Η ‘Ελενα Παπαρίζου στέλνει χαιρετισμό στον OGAE Greece!

Λίγες ώρες πριν τον 1ο ημιτελικό του Melodifestivalen, η δική μας Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε στα παρασκήνια  με το μέλος μας, Μαρία Θωμαΐδου η οποία τις έστειλε την αγάπη και την πλήρη υποστήριξη του OGAE Greece καθώς και τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια της αυτή στην Eurovision. Η Έλενα δεν παρέλειψε να ανταποδώσει τις ευχές στέλνοντας χαιρετσιμό στον Ogae Greece. Εμείς να τις ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Melodifestivalen και να παραμένει πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε  και με την ευχή να τη δούμε σύντομα και πάλι κοντά μας.

[youtube id=”sFEzHvVgcsQ” width=”600″ height=”350″]

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H γνωστή αγαπημένη Ελενα! Τα 4 αγαπημένα μου τραγουδια χτες πήραν τις 4 πρώτες θέσεις, απλά θα έστελνα στον τελικό το SURVIVOR και τη μελαγχολική μπαλάντα στη δεύτερη ευκαιρία! Την 1η Μαρτίου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει το Ελενάκι μας, γιατί το αξίζει!!!

  2. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ.ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ.
    Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΚΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΨΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ EUROVISION ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ

    • Είναι γελοίο να μπαίνεις στη διαδικασία να μειώνεις μια ολόκληρη χώρα επειδή δεν οργανώνει κάτι αντίστοιχο με το σουηδικό φεστιβάλ, που δεν πιάνει μπάζα μπροστά στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο σε οργάνωση και ποιότητα. Στο έχω ξαναπεί σε συγκριτικά μεγέθη δε έχουμε καμία σχέση ούτε με την Βουλγαρία, ούτε με την Αλβανία, ούτε με την Σερβία ακόμα και εν καιρό κρίσης. Πρέπει να είσαι τελείως απροσάρμοστος για να το πιστεύεις ή το πιο πιθανό να ανήκεις στη κατηγορία του γνωστού άγνωστου, μίζερου ελληνάρα που γκρινιάζει για όλα και ξιπάζετε με κάθε τι μη ελληνικό.

      Όσο για την Παπαρίζου είναι αλήθεια ότι είναι για διεθνή καριέρα, το «ζιγκολό» έπρεπε να είχε πάρει γκράμι. Να σου θυμίσω ότι οι περισσότερες ευκαιρίες τις δόθηκαν στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και μόνο ευγνώμον θα πρέπει να είναι γι αυτό, όταν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το έχει ζήσει στη Σουηδία όπου έκανε προσπάθειες να κάνει καριερα και απλά κατάφερε να είναι αναγνωρίσιμη.

      • nomizw exeis katalavei oti o moor einai ena ka8usterhmeno atomo me yuxologika provlhmata pou o monos logos pou mpainei sto site einai gia na vgalei ta komple3 tou kai na meiwnei xwres/kallitexnes. einai dunaton na mpaineis sth diadikasia na apantas se ena tetoio atomo? asto trelo sthn trela tou

    • Exoun mia trixa apo to deksi tou Theodoraki kai tou Savvopoulou kai tou Spanoudaki kai tou Papathanasiou kai kai kai kai kai ………..kai mas exoun gia prwino epeidh stelnoun pio grhgora tragoudia sti giourovision kai exoun perissoteres nikes sti EUROVISION!!!!
      Apla xrisimopoieitai tin palami gia tin prosfili sas diaskedasi…OXI TO PLIKTROLOGIO!!!!!!!ELEOS!!!

      • και Σταύρο Ξαρχάκο και και,πες τα ρε ellas-eurovision θα μας πέσουν τα μαλλιά σε λίγο και επειδή ακούω συχνά παρόμοιες μαλακίες από αστροπελέκια σαν τον moor, έχω να τους πω ότι η μουσική είναι μια και αν τα τραγούδια της «άξιας» Παπαρίζου ήταν ικανά να σταθούν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα θα το είχαν κάνει χωρίς να χρειάζεται να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα, όπως δεν χρειάστηκε να το κάνουν οι πραγματικά άξιοι που αναφέρεις παραπάνω και οι συνθέσεις είναι πασίγνωστες.

      • Να προσθέσω επίσης ότι την ποιότητα των σουηδών την είδαμε στο πρόσωπο των δυο παρουσιαστών και συγκεκριμένα στις τριχωτές μασχάλες της παρουσιάστριας που σε κάποιο σημείο της βραδιάς έχωσε ένα ταμπλετ ανάμεσα στα σκέλια της και στα δυο στρέμματα μάγουλο του παρουσιαστή-ζιμαρούλι που έκανε κάτι γελοιότητες πάνω στη σκηνή.

  3. Μου άρεσε η εμφάνιση της. Συμφωνώ με την απλότητα της παρουσίασης αλλά και με την αίσθηση βετερανισμού στο όλο στήσιμο της Έλενας. Έτσι ήταν σωστό να εμφανιστεί. Και η επιλογή του τραγουδιού είχε ανάλογο χαρακτήρα, είχε σαν επίκεντρο περισσότερο την ερμηνεία. Με δεδομένο το ως τώρα ρεπερτόριό της, είναι ένα απ΄τα καλύτερα κομμάτια που έχει πει.
    Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπήρχε δυνατότητα για κάτι καλύτερο από την πλευρά της Έλενας. Δεν της βρίσκω λάθη πρακτικής φύσης. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήρθε λόγω της μέτριας απήχησης που έχει γενικά στο σουηδικό κοινό.

  4. loipon gia na mhn anarwtieste fetos sthn eurovision tha steilei h ellada ena ntoueto pou tha kanei patago.to traggoudi exei graftei edw kai mhnes einai poly dance kai tha to tragoudisoun h vissi me thn vandi ……to exei grapsei o karvelas… kai exei ginei symfwnia me to mad oti tha paei apeyhtias anathesi mhn perimene teliko eurovision sthn ellada.einai karatsekarismeno 1000%..to mad tha kanei apla mia vradia parousiasis tou tragoudiou…..idi kanoun proves me kseno xorografo k exoun analavei ola ta eksoda ta prospwika tous oi idies ……..to tragoudi legete let’s dance….

  5. Αχ Έλενα σ’ αγαπώ!! Έπρεπε να είχες περάσει τελικό. Καλή επιτυχία στην δεύτερη ευκαιρία, εύχομαι να περάσεις τελικό γιατί το αξίζεις!!

  6. @ projectzero00 φίλε μου έχεις δίκιο, εγώ είμαι ο ηλίθιος που κάθομαι και αναλώνομαι με το να απαντάω σε κλινικές περιπτώσεις που είναι αρκετές εδώ μέσα.

  7. θα παει τελικο…. δεν μπορει πραγματικα κατι εχει γινει με το χτεσινο δεν μπορω να το δεκτο με τιποτα.

  8. μετριο και αδυναμο τραγουδι για την φωναρα και την εκρηkτικη παρουσια της ελενας σαφως καλυτερο απ τον gay parade yohio αλλα sorry elena δεν πας eurovision.ουτε ο yohio θα παει σν 10χρονο τραγουδαει πολυ ασχημη φωνη γενικοτερα
    αλλα elena με αυτο το μετριο τραγουδακι αν το ελεγες για την ελλαδα θα ηταν suberb γιατι απο pop electronica μοθσικη ειμαστε 20 χρονια πισω.
    κατι γυφτολαικα ακουμε ακομα στη ελλαδα και ο τελευταιος ενα hitaki το εχει

    • Καταρχήν επειδή είσαι άσχετος-η, pop electronica δεν υπάρχει, ELECTRO POP λέγεται και το τραγούδι της Παπαρίζου δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτό το είδος. Για πες μας μερικούς σοβαρούς σουηδούς electro pop παραγωγούς (εκτός sw. house mafia που ανήκουν στη κατ. progressive house); Γιατί εγώ μέχρι πριν μια πενταετία θυμάμαι ότι η σουηδική μουσική βιομηχανία λάνσαρε μόνο γκρουπάκια τύπου ΑΒΒΑ εντος και εκτός eurovision, σε αντίθεση με την Ελλάδα, τη Ρουμανία και το Ισραήλ, πράγμα που φυσικα εσύ αγνοείς, αφού δεν το συναντάς στα κλαμπάκια του Μπουρναζίου που επισκέπτεσαι και χορεύεις το δε σου κάνω τον άγιο σε dance version. Πήγαινε και σε κανα κλαμπ της Μυκόνου να δεις τι γίνεται και θα καταλάβεις ότι υπάρχουν μερικές χιλιάδες ακόμα ελλήνων που δεν τους αφορά το είδος των γυφτομπουζουκοτράγουδων.

      Το τραγούδι της Παπαρίζου αν διαγωνιζόταν στην Ελλάδα, θα ήταν suberb για τους φαν της, που δεν δέχονται ότι η καριερα της συγκεκριμενης έχει ξεθωριάσει και εντος Ελλάδος. Εδώ και δυο χρόνια περιμένουμε να ακούσουμε το αγγλόφωνο άλμπουμ της που θα κάνει πάταγο…

      • Ναι βέβαια αφού μεσουρανεί η σκυλού η Πάολα, ο άφωνος Παντελίδης καί η ατάλαντη Φουρειρα τι να μας πει η Παπαρίζου.Οταν έφερνε την πρωτιά για την Ελλαδα ηταν καλή έτσι; Τώρα ούτε να τη φτύσουμε.Πραγματικά λυπάμαι

      • Ναι ενώ ο Yohio πέρασε στον τελικό επειδή τραγουδάει πρωτοποριακό κομμάτι που θα σαρώσει τα charts…

      • @Stathis Φυσικά έφερε τη νίκη δεν είπα το αντίθετο και χαρήκαμε και της είπαμε και μπράβο επειδή ήταν εξαιρετική, όπως μπράβο είπαμε και στη Γερμανού για τους στοίχους της, στον Δάντη (Ψαλτάκη) για τη μουσική του, στον Φωκά Ευαγγελινό για τη χορογραφία και στους υπευθύνους της ΕΡΤ και της SONΥ για την πολύ καλή προώθηση του τραγουδιού. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια (δεν πήγε μόνη της η Έλενα στο Κίεβο) και όσοι συμμετείχαν ήταν άψογοι. Αυτή η νίκη τι σημαίνει για την Παπαρίζου; Ό,τι όλη της η καριέρα κρίνεται από αυτή και μόνο ή μήπως πρέπει να την αγιοποιήσουμε και να θεωρούμε βλασφημία μια κριτική που δεν την αποθεώνει; ΜηΝ τα παραλές καταρχήν όλη η μουσική βιομηχανία της Ελλάδας δεν είναι αυτοι οι τρεις και σε καμία περίπτωση δε τη συγκρίνω με την Πάολα (ούτε με την Φουρέιρα που προσωπικά τη θεωρώ καλύτερη), αλλά μη μου την παρουσιάζεται και ως Αγνή Μπάλτσα, χαλαρώστε λίγο.

        @dimitrisesc εμένα μη μου το λες αυτό, στους σουηδούς πες το αυτό που τον ψήφισαν και δεν ψήφισαν την Έλενα και αναρωτιέμαι γιατί; Καλά εμείς οι έλληνες είμαστε σκυλάδες, οι σουηδοί που έχουν και κουλτούρα, γιατί δεν αναγνώρισαν το μεγαλείο της Παπαρίζου; ε ;;;

      • Δεν καταλαβαίνω τα επιχειρήματα για σκυλάδες κα μεγαλείο της Παπαρίζου.
        Ο Yohio ψηφίζεται απο τα παιδάκια επειδή έχει αυτήν την persona που μοιάζει με γιαπωνέζικο manga.
        Όσο για την Παπαρίζου,δεν έχει στη Σουηδία την καριέρα που έχει στην Ελλάδα.Έλειπε 7 χρόνια.

  9. Η ‘Ελενα ήταν η μόνη με star quality στον χθεσινό ημιτελικό!Μαζί με την Ellen έπρεπε να είναι στον τελικό.Καλή επιτυχία στην δεύτερη ευκαιρία!

  10. κρίμα για την Έλενα. το τραγούδι ήταν μέτριο αλλά και η παρουσία της για εμένα δεν ήταν καλή. Η Eurovision έχει φύγει από την λογική “diva-Ανεμηστήρας- Βεγγαλικά”

  11. Καλα ολα αυτα..αλλα πιστευω οτι και απο την δευτερη ευκαιρια δυσκολα θα περασει….δεν ξερω γιατι,αλλα ετσι νιωθω…το τραγουδι της,δεν με πειθει ΚΑΘΟΛΟΥ…και η χθεσινη της εμφανιση ηταν κακα τα ψεματα ΑΧΡΩΜΗ…

  12. Εμένα προσωπικά το τραγούδι της μου φαίνεται ανέμπνευστο και χιλιοειπωμένο. Το δε ρεφρέν κάργα γλυκανάλατο. Απορώ δηλαδή που της έκανε κι εντύπωση κιόλας και συμφώνησε να συμμετέχει στο MelodiFestivalen …
    Να μην κοροιδευόμαστε , με αυτό το τραγούδι δεν έχει ουδεμία ελπίδα…
    Πολύ αδύναμες συμμετοχές χθές.
    Για μένα κάπως ξεχώρισε το Broder, ίσως και το Songbird, τα μόνα που διακίνησαν κάποιο συναίσθημα…

  13. αν ειναι δυνατον ρε. μονη της η ελενα ειπε σε συνεντευξη της οτι οι σουηδοι 10 χρονια την παρακαλυσαν. και τωρα που πηγε την πεταξαν στην η ευκαιρια. ελεος. επισης δε μ αρεσε καθολου που ειπε σε εναν σουηδο δημοσιαγραφο ειναι σαν να κανει το ντεπουτο της φετος και οτι δε σκεφτεται καθολου τις προηγουμενες συμμετοχες της. και παλι ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΝΑ

  14. Μην παραπονούμε τα λόγια της, δεν είπε ότι δεν σκέφτεται τις προηγούμενες συμμετοχές της άλλά ότι δεν θέλει οι προηγούμενες συμμετοχές της να επηρεάσουν την φετινή της συμμετοχή που ειναι ουσιαστικά το ντεμπούτο της στο Melodifestivalen

  15. YAHIOR σαφώς και δεν θεωρώ ότι επειδή κέρδισε η Έλενα στην Eurovision, πρέπει να είναι στο απυρόβλητο ούτε την παρουσιάζω ως την Αγνή Μπάλτσα ωστόσο είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια.Αλλά επειδή ανέφερες για ξεθώριασμα της καριέρας της στην Ελλάδα να πούμε ότι γενικώς η καριερα σχεδόν όλων των καλλιτεχνων υπεστη μια κάμψη για ευνόητους λόγους.Ωστόσο ισχύει ότι προωθούνται τα τελευταία χρόνια μετριότητες που ανέφερα παραπάνω και όπως πολύ σωστά είπες δεν αποτελούν την μουσική βομηχανία της Ελλάδος

  16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ,ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ MELODIFESTIVALEN.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ(NUMBER ONE) ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΞΥΔΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΠΟΥ TH SNOBΑΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΣOYHΔIKO DANCING WITH THE STARS,ΣΤΟ
    ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ(ΤΗΣ),ΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ EΠΙΣΗΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ,ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΟ.ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΟΠΩΣ DIMA BILAN(TO 2012 ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΠΑΚΟΥ,Κ΄ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔEΣ,ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ)ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,Κ.Ο.Κ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ