ΕΣΘΟΝΙΑ: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός!

Ξεκινά απόψε στο Τάλιν της Εσθονίας το Eesti Laul, το σόου μέσα από το οποίο προκύπτει τα τελευταία χρόνια ο εκπρόσωπος της Εσθονίας στο διαγωνισμό της Eurovision. 189 ήταν συνολικά φέτος οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ERR, από τις οποίες εντεταλμένη επιτροπή επέλεξε τις 20 επικρατέστερες. Τώρα ήρθε η ώρα το τηλεοπτικό κοινό και η επιτροπή να επιλέξουν μέσα από δύο ημιτελικούς, τον αποψινό και αυτόν της επόμενης Παρασκευής, τα δέκα επικρατέστερα  που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό την 1η Μαρτίου.

Τα δέκα τραγούδια που θα διαγωνιστούν απόψε είναι με σειρά εμφάνισης τα εξής:

1.  Amazing –Tanja
2.  Flame – The Titles
3.  Resignal – Wilhelm
4.  Solina – State of Zo
5.  Sandra – Nimmerschmidt
6.  Maailm on hull – VÖÖRAD
7.  Maybe-Maybe – Super Hot Cosmos Blues Band
8.  Kus on EXIT? – August Hunt
9.  Tule ja jää – Kõrsikud
10. Supernoova – Lenna

Το σόου ξεκινά στις 21.45 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.





Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.Amazing -Tanja
    2.Solina – State of Zo
    3.Sandra – Nimmerschmidt
    4.Kus on EXIT? – August Hunt
    5.Supernoova – Lenna

    ΥΓ1.ΤΟ AMAZING ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
    ΥΓ2.ΤΟ SANDRA ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ…ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ KUULA ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ SANDRA 😛
    ΥΓ3.ΤΟ MAAILM ON HULL ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΥΛ KOLOTERORITA ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ

  2. Δεν το πιστευω.. στον επομενο ημιτελικο διαγωνιζεται η Sandra Nurmsalu που ηταν μελος των Urban symphony που πηραν το 2009 την 6η θεση με το καλυτερο τραγουδι κατ εμε π εχει στειλει ποτε η εσθονια, το randajad που ακομα ακουω και θυμαμαι τους στιχους του <3

  3. αλλη μια χωρα που αν δεν ανηκε στο ανατολικο μπλοκ θα βρισκοταν στις τελευταιες θεσεις…οσο για την νικη της το 2001 πιο στημενη δεν γινοταν ομως!ουτε που μπηκα στη διαδικασια να ακουσω τα τραγουδια..Αφου οτι βλακεια και να στειλει οι γειτονισσες της βαλτικης θα τη στειλουν στο τελικο!

    • Η Εσθονία αποκλείστηκε το 2010 , βγήκε προτελευταία το 2011 και 20ή πέρσι. Μην λέμε ο,τι να ναι…
      Ό,τι υψηλές θέσεις πήρε ( 2009, 2012 ) τις πήρε με την αξία της, αφου οι συμμετοχές της εκείνη τη χρονιά ήταν αριστουργηματικές.
      Για το 2001, συμφωνώ. Από τους χειρότερους νικητές !!!

      • Kαλα τωρα οτι το κουλα βρεθηκε ψηλα το 2012 δεν νομιζω να το αξιζε…τραγικο κομματι κατ εμε!φαντασου μεχρι και η πανια το διακωμωδησε…τελος παντων γουστα ειναι αυτα…

      • το Κuula ηταν πολυ καλο απο εναν αριστο τραγουδιστη και αν θυμαμαι καλα σε κανεναν δεν αρεσε και το ειχα 6το και γω στο top μου και εκανε εντυπωσει σε ολους τοτε αλλα η αληθεια ειναι πως ουτε εγω δεν το πιστευα τοτε οτι οντως τα πηγε οπως ηθελα και επρεπε…

  4. Δεν εντυπωσιάστηκα φέτος με κάποια συμμετοχή στο Eesti Laul. Ακόμη κι η επιστροφή της Sandra ( 2o ημιτελικός ) μου είναι χλιαρή.
    Απόψε ξεχωρίζω
    1.Resignal
    2.Supernoova

      • To χω ακούσει αρκετές. Εξακολουθεί να μου ακούγεται μέτριο και μη ειλικρινές σαν να προσπαθεί να συνδυάσει πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. Όσο καλή και να είναι η Sandra στο LIVE, το περισσότερο που μπορώ να του δώσω είναι 7/10 ( δηλαδή κάτω από Φινλανδία, Ιταλία, Μάλτα και μάλλον Αλβανία – αν επιλεχθεί )

  5. Θεωρω το amazing τ καλυτερο που εχει να προσφερει η εσθονια φετος. αλλα ως συνηθως ειναι μια χωρα που ποτε δεν στενει τελικα αυτο που μου αρεσει και θεωρω οτι θα τα παει καλυτερα (σαν την ελλαδα)….οποτε δεν εχω και μεγαλες ελπιδες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ