ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Οι Softengine στην Κοπεγχάγη!

Μετά από δύο προκριματικές σειρές, έναν ημιτελικό και, φυσικά τον αποψινό τελικό, ολοκληρώθηκε απόψε στο Espoo της Φινλανδίας το UMK, του σόου για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Φινλανδίας στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision, με νικητές το γκρουπ Softengine – οι οποίοι ήταν και νικητές του πρώτου προκριματικού και το τραγούδι “Something Better”.

Οκτώ ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον αποψινό τελικό και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ψήφιζε καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μαζί με την κριτική επιτροπή απεφάνθησαν ότι θα είναι αυτό που θα διαγωνιστεί, μαζί με την Ελλάδα στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 8 Μαΐου, οπότε και θα διεκδικήσει την πρόκριση της Φινλανδίας στο μεγάλο τελικό της 10ης Μαΐου.

[youtube id=”7YEPAngC064″ width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εξαιρετικη επιλογη απο τη φινλανδια!!ωραιο τραγουδι που νομιζω οτι μπορει να φτασει αρκετα ψηλα!!μ αρεσει επισης ο τροπος που τραγουδαει ο τραγουδιστης!

  2. Μπράβο Φινλανδία, πολύ καλή επιλογή. Ήμουν μεταξύ αυτού και του Mikko που ήρθε 2ος. Πιστεύω πως η Φινλανδία μπορεί να πετύχει “κάτι καλύτερο” (που λέει και ο τίτλος) στην Κοπεγχάγη.

  3. το καλυτερο απο τα σημερινα μπορει να χτυπησει και 10αδα αυτο το τραγουδι καλη επιτυχια φινλανδια!!!

  4. mmm καταπληκτικο κομματι!δεν χορταινω να το ακουω!επισης ειναι απο τα λιγα τραγουδια που δεν θυμιζουν κατι αλλο..εχει μια αυθεντικοτητα μπορω να πω!καλη επιτυχια φινλανδια!αν και οπως βλεπω θα την εχεις ανετοτατα!

  5. το μοναδικο που μ αρεσε συγκριτικα με τ αλλα. τιποτα ιδιαιτερο αλλα καλυτερο απο τις αλλες αηδιες και απο το περσινο τους

  6. Πολυ καλη επιλογη,απο την αρχη ηθελα να ειναι οι νικητες,ο τραγουδιστης εχει εξαιρετικη φωνη,το τραγουδι ειναι πολυ δυναμικο,σιγουρα καλυτερο απο το περσινο,ειναι νωρις πιστευω να μιλαμε για πιθανα αποτελεσματα,το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει τη δυνατοτητανα να παει παρα πολυ καλα η φινλανδια φετος,καλη επιτυχια λοιπον!!!!!!

  7. Πολύ καλή συμμετοχή αν και το 4ο αγαπημένο μου απόψε μετά από God/Drug , Selja και Sängyn reunalla.
    Φινλανδία 9/10 και πρώτη στην λίστα μου.
    1.Φινλανδία
    2.Ιταλία
    3.Αλβανία
    Επίσης έτη φωτός καλύτερο από το Marry me

  8. Εξαιρετικη επιλογη θα ελεγα! 9/10 και το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης.Αν και ηθελα πιο πολυ τον Mikko,δεν με πειραζει καθολου!! Μπραβο και παλι μπραβο!

  9. καλα ειναι αλλα για να μαι ειλικρηνης δεν ειναι το αγαπημενο μου για φετος αν και πιστευω πως κι τελικο θα ειναι και καλα θα τα παει..σχετικα..(15αδα) ….καλη επιτυχια!!!! λοιπον…
    1.ιταλια
    2.ελβετια
    3.αλβανια
    4.φινλανδια
    5.ουκρανια
    6.λευκορωσια

  10. ΟΚ ΒΑΛΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ Κ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΜΕΝΕ?

  11. Απλά οκ.Δεν εξτασιάζομαι κι όλας.Αλλά είναι ένα καλούτσικο κομμάτι που πιθανότατα θα περάσει στον τελικό.
    Μέχρι στιγμής η Ιταλία έχει το καλύτερο τραγούδι.Αλλά περιμένω Ουγγαρία και εύχομαι να νικήσει το Running και αυτόματα να θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί στην κοπεγχάγη.Κορυφαίο.

  12. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΣΙΡΚΟΛΙΝΙ,Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!

  13. Ευτυχώς δεν μας κουφάνανε φέτος οι Φινλανδοί!
    Εξαιρετική επιλογή!!! Μαζί με το Sängyn reunalla ήταν τα καλύτερα!

  14. Ο Mikko μπορούσε να βαρέσει 10αδα. Καλό είναι και αυτό αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να πέρασει και να μην αφήσει τον Μάιο

  15. Το κομμάτι καλό είναι, ειδικά σε σχέση με αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η ερμηνεία του στα ρεφρέν. Πρέπει να γίνει λιγότερο υπερβολικός, να κατεβάσει λίγο τους τόνους και θα είναι μια χαρά.

  16. marika 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 04:10 – Reply

    Πολυ μου αρεσε ο Φινλανδικος τελικος!
    Ειχαν μερικα αξιολογα κομματια.
    Κριμα που δεν παει ο Mikko ,πολυ μου αρεσε το τραγουδι του.Αλλα ουτε και οι Softengine με χαλανε.Μια χαρα τραγουδι εχουν.Και οι Μιαυ ηταν καλοι και οι Hukka ja Mama moy arese.Επιτελους να και μια χωρα που το φετεινο ειναι καλυτερο απο το περσινο.

  17. Νααιιι μπραβο Φιλανδια διαλεξες το καλυτερο
    Μια μικρη διωρθωση στο τοπ μου
    1.Ιταλια
    2.Φιλανδια
    3.Ελβετια
    4.Αλβανια
    5.Λευκορωσια
    6.Ουκρανια

  18. Πολυ ωραιο τραγουδι που πιστευω πως μπορει να περασει στον τελικο σχετικα ανετα. Θα προτιμουσα το Sängyn reunalla, αλλα και αυτο ειναι καλο. Μεχρι τωρα:
    1)Ιταλια
    2)Φινλανδια
    3)Αλβανια
    4)Ουκρανια
    5)Ελβετια
    6)Λευκορωσια

  19. auto to trabgoudi den exei tiopota. katholou endiafreon. exoun perasei polla tetoia tragoudia apo ti eurovision kai i vgainoun 12-15 ston imiteliko i 20-26 ston teliko. perimena kati allo apo ti finlandia.!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ