EUROVISION 2014: Οι παρουσιαστές!

 

Το κρατικό κανάλι της Δανίας DR, παρουσίασε σήμερα τους παρουσιαστές της Eurovision του 2014. Πρόκειται για τους Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk και Lise Rønne.

Ο Nikolaj Koppel και η Lise Rønne δουλεύουν ήδη στο DR. Έχουν μια αξιοσημείωτη εμπειρία από παρουσιάσεις μεγάλων παραγωγών και όχι μόνο. Παρ’ όλα αυτά παραδέχονται πως η Eurovision είναι κάτι μοναδικό.

“Δεν μπορείς να συγκρίνεις την παρουσίαση της Eurovision με άλλες εκπομπές. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι τον διαγωνισμό με τον καλύτερο τρόπο” λέει ο Nikolaj Koppel

“Είναι η δουλειά τω ονείρων μου! Είμαι ταυτόχρονα ενθουσιασμένη, αγχωμένη αλλά και ανυπόμονη. Βλέπω το ρόλο μου σαν ενός ισορροπιστή – να προσπαθώ να φέρω μια αίσθηση ηρεμίας στη μέση ενός γιγαντιαίου show!” λέει η Lise Rønne

Ο Pilou Asbæk  θα κάνει το ντεμπούτο του σαν παρουσιαστής. Έχει όμως πολύ μεγάλη εμπειρία σαν ηθοποιός – πρωταγωνιστεί στο πολιτικό δράμα του DR Borgen το οποίο προβάλλεται σε 70 χώρες. “Όταν μου προσφέρθηκε η δουλειά του παρουσιαστή δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Φυσικά στη σκέψη των όσων ακολουθούν, πρέπει να παραδεχτώ οτι είμαι λίγο αγχωμένος – αλλά θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να είμαι ένας αντάξιος παρουσιαστής της Eurovision!”

Αντώνης Καρατζίκος

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συμπαθητικες φυσιογνωμιες παντως!ο ενας παιζει και στο μποργκεν και υποδυεται πολυ καλα το ρολο του!ελπιζω να ειναι αντιστοιχα καλος και στην παρουσιαση!με εμας κανενα νεο?

  2. Η Ελλάδα περιμένει την κατάληξη του Melodifestivalen.Αν δεν νίκησει η Έλενα θα εκπρόσωπησει εμάς.Θα γίνει παρουσίαση τραγούδιου με 10 guest να τραγούδησουν.Ολα αυτά μόνο αν δεν νίκησει το Melodifestivalen.

  3. Παιδια αφηστε τα ολα αυτα και ας σχολιαζουμε για το θεμα του αρθρου. Δεν γινεται σε καθε αρθρο 50 σχολια για την παπαριζου και αλλα 50 για το τι θα κανουμε. Εχουμε δηλωσει συμμετοχη και οταν αποφασισουν θα μας πουν. Προφανως εσωτερικα δουλευουν για την συμμετοχη μας.

  4. Οποτε εχουμε και λεμε. Οι παρουσιαστες συμπαθεστατοι μου φαινονται και φαινεται οτι θα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους. Ετσι κι αλλιως μονο το 2010 οι παρουσιαστες ηταν φιασκο

  5. Πραγματικα φαινονται πολυ συμπαθητικοι ανθρωποι.Ελπιζω να παρουσιασουν καλα και να μην βαρεθουμε…
    Περιμενουμε να τους δουμε

  6. συμπαθητικοι φαινονται…. 😛 περιμενω τα καλυτερα για φετος 😀 αντε να δουμε…με εμας τι γινεται!!!?!!! ειμαστε η μονη χωρα που δεν εχουμε ανακοινωσει ουτε ημερομηνια τελικου καλα καλα…

  7. ειμαστε η ΜΟΝΗ χωρα μαζι με την αγγλια που δεν εχουμε βγαλει ΚΑΜΙΑ ανακοινωση για το τι θα κανουμε. ΑΝΑΘΕΣΗ? ΤΕΛΙΚΟΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΤΟ 2012) ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

  8. τοση καθυστερηση πια ….. ελεος ελπιζω να ετοιμαζεται καλο τουλαχιστον αν και νομιζω οτι δεν βρισκονται τραγουδιστες

    • αυτα ειναι βλακειες (σορρυ κι ολας) καθε χρονο βγαζουν και καλα τους υποψηφιους. Μονο ο Μαρτακης παιζει για φετος.

  9. εγω θα λεγα μαρτακης η fortune.. καλα τις αλλες δυο θα της αφησω ασχολιαστες..που μου θελουν και γιουροβιζιον οι αταλαντες!

  10. δωστε αναθεση απευθειας στον ΑΓΑΘΩΝΑ.με τα τσαρουχια θα δεχτει προκειμενου να ξαναβγει απο την αφανεια.σε ενα ρεμπεταδικο στο γκαζι τον ειχε παρει το ματι μου αλλα επεσα με τα
    μουτρα στις λιχουδιες του μαγαζιου και δεν εδωσα σημασια στον κακοφονιξ του ρεμπετικου

  11. Εντάξει απλά ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ στους Δανούς!! Είμαι τόσο χαρούμενος, που θα είναι 3 οι παρουσιαστές και οχι ένας. Οχι οτι η Petra Mede πέρυσι δεν ήταν καλή σαν παρουσιάστρια, αλλά προτιμώ 3 παρουσιαστές! Μπράβο! Σημειώνω ακόμη ενα συν (+) στη φετινή διοργάνωση

  12. TBD 4 Μαρτίου 2014 Αυτό λέει στην wikipedia. Μπορεί να είναι και λάθος αλλά είναι και η μοναδική ημερομηνία που έχει γραφτεί περί του ελληνικού τελικού. Υπομονή. Όσο για την Έλενα λίγος σεβασμός δεν βλάπτει από πάνω… έχει προσφέρει πολλά πράγματα και την Ελλάδα στην κορυφή!!!

    • Γιατί αν δε δείξουμε σεβασμό θα πέσει φωτιά να μας κάψει;
      Η νίκη μας το 2005 οφείλεται εκτός απο τη Παπαρίζου και σε ένα πολύ καλό τραγούδι ή μήπως πιστεύεις ότι αν πήγαινε να διαγωνιστεί με αυτές τις μαλακίες που τραγουδάει τα τελευταία χρόνια θα έπαιρνε τη πρώτη θέση;

  13. Πολυ πιθανη η συμμετοχη θωμαης ξανα αλλα και κρυσταλλιας τελος ο μαρτακης ειναι πιθανο να συνεργαστει με θωμαη για ενα τρομερο ντουετο….

  14. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΕ BEAT ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΕΘΝΙΚ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ……….
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ 10ΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

  15. Donnie Darko
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ??
    ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΟΠΡΕΠΕΣ Η ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΟΠΡΕΠΕΣ.ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ GROUPAKIA ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ X-FACTOR ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ CD Η LADY GAGA KANOYN MAZI H PANIC KAI H ΑΛΛΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ

    • moor… και που την έχει την ακριβή κονσόλα η Lady Gaga… σαν τον κακοφωνίξ ακούγεται. Τα παγκόσμια μουσικά είδωλα τύπου Lady Gaga, Miley Cyrus, Justin Bieber, Ke$ha κτλ για τα οποία λιγώνεσαι, πιο γνωστά είναι για τα σκάνδαλα τους, παρά για την μουσική τους. Τα όποια καλλιτεχνικά διαμάντια εμφανίζονται κατά καιρούς ανήκουν στην ανεξάρτητη μουσική βιομηχανία, μέχρι βέβαια να τα πάρει η παγκόσμια μουσική βιομηχανία και να τα κάνει μπουρδέλο.

      Δε θα διαφωνήσω μαζί στο κομμάτι των ελληνικών συμμετοχών, η επονομαζόμενη «συνταγή» με λίγο μπουζούκι, λίγο μπιτ και πολύ τσαχπινιά έχει καταντήσει πλέον εμετική. Απ’ την άλλη βεβαία δεν ξέρω κατά πόσο είναι λύση αυτό που προτείνει εσύ και κάνουν και άλλες χώρες, να στέλνουν δηλαδή καρικατούρες της Adele ή της Celine Dion σε πολύ φτηνή έκδοση, νομίζοντας ότι στέλνουν κάτι ποιοτικό. Καλύτερα λοιπόν να το γυρίσουμε σε ανοικτές διαδικασίες, γιατί όχι και σε φεστιβάλ και που ξέρεις μπορεί να ακούσουμε κάποιο αυθεντικό αστέρι με πρωτότυπα ακούσματα στη μουσική του και που η μέχρι τώρα η «σοβαρή» μουσική βιομηχανία δεν του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τη μουσική του.

      • Μου αρέσει που του απαντάτε και με κατεβατά…Σιγα μη χαραμίσω παραπάνω από 2 προτάσεις για τον Μoor…

  16. εγω παντως θα ηθελα ελληνικο στιχο οπωσδηποτε..τωρα οσον αφορα την μουσικη δεν με ενοχλει ειτε ειναι ποπ ειτε κατι πιο παραδοσιακο..ελπιζω να μη γυρισουμε σε εποχες και συμμετοχες τυπου μαντους και αννουλας βισση.αγγλικα 100% και ουτε ιχνος απο κατι ελληνικο…να στελναν και καλα τραγουδια να το παραβλεπα..αλλα και πατατοτραγουδα και στα αγγλικα παραπαει..

    • Φτάνει μωρέ με τα μπουζούκακια μέσα στα τραγούδια. 4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Ας στείλουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ θα ήθελα κάτι σε πιάνο ή ένα ντουέτο. ΠΟΤΕ δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Ας είναι με ελληνικούς στχους εντάξει αλλά όχι πάλι να πάμε για να δείξουμε τι εστί Ελλάδα. Μάθανε όλοι το μπουζούκι.ΦΤΑΝΕΙ.

      • Φιλε σωκρατη οταν εννοω κατι ελληνικο δεν εννοω μπουζουκι εννοω ελληνικο στιχο εγω θα προτιμουσα περισσοτερο μεσογειακη μουσικη!ας βαλουν αλλα οργαna οπως ακορντεον,αρπα,σαντουρι..κι εγω το μπουζουκι το χω βαρεθει….η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να δω ενα δυνατο μεσογειακο κομματι τυπου ein davar(israel 2001)!

      • Πέρσι είχαμε μπαγλαμά 😛
        Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος. Αυτό που δεν διαπραγματεύομαι όμως είναι οι αξιοπρεπείς στίχοι. Κι επειδή τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική μας γλώσσα , νομίζω μπορούμε να μιλήσουμε στην καρδιά μόνο με την Ελληνική μας γλώσσα. Όι μόνοι Αγγλικοί στίχοι που ήταν πραγματικά ανατριχιαστικοί ήταν του Stereo Mike…Ολά τα άλλα επίπεδο LOWER!

  17. Proswpika me 2 antres kai mia gynaika to vrisko ligo paratolmo.Eidika an de valoun ti gynaika gia na anakoinosei tous finalist kai tin psifoforia!Genika h gynaikeia parousia armozei pio poly stin parousiasi!Wstoso,stin prwth giourovision tou 1956 htan mono enas antras kai mexri simera den exei ksanaginei na anakoinwsei antras apotelesmata.Opote mporei na kainotomhsoun!Kalytera pou gyrisame se perissoterous parousiastes!H Petra perysi(se syndyasmo me ton Saade gia na kouvalaei tis amites sto green room) htan ena theama aneparkes kai ”ligo” !!!!

  18. ωχ παναγια μ…αυτος στα δεξια φαινεται πως θα λεει κρυαδες οπως οι παρακμιακοι που δινουν συνηθως τη βαθμολογια της σλοβενιας. Πολυ trollface..ο αλλος μια χαρα κ η κοπελα πολυ γλυκια και μαγκιορα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ