ΜΑΛΤΑ: Με τους Firelight στην Κοπεγχάγη!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο φετινός Τελικός της Μάλτας που ανέδειξε τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision. 14 τραγούδια διεκδίκησαν το εισιτήριο, νικητές όμως τελικά ήταν οι Firelight, ένα σχετικά καινούριο συγκρότημα, το οποίο θα παρουσιάσει το τραγούδι Coming Home στη σκηνή της Δανίας.

[youtube id=”LSpx9v-PbpY” width=”600″ height=”350″]

Τα 14 τραγούδια ήταν:

  1. Love Tricity – Christabelle Borg
  2. Some Kind Of Wonderful – Wayne William
  3. Brand New Day – Davinia Pace
  4. City Lady – Ryan Paul Abela
  5. Love Will Take Me Home – Franklin Calleja
  6. One Last Ride – Daniel Testa
  7. Let The Sunshine In – Sophie Debattista
  8. Oblivion – Chris Grech
  9. Until We Meet Again – Deborah C
  10. Hypnotica – Jessika
  11. Take Me – Pamela
  12. Coming Home – Firelight
  13. Because I Have You – Amber
  14. Pin The Middle – DeBee

Τον τελικό παρουσίασαν οι Gianluca (2013), Ira Losco (2002) και η Μαλτέζα παρουσιάστρια Moira Delia.

Η Μάλτα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 6 Μαΐου.

Αλέξανδρος Λιάπης

57 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελειως αντιγραφη ισλανδια 2011. Και σαν να μην εφτανε αυτο το τραγουδι εχει και τον ιδιο τιτλο με την ισλανδια 2011. Παντως ειναι ωραιο,οχι σαν αυτο που θεωρω οτι αντιγραφει που δεν το φτανει, αλλα καλο

    • εχεις απολυτο δικιο!δεν το πιστευω οτι ειναι ακριβως ιδιο με το τραγουδι της ισλανδιας το 2011!το κερασακι στην τουρτα ειναι ο ιδιος τιτλος!επιτρεπεται καιτι τετοιο?εδω εγινε χαμος με την τουρκικη σειρα του αντ1 “απαγορευμενη αγαπη” και αναγκαστικε να αλλαξει τον τιτλο σε “Hatirla” επειδη το mega είχε ελληνική καθημερινή σειρά με αυτό τον τιτλο!ασχετο αλλα η “hatirla” κοπηκε!

  2. Ενα μετριο τραγουδι,βεβαια ο τραγουδιστης εχει πολυ ωραια φωνη,επισης ο συγκεκριμενος συμμετειχε μονος του στους τελικους της μαλτας τις χρονιες 2010-11-12-13 με καλυτερα τραγουδια,ειναι τυχερη η μαλτα που ειναι στον 2ο ημιτελικο,γιατι μπορει και να περασει,λογω επιτροπων φυσικα,γιατι αν ηταν στον 1ο με κυαλια θα εβλεπε τον τελικο,μεχρι στιγμης το top μου
    1.Ιταλια
    2.Φινλανδια
    3.Aλβανια
    4.Ουκρανια(η καινουρια εκδοχη ειναι καλυτερη πιστευω,γι αυτο και ανεβηκε η ουκρανια για εμενα)
    5.Μαλτα
    6.Λευκορωσια
    7.Ελβετια

  3. Και εγω που νομιζα οτι δεν υπηρχε τιποτα χειροτερο απο την Ουκρανια ηρθε η Μαλτα να με διαψευσει….χαλια δεν μου αρεσε….
    1.Ιταλια 8.5/10
    2.Φιλανδια 8.510
    3.Ελβετια 7.5/10
    4.Αλβανια 6.5/10
    5.Λευκορωσια 6/10
    7.Ουκρανια 4.5/10(για την νεα εκδοση)
    7.Μαλτα 2/10

  4. apogoiteusi h malta…gia akoma mia xronia stelnei metrio tragoudi enw eixe polu kalutera ston teliko tis me to kalutero olwn gia mena to hypnotica…bye bye o telikos gia fetos…

  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΤΑ ΤΟ 2014 ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΙ ΠΑΡΛΙΑΚΟ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ.ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ Pin The Middle – DeBee Η ΣΕ ΠΟΙΟ SAFE ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ Hypnotica – Jessika.
    ΜΑΛΤΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΛΛΑ SORRY ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ

  6. Malta έστειλες ένα τραγούδι που θα κοπεί η θα πέρασει στην 9η ή στην 10η θέση του ημιτελικόυ.Προβλέπω ότι η Ελλάδα θα έχει τα καλύτερα τραγούδια μαζί με μας.

  7. Πιο χάλια πεθαίνεις!!! Και ο τραγουδιστής μέσα στην παραφωνία!
    Πολύ χάλια ο τρόπος που επιλέγει η Μάλτα τραγούδια…. Πρέπει η επιτροπή να έχει λιγότερο ποσοστό.

  8. Πολύ απογοητευμένος από την Μάλτα για άλλη μια χρονιά. Είχε πολύ καλύτερα να στείλει. Δεν ξέρω ούτε πως τα κατάφερε και πέρυσι με εκείνο το παλιομοδίτικο τραγούδι να μπει 10αδα αλλά αφού τα κατάφεραν υποθέτουν ότι μέσω των επιτροπων θα τα καταφέρουν και πάλι. Το top μου μέχρι στιγμής:
    1. Ιταλία 7,5/10
    2. Φινλανδία 7/10
    3. Λευξορωσία 5/10
    4. Ελβετία 4/10
    5. Ουκρανία 3/10 (δεν μου άρεσε καθόλου η νέα version)
    6. Μάλτα 3/10
    7. Αλβανία 1/10

  9. δεν μου αρεσε καθολου!!!!!ενα τραγουδι που οταν τελειωσει δεν σου μενει τιποτα!γενικως τα τελευταια χρονια η μαλτα δεν το προσπαθει και ιδιαιτερα….με δυσκολια θα περασει στον τελικο και αν περασει νομιζω θα βρεθει στις τελευταιες θεσεις!μεχρι στιγμης ιταλια και φινλανδια εχουν τα καλυτερα τραγουδια με χαωτικη διαφορα

  10. Μετά την Ελβετία και τη Φινλανδία, η Μάλτα είναι η τρίτη χώρα που στέλνει κομμάτι που μου αρέσει. Βέβαια, ο Sebalter και οι Softengine ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα κερδίσουν, όμως το χθεσινοβραδυνό της Μάλτας ήταν έκπληξη. Μπράβο στην επιτροπή.
    -Χρονιά με μπόλικη country φέτος, γενικά.

  11. κρίμα… ήρεμο γλυκό αλλά αδιάφορο τραγούδι που δεν σου μένει. άμα ήταν 50/50 θα είχε πάει ο daniel testa με το one last ride… Κρίμα μάλτα λάθος…

  12. Πολυ μεγαλη αδικια για την Jessica! Παλευει απο το 2008 να παει eurovision και επιτελους φετος το κοινο της εδωσε την ευκαιρια! Αλλα οι κριτες δεν ειχαν την ιδια γνωμη…Η συμμετοχης της Μαλτας φετος ειναι παρομοια με της Ελβετιας! Για μια ακομη φορα, η Μαλτα εκανε λαθος επιλογη!

  13. κακιστο!!!….η μαλτα φετος δεν εχει μια θεση στον τελικο για εμενα κι το τοπ μου εχει ως εξης….
    1.ιταλια
    2.ελβετια
    3.αλβανια
    4.φινλανδια
    5.ουκρανια(σαφως καλυτερη η νεα εκδοχη)
    6.λευκορωσια
    7.μαλτα(αισχος!!!)

  14. Λοιπόν δεν ήταν από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Μαλτέζικου τελικού, δεν θα έλεγα όμως οτι είναι κακό. Είναι από τα τραγούδια που δεν σε κερδίζουν από το πρώτο άκουσμα, πρέπει δηλαδή να τα ακούσεις περισσότερες από μία φορές για να αρχίζει να σου αρέσει. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να περάσει και να πάει καλά, εδώ πέρσι η Μάλτα με το tomorrow (που για εμένα είναι χειρότερο του coming home) ήρθε 8η.
    Η κατάταξή μου μέχρι στιγμής
    1) Ιταλία 9/10
    2) Φινλανδία 9/10
    3) Ελβετία 8/10 (θα μπορούσε και 10/10 άμα δεν είχε τόσο άθλια φωνητικά)
    4) Αλβανία 7/10
    5) Μάλτα 6/10
    6) Ουκρανία 6/10
    7) Λευκορωσία 2/10

  15. παιδιά σημερα διάβασα στο newsit πως η νεριτ θα συγκροτηθεί μετά το Πάσχα. Κυριακή του Πάσχα έχουμε στις 10 Απρίλη, προφανώς επειδή τπτ δεν κινείται γρήγορα όπως όλοι ξέρουμε, δεν θα πάρει καμια βδομάδα ακόμη; Πες 27 απρίλη. Η Γιουροβίζιον γίνεται στις 6 Μαΐου. Πότε θα προλάβουμε να παρουσιάσουμε τα τραγούδια και να αποφασίσουμε ποιο και να στείλουμε στη Δανία;; Μήπως τελικά bye bye Γιουροβίζιον για φέτος; By the way, το τραγούδι της Μάλτας, οκ… καλούτσικο.

    • Aπο την στιγμή που δηλώσαμε πως θα πάμε, κάποιο τρόπο θα βρούν να ξεπεράσουν αυτά τα γραφειοκρατικά, αλλιώς η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο στην EBU.

      • ελπίζω όντως να πάμε! Αλλά καλά κι αυτοί με τη νεριτ… Όταν έκλεισαν την ερτ, έλεγαν πως μέχρι τέλος Αυγούστου θα υπάρχει δημόσια τηλεόραση, κομπλέ. Μετά είπαν μέχρι τέλος ’13, τον Γενάρη είπαν μέχρι Μάρτη και τώρα λένε μετά το Πάσχα… Πολύ συνεπείς ρε παιδί μου….

  16. Ωραίο το τραγούδι της Μάλτας υπήρχαν βέβαια καλύτερα αλλά οκ. Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει μουσικά την Ισλανδία του 2011 πέρα απο τον τίτλο.

  17. Δεν άκουσα τα υπόλοιπα τραγούδια..καλούτσικο ακούγεται!πιστευω θα προκριθεί..είναι ευχάριστο και χαρούμενο,αν και δεν είναι του γούστου μου..ΟΚ

  18. To top mou :
    1.Ukraine(new version) 9/10
    2.Finland 9/10
    3.Switzerland 8/10
    4.Italy 7.5/10
    5.Albania 7/10
    6.Belarus 5.5/10
    7.Malta 3/10 (krima gia tin jessica,aman auti i epitroph)!!

  19. H προσωπική μου κατάταξη μέχρι στιγμής:

    1) Ιταλία
    2) Αλβανία
    3) Φινλανδία
    4) Ελβετία
    5) Μάλτα
    6) Ουκρανία
    7) Λευκορωσία

  20. Σε ξένο site αναφέρθηκε αυτή ως η λίστα του Ελληνικού τελικού αλλά μάλλον ήταν φάρσα.Ακούγεται αληθοφανής όμως:
    Boys+Noise – “Girl, I’m Yours”
    S i N ft. Josephine – “Blue Sea”
    Crystallia – “Ourane mou”
    1550 feat. Athena Manoukhian – “Ouzokatanixi (Rockin’ Europe)”

    • Δηλαδή θα στείλουμε τραγούδι με τίτλο “ουζοκατάνυξη” αμέσως μετά το alcohol is free? Θα μας περάσουν για τίγκα αλκοολικούς βρε παιδάκι μου. Και ο Μαρτάκης δηλαδή δεν θα είναι μέσα?

    • πραγματικα ευχομαι να ειναι αποκυημα της φαντασιας καποιου και οχι πραγματικοτητα..μονο ετσι μπορω να εκλαβω τραγουδι με τον τιτλο ουζοκατανυξη και γκερλ αμ γιουρς..το απολυτο ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!αχ μου φαινεται οτι θα παρακαλαμε στο τελος για μαρτακη αλλα αντε να δουμε!

  21. Απο χθες το βραδυ λεω να κρατηθω να μην πεταξω την κακια μου…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩ!! 🙁
    Γιατι μωρη μαλτα καθε χρονο εχεισ κριτες που λιγο λαδι ακομα και γινανε λαδοπαστελ?!?!?
    Ειχες τη Τζεσικα με ενα τραγουδι για τοπ 5, που αν και δεν το περιμενα βγηκε πρωτο στο τελεβοουτινγκ, οι κριτες δε την χαντακωσανε κυριολεκτικα…Ειχες εστω το βλαμμενο με το καλο τραγουδι (αυτο τον Ντανιελ) και ουτε αυτο το στειλατε…τον δε Φαμπριτσιο τον εκοψες…ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ?!?!

    • αα κ μπορει καποιος να μου γραψει το λινκ για το τραγουδι της ουκρανιας σε καινουρια βερσιον??

  22. Όλες οι λεπτομέρειες για την ελληνική βραδιά της Eurovision!
    Στην τελική φάση της επισημοποίησης βρίσκεται η συμφωνία ανάμεσα στο MAD και τη Δημόσια Τηλεόραση για τη διοργάνωση της ελληνικής βραδιάς της Eurovision.

    Είναι η δεύτερη φορά που το MAD θα αναλάβει το κόστος αλλά και την παραγωγή του ελληνικού τελικού, που θα μεταδοθεί live από τη ΔΤ.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της REAL, αναμένεται ανακοίνωση, η οποία θα επισφραγίζει τη διακαναλική συμφωνία. Η ελληνική βραδιά, από όπου θα προκύψει το τραγούδι ενδεχομένως θα είναι στις 4 Μαρτίου! Όσο δε για το ποιοι θα παρουσιάσουν την βραδιά; Μα, φυσικά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή, που πέρυσι εντυπωσίασαν!
    Μάλιστα, το μουσικό κανάλι ετοιμάζει ένα σόου που θα έχει χαρακτήρα επετειακό, μιας και φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

  23. Αγαπητή μου Μάλτα ποιος ο λόγος να βάζεις το κοινό να ψηφίζει εφόσον η επιτροπή είναι αυτή που στην ουσία επιλέγει???

  24. Στον εθνικο τελικο η ουκρανια ηταν απλα καλη προς μετρια. Η νεα βερσιον ειναι μια αηδια και μιση. Το μισο τραγουδι ειναι ουουουου. Πραγματικο χαλι. Ως τωρα για μενα
    1 ιταλια
    2 φινλανδια
    3 αλβανια
    4 μαλτα
    5 ουκρανια
    6 ελβετια
    7 λευκορωσια

  25. Πρέπει να είμαι ο μόνος στο site που χάρηκα με αυτήν την επιλογή ( αν και θα προτιμούσα Pin the middle ).
    Eυτυχώς που στην Μάλτα υπάρχουν επιτροπές να αναιρούν ( αν κι όχι με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο απ’ότι κυκλοφόρησε ) επιλογές του televoting όπως Ηypnotica και One last ride τα οποία και βρήκα τα 2 χειρότερα τραγούδια του χθεσινού τελικού !

    • 1.Φινλανδία = 9/10
      2.Μάλτα = 8/10
      3.Ιταλία = 8/10
      4.Αλβανία = 7.5/10
      5.Ουκρανία = 6/10
      6.Ελβετία = 5.5/10
      7.Λευκορωσία = 4.5/10

  26. Το τραγούδι είναι οκ.Μια χαρά.Ένα συμπαθητικό γλυκανάλατο τραγουδάκι.Θα παλέψει για μια θέση στον τελικό.Μέχρι εκεί.Αλλά από τον τελικό της Μάλτας ήταν από τα καλύτερα.
    Μέχρι στιγμής μόνο η Ιταλία με έχει κερδίσει.

  27. αν δεν κάνω λάθος σε προηγούμενη ανάρτηση μου το είχα στη τρίτη θέση! προτιμούσα βέβαια το pin the middle αλλά τι να κάνουμε τώρα! αξιοπρεπής συμμετοχή και ευτυχώς που δε πήγε το One Last ride !

  28. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟ 1550 feat. Athena Manoukhian – “Ouzokatanixi ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΠΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΛΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΑΛΚΑΙΟΣ-ΓΙΩΡΚΑΣ-ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ SORRY ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ

  29. Το πρωί πριν τον ημιτελικό κάποιος από Μάλτα που ισχυρίστηκε ότι εργάζεται για το κρατικό τους κανάλι έγραψε στο eurovisiontimes οτι το τραγούδι που θα τους εκπροσωπήσει είχε προαποφασιστεί και ήταν το “Coming Home”!Και έτσι και έγινε.Τέταρτο με το televoting ψηφίστηκε φανατικά από την επιτροπή…Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη και όσα λέγονται για τις υπόγειες συνεννοήσεις Μάλτας και Αζερμπαϊτζάν μπορεί να είναι 100% αληθινό…

    • Έγινε εσωτερική ανάθεση κατά κάποιον τρόπο δηλαδή και μάζεψαν και χρήματα από το televoting (lol). Μένει να αποδειχθεί…Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει στο διαδίκτυο…
      όπως και να χει γλιτώσαμε από αθλιότητες τύπου Hypnotica και One last ride που το κοινό στην Μάλτα ψηφίζει τυφλά ( δυστυχώς )

      • Ναι αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.Τα μέλη της επιτροπής πρέπει να ψηφίζουν ανεπηρέαστα…

      • Συμφωνώ αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν πρόκειται περι αληθινού γεγονότος ή διαδικτυακής μυθοπλασίας!

  30. Μετά το Πάσχα η πλήρης λειτουργία της ΝΕΡΙΤ

    Μετατίθεται για σχεδόν δύο μήνες αργότερα η έναρξη της πλήρους λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα REAL, το τελικό switch over από τη Δημόσια Τηλεόραση αναμένεται να γίνει γύρω στις 25 Απριλίου. Η ημερομηνία αυτή είναι το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του σχεδίου μετάβασης και αυτό λόγω ευρωεκλογών, καθώς δεν μπορεί μια χώρα κράτος-μέλος να μπει σε προεκλογική περίοδο και να αναθέσει την κάλυψη της σε ένα κανάλι που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μία υποδιεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών.

    Εκτός των ευρωεκλογών, άλλος παράγοντας που ασκεί χρονική πίεση είναι η Eurovision, που φέτος διεξάγεται στις 6, 8 και 10 Μαΐου (νωρίτερα από άλλες χρονιές, λόγω ευρωεκλογών). Βάσει της συμφωνίας που έχει υπογράψει με την EBU, η ΔΤ δεσμεύεται να έχει ολοκληρώσει τη μετάβαση στη ΝΕΡΙΤ έως την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, καθώς διαφορετικά θα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής.

    Όπως γράφει η REΑL, τον Μάρτιο θα ξεκινήσει αρχικά η μετάδοση πιλοτικού προγράμματος υπό την ομπρέλα της ΔΤ με νέες εκπομπές, πιθανές αλλαγές στις ώρες μετάδοσης των δελτίων ειδήσεων και αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης. Η μετάβαση στον οριστικό φορέα θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα την εβδομάδα μετά το Πάσχα, μέσω της έκδοσης κοινής υπουργικής απόφασης που θα καταργεί τη ΔΤ και θα επισφραγίζει την έναρξη της πλήρους λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ.

    Όσο για το όνομα, φαίνεται πως τελικά θα διατηρηθεί το ΝΕΡΙΤ, ενώ για τους τίτλους των καναλιών θα προκηρυχθεί διαγωνισμός προς σχολές και εταιρείες γραφιστικής, από τις οποίες θα ζητηθεί και η εύρεση των ονομάτων μαζί με το εικαστικό σκέλος.
    (πηγη: tv nea)

  31. ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION.ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ TELEVOTING ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

  32. Μπραβο Μπραβο μπραβο!! Η εκπληξη της βραδιας ηρθε απο τη Μαλτα.Απλο κομματι αλλα φανταστικο! Επαξια το νο1 μου μεχρι στιγμης..Παλι καλα που γλιτωσαμε απο την κοπια της Loreen!
    Το τοπ7 μου:
    1)Μαλτα 9,5/10
    2)Φινλανδια 9/10
    3)Ελβετια 8,5/10
    4)Λευκορωσια 8/10
    5)Ιταλια 7/10
    6)Ουκρανια 6/10
    7)Αλβανια 5/10

  33. Μαυρα χαλια κ η Μαλτα….
    Η κατάταξή μου μέχρι στιγμής.
    1. Γαλλία (8.5) (Αν πάει το Moustache)
    2. Ισπανία (8.0) (Αν πάει το Mas)
    3. Ελβετία (8.0)
    4. Ιταλία (7.5)
    5. Φινλανδία (7.0)
    6. Αλβανία (6.5)
    7. Ουκρανία (6.0) (Πολύ καλύτερο τώρα. Πριν ήταν πολύ πιο φτηνιάρικο)
    8. Μάλτα (3.0)
    9. Λευκορωσία (2.0)

  34. Μια χαρα τραγουδακι ειναι.Οσο το ακους τοσο πιο πολυ σου αρεσει Χμμ,αν και.πιστευω τα κοντινα δεν ειναι στα ατου του τραγουδιστη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ