπτικό κοινό) και άλλα τέσσερα θα επιλεγούν με τον ίδιο τρόπο απόψε, ώστε να διαμορφωθεί η τελική οκτάδα του εθνικού τελικού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Τα εννέα τραγούδια που θα διαγωνιστούν απόψε είναι με σειρά εμφάνισης τα εξής:

  • Muzikfabrik – This Is My Life
  • Dér Heni – Ég Veled
  • Fool Moon – It Can’t Be Over
  • Honey Beast – A legnagyobb hős
  • Kállay-Saunders András – Running
  • Marge – Morning Light
  • Oláh Ibolya – Egy percig sztár
  • Pál Dénes – Brave New World
  • Polyák Lilla – Karcolás

Το A Dal ξεκινά στις 21.20 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.



Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θεωρω ότι το ”running” θα κανει περίπατο στον ημιτελικό αλλα το ιδιο θα πράξει και στον τελικο…..γιατι απλα τα σπαει….!!! τωρα για τα αλλα 3 τραγουδια που θεωρω ότι θα είναι στον τελικο είναι——>I can be over,brave new World,Eg veled….

  2. Loipon gia mena i ouggaria fetos exei polla kai kala traguudia na stiilei,ta 4a pou thelw na perasun eine
    1.Running 10/10
    2.It can’t be over 8.5/10
    3.this is my life 8/10
    4.eg veled 7.5/10
    Thewrw vaivea oti dn exun kamia elpida na perasun
    This is my life
    Karcolas
    Morning Light
    Elpizw na eime lathos (gia to this is my life)

  3. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον πρόωρο αποκλεισμό του αγαπημένου μου minden mosoly και μου φαίνονται μέτρια όλα όσα συνεχίζουν… Ας περάσει το running στον τελικό και εκεί να αναμετρηθεί για τη νίκη με το we all της Bogi.

  4. To Running το αγάπησα απ την πρώτη στιγμή που το άκουσα.Θα στεναχωρεθώ αν δεν είναι το τραγούδι που θα πάει Κοπεγχάγη.Είχα μια αμφιβολία μήπως το κομμάτι είναι περισσότερο ραδιοφωνικό και δύσκολο να ερμηνευτεί live.Βρήκα ένα απόσπασμα από τον προκριματικό και ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο.Το ερμηνεύει εκπληκτικά και οι ”ψηλές” του είναι άρτιες.Κορυφαίο κομμάτι πραγματικά.
    http://www.youtube.com/watch?v=0as4ZXNPIC4

  5. το περσινο με τον ByeAlex ηταν super IMO, alla kai τα φετινα ακουγονται -χαχαχα πολυ καλυτερα απο κατι Σουηδικα του τυπου Yes we can H kati Pollapong apo Iceland-.An και με τοσα τραγουδια εχω μπερδευτει,- μου αρεσουν οι :
    Ηoney Beast
    to Brave New World

  6. Apo ta prwta akousmata 3exwrisa to Running. Polu moderno kai fresko. Elpizw na krathsoun th version tou clip kai na to steiloun. 8a mporouse kallista na nikhsei kai to diagwnismo pisteuw.

  7. Το Running είναι ένα πολύ καλό κομμάτι και μακάρι να στείλουν αυτό! Άντε μια φορά να κερδίσει και μια χώρα διαφορετική…. όλο συγκεκριμένες κερδίζουν….γιατί φέτος να μην κερδίσει η Ουγγαρία και το Running????

  8. Πολύ γλυκερό το Running για τα γούστα μου, και μάλλον μέτριο σαν τραγούδι. Προτιμώ το πολύ πιο φρέσκο We all της Bogi για την Ουγγαρία.

  9. 1.Kállay-Saunders András – Running(me diafora apo ola ta tragoudia kai gia mena auto pou prepei na ekproswpisei tin ouggaria…ama vgaloun auto paei automatws prwto sto top mou)
    2.Fool Moon – It Can’t Be Over
    3.Pál Dénes – Brave New World
    4.Polyák Lilla – Karcolás

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ