ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα αποτελέσματα του Α’ Ημιτελικού! “Δεύτερη Ευκαιρία” για την Έλενα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος από τους τέσσερις Ημιτελικούς του Melodifestivalen. Οκτώ τραγούδια διαγωνίστηκαν για τις 2 θέσεις του τελικού και τις 2 θέσεις της Δεύτερης Ευκαιρίας.

Τα σημερινά τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

1. YOHIOTo the End
2. Mahan MoinAleo
3. Linus SvenningBröder
4. Elisa LindströmCasanova
5. Alvaro EstrellaBedroom
6. Ellen BenediktsonSongbird
7. Sylvester SchlegelBygdens son
8. Έλενα ΠαπαρίζουSurvivor

Μετά την πρώτη ψηφοφορία της βραδιάς πέρασαν στη δεύτερη φάση τα:

YOHIOTo the End
Linus SvenningBröder
Elisa LindströmCasanova
Ellen BenediktsonSongbird
Έλενα ΠαπαρίζουSurvivor

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια που πέρασαν στον Τελικό ήταν:

YOHIOTo the End
Ellen BenediktsonSongbird

Στο γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας πέρασαν τα:

Linus SvenningBröder
Έλενα ΠαπαρίζουSurvivor

Αλέξανδρος Λιάπης

168 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Entks megalh vlakia,auti oi 4is htan oi kaliteroi genika,apla tha protimusa tin elena anti gia tin alli sto teliko!!!
    Makari na perasei teliko,egw exw mia erwtish…!
    Psifise mono to koino twra?? i htan 50/50??

  2. δεν περιμενα το Songbird να περασει τελικο….κριμα παντως για την Ελενα! Νταξει δευτερη ευκαιρια!!! ποσοι περνανε απο δευτερη ευκαρια για να πανε στο τελικο?
    παρεπιπτοντως περιμενα να περασει και ο Linus κατευθειαν τελικο!
    το Second Chance ποτε ειναι?

  3. Αδικια ρε παιδια. Το ερμηνευσε καταπληκτικα και ολοκληρο το τραγουδι ηταν παρα πολυ καλο και με αυτους τους αθλιους αντιπαλους επρεπε να βγει πρωτη. Τωρα το Yohio ηταν ενα μετριο τραγουδι με αισχρη εμφανιση που στοχευε καθαρα στον εντυποσιασμο με δεκαδες πυροτεχνηματα. Το αλλο που περασε ηταν επιεικως απαραδεκτο. Βαρετο νανουρισμα το πολυ για δευτερη ευκαιρια.

  4. Η αληθεια ειναι οτι στο τελικο επρεπε να περασει σιγουρα ο Linus Svenning…ηταν ο μονος που το αξιζε…η Ελενα δεν ηταν σημερα πολυ καλη…και οταν σε εναν διαγωνισμο οπως το Melodifestivalen..εισαι μετριος…δεν πρεπει να περιμενεις και πολλα…γιαυτο καλυτερα ας μην εχετε παραπονο…Φανταστειτε σ’ολο αυτο το ΧΑΟΣ να υπηρχαν και καλυτερα τραγουδια..ουτε στη δευτερη ευκαιρια δεν θα περνουσε…

  5. παιδια ειμαι φαν της παπαριζου αλλα το τραγουδι μου φανηκε πολυ μετριο.δεν το βλεπω να τραβαει..δεν το κοβω να προκρινεται για κοπεγχαγη..κριμα παντως…

  6. Δεν πειράζει!! Άλλωστε η Έλενα δεν πήγε για να κερδίσει αλλά για να καταφέρει να κάνει καριέρα εκεί στην Σουηδία και με αυτόν τον τρόπο θέλει να προσεγγίσει τις καρδιές των Σουηδών!! Οπότε τα λέμε 1 του Μάρτη!!!

  7. Αυτά που ήθελα να πάνε τελικό πήγαν 2η ευκαιρία και αυτά που ήθελα στην 2η ευκαιρία πήγαν τελικό, μα εντελώς ανάποδα όμως 🙁 . Τουλάχιστον δεν συνεχίζει κάποια απο τις υπόλοιπες σαβούρες.

    • Ακριβώς το ίδιο θα έγραφα…κρίμα για την Έλενα…άντε να δούμε τι θα γίνει στην δεύτερη ευκαιρία. Πάντως με χάλασε που εμφανίστηκε μόνη της στην σκηνή…σαν κάτι να έλειπε…

    • Πράγματι, μόλις τελείωσε η ανακοίνωση το ίδιο σκέφτηκα! Πάντως μακάρι να έχει την ίδια τύχη με τον Robim η Έλενα!

  8. μολις συνειδητοποιησα οτι η ελενα δεν θα εκπροσωπησει τη σουηδια στην δανια..πολυ κατωτερη των προσδοκιων η παρουσιαση του τραγουδιου.μετριο τραγουδι..κανενα σοου η ευρημα επι σκηνης… δευτερη ευκαιρια τιμης ενεκεν σε μια νικητρια..αχ ελενα

    • δυστυχως αυτο το περι ευρηματος που λεσ ειναι αναγκαιο πλεον. αν δεν κανεις και μια ηλιθιοτητα στη σκηνη πατωνεις. ειναι διαγωνισμος τραγουδιου κανονικα και οχι θεαματος οπως το καταντησαν πλεον.

      • Φυσικα και βλεπω παλιες γιουροβιζιον αν και προτιμω το youtube απο τις κασετες. Προφανως εσενα σε ενδιαφερει το νταχτιρντι που προσφερει η γιουροβιζιον πλεον και οχι αν εχει καλη φωνη και καλο τραγουδι. Στην εποχη του λιθου οπως εσυ λες διαγωνιστηκαν εκπληκτικοι καλλιτεχνες οι οποιοι ειναι γνωστοι εως σημερα σε επιπεδο θρυλου. Απλα πες μονο ποιος απο τους τωρινους εκπροσωπους θα μεινει στην ιστορια; Η εποχη του λιθου εβγαλε σελιν ντιον και τζονυ λογκαν. Βεβαια για σενα ειναι ασχετοι αυτοι ε; Δεν εβγαλαν πυροτεχνημα απο το βρακι τους

    • συγγνωμη αγαπητη θεωρεις οτι γιουροβιζιον ειναι οι αηδιες που εκανε ο γιοχιο με φωτιες και πυροτεχνηματα? αν εχει αυτη τη γνωμη τοτε κριμα. δες γιουροβιζιον απο το 2000 και πριν που εκει απλα ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ και δεν εκαναν τους κλοουν

      • ΟΛΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ. ΑΠΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

  9. Aναμενόμενα τα αποτελέσματα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ο μεν YOHIO έχει τεράστιο fanclub, το δε Songbird ήταν πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα σε έναν πολύ μέτριο ημιτελικό. Αυτό που έδειξε η Έλενα απλά δεν ήταν αρκετά πειστικό.

  10. Η Ελενα Παπαρίζου είχε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και σαφώς ήταν καλύτερη από τους υπολοίπους. Τώρα, το γεγονός ότι έχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι εκείνη τελικά που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία δε νομίζω να την πολυαπασχολεί μιας και στη Σουηδία τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ότι εδώ στην Ελλάδα. Μια “ήττα” στο Melodifestivalen δεν είναι απολύτως τίποτα… Ίσα ίσα που της δόθηκε η ευκαιρία να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο στο ευρύ κοινό της Σουηδίας. Άρα ανεξαρτήτου αποτελέσματος η Έλενα κερδισμένη είναι. Σε αντίθεση με το αν βρισκόταν στην Ελλάδα, όπου υποθετικά μιλώντας δεν είχε περάσει στον ελληνικό τελικό θα είχε φάει το κράξιμο της ζωής της, θα έλεγαν ότι ταπεινώθηκε, ότι τέλειωσε η καριέρα της και άλλες τέτοιες μπούρδες. Καλή επιτυχία στην “δεύτερη ευκαιρία” με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μπράβο Έλενα!

    • Η πιο τεκμηριωμένη άποψη που άκουσα μέχρι τώρα.Ωστόσο και τώρα που είναι με τη Σουηδία κάποια κακόβουλα σχόλια εκ του αποτελέσματος βέβαια υπάρχουν απο μας φυσικά

  11. H κατάταξη μου μετά την παρουσίαση.
    1.Bröder = 7.5/10
    2.Songbird = 6/10
    3.Bygdens son = 5.5/10
    4.To the end = 5/10
    5.Survivor = 5/10
    6.Bedroom = 4.5/10
    7.Aleo = 4/10
    8.Casanova = 3/10
    Αδύναμος ημιτελικός, όπως και το τραγούδι της Ελενας…
    Περίμενα τον Linus να περάσει απευθείας τελικό, προφανώς οι στίχοι του στα Σουηδικά παραήταν γλυκανάλατοι…
    Το Songbird έκανε τη διαφορά αλλά είναι πολύ βαρετό για τα γούστα μου.
    Νομίζω πως οι Yohio αφού δεν κέρδισαν πέρσι με ένα πολύ πιο πιασάρικο τραγούδι , δεν πρόκειται ούτε φέτος, όσα βεγγαλικά και να πετάξουν…εκτός κι αν όλοι οι υπόλοιποι ημιτελικοί είναι τόσο αδύναμοι.
    ΥΓ : To καλύτερο τραγούδι κέρδισε μόλις στην Ελβετία!

  12. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ,ΚΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΓΗΚΕ.

  13. αισχος η παπαριζου επρεπε να ειναι τελικο και εδειχναν ολα οτι θα παει και ολοι κριμα… περασε και το ζαβο καλα για την αλλη την πουσταρα το περιμεναμε… αλλα οτι θα πηγαινε 2ρη ευκερια δεν το περιμενα… δεν επρεπε να υποστηριξω σε αυτη την κηνιση της,καλα λεγανε καποιοι εδω μεσα τελικα. Την ξεραμε νουμερο ενα και ετσι θελω να την θυμαμαι το τραγουδι μου αρεσε και θα μου αρεση και για εμενα πρεπει να παει τελικο και αναλογα με τα αλλα τραγουδια να δω και να πω αν περπει να παει για Σουηδια αλλα και ολα ετσι να πανε που ΔΕΝ!
    εγω δεν θελω να παει και μακαρι να αποκλειστει και στην δευτερη ευκερια γιατι εγω τουλαχιστον θελω να τιν θυμαμαι νουμερο ενα….οι Σουηδοι δεν την ξερουν απο οτι φαινεται και ουτε την πολυγουσταρουν για αυτο αυτη εκανε την προσπαθια της που την πρηξανε τοσα χρονια και τελος…

    • βρε κοκομπλοκο πρωτον μην χρησιμ οποιεις χαρακτηρισμους οπως ζαβο η που..ρα επειδη δεν αρεσε σε εσενα κατι η προφανως δειχνεις το επιπεδο σου ετσι..η παπαριζου ειπε ενα μετριο τραγουδακι και προφανως δεν ξετρελανε τους σουηδους.τωρα αν εσυ δεν το δεχεσαι αυτο προβλημα σου!πραγματικα το to the end το θεωρω πιο καλο απο το σουρβαιβορ!φανταζομαι και η 2 ευκαιρια για την τιμη των οπλων ειναι…τεσπα αγαπαω ελενα ετσι κι αλλιως!!ολοι οι καλλιτεχνες καποια στιγμη κανουν και καποια λαθος επιλογη τραγουδιου!απλως την εκανε η ελενα μας και τη λαθος στιγμη!!

    • Κοκομπλοκο συμφωνω στο επακρο με οσα ειπες απο την αρχη μεχρι το τελος. Ετσι ειναι. Περσι ειχε πει σε συνεντευξη οτι δεν προκειται να ξαναπαει γιουροβιζιον και τελικα αλλαξε γνωμη.

      • θεωρω μεγαλη αδικια το οτι δεν ειναι τελικο το τραγουδι ηταν μακραν καλητερο απο ολα τα αλλα… θελω να το δω τελικο σε μια καλη θεση αλλα οχι νικητρια πλεον αν εχει καποια ελπιδα δλδ που δεν νμζ παντως το τραγουδι της για εμενα ειναι εξαιρετικο και η παρουσια της απολυτη απλα τελικα δεν επρεπε να παει θελω να την θυμαμαι για παντα το νουμερο ενα!

    • se kanei polu antra to na apokaleis enan ekkentriko kallitexnh poustara kokomploko e? kai kuriws se ena site to opoio apoteleitai kata 95% apo omofulofilous fan….tetoies malakies vlepw kai lew do3a to 8eo pou efuga apo thn ellada. 2014 exoume k akoma gemath h xwra me malakes strouganovlaxous pou exoun nootropia axladoxwri -.-‘

      • Δεν θα μιλησω εκ μερους του χρηστη που εγραψε το σχολιο αλλα κατα την γνωμη μου υπαρχει διαφορα στον γκει και τον πο..τη. Για μενα οι γκει ειναι σεβαστοι καθως εχουν δικαιωμα να κανουν στο κρεβατι τους οτι θελουν. Οι δευτεροι ομως ειναι αυτοι που εμφανιζονται και κανουν σαν παλιοκραγμενες γκομενες. Αυτη ειναι ΚΑΤ’ ΕΜΕ παντα η διαφορα. Επισης δεν νομιζω οτι ολοι οσσοι μπαινουμε εδω ειμαστε γκει. Για γιουροφαν ειναι το σαιτ οχι για ομοφυλοφιλους( με αυτο δεν εννοω να μην μπαινουν οι γκει, εννοω οτι γιουροφαν ειναι ο καθενας περαν γουστου)

  14. Εντάξει.Δεν σχολιάζω,απλώς δεν νομίζω πως ο ΥΟΗΙΟ άξιζε να περάσει.Περισσότερο τον έβλεπα για δεύτερη ευκαιρία.Και η Έλενα Παπαρίζου είχε θεαματική εμφάνιση.Κρίμα που δεν πέρασε στον τελικό.Έχουμε ακόμα,όμως,ελπίδες.Από την άλλη,η Ellen Benediktson δεν ήταν καθόλου άσχημη.Αντιθέτως,ήταν η μόνη όμορφη μπαλάντα της βραδιάς που άξιζε να περάσει στον τελικό και στέφθηκε με επιτυχία.Ο Linus Svenning,όμως,έπρεπε να περάσει σύμφωνα με τα αναμενόμενα και να πάρει τη θέση του YOHIO.Παραταυτα ήταν μια ωραία βραδιά με θεαματικούς παρουσιαστές.

  15. elena emeis edw se exoume thea…allo souidia allo ellada omws kai pisteuw to katalavaineis kai esy…gia mena apo tin stigmi pou vgike mia fora triti kai tin epomeni prwti den eprepe na ksana asxolithei kan me to thema eurovision eite auto exei na kanei me ellada eite me souidia…parola auta aksize teliko kai itan adikia alla oi souidoi mas exoun sunithisei anekathen se alloprosala apotelesmata…

    • Η ποιότητα είναι κάτι σχετικό όπως καταλαβαίνεις κρόνοντας από αρκετές επιλογές οχι μόνο της Σουηδίας αλλα και γενικότερα

    • To oti h Ellada einai katwterh mousika apo ti Souhdia me 4000 xronia mousikis paradosis me xeperna!!! Paidia synelthete! To gegonos oti h Ellada den polyasxoleitai me ti Eurovision de simainei oti den exei mousiki kai tragoudia kai fwnes! H oti h Souidia me 5 vraveia kai 800 show gia ton ekproswpo einai top ki emeis patos! Kopste tis mparoufes kai vreite kati na ksedwsete! Ayta peite ta gia alli xwra.Mi me kanete na gelaw!Enas diagwnismos einai…

  16. Τα αποτελεσματα που δημοσιευονται σιγα σιγα απο τις χωρες ειναι εκρηκτικα! εκτος απο αυτο της Σουηδιας…πολλα συγχαρητηρια στην Ελεναρα που μολις ακουσε οτι παει 2η ευκαιρια δν φανηκε εκνευρισμενη σαν χαζοντιβα, αντιθετως ηταν πολυ ταπεινη κ ευχαριστουσε συνεχεια!! next stop —-> andra chansen! You go girl!!

  17. Στις 4 Μαρτίου ο ελληνικός τελικός μόνο αν η ΝΕΡΙΤ είναι έτοιμη. Το mad περιμένει υπογραφή από την δημόσια τηλεόραση. Υπάρχει πιθανότητα να μη συμμετάσχει φέτος η Ελλάδα ή να πάει με απευθείας ανάθεση που δεν είναι και σίγουρο άμα γίνεται.

  18. Καλα εσυ που τρολλάρεις get a life λίγο και σκάσε. Οσον αφορα την Έλενα, δεν σοκαρίστηκα καθως το κομματι ειναι αδυναμο και ακομα και ΑΑΑΑΝ μπορουσε να κερδισει δυσκολα θα περναγε τελικο στη Δανία.

  19. ναααααααααααα! ναααααααααα! κι νααααααααααα! δεν φτανει που μου στειλατε την παπαριζου στην δευτερη ευκαιρια με ενα υπεροχο κομματι μου στειλατε απευθειας στον τελικο το γιαπωνεζικο καρτουν! και ξανα να!!!!!! ευτυχως στον τελικο ειναι κι η Ellen Benediktson με το Songbird προσωπικα αξιζε τελικο το songbird οπως κι πολυ σωστα εγινε κι το survivor (κατι που δεν εγινε κι για ποιο λογο?) και στην δευτερη ευκαιρια επρεπε να ηταν το border που ειναι κι του αξιζει κι το γιαπωνεζικο πλασμα επειδη ειμαι στις καλες μου…. -_- δεν περαζει ελεναρα παμε δυνατα στη δευτερη ευκαιρια κι μετα στον τελικο για την νικη!!! οπως περυσι με τον robin…κι αν δεν εκλεγει τ servivor ας βγει το songbird ενα εξ’ισου καλο κομματι μα προς θεου οχι η απω ανατολη!!!! πισω εχει η αχλαδα ττην ουρα!! οχι YOHIO δεεν θα πας ουτε φετος eurovision!!!!

  20. I Elena fanike polu aprositi diva enw den einai etsi. Eprepe na vgei pio freskia, pio apli. Ta mavra, o fotismos den voithisan kai enw exei wraia korufosi to tragoudi skinothetika den ekanan kati. To tragoudi exw kanei prospatheies na to sumpathisw alla den me ksetrelainei dustuxws.

  21. Στον αέρα είναι η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2014 καθώς, μπορεί επισήμως να ανακοινώθηκε ότι θα πάρουμε μέρος, ωστόσο, ο φορέας που θα αναλάβει την διοργάνωση δεν έχει ακόμα συσταθεί!

    Όπως έχει ανακοινωθεί από την EBU, η ΝΕΡΙΤ είναι ο διάδοχος της ΕΡΤ. Μέχρι αυτή την ώρα, όμως, ο φορέας δεν έχει συσταθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να υπογράψει το συμφωνητικό με το οποίο θα παραχωρηθούν στο μουσικό κανάλι MAD τα δικαιώματα για την συνδιοργάνωση του ελληνικού τελικού, όπως έγινε και πέρυσι.

    Κι ενώ αναζητείται λύση, η πρώτη ημερομηνία για τον εθνικό μας τελικό έχει πέσει στο τραπέζι: αν όλα πάνε καλά με την σύσταση της ΝΕΡΙΤ, θα κληθούμε να επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Eurovision 2014 στη Δανία στις 4 Μαρτίου!

    Στο μεταξύ, η Κρυσταλλία και η ανερχόμενη Josephine, είναι μεταξύ των επικρατέστερων από τους οποίους θα κληθούμε να επιλέξουμε για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision 2014.

    • Πάντως ο Καπουτζιδης δήλωσε στην Γερμανού οτι θα παρουσιάσει τον Ελληνικό τελικό μαζί με την Βανδή. Αν ήταν όλα στον αέρα δεν νομίζω να έκανε αυτήν την ξεκάθαρη δήλωση.

  22. Tha ithela fusika na perasei teliko alla na min kerdisei wste kai i idia na meinei ikanopoihmeni me mia kali thesi ston teliko alla kai na min dei tin katrakula sti eurovision gt me auti tin parousiasi den tha paei kala.

  23. εγώ υποστηρίζω τον Yohio.πάντα θεωρούσα τη eurovision βαρετή μέχρι που έμαθα πως ο Υohio είναι υποψήφιος εκπρόσωπος της Σουηδίας. είναι πραγματικά πολύ ωραίο αίσθημα να βλέπεις κάποιον που θαυμάζεις πολύ να συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός.ελπίζω να διεκδικήσει την 1η θέση και όχι 2η ή παρακάτω όπως πέρυσι.

  24. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ….ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΔΩ….

  25. Μπράβο Έλενα!!!! Είσουν απλά καταπλικτική μία πραγματική star επί σκηνής. Καλή συνέχεια στην δεύτερη ευκαιρία!!! Κατά την άποψή μου έπρεπε να περάσεις απευθείας στον τελικό αλλά δεν βαριέσαι. Θα σε ξανααπολαύσουμε. Καλή επιτυχία

  26. Η Ελενα είναι απλά φοβερός άνθρωπος!Σε δηλώσεις μετά τον ημιτελικό δήλωσε οτι δεν νιώθει απογοητευμένη από το αποτέλεσμα και οτι θα προετοιμαστεί για την δεύτερη ευκαιρία.Επίσης δήλωσε οτι χάρηκε για τους δυο φιναλίστ που είναι νέοι καλλιτέχνες και ευχήθηκε να κάνουν την πορεία τους και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

  27. Αυτοί που πήγαν δεύτερη ευκαιρία ήθελα να περάσουν απευθείας στον τελικό και αυτοί που πήγαν τελικό στην ευκαιρία. Δεν πειράζει! Δύσκολα τα πράγματα για την Έλενα πάντως, το περίμενα όμως πως δεν θα περνούσε τόσο εύκολα τελικό. Καλή συνέχεια και επιτυχία να έχει!

  28. η ελενα ηταν εκπληκτικη! μακαρι να περασει στην 2η ευκαρια! με μας τι γινεται πολυ ησυχια βλεπω!!!!! αντε να ξυπναμε σιγα σιγα!καμια ανακοινωση;;;;;

  29. Xaxaxaxaxa……Ola synwmotoun sto na vgei to TICK TOCK 1o ston prwto hmiteliko,min pw kai ston teliko!!! Pragmatika!
    Kai mia xarh filoi mou….!!!Mi mas ta priksete pali stis 6-5-2014 kai klapsourizete gia tous Sovietikous pou tha skisoun fodres kai fetos!! Stelnoun tragoudia kai pernane! Aplo einai!!!

  30. SciFi: Η Ελενα με το survivor θα εκπροσωπησει την ΕΛΛΑΔΑ τελικα…. αυτη ειναι μυστικη συμφωνια ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ με EBU….

  31. Ως 2 Μαρτίου έχει δοθεί τελική ημερομηνία στο αν η Ελλάδα συμμετέχει ή όχι. η Φουρέϊρα ήταν να συμμετέχει σίγουρα στο τελικό. Τα υπόλοιπα ονόματα απλά φήμες. Οποίος ακούει Σταρ οκ. Δε χρειάζεται να τα πιστεύει πολύ.

  32. Απλά εξαιρετική η Έλενα, αλλά η σουηδική κουλαμάρα εξακολουθεί να καλπάζει ανεξέλεγκτη!

  33. Αυτό νομίζω ήταν το φιάσκο της ημέρας. Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, ήθελα Linus- Έλενα για τελικό. Αλλά για Yohio, δυστυχώς, ήμουν σίγουρος ότι θα περάσει. Το songbird, αδιανόητο το πως προκρίθηκε, δεν είναι κάποια τόσο ιδιαίτερη μπαλάντα. Θέλω να επισημάνω δύο σημεία: 1) Οι Σουηδοί διοργανωτές πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο επιτροπών σε όλες τις φάσεις του MF, 2) αν αποκλειστεί η Έλενα, ας μαζέψει τα μπογαλάκια της και ας έρθει Ελλάδα για απευθείας ανάθεση όπως είναι, μαζί με το τραγούδι. Γλιτώνουμε και τα έξοδα του εθνικού τελικού.

  34. Παιδιά, ακόμη και να μην περάσει καν στον τελικό η Έλενα, μόνο το ότι εμφανίστηκε στο melodifestivalen (που είναι το χάιλάιτ σόου κάθε χρονιά στη Σουηδία) αλλά θα ξαναεμφανισθεί και στη δευτερη ευκαιρία σ’αυτό, νομίζω πως έκανε πολύ καλό στην καριέρα που θέλει να χτίσει εκεί. Γίνεται περισσότερο γνωστή, θα βγάλει καινούριο ξενόγλωσσο δίσκο, η συμμετοχή της είναι ένα “boost”, ένα “plus” ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει. Και της αξίζει να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό γιατί είναι πολύ μα πολύ καλή τραγουδίστρια και έχει κα-τα-πλη-κτι-κή φωνή!

  35. Δεν την βρηκα εξαιρετικη την Ελενα.Και σε πολλους εδω μεσα που λενε οτι τους αρεσε αν δεν ηταν η δικη ΜΑΣ Ελενα τωρα θ ακουγε τα χιλια μυρια.
    Οσο αφορα τα λοιπα τραγουδια ηταν κατω του μετριου .
    Τον YOHO ή οπως αλλιως τον λενε τον βρηκα κι εγω πολυ χειροτερο και απο το περσινο μετριο κομματι του,απλα πιστευω οι φανς του φετος το εβαλαν σκοπο καμμια τους ψηφο να μην παει χαμενη.
    Το songbird το ακουσα σαν μια μικρη οαση με μια γλυκια τσιβδουλα που μπορει να μην εχει το Κομματι αλλα το λεει σωστα και η παρουσια της δενει απολυτα με αυτο που τραγουδαει.
    Ο Alvaro τελικα ουτε κρεβατοκαμαρα αλλα ουτε και τελικο δεν πηγε.
    Για την δευτερη ευκαιρια,
    Καλη επιτυχια στην Ελενα και ελπιζω ενδυματολογικα αλλα κυριως φωνητικα να ειναι πολυ καλυτερη απο σημερα .

  36. Το τραγούδι της Έλενας αν και όμορφο, ήταν πολύ απλό και όχι για eurovision…
    Τα περισσότερα τραγούδια του ημιτελικού ήταν μέτρια! Προσωπικά αυτά που πέρασαν στον τελικό πιστεύω ότι το άξιζαν!
    Και όσο για το YOHIO σιγά τα πολλά πυροτεχνίματα που πέταξε για να πείτε ότι έκανε και θέαμα!
    Έχει πολύ καλή φωνή και όσο για την εμφάνηση απλά αυτό είναι το στυλ του!
    Αλλά κρίμα για την Έλενα την ήθελα τελικό <3
    Αλλά πάντα υπάρχει η Δεύτερη ευκαιρία!

  37. Τι λετε ρε????ο βλακας ο Yohio περασε κ η Ελενα δευτερη ευκαιρια??
    Μια βλακια ηταν μ βεγγαλικα…απο εχθες μονο το birdsong μου αρεσε κ το survivor

  38. ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ.ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΥΟΗΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΟΥΤΙΣΤΑΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ
    ΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ.ΜΕ ΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

  39. Εγω περιμενω με ανυπομονισια τον επομενο ημιτελικο να δω το τραγουδι του Martin Stenamrk και τον 4ο για να δω τους Alcazar. Οι οτι θα πανε αυτοι τωρα που μεγαλωσαν τοσο αλλα εγω ακομα τους λατρευω

  40. Η Έλενα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και θα είναι πάντα το Number One μας ! κατά τη γνώμη μου το ρεφρέν είναι αδύναμο σε σύγκριση με το πολύ καλό κουπλέ! Ωστόσο , ο αγώνας δε τελείωσε.. έχουμε τη δεύτερη ευκαιρία μπροστά μας…

    • Απλώς να συμπληρώσω πως σύμφωνα με την aftonbladet η Έλενα μετά τα αποτελέσματα δήλωσε “Μήπως θεωρούν (οι Σουηδοί) ότι είμαι κακός άνθρωπος? ” Επίσης , δήλωσε χαρούμενη που συνεχίζει και που δεν την έστειλαν σπίτι της! πάντως η απογοήτευσή της ήταν εμφανής…

  41. Κριμα για την Ελενα, επρεπε να προκριθει απευθειας στον τελικο.Το τραγουδι το αγαπω πολυ,ωστοσο νομιζω πως δεν το βοηθησε η σκηνικη παρουσια. Παντως εχουμε και τη δευτερη ευκαιρια, οποτε θα δειξει…

  42. loipon gia na mhn anarwtieste fetos sthn eurovision tah steilei h ellada ena ntoueto pou tha kanei patago.to traggousi exei graftei edw kai mhnes einai poly dance kai tha to tragoudisoun h vissi me thn vandi ……to exei grapsei o karvelas… kai exei ginei symfwnia me to mad oti tha paei apeyhtias anathesi mhn perimene teliko eurovision sthn ellada.einai karatsekarismeno 1000%..to mad tha kanei apla mia vradia parousiasis tou tragoudiou…..

  43. Ο Yohio άξιζε και με το παραπάνω να περάσει.Είχε το καλύτερο τραγούδι στον ημιτελικό,κατά τη γνώμη μου.Όσο για το “Songbird”,νομίζω ότι έπρεπε να πάει δεύτερη ευκαιρία και τη θέση του στον τελικό να έχει το “Bröder”!!

    • Οχι ρε συ δεν το μαθες; Για να τιμησουμε τα σαραντα χρονια μας στη γιουροβιζιον θα στειλουμε την μαρινελα με μια χεβι μεταλ επανεκτελεση του κρασι, θαλασσα και τ αγορι μου ( πιο πιθανο απο το να κανει ντουετο η βισση με την βανδη)

      • Φοίβο πλάκα πλάκα δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αυτό με την Μαρινέλλα, κάτι εναλλακτικό βρε παιδάκι μου 😛

  44. Τωρα λεμε μαλακιες η απλως μαλακιες…οτι να ναι…σιγα να μην κανουν ντουετο..καταρχας η Βανδη θ το παρουσιασει παλι μ τον Καπουτζιδη(ετσι ακουσα)

    • Εδω περα η βιση γυρισε και ειπε οτι αν την θελουν στην επιτροπη του the voice να διωξουν την βανδη που ειχε ηδη υπογραψει και τοτε θα πηγαινε κι αυτη. Και ο αλλος λεει για ντουετο

  45. η Βανδη ειναι και couch στο the voice. Θα το παρατησει για να παει eurovision με Βισση ε? χαχχαχα να σαι καλα ρε Γιωργο με εκανες και γελασα.

  46. O thee mou… COACH=MENTORAS COUCH=KANAPES. EM TROLLARETE EM DE KSERETE AGGLIKA.

    a kai mia apokleistiki eidisi. An xasei I paparizou tha rthei stin ellada kai tha ekprosopisei emas.i kai oxi…

  47. μην ξεχναμε περυσι ότι η σουηδια εστειλε τον Rοbin με το τραγουδι You που προερχόταν από την δευτερη ευκαιρια!!!!!!!

    • για χαλαρωσε λιγο. εισαι σε δημοσια σελιδα και μιλα καλυτερα. Ε οχι και να με παρομοιασεται με αυτο ρεεε.χαχαχαχα

  48. loipon paidia, plaka plaka kei gelousa kai ego me ola edo mesa, telika einai gegonos. etimazoun pragmati ena dance tragoudi kai einai -shock- ena ntoueto! to mad apla tha kani ena show na mas diksi to ntoueto kai to tragoudi. ok den einai kaki idea i apeythias anathesi! to tragoudi tha grafti se ena studio tou berolinou, i producer legete Angel M.! to tragoudi tha exi ellhnikous stixous kai legete “tha sou doso – tha sou doso , oxi allo – oxi allo”. emena ta onomata den mou lene kati, prepi nai einai newcomer stin mousiki. o enas legete MC Cayssidiares kai i kopela legete DJ Cainnely

  49. Πρωτον δεν ξερω τι σας εχει πιασει ολους κ με κανετε αντρα…για να ξεκαθαρισουμε κατι ειμαι κοριτσι!Δευτερον εχω ακουσει τοσες μαλακιες σημερα που νομιζα οτι το λες σοβαρα…συγνωμη αν σε εθιξα με αυτο που ειπα δεν τ ηθελα…παντως επειδη βρεθηκε ενας να πει μια βλακια δεν χριαζετε να την συνεχισουμε ολοι

  50. Εγώ ήθελα Έλενα και Linus στον τελικό και Ellen, Yohio στην δευτερη ευκαιρια. Συνεχίζω να υποστηρίζω την Έλενα που έδωσε μήνυμα χθες με το τραγούδι της. Όσον αφο΄ρα την Ελλάδα, αποκλειστικές πληροφορίες αποκαλύπτουν πως θα στείλουμε το φοβερο 5 μελες girlband αποτελούμενο απ’τις εξής:
    – Μαρινέλλα (η leader)
    – Άννα Βίσση (αναπληρωματική leader)
    – Δέσποινα Βανδή (λαικιά που το παίζει ροκού)
    – Ελευθερία Ελευθερίου ( η άσχημη)
    – Ήβη Αδάμου ( η φωνή)
    Ειδικά μεταξύ Αννα-Δεσποινα Ελευθερια-Ηβη εχει αναπτυχθει φοβερη φιλία! Το τραγούδι τους θα ειναι ένα λαικο-ποπ ροκ- τσιφτετελι για να ταιριαζει σε όλες!

    • η ΕΛΕΥΘΕΙΑ ειναι κουκλαρα. Για τα αλλα συμφωνω μαζι σου. καιγω το διαβασα αυτο.χαχχααχαχχαχααχαχ

  51. Ρε παιδια εγω αλλα διαβασα μολις. Θα παει λεει ο Κατμαν με φωνιτηκα τον Βας Βας. Ακουσα επισης οτι την χορογραφια θα την επιμεληθουν ο Ρικι Μαρτιν και ο Τζον Τραβολτα και τους στιχους θα τους εγραφε ο Παναγιωτης Ψωμιαδης που το χει και χομπι. Μαλιστα πριν την εμφανιση τους στην Κοπεγχαγη λεει στο εισαγωγικο βιντεακι θα ευχηθει καλη επιτυχια ο Μιτσοτακης. Λετε να μου παν ψεματα;

  52. lipon apeto edo kai tora … plirofories gia ton ellhniko teliko. ftani pia! ti me niazi ti kani i Paparizou kai i kathe Paparizou, egw tin dikia mas simetoxi thelo na do! kai den to leo me kakia gia tin Paparizou, proton giati den tin vlepo na pigeni ESC (apla kani mia kali prospathia na kani kati stin souidia) kai defteron as tin xaroun (gia fetos) k eki pano ligo. as mathoume epitelous ti ginete me tin dikia mas simetoxi…

      • re sokrati to pistevis pragmatika tora? edo milame oxi mono gia DT/NERIT alla kai gia to MAD. MAD einai, to MAD pou kani para poli sosti doulia kai stinoun mia show epi mines (gia to mad walk einai stin telilki efthia kai idi arxisan gia ta mad awards) kai theloun tora na mas poun oti tha stisoun olo to pragma (apo to na vroun kalitexnes kai eteries, apo tragoudia os ton ellhniko teliko) se 2-3 evdomades? e oxi, me tipota…

  53. Το τραγούδι της Έλενας είναι καλό αλλά νομίζω πως κάτι του λείπει. Δεν είναι κομμάτι που “ηλεκτρίζει” τη σκηνή και φωνάζει “είμαι νικητής”, όπως συνέβη με το My number one. Εγώ θεωρώ καλύτερο να ΜΗΝ πάει στη Γιουροβίζιον, γιατί δεν θα πλασαριστεί καλά (αν είναι να μην συμμετάσχει και η Ελλάδα, που καθώς φαίνεται για εκεί πάει το πράγμα, δεν έχει νόημα, μιας και θα είχε σίγουρο το 12άρι). Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω που έγραψε ότι θέλει να θυμάται την Έλενα σαν νούμερο 1, και νομίζω ότι όλοι οι γιουροφαν αυτό θέλουν. Με κάτι λιγότερο δεν συμβιβάζεται κανείς. Από Γιουροβίζιον αρκετά με την Έλενα. Πήρε μια 3η θέση και μια πρωτιά. Κάτι παραπάνω δεν έχει νόημα. Αυτά τα κατάφερε μόνο ο Johnny Logan. Τέλος.

    • Και να συμπληρώσω, όταν μια πρώην νικήτρια της Γιουροβίζιον συμμετέχει για 2η φορά, οι προσδοκίες του κοινού που ψηφίζει είναι πολύ υψηλές. Περιμένει κάτι πάρα πολύ καλό! Οπότε με ένα τραγούδι καλό μεν αλλά όχι για νίκη, θα “φάει κόκκινη κάρτα”. Έχει ξανασυμβεί, ας θυμηθούμε τι έπαθε η Charlotte Perrelli και η Dana International, όταν πήγαν ξανά αφού είχαν κερδίσει…

    • Ναι, είχε όμως κομμάτι με αξιώσεις ακόμη και για πρωτιά! Ρισκάρισε αλλά με κατάλληλα εφόδια! 😉

      • πραγματικα, ετσι οπως τα λεει ο Dimi ειναι! το invincible με το που θα το ακουσεις ανατριχιαζεις εγω ακομα το ακουω!! καμια σχεση λοιπον. εγω απορω γιατι η Ελενα συμφωνησε να παει με αυτο το τραγουδι φετος, δεν ειναι τπτ τρομερο κατα τη γνωμη μου

      • Η Carola ήταν εξαιρετική, είχε πολύ ωραίο τραγούδι, δεν ξέρω όμως αν ήταν ικανό για πρώτη θέση ακριβώς γιατί ήταν συνηθισμένο σαν άκουσμα, όχι ότι αυτό ήταν κακό

  54. Ναι ρε παιδιά, εννοείται υποκειμενικά είναι όλα. Εξάλλου στη Γιουροβίζιον δεν υπάρχουν στάνταρ. Ποιος περίμενε ας πούμε το Αζερμπαϊτζάν να κερδίσει με αυτό το γλυκανάλατο κομμάτι το 2011;; Εγώ πάντως με τίποτα. Ακόμη δεν μπορώ να το καταπιώ…..

  55. Πιστεύω πως Έλενα έπρεπε να πει ένα κομμάτι σαν το Teardrops (αν διάλεγε μπαλάντα) ή σαν στο Baby it’s over (αν διάλεγε δυναμικό).

  56. Βασικα κανεις δεν θυμαται το Αζερμπαιτζαν το 2011…Dimi C. συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ομως πιστευω οτι θα της ταιριαζε καλυτερα κατι σαν το baby it’s over οπως ειπες και οχι μπαλαντα..αλλα και το survivor ακουγεται..δεν ειναι και αθλιο ειναι καλο

  57. πατε καλα ρε??? μια χαρα ηταν το τραγουδι της ελενας!!! πολυ ανωτερο απο ολα τα αλλα και φυσικα αξιζε να περασει τελικο!!!! εχω μπει στο σιτε της eurovision και σε αλλα ξενα και ολοι εκθειαζουν την παπαριζου εκτος απο εδω που υποτιθεται οτι την αγαπατε…. εγω πιστευω οτι η ελενα αδικηθηκε και οτι θα κερδισει το second chance… τωρα απο κει και περα πιστευω θα εχει την ευνοια των κριτικων επιτροπων και μπορει να κατορθωσει και το επιτευγμα του robin

  58. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Björkman είναι στενός φίλος της Έλενας εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε, επίσης, ότι την πολιορκούσε εδώ και πολλά χρόνια ώστε να λάβει μέρος στο Melodifestivalen. Ο ίδιος, πάλι, γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να έχει ξανά την Έλενα στην λίστα των συμμετεχόντων του Melodifestivalen. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή της, προ τετραετίας, η Έλενα είχε πει πως θα λάβει μέρος στην σουηδική επιλογή μόνο αν έχει το κατάλληλο τραγούδι ώστε να κερδίσει. Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και το ότι η Έλενα είναι η αγαπημένη των media και φήμες στην Στοκχόλμη διαδίδουν πως η Έλενα είναι ήδη στην Κοπεγχάγη. Λέτε, λοιπόν, ο Björkman να ‘χασει την – μοναδική – ευκαιρία που έχει (και θα έχει) να στείλει την… φίλη (εντός-εκτός εισαγωγικών) του στην Δανία; Δεν το νομίζω!

    Έχετε σκεφτεί, ύστερα από όλα αυτά, μήπως η Έλενα είναι ήδη στην Δανία κι απλώς ο Björkman την “έριξε” στην “Δεύτερη Ευκαιρία” μόνο και μόνο για να μην φανεί ότι έχει την στήριξη του SVT; Αν, επιπροσθέτως, στις διεθνείς επιτροπές του τελικού δείτε την ελληνική και συμμετέχει το “Survivor”, τότε θα γνωρίζετε και τον φετινό εκπρόσωπο της Σουηδίας στην Κοπεγχάγη.

    Όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Björkman και του SVT· με άλλα λόγια στο πόσο ψηλά στοχεύουν στην Eurovision 2014.

    • Το σενάριο που μας αναλύεις ακούγεται πολύ συναρπαστικό αλλά δεν νομίζεις ότι παραείναι τραβηγμένο; Πιστεύεις πως ένας Björkman έχει τόση μεγάλη επιρροή στο Melodifestivalen -αν μη τι άλλο ένα από τα πιο εμπορικά σόου στη Σουηδία και σε μια χώρα που οι κανόνες και οι νόμοι δύσκολα παραβιάζονται- ώστε να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Έλενας στην Κοπεγχάγη “παρακάμπτοντας” τις ψήφους των Σουηδών; Τότε θα μιλάμε επιεικώς για σκάνδαλο… Δεν νομίζω ότι η Έλενα θα ήθελε να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι, τη θεωρώ πιο ηθική. Εκτός και αν αυτό γίνεται εν αγνοία της.
      Δεν είναι ότι δεν αγαπάμε την Έλενα. Την αγαπάμε πολύ και γι’ αυτό δεν θα ήθελε κανείς να τη δει μην πάει καλά στη Γιουροβίζιον -εφόσον προκριθεί. Δεν το αξίζει. Το τραγούδι της είναι πολύ καλό, δεν το αμφισβητεί κανένας. Πιστεύεις όμως ότι έχει τα φόντα να κερδίσει; Μακάρι να πάει και να κερδίσει η κοπέλα, αλλά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι.

      • O Björkman είναι η “ψυχή” του Melodifestivalen και ως γνωστόν λύνει και δένει και στην Eurovision. Η Έλενα γνωρίζει πως οτιδήποτε λιγότερο από το top 5 στην Κοπεγχάγη, θα θεωρηθεί αποτυχία και θα ‘ναι ό,τι χειρότερο για την επανεκκίνηση που επιχειρεί στην διεθνή καριέρα της. Κι όπου βλέπετε πολύ φως, να ξέρετε πως υπάρχει και το ανάλογο σκοτάδι.

  59. Ψιλοακυρο αλλα μου ρθε φλασια. Το τραγουδι που θαπηγαινε γαντι στην παπαριζου και θα το αποθεωνε ειναι το περσινο της νορβιγιας το i feed you my love το οποιο μου αρεσε παρα πολυ σαν τραγουδι αλλα οχι τοσο με την ερμινια της berger. Το φανταστικα με παπαριζου και σκεφτηκα οτι θα πρεπε να ταν δικο της

  60. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 24 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 8 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ 2ΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ)

  61. Ποτε δεν μου αρεσε το τραγουδι με το οποιο κερδισε η Παπαριζου μονο η χορογραφια η σκινικη παρουσια της μου αρεσε.Μην μιλησω για την αντιπαθεστατη Γερμανου που της το εγραψε Ε Μ Ε Τ Ο Σ.Το τραγουδι της αυτο για Σουηδια δεν μου λεει απολυτως τιποτα και η εμφανισης της δεν μου αρεσει καθολου καπως ειναι γεματη.Ποιοι την παρεσυραν ηθελα να ξερω,δεν επρεπε καν να ξαναπαει

  62. Σωτηρη τι επιχειρει η Παπαριζου διεθνη καριερα;α καλαααα,πεταξε το πουλακι τωρα οταν τις δοθηκε η ευκαιρια το 05 που κερδισε επελεξε αρπαχτες στα μπουζουκια,περισσοτερες πιθανοτητες εχει η Ντανα παρα η Ελενα για διεθνη καριερα ασε που η πρωτη την εχει φαει παντοκορφα.Ας ερθει να δουλεψει σε κανενα μαγαζακι στην Αθηνα και ας αφησει το εξωτερικο

  63. ουτε σε τοπικο καναλι χαχαχαχαχαχ μεχρι και χορευτρια πηγε σε ντασινγκ στην Σουηδια ελεος ποσο κατω εκει πανε σταρλετακια.Η γνωμη μου όχι δεν θα την δουμε στην Δανια.

    • Καλά καλά μας επεισες.Ποσο φαίνεται η εμπάθειά σου για την Παπαρίζου.Ακου 500.000.το ξέρουν στο εξωτερικό αλήθεια; Μ έκανες κι γέλασα πάλι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ