ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ο Omar Naber επιστρέφει!

Η σλοβενική τηλεόραση RTVSLO ανακοίνωσε τους 7 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν φέτος το εισιτήριο για τη Eurovision στον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου.

Ανάμεσά τους ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2005 Omar Naber, ο οποίος δεν κατάφερε στο Κίεβο να προκριθεί στον τελικό με το τραγούδι Stop καταλαμβάνοντας στον ημιτελικό τη 12η θέση με 69 βαθμούς, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται από πολλούς μια από τις μεγαλύτερες αδικίες αυτού του διαγωνισμού.

Τους 7 ερμηνευτές επέλεξε επιτροπή, την οποία αποτελούσαν η Darja Švajger, εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision το 1995 και το 1999, η Misa Molk, project manager της σλοβενικής τηλεόρασης, και ο Andrea F., μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Οι 7 υποψήφιοι για την Κοπεγχάγη είναι:

1. Bilbi
2. Muff
3. Nermin Puškar & Samuela Lucas
4. Nude
5. Omar Naber
6. Rudi Bučar in Elevators
7. Tinkara Kovač

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά και τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στον τελικό.

 

Λουκάς Βλαβιανός

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. EΛΠΙΖΩ Ο ΟΜΑΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ!ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  2. Στο τοπ 5 μου ο Omar εκείνο τον χρόνο. Μπορεί να είναι και η πιο αδικημένη συμμετοχή του θεσμού για μένα. Θα ήθελα όμως και την Maja. Δεν πειράζει του χρόνου :p

  3. Μετά το 2005 ο Omar Naber ήταν ξανά υποψήφιος άλλη μία χρονιά με ένα επιεικώς ανυπόφορο τραγούδι. Συνεπώς αν δεν ακούσουμε τραγούδι πρώτα, το όνομα Omar Naber από μόνο του προσωπικά δε μου λέει τίποτα.

  4. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχει η Σλοβενία τελικά και δείχνει να το παίρνει σοβαρά με διαγωνισμό εφτά τραγουδιστών. Γενικά θεωρώ την Σλοβενία ως μια απο τις πιο αδικημένες χώρες στον διαγωνισμό. Πέρυσι και πρόπερσι άξιζε να περάσει στον τελικό. Φέτος ελπίζω σε ένα καλό τραγούδι για να πάει τελικό και γιατί όχι να πάρει επιτέλους μια καλή θεση.

  5. Σβήνονται σχολιακια αβερτα οταν κακοχαρακτηριζουμε την παλια ΕΡΤ και την τωρινή δημόσια τηλεοραση. Ακομα η Γκεστάπο παίρνει τηλ και επιβάλει να διαγραφεί οτιδήποτε αρνητικό γραφτεί για την ελληνικη ανοργανωσιά ή τις αδιαφανείς διαδικασίες με τις απευθείας αναθέσεις σε κανάλι μαντ και Panik records?

  6. Γιατί παιδιά νομίζω ότι η Ελλάδα φέτος θα κάνει τον τελικό στην εκπνοή της προθεσμίας για την δημοσίευση τραγούδιων δηλαδή 17 Μαρτίου.??

  7. εκανα μια προχειρη αναζητηση στο τι τραγουδια βγαζει η πανικ το τελευταιο εξαμηνο και φρικαρα. Στερεψαν πλεον. ΜΗΔΕΝ επιτυχιες. τα ιδια και τα ιδια συνηθισμενα και μονοτονα ραπ που δεν γινονται καν επιτυχιες στα 15 χρονα. Ιδου και το ΝΕΟ τραγουδι της Ζοζεφινας που επειδη εχει παρει πολυ κακες κριτικες, αποφευγουν τα σαητ να το ποσταρουν και βαζουν συνεχεια το πρωτο της σινγκλακι που λεει 2 στιχακια σαν στρουμφακι σε ενα ρεφρεν :
    http://www.youtube.com/watch?v=7zcumuTx-5M

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ