ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ο Martynas Kavaliauskas αποχώρησε!

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησε η λιθουανική τηλεόραση στην διαδικασία της τηλεψηφοφορίας αποκαλύφθηκε ότι ο Martynas Kavaliauskas, που στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην επιλογή του κοινού, πήρε 677 αντικανονικές ψήφους. Ύστερα από την ακύρωση αυτών των ψήφων, και με δεδομένη την τελευταία θέση στην ψηφοφορία της επιτροπής, είναι εκείνος που αποχωρεί από την εθνική επιλογή για τη Eurovision 2014.

Ο έλεγχος θεωρήθηκε απαραίτητος ύστερα από τα εξαιρετικά διαφορετικά αποτελέσματα ανάμεσα στην ψηφοφορία του κοινού και εκείνη της επιτροπής, καθώς η πρώτη στην ψηφοφορία της επιτροπής ήρθε τελευταία στην τηλεψηφοφορία, ενώ οι 2 τελευταίοι της επιτροπής κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην επιλογή του κοινού!

Έτσι το ερχόμενο Σάββατο οι 4 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν είναι:

  1. Mia 
  2. Vilija Matačiūnaitė 
  3. Vaidas Baumila 
  4. Monika Linkytė 
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποια 2 τραγούδια αποκλείστηκαν από την ξεχωριστή online διαδικτυακή ψηφοφορία που καθιέρωσαν φέτος οι διοργανωτές. Ίσως και αύριο γνωρίζουμε αν το τραγούδι του Γιώργου Καλπακίδη “Worlds apart” παραμένει ή όχι στη διοργάνωση.
Λουκάς Βλαβιανός

7 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ