ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού!

Μετά από τις ακροάσεις που έγιναν για το Böyük Səhnə, το οποίο σημαίνει “Η Μεγάλη Σκηνή” και είναι το σόου που θα αναδείξει τον έβδομο εκπρόσωπου του Αζερμπαϊτζάν, ξεκίνησαν απόψε τα ζωντανά σόου τα οποία θα είναι τέσσερα, ένα κάθε Κυριακή, μέχρι και τις 2 Μαρτίου, οπότε και είναι προγραμματισμένος ο εθνικός τελικός.

Δεκατέσσερις ήταν οι καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν επιλεγεί από τις ακροάσεις και η πενταμελής κριτική επιτροπή, μέλος της οποίος είναι και ο νικητής του 2011 Eldar Gasimov, κατέληξε στους πέντε επικρατέστερους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν γνωστά ποπ τραγούδια, όπως και τραγούδια που έχουν μέχρι τώρα διακριθεί στο διαγωνισμό, ένα από τα οποία ήταν και το “Aphrodisiac“, καθώς το τραγούδι θα δοθεί στο νέο εκπρόσωπο μετά την επιλογή του στις 2 Μαρτίου.

Τα ονόματα των δέκα καλλιτεχνών που περνούν στον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής είναι με σειρά διάκρισης τα εξής:

  • Dilara Kazimova 
  • Elton Ibrahimov
  • Erkin Osmanli
  • Fuad Asadov 
  • Asad Shabanov
  • Aydin Eyvazzade
  • Hülya Ibadova 
  • Khana Hasanova
  • Samira Efendiyeva
  • Valeria Huseynzadeh (Rilaya)

[youtube id=”OvZKepteo3U” width=”600″ height=”350″]


Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ EUROVISION.ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟ TELEVOTING ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΔΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΥΘΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ.
    Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ EUROVISION EXEI TΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.Ε ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΑΤΕΙ.

  2. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι συμμετοχές του Αζερμπαιτζάν το 2010, 2011 και 2012 ήταν για ΤΌΣΟ ψηλά…
    Για το 2009 και 2013 καταλαβαίνω την απήχηση.

  3. Ma δεν ηταν για ψηλα!απλως αν χρησιμοποιεις υπογειες τακτικες οπως ας πουμε χρηματιζεις επιτροπες,μοιραζεις τηλεκαρτες στον κοσμο,εχεις καλες δημοσιες σχεσεις και αφθονο χρημα να ρεει για την συμμετοχη σου φθανεις ψηλα ακομη και με κακα τραγουδια οπως καλη ωρα το αζερμπαιτζαν….ειδικα η νικη του 2011 ηταν τοσο μα τοσο στημενη με ενα αθλιο τραγουδι

  4. Εε τωρα…. το 2010 ηταν πολυ ωραιο…
    Το 2009 εχει ωραιο ρυθμο,καλες φωνες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΑ
    Το 2008 ειναι μετριο…
    Το 2012 ειναι καλο αλλα οχι για 10αδα
    Το 2011 αν δεν κερδιζε με καρτες δεν θα το θυμοταν κανεις

    Εεε και το 2013…απλα το ερωτευεσαι…

  5. Apo tis pleon ypertimimenes xwres tou diagonismou!!!
    Wstoso to 2009,to 2012 kai to 2013 mou arese arketa!!!
    Tha eprepe na exei ena vraveio sigoura,alla oxi to 2011.To 2009 eprepe na eixe kerdise,alla eixe tin atyxia na exei to Rybak apenanti.

  6. ellas-eurovision
    Σύμφωνω μαζί σου.Το 2011 μια 16η 19η θέση έπρεπε να πάρει. Χάλια τραγούδι. Έβαλαν ένα 20χρόνο με μια 40αρα.Έλεος.

  7. Άντε πάλι αυτή η άθλια χώρα μπροστά μου, που με λαδώματα κ χρηματισμους πλασαρεται στην πεντάδα. Ακόμα δεν την έχουν πετάξει έξω….

  8. to running scared gia mena einai i kaluteri summetoxi tou azerbaijan, oso gia tin tragoudistria den einai 40 alla gurw sta 32. katapliktiki symmetoxi. deutero kalutero tou 2009.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ